Haine Tachikawa

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Haine Tachikawa

Viesti  Maya lähetetty Ma Heinä 13, 2015 3:13 pmNimi: Haine Tachikawa
Lempinimet: Rapmon, Räppi
Ikä: 12.7.1998 (17-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 1. vuosikurssilla
Luokka: 1-C
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset:  musiikki, kuvaamataito, Japanin historia, maantieto, fysiikka

Seks. suuntautuminen: hetero / bi-curious
Siviilisääty: sinkku

Huone: 112
Kämppis: ?

p e r h e s u h t e e t


Hainen perheeseen kuuluu hänen itsensä lisäksi molemmat vanhemmat sekä pari vuotta nuorempi pikkusisko.
Hänen isänsä työskentelee isommassa lääketeollisuuden firmassa kirjaamo-puolella, ja vaikka työ ehkä kuulostaa tylsältä, niin palkka on kuitenkin korkea. Äiti puolestaan on nykyään ihan vain kotiäiti, hän työskenteli ennen ravintola-alalla, mutta terveydellisistä syistä hän jäi muutama vuosi sitten kotiin - samoihin aikoihin kun heidän isänsä sai ylennyksen työpaikallaan, jolloin äidillä oli varaa jäädä kotiin.

Nuorukaisella on suhteellisen hyvät välit vanhempiinsa, vaikkakin hänen molemmat vanhempansa ovat ehkä vähän vanhanaikaisia - hyvä koulumenestys on heille tärkeää ja sitä onkin teroitettu molemmille lapsille ihan pienestä saakka.
Vanhemmilla on aina ollut vähän nihkeämpi suhtautuminen lastensa harrastuksiin, kiinnostuksen kohteisiin sekä ulkonäkö-seikkoihin (mikäli ne ovat poikenneet heidän omista näkemyksistään), mutta lopulta he ovat kuitenkin omalla tavallaan hyväksyneet kaiken, kunhan on sovittu, että koulumenestys ei saa kärsiä mistään syystä - mikäli arvosanat alkaisivat laskemaan, niin loppuisi myös harrastusten ja kiinnostusten kohteiden rahoittaminen.

Pikkusiskonsa kanssa Hainella on hyvät ja lämpimät välit - heidän välillään vallitsee eräänlainen sanaton sopimus sekä yhteisymmärrys; he voivat luottaa toisiinsa asiassa kuin asiassa, eikä ole pelkoa siitä, että toinen kertoisi vanhemmille.
Molemmilla on omat harrastuksensa sekä kiinnostuksen kohteensa, ja niihin kuuluu paljon sellaista mistä heidän vanhempansa eivät ole tietoisia - he tietävät toistensa asioista paljon enemmän kuin heidän vanhempansa.

l u o n n e

Hainen luonnetta ei pystyisi ollenkaan päättelemään nuorukaisen ulkonäön perusteella, sillä hänen ulkoinen olemuksensa sekä luonteensa ovat jokseenkin kevyessä ristiriidassa. Ulkoiselta olemukseltaan nuorukainen on todella karismaattinen ja coolin oloinen, hänet voisi nopealla vilkaisulla luokitella koulun pahiksiin, jotka kuluttavat kaiken ajan tupakoimalla nurkan takana sekä lintsaamalla oppitunneilta, vaikka totuus ei voisi olla kauempana tuosta nopeasta mielikuvasta.

Haine on luonteeltaan kohtelias ja muutenkin kaikinpuolin hyväkäytöksinen sekä hyvin kasvatettu nuori mies - mitä ei välttämättä aina huomaa heti ensimmäiseksi hänen ulkonäöstään tai pukeutumisestaan. Mutta Hainen seurassa ei tarvitse olla viittä minuuttia pidempään kun pystyy jo sanomaan, että hän on hyvin kasvatettu ja hyväsydäminen nuori mies, jolla on jalat maassa ja järki päässä; vaikka hän tuppaakin aina toisinaan ystäviensä kanssa haaveilemaan jos jonkinmoisesta pilvilinnasta ja palasta taivasta.

Heidän perheessään on aina ollut tietynlainen kuri ja järjestys, hyvä koulumenestys on aina ollut hänen vanhemmilleen tärkeää ja sitä on teroitettu lapsille jo pienestä saakka.
Niinpä Haine on aina ollut luokkansa priimusta, hän on todella fiksu ja viisas, varsinkin matemaattiset aineet, ongelmanratkaisu ja kielet ovat aina olleet hänelle helppoja - Haine on luonnostaankin nero, sillä hänen älykkyytensä ei johdu pelkästään vuosien opiskelusta vaan se on jotain sellaista mitä ei voi edes ahkeralla opiskelulla saavuttaa, se on synnynnäistä.
Vaikka Haine onkin aina kuluttanut riittävästi aikaa läksyihin ja kouluun muutenkin, niin hänen erinomainen koulumenestyksensä ei oikeastaan ole tuottanut hänelle sen suurempia tuskia - hänelle on silti jäänyt hyvin aikaa vapaa-ajan menoilleen.

Koulu ja opiskelu ei kuitenkaan ole läheskään kaikki mitä Hainen elämään kuuluu, vaan se on pieni osa siitä mitä Haine todellisuudessa on - koulussa hän on suht rauhallinen ja hiljainen, mutta vapaa-ajallaan hän on ihan toisenlainen.
Vaikka nuorukainen on fiksu ja jonkintasoinen nörtti, niin kavereidensa seurassa hän on melko äänekäs ja osaa myös heittää harvinaisen huonoa läppää, juttujen taso tuntuu aina laskevan sen mukaan mitä useampi hänen ystävistään on paikalla.
Eli kuten ehkä arvata saattaakin, niin Hainelta löytyy kyllä huumorintajua ja toisinaan hän onkin kavereidensa keskuudessa jonkinlainen komiikan ihmelapsi - varsinkin tilannekomiikka on parasta ikinä.

Haine on saanut parhaalta ystävältään lempinimen "God of Destruction", sillä hänellä on tapana vahingossa saada rikki kaikki mihin hän koskettaa - hänen lähimmät ystävänsä ovat jo oppineet olemaan antamatta hänen käsiinsä mitään kallista tai muuten vain arvokasta, sillä ei ole mitään takuita, että saisit kyseistä tavaraa enää ehjänä itsellesi takaisin.

Haine on hyvin luotettava, eikä hän ikinä kertoisi eteenpäin asioita, jotka joku on uskonut hänen korvilleen. Mikäli olet kuuntelevaa korvaa vailla, niin Haine on siihen hommaan paras mahdollinen, sillä hän on hyvä kuuntelemaan, eikä hän keskeytä ennen kuin toinen on saanut kerrottua asiansa loppuun - kestipä siinä sitten viisi minuuttia tai sitten kokonainen tunti.
Hänellä on myös kyky osata kysyä juuri oikeita kysymyksiä ja sanoa oikeita asioita, joilla hän saa toisen olon paremmaksi. Itkevien ihmisten kanssa Haine on vähän huonompi, muttei hän kuitenkaan jätä itkeviäkään kavereita yksinään. Hänen olkapäänsä on aina vapaa!

Hän yrittää aina parhaansa mukaan auttaa ystäviään, sillä Hainen suojelu- sekä huolehtimisvietti on aina hyvin korkealla, kun kyseessä on hänelle tärkeät ihmiset.
Karu totuus on se, että Hainestahan ei ole kerrassaan mitään hyötyä esimerkiksi tappelutilanteissa, muttei hän kuitenkaan pysty juoksemaan karkuun ja jättämään kaveriaan pulaan - mikäli nyrkeistä ei ole mitään apua, niin useasti Haine yrittää sitten hoitaa tulenarat tilanteet puhumalla; siinä hän on hyvä.

Haine on huono ja hyvin awkward kaikissa rakkausasioissa - hän on huono ottamaan vastaan rakkaudentunnustuksia, olipa kyseessä sitten tyttö tai poika. Näitäkin tilanteita hän on muutaman kokenut, eikä hän ottanut näistä kerroista mitään opikseen, ja seuraavat kerrat sujuivat aivan yhtä awkwardisti Hainen osalta.
Vaikka hän on noin muuten todella hyvä kuuntelemaan ja ylipäätään puhumaan ihmisten kanssa, niin häneen kohdistuvat rakkaudentunnustukset vain saavat hänen aivonsa jonkinlaiseen offline-tilaan.
Haine itse ei ole koskaan tunnustanut tunteitaan kenellekään, eikä hän ole koskaan oikeasti kunnolla seurustellut kenenkään kanssa.
Kuvissa: Rap Monster aka Namjoon (BTS)


u l k o n ä k ö

180cm
64kg

Hainen ulkoisesta olemuksesta huokuu tietynlainen karisma ja hän on kaikinpuolin silmää miellyttävä tapaus, joka saattaa äkkiseltään näyttää ehkä vähän turhankin karskilta tai riitaa haastavalta kaverilta, sillä hänen kasvonpiirteissään on useampi ripaus sen oloista särmää - ja Hainen perusilme tuppaa olemaan useasti astetta tylympi, vaikkei hän sitä tarkoitakaan.
Hainen kasvonpiirteissä on vielä huomattavissa pientä lapsenpyöreyttä, mutta niistä näkee jo nyt, että hänellä on kasvoissaan vahvat ja jykevät piirteet. Leuka on astetta terävämpi, nenä sellainen sopivankokoinen nykerö ja huulet ovat hyvin täyteläiset ja pehmeän näköiset.

Haine näyttää monien silmään todella coolilta kaverilta, jolla riittää asennetta ja swagia vaikka muille jakaa, ja fiksuna kaverina Haine osaa pitää tuosta vaikutelmasta kiinni ja esittää sellaista persoonaa, vaikkei hän todellisuudella sellainen olekaan.
Esittäminen tulee häneltä luonnostaan ja yleensä se menee niin päin, että ihmisille tulee suurempana yllätyksenä se minkälainen pelle hän oikeasti on.

Ruumiinrakenteeltaan nuorukainen on pitkä sekä hoikka, lihasmassaa ei löydy juuri nimeksikään, sillä Haine ei todellakaan ole sitä liikunnallista sorttia - itse asiassa liikunta kuuluu juurikin niihin asioihin, joissa hän ei ole hyvä.
Ainoa "liikunta" jota hän harrastaa, on hänen typerät tanssiliikkeensä, joita he viljelevät hänen parhaan ystävänsä kanssa tuon tuosta.
Hainella on tosiaan tapana rikkoa kaikki mihin hän koskee, ja sen lisäksi hän on myös  kömpelö. Hänen kaikki raajansa ovat pitkiä ja ne yhdistettynä hänen honteloon vartaloonsa on vielä omiaan luomaan mielikuvaa hänen kömpelyydestään.

Hainen lyhyehköt hiukset on  värjätty räikyvän blondiksi hänen vanhempiensa negatiivisesta suhtautumisesta huolimatta. Luonnostaan hänen hiukset ovat korpinmustat, niin kuin valtaosassa aasialaisista muutenkin.
Hän joutuu edelleenkin aika-ajoin vääntämään kättä vanhempiensa kanssa saadakseen pitää platinablondin hiusvärinsä, hän on joutunut moneen kertaan lupaamaan, ettei hänen arvosanansa tule tästä kärsimään, eikä hän ala lipsumaan koulun suhteen.
Vaalea hiusväri sopii Hainelle todella hyvin, sillä se korostaa kauniisti hänen päivettynyttä ihoaan ja tummia silmiään.

Pukeutumistyyli on monipuolista ja se riippuu täysin tilanteesta. Koulussa hän pukeutuu tottakai kiltisti koulupukuun - hän käyttää jopa sitä solmiota niin kuin sitä kuuluu, vaikka se tuntuu olevan monille nuorille miehille vaikeaa.
Vapaa-ajallaan hänen pukeutumisensa on rentoa ja juuri hänen näköistään. Haine kulkee mielellään kotona sekä asuntolalla polvista revenneissä farkuissa ja t-paidoissa ja huppareissa, kun taas jos on tarkoitus lähteä jonnekin ihmisten ilmoille oikeasti viettämään aikaa, on hänen pukeutumisensa huomattavasti siistimpää.
Kauluspaidat ja neuleet sekä suorat housut kuuluvat myös hänen vakiokalustoonsa.

m u u t a
- Veriryhmä on A.
- Lapsena Haine haaveili tekevänsä isona jotain suurta. Kun hän varhaisteininä löysi rap-musiikin, haaveili hän antavansa äänensä muille hänen kaltaisilleen ihmisille - hänen rap-musiikkinsa ja lyriikkansa eivät juurikaan käsittele alkoholia, juhlimista, tyttöjä tai hienoja autoja, vaan hän räppää oikeasti tärkeistä asioista; asioista, jotka koskettavat häntä itseään ja hänen kaltaisiaan ihmisiä.
Tuo ajatus on edelleen jossakin Hainen mielen sopukoissa, hänen lapsuutensa ajatus siitä, että hän antaisi äänensä toisille ihmisille.
- Underground-räppäri Zico on Hainelle jonkinlainen idoli ja roolimalli, Haine näki vanhemman nuorukaisen räppäävän ensimmäistä kertaa ollessaan itse yläasteella, ja Zicon tyyli teki häneen lähtemättömän vaikutuksen.

k e r h o t
- taidekerho
- valokuvauskerho


v i d e o t
- Rap Monster - Do You
- Rap Monster - Joke
(Tässä vähän näyttöä Hainen räppityylistä sekä lyriikoista!)


s u h t e e t

Suga Shirota
Haine ja Suga ovat tutustuneet toisiinsa jo ala-asteella, kun opettaja laittoi heidät istumaan vierekkäin, ja siitä lähtien he ovat olleet parhaita ystäviä keskenään ja melkein päivittäin toistensa kanssa tekemisissä.
Suga on henkilö, kenen seuraan Haine ei vain kyllästy, eikä hän ole ikinä kokenut olevansa lainkaan ahdistunut liiallisesta yhdessäolosta, vaikka kaksikko on tosiaan jo vuosia hengaillut yhdessä hyvinkin tiiviisti.

Jackson Sugihara
Opintojen alettua Sakurako Highissa Suga sai Jacksonin huonekaverikseen ja sitä kautta luonnollisesti Hainekin pääsi Jacksoniin tutustumaan.
Jackson on juuri sellainen persoona, että joko tuon duracell-pupun seurassa viihtyy tai sitten häntä ei voi sietää, ja Haine itse kyllä viihtyy tämän energisen nuorukaisen seurassa oikein hyvin.
Kun ennen Haine ja Suga ovat hengailleet pääasiassa kahdestaan, niin nykyään Jacksonkin on usein heidän seurassaan mukana.

Chieri Matsuoka
Saman vuosikurssin opiskelija. Chieri on todella kaunis ja vähän ujonpuoleinen nuori neitokainen, johon Haine on tutustunut pääasiassa Jacksonin kautta (joka tuntuu tuntevan melkein kaikki).
Chieri on söpöllä tavalla vähän blondi ja oikein herttainen tapaus, josta Hainella ei ole kuin pelkästään positiivista sanottavaa. Haine antaa aina ennen kokeita tukiopetusta Chierille (ja muille kavereilleen) niissä aineissa, joita tuo ei handlaa niin hyvin.
Chierillä on äärettömän kaunis lauluääni ja Haine on mielessään päättänyt, että mikäli hän ikinä saisi oman mixtapen julkaistua, hän pyytäisi Chieriä laulamaan joihinkin omiin biiseihinsä.

Jiho "Zico" Woo
Hainen idoli ja jonkinlainen roolimalli underground-piireissä. Hän näki vanhemman nuorukaisen räppäävän ensimmäistä kertaa ollessaan itse yläasteella, ja Zicon tyyli teki häneen lähtemättömän vaikutuksen.
Haine ja Suga hengailevat samoissa underground-piireissä ja Haine varsinkin tuntee olonsa aina hyvin jännittyneeksi ja innostuneeksi saadessaan viettää aikaa Zicon ja tuon kavereiden kanssa.
___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa