Jongwoon "Yesung" Kim

Siirry alas

Jongwoon "Yesung" Kim

Viesti  Vieraili lähetetty La Tammi 07, 2012 4:43 pm

// Ex-käyttäjä Shuin hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Shuita ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (26.2.2013) //
Nimi: Jongwoon Kim
Lempinimi: Yesung (oikeastaan kaikki käyttävät tätä nimeä)
Syntymäaika ja ikä: 24.8.1984 (28v.)
Sukupuoli: mies
Opetettava aine: biologia (muutamille ryhmille maantiedettä)
Luokanvalvoja luokalle: 3-B
Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: jonkinlaisessa avoimessa parisuhteessa Heechulin kanssa

Perhetausta:
Yesungin perheeseen kuuluvat molemmat vanhemmat sekä kolme vuotta nuorempi pikkuveli. Yesungin vanhemmilla on kahvila, jossa Yesungkin lapsena auttoi vapaa-ajallaan.
Yesungilla on vanhempiinsa niin läheiset välit kuin kolmeakymmentä ikävuotta lähestyvälle miehelle nyt normaalisti on mahdollista, eli hän kyllä pitää perhettään perillä elämässään tapahtuvista kaikista merkittävimmistä asioista ja turisee silloin tällöin puhelimessa turhuuksia, muttei varsinaisesti ole koskaan kokenut luonnolliseksi informoida näitä läheskään kaikesta. Pikkuveljeensä hän pitää enemmän yhteyttä kuin vanhempiinsa ja välillä tuntuu, että nuorempi veli on luonteeltaan ikään kuin "varttuneempi" verrattuna Yesungin olemukseen.

Yesung on ollut lapsesta asti kiinnostunut eläimistä ja ötököistä ja sen sortin rymyämisestä, mikä selvästi selittää hänen myöhempää opiskelupaikka- ja uravalintaansa. Hän keräsi pienenä ötököitä, kantoi sammakoita käsissään kotiinsa ja pelasti tunnollisesti kastematoja sateen jälkeen teiltä, vaikka hänen vanhempansa eivät kaikista yksityiskohdista varsinaisesti pitäneet. Pienen Yesungin huoneessa majailevat ötökkäkokoelmat eivät olleet kaikkien mieleen, vaikka poika itse aina onnesta ja ylpeydestä soikeana esittelikin kaikenmaailman löytöjään tajuamatta, että äiti ei välttämättä niin kovasti arvostanut poikansa kämmenellä köllöttävää suurta kuollutta torakkaa.
Nuorempana Yesungilla oli myös pomeranian-rotuinen koira nimeltään Kkoming, jonka Yesung sai vanhemmiltaan 10-vuotiaana, jotta hän hillitsisi vähän kaikkien hänen äitinsä mielestä ällöttäväksi luettavien elukoiden kyttäämistä ja mukanaan kanniskelua. Kkoming piti seuraa Yesungille 13 vuoden ajan, eli kuoli vanhuuteen Yesungin ollessa 23-vuotias, mikä oli miehelle melkoisen rankka paikka.Luonne:
Ensivaikutelmalta mahdollisesti ujohko ja hiljainen Yesung tuntuu olevan henkiseltä tasoltaan aivan muissa sfääreissä kuin kukaan muu, sillä hänen juttunsa ja tapansa käyttäytyä ovat vähintääkin outoja ja randomeita aiheuttaen hänen ympärilleen vähän erikoisen auran. Mies on siis yhdellä sanalla sanottuna outo. Hänelle on luontaista mennä lähelle ihmisiä, ja erityisen kummalliseksi tämän tekee se, että mies tykkää jostain syystä kosketella ihmisten ylähuulen ja nenän välissä olevaa ihoa.
Yesung puhuu yksinkertaisesti liikaa, jos puhumisen makuun pääsee ja onnistuu päästelemään suustaan ihan hauskoja juttuja (edellyttäen, että muut tajuavat hänen huonot vitsinsä). Hän on siis ollut jonossa aika hyvällä sijalla, kun huumorintajua on jaettu, vaikkakin siinä jonossa, jossa huumori sitten on kummallisen uniikkia ja melkolailla ala-arvoista ja yksinkertaiseksi luokiteltavaa.

Yesungilla on kolme lemmikkikilpikonnaa (Ddangkoma, Ddangkoming ja Ddangkomaeng), ja häntä itseäänkin voisi lähteä kuvailemaan jonkin sortin kilpikonnaksi, jos jokin eläin täytyisi valita. Mies huolehtii kilpikonnistaan kuin omista lapsistaan ja nämä ovatkin hänen silmäteriään, vaikkakaan laiskanpulskeista konnista ei varsinaista hupia ehkä irtoakaan. Silti hän pystyy istuksimaan vaikka koko illan läpeensä vain tuijottaen kilpikonnien ympäri asuntoa mönkimistä. Alunperin Yesung hankki kilpikonnansa siksi, ettei hänen tarvitsisi olla kotonakaan yksin ja tylsistynyt, sillä pohjimmiltaan mies on tyyppiä, joka tarvitsee ympärilleen seuraa. Yksin hänen olonsa on melko turvaton ja itseluottamus matalalla tasolla.

Yesung on äärimmäisen levoton nukkuja, mikä saattaa olla melkoisen häiritsevää ja rasittavaa ihmisille, jotka sattuvat samoissa tiloissa hänen kanssaan nukkumaan. Mies vaihtaa nukkumisasentoaan sängyssään kaikkiin mahdollisiin ja lopulta vaihtaa kokonaan paikkaa sängystä sohvalle tai lattialle. Tämän lisäksi hän omaksi ilokseen herää pienimpiinkin ääniin ja muiden riemuksi kuorsaa. Herättyään keskellä yötä hänen tapoihinsa kuuluu vielä muiden (jos nukkuu jonkun kanssa samoissa tiloissa) kyttääminen, mikä on hänen omasta mielestään äärimmäisen hyvää tekemistä, kun taas muille ehkä vähän karmivaa, jos nämä sattuvat heräämään sopivasti.

Opettajana Yesung on toiminut kolmisen vuotta ja on pääosin rento, joskaan ei kuitenkaan mikään liian lepsu tapaus ja ottaa työnsä vakavasti, eikä outous todellakaan putoa pois luokkahuoneeseen astuessakaan. Hän painottaa opetuksessaan vahvasti käytäntöä, eli pyrkii tekemään oppitunneistaan sellaisia, että opiskelijat saavat itse tehdä ja oppia sitä kautta sen sijaan, että Yesung paapattaisi kaikki tunnit omaa monologiaan, vaikka hänelle siitä huolimatta onkin tyypillistä jäädä hölisemään. Mies itse pitää erityisesti laboratorio-tunneista ja on suorastaan naurettavan liekeissä päästessään opettamaan opiskelijoilleen esimerkiksi sammakkojen leikkelyä tai muuta vastaavaa.

Kuvissa: Yesung (Super Junior)Ulkonäkö:

Ulkonäöltään ja ylipäätään olemukseltaan Yesung on huomattavasti nuoremman oloinen kuin mitä iän kertova numero tikittää.
Miehellä on pyöreät kasvot, joita kehystävät mustanruskeat värjäämättömät pörröiset hiukset, jotka roikkuvat huolettomasti puoliksi silmillä. Pesemisen jälkeen riittää rivakka kuivaus pyyhkeeseen ja harjaus noin suunnilleen oikeaan suuntaan, jonka jälkeen Yesung on jo valmiina lähtemään vipeltämään. Miehen hymy on lämmin ja yltää poikkeuksetta silmiin asti.
Yesung on 178cm pitkä ja painaa noin 64kg, eli ei ole mitenkään erityisen lyhyt. Pienikokoisen oloiseksi hänet tekee pää, joka on suhteessa muuhun vartaloon kirjaimellisesti suuri ja näin ollen vääristää muun vartalon todellista pienemmäksi. Vastaavasti taas hänen kätensä ovat oikeasti pienet, jopa pienemmät kuin tytöillä. Nämä kaksi seikkaa ovatkin ne ominaisuudet, joista tupataan yleensä vääntämään läppää, eikä Yesung tätä varsinaisesti pistä pahakseen; tosiasiat kun ovat tosiasioita.
Yesung on melko hyväkuntoinen, joskaan ei mikään ylitsepursuavan atleettinen. Hän on harrastanut lapsesta asti liikkumista, vaikkakaan ei varsinaisesti intohimoisesti urheilua. Silti ei ole tavatonta nähdä häntä esimerkiksi lenkillä tai silloin tällöin kuntosalilla. Hänellä on vatsassaan Jejun saaren muotoinen syntymämerkki.

Yesung ei varsinaisesti noudata mitään sen kummempaa pukeutumistyyliä, vaan pukee päälleen sen mukaan, mikä sattuu päivän fiilis olemaan. Useimmiten siis päälle päätyvät ne vaatteet, jotka sattuvat lattialta tai tuolin selkänojalta käteen sattumaan. Näissä helposti käden ulottuvilla olevissa paikoissa lojuu todennäköisimmin perusfarkkuja, printillisiä t-paitoja, rentoja kauluspaitoja ja huppareita: ei siis mitään liian ihmeellistä.
Pukeutumisessaankin Yesungilla on ainakin yksi kummalliseksi luokiteltava tapa: jos tulossa on jokin tärkeä tapahtuma, Yesung pukeutuu valkoisiin alusvaatteisiin syystä, jota ei itsekään tiedä.

Muuta:

- veriryhmä AB
- Yesung pelkää kummituksia
- Yesung ei voi juoda alkoholia

Videot:


Suhteet:


Pelit:

Mmmh... let's have some fun, shall we? [VALMIS] - tiistai 24.1.2012

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa