Roosa "Rosie" Hautala

Siirry alas

Roosa "Rosie" Hautala

Viesti  plane lähetetty Su Heinä 12, 2015 11:59 am

Rosie on toistaiseksi suorittamassa lukio-opintojaan loppuun Suomessa, mutta palaamassa takaisin Japaniin yliopistoon valmistuttuaan. Rosie on käytettävissä peleihin jo aiemmin Japanissa tavattujen hahmojen kanssa tytön lomareissujen muodossa.

Roosa ”Rosie” Hautala
20v – 14. maaliskuuta 1995
nainen
hetero – sinkku

2013-2015
luokanvalvoja Jinki Lee
valinnaisaineina musiikki, kuvaamataito, Japanin historia, tietotekniikka ja biologia
suomalainen vaihto-oppilas

huone 152
kämppis ?

Perhe
Rosiella on itseään neljä vuotta vanhempi isoveli. Näiden kahden välit ovat erittäin lämpimät ja molemmat pelleilevät yhdessä ja tekevät muutenkin yhdessä paljon asioita... tai no tekivät, nykyisin veli asuu kauempana perheestä opintojensa vuoksi, joten kaksikko ei näe niin usein kuin ennen. Mutta sekös vain lämmittää välejä entisestään, kun kuulumisien vaihtamiselta ei ole aikaa ylimääräiseen nahisteluun.

Isäänsä tytöllä oli myös hyvin lämpimät välit. Tietysti jokaisen lapsen ja vanhemman välillä on aika-ajoin jotakin pientä kitkaa, mutta erimielisyyksiin saatiin aina jokin ratkaisu. Isä kuitenkin kuoli auto-onnettomuudessa Rosien ollessa 15-vuotias, joten hän ei ole enää perheen arjessa läsnä.

Äitinsä kanssa tytöllä on aika tavallinen äiti-tytär suhde. Omat riitansa, ongelmatilanteensa ja erimielisyytensä ovat aina ja tulevat aina olemaan. Joskus otetaan yhteen äänekkäämminkin, kun asiat eivät mene niin, kuin jompikumpi osapuoli toivoisi. Kaikesta huolimatta asiat pystytään aina sopimaan ja nukkumaan ei mennä ennen kuin asiat on puitu läpi.Luonne:
Rosie on luonteeltaan hyvin ystävällinen, sosiaalinen ja temperamenttinen nuori. Lähtökohtana uusille tuttavuuksille on suvaitsevaisuus ja ystävällisyys, mutta ei hän jää mielistelemään, jos toisella tuntuu olevan ilman syytä jotakin tyttöä vastaan. Tällaisessa tilanteessa toivoisi ensimmäisenä voivansa selvittää asian, sillä ei halua turhia vihamiehiä itselleen. Jos mikään ei kuitenkaan tunnu tehoavan, niin ei hän jää surkuttelemaan, vaan jättää sellaiset ihmiset omaan arvoonsa.

Ujoksi ei Rosieta voi luonnehtia, hän on iloisena juttelemassa kaikenlaisille uusille tuttavuuksille. Hän on myös hyvin iloinen ja rempseä persoona, joka ei myöskään haluaisi jättää ketään yksin ulos porukasta, eikä pahemmin kyllä itsekään jäädä ulkopuolelle. Loppujen lopuksi osaa paljolti muuttaa luonnettaan muiden ihmisten mukaan. Joku hivenen masennusta poteva ei ehkä halua luokseen elämäniloa hihkuvaa ihmistä, mutta päivää piristävää ja kuopanpohjalta ylös auttavaa kylläkin.

Ystävänä hän on hyvin lojaali ja oikea luottoystävä. Rosielle voi kertoa oikeastaan mitä tahansa ja hänelle voi purkaa tuntojaan kuinka paljon ja mistä vain, eikä varmasti tarvitse pelätä tietojen leviävän eteenpäin. Ainakaan jos niin on sovittu. Tietysti on poikkeuksia sääntöön, jos joku tuntuu tarvitseman ammattiapua.
Irtosuhteita ei harrasta, vaan hakee mieluummin hieman pidempään kestävää suhdetta, jossa on pohjalla aitoja tunteita. Tai aitoja tunteita ainakin tytön osalta, siitähän ei voi koskaan mennä takuuseen, etteikö vastapuoli vain leiki toisen tunteilla.

Eipä tämä tyttö kuitenkaan ole aina mikään kiltein enkeli. Hän saattaa toisinaan rikkoa kaveriporukan kanssa annettuja sääntöjä ja hänellä on ollut ja tulee olemaankin omat seikkailunsa. Mihinkään radikaaliin kriminalisointiin hän ei kuitenkaan lähde mukaan.

Temperamenttisuutensa ilmenee monesti periksi antamattomuutena. Mihin tämä tyttö tarttuu, sen hän vie myös loppuun asti, tapahtui mitä tapahtui. Positiivista elämänasennettaan tai toivoaan, uskoaan tulevaan Rosie ei menetä kovinkaan helposti.

Ulkonäkö:
Rosie on suhteellisen hoikka, 168cm pitkä tyttö, jolla on suomalaisten tapaan aika vaalea iho. Tällä on pitkät vaaleat hiukset, jotka saattavatkin kiinnittää huomiota tytön kävellessä Japanin kaduilla ja käytävillä. Hiuksensa hän pitää usein vapaana suoristettuna tai kiharrettuna, joskus myös erilaisilla poninhännillä, leteillä ja nutturoilla, tai mitä ideoita nyt ikinä saakaan päähänsä. Yhdessä ja samassa tyylissä ei kovin kauaa jaksa viihtyä. Rosien silmät ovat harmahtavan siniset. Meikkiä hän käyttää aika hillitysti, mutta niin että sitä kuitenkin huomataan käytettävän.

Hänellä ei ole erityisemmin yhtä ja tiettyä tyyliä. Tilanteen ja mielialan mukaan. Hänellä voi olla päällään yhdessä tilanteessa hyvin asialliset vaatteet, kun toisessa hän voi heittäytyä vähän "villimmäksi" ja vetää päälle hieman rokahtaviakin vaatteita. Koruja Rosie käyttää aika paljon, kaulakoruista rannekkeiden kautta sormuksiin. Korvakoruina pitää enimmäkseen riippuvia, mutta eivät nappikorutkaan ole aivan mahdoton ajatus.

Kuvissa on Roosa Hautala, joka on yllätys yllätys suomalainen ja näyttelee ainakin TV-sarjassa ”Uusi elämä”.

-harrastaa tanssia, ratsastusta ja näyttelemistä
-pitää shoppailusta[center]
Ihmissuhteet:
Sunghyun ''Kevin'' Woo
Kaksikko tapasi sattumalta Amerikassa Rosien ollessa matkalla ja Kevinin yhä asuessa siellä. Näistä muodostui lyhyessä ajassa hyvät ystävykset ja pitivätkin toisiinsa yhteyttä vielä tuon ajna jälkeenkin. Molemmille olikin iloinen yllätys näiden päätyessä samaan kouluun ja vielä samalle luokalle Rosien lähtiessä vaihto-oppilaaksi Japaniin.

Kikwang Lee
AJ on Rosien mielestä mukavan puhelias ja rempseä persoona, joka on alunperin tullut tutuki lähinnä siitä syystä, että kaksikko on samalla kotiluokalla. Myöhemmin pojasta on kuitenkin kehkeytynyt enemmänkin ystävä, kuin pelkkä luokkatoveri.

Pelit:
So, you're gonna stay here for now, right? - Tiistai 8.1.2013 - keskeytetty
Jiyong "GD" Kwon // Maya

Old Friends - Maanantai 14.1.2013 - valmis
Sunghyun ''Kevin'' Woo // Ru-Chan
Rosie on koulussa ensimmäistä päivää ja tajuaa luokassa istumaan päästyään, että on samalla luokalla Kevinin kanssa. Pojan johon oli tutustunut vuosia aiemmin Yhdysvalloissa ja jota ei ollut nähnyt kasvotusten pitkiin aikoihin. Kaksikko päätyy juttelemaan välitunnilla ja sopivat näkevänsä illemmalla paremmalla ajalla ja viettävänsä aika yhdestä taas pitkästä aikaa.

Can yo help me? Please? - Torstai 18.4.2013 - valmis
Yuichi "Yuusei" Tanaka // Parkkim-chan

This is excuse to skip classes today - Perjantai 17.5.2013 - keskeyttetty
Keunsuk "Prince" Jang // Maya

Musiikissa on voimaa, tanssissa poweria - kuollut
Vanessa-Mae Nicholson // TrisjaPower

Let's have a fun holiday - Maanantai 6.7.2015
Kevin // Ru-Chan
Rosie palaa Japaniin kesälomansa aikana tarkoituksenaan nähdä tutuksi käyneitä ympyröitä ja viettä hauska lomaviikko Kevinin luona.
[center]
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa