Koneko Kawasaki

Siirry alas

Koneko Kawasaki

Viesti  Kawaijiki lähetetty Ti Kesä 30, 2015 8:53 am

Nimi: Koneko Kawasaki 子猫 川崎
Syntymäaika ja ikä: 16.12.2001, 14-vuotias
Skp: Tyttö
Seks.suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku
Koulu: Makuhari International School


Perhe: Konekon äiti on japanilainen, isä amerikkalainen. Koneko ei tiedä kuitenkaan isästään mitään muuta, ei edes nimeä. Mahdollisesti isän puolelta joitain puolisisaruksia.
Koneko syntyi yksinäiselle äidille, joka työskentelee geishana ja asuu okiyassa. Konekon äiti on hyvin kunnioitettu emäntänä ja häntä arvostetaan kovasti. Hän on okiyan ns. äiti ja hän kouluttaa lisää geishoja. Oman tyttärensä, Konekon, hän jätti oman isänsä huostaan.
Konekon isoisä pyörittää Tokion keskustassa elintarvikepuotia, elättäen tällä itsensä ja lapsenlapsensa. Ainoa poikkeus on koulumaksut, jotka Konekon äiti maksaa omasta pussistaan. Vaikka äiti onkin Konekon virallinen huoltaja, asuu tyttö kuitenkin isoisänsä kanssa erään korkean kerrostalon ullakkohuoneistossa. Konekon äiti vierailee, kerran tai pari, kuukausittain isänsä  ja tyttärensä luona, tuoden Konekolle lahjoja.
Koneko pitää äitinsä tuomisista, sillä ne ovat aivan hänen tyylisiään ja hän käyttääkin niitä mielellään. Koneko vierailee itsekin äitinsä luona, muttei kovin usein hänkään, sillä vaikka äiti ei usein ehdi käymään katsomassa heitä, niin hän on luvannut, että tyttö saa vaikka joka päivä käydä äitinsä luona, mikäli haluaa.

Äitinsä on vain harvoille paljastanut, että Koneko on hänen tyttärensä, eikä hän sitä mielellään mainosta. Koneko on silti hieman katkera, eikä sen vuoksi useinkaan vieraile äitinsä luona, koska on omalla tavalla huomannut, että äitinsä häpeää tai välttelee häntä. Lahjat kuitenkin aina kelpaavat tytölle ja hän osaa osoittaa kiitosta.
Isoisänsä kanssa Konekolla on kuitenkin hyvin sydämelliset välit ja hän kunnioittaa isoisäänsä kovasti. Tyttö jopa auttaa isoisänsä puodissa joskus, tienaten hieman taskurahaa. Isoisä on aina ollut paikalla, silloin kuin Koneko on tarvinnut olkapäätä ja kuulijaa.


Luonne: Eläväinen on ehkä oikea sana kuvaamaan Konekoa. Hän rakastaa kaikkea söpöä ja värikästä, ja hän käyttää myös asusteistaan sellaista. Hän uskaltaa olla erilainen, eikä juurikaan välitä, mitä mieltä muut hänestä ovat. Hänen menevä ja iloinen luonteensa on tuonut etuja, joihin lukeutuu mm. hyvät ystävät. Koneko osaa nauraa itselleen ja kömpelyydelleen, vaikka se joskus vaatisi kovaa pinnistelyä, sillä toisinaan hän hyvin kömpelö, mikä ei onneksi ole aiheuttanut mitään suuria ongelmia missään. Koneko ei oikeastaan suutu kovinkaan herkästi, mutta saattaa sitten olla vihoissaan pari päivää ja mököttää, jos häntä onnistuu loukkaamaan ja suututtamaan.

Hän on lisäksi hyvin taiteellinen ja soittaa keytaria ja laulaa sen lisäksi, että piirtää kortteja ja luonnoksia, käyttäen näissäkin rohkeasti värejä. Urheilullisuus tulee tytössä esille myös harrastuksissa, sillä hän rullaluistelee joskus ja sen lisäksi hän pelaa jalkapalloa aktiivisesti ja käy showtanssitunneilla. Koulun tunneilla hän saattaa uppoutua ajatuksiinsa, joista hänet on joskus vaikea saada takaisin luokkahuoneeseen. Matikantunnit ovat hankalampia, mutta ne ovat hänellä mukautettuja ja hän saa hieman lisäapua siitä, sen lisäksi kahdesti viikossa, hänen kotonaan käy, nuori ammattiinopiskelija ohjaamassa matematiikassa ja teettämässä harjoitustehtäviä, sillä ala, hänellä on numeraalisia vaikeuksia paljon.

Hän rakastaa kaikkea kawaii-juttua ja on sen tyylinen ulkoisestikin. Hänen huoneensa on täynnä söpöjä pikkua pehmoleluja ja sisustustyynyjä. Hän on jossain määrin kuin prinsessa ja vaikka hän pukeutuukin söpösti, on hän silti jossain määrin villikin. Yleensä hän innostuu lähes kaikesta hauskasta, joskin ei aina niin fiksusta jutusta. Koneko nimittäinä on porukasta se, joka todennäköisesti hyppää vaatteet päällä laiturilta veteen, kiipeää puunlatvaan kiikkumaan  tai saattaa jopa alkaa tappelemaan itseään isompien kanssa. Hän on useamminkin kuin kerran tullut nokka verissään, tai huuliruhjeilla kotiin, eikä vaatteetkaan tällöin ole ollut puhtaimmasta päästä, mutta kommentina hän on saattanut sanoa isoisälleen: "Se oli ihan huisin huippua!" Toisinaan hänen sisällään asustaa pieni ujo tyttö, joka saattaa aivan yhtäkkiä, odottamattomassa tilanteessa tulla esiin, jos esimerkiksi ihastuu tai on ihastuksensa kanssa lähekkäin. Fanittaa täysillä Hidetoshi Nakata- nimistä jalkapalloilijaa.


Kuvissa: Harajuku Kurebayashi


Ulkonäkö: Konekon ulkoinen olemus on melko näyttävä ja söpö. Hän rakastaa laittautumista, värejä ja pikkusöpöjä korostuksia asustuksissaan. Hänen hymynsä on valloittava, nenä pieni nykerö ja ruskeista silmistään tuikkii into ja iloisuus kauas. Toisinaan käyttää värillisiä piilolinssejä. Hän värjää hiuksiaan säännöllisesti, eikä suinkaan yhdellä, eikä aina kahdellakaan värillä. Tietenkin hän meikkaa myös, yleensä vedenpitävällä meikillä, joita ei ole testattu eläimillä.
Hän saattaa kuljettaa pehmolelumaisia laukkuja mukanaan tai pehmoleluja ihan vain koristeina.
Koneko käyttää mielellään myös hullunkurisia ja huomiotaherättäviä hattuja, vaikka hänen koko olemuksensa on muutenkin aika näyttävä ja kerää katseita itseensä.  Koneko käyttää kasvoillaan pieniä söpöjä korostuksia, samoin kuin hiukset ovat usein täynnä pinnejä ja toisinaan hiuslisäkkeitä.

Sen lisäksi, että hänen vaatekaappinsa sisältää kaikkea ihanaa värikästä ja söpöä asustetta, on hänen kenkänsäkin hyvin näyttävät ja toisinaan niissäkin on koristeita, joka saakin tällöin asukokonaisuuden hyväksi.
Luonteenpiirteissään on tosin sellaisia ominaisuksi, että on hyvin paljon mahdollista, ettei huoliteltu söpö tyyli ole aivan puhdas ja ehjä kotiin tullessa, mutta se ei häntä yleensäkään ole haitannut, vaan silloin on ommeltu vaatteisin reikien kohdalle jotain söpöä paikkausta tms. tilalle.
Hän saattaa hampaitaankin koristella hammasrautojen tapaisella vänkyrällä jossa pieniä koristeita.
Konekon yllä näkee niin hihattomia paitoja, kuin hihallisiakin, sekä hameita, että housuasuja, unohtamatta söpöjä leninkejä, korostuksineen. Ulkonäköään korostaa myös eräs elävä asuste, joka on Konekolle maailman tärkein ja rakkain ystävä ja seuraa tyttöä, tämän vapaa-ajalla kaikkialle, nimittäin Petit brabançon, nimeltä Yasei 野生.
Koulussa hänellä on luonnollisestikin asianmukainen koulupuku.

Pituus: 150cm ja Paino: 37kg
Veriryhmä: AB


Yasei


-Suklaa
-Jalkapallokerho
-Musiikki
-Maalaa ja piirtää
-Astma

Koiransa kanssa harrastaa:
-Näyttelyt
-Agility

Suhteet
Jiro,  I love you
Kevin, kaikista parhain ystävä ja turvallinen isovelihahmo.
Hiro, yksityinen matikka tutor, ystävä. (Mikan isoveli.)
Mika, the best bestis. (Hirokin pikkusisko.)
Rei, koiraihminen ja ystävä ihana.
Gina, hyvän päivän kaveri.
Ava, karkkikaupan staili myyjätär.
Amery, lukiolainen opastuttavuus.

Pelit
Agility and wagging tail. With Maya ja Gina. Tiistai 23.6.2015
Pelattu.

Kaunis haukku, äänekäs turkki With Electra's Jiro and Ru-chan's Kevin. 29.8. 2015
Pelattu.

I knew you were trouble when you walked in. With Electra ja Jiro. 4.8.2015
Pelattu.

I would like to ride the crest of a wave. With Ru-Chan ja Kevin. 11.heinäkuuta 2015 lauantai.
Pelattu.

Will you dance to this beat and hold a lover close? With Electra and Jiro. 19.1.2016
Pelattu.

I'm gonna find you With Electra and Amery. 21.3.2016
Kesken.

Avaruuden äärettömyys, solujemme säännöllisyys With Electra and Rei.
Kesken.

In the spirit of food stallsm vapaa peli. 20.6.2016
Kesken.
avatar
Kawaijiki

Viestien lukumäärä : 159
Join date : 30.06.2015
Paikkakunta : Oulu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa