Koneko Kawasaki

Siirry alas

Koneko Kawasaki

Viesti  Kawaijiki lähetetty Ti Kesä 30, 2015 7:17 am

Nimi: Koneko Kawasaki 子猫 川崎
Syntymäaika ja ikä: 16.12.2001, 14-vuotias
Skp: Tyttö
Seks.suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku
Koulu: Makuhari International School


Perhe: Konekon äiti on japanilainen, isä amerikkalainen. Koneko ei tiedä kuitenkaan isästään mitään muuta, ei edes nimeä. Mahdollisesti isän puolelta joitain puolisisaruksia.
Koneko syntyi yksinäiselle äidille, joka työskentelee geishana ja asuu okiyassa. Konekon äiti on hyvin kunnioitettu emäntänä ja häntä arvostetaan kovasti. Hän on okiyan ns. äiti ja hän kouluttaa lisää geishoja. Oman tyttärensä, Konekon, hän jätti oman isänsä huostaan.
Konekon isoisä pyörittää Tokion keskustassa elintarvikepuotia, elättäen tällä itsensä ja lapsenlapsensa. Ainoa poikkeus on koulumaksut, jotka Konekon äiti maksaa omasta pussistaan. Vaikka äiti onkin Konekon virallinen huoltaja, asuu tyttö kuitenkin isoisänsä kanssa erään korkean kerrostalon ullakkohuoneistossa. Konekon äiti vierailee, kerran tai pari, kuukausittain isänsä  ja tyttärensä luona, tuoden Konekolle lahjoja.
Koneko pitää äitinsä tuomisista, sillä ne ovat aivan hänen tyylisiään ja hän käyttääkin niitä mielellään. Koneko vierailee itsekin äitinsä luona, muttei kovin usein hänkään, sillä vaikka äiti ei usein ehdi käymään katsomassa heitä, niin hän on luvannut, että tyttö saa vaikka joka päivä käydä äitinsä luona, mikäli haluaa.

Äitinsä on vain harvoille paljastanut, että Koneko on hänen tyttärensä, eikä hän sitä mielellään mainosta. Vaikka hän välittää Konekosta kovasti ja pitää tuota tärkeänä osana elämäänsä, Koneko on silti hieman katkera, eikä sen vuoksi useinkaan vieraile äitinsä luona, koska luulee, että äitinsä häpeää häntä. Lahjat kuitenkin aina kelpaavat tytölle ja hän osaa osoittaa kiitosta.
Isoisänsä kanssa Konekolla on kuitenkin hyvin sydämelliset välit ja hän kunnioittaa isoisäänsä kovasti. Tyttö jopa auttaa isoisänsä puodissa joskus, tienaten hieman taskurahaa. Isoisä on aina ollut paikalla, silloin kuin Koneko on tarvinnut olkapäätä ja kuulijaa.


Luonne: Eläväinen on ehkä oikea sana kuvaamaan Konekoa. Hän rakastaa kaikkea söpöä ja värikästä, ja hän käyttää myös asusteistaan sellaista. Hän uskaltaa olla erilainen, eikä juurikaan välitä, mitä mieltä muut hänestä ovat. Hänen menevä ja iloinen luonteensa on tuonut etuja, joihin lukeutuu mm. hyvät ystävät. Koneko osaa nauraa itselleen ja kömpelyydelleen, vaikka se joskus vaatisi kovaa pinnistelyä, sillä toisinaan hän hyvin kömpelö, mikä ei onneksi ole aiheuttanut mitään suuria ongelmia missään. Koneko ei oikeastaan suutu kovinkaan herkästi, mutta saattaa sitten olla vihoissaan pari päivää ja mököttää, jos häntä onnistuu loukkaamaan ja suututtamaan.

Hän on lisäksi hyvin taiteellinen ja maalaa mielellään tauluja, piirtää kortteja ja luonnoksia, käyttäen näissäkin rohkeasti värejä. Urheilullisuus tulee tytössä esille myös harrastuksissa, sillä hän rullaluistelee paljon ja sen lisäksi hän pelaa jalkapalloa aktiivisesti. Tunneilla hän saattaa uppoutua ajatuksiinsa, joista hänet on joskus vaikea saada takaisin luokkahuoneeseen. Matikantunnit ovat hankalampia, mutta ne ovat hänellä mukautettuja ja hän saa hieman lisäapua siitä, sen lisäksi kahdesti viikossa, hänen kotonaan käy, nuori ammattiinopiskelija ohjaamassa matematiikassa ja teettämässä harjoitustehtäviä, sillä ala, jolle Koneko haaveilee joskus pääsevänsä, sisältää jonkin verran matemaattisia laskelmia. Hän nimittäin haaveilee muotisuunnittelijan ja ompelijan urasta.

Hän rakastaa kaikkea kawaii-juttua ja on sen tyylinen ulkoisestikin. Hänen huoneensa on täynnä söpöjä pikkua pehmoleluja ja sisustustyynyjä. Hän on jossain määrin kuin prinsessa ja vaikka hän pukeutuukin söpösti, on hän silti jossain määrin villikin. Yleensä hän innostuu lähes kaikesta hauskasta, joskin ei aina niin fiksusta jutusta. Koneko nimittäinä on porukasta se, joka todennäköisesti hyppää vaatteet päällä laiturilta veteen, kiipeää puunlatvaan kiikkumaan  tai saattaa jopa alkaa tappelemaan itseään isompien kanssa. Hän on useamminkin kuin kerran tullut nokka verissään, tai huuliruhjeilla kotiin, eikä vaatteetkaan tällöin ole ollut puhtaimmasta päästä, mutta kommentina hän on saattanut sanoa isoisälleen: "Se oli ihan huisin huippua!" Toisinaan hänen sisällään asustaa pieni ujo tyttö, joka saattaa aivan yhtäkkiä, odottamattomassa tilanteessa tulla esiin, jos esimerkiksi ihastuu tai on ihastuksensa kanssa lähekkäin.


Kuvissa: Harajuku Kurebayashi


Ulkonäkö: Konekon ulkoinen olemus on melko näyttävä ja söpö. Hän rakastaa laittautumista, värejä ja pikkusöpöjä korostuksia asustuksissaan. Hänen hymynsä on valloittava, nenä pieni nykerö ja ruskeista silmistään tuikkii into ja iloisuus kauas. Toisinaan käyttää värillisiä piilolinssejä. Hän värjää hiuksiaan säännöllisesti, eikä suinkaan yhdellä, eikä aina kahdellakaan värillä. Tietenkin hän meikkaa myös, yleensä vedenpitävällä meikillä, joita ei ole testattu eläimillä.
Hän saattaa kuljettaa pehmolelumaisia laukkuja mukanaan tai pehmoleluja ihan vain koristeina.
Koneko käyttää mielellään myös hullunkurisia ja huomiotaherättäviä hattuja, vaikka hänen koko olemuksensa on muutenkin aika näyttävä ja kerää katseita itseensä.  Koneko käyttää kasvoillaan pieniä söpöjä korostuksia, samoin kuin hiukset ovat usein täynnä pinnejä ja toisinaan hiuslisäkkeitä.

Sen lisäksi, että hänen vaatekaappinsa sisältää kaikkea ihanaa värikästä ja söpöä asustetta, on hänen kenkänsäkin hyvin näyttävät ja toisinaan niissäkin on koristeita, joka saakin tällöin asukokonaisuuden hyväksi.
Luonteenpiirteissään on tosin sellaisia ominaisuksi, että on hyvin paljon mahdollista, ettei huoliteltu söpö tyyli ole aivan puhdas ja ehjä kotiin tullessa, mutta se ei häntä yleensäkään ole haitannut, vaan silloin on ommeltu vaatteisin reikien kohdalle jotain söpöä paikkausta tms. tilalle.
Hän saattaa hampaitaankin koristella hammasrautojen tapaisella vänkyrällä jossa pieniä koristeita.
Konekon yllä näkee niin hihattomia paitoja, kuin hihallisiakin, sekä hameita, että housuasuja, unohtamatta söpöjä leninkejä, korostuksineen. Ulkonäköään korostaa myös eräs elävä asuste, joka on Konekolle maailman tärkein ja rakkain ystävä ja seuraa tyttöä, tämän vapaa-ajalla kaikkialle, nimittäin Petit brabançon, nimeltä Yasei 野生.
Koulussa hänellä on luonnollisestikin asianmukainen koulupuku.
  • Suklaa


  • Jalkapallo


  • Maalaa ja piirtää


  • Astma


Koiransa kanssa harrastaa:

  • Näyttelyt


  • Toko


  • Agility


Nimimerkki: Kawaijiki
Ikä: Ylle 20 ja alle 30
Kokemukseni: Muutaman vuoden pelaillut erilaisissa roolipeleissä, Tällä hetkellä kolmella foorumilla aktiivinen, mutta eri nimimerkillä.
Pelinäyte: Otan yhden parhaimman roolaukseni tähän..

[Kalinda oli hyvin innoissaan, vihdoinkin Filip oli saanut lomansa ja se merkitsi matkaa Grimsbyn kaupunkiin. Kalinda oli koko kesän odottanut matkaa Dragon's cave waterparkiin, hän oli kuullut sen olevan todella huikea paikka, mutta aina oli kummivanhempien lomat menneet ristiin, mutta tällä kertaa ne täsmäsivät.
Pitkän ajomatkan aikana autoradiosta soi The Beatles yhtyeen kasetti ja takapenkillä Kalinda jammaili mukana ja lauloi täydestä sydämestään mukana. Musikaalisuudestaan huolimatta, hän ei laula vieraiden aikana, sillä koke sen kiusallisena, vaikka muuten onkin avoin. Salemin, puoligäätänsä,  Kalinda oli jättänyt erään ystävänsä hoiviin, sillä lemmikkiä ei luonnollisestikaan voinut ottaa kylpylään mukaan, matka kuumassa autossa olisi jo yksistään stressannut kissaa, saatikka outo paikka.
Filip hoiti ajamisen ja Hetty toimi musamestarina ja valitsi matkamusiikin, onneksi Kalindalla ja hänellä oli aikalailla sama musiikkimaku. Filip nyt piti enemmän jazzista, mutta kyllä Beatlesitkin meni ja kyllä hänkin laulaa luikautti välillä biisin mukana.

Kalinda leikki takapenkillä my little poneillaan, kunnes auto kaartoi suuren vesipuistohotellin parkkipaikalle. "Noniin, perillä ollaan", Hetty sanoi hymyillen ja kun auto pysäköitiin ruutuun, nousi kummivanhemmat autosta ja Filip piti penkkiä, jotta Kalinda pääsisi kuplavolkkarin takapenkiltä pois. Meri-ilmasto toi suolaista tuulta nuoren tytön sieraimiin ja hän veti henkeensä. "Vihdoinkin", tyttö sanoi onnellisena ja otti auton edessä olevasta tavarasäiliöstä pienen reppunsa selkään ja tarttui Hettyn käteen, lähtien tuon kanssa jo kohti pääovea. Lukittuaan auton ovet ja tavarasäilön, Filip tuli kahden putkilaukun kanssa perässä, saavuttaen perheensä pian. Päästyään sisälle ja vastaanottotiskille, he joutuivat hetken jonottamaan, jonka aikana Kalinda katseli matkamuistomyymälän tuotteita. Pian häntä pyydettin tiskille ja hänen käteensä laitettiin muovinen ranneke ja kerrottiin mihin tarkoitukseen se oli. "Ai minä saan tällä ostaa ruokaa?" Kalinda katsoi kysyvästi vanhempiaan. "Niin, kultaseni. Siihen on nyt laitettu ostorajaksi 5£ koita olla käyttämättä koko summaa, mutta sen verran saat käyttää sitä", Filip kertoi tytölle. 5 puntaa oli paljon rahaa, mutta Kalinda oli pärjännyt koulussa hyvin ja hän oli odottanut lomaa innoissaan, joten Loganit tahtoivat hieman lellitellä tyttöä.
Kun kirjautuminen hotelliin oli hoidettu, menivät Loganit hissillä 4 kerrokseen, jossa heillä olisi tavallinen kahden hengen huone lisävuoteella käytössä. Hissiin tuli myös muitakin ja tunnelma kävi tiiviiksi. Kalindan katse oli hissin ovessa, joka näytti kerrosten numerot.]

Kawaijiki
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Koneko Kawasaki

Viesti  Kawaijiki lähetetty Ti Kesä 30, 2015 7:30 am

Unohdin ulkonäössä mainita, että Pituus: 150cm ja Paino: 47kg

Kawaijiki
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Koneko Kawasaki

Viesti  Maya lähetetty Ti Kesä 30, 2015 7:43 am

Tervehdys! (Voi ei, tämä tyttönen on kerrassaan herttainen näky :D)

Ihanaa saada tänne nuorempiakin hahmoja, täältä kun tällä hetkellä löytyy lähinnä tosiaan noita lukiolaisia ja siitä vanhempia.

Esittely on monipuolinen ja todella hyvin tehty, tekstikin on sellaista, jota on miellyttävä lukea!

Muutoin tosiaan hahmo on hyväksytty, mutta ensiksi haluaisin lukea pienoisen pelinäytteen, jonka olet kirjoittanut tästä hahmosta. :)
Sanon tämän kaikella rakkaudella - niin kuin olen sanonut muutamille muillekin uusille pelaajille! - eli mua ei niinkään kiinnosta vanhat pelit tai hahmot, joilla pelaat jossain muualla, vaan haluan lukea pelinäytteen, joka kertoo siitä hahmosta, jota yrität saada tänne hyväksytyksi.
Eli mulle ei ole niinkään väliä osaatko pelata jossain toisessa roolipelissä, vaan mua kiinnostaa osaatko pelata tällä hahmolla. :)

Jos siitä nyt ei hirveästi ole vaivaa, niin jos voisit vielä vastata tähän ja kirjoittaa lyhyen pelinäytteen tästä herttaisen oloisesta tyttösestä.
Muutoin tämä on kyllä hyväksytty ja saat rekisteröityä foorumille heti, jahka olen ensiksi hyväksynyt pelinäytteesi! :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Koneko Kawasaki

Viesti  Kawaijiki lähetetty Ti Kesä 30, 2015 8:06 am

Tämäpä selvä...

Aamuaurinko nousi, sen ensimmäiset säteet eivät vielä paistaneet Konekon huoneeseen, vaikka seinillä olevat pari ikkunaa olivatkin isot. Kun aurinko oli korkeammalla, kattoikkunasta pilkisti ensimmäiset kirkkaat säteet huoneeseen ja suoraan nuoren tyttösen silmiin, mutta tämä veti peitettä ylemmäs, ettei valo häikäisisi niin kirkkaasti. Unenmaailma, jossa Koneko tällä kertaa seikkaili oli kuin suuri puutarha ja unessa hän hyppeli ja koitti napata söpöjä kuppikakkujakiinni. Yhtäkkiä alkoi söpö herätyskello laulamaan "Good morning"-laulua. Käsi hapuili kelloa kohti ja sai sammutettua herätyksen ja uni jatkui, mutta viisi minuuttia myöhemmin kännykkä laukussa alkoi soida ja uninen käsi hapuili tällä kertaa lattialla olevaa laukkua kohti. Laukku oli hieman liian kaukana ja tytön koira Yasein nousi petiltään ja tarttui laukun hihnaan, vetäen sen emäntänsä luo. "Hyvä tyttö Yasei", tyttö kiitti ja rapsutti koiraansa, kun toinen käsi kaivoi puhelimen. "Olen hereillä", tyttö vastasi unisena ja nousi istumaan. Hänen isoisänsä oli mennyt töihin tavallista aiemmin ja tuo soittikin herätyspuhelun lapsenlapselleen ja varmistuttuaan, että tyttö todella oli hereillä, hän lopetti puhelun.

Koneko venytteli ja teki pienen aamujumpan, niinkuin joka aamu, jonka jälkeen hän lähti kohti kylpyhuonetta. Aamutoimet suoritettuaan, hän otti kylmän suihkun, joka sekin oli aamurutiini, minkä jälkeen hän meni keittiöön ja laittoi Yasein kulhoon hieman muonaa ja otti itsellen jugurtin jääkaapista. Hän pilkkoi sekaan hieman hedelmiä ja pari mansikkaa. Syötyään hän siirtyi huoneeseensa ja pukeutui koulupukun ja laittoi hiuksensa ja meikkinsä kuntoon. Ennen lähtöä, hän tarkisti peilinkulmasta lukujärjestyksen ja laittoi kirjat laukkuunsa. Sen jälkeen hän kiinnitti talutushihnan Yasein kaulapantaan, otti kotiavaimen ja lokeronsa avaimen kaulalleen. Hän laittoi koulukengät jalkoihinsa ja otti potkulaudan seinän vierestä, lähtien sitten koiransa kanssa rappukäytävälle, siitä hissiin ja 17 kerrosta alemmas.

Reitti kulki ensin tuttuun puistoon ja matkalla koira sai tehdä aamutarpeensa, joista isomman nuori tyttö otti pienellä lapiolla pussiin ja heitti roskikseen, matkan jatkuessa kohti keskustassa olevaa elintarvikepuotia ja muita liikkeitä. Hän potkutteli pienelle sivukujalle, jossa oli henkilökunnan ovi isoisän puotiin ja tyttö siitä meni koirineen sisälle. Vaihdettuaan muutaman sanan isoisänsä kanssa, jätti hän koiransa, koulupäivän ajaksi puodin takahuoneeseen, jossa oli koiralle hieman virikettä ja oma peti rauhallisessa nurkassa.
7 minuutin kuluttua hän oli tutussa kohtauspaikassa, odottamassa ystäväänsä, joka pian potkutteli paikalle ja matka koulua kohti jatkui. Seuraan liittyi yksi poika matkan varrelta ja nuoret ehtivät kouluun juuri kellon soittaessa sisälle.

Kawaijiki
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Koneko Kawasaki

Viesti  Maya lähetetty Ti Kesä 30, 2015 8:38 am

Loistavaa!

Hahmo on hyväksytty ja nyt voit rekisteröitä foorumille, sekä siirtää hahmoesittelyn sinne minne se kuuluukin! (eli Muut - kategoriaan!)

Tervetuloa foorumille! ^____^

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Koneko Kawasaki

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa