Heechul Kim

Siirry alas

Heechul Kim

Viesti  Maya lähetetty La Tammi 07, 2012 1:34 pmsomeone tell this to my baby, to my baby that I’m here,
that I’m waiting (baby, you turn it up now)


Nimi: Heechul Kim
Lempinimet: Heenim, Cinderella
Ikä: 10.7.1983 (30-vuotias)
Sukupuoli: mies

Opetettava aine: äidinkieli
Toimii luokanvalvojana luokalle 3-A.

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Perhetausta:
Heechulin perheeseen kuuluu vanhemmat sekä pari vuotta nuorempi pikkusisko, jonka kanssa mies on melko paljonkin tekemisissä. Hän suhtautuu siskoonsa varsin suojelevaisesti, kuten isoveljien tehtäviin kuuluukin. Miehen välit vanhempiinsa ovatkin sitten vähän monimutkaisemmat.
Heechul tulee varsin varakkaasta perheestä ja hänen vanhempansa ovat molemmat lähtöisin rikkaista suvuista, joten nämä ovat aina olleet hyvinkin vanhoja perinteitä vaalivia. Perheen lasten välit vanheempiinsa ovatkin enemmän kohteliaat kuin läheiset, mistä syystä sisarusten välit ovat sitten syventyneet, koska vanhemmille ei ole voinut puhua asioista, niin molemmat ovat sitten hakeneet turvaa ja apua toisistaan.

Miehen vanhemmat eivät varsinaisesti ole katsoneet hyvällä Heechulin uravalintaa, sillä opettajan palkoilla ei pitkälle pötkitä ja näiden mielestä Heechulista olisi niin moneen muuhunkin ammattiin, mutta siitä huolimatta Heechul on päätynyt äidinkielen opettajaksi Sakurako Highiin ja mies on toiminut kyseisessä koulussa opettajana kolme vuotta.it’s just that my personality goes good then bad, so what!
there must be times when my performance goes up then down too


Luonne:
Ensitapaamisella Heechulia yleensä kuvaillaan varsinaiseksi herrasmieheksi, joka osaa ottaa muut huomioon ja jolla riittää huumorintajua vaikka muille jaettavaksi. Tämä on kuitenkin vain se pintakuori, jonka kaikki näkevät niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kun miehen on tuntenut vähän pidemmän aikaa, niin 'karu' todellisuus paljastuu.
Heechul on todellisuudessa melkoisen itserakas ja muutenkin itsekeskeinen persoona, joka pitää itseään maailman keskipisteenä ja suorastaan täydellisenä ihmisenä - varsinkin ulkonäkönsä puolesta. Heechulilla onkin tapana sanoa, että hänen ei välttämättä tarvitse deittailla kauniita ihmisiä, kun hän itse on niin kuvankaunis. Mies rakastaa olla huomion keskipisteenä, etenkin jos kyseessä on positiivinen valokeila.
Hänen itsekeskeinen puolensa tulee parhaiten esiin niin, että hän pyytää koko ajan muita tekemään asioita hänen puolestaan, koska hän on itse joko liian laiska tai häntä ei muuten vain huvita tai hän vain yksinkertaisesti nauttii muiden käskyttelemisestä. Tästä yleensä saavat kärsiä varsinkin hänen työtoverinsa työn ohessa, kun miehestä tuntuu, ettei hän jaksa tehdä jotain, niin hän kumoaa helposti töitään muiden niskaan. Ja hurmaavan auransa ansiosta hän yleensä saa tahtonsa läpi, olipa sitten kyse mistä tahansa - Heechul on itse asiassa tottunut aina saamaan kaiken haluamansa.

Vaikka Heechul onkin melko itserakas ja muutenkin itsekeskeinen persoona, niin se ei kuitenkaan ole koko totuus. Syvällä sisimmässään mies on herkkä ja tunteellinen, joka oikeasti ajattelee muitakin kuin vain itseään. Tämän Heechulin vain harvat pääsevät näkemään, sillä mies ei laske suojamuuriaan ihan kenen tahansa seurassa.
Heechul osaa olla hyvinkin huolehtivainen persoona ja hän oikeasti kantaa huolta ystävistään ja muista läheisistään. Mies ottaa ystävänsä omalla tavallaan huomioon ja kaikki eivät sitä välttämättä edes tajua, sillä miehellä on oma tyyli ilmaista välittämistään ja lämpimiä tunteita ystäviään kohtaan.
Heechulilla on hyvä huumorintaju ja mies pystyykin vääntämään vitsiä melkein tilanteessa kuin tilanteessa, eikä mies yleensä koskaan jää sanattomaksi - päinvastoin. Hän on sen verran paha suustaan, että yleensä mies saa muut ympärillään sanattomiksi. Heechulia ei koskaan kannata haastaa minkäänsortin sanataistoon, koska siinä jää helposti toiseksi. Mies on hyvin perillä tuttavapiirinsä pienistäkin asioista, eikä hän pelkää käyttää tietämäänsä hävyttömästi hyväkseen.

Heechul on hyvin flirttaileva persoona, flirttaileminen on miehelle lähestulkoon sama asia kuin hengittäminen ja tällä onkin yleensä useampi henkilö yhtä aikaa pyörityksessä. Hänestä on mukava saada huomiota useasta suunnasta yhtä aikaa ja harvemmin mies oikeastaan on tosissaan kenenkään suhteen. Hän leikkii uhreillaan sen aikaa kuin jaksaa ja jättää nämä sitten kuin nallin kalliolle ilman sen kummempia selittelyjä - tosin mies saattaa leikkiä saman henkilön kanssa useammankin kerran elämänsä aikana.
Heechulilla on kännykässään uskomaton määrä puhelinnumeroita, joihin lukeutuu niin taviksia, kuin muutama julkkiskin ja hänellä on tapana nimetä henkilöitä esimerkiksi näiden olemusten mukaan (lähinnä siksi, että kukaan ei saisi tietää näiden ihmisten oikeaa henkilöllisyyttä, jos joku vaikka sattuisi selailemaan Heechulin kännykkää) ja miehen puhelimesta löytyykin mm. "kaunotar", "kettu", "prinsessa" ja "pupu", sekä monia muita.

Opettajana Heechul on hyvällä tavalla tiukka - ei mikään hirveä natsi, mutta kyllä hän laittaa oppilaat tekemään oikeasti hommia tunneillaan. Miehen kanssa on helppo tulla toimeen, mikä johtuu lähinnä Heechulin hyvästä huumorintajusta, joten hän saattaa helposti vitsailla oppilaiden kanssa asiasta kuin asiasta, ja tottakai asiaan vaikuttaa jollain tasolla miehen ulkonäkökin (kukapa ei haluaisi opettajakseen hyvännäköistä miestä?).
Heechulia ympäröi aura, jolla hän yleensä saa oppilaat kuuntelemaan itseään, eikä miehen tarvitse korottaa ääntään tai toistaa asiaa moneen kertaan saadakseen oppilaiden huomiota itseensä.love me, no, forget me.
even being behind you, I’m still happy like this


Kuvissa: Heechul (Super Junior)

Ulkonäkö:
Ensimmäinen tärkeä pointti Heechulin ulkonäössä on se, että mies on kauniimpi kuin suurinosa naisista. Miestä kuvaillaankin yleensä kuvankauniiksi, kuin nukeksi, jolla on suuret silmät, täydellinen nenä, suudeltavat huulet ja muutenkin kaikinpuolin täydelliset kasvot.
Mutta kasvot eivät suinkaan ole ainoa täydellinen asia miehen ulkonäössä. Heechul ei ehkä ole se kaikkein miehekkäin mies - itse asiassa hyvinkin kaukana siitä - mutta omalla tavallaan hän on kertakaikkiaan täydellinen ulkonäkönsä puolesta. Hän pitää itseään pikemminkin kauniina kuin komeana ja Heechul on sujut asian kanssa, itse asiassa hän on varsin tyytyväinen itseensä ja ulkonäköönsä. Ja koska mies on tosiaan melko feminiininen ulkonäkönsä puolesta, niin Heechul on jo teini-iästä asti ollut sitä mieltä, ettei hänen välttämättä tarvinnut deittailla kauniita ihmisiä, kun hän itse on niin kaunis.

Heechul on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja naisellinen, eli hänellä ei ole liiaksi lihasta luiden päällä ja hoikkaa ja siroa ulkomuotoa korostaa vielä se, että mies on melko pitkä - 179cm ja painoa löytyy vajaat 60 kiloa.
Heechulilla on pähkinänruskeat suuret ja ilmeikkäät silmät, joilla mies jakelee merkitseviä katseita suuntaan jos toiseenkin, ruskeat ja kevyesti pörröiset hiukset, joihin kuka tahansa haluaisi upottaa sormensa, sekä täyteläiset hymyhuulet ja tuolla vihjailevalla hymyllään hän yleensä saa kenet tahansa pauloihinsa.
Heechulin pukeutumistyyli on omalla tavallaan hyvin hienostunut, mikä kielii miehen varakkaasta taustasta. Hän suosii pukeutumisessaan erilaisia neuleita ja kauluspaitoja, joissa mies yleensä tuntee olonsa kaikkein mukavammaksi ja oikeastaan Heechulin yllä mikä tahansa vaatekappale näyttää hyvältä. Väreissä mies yleensä suosii tumman ja vaalean eri sävyjä, tosin pastellivärit ja muuten räikeät värit jäävät pois laskuista.listen girl, joahae
baby girl, saranghae


Muuta:
- verityyppi on AB.
- kirjoittaa vapaa-ajallaan runoja ja satuja, sekä viettää aikaansa myös tietokoneella, piirtäen ja lukien.
- on horoskoopiltaan rapu.
- omistaa kissan nimeltä Heebum.


HAHMOPALKINNOT:
- Vuoden Diiva 2013 (jaettu 2. sija)Heechul ja Heebum~ :)

Videot:
Heechul's dangerous mouth (eng sub) (lol, näkee et Heechulin kaa ei kannata pelleillä ;D)
Kim Janghoon ft. Heechul - Breakups Are So Like Me

Suhteet:

Pelit:

Mmmh... let's have some fun, shall we? (k-18) [VALMIS] - tiistai 24.1.2012
Heechul tietää, että Yesungilla on hyppytunti menossa ja tummakutrinen mies päättää mennä - ahemnkrhmn - piristämään tätä oman päivänsä päätteeksi. Tilanne kehittyykin varsin kuumottavaksi ja nautinnolliseksi molempien osapuolien kannalta.

Thanks for saving my night. [KUOLLUT] - perjantai 23.3.2012

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa