Mika Gyeong

Siirry alas

Mika Gyeong

Viesti  Daiminna lähetetty To Maalis 12, 2015 7:17 am

Etunimi: Mika
Sukunimi: Gyeong
Syntymäpäivä: 11.11.1998
Horoskooppi: Skorpioni
Ikä: 16

Pituus: 150cm
Paino: 40kg
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 1. vuosikurssi
Luokka: ?
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset: Musiikki, kalligrafia, kuvataide, Japanin historia, maantieto, kemia, biologia

Huone: ?
Kämppis: ?


Kuvissa malli Jang Hae Byeol

Ulkonäkö:
Mika on tyttömäisen sievä pehmeine muotoineen ja paksuine hiuksineen. Hänen kasvonsa ovat pyöreät, ja ne kapenevat kapeaa ja lyhyttä leukaa kohden. Tytön silmät ovat suurehkot ja ovaalin muotoiset. Väriltään ne ovat tummanruskeat, lähes mustat, ja niitä ymäröi tummat selkeät ripset. Kulmat ovat keskivaaleat ja suhteellisen paksut, jotka kapenevat ulkosyrjässä voimakkaasti. Kulmat kuitenkin ovat harvoin näkösällä pitkän ja suoran otsatukan vuoksi. Mikan nenä on pehmeälinjainen ja pieni. Nenänvarsi on suora, nenänpää on pyöreä ja aavistuksen kohollaan. Suu Mikan kasvoilla on kapea ja suoralinjainen. Sen pielet kohoavat hieman ylöspäin.  Huulet ovat muhkeat, hieman kapeampi ylähuuli kaareutuu sievän tyttömäisesti. Suurehkoiden etuhampaiden välissä on kevyt rako.
Kokonaisuudessaan Mikan kasvot ovat yllättävän imeikkäät. Hänen hymynsä on voimakas ja leveä, ja paljastaa tasaisen hammasrivin. Voimakkaasti hymyillessä tytön silmät painuvat viirumaisiksi. Perusilme hänen kasvoillaan on hieman hölmistynyt. Suu on selkeästi raollaan ja tummat simät joko pälyilevät ympäristöä tai ovat nauliintuneet kirjoihin tai luonnoslehtiöihin.
Äitinsä tavoin Mika on aina ollut pienikokoinen, jopa heiveröinen. Hän on sekä raajoiltaan, että torsoltaan erittäin kapea jokaisesta suunnasta katsottuna. Urheilullinen tyttö ei kuitenkaan ole, ja se näkyykin vartalon pehmeydestä ja lihasten keveydestä. Kapeat hartiat ja pienet rinnat yhdistettynä pyöreisiin kasvonpiirteisiin antaa Mikasta varsin lapsekkaan kuvan.
Ulkopuolisen silmin Mika saattaa vaikuttaa lapsekkaalta puheliaalta. Vaikka tyttö onkin luonteeltaan aavistuksen ujo, peittää hän sen yllättävillä puheripuleilla ja vahinkomöläytyksillä. Hänen olemuksensa on pirteä ja valoisa, vaikkakin toisinaan hieman omiin maailmoihinsa vaipunut.
Pienentä kokoaan kompensoidakseen Mika on aina pitänyt huolta ryhdistään, ja se ilmenee hänen kävelytyylissään. Kävely on suoraselkäistä, ja tahtomattomasti sievän hypykästä. Jalat liikkuvat tiheään tahtiin kuroakseen umpeen lyhyiden raajojen haittapuolia kulkuvälineenä. Olkapäät ovat usein jännittyneet ja aavistuksen kohollaan, ja kädet ajautuvat joko taskuihin taikka puuskaan rintakehän peitoksi. Paikasta toiseen liikkuminen on myös usein määrätietoista, eikä Mikalla juuri koskaan ole tapana haahuilla vailla päämäärää. Koskaan ei ole liian vähän tekemistä, aina on esimerkiksi opintoja suoritettavana.Tyyli:
Mikään varsinainen tyyliguru Mika ei ole. Hänen pukeutumistyylinsä on tyttömäisellä tavalla rento, ja kuitenkin jossakin määrin tyylitelty. Värimaailma on vaaleaa, lämmintä ja elävää. Perinteisimmin asukokonaisuukset koostuvat löysästä yläosasta ja tiukemmasta alaosasta. Alaosa on useimmiten joko ihonmyötäiset farkut, tai lämpimimmillä keleillä lyhyemmät shortsit. Harvemmin jalkoihin saattaa eksyä jokin sieväprinttinen ja vähemmän ihonmyötäinen hame. Jalkineina toimii mitkä tahansa, jotka näyttävät edes jollakin tavoin siedettäviltä, ja on ennenkaikkea mukavat jaloissa. Yläosana toimii jonkinlainen yleensä naruolkaiminen toppi, jonka päälle Mika yhdistelee vaikkapa löysiä t-paitoja ja neuleita. Oleellinen osa Mikan tyyliä on lähes tilanteessa kuin tilanteessa mukana kulkevat valkeat kuulokkeet, ja voimakkaan väriset terävälinjaiset luomivärit. Voimakkaita luomivärejä ja silmien rajauksia lukuunottamatta meikit ovat erittäin neutraaleja.Luonne:
Perusluonteeltaan Mika on valoisa ja elävä persoona, vaikka hän ei mikään erityisen äänekäs ja ulospäinsuuntautunut olekaan. Mika on aavistuksen ujo henkilö, eikä hänellä ole koskaan ollut suurta kaveripiiriä, jonka vuoksi hänen sosiaaliset kykynsä ovat kömpelöt. Tämä ei ole kuitenkaan koskaan ole vieroittanut häntä sosiaalisesta kanssakäymisestä muiden ihmisolentojen kanssa. Hänellä on esikoulusta lähtien ollut vain muutama hyvä ystävä, jotka ovat vallan mainiosti riittäneet hänelle tähänkin asti.
Laajan ystäväpiirin ja jatkuvan menemisen sijasta tyttö on nauttinut pienestä pitäen lukemisesta ja taiteista. Molemmat ovat olleet hänen mielestään loistavia tapoja rentoutua ahkeran opiskelun jälkeen, tai miksei sen aikanakin. Erityisesti lukeminen on saanut Mikan varsinaiseen koukkuun. Oppikirjojen lisäksi tyttö nauttii niin tieteiskirjallisuudesta kuin kaunokirjallisuudestakin. Kouluopinnot ja vapaa-ajan omat opiskelut ovat rakentaneet hänelle nuoresta iästään huolimatta vankan yleistietämyksen, jota hän on aina valmis laajentamaan. Lukutoukkamaisuutensa vuoksi kirjasto on yksi hänen ehdottomista suosikkipaikoistaan. Vaihtoehtoisesti ulkona hyvällä kelillä istuminen ja lueskeleminen on erittäin viihtyisää. Myös musiikki on tärkeässä osassa Mikan elämää, ja hän kuunteleekin runsaasti musiikkia hiljentääkseen ympäröivän maailman ja keskittyäkseen helpommin joko lukukokemukseen taikka kuvataiteen kummalliseen maailmaan. Mikään Picasso tyttö ei tietenkään ole, mutta osaa hän suhteellisen taidokkaasti maalata ja piirtää. Erityisesti hän piirtää lyijykynin ja hiilin, ottaen mallia esimerkiksi koululla kuljeksivista hänen mielestään kauniista ihmisyksilöistä. Ihmiskauneus on monimutkainen asia, ja se toimii vallan mainiona inspiraationa taiteen syövereissä.
Jos kirjallisuus ja taiteet ovat se mielenkiinnon huippu, siellä pohjamudassa ovat kaikki liikuntamuodot. Mika on sosiaalisuuden lisäksi fyysisesti kömpelö, eikä häneltä luonnistu lainkaan mikään kehon laajempaa motoriikkaa vaativa tekeminen. Juostessakin on hyvä, ettei hän onnistu kompastumaan käsiinsä. Mika tietää heikkoutensa liikunnan suhteen, ja on myöntänyt sen itselleenkin. Hän ei varsinaisesti nauti epäonnistumisista, mutta osaa suhtautua esimerkiksi koulun liikuntatunteihin positiivisin mielin. Eihän sitä kaikessa voi olla hyvä, eikä kyllin hyvä tutkinto välttämättä vaadi korkeaa urheilutaitoa. Tyttö osaa siis suhtautua omiin heikkouksiinsa ja epäonnistumisiinsa vitsillä, eikä ruoski itseään kaikista vastoinkäymisistä. Osa tästä positiivisesta suhtautumisesta kumpuaa peittääkseen ujoutta.
Hiljaisella tavalla ujo Mika ei kuitenkaan ole. Hiljaisen änkyttämisen sijaan Mikan ujous ilmenee lähinnä yllättävin naurunpyrähdyksin, puheripulein ja selittelyin. Hänellä on tapana puhua aiheesta ja aiheen sivusta, ymmärtää puhuvansa aivan mitä sattuu, jonka jälkeen paikkailla puhettaan selittelemällä, tehden tilanteesta omalta kannaltaan hieman vielä kiusallisempaa. Tilanteen tajutessaan puskee epätoivoinen hymy kasvoille peittelemään kiusaantunutta tilanteentajua.
Ehkä kirjallisuuden myötä Mikasta on tullut romantikko. Hänen mieleensä on herkkä ja viaton romantiikka, ja hänen suuria salaisia toiveitansa on joskus löytää itselleen joku mukava poika, jonka kanssa jakaa mahdollinen yhteinen tulevaisuus. Tyttö ei kuitenkaan juuri koskaan uskalla lähestyä poikaa kasvotusten, joten haaveet tulevasta rakkaudesta ovat nimenomaan vain haaveita tai kaukoihastuksia. Sitäpaitsi pojat kuulemma pitävät isorintaisemmista tytöistä, ja hänen omat rintansa ovat kaukana isoista. Tai edes keskikokoisista.
Vaikka Mika ei ole koskaan seurustellut, on hän särkenyt sydämensä aikaisina teinivuosinaan. Mika on vaikea saada surulliseksi taikka vihaiseksi, lähinnä siksi, että hän peittelee vastoinkäymisiä hymyilevin kasvoin.  Kuitenkin negatiivisetkin tuntemukset pääsevät joskus pintaan. Tyttö ei ole koskaan halunnut itkeä muiden nähden, eikä hän olekaan lainkaan itkuherkkä. Itkureaktioiden sijaan negatiiviset tuntemukset vellovat hänessä henkisesti, ja vain harvoin purkautuu kiukkuisuutena tai tavaroiden paiskomisena. Ja yllätyksellisesti stressinlievittäjänä toimii jälleen joko kirjallisuus tai kuvataide.

Perhesuhteet ja menneisyys:
Mikan suku on alunperin kotoisin Etelä-Koreasta. Hänen isoisänsä aikanaan muutti Tokioon Japaniin Sugamon alueelle, jossa hänen perheensä on asunut siitä lähtien. Molemmat tytön isovanhemmista äidin puolelta ovat korealaisia. Isän puoli suvusta on taas kotoisin Japanista, mutta hän itse on perinyt voimakkaasti korealaisen ulkomuodon äidiltään.
Mikan äiti Eun-byul on ollut työttömänä ja aina kotona heti synnytyksestä saakka nivelreuman takia. Isä puolestaan työskentelee lentokoneen kuljettajana kansainvälisillä lennoilla, ja on täten harvoin kotona. Näistä syistä Mika on ollut pienestä pitäen erittäin hyvissä väleissä äitinsä kanssa, samalla kun perhesuhde isään on pysynyt melko viileänä, epävarman kunnioituksen sekaisena tuntemuksena.  Tyttö ei ole koskaan uskaltanut uskoutua mistään tähdellisestä isälleen, mutta tietenkin tiedostaa isänsä kuuluvan perheeseen, ja esteettömästi kohtelee miestä perheen päänä tämän ollessa kotona työmatkoiltaan.
Eun-byul on aina ollut rakenteeltaan heikko, mutta nivelreuma ja jatkuva kotona oleskelu on lapsen seurasta huolimatta riuduttanut perheen äitiä tehden tästä entistä heikomman ja hauraan naisen. Äidin heikkoudesta johtuen ja ollen perheen ainoa lapsi, Mika on jo lapsuudestaan saakka omaksunut avuliaan ja ahkeran roolin perheessään. Hän on avustanut äitiään jokapäivisissä kotiaskareissa ja opetellut valmistamaan erilaisia ruokia samalla kun on mallikkaasti hoitanut myös opintopuolet. Kiitollisena perheeltään saamastaan huolenpidosta ja rakkaudesta, Mika on luvannut itselleen saavansa parhaan mahdollisen tutkinnon ja työn, sekä menestyvänsä elämässään pystyäkseen auttamaan yksinäistä äitiään perus arjessa sekä hoitokuluissa.
Ensimmäisenä askeleena menestyksekkääseen elämään, Mika on hakenut Sakurako Highiin opiskelemaan, toiveena hyvät arvosanat sekä jatkomahdollisuudet, tutkinto, ja lopulta työelämä. Rahoituksen opintoihinsa Mika sai osittain kesätöistään toimistoapulaisena ja loput hän sai opintokannustuksena ja kiitoksena aikaisemmasta opintomenestyksestä isältänsä.

avatar
Daiminna

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 10.03.2015
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa