Daiki Rusalka

Siirry alas

Daiki Rusalka

Viesti  Daiminna lähetetty Ti Maalis 10, 2015 11:28 am

Etunimi: Daiki Anastasia
Sukunimi: Rusalka
Syntymäpäivä: 1.7.1998
Horoskooppi: Krapu
Ikä: 16

Pituus: 160,5 cm
Paino: 51kg
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 1. vuosikurssi
Luokka: ?
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset: Kalligrafia, kuvataide, japanin historia, tietotekniikka ja kemia

Huone: ?
Kämppis: ?


Kuvissa Audrey Kitching

Ulkonäkö:

kasvot:
Daikin kasvoilla on voimakas luusto ja sen piirteet ovat selkeät, mutta pehmeälinjaiset. Kasvot ovat muodoltaan kulmikkaat, leukaperät matakat ja leveähköt. Nenällä on isältä perittyä slaavilaista ja ulkonevaa muotoa. Sieraimet ovat pienet ja sievät.  Aavistuksen kaareva nenänvarsi luo tytön kasvoille venäläistä glamouria, joka sirontuu aavistuksen silmien ja nenän ylle asettuvalla kevyellä kulmaluulla. Silmät itsessään ovat keskivertoisesti ulkonevat ja suuret.  Niitä ympäröivät usein tummat rajaukset, ja selkeästi erottuvia silmäluomia koristaa naturelliväriset, mutta tummasävyiset luomivärit. Väriltään silmät ovat tummanruskeat, lähes mustat. Kulmat ovat luonnostaan melko vaaleat, mutta  Daikilla on tapana värjätä niitä, ja korostaa entisestään tummalla meikkikynällä. Ehostuksen seurauksena kulmakarvat ovat tummat ja paksut. Ne ovat sisäsyrjältä leveämmät, silmäkulman alueella korkeimmillaan, jonka jälkeen ne kaartuvat selkeässä, mutta loivahkossa kulmassa alas oheten siististi.  Posket ovat pinkeät ja kapeat posket korostavat poskipäiden vain keskikorkeaa luustoa. Huulet nuoren naisen kasvoilla ovat tyttömäiset, muttei erityisen tureat. Ylähuuli on ohut, aavistuksen paksumpi amorinkaaren molemmin puolen, amorinkaari itsessään on keskikorkea ja jyrkkä. Alahuuli vuorostaan on jo paksumpi, muodoltaan tasapaksu kaventuen vain suupieliin, jotka kaartuvat keskileveässä suussa aavistuksen ulospäin. Leuka on siro, ja se sulautuu nätisti leukaperiin, luoden tytön kasvoille nenäkkään oloisen perusasennon.
Erityisenä tunnusmerkkinä Daikin kasvoilla on kaksi tummaa ja täydellisenpyöreää luomea. Ne sijaitsevat hänen vasemmalla poskellaan, toinen hieman suurempi yksilö, sijaitsee nenänvieruksen juonteen ulkopuolella, aavistuksen kuten Madonnalla. Pienempi yksilö sijaitsee poskipäällä silmäkulman alapuolella.

hiukset:
Vaaleanpunainen, hyväntuoksuinen ja pehmeä hattaraunelma: juuri sellainen on Daikin päässä rehottava toisinaan huksiksi kutsuttava karvapehko. Hänen hiuksensa ovat luonnostaan erittäin tuuheat ja eloisat jatkuvasta värjäilystä vaalentamisista huolimatta.
Luonnostaan tytön hiukset ovat laineikkaat ja väriltään keskiruskeat. Luonnollistaväriä ei nuoren naisen päässä ole nähnyt juuri kukaan, joka sitä erityisesti muistaisi, sillä jo teinivuosistaan asti Daiki on värjännyt hiuksiaan ahkerasti platinaisen blondin ja kevyen vaaleanpunaisen välillä. Hänen mielestään vaaleanruskea, tai mikään muukaan ruskean sävy ei vaan pue häntä yhtä kuninkaallisesti kuin heleä vaaleanpunainen. Muodoltaan hiukset ovat pitkät ja laineikkaat. Ne ovat pehmeät ja aina tuoksuvat kevyesti mansikalta upeiden hiustenhoitotuotteiden seurauksena.
Hiustenlaitto on Daikille kuin taidetta. Ne ovat harvoin samalla kampauksella kahtena päivänä peräkkäin. Toisinaan hän pitää hiuksiaan vapaana, ja toisinaan tyylikkäästi ylös sidottuna. Tärkeintä on, että tukka näyttää vain äärettömän hyvältä kaikkine somisteineen.kehonrakenne:
Daikin ruumiinrakenne on erittäin pienikokoinen; pieni ja pippurinen. Hän on lyhyehkö ja erittäin kapea joka suunnasta. Iho on väriltään kevyesti päivettynyt vaalea ja koostumukseltaan harvinaisen pehmeä. Pehmeydestään huolimatta Daikin ihon alta erottuu selkeästi nivelet, solisluut, kaulan jänteet ja sen sellaiset, kuitenkin naisellisella tavalla. Vaikka tyttö onkin jokasuunnasta kapea, on hänellä kuitenkin jokseenkin selkeä ruumiinmuoto. Rinnat eivät ole suuret edes nimeksikään, mutta vyötärön kapea uuma korostaa lantiota hieman. Myös reisien väliin jäävä kapea väli korostaa lantion muotoa. Raajatkaan eivät ole anorektisen kapeita sentään, vaan niissä on oma laihan naisen muotonsa. Ylimääräistä massaa Daikilla ei ole lainkaan, ja hän onkin erittäin kevyt.
Daikilla on hyvä ja mahtipontinen ryhti. Hänen olkansa taipuvat aavistuksen taaksepäin, eikä selkä juuri koskaan ole kumarassa paikallaan seistessä, istuessa tai kävellessä. Tehokasta ryhtiä korostaa myös nokkava pään asento, leuka ylhäällä ylväästi. Kävelytapa itsessään on kevyttä ja liikkuvaa. Kävellessä lantio keinuu veihkeästi.

tyyli:
Tyyli on Daikin elämässä kaikki kaikessa. Tyyliä pitää olla, ja mitä kalliimpi tyyli on, sen parempi. Tietenkin vaatetuksen tulee olla myös tyttömäisen sievää, mutta silti jollakin tavalla räväkkää.
Pienten rintojensa vuoksi Daikin pukeutuminen koostuu lähinnä suuremmasta yläosasta ja pienemmästä alaosasta. Esimerkiksi löysä tyttömäinen neule tai kevyt tyylikäästi kuvioitu paita ja lyhyet farkkushortsit ovat yleisin asukokonaisuus tytön yllä. Kevyet kesämekot ja prinsessamaiset, arvokkaat asusteet ovat erittäin yleistä hänen vaatetuksissaan. Värimaailma koostuu suurimmaksi osaksi vaaleista sävyistä
Tukkansa ja asujensa tavoin Daikilla on tapana laittaa kasvonsa lähes tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Ulos ei voi mennä ilman kevyttä meikkipintaa edes kaupassakäynnin ajaksi. Meikit ovat useimmiten voimakkaita tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.Luonne:

Daikista on jo syntymästään lähtien huokunut hyvin selkeästi suvulleen ominaisia luonteenpiirteitä. Hän on perusluonteeltaan erittäin temperamenttinen, itsepäinen ja mukavuudenhaluinen, häntä on siis helposti kuvailtu snobiksi pahimmasta päästä. Varsinainen perheensä pilalle lellitty pikkuprinsessa. Toisinaan hänen itsepäisyytensä ylittää lapsellisuudenkin rajat ja oma tahto pitää lähes aina saada lävitse ilman kompromisseja. Hänen tulee aina ajateltua omaa etuaan muiden etua ennen ja oma napa on se maailman keskipiste. Myös oman elämän virheet ovat paljon vähemmän mainitsemisen arvoisia kuin muiden virheet, sen sijaan muiden onnistumisiahan ei kannata edes mainita.

Dramatiikkaa Daikilla myös riittää. Ikäänkuin itsekäs ja muutenkin hankala perusluonne ei riittäisi, dramatiikka tytön luonteessa kärjistää hänen temperamenttisuutensa aivan luonnottomiin rajoihin. Hänen mielialansa ovat kuin vuoristorata ja ne vaihtelevat helposti ääripäästä toiseen. Harvoin on hetkeä, jolloin hän olisi tunteiltaan neutraali tai normaali. Daikin maailmassa pienetkin asiat ja vastoinkäymiset ovat suuri mullistus. Kärpäsestä tulee hyvinkin nopeasti härkänen niin hyvässä kuin pahassakin.
Tunnereaktiot ovat erittäin paloherkkiä dramatiikan näyttämöllä, ja jos Daiki tuntee itsensä väärinkohdelluksi tai pilkatuksi, ei hän todellakaan jätä sitä omaksi tiedokseen. Tietenkin naisenalku mustamaalaa jokaisen, joka häntä vastaan käy, mutta toisinaan hän saattaa lähes tyhjästäkin räjähtää "vastapuolellensa" jopa agressiivisestikin. Pienestä koostaan huolimatta hän ei säästele käsivoimiaan, vaan on yllättävän kova lyömään joko nyrkillä tai avokämmenellä sekä raapimaan. Hiuksista repiminenkin toimii erityisesti naisia vastaan. Paloherkkyytensä vuoksi Daikilla on tapana joutua melko usein pienimuotoisiin tai vähän suurempiin kissatappeluihin joskus täysin turhistakin asioista muiden turhamaisten tyttöjen kanssa. Miksei poikienkin.
Paloherkät tunnereaktiot eivät aina ole täysin huono asia, sillä negatiivisten tunteiden tavoin myös positiiviset tunteet ovat Daikin mielessä moninkertaiset.  Hän on erittäin herkkä nauramaan niin ilosta kuin vahingonilostakin, eikä hän todellakaan peittele riemuaan.

Daiki on erittäin sosiaalinen ja kovaääninen ja osaa sujuvasti kommunikoida sekä englanniksi, että venäjäksi.  Hänellä on paljon ystäviä, joihin hän jatkuvasti pitää yhteyttä joko puhelimellaan tai sosiaalisessa mediassa, mikäli ei ole näiden kanssa kasvotusten. Kasvotusten tai netissä hänellä ei ole mitään ongelmaa keskustella tuttujen eikä tuntemattomien kanssa, ellei vastapuoli nyt satu olemaan aivan hirveän ruma. Ystävien kanssa ulkona käyminen ja shoppaileminen on yksi Daikin suosikki ajanvietteistä. Peruspäivään kuuluukin hyvin usein ulkoilua, merkkiliikkeissä shoppailua suurilla summilla, yökerhossa tanssilattian keskipisteenä loistamista tai piknikkejä aurinkoisessa puistossa.  Daikilla on myös erityisen suuri sosiaalinen ego. Hänelle se on itsestäänselvää, että kaikki tuntee hänet ja hän tuntee kaikki. Jos hän ei saa johonkin juhliin kutsua, on maailma väärinpäin ja kuun asento väärä. Luksusmaista sosiaalisen ihmisen arkea täydellisessä maailmassa.
Kovaääninen hän ei tahallaan ole, mutta aina innostuessaan tai kun hän ei erityisesti keskity äänenvoimakkuutensa hallitsemiseen, saattaa volyymi huomaamattomasti kohota sana sanalta. Ääni itsessään on selkeä ja matalahko, hieman nasaali. Nauru, huutaminen ja muut tunneperäiset äänetkään eivät aina jää muiden huomaamatta. Itkukohtauksiansakaan Daiki harvoin piilottaa, ja hän onkin toisinaan hieman liiankin itkuherkkä. Tietenkään hän ei halua päästää lävitse pienimpiä itkukohtauksia jos ne saavat hänet vaikuttamaan heikolta, mutta suuremmat itkupuuskat tulevat auttamatta suoraan pintaan ilman mitään suurempia defenssimekanismeja.

Ei varmasti ole yllätys, että Daiki suuttuu helposti. Hän saattaa löytää toisen ihmisen käytöksestä, eleistä tai sanoista olemattomia vivahteita vittuilusta ja riidan haastamisesta. Näiden päätelmien vuoksi hän saattaa joskus turhaankin ryhtyä vihoittelemaan ihmiselle, jolla ei ole ollut edes mitään aikomusta suututtaa tyttöä.  Suuttuneena Daiki on päällekäyvä, vihoitteleva, uhkaileva sekä hän panostaa tällöin erityisen paljon toisen morkkaamiseen, haukkumiseen ja mustamaalaamiseen. Mikään ei ole herkullisempaa kuin mehevien juorujen levittely ärsyttävistä ihmisistä, varsinkin kun suurin osa juoruista menee ihmisille läpi.
Suututtuaan  Daikin lepytteleminen voi olla suuren työn takana. Hän on hyvin pitkävihainen, ellei joku onnistu vetämään juuri oikeista naruista hänen mielistelemisessään, ja aina sekään ei toimi. Vihoitellessaan hän mulkoilee pahasti, vittuilee julkisesti ja jatkaa toisen mustamaalaamista entistä kovemmin. Pahimmassa tapauksessa hän ryhtyy kohtelemaan kohdettaan kuin ilmaa. Miten hurrrrjaa. Ystävien kanssa näistä kohteista puhutaan jatkuvasti pahaa.

Ystävät ovat Daikin elämässä suuressa roolissa. Läheiset ystävät ovat tukena aivan kaikessa, ja he myös kuuntelevat silloin kun Daikista tuntuu, ettei koko muuta maailmaa kiinnosta. Ystäville avaudutaan aivan kaikesta, tosin useimmiten kaikesta mahdollisimman "turhasta". Uudet ihastukset ja muu romanttinen höttö on mahdollisesti yleisin puheenaihe tilanteessa kuin tilanteessa.  Heidän kanssaan huokaillaan siitä, kuinka uusi ihastus on aivan ihana, ja aivan liian komea ja ihana saavutettavaksi. Kyllästymiseen saakka tulee myös keskusteltua kaiken maailman muodittomista tolloista, katkenneista kynsistä, vääristä hiusväristä, tyhmästä veljestä, huonoista yöunista, kuukautisia edeltävistä stressitiloista, aivan mistä vaan maan ja taivaan väliltä.
Ystäväpiirin tärkeyden lisäksi myös romanttinen elämä on Daikille erittäin tärkeä osa elämää. Hän on sydämeltään toivoton romantikko, ja ihastuu helposti. Ihastusten kohde sattuu yleensä olemaan joku häntä melko paljon vanhemman näköinen aikuinen mies, varsinainen hurmuri. Näitä ihastuksensa kohteita hän kuitenkin useimmiten päätyy ihastelemaan kauempaa, ollessaan liian ujo tekemällä tuttavuutta niin upeisiin yksilöihin. Tämä onkin yksi harvoista sosiaalisista tilanteista, jossa Daiki on edes vähääkään ujo. Kontaktiin kuitenkin joutuessaan Daiki on hyvä peittämään ujoutensa, vaikka punastelu on erittäin yleistä. Huomaamattaan hänellä on myös tapana piiloflirttailla ihastuksensa kohteelle enemmän tai vähemmän selkeästi.

Päästyään parisuhteeseen asti, on Daiki onnensa kukkuloilla. Ainakin suurimmaksi osaksi. Parisuhteessa hän osaa olla todella rakastava, omistuksenhaluinen ja mustasukkainen. Hän haluaa olla ehdottomasti kumppaninsa maailman keskipiste, se valopilkku pimeydessä tai kedon kaunein kukkanen.  Hän vaatii paljon huomiota ja vastarakkautta, ja päätyy lähes aina mököttämään ja vihoittelemaan mikäli näitä  vaatimuksia ei täytetä. Vastaavasti myös Daikille hänen parinsa on juuri se maailman keskipiste, kaikki kaikessa. Oman kullan vihamiehet ovat Daikin vihamiehiä ja mikäli joku rakkaalle aikoo pahaa, ei Daiki yhtään epäröi vetää kyseistä jotakuta pataan pahimman kerran. Lyhyesti sanottuna Kulta on se kaikki kaikessa, ja ultimaattinen totuus. Kulta on aina oikeassa, paitsi Daiki itse on aina oikeammassa.
Daiki rakastaa parisuhteessa annettua hellyyttä ja läheisyyttä. Hän rakastaa myös koti-iltoja rakkaansa kanssa, ja jokaista hetkeä, joita hän voi viettää kyseisen henkilön kainalossa välittämättä muusta maailmasta. Hän ei tylsisty helposti, vaikka ei rakkaansa kanssa mitään tekisikään ja löhöilisi vaan paikallaan lähekkäin. Läheisyyden lisäksi pienet hellyydenosoitukset kuten pusut ja halaukset ovat se parisuhteen suola, oikeat elämän valot. Romanttisesta puoestaan huolimatta tyttö on myös erityisen seksuaalinen, ja parisuhteessa ollessaan se oma seurustelukumppani on aina seksissä se paras suorittaja. Mielipide toki voi muuttua kyseisen parisuhteen ulkopuolella.
Mustasukkainen puoli parisuhteessa menee toisinaan Daikilla hieman ylitsekin. Hän haluaa jatkuvasti tietää, missä toinen menee ja mitä tekee missäkin seurassa. Mikäli seurustelukumppani on vastahakoinen kertomaan tekemisistään ja sijainneistaan eikä vastaa puhelimeen tai tekstiviesteihin, on se varma välttelyn merkki, eikä sellainen Daikin mielestä ole normaalia kunnollisessa parisuhteessa. Kyseessähän saattaa olla vaikka uskottomuus! Liikaa epäillessään kumppaniaan, ei ole harvinaista, että hän lähtisi tilaisuuden tullen penkomaan kumppanin sähköposteja tai tekstiviestejä saadakseen selville mitä peliä pelataan ja kenen kanssa petetään.

Draamalaaman sydän on aina helppo särkeä, eikä Daiki ole siinä mikään poikkeus. Heikkopohjaiset päätelmät uskottomuudesta ja muusta pahasta toiminnasta saavat Daikin helposti epäilemään kumppaniaan ja ennen pitkään päädytään riitoihin ja eroon. Erotilanteet ovat Daikin mielessä ne pahimmat. Hän on raivokas, haukkuu sielunkumppaniaan päin naamaa, on välivaltainen, itkuherkkä ja heittelee tavaroita.  Varsinainen hurrikaani. Toipumusprosessi tosin ei ole paljoakaan erilainen, lukuunottamatta sitä, ettei se ole lainkaan agressiivisluontoinen.
Toipumisen aikana Daikia on erittäin vaikea saada leppymään, jopa vaikeampi kuin suuttuessaan. Tämän lisäksi erosta toipuminen puristaa tytöstä mehut täysin joissakin tapauksissa jopa viikoksi tai pidemmälle. Tämän toipumisprosessin aikana mikään ei ole hyvin, entistä sielunkumppania haukutaan kavereiden kesken, ja päivitellään sitä, kuinka hän ei ollutkaan se oikea. Lopulta kuitenkin päädytään itkukohtausten kautta siihen lopputulokseen, että kyeinen henkilö oli juuri se täydellinen ja nyt Daiki on pilannut kaiken eikä hän tule enää koskaan löytämään henkilöä, jota rakastaa. Hän myös mököttää omissa oloissaan, eikä millään halua lähteä sosialisoimaan kuten normaalisti. Maailma on kaatunut ja kaikki on negatiivista ja inhottavaa, eikä mikään miellytä mieltä eika kehoa Daikin muuten niin positiivisesta luonteesta huolimatta.

Perhe ja menneisyy:

Daiki on peräisin juutalaissyntyisestä, erittäin rikkaasta ja sosiaalisesta perheestä. Jopa heidän tavallinen arkensa tuntuu olevan glamouria, eikä ystäväpiirin pippaloilta vältytä. He asuvat suuressa modernissa omakotitalossa Manchesterin kalleimmilla asuinaluiella, ja talon pihassa on tilaa ainakin niille kolmelle autolle, jotka perhe omistaa.
Perheeseen itsessään kuuluu Daikin äiti Miriam, isä Evgeny, ja veli Tristan. Veljensä kanssa hänellä on yhteinen äiti, mutta Tristanin biologinen isä ei kuulu perheeseen.

Koko ikänsä Daiki on asunut äitinsä huomassa Manchesterissa. Jo pienestä pitäen hän on ollut perheessään se pikku prinsessa, joka ei koskaan tekisi mitään väärää, ja joka on se viattomin ja kaunein yksilö koko maailman päällä. Hän oppi puhumaan erittäin varhaisessa iässä, eikä sen jälkeen ole juurikaan lakannut puhumasta. Puheliaisen lapsuuden lisäksi tyttö on aina ollut myös erittäin aktiivinen, lähes hyperaktiivinen toisinaan. Hän on aina ollut menossa, ja mikäli hän oli päättänyt jonnekin lähtevänsä, oli hänen sinne päästävä. Itsepäisyys oli myös kova oman ulkonäön ja olemuksen suhteen. Aina oli saatava uusia vaatteita ja uusia somisteita, eikä vanhoja vaatteita voitu käyttää minkäänlaisessa hienommassa tilaisuudessa. Vaatteiden oli myös oltava mahdollisimman kalliita merkkivaatteita. Tyyli oli siis tärkeä seikka jo pienellä iällä.
Arvonsa perheessään Daiki oppi jo hieman ennen kouluikää. Hän osasi luontevasti kinuta vanhemmiltaan milloin rahaa, vaatteita ja milloin mitäkin. Hän myös tiesi suurimmaksi osaksi ajasta saavansa haluamansa suuremmitta ongelmitta. Sama vaativa ja omahyväinen meininki jatkui lävitse koko peruskoulujen. Hän eli jokaisen teinin unelmaa rakastavassa ja rikkaassa perheessä. Tästä huolimatta hän onnistu kuitenkin koulussa ylläpitämään suhteellisen hyvät arvosanat ilmankin minkäänlaista lahjontaa.

Yhä näinäkin päivinä Daiki on hyvissä väleissä koko perheensä kanssa. Hän kunnioittaa vanhempiaan, vaikka pitääkin itseään kaiken yläpuolella. Hän tulee myös toimeen velipuolensa kanssa, vaikka toisinaan kyseisen perheenjäsenen kanssa tuleekin tukalia riitoja ja kinasteluita. Kinasteluista huolimatta myös Tristan on Daikille tärkeä osa perhettä, ja salaa hän kunnioitta velipuoltaan suuresti. Selvin merkki kunnioituksesta on se, että hän ei juuri koskaan käytä Tristanista termiä velipuoli, vaan pojasta puhuessa kyseessä on veli.
avatar
Daiminna

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 10.03.2015
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa