Tristan "Hotaru" Tresume

Siirry alas

Tristan "Hotaru" Tresume

Viesti  Daiminna lähetetty Ti Maalis 10, 2015 11:14 am

Etunimi: Tristan
Sukunimi: Tresume
Lempinimi: Hotaru
Syntymäpäivä: 21.1.1996
Horoskooppi: vesimies
Ikä: 19

Pituus: 179cm
Paino 61kg
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 1. vuosikurssi
Luokka: ?
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset: musiikki, japanin historia ja biologia

Huone: ?
Kämppis: ?Kuvissa Jon Lee (laulaja autotallibändissä The Dirty Gun Problem)


Ulkonäkö:

Tristanin ulkomuoto on perusolemukseltaan kulmikas ja jäntevä. Hänen kasvonsa ovat pitkänomaiset, ja sen voimakkaan luusto luo leualle ja leukaperille särmikkään muodon. Posket ovat hieman lommoutuvat. Vasemmassa poskessa on selkeäreunainen, suurehko pyöreä luomi, jonka tumma väri erottuu yllättävän voimakkaasti pojan tasaisesti päivettyneestä ihosta. Kapeita kasvoja hieman leventää aavistuksen ulkonevat, mutta sironmalliset korvat, joiden molempien lehdissä möllöttävät suurehkot venytyskorut, jotka vaihtelevat tavallisista tunneleista erinäköisiin plugeihin. Tristanin silmät ovat suorat ja kapeat. Väriltään ne ovat tumman ruskeat. Varsinaisesti pojan silmät eivät ole pienet, mutta hyvin harvoin täysin auki olevat silmäluomet rajaavat silmät usein ovelan viirumaisiksi. Luomet ovat kevyet. Silmiä reunustavat kevyet, mutta tummat ripset. Myös kulmat ovat tummat ja lyhytkasvuiset. Muodoltaan kulmat ovat siistityt. Ne kaareutuvat vasta ulkosyrjissä, sisäsyrjän ollessa suora, ja selvästi ulkosyrjiä alempana. Tuiman tyyliset kulmat lisäävät entisestään aikaisemmin mainittua ovelan katseen vaikutusta. Vasemmassa kulmassa pojalla on usein tyylitelty lovi. Nenä Tristanin kasvoilla on pitkävarsinen, mutta harvinaisen litteä ja aavistuksen sisäänpäin kaareutuva sivusta katsottuna. Yleiseltä muodoltaan nenä on kapea ja suoralinjainen, sieraimet ovat pienet. Suu on keskileveä, ja huulet linjakkaat. Ylähuulen amorin kaari on terävä, ja suupielet kääntyvät aavistuksen ylöspäin. Hymyillessä suupieliin muodostuu selkeät juonteet. Huulia koristaa ja kehystää neljä lävistystä, angel bites ylähuulessa ja snake bites alahuulessa. Leuka itsessään on melko leveä, mutta kulmikkaat piirteet ja vankat leukaperät saavat ne näyttämään hieman kapeammilta.
Perusilmeet Tristanin kasvoilla ovat osittain tahattomasti ylimielisen oloiset. Kasvoissa on silti terävän katseen ja ylöspäin kaartuvien suupielten ansiosta  oma ovela viehättävyytensä, joka voi osittain myös johtua yleisestä länsimaisesta kauneudesta.

Tristanin hiukset ovat luonnostaan tummat ja karkeat. Tummasta perusväristä huolimatta Tristanilla on tapana turhamaisena ihmisenä värjätä tukkaa vielä tummemmaksi, joko mustanruskean eri sävyillä, tai surutta täyisin mustalla värillä. Muodoltaan hiukset ovat epämääräiset. Niskatukka ja ohimot ovat yleensä jätetty muuta tukkaa aavistuksen pidemmiksi, loppu tukka on leikattu kerroksittain. Tristan ei aina jaksa nähdä erittäin suurta vaivaa tukkansa laittamiseen, ne ovat luonnostaan suorat, ja asettuvat tyylikkäästi, joten yleisin tukanlaittorituaali sisältää vain harjauksen ja hiuslakan. Toisinaan poika saattaa sukia otsatukkansa pois naamalta nostaen sen vahalla päälakensa ylitse, mutta pakkohan se on sanoa, että hänen tukkansa näyttää upealta kampauksella millä hyvänsä.

Vaikka urheilu itsessään ei ole välttämättä se Tristanin "juttu", on hänen kehonsa hoikassa kunnossa. Pojan suku on aina ollut luonnostaan kapearakenteista väkeä niin isän kuin äidinkin puolelta. Geenien lisäksi kiitettävissä on myös se, ettei Tristan juurikaan herkuttele millään erityisen epäterveellisellä ruoka-aineilla, kuningas alkoholia lukuunottamatta. Keho on päällisin päin jänteikäs ja luiseva, mutta lihastakin on ihon alla huomattavissa. Hartiat on poikamaisen leveät, mutta rintakehä ja vatsa litteitä. Rintakehää myös koristaa laaja tatuointi.
Ulkopuolisen ihmisen silmin Tristanista voi selkeästi huomata tämän olevan itsevarma ja omahyväinen tapaus. Hänen katseensa itsessään on arvosteleva ja  vähättelevä. Kehon elekieli ja liikkumatapa ovat tyylikkäällä tavalla rennonlaiset; Tristani tietää olevansa luonnostaan hyvännäköinen ja tyylikäs, eihän hänen silloin edes tarvitse yrittää esittää mitenkään sivistyneempää tai hienompaa ihmistä kuin mitä hän jo on.

Tyyli:
Siitä huolimatta, ettei Tristan välttämättä heti ensimmäisenä myöntäisi olevansa tyylinsäkin suhteen melkoinen diiva, sitä hän juurikin on. Vaikka tyyli itsessään ei aina olekaan siitä fiineimmästä päästä, pitää hän huolta siitä, että vaatteet sukkia myöten eivät varmastikaan ole mitään kirppari- tai markettikamaa. Hinnalla ei ole muuta väliä, kuin että kalliimpi on aina parempi. Tyylistään miehenalku on erittäin itsetietoinen. Hänellä on tapana seurata jonkin verran muotia, ja hän tietää hyvin minkälaiset vaatteet sopivat hänen vartalolleen ja minkälaiset vaatekappaleet taas vastaavasti näyttäisivät laimeilta tai muuten vaan tylsiltä. Tristan ei voisi edes kuvitella pukevansa päälle esimerkiksi kokoakaan liian suuria housuja, tai väärän väristä paitaa.
Yleisimpiin asukokonaisuuksiin Tristanin yllä sisältyy pillifarkut, joissa on normaalia matalampi haarasauma, jalkineina toimivat joko venekengät (eng. boat shoes) tai vansit. Yläosa koostuu useimmiten joko jonkinlaisesta hihattomasta, jonka päällä saattaa olla milloin huppari, milloin arkinen kauluspaita, ja milloin jokin ohut neule. Harvinaisemmin pojan yläosana saattavat toimia erilaiset t-paidat, jotka ovatkin ehkäpä värikkäimmät vaatekappaleet mitä Tristan edes omistaa. T-paitoja lukuunottamatta Tristan suosii pukeutumisessaan vähäistä värienkäyttöä ja välttelee erityisen kirkkaita sävyjä.Luonne:
Perusluonteeltaan Tristan on hankala ja itsekeskeinen. Hän on suvulleen ominaisesti myös sosiaalinen, temperamenttinen ja äkkipikainen, eikä mukavuudenhalua voi jättää mainitsematta. Omanlaista itsepäisyyttä löytyy myös, sillä tietenkin hänen on saatava tahtonsa läpi, sillä hän on muita parempi ja paljon muita ylempänä. Tristan ajaa jatkuvasti omaa etuaan, eikä juurikaan osaa ottaa muita ja muiden tunteita huomioon. Hänellä on myös tapana vähätellä muiden onnistumisia ja tekoja omiensa rinnalla.

Ulkopuolisen silmin Tristan ei jää seinäkukkaseksi. Hän on sosiaalinen eikä pelkää tuoda itseään esille tai olla tilanteiden keskipisteenä. Hän nauttii positiivisesta huomiosta, ja vähättelee saamaansa negatiivista huomiota. Egoaan hän boostaa ylimielisyydellään ja omahyväisyydellään. Hän on rääväsuinen ja suunsa puhtaaksi puhuminen ei tuota hänelle ongelmia, ellei pidä puhua jotakin tunne-elämästä.
Tunne-elämä on Tristanilla se heikko kohta. Hän ei ole koskaan ollut hyvä ilmaisemaan tunteitaan mihinkään suuntaan, ja hänen aikaisemmat seurustelusuhteensakin ovat olleet niitä fyysisenlaisia. Ehkä jossakin päänsä sisällä Tristan pelkää olevansa riittämätön ja tulevansa jätetyksi, mikäli hän kiintyisi henkisellä tasolla johonkin toiseen ihmiseen.  Tristan ei sitä koskaan tunnustaisi, mutta hän on myös erittäin mustasukkainen ja omistuksen haluinen. Hän ei siis varsinaisesti ole mikään romantikko, eikä myönnä kertaakaan elämässään rakastuneensa tai edes ihastuneensa. Toisinaan hänen mielessään saattaa uiskennella ajatuksia siitä, minkälaista olisi oikeasti välittää toisesta ja jakaa elämä jonkun kanssa, mutta nuo ajatukset eivät koskaan saa tulla liian pintaan.

Sosiaalisuutensa ansiosta Tristan tulee toimeen ihmisten kanssa, mikäli kyseiset ihmiset pysyvät hänen hyvällä puolellaan. Kommunikointi onnistuu sujuvasti niin englanniksi kuin venäjäksikin. Japania Tristan puhuu melko hyvin, vaikka puheessa erottuukin selkeää murtoa, ja joitakin sanoja saattaa aina sillointällöin olla kateissa. Tristan on paljon yhteydessä ihmisiin sosiaalisessa mediassa. Hän roikkuukin usein esimerkiksi facebookissa puhelimellaan.

Tristan suuttuu melko helposti. Joskus tuntuu, että hän oikein kaivaisi verta nenästään turhalla sanaharkalla ja isottelulla. Suuttuessaan hän on päällekäyvä ja ilkkuva, eikä pelkää käydä nyrkkihippasille vastapuolensa kanssa. Leppyminen on kaksipiippuista Tristanin kohdalla. Mikäli suuttumuksen aiheuttama tilanne päättyy häntä puoltaen, ei ole leppymisen kanssa ongelmaa, mutta mikäli tilanne päättyykin häntä vastaan on helvetti irti. Tällöin hän vihoittelee koko maailmalle, polttelee hermosauhuja sarjatulella ja kaikki muut ovat perseestä ja kaikki kusee. On se elämä hankalaa.Perhesuhteet ja menneisyys:

Tristan on peräisin juutalaissyntyisestä, erittäin rikkaasta ja sosiaalisesta perheestä. Jopa heidän tavallinen arkensa tuntuu olevan glamouria, eikä ystäväpiirin pippaloilta vältytä. He asuvat suuressa modernissa omakotitalossa Ison-Britannian Manchesterin kalleimmilla asuinaluiella, ja talon pihassa on tilaa ainakin niille kolmelle autolle, jotka perhe omistaa.
Perheeseen itsessään kuuluu Tristanin äiti Miriam, isäpuoli Evgeny (tuttavallisesti Dave), ja siskopuoli Daiki. Tristanilla ja Daikilla on yhteinen äiti, mutta perheen isähenkilö ei ole Tristanille biologista sukua. Biologinen isä on siirtynyt jo kauan sitten elämässään eteenpäin, eikä Tristan ole ollut tämän kanssa koskaan yhteyksissä. Perheen molemmat vanhemmat ovat peräisin juutalaisista suvuista, vaikka heistä kumpikaan ei ole kovinkaan uskonnollisia. Niinpä juutalaisuudella ei ole juuri minkäänlaista varsinaista vaikutusta perheen arkeen ja elämään.

Tristan sai alkunsa omalla tavallaan rikkinäiseen perheeseen. Vaikka perhe ei kokenutkaan mitään suuria kriisinpuuskia ja perheriitoja, ei perhe myöskään ollut se toimivin yksikkö. Miriam oli kihloissa sen aikaisen heilansa, Tristanin biologisen isän, Michaelin kanssa ja vaikka he sanoivatkin rakastavansa toisiansa, ei parisuhde heidän välillä vaan toiminnut. Tristanin syntymän oli tarkoitus tuoda pari jälleen lähemmäs toisiaan, mutta yhteisen päätöksen myötä he erosivat jo hieman ennen Tristanin ensimmäistä syntymäpäivää. Tristan jäi äitinsä luokse, ja Michael poistui heidän molempien elämästä lopullisesti. Pian eron jälkeen Miriam päätyi yhteen Venäjältä kotoisin olevan nuoruudenystävänsä Evgenyn kanssa. Evgeny on ollut siitä hetkestä lähtien Tristanille isähahmo biologisen siteen puuttumisesta huolimatta. Hän kohtelee Tristania kuin omaa poikaansa, ja Tristan kohtelee häntä kuin omaa isäänsä. Noin vuoden yhteiselon jälkeen Miriam sai tietää olevansa jälleen raskaana, ja näin ei-suunniteltu Daiki sai alkunsa. Molemmat lapset kasvoivat lapsuutensa rakastavassa ja rikkaassa ympäristössä, joka muovasi heistä ne hirviöt, mitä he tänäkin päivänä ovat.
Peruskouluikä Tristanilla oli vauhdikasta aikaa. Hän ei ollut se koulun paras oppilas, vaikka jossakin siellä pääkopassa piilossa hän fiksu olikin. Opiskelun sijaan suurin osa energiasta kului kaikennäköiseen pahantekoon ja heikompien oppilaiden kiusoitteluun. Hän onnistui jo nuorena haalimaan ympärilleen uskollisen kaveripiirin, jota muu koulu sitten yhdessä muka kunnioitti. Tai itki ja kunnioitti. Tristan itsessään ei ollut mikään varsinainen pahantahtoinen koulukiusaaja, mutta varakkuutensa ja perheensä statuksen vuoksi hän onnistui aina saamaan tahtonsa läpi, ja suostuttelemaan muut tekemään kiusaamisen hänen puolestaan. Tietenkin tässä "pahisjengissä" tuli kokeiltua tupakan poltto ja kavereiden äitien siideripiilojen tyhjentäminen kuului myös jutun juoneen.
Neljäntoista vuoden ikäisenä oli Tristan jo kokopäiväinen tupakoitsija, ja kuningas alkoholi astui entistä vankemmin hänen elämäänsä. Noina ikävuosina hänen sosiaalinen elämänsä nousi kattolukemiin, ja hän olikin lähes joka viikonloppu milloin missäkin juhlimassa ystäväporukkansa kanssa. Baareihin hankittiin pääsyt alaikäisyydestä huolimatta ja kotibileissä tuli aina käytyä kun kutsu kävi. Jos missään ei ollut mitään meininkiä, ei ollut ongelma hengailla ja ryypiskellä vaikkapa paikallisessa puistossa. Nykyiseen ikäänsä mennessä bilehuumeetkaan eivät ole tuntematon käsite.

Tiukoista bilevuosistaan huolimatta Tristan on hyvissä väleissä vanhempiensa kanssa. Tietenkin vanhemmilla palaa melko useinkin pinna pojan hölmöilyiden kanssa, mutta he elävät siinä toivossa, että hänestä saataisi viellä louhittua ihan kelpo kansalainen. Riitoja perheessä tulee tietysti aina, mutta isotteluistaan huolimatta Tristan arvostaa perhettään todella paljon. Sitä hän ei kuitenkaan koskaan voisi sanoa heille suoraan.

Tristan ei ole peruskoulun jälkeen opiskellut, hän on kuluttannut elämäänsä jatkuvaan bilettämiseen vailla minkäänlaista vastuuntuntoa. Liian pitkälle hänen touhunsa meni, kun hän jo toisen kerran ajoi Evgenyn autolla pilvipäissään ulos tieltä, saattaen jälleen yhden auton lunastukseen, ja kaksi ystäväänsä terveydenhuoltoon. Näiden viimeaikojen mokailuista johtuen Miriam ja Evgeny ovat päättäneet lähettää Tristanin siskonsa Daikin mukana Tokioon Sakurako Highiin, jotta tämä saisi ehkä joskus elämäänsä raiteilleen. Siellä Tristan ei voisi harjoittaa huonoa elämäntapaansa, vaan hänen olisi pakko keskittyä edes hetken opiskeluihin.
Opintohistoriansa vuoksi iästään huolimatta Tristan tulee ensimmäiselle vuosikurssille keväällä 2015.
avatar
Daiminna

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 10.03.2015
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa