Tomoko 'Tomo' Fukao

Siirry alas

Tomoko 'Tomo' Fukao

Viesti  irinannana lähetetty Ti Maalis 10, 2015 10:33 am

Kuvissa Long Mao Zhin

Etunimi: 友子 ( Tomoko )
Sukunimi: 深尾 ( Fukao )
Lempinimi: Tomo
Syntymäpäivä: 22.9.1998 (16 vuotta)
Horoskooppi: Neitsyt
Sukupuoli: Nainen

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 1. vuosikurssi
Luokka: ?
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset: Kuvaamataito, tietotekniikka ja biologia

Kerhotoiminta: Valokuvaus ja taide

Huone: ?
Kämppis: ?


Ulkonäkö: Tomo on ulkonäöltään äärimmäisen tyttömäinen. Hänellä on kapeat, ovaalin muotoiset kasvot jotka kavenevat leukaa kohden. Piirteet ovat hyvin aasianomaiset ja posket aavistuksen pyöreät. Korkeat poskipäät punertavat aavistuksen ja kesällä päivettynyt iho saattaa luoda muutamia pisamoita poskipäille ja nenälle. Tomon nenä on pitkä ja litteä, nenänpää on sievästi pyöreä ja nykerö. Sieraimet ovat kapeat ja korostavat nenänpään pyöreyttä. Nenän ja huulien välinen kuoppa, eli enkelin sormenjälki, on syvä. Armorin kaari ei ole kovinkaan kaareva, mutta huulet itsessään ovat paksut ja täyteläiset, syvillä suupielillä korostettuna. Tomon suu ei ole kovinkaan suuri tai leveä, vaan se on pieni nuppusuu ja se on usein hieman töröllä. Huulien takaa paljastuvat hyvin hoidetut valkoiset hampaat.
Tomon silmät ovat luonnostaan jo suurehkot ja hyvin pyöreän mantelin muotoiset. Ripset ovat lähes mustat ja ylöspäin kääntyvät. Kulmakarvat ovat luonnolliset ja hieman siistityt, jotka kartuvat silmien ylle.
Tomo on kova ehostamaan itseään ja hän viihtyy meikkipöytänsä ääressä pitkän aikaa, ennenkuin lopputulos miellyttää. Tyttöä harvoin näkee ilman meikkiä, sillä hänellä on aina kasvoillaan edes kevyt meikki. Circle-linssit, tekoripset ja monet muut kauneustuotteet kuuluvat olellisena osana Tomon laittautumiseen. Tomo meikkaa silmänsä suuremmiksi, kuin mitä ne on ja circle-linsseillä vaihtelee silmiensä väriä, luonnollisesta pähkinänruskeasta toiseen.
Myös hiukset kokevat radikaaleja värien vaihtoja, eikä voi olla varmaa minkä värisen pehkon kanssa Tomo paikalle ilmaantuu. Vaikka luonnollisesti hiukset ovat tumman ruskeat, melkein luokiteltavissa mustaksi, on tyttö kovin mieltynyt pinkkiin/vaaleanpunaiseen ja harmaaseen hiussävyyn. Kovasta edestakaisin värjäilystä huolimatta Tomon hiukset ovat laadultaan paksut ja melkoisen kuohkeatkin. Hiukset ovat pituudeltaan hieman yli olkapäden ja Tomo käyttää paljon hiuslisäkkeitä, pidennyksiä ja peruukkeja, jotta hiukset näyttäisivät pidemmiltä tai saisivat erilaista muotoa.
Keholtaan Tomo on hyvin pienikokoinen ja hänen kaikki jäsenensä ovat todella siroja. Hänen kaulansa on sorja ja hartiansa kapeat. Vartalo on hieman lapsekas, vaikkakin siinä näkyy jo merkkejä naiseudesta, kuten kapeneva vyötärö ja leveämmät lanteet. Rinnat ovat jo kehittyneemmät pehmeät kumpareet, joista Tomo on erityisen iloinen.
Pituus: 154cm
Paino: 45kg


Luonne: Tomon luonne on hyvin kaksijakoinen, riippuen siitä, kuinka hyvissä väleissä hänen kanssaan olet. Toisinaan tyttö on vallan rakastettava ja iloinen, toisinaan taas hän on pikkutarkka nalkuttaja. Hän onkin hyvin näpsäkkä ja tarvittaessa sanoissaan napakka. Tämä piirre luonnollisesti saattaa sekä ihastuttaa että vihastuttaa muut.Tomo tarkkailee alinomaa ihmisiä ympärillään ja näkeekin yleensä enemmän kuin monet yhteensä. Tytöltä on vaikea salata mitään, varsinkin kun hän on tottunut tulkitsemaan ihmisten pienimpiäkin mielenliikkeitä - sekä miellyttääkseen että ennakoidakseen mahdollisen konfliktin. Hän onkin oiva saamaan selville juuri ne asiat, jotka hän haluaakin.
Tomo on myös hyvin tarkka siitä, kenen kanssa on tekemisissä ja jos joudut hänen kritiikkinsä kohteeksi, tulet varmasti toivomaan, että näin ei olisi. Hänen kielensä voi muuttua välillä pistävän teräväksi, ja tarkkasilmäisenä hän kyllä löytää arimmat kohtasi. Tomo yrittää pitää elämän pikkuasiat tarkassa järjestyksessä ja yrittää taatusti kontrolloida myös läheistensä elämää. Looginen ajattelu on hänelle synnynnäistä ja hän voi hermostua nopeasti, jos asiat eivät suju hänen toivomallaan tavalla. Voi kestää kauan, ennen kuin hän oivaltaa, että hänen ongelmansa eivät johdu siitä, mitä muut tekevät tai jättävät tekemättä. Tomo myös analysoi itseään, tekemisiään ja tuntemuksiaan jatkuvasti. Hän lajittelee ja analysoi kaiken myös kodissaan. Hän on järjestelmällinen ja oma huone onkin usein vaatekaappia myöten siisti. Vaikka siivoaminen ja paikkojen siistinä pitäminen ei olekaan Tomolle aina se ensimmäinen prioriteetti, päätyy tyttö kuitenkin usein järjestelemään tavaroitaan, kun internetissä roikkuminen alkaa käydä tylsäksi. Tomo ei todellakaan ole ihminen, joka jaksaisi jäädä pitkäksi ajaksi aloilleen, vaan aina pitäisi olla jotakin tekemistä ja hupia ympärillä.
Lyhyydestään huolimatta tyttö on yllättävän päättäväinen ja rohkea. Tomo on töykeyteen saakka rehellinen ja tietää tarkkaan, mitä elämältään haluaa. Etsiessään omaa polkuaan hän on valmis katkaisemaan monia siteitään melko tylystikin. Vaikkakin Tomo on luonteeltaan perus ystävällinen ja niin satotusti 'kaikkien kaveri', vain harvat pystyvät vastaamaan Tomon vaatimuksiin ystävyyssuhteissa. Voi siis pitää itseään onnekkaana, jos lukeutuu hänen luotettuun lähipiiriin. Tomon huolehtiva asenne ja tapa, jolla hän on aina valmis auttamaan, ovat hänen ystävyytensä merkittävimpiä piirteitä. Tomo suojelee rakkaitaan monin keinoin, eikä kaihda niitä tiukan paikan tullen. Tytöllä rehellisesti sanoen on munaa tehdä mitä typerämpiä päähänpistoja, jos aistii, että tärkeää ystävää on loukattu ja hän tietää kuka siitä on edesvastuussa. Siksipä hän on ihanteellinen ystävä, sillä hän ei jätä toista pulaan.
Kaikista negatiivisista puolista huolimatta Tomo on äärimmäisen karismaattinen ja huomaavainen kanssaolijoitaan kohtaan, vaikka hänellä onkin taipumus päästä parrasvaloihin. Huumoriltaan Tomo on hervottoman hauska ja jopa nokkela! Niin kauan, kun pilkka ei osu omaan nilkkaan. Tytön on vaikea ottaa itseensä kohdistettua vitsiä tai pilaa vastaan hyvällä ja hänestä paljastuu helposti ikävä saivartelija.


Tyyli: Pukeutumisellaan Tomo erottuu helposti harmaan massan joukosta ja hän sopii täydellisesti Harajukun muotikeskuksen pyöritykseen. Tomo suosii kuoseissa kaikkea mikä on pastellisävyistä, kimaltavaa tai röyhelöistä! Hän nauttii varsin niin sanottuna poikkeavasta pukeutumisesta, eikä hän vaatteillaan halua peitellä luonnettaan ja karismaansa. Usein Tomon yllä näkee lyhyitä shortseja tai hameita yhdistettynä ylipolvensukkien tai jopa stay up-sukkien kanssa. Myös lyhythelmaiset mekot eivät ole yllättävä valinta. Tomo on oman elämänsä prinsessa ja se näkyy hyvin hänen pukeutumisessaan. Puff-malliset hihat ja monet pitsikerrastot kuuluvat lähes vakiovarustukseen, vaikka Tomon vaatekaappi onkin monipuolinen aarreaitta. Suurimman osan vaatteistaan Tomo on kerännyt erinäisiltä kirpputoreilta tai ostanut vintage-liikkeistä ja hänelle tuottaa suurta mielihyvää löytää uniikkeja vaatekappaleita. Laittaituminen saattaa turhamaiselta tytöltä viedä joskus paljonkin aikaa, sillä hän ei halua lähteä mihinkään vain puoliksi laittautuneena.
Kun vaatetuspuoli on tip top, täytyy kaiken muunkin olla. Tomo on opetellut monia erilaisia kampauksia, jotka imartelevat hänen ulkonäköään. Tyttö on myös aktiivinen meikkaaja ja hänen laittautumisensa saattaa joskus olla yliampuvaakin, mutta se jostain kumman syystä silti näyttää hyvältä ja sopii hänelle.
Olemukseltaan tyttö on aina puhdas ja tuoksuu hyvältä. Tomo pitää hygieniastaan ja eritoten ihostaan hyvää huolta, sillä se on taipuvainen ihottumalle, vaikka suurimmalta osaltaan onkin hyvin sileää ja pehmoista.
Kouluaikana Tomo koittaa hieman hillitä pukeutumistaan, vaikkakin se ei ehkä aina siltä näytä. Vaikka koulupukua ei niinkään saisi muokata, on tytön silti aina pakko vähän rullata hamettaan ylemmäs ja lisäillä hiuksiin ja vaatteisiin pieniä somisteita.
Korvareikiä Tomolta ei löydy, mutta hänellä on kaksi tatuointia. Vasemmassa olkavarressa on mustavalkoinen Curt Cobainin muotokuva ja oikeassa jalassa on reidessä kukkakranssi.


Perhesuhteet ja menneisyys: Tomon vanhemmat tutustuivat toisiinsa jo pitkän aikaa ennen kuin tyttöä alettiin edes suunnitella. Kuten monet rakkaustatinat, myös tämä alkoi jo koulupoluilta asti. Tomon isä ja äiti olivat perhetuttavia keskenään ja oli jo lastentarhasta asti selvää, että he vielä joku päivä menisivät naimisiin. Vanhemmat alkoivatkin virallisesti seurustella jo yläasteella, jatkoivat sieltä samaan lukioon ja samaan yliopistoonkin! Tomon isästä valmistui tietotekniikan insinööri ja äidistä piti tulla opettaja, mutta osaksi toivottu- osaksi yllätysraskaus sai Tomon äidin jäämään kotiin naimisiin menon jälkeen. Tomon isä sai hyväpalkkaisen työpaikan elektroniikkafirmasta, jossa oli hänelle hyvät etenemismahdollisuudet ja pian hän saikin jo palkankorotuksia tuon tuosta ja tällä hetkellä johtaa koko yritystä. Tomon nuoruus meni paljolti muuttaessa eripuolilla Japania isän työn vuoksi, mutta kun Tomon oli aika mennä kouluun.perhe jäi asumaan Futaro Tamagawa (tuttavallisemmin Nikotama) nimiseen kaupunkiin, josta on vain 20 minuutin junamatka Shubuyaan. Tomon koulumenestys on aina ollut hieman keskivertoa parempaa, vaikkei tyttö ole paljoa jaksanut sen eteen nähdä vanhempiensa painostuksesta huolimatta. Tomolla on joka tapauksessa hyvät välit vanhempiinsa, vaikka isän kanssa on monesti ollut erimielisyyksiä tämän suojelunhalunsa takia. Isä ja tytär ovat monessa suhteessa hyvinkin toistensa kaltaisia ja se taitaa ollakin heidän välillään se suurin kitkan aiheuttaja.
Koulun sijasta Tomoa on aina enemmän kiinnostanut muoti ja pojat. Yläasteella hän kuului aina siihen niin sanottuun 'suosittuun ja kauniiseen jengiin', eikä tyttö ollut siitä vähääkään pahoillaan. Viimein Tomon isä oli sitä mieltä, että Tomon olisi hyvä jo hieman itsenäistyä ja oppia elämää, joten hän lähetti tytön Sakurako Highiin, toiveenaan, että vielä tyttö saisi sieltä hyvät arvosanat joilla hakea hyvään yliopistoon.

Chu ~ ♥

♥ Uskoo toivottomasti horoskooppeihin.
♥ Harrastaa mm. decodeniä, tietokoneella piirtämistä ja käsikonsoleilla pelaamista.
♥ Omistaa kotona kissan ja koiran.
♥ Ylläpitää life style- ja muotiblogia.
♥ On TODELLA suuri Nirvana ja Curt Cobain fani.

___________________
avatar
irinannana

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 09.02.2015
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa