Yoshiki Hayashi (rehtori)

Siirry alas

Yoshiki Hayashi (rehtori)

Viesti  Maya lähetetty Su Tammi 01, 2012 1:33 pmNimi: Yoshiki Hayashi
Lempinimet: yleisesti kaikkien keskuudessa vain Yoshiki joko '-san' - liitteellä tai ilman (tai ihan vain 'rehtori'), sillä herra Hayashi kuulostaa miehen mielestä niin kovin viralliselta.
Ikä: 22.11.1965 (47-vuotias)
Sukupuoli: mies

Asema: Sakurako Highin rehtori
voi toimia musiikin sijaisena sekä pitää myös välillä ihan omia musiikintunteja.

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: avoimessa parisuhteessa vaimonsa kanssa.

Perhesuhteet:
Yoshiki on avoimessa parisuhteessa vaimonsa kanssa ja heillä on kaksi yhteistä lasta, jotka ovat jo muuttaneet omilleen. Miehellä on hyvät välit perheeseensä, niin vaimoonsa kuin lapsiinsakin, ja he ovat vaimonsa kanssa yhdessä sopineet, että molemmat saavat tapailla ihan vapaasti ketä haluavat, eikä se pahemmin heidän varhaisaikuisiässä olevia lapsiakaan haittaa.

Yoshikin lapsuus ei ollut mitenkään liian helppo, sillä hänen isänsä teki itsemurhan Yoshikin ollessa vain kymmenvuotias. Ja ikään kuin tämä ei olisi vielä ollut tarpeeksi traumaattista, niin juurikin pieni Yoshiki oli se, joka löysi isänsä elottoman ruumiin tämän tapettuaan itsensä. Tämän jälkeen Yoshikista tuli koulussaan ongelmalapsi, joka istui monet kerrat rehtorin puhutteluissa. Perusluonteeltaan hän ei välttämättä ollut kovin "paha" tässä mielessä, mutta sisäiset traumat ja patoumat johtivat vähän ongelmalliseen käytökseen. Lisäksi hän alkoi hankkiutua asioikseen muiden seuraan, sillä hän pelkäsi yli kaiken yksinolemista.
Nuori Yoshiki purki sisäisiä patoumiaan musiikkiin ja löysi siitä lohtua. Hänen äitinsä opetti pianonsoittoa, joten Yoshiki alkoi opetella sen soittamista jo ollessaan nelivuotias. Myöhemmin hän opetteli soittamaan myös rumpuja ja kitaraa.  Musiikki onkin ollut Yoshikille koko elämän ajan se taho, johon hän on purkanut tunteitaan, ja erityisesti rumpuja soittamalla hän purki sisäisiä patoumiaan.

Oltuaan nuoruudessaan musiikkialalla töissä, hankki Yoshiki opettajankoulutuksen ja työskenteli musiikinopettajana kymmenen vuotta ennen rehtoriksi ryhtymistään. Yoshiki ei koskaan oikestaan ajatellut päätyvänsä rehtoriksi, vaan tämän aseman saavuttaminen tapahtui ikään kuin sattuman kautta. Mies itse olisi voinut käyttää koko ikänsä esimerkiksi itselleen niin rakkaan musiikin tekemiseen. Hänen isänsä veli oli rehtori Sakurako Highissa, mutta tämän jäätyä eläkkeelle, Yoshikille tarjottiin rehtorin paikkaa. Mies siis jonkin ajan harkinnan jälkeen päätyi ottamaan paikan huostaansa ja sillä tiellä ollaan edelleen seitsemän vuoden jälkeenkin.
Eli Yoshiki on siis toiminut Sakurako Highin rehtorina vuodesta 2006 eteenpäin.Luonne:
Rehtorina Yoshiki on melkoisen rento tapaus, joskin jo hänen pelkkä olemuksensa herättää kunnioitusta ja arvostusta. Mies ei siis ole mikään tylsä tiukkapipo, joka nipottaisi joka ikisestä asiasta - pääasia, että hommat hoituvat ajallaan ja siedettävän tasoisesti: oikeastaan itse opettajat ovat niitä tiukempia tapauksia. Toisaalta Yoshiki pitää luontaisesti hallussaan sellaista auktoriteettia, että jo pelkkä hänen paikalle saapumisensa saa porukan hiljenemään varsin tehokkaasti.
Siitä huolimatta hän ei halua itseään kutsuttavan ylevästi miksikään herra Hayashiksi, vaan opettajat mieluiten kutsuvat häntä ihan vain Yoshikiksi ja opiskelijat rehtoriksi.

Yoshiki on luonteeltaan oman arvonsa tunteva ja siis tietynlaista ylhäistä olemusta hehkuva, joskin huumorintajuinen mies, joka kammoksuu liiallista virallisuutta ja muuta vastaavaa. Hän siis saattaa olla esimerkiksi tavallisen pienen ensiluokkalaisen näkökulmasta jopa pelottavan oloinen, mutta aivan sitä hän ei loppupeleissä kuitenkaan ole. Pelottavuuden ja arvokkaan kunnioitettavuuden välinen raja kun voi olla vähän häilyvä. Opettajien kanssa (ja miksei niiden opiskelijoidenkin) hänellä on tapana heittää läppää ja asettua hyvin mielellään tietyssä määrin pois siitä hienossa kartanossa elelevästä herrasta, vaikka aina hänen perusolemuksensa läsnä kuitenkin on.
Ja vaikka mies on koulun rehtoriksi päätynyt ikäänkuin vahingossa, niin Yoshikille on kuitenkin tyypillistä ottaa työnsä vakavasti ja hän yrittää aina hoitaa työnsä kunnialla läpi, aikatauluja noudattaen. Vaikka mies pääasiassa onkin rento ja huumorintajuinen ihminen, niin työntekoon uppoutuessaan hän on valmis uhraamaan siihen kaiken liikenevän aikansa, mukaanlukien yöunensa.

Yoshikille on myös tyypillistä pyörittää useampia seuralaisia pikkusormiensa ympärillä, eikä ole todellakaan mitenkään tavatonta nähdä hänet esimerkiksi läpsimässä opettajia ja vanhimpia opiskelijoita muka vaivihkaa takapuolelle. Tämä seikka on myös vaikuttamassa siihen, miksi hänen huoneessaan käyminen voi olla vähintäänkin kuumottava ajatus varsinkin niille ujoimmille ja siveellisimmille tapauksille... Toisaalta joillekin oikeanlaisella asenteella varustetuille henkilöille kaikki piilohärskit (tai ihan avoimen härskit) jutut voivat mennä täysin huumorin puolelle siinä missä säikympi yksilö on jo laskenut alleen.
Mies on kuitenkin hyvin herrasmiesmäinen luonteeltaan, eli hän harvemmin saa ihmisiä oikeasti vihaisiksi itseään kohtaan, joskin se voi osittain johtua siitäkin, että häntä kohtaan nouseminen vaatii pikkaisen rohkeuttakin.

Yoshiki viihtyy hyvin itsekseen, vaikka nuorempana olikin menneisyytensä erinäisten tapahtumien takia aika riippuvainen muista ihmisistä. Mies viettää vapaa-aikansa rakkaan harrastuksensa soittamisen parissa ja hänet näkeekin suurimman osan ajasta komean flyygelin ääressä.Kuvissa: YOSHIKI (X JAPAN)

Ulkonäkö:
Yoshikin ulkonäön (erityisesti pukeutumistyylin) tietynlainen androgyyniys on ehkä huomattavin piirre hänen ulkonäössään.
Vaikka Yoshiki onkin jo iältään lähempänä viittä- kuin neljääkymmentä, ei se varsinaisesti näy hänen ulkonäössään. Mies menisikin ulkonäkönsä puolesta heittämällä kolmikymppisestä, joskaan ei iän tuoman tietynlaisen olemuksen takia kuitenkaan sentään siitä nuoremmasta. Yoshiki näyttää myös välillä erityisesti tietyistä kulmista katsottuna kasvonpiirteiltään huomattavan paljon erehdyttävästi naiselta, joskaan ei liian neitimäinen siitä huolimatta ole, vaan paketista löytyy se tarvittava määrä maskuliinisuutta. Nuorempana pitkissä kiharoissa hiuksissaan hän sen sijaan olisi oikeasti mennyt aivan naisesta.

Yoshikin hiukset ovat vaaleanruskeiksi värjätyt ja puolipitkien hiusten malli on rennon huoleton. Mies ei kammoksu sitä, että hiuksiin ilmestyy hyvinkin reilu tumma juurikasvu ja hiukset kasvavat ulos mallistaan, ja tällainen laittamattomuuden ja hiuksiin panostamattomuuden tuntu onkin hänelle jonkinlainen tavaramerkki, ja mies onkin tyyppiä, joka onnistuu näyttämään hyvältä tällaisessa hiustyylissä, joka jonkin muun päässä saattaisi saada kantajansa näyttämään lähinnä lähipubin nurkalla istuvalta pultsarilta. Yoshikin hiukset asettuvat hiuspyörteiden takia lähes väkisin otsalta keskijakaukselle, ja hiuslaatu on hivenen luonnontaipuisa.

Yoshiki on ruumiinrakenteeltaan hoikka ja keveä, sillä hän on 178 cm pitkä, mutta painaa vain 56 kg.
Yoshikin pukeutumistyylin on huolettoman elegantti ja tyylikäs, joten miehen ulkonäkö suorastaan huokuu arvokkuutta. Hän pitää itse siitä todella paljon, että hänen ulkoinen olemuksensa tuo mieleen 1700-luvun Ranskan.  

Muuta:
- Yoshiki osaa soittaa rumpuja, pianoa ja kitaraa ( ja oikeastaan ihan mitä tahansa, mikä käsiin annetaan)
- kuuluu veriryhmään B
- horoskooppimerkiltään skorpioni
- asuu hulppeassa ja tilavassa asunnossa, joka on maksanut niin paljon, ettei lukemaa kukaan uskalla varmasti edes ajatella

Videot:
Yoshiki's house

Suhteet:

Gakuto "Gackt" Kamui (historia)
Yoshiki pitää Gacktia suuressa arvossa, vaikka heidän välinsä eivät alkujaan olleetkaan ihan niin mutkattomat - historian opettajana toimiva Gackt on ollut koulussa töissä pidempään kuin Yoshiki, joten kun Yoshikia pyydettiin uudeksi rehtoriksi (eikä virkaa edes tarjottu Gacktille), oli selvää, ettei mies niellyt tätä ihan niin kevyesti.
Pientä piikittelyä ja sarkasmia lentää puolin ja toisin, mutta Yoshiki arvostaa miestä suuresti ja hän tietää voivansa luottaa tähän tarpeen tullen.

Heechul Kim (äidinkieli)
Heechul on koulun suurin prinsessa ja draamakuningatar, joka on saanut Yoshikinkin sujuvasti pyöriteltyä pikkusormensa ympärille. "Huhut" kertovat, että kaksikolla on ollut jonkinmoinen yhden yön juttu jonakin määrittelemättömänä ajankohtana.

Miyoun Kan (terveystieto)
Miyoun on kaunis nainen ja työhönsä todella pätevä - Yoshikin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä naisen palkkaamista, kun hän näki tämän CV:n. Lisäksi Miyoun on mukava ja aina heidän mukanaan, kun he suunnittelevat opettajakolleegojen kanssa illanistujaisia.
Naisesta ei siis voi olla pitämättä.

Jongwoon "Yesung" Kim (biologia, maantieto)
Yoshikin mielestä (kuten kaikkien muidenkin mielestä) Yesung on outo. Tämä olikin oikeastaan se ratkaiseva seikka Yesungin palkkaamisessa, sillä miehen omanlaisensa persoonallisuus erottui hyvin joukosta.

Youngwoon "Kangin" Kim (liikunta)
Yoshiki ja Kangin ovat yhdessä huonon läpän kummisetiä, jotka kehtaavat vielä nauraa höröttää kovaäänisesti puujalkavitseilleen. Kun he siis tapaavat, eivät muut paikalla olijat voi välttyä altistumasta maailman huonoimmalle huumorille - halusivat tai eivät.

Takamasa Ishihara (musiikki)
Yoshikin makuun Miyavi on vähän turhankin ylienerginen, joten mies ei kertakaikkiaan jaksa olla toisen seurassa liian pitkiä aikoja kerrallaan. Mies on itse paljon rauhallisempi luonne, joten hän väsyy helposti näinkin suuren energiapakkauksen kanssa samassa tilassa ollessaan.

Jinki "Onew" Lee (kemia, fysiikka)
Onew on toiminut Sakurako Highissa harjoittelijana noin vuoden verran, jonka jälkeen Yoshiki tarjosi tälle vakituista paikkaa kemian ja fysiikan opettajana, painottuen kuitenkin enemmän kemian puolelle. Hommaan saattaisi löytyä pätevämpiäkin vaihtoehtoja, mutta vähän kömpelön puoleinen Onew on saanut oppilaat puolelleen kovalla työllä, joten Yoshiki pitää nuorta miestä hyvänä valintana.

Bom Park (klassinen musiikki)
Punatukkainen nuori nainen aloitti myöskin alkuun harjoittelijana, mutta Yoshiki halusi palkata tämän heille vakituiseksi opettajaksi. Bom on luonteeltaan vähän blondi, mutta naisella on todella karismaattinen lauluääni ja tämän taidot ja tiedot klassisen musiikin parissa ovat noin nuorelle suorastaan ällistyttävät.
Yoshiki rakastaa klassista musiikkia ja aiheesta on mukava keskustella nuoremman osapuolen kanssa.

Jaejoong Kim (maantieto, biologia)
Jae on vielä verrattain uusi opettaja, joten Yoshiki on mielenkiinnolla seurannut kuluneen vuoden ajan, miten mies on pärjännyt. Hän onkin ollut positiivisesti yllättynyt siitä, miten hyvin tämä on hommansa hoitanut ja saanut itsensä upotettua pidempään Sakurako Highissa olleiden opettajien joukkoon.

David Kim (englanti)
Myös David uutena opettajana on ollut Yoshikin valvovan silmän alla, eikä mies ole todellakaan joutunut pettymään valintaansa, sillä David on jopa ylittänyt Yoshikin odotukset. Erityisesti Yoshiki on kiinnittänyt huomiota siihen, miten David luonnostaan saa nuoret puolelleen ja viihtymään englannin tunneilla, jotka perinteisesti tuntuvat herättävän vähän negatiivisia ajatuksia.

Seungho Yoo (tietotekniikka)
Uudesta tietotekniikan nuoresta opettajasta Yoshiki ei ole vielä ehtinyt muodostaa kunnon mielipidettä, mutta ensivaikutelma on positiivinen; Seungho vaikuttaa ahkeralta työntekijältä, joka varmasti saa olemuksellaan voitettua oppilaat puolelleen.


Pelit:

Fuck you for stealing my job. [KUOLLUT] - keskiviikko 21.3.2012


// Yoshiki on siis molempien ylläpitäjien - minun ja Rixun - pelattavissa oleva hahmo! //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa