Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Siirry alas

Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  Maya lähetetty Ke Helmi 18, 2015 4:29 am

Tervehdys kaikille kanssapelaajille!

Olen kerrankin suhteellisen ajoissa tämän ilmoituksen kanssa (sinällään ihan hyvä, kun aina muistan tämän vasta huhtikuun puolella :'D), eli kevät on taas tulossa Seven Daysiin!
Mikä  tietysti tarkoittaa sitä, että kolmoset valmistuu ja seuraavan lukuvuoden alussa uudet ykköset saapuvat värittämään Sakurako Highin elämää.

Foorumilla on tosiaan ollut vähän kuollutta, mutta mä ihan tosissani toivon, että asiaan saadaan muutosta kaikkien uudistusten sun muiden ohessa. Ylläpitokaan ei ole ollut siitä aktiivisimmasta päästä, mistä todellakin pahoittelen ainakin omalta osaltani.
Kyllä tämä tästä, toivotaan ainakin niin!

Kolmosten valmistumiseen on vielä reilu kuukausi aikaa, eli valmistujaisia juhlitaan lauantaina 28. maaliskuuta, mistä alkaakin sitten parin viikon mittainen kevätloma.

Tässä nyt tosiaan on vielä jonkin verran miettimisaikaa, mutta ilmoitelkaa tähän topiciin valmistuvien hahmojenne suunnitelmista.
Mikäli ette vielä halua päästää hahmoanne suureen maailmaan, niin jääkö joku luokalleen? Mitä teidän valmistuvat hahmot aikovat seuraavaksi tehdä - mennä töihin / jatkaa opiskeluita / suunnata ulkomaille joko seikkailun, töiden tai opiskelujen merkeissä / jne?
Muistakaa myös muokata tiedot hahmoesittelyihin!

Ja ihan niin kuin viime vuonnakin, toivoisin, että ilmoittaisitte tähän topiciin mikäli aiotte jatkaa valmistuvilla hahmoilla pelaamista. Tämähän on siis ihanteellinen ajankohta päästä ns. "turhista" hahmoista eroon, mikäli joku hahmo tuntuu sellaiselta, ettei sillä enää jaksa pelata.

Uudistusten myötä tänne on tottakai tulossa tuo yliopistokin (joka siis tulee sisältämään kaikki mahdolliset Tokiossa sijaitsevat jatko-opinnot, koska kaikkiahan on ihan turha lähteä tekemään erikseen pelialueiksi), mikä helpottaa tietysti valmistuvilla hahmoilla pelaamista jatkossakin.


Uusi lukuvuosi alkaa maanantaina 13. huhtikuuta!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  plane lähetetty La Maalis 14, 2015 6:44 am

Rosie lähtee valmistuttuaan takaisin Suomeen vuodeksi jatkamaan lukionsa loppuun siellä. Perjaatteessa loma-aikoina neitosta voisi kyllä nähdä Tokiossakin, sillä matkusteluhan ei koskaan ole mahdoton ajatus. Vuoden Suomessa olon jälkeen saattaapi olla, että Rosie palaa Japaniin suorittamaan 3. asteen tutkintoa, mutta se nähdään sitten seuraavana vuonna.
avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  Maya lähetetty Ti Maalis 24, 2015 6:34 am

Kevään ja foorumin uuden alun kunniaksi olen päättänyt heivata vähän vanhoja hahmoja pois, sillä uusia suunnitelmia olisi taas mielessä vaikka kuinka paljon, enkä uskalla alkaa toteuttamaan niitä ennen kuin vanhoja on vähän karsittu. :---D

En nyt ollut ihan itsekään varma postaisinko tämän nyt tähän vai kenties tuonne Ilmoitustaululla olevaan "Tapahtunutta" - topiciin, mutta päädyin nyt kuitenkin tähän, kun mukana on kuitenkin yksi valmistuvakin hahmo kahden opettajan sekä vaihto-oppilaan lisäksi.

Eli olen kirjoittanut pidemmät stoorit muutaman hahmoni kohdalle miten heidät pelaan pois tästä ropesta ja mikä heidän tilanteensa ylipäätään tällä hetkellä on, niin tässäpä olisi:


Kikwang Lee

Viimeinen vuosi lukiossa on tuottanut nuorukaiselle hyvissä määrin päänvaivaa, tai lähinnä Kikwangilla on ollut ongelmia päättää mihin hän oikein suuntaisi lukion jälkeen.
Tanssi ja taitoluistelu ovat olleet nuoren miehen intohimo jo useamman vuoden ajan, joten on oikeastaan ollut ihan päivänselvää, että jompikumpi noista veisi miehen mennessään, mutta vaihtoehtoja on silti niin monia.
Tanssi vai taitoluistelu, vai pitäisikö hänen yhdistää ne molemmat. Jäädäkö Japaniin vai lähteäkö ulkomaille, jos hän lähtisi ulkomaille, niin minne.
Kikwang on pohtinut noita asioita viime syksystä saakka ja varsinkin joululoman jälkeen, kun asia on nyt ollut hyvinkin ajankohtainen.

Nuorukaiselle on ollut koko ajan selvä asia, ettei hän ainakaan halua lopettaa opiskelua tai pitää edes välivuotta - vaikkei kaikki opiskeluun liittyvä olekaan hänelle mitään herkkua, niin Kikwang ei tiedä mitä hän oikein tekisi, jos pitäisi olla kokonainen vuosi toimettomana.
Ja rikkaan perheensä vuoksi hänen ei edes tarvitse pitää välivuotta sen takia, että hän säästäisi rahaa opintojaan varten.

Lopulta Kikwang tuli siihen tulokseen, että hän lähtisi Amerikkaan, tarkemmin sanottuna Californiaan, opiskelemaan tanssimista - hän jatkaisi isosiskonsa jalanjäljissä. On sanomattakin selvää, ettei hän aio jättää taitoluistelua kokonaan, sillä luistelu on kuitenkin iso osa hänen elämäänsä.

Niinpä valmistumisen jälkeen Kikwang suuntaa jatko-opiskelemaan Californiaan, mutta koska hänen perheensä ja tärkeimmät ystävänsä ovat Japanissa, aikoo hän suhteellisen usein vierailla kotikulmillaan, ja kaikki tutut ovat tottakai tervetulleita tutustumaan menoon ja meininkiin Californian suunnalla.


Bom Park

Kuluneen lukuvuoden aikana punatukkaiselle naiselle on herännyt pikkuhiljaa halu hakeutua vielä takaisin opintojen pariin, kun hän kokee vielä olevansa siihen sopivan nuori.
Bomin haave syventää klassisen musiikin opintojaan on kasvanut viime kuukausien aikana ja nainen on mielessään tehnyt päätöksen jättää Sakurako Highin klassisen musiikin opettajan roolin ainakin toistaiseksi taakseen.
Hänen suunnitelmanaan on muuttaa New Yorkiin ja hakeutua sinne opiskelemaan.

Nainen piti asian salassa (mikä on Bomin luonteen tuntien älyttömän hyvä saavutus!) viimeiseen asti opettajakollegoiltaan sekä oppilailtaan, vaikka hän on käynyt asiasta keskustelua koulun rehtorin, Yoshiki-sanin, kanssa jo tammikuusta saakka.
Yoshiki on suhtautunut Bomin päätökseen ymmärtäväisesti ja hän myös sanoi nuorelle naiselle, että tällä olisi koska vain paikka vapaana Sakurako Highissa, mikäli hän päättäisi jossain vaiheessa tulla takaisin.

Viimeisellä viikolla ennen lukuvuoden loppumista, Bom kertoi asiasta vihdoinkin oppilailleen sekä työtovereilleen. Hän kiitteli kuluneista vuosista ja oli erittäin iloinen siitä seikasta, että hänen oman luokkansa oppilaat valmistuvat myös nyt, niin hänen ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että hän jättäisi oppilaansa kesken kaiken uuden luokanvalvojan hoteisiin.
Neitokaisen lähtö oli myös kova isku työtovereille, sillä Bom on tunnetusti ollut se opettajanhuoneen ilostuttaja ja päivänsäde suloisella olemuksellaan sekä pirteällä asenteellaan.

Asia on ollut kova pala varsinkin Bomin parhaalle ystävälle Onew'lle, joka aloitti harjoittelijana samaan aikaan Sakurako Highissa naisen kanssa, ja tuolloin heistä tuli hyviä ystäviä keskenään.
Myös kirjastonhoitajana toimiva Yuuichi sekä musiikinopettaja Miyavi ovat olleet Bomille hyvin tärkeitä ja läheisiä ystäviä, ja vaikka he aikovatkin pitää toisiinsa jatkossakin yhteyttä, tuntuu surulliselta, etteivät he enää näe toisiaan päivittäin.

Bomin läksiäisiä juhlittiin lauantaina 4. huhtikuuta läheisimpien ystävien kesken, jonka jälkeinen sunnuntai ja maanantai menivät lähinnä pakkaillessa viimeisiä tavaroita ja tyhjentäessä asuntoa.
Nainen päätti jättää prinsessamaisen maine coon - kissansa Onew'lle hoitoon, sillä Luna ei juurikaan perusta matkustelusta, ja tämä oli Bomin tapa osoittaa kiintymystään parhaaseen ystäväänsä ja samalla vakuuttaa, että hän tulisi kyllä joskus takaisin.
Hän jätti miehelle tarkat ohjeet Lunan hoitamisesta ja lopuksi hän vannotti, että mikäli Lunalle sattuisi jotain hänen poissaollessaan, Onew ei saisi sitä ikinä anteeksi (tällä nainen vain peitti omaa ikäväänsä ja herkistymistään, sillä hänelle tulee todella kova ikävä ystäviään ja kissaansa).

Tiistaina 7. huhtikuuta lähti Bomin lento New Yorkiin, jonne hän suuntaa toteuttamaan omia haaveitaan klassisen musiikin saralla, eikä koskaan voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


Miyoun Kan

Sakurako Highissa terveystiedon opettajana toimiva Miyoun ja hänen entinen oppilaansa Minho Choi ovat olleet onnellisesti yhdessä jo reilun parin vuoden ajan, ja vuosi sitten he pystyivät julkistamaan suhteensa virallisesti, kun Minho vihdoinkin valmistui Sakurako Highista, eikä heidän välillään enää ollut opettaja/oppilas - leimaa.
Tuolloin he myös muuttivat virallisesti heidän yhteiseen asuntoon, jota he olivat yhdessä käyneet katsomassa aikaisemmin keväällä, jolloin Minho oli vielä ollut Sakurako Highin oppilas.

Pariskunnan yhteiselo on ollut hyvin tasaista ja onnellista, eikä heidän ikäerollaan ole ollut mitään väliä, sillä Minho on aina ollut paljon ikäistään kypsempi.
Molempien vanhemmilla on tottakai ollut omat mielipiteensä kaksikon suhteesta ja sen kestävyydestä, mutta kumpikaan ei ole ottanut heidän negatiivisia mielipiteitä kuuleviin korviinsa.

Viime syksynä, aivan täysin suunnittelemattomasti, Miyoun sai tietää olevansa raskaana. Vaikka pariskunta olikin jo suunnitellut perheenlisäystä ja he haaveilivat jälkikasvusta, sillä varsinkin Miyounin äidinvaisto ja sisäinen kello oli herännyt kunnolla heidän parisuhteensa myötä, olivat he yhdessä sopineet, että ajankohta olisi parempi kunhan Minho saisi opintonsa siihen pisteeseen, että nuori mies voisi samalla keskittyä työntekoon ja toimeentulo olisi näin turvattu.

He keskustelivat asiasta pitkään ja hartaasti, ja kun Miyounin vanhemmat heltyivät vauvauutisille (he olivat jo pitkään toivoneet lastenlasta tyttäreltään) ja lupasivat rahallisesti auttaa ja tukea nuorta paria (Miyounin perhe on kuitenkin hyvin varakas), päättivät he pitää lapsen.
Onnellinen pariskunta on suhtautunut perheenlisäykseen innokkaasti ja jännittyneesti, lapsen olisi tarkoitus syntyä kesällä 2015.

Miyounin vauvamaha on joulun jälkeen pikkuhiljaa kasvanut koko ajan näkyvämmäksi, eikä uutiset raskaudesta siis ole jääneet pimentoon Sakurako Highissa oppilaiden eikä työtovereiden keskuudessa.

Kevään aikana Miyoun on tiennyt jäävänsä pian äitiyslomalle, joten hän on etsinyt itselleen sijaista, joka ottaisi terveystiedon opettajan paikan hoitaakseen.
Hän otti yhteyttä vanhaan tuttavaansa, Taka Imamuraan(*), joka on naiselle tuttu kasvo erilaisista seminaareista sekä terveystietoon painottuvista koulutuksista.
Hänen onnekseen Imamura-sanilla ei tällä hetkellä ollut vakituista työpaikkaa, joten mies otti ilomielin hänen tarjouksensa vastaan, ja Miyoun saattoi itse jäädä hyvillä mielin äitiyslomalle maaliskuun lopussa.

* Taka Imamura = irinannanan tuleva hahmo, joka tosiaan tulee Sakurako Highiin uudeksi terveystiedon opettajaksi.


Martin Larsson (Rekkles)

Rekkles tuli Sakurako Highiin vaihto-oppilaaksi viime vuoden syyskuussa (syksy 2014), ja hän on todella nauttinut olostaan Japanissa ja uudessa elinympäristössään.
Hän on saanut paljon uusia ystäviä ja tavannut jopa nettituttujaan, joihin hän on tutustunut jo vuosia sitten League of Legendsin parissa.
Yllättäin hänen lähimmäksi ystäväkseen on muodostunut vuotta vanhempi suomalainen vaihto-oppilas Roosa Hautala, johon hän on jopa saanut aikaiseksi kehitettyä jonkinlaisen ihastuksen.

Joululomalla vaalea nuorukainen sai huonoja uutisia kotipuolesta, sillä hänen isoäidiltään oli löytynyt pahalaatuinen kasvain rinnasta. Rintasyöpä oli huomaamattaan päässyt etenemään pahaksi ja ennusteet olivat huonot.
Rekklesin perhe sekä lähimmät sukulaiset kuitenkin kannustivat nuorukaista jatkamaan vaihtovuottaan ja vakuuttelivat, että kyllä isoäiti vielä saataisiin kuntoon, ettei tämä kuolisi ennen Rekklesin paluuta.

Kevään aikana huoli isoäidistä on kuitenkin painanut nuorukaisen mieltä, ja kun hän sai vielä maaliskuun alussa kuulla isoäitinsä terveydentilan huonontuneen jälleen, päätti hän jättää vaihto-oppilasvuotensa kesken ja palata takaisin Ruotsiin.

Rekkles odotti lukukauden loppuun saakka, jotta kolmannen vuosikurssin oppilaat ehtivät valmistua, ennen kuin hänen vaihtonsa virallisesti keskeytettiin ja hän palasi takaisin kotiinsa, joskin hyvin haikein mielin.
Hän kuitenkin päätti laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, hän halusi mieluummin vielä viettää aikaa isoäitinsä kanssa ennen tuon mahdollista kuolemaa, kun taas vaihtoon hän voisi hakeutua myöhemmin uudestaan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Maalis 30, 2015 5:50 am

Kai minunkin pitää tulla jotain sopertamaan hahmojeni tulevaisuudesta, vaikken ole yhtään varma, mihin heittäisin heidät kaikki. Elikkä
Takeru
Herra pitää välivuoden miettiessään, mitä haluaisi tulevaisuudessa opiskella. Todennäköisesti saa jonkun työpaikan, jossa sitten hengailee vuoden. (HUOM! Saatan tulla vielä ilmoittamaan muutoksia tähän suunnitelmaan.)
Yusa
Yusa on pyrkinyt Sakurako no University'n farmasia linjalle, jonka seurana myös osa-aikatyö.
Yuusei
Yuusei nyt vain pääsee yksinkertaisesti viimeiselle vuodelleen keskiverto arvosanoineen.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  redumu lähetetty Ti Maalis 31, 2015 1:40 am

Tässä tää mun valmistuvien tulevaisuus ja valmistuneen tulevaisuus, c:

Tsuzuku
Tsuzuku pyrki yliopistoon opiskelemaan psykologiaa ja taiteiden osastolle opiskelemaan öljymaalaamista. Psykologia linjalle ei päässyt, mutta Sakurako University of Fine Arts and Musiciin opiskelemaan öljymaalausta. Hän ei kuitenkaan ole aivan sata varma jääkö alalle, koska kiinnostus olisi enemmän tatuoinnin parissa, joten etsii itselleen myös samalla oppipoika paikkaa tatuoijaksi.

TOP
TOP piti välivuoden tekemällä töitä, jonka jälkeen päätti hakea Sakurako no Universityn kasvatustieteelliselle kampukselle opiskelemaan lastentarhanopettajaksi.

Reita
Reitakin valmistui onnellisesti ja päätyi opiskelemaan liikuntatieteitä yliopistoon. Katsotaan nyt kuinka kauan jätkä siellä viihtyy.


Viimeinen muokkaaja, redumu pvm Ti Maalis 31, 2015 4:02 am, muokattu 1 kertaa
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  Maya lähetetty Ti Maalis 31, 2015 1:57 am

Redumu, eikös Reita valmistunut jo? :'D Ainakin hän oli tuolla Luokat ja Huoneet - topicissa kolmosella, kun sitä listaa sieltä siivosin ja poistin kaikki kolmoset sieltä. :D -95 vuonna syntyneet tosiaan valmistui nyt, ellei ole jäänyt luokalleen.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  redumu lähetetty Ti Maalis 31, 2015 2:34 am

ai valmistuko. No pitääpi muokata sitä sit, mut muokkaan sen pian kohta en nyt ku oon tunnilla ^^'
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  Maya lähetetty Ti Maalis 31, 2015 2:46 am

Juu, ei mitään kiirettä :---D Mutta oli vaan pakko sanoa, kun tosiaan siivoilin noita listoja, niin huomasin, että Reita on kyllä ollu siellä ihan kolmannella. ^^

ps. Tämähän nyt siis vaan tarkottaa sitä, että pitää alkaa tekemään uusia hahmoja >D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  Ru-Chan lähetetty Pe Huhti 10, 2015 8:35 am

Noniin.. Elikkäs.. Tosiaan Very Happy
Nyt kun uusi lukuvuosi tässä juuri on alkamaisillaan niin päätin sen kunniaksi siivota vanhojen osalta hahmoni kokonaan uuteen uskoon ja tiputtaa muutaman arkiston kätköön.. Sillä uusia ideoita ja uusia sulokkuuksia n syntynyt, vai voisi ehkä sanoa että uusia rakkauksia <3 ^^'
Joten niille tilaa tarvitsen Very Happy

Joten tässä on pienet tarinanpoikaset hahmoista, jotka ensinnäkin valmistuvat. Miten heillä nyt menee ja minne he ovat päättäneet siipensä ojentaa.

Min Ki (Ren) Choi

Kolme vuotta kului liiankin nopeasti, suorastaan kiiti nuoren ohitse ilman että kyytiin olisi tätä huolinut. Ren kuitenkin tiesi jo lähes ensimmäisen vuotensa jälkeen Sakurakossa mitä tulevaisuudeltaan halusi ja haki innoissaan yliopistoon parturikampaaja – kosmetologi linjalle. Hän kun rakastaa kaikkea tyttömäistä ja huolehtii aina omasta ulkonöästään niin myös tulevaisuudessa hän haluaa tehdä sitä, joten mikä olisikaan parasta kuin saada oikein opetusta sit varten ja tottakai hän haluaisi tulevaisuudessa myös auttaa muita näyttämään kauniilta.

Ren opiskeli ahkerasti koko kolmannen vuoden vain tavoitettaan varten ja varmistaakseen että myös heti Sakurakosta valmistuttuaan sinne pääsee. Hän ei olisi kestänyt välivuotta.

Kun viimein koulu tuli päätökseensä, Ren pääsi hyvillä arvosanoilla yliopistoon haluamalleen puolelle.

Myös pojan ulkonäkö sai muodonmuutoksen, pojan päästyä Sakurakosta pois.

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Kolme pitkää vuotta Sakurakossa tuottivat Kevinille aika ajoin päänvaivaa, sillä joka puolelta joku jaksoi paapattaa tulevaisuudesta. Kevin olisi halunnut elää sen hetken rauhassa ja koulusta valmistumisen jälkeen vasta miettiä mitä haluaa tulevaisuudessa tehdä, mutta niin se ei kuitenkaan mennyt.

Kaksi ensimmäistä vuotta Kevin vietti rauhaisaa elämää Sakurakon suojissa ja vasta kolmantena vuotenaan hän keskittyi ja antoi aikaansa myös tulevaisuudelleen. Vasta silloin hän oivalsi kuinka työlästä on miettiä mitä tulevaisuudelta haluaa jos selviä säveliä ei ollut.

Kuitenkin Kevin on aina tykännyt esiintyä ja näytellä, joten ensimmäinen suunnitelma kaartui vahvasti näiden suuntaan. Asia ei kuitenkaan ollut niin mustavalkoista kuin hän oli luullut ja monen mutkan ja mielenkiinnon kohteen vaihtumisen jälkeen hän kuitenkin palasi takaisin näyttelemisen ja esiintymisen suunnille ja yllätyksekseen parin tuttunsa kehoituksen ansiosta lähti tutkimaan Sakurako University of Fine Arts and Music :n tarjontaa. Pian hän löysikin omalta kuulostavan suuntauksen teatterin ja näyttelemisen osaston kätköistä.

Niimpä Kevin hakeutui välittömästi koulun loputtua yliopiston kirjoille ja kyseisen osaston puolelle.

YoungJun ''BaRam'' Lee

Baramille hänen tulevaisuutensa oli ollut yhtä hepreaa lähes aina ja on sitä vieläkin. Hänellä ei ollut pienintäkään ajatusmurua aivojensa sisällä - mitä sitten kun hän valmistuu? Vaihtoehtoja nuori kävi kyllä syksyllä lävitse ja käytti useammankin tunnin netin ihmeelliseen maailmaan tutustuakseen sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, mutta lopputulosta ei ikinä syntynyt.  Viimeinen vuosi tuotti nuorelle todellista pään vaivaa, eikä ratkaisua näyttänyt syntyvän. Ainoa asia minkä Baram tiesi oli se että hän suuntasi katseensa horisonttiin, kohti Amerikkaa ja sen unelmia. Sinne hän tahtoi palavasti.

Kevät oli yhtä hullunmyllyä ja sai Baramin usein aivan sekoamisen partaalle, mutta juuri ennenkuin koulu tuli päätökseensä sai Baram elämänsä mullistavimman puhelun, hänen kaukainen lähes olemattomissa ollut Baramin äidin veli otti Baramiin yhteyttä ja pyysi tätä luokseen Amerikkaan. Puhelu tottakai aluksi kuulosti lähes feikiltä ja sai nuoren ajattelemaan ainakin kolmesti ennenkuin otti sitte itse koulun loputtua yhteyttä tähän ''piilossa'' olleeseen sukulaiseen ja päätti kerrankin ''hypätä'' tyhjyyteen ja katsoa mitä se tuo tullessaan, sillä hänellä ei ollut mitään hävittävää tässäkään.

Niimpä Baram otti ja lähti parin päivän päästä koulun loppumisen jälkeen Amerikkaa kohden, eikä vilkaissut enään taakseen.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2015-2016)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa