Yuuka Baba

Siirry alas

Yuuka Baba

Viesti  irinannana lähetetty Ma Helmi 09, 2015 5:08 pm

(Anteeksi kössin ja kirjauduin jo forkalle >__>)
Nimimerkki: irinannana
Ikä: 22v
Pelikokemus: Olen roolipelannut jo vuodesta 2006, foorumiroolipelaamista vuodesta 2008 asti nykypäivään asti, välillä aktiivisemmin ja toisinaan passiivisemmin.

Pelinäyte:

"Ei helvetin helvetti ja tuhannen tulimmaista!", Yuuka mutisi itsekseen ja kihisi kiukusta matkalla kotiin töistä ruuhkaisessa junassa. Tämä päivä ei todellakaan mennyt niin, kuin hän oli aamulla herätessään vielä suunnitellut. Koko päivä oli mennyt täysin mönkään heti aamusta alkaen, eikä tänään ollut edes maanantai!
Suihkusta loppui aamulla lämmin vesi kesken hiustenpesun, eikä Yuuka voinut laittaa hoitoainetta shampoon jälkeen, sillä jo pelkästään shampoon peseminen hiuksista ilman hypotermiaa oli voitto. Miten lämmin vesi onnistui aina loppumaan juuri kun shampoo on laitettu hiuksiin? Elämän suuria mysteereitä, mutta Yuuka ei nyt keskittynyt siihen.
Koulumatkallaan hän oli myöhästynyt ensimmäisestä junasta ja joutui odottamaan seuraavaa, joka tottakai oli aivan täynnä, sillä se oli aamun ruuhkaisin juna. Koulupäivä oli mennyt jopa siedettävästi. He saivat uuden luokkalaisen kesken lukukauden ja tyttö vaikutti jopa mukavalta, hieman poissaolevalta ja pelokkaalta ehkä. Mutta kaiken huippu koko päivässä oli kuitenkin täysi munaus töissä! Hän oli aloittanut vuoronsa pienessä kahvilassa vain muutamaa tuntia ennen, kuin se tapahtui. Hän oli juuri tarjoilemassa nuorelle toisistaan innostuneelle pariskunnalle, kun hän kompastui maton reunaan ja kaatui päistikkaa rähmälleen lattialle. Tarjotin lensi upeassa kaaressa tilan halki ja kaikki hidastui Yuukan silmissä. Hän tunsi miten tarjotin lipsui hänen sormenpäistään, ympärillä olevat asiakkaat päästivät hiljaisen jännityksen täyteisen henkäisyn ja ennen kuin Yuuka pystyi tekemään mitään, koko tarjotillinen lensi nuoren pariskunnan päälle. Yuuka olisi voinut vain imeytyä lattian läpi ja häntä hävetti niin kovin, mutta ammattiylpeys ei suonut sitä hänelle. Hän nousi ylös hätä silmissään ja kiirehti pyytelemään hurjana sanaryöpsynä anteeksipyyntöjä syvien kumarrusten saattelemana. Pariskunta oli kastunut täysin virvokkeista ja onneksi Yuukan työtoveri Mamichan syöksyi apuun keittiöpyyhkeiden kanssa, jotta suurimmat vahingot saatiin pyyhityksi. Kaikeksi onneksi pariskunta ei raivostunut Yuukalle, mutta siinä meni seuraavan kuun palkasta yli puolet, pesulat eivät olleet halpoja paikkoja.
Vielä kotiovellaankin Yuuka oli lannistetun kiukun syövereissä. Hän oli säästänyt pitkään ja hartaasti, jotta saisi tarpeeksi rahaa kasaan muuttaakseen jännittävään Tokioon! Nyt yhdeltä kuukaudelta puuttui yli puolet ja se meinaisi lisää töitä! Yuukan huulilta purkautui valitus.
"Tadaima!(Olen kotoa!)", Yuuka huikkasi äidilleen ovelta riisuttuaan ulkokenkänsä eteisen kenkäkaappiin ja sujautti kotitossut jalkaansa.
"O-kaeri Yuuchan!(Tervetuloa takaisin Yuuchan!)", hänen äitinsä huusi keittiöstä käsin lempeällä, mutta kuuluvalla äänellään, ennenkuin tuli eteiseen Yuukaa vastaan käsiään kuivaten esiliinaansa. "Ruoka aivan pian valmis, tein lempiruokaasi, lihanyyttejä.", äiti hymyili Yuukalle ja Yuuka huikkasi nopean hymyn äidilleen. Yuuka ilmoitti tulevansa pian alas syömään, mutta käväisisi ensin nopeasti vaihtamassa mukavammat vaatteet päälleen. Yläkerrassa omassa huoneessaan vaatteita vaihtaessaan Yuuka huomasi jo hieman rauhoittuneen. Kyllä elämä tästä vielä tasapainottuisi, äiti on aina turvanani. Raha ei maailmasta loppuisi ja piti kiirehtiä syömään, hän ei ollut edes muistanut syödä kunnolla koko päivänä. Luojalle kiitos lihanyyteistä!"Kuvissa Ai Shinozaki

Etunimi: Yuuka
Sukunimi: Baba
Lempinimi: Yuubon, Yuuchan, Yuibon
Syntymäpäivä: 22.3.1997 (17 vuotta)
Horoskooppi: Oinas
Sukupuoli: Nainen

Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroflexible
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 1. vuosikurssi
Luokka: ?
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset: Japanin historia, kalligrafia, maantieto

Huone: ?
Kämppis: ?


Ulkonäkö: Yuuka on hyvin perinteisen japanilaisen naisenalun näköinen, kiitos hänen pyöreiden kasvojen linjojen kanssa. Hän ei ole klassisen kaunis tai muistuta rakkauden jumalatarta, mutta on kasvoiltaan söpö aivan lähes naurettavuuksiinkin asti. Yuuka on kasvoiltaan hyvin nuorekas, lähes lapsenomainen, eikä sen lapsuudenpyöreys ole vieläkään tainnut kaikota kunnolla. Tytön leukapielet ovat pyöreän muotoiset ja pehmeät. Hänen posket ovat pyöreähköt ja poskipäät aasialaisittain korkeat. Yuuka on siunattu virheettömän sileällä iholla, joka ei paljoa erityistä huolenpitoa kaipaa pysyäkseen mattapintaisena ja puhtaana.
Yuukan silmät eivät ole erityisen suuret, mutta ne erottuvat kasvoista silti ensimmäisinä ollessaan niin kirkkaat ja viattoman oloiset. Silmien sävy on tumman pähkinänruskea ja niitä ympäröivät, suhteellisen pitkät, ripset ovat tummat. Yuukan jo muutenkin lapsellisia kasvojenpiirteitä tukee vielä silmien viaton katse,  kuin uteliaalla kissanpennulla. Hänen silmäluomet ovat paksut ja ne ovat melko huomaamattomat. Tytön kulmakarvat ovat lyhyet ja siististi luonnollisesti nypityt, ne kaartuvat sulavasti silmien ylle.
Hänen nenänsä on edestä päin suora, mutta sivusta katsoessa se kaartuu pehmeästi. Nenä ei ole kovinkaan suuri ja hänen kasvonsa ovat melko litteät.
Toinen huomiota herättävä piste Yuukan kasvoissa ovat tämän huulet, jotka ovat lähes poikkeusetta hieman raollaan vilauttaen valkoisia hampaita. Suu on pieni, mutta huulet sitäkin täyteläisemmät. Myös huulet ovat pyöreämuotoiset ja ne ovat väriltään vaalean pinkit.
Yuukan hiukset ovat paksut, rinnoille asti ulottuvat ja ne ovat leikattu siististi kerroksittain latvoista. Tytöllä on paksu suora otsatukka, jonka hän sipaisee usein hieman sivuun. Sävyltään hiukset ovat tumman ruskeiksi mustasta vaalennetut ja hän pitää niitä usein eri kampauksilla.
Minkä Yuuka kasvojen naisellisuudessa häviää, sen hän kehollaan voittaa, sillä hänen vartalossaan ei ole mitään pikkutyttömäistä. Lyhyestä pituudestaan huolimatta hänen kehonsa on runsaasti muotoutunut, eikä vastaa lainkaan aasialaista standardia.. Yuukan olkapäät ovat kapeat ja hänen solisluunsa erottuvat rintakehältä melko selkeästi. Tytön rinnat ovat varsin suuret ja pyöreät, niitä on hankala olla huomaamatta. Pehmeä povi muuttuu nopeasti kapenevaksi vyötäröksi ja siitä leveiksi lanteiksi. Yuukan jalat ovat hyvin muodostuneet liikunnasta. Paljosta liikunnasta huolimatta Yuukan keho on yleisilmeeltään pehmeä ja luut eivät törröttele silmiinpistävästi, vaan kermainen iho peittää luut tasaisesti.
Väriltään iho on helposti päivettyvää ja tasaista, muistuttaen hieman vaaleaa maitokaakaota.
Pituus: 158cm
Paino: 52kg


Tyyli: Yuuka ei ole niinkään nuuka tai tarkkakaan pukeutumisensa suhteen, eikä hän koita erityisemmin erottua joukosta. Kunhan vaatteet ovat hyvät ja siistit, se kelpaa. Jo vartalon muoto vaikeuttaa vaateostoksia paljon, joten tyttö käyttää paljon löysiä paitoja ja korkea vyötäröisiä hameita. Myös lyhyet shortsit ja ylipolven sukat ovat mieleisessä käytössä. Olemukseltaan Yuuka on jokatapauksessa hyvin tyttömäinen ja pukeutumiseltaan nuorekas.
Koulupukuaan Yuuka kantaa kuten muitakin vaatteitaan, vaikka se jouduttiinkin teettämään hänen hankalien mittojensa mukaan. Koulupäivien ajan hänen hiuksensa ovat joko siisteillä leteillä tai suloisilla nutturoilla. Jaloissaan hänellä on matalapohjaiset nahkaiset kävelykengät, korkoa niissä ei ole lähes ollenkaan.
Yuuka meikkaa hieman, vain huomaamattomasti, Vähän huulikiiltoa ja vaaleaa luomiväriä, aavistuksen ripsiväriä. Lopputuloksena luonnollinen ja raikas meikki. Lävistyksiä hänellä ei ole, korvissa vain yhdet korvakorut.


Luonne: Yuuka koittaa olla ystävällinen ja mukava kaikille, siinä yleensä hyvin onnistuenkin. Hän on avulias ja kuuliainen tyttö... tiettyyn pisteeseen asti. Tyttö on todelliselta luonteeltaan hyvinkin kipakka tapaus. Elämä on kasvattanut hänet pitämään puolensa, eikä hän todellakaan alistu muiden mielipiteille ilman pientä kapinaa. Väkivaltaa suutuspäissään Yuuka ei kuitenkaan käytä, kiukkuinen mulkaisu riittänee, ehkä muutama tulinen sana. Hän on yleisesti ottaen äärimmäisen sanavalmis ja joskus liiallisestikin sarkastinen.
Tyttö ei muutenkaan ole mikään tyhmä tapaus, vaan hänen päänsä on terästä.  Hänellä on jo selkeät päämäärät ja hän koittaa pelata aina korttinsa niin, että saavuttaisi haluamansa. Myös matkan varrella kertynyt itseluottamus ja varmuus omasta itsestään vahvistaa häntä päätökseensä teoissa. Yuuka osaa olla melkoinen jääräpää, jos sille päälle sattuu, eikä hänen päätään käännetä helpolla. Valitettavasti  hän on huono häviämään, eikä siksi helposti lähde peleihin mukaan.
Siltikään Yuuka ei ole tahallaan pisteliäs tai ilkeä, hän ei puolustaudu ilman pätevää syytä tai tuntemattaan henkilökohtaisen tilansa uhatuksi. Hän on oikeastaan hyvinkin positiivinen persoona ja nauraa paljon. Hänen huumorinsa on omalaatuista sekoitetta, johon kuuluu vahvasti sarkasmi ja musta huumori. Eikä hänellä ole  tarvetta olla valokeilassa nauttiakseen tilanteesta ja seurasta, vaan hän voi mielellään olla sivussakin. Hän on porukan hiljainen johtaja, joka odottaa omaa vuoroaan tuodakseen mielipiteensä julki. Yuukan kanssa voi tulla helposti toimeen, sillä hän ei ole kovinkaan vaatelias kanssaseuralaisistaan.. Hän on erityisen hyvä kuuntelija ja avoin keskustelukumppani. Yuuka ei tuomitse ilman raskaita syitä, siksi hänen seurassaan onkin luontevaa olla.


Menneisyys: Yuuka syntyi Kiotossa 17 vuotta sitten täysin normaalille  avioparille, jotka olivat koittaneet saada lasta jo lähes viisi vuotta. Oli siis selvää, että hänen synnyttyä hän oli pitkään perheen silmäterä ja pikku prinsessa. Ollessaan kolmen vanha heidän perheeseensä siunaantui toinenkin tytär, Chiyo.Yuuka oli onnesta soikeana, sillä nyt hänellä oli pikkusisko ja tietenkin isosiskona hänelle suotiin suuri vastuu pitää huolta tuosta nyytistä. Ei kuitenkaan mennyt aikaakaann kun perheen isälle selvisi, ettei Chiyo ollut täysin biologinen sisko Yuukalle sillä heidän äitinsä oli tehnyt pienen syrjähypyn entisen työkaverinsa kanssa. Itseasiassa Yuukan äiti oli ollut uskoton aviomiehelleen jo pienen tovin tämän selän takana. Tytöt joutuivat pitkään katsomaan vanhempien riitelyä, kunnes muutaman vuoden kuluttua he vihdoin erosivat ja lapset jäivät äidille. Kaikki se hämminki ja ikävä ilmapiiri oli saanut Yuukan ja Chiyon välit tiiviimmiksi, heille oli samantekevää olivatko he täysin biologisia sisaruksia, sillä he jakoivat kuitenkin saman äidin. Heidän molemmat vanhemmat menivät myöhemmin uusiin naimisiin ja kuuleman mukaan Yuuka saa pian uuden pikkusisaruksen.
Teinivuosien alettua Yuuka kehittyi muita tyttöjä selvästi aiemmin ja hän erottui muista tytöistä selkeästi pyöreytensä ja runsaiden muotojensa takia. Hänestä tuli alakoulusa nopeasti muiden silmätikku ja luokan muut tytöt kiusasivat häntä hänen pyöreydestään. Jossain vaiheessa jopa pojatkin tulivat siihen mukaan. Ei hän ollut luokan ainoa kiusattu, mutta kuitenkin erottui joukosta toisin kuin muut luokan tytöt. Ala- ja yläkoulu oli siis melkoista helvettiä Yuukalle ja hänen itsetunnolleen, mutta siitä huolimatta Yuukan koulumenestys on aina ollut erinomaista, sillä Yuuka ei ole päästänyt itseään helpolla. Tiettyyn pisteeseen päästyään, ennen lukiota tyttö otti itseään niskasta kiinni ja päätti, ettei antaisi muiden enään pompotella itseään. Siitä alkoi hänen projektinsa liikkumaan paremmin ja syömään terveellisemmin. Erityisesti uinnista tuli tärkeää Yuukalle ja hän harrastaa sitä edelleen aktiivisesti.
Kovan työn tuloksena, hän hoikistui ja pääsi ylitsepursuavasta lapsenpyöreästä kehostaan jotakuinkin eroon. Nyt kun Yuuka todella oli tyytyväinen itseensä, hänen itsetuntonsa kasvoi roimasti, hän sai osa-aikatöitä pienestä kahvilasta opiskeluiden ohella, kunnes sai kasvatetuksi pankkitiliään tarpeeksi muuttaakseen Tokioon opiskelemaan sisäoppilaitokseen.Muuta:
♥ Yuuka on kiinnostunut kielistä ja puhuukin sujuvasti englantia, japanilaisittain murtaen.
♥ Yuukan lempiruoka on Gyozat, eli pienet liha ja kaalitäytteiset taikinanyytit.
♥  Perhe on Yuukalle hänen kaikkensa.
♥ Hän harrastaa kaunokirjallisuutta ja lukee paljon.
♥ Rakastaa uintia.
♥ Lempi vuodenaika on syksy/talvi
avatar
irinannana

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 09.02.2015
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yuuka Baba

Viesti  Maya lähetetty Ma Helmi 09, 2015 5:22 pm

Mä annan tän mokan sulle anteeksi, mutta ihan vain siksi, että käytännössä pakotin sut liittymään tänne ja koska aion tehdä susta kolmannen ylläpitäjän! :---DDD

Voi ei, mikä söpöliini tämä tyttönen on! Ihanhan tässä vanha sydän sulaa ja heltyy, ihan vain jo siitä, kun katsoo noita kuvia. :---D

Kaikki tiedot on juuri niin kuin pitääkin, mitään ei puutu ja niin edelleen, kertakaikkiaan ihanaa saada tänne lisää tyttöjä! Noin niin kuin muuten kun tämä foorumi meinaa olla hahmojen osalta aika poikavaltainen, pfftt.

Hahmo on hyväksytty!!! Yuukan huone ja luokka löytyy tuolta Ilmoitustaulun Luokat ja huoneet - topicista! :D

Tervetuloa nyt ihan virallisesti tänne Seven Daysiin ja toivottavasti viihdyt <3 ^^

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa