Ariana "Al" Grande

Siirry alas

Ariana "Al" Grande

Viesti  plane lähetetty Ma Joulu 22, 2014 2:57 amNimi: Ariana Grande
Lempinimi: Al, Ana
Ikä: 17.10.1997 (18- vuotias)
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 2-vuosikurssi (vaihto-oppilas Yhdysvalloista)
Luokka:  2B
Luokanvalvoja: Kiyoharu Mori
Valinnaiset: Musiikki, Japanin historia ja biologia
Kerhot: Näytelmä ja musiikki

Huone: 253
Kämppis: Hyerin Seo


Perhesuhteet:
Alin isä omistaa graafisen suunnittelun yrityksen ja hänen äitinsä taasen on toimitusjohtaja puhelin ja hälytysjärjestelmiä kehittävässä ja markkinoivassa yhtiössä. Hänellä on myöskin vanhempi puoliveli, joka on saanut jalansijaa muusikkona, näyttelijänä ja tuottajana. Taustaltaan tyttö ei siis ole täysin tyhjätasku.

Isoveljeään tyttö rakastaa ja ihailee yli kaiken. Pienempänä hän halusi olla ja tehdä kaiken juuri niin kuin isoveikkakin. Hieman vartuttuaan ihailu ei enää ole ollut yhtä valtaisaa, mutta siitäkin huolimatta veljen kanssa jutustelu tuntuu auttavan oman tien ja oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Alilla onkin tapana puida mieltään askarruttavia asioita veljensää kanssa, liittyi se sitten musiikkiin tai poikiin tai mihin tahansa maan ja taivaan väliltä.

Vanhempiinsakin tytöllä on aika hyvät suhteet, eikä heillä ole tapana riidellä turhuuksista. He rakastavat toisiaan ja haluavat toistensa olevan onnellisia, vaikka aina tyttö ei täysin ymmärräkään vanhempiensa tarkoitusperiä. Tämän takia perheessä käydäänkin toisinaan hieman suurempia riitoja, joiden seurauksena Al on saattanut kiivaspäissään lähteä pariksi päiväksi pakosalle ystäviensä luo. Sanonta 'kyllä routa porsaan kotiin ajaa' pitää kuitenkin paikkansa ja sopu onkin useimmiten palannut perheeseen nopeasti.

Yksi suurempi riita saatiin aikaan myöskin Alin vaihtoon lähdöstä. Vanhemmat olivat jo mielissään tytön ideasta ja kannustamassa tätä lähtöön, miltei jopa vaativat tätä lähtemään. Kuitenkin hänen ilmoittaessaan mistä maasta hän haaveili, tunsi tyttö kuin elävänsä eri maailmoissa vanhempiensa kanssa. He kun olivat aivan varmoja, että heidän tyttärensä lähtisi Eurooppaan ja hakisi sieltä kunnollisia suhteita ja taitoa, josta olisi hyötyä tulevaisuudelle. Al itse sen sijaan haaveili jostain aivan muusta, nimittäin Japanista tai Etelä-Koreasta ja veljensäkin oli hänen puolellaan. Kuukausien suostuttelulla ja toisiaan myös suuremmilla sanallisilla yhteenotoilla kaksikko sai kuitenkin yhden tytön unelmista toteutumaan. Hän lentäisi jouluna Japaniin ja aloittaisi siellä vaihto-oppilaana.

Luonne:
Luonteeltaan Ariana ei ole ehkä se ihan kaikkein stereotypisin jenkki. Yleensä häntä voisi kuvailla hiljaiseksi eikä suinkaan siksi porukan räpätädiksi tai henkilöstä, joka keksisi luontevasti jutun aihetta kolmeksi tunniksi vaikka tikusta. Hän on myöskin enemmänkin ujo kuin todella räväkkä ja ulospäin suuntautunut. Tai onhan hän puhelias, sosiaalinen ja löytyyhän hänestä se räväkkäkin puoli, tosin yleensä vain niiden ihmisten seurassa, jotka tuntee paremmin. Useimmiten uusiin tuttavuuksiin suhtautuu todella ujosti ja ehkä vähän pelokkaastikin ja tämä paistaa jo pitkälle tytön kasvoilta. Huoneessa, joka on täynnä hänelle ventovieraita ihmisiä, tuntee tyttö usein olevansa kuin eksynyt ja siltä usein myös näyttää suurine silmineen. Kuitenkin kun tytöstä saa alkujännityksen ja vierastuksen ravisteltua pois ja tytön rentoutumaan, on tämä jo kuin aivan toisenlainen persoona.

Yleensä Al pyrkii olemaan ystävällinen ja kohtelias muita kohtaan. Toisinaan hän saattaa vaikuttaa hieman tökeröltä lyhyine ja epäröivine vastauksineen, mutta tämä on kuitenkin vain ujouden mukanaan tuomaa väärinymmärrystä, joka yleensä tajutaan ennemmin tai myöhemmin. Toisinaan voi olla myös hyvinkin naiivi, eikä välttämättä aina ymmärrä joidenkin ihmisten käyttävän häntä vain hyväkseen... ennen kuin on liian myöhäistä ja tytön tunteita on loukattu. Tyttö on ollut ihastunut ja ehkä jopa rakastunutkin useampaan otteeseen elämässään, mutta ei ole koskaan seurustellut tai edes suudellut. Ehkä sen takia, ettei vain ujoudeltaan ole saanut sille tilaisuutta, ehkä taas sen takia, ettei juurikaan ole innostunut olemaan kovinkaan paljon tekemisissä alkoholin kanssa. Tyttö nimittäin yrittää aina parhaan kykynsä mukaan toimimaan lain sallimissa rajoissa, kukapa sitä silti tietää, mihin kaikkeen Al saa itsensä sotkettua mukaan.

Kun tälle tytölle annetaan mikki käteen tai hänet päästetään näyttämölle, muuttuu ääni täysin kellossa. Sosiaalisissa tilanteissa ja kanssakäymisessä niin ujo ja epävarma persoona muuttuu hetkessä täysin itsevarmaksi ja täynnä varmuutta ja elämää olevaksi. Al yksinkertaisesti syttyy liekkiinsä saadessaan laulaa tai näytellä. Hänellä ei ole suosikki musiikki tai elokuva genreä vaan kaikki menee, kunhan tietyt palaset vain loksahtavat kohdilleen ja hän onkin aina innolla mukana erilaisissa projekteissa, joihin vain suinkin mukaan pääsee.
Kuvissa: Ariana Grande


Ulkonäkö:
Pituus: 160cm
Alunperin brunetet hiuksensa Al on päätynyt värjäämään punaisen eri sävyillä jo useamman vuoden ajan. Punaiseen päädyttiin erilaisten kokeilujen seurauksena täys mustasta aina sinisen kautta sateenkaariraitoihin, punainen vain tuntui ainoalta oikealta. Yleensä tytöllä on käytössään piilolinssit korjaamaan kaukonäköään, mutta ei neito silmälasejaankaan häpeile vaan valikoi toisinaan asukokonaisuuttaan täydentävät sangat ja kantaa lasinsa ylpeydellä.

Pituuden sijaan Arianaa on siunattu suurilla silmillä. Pituudellaan tyttö ei nimittäin loista, vaikkakin sen ansiosta pystyykin käyttämään mieleisiään korkeitakin korkoja. Sen sijaan hänen suuret silmänsä ja loistava hymynsä tuovat tytön suloisuuden esille. Vaatetyyli neitokaisella vaihtelee roc/punk henkisestä hip-hopin kautta hyvinkin klassiseen, lähinnä tilaisuudesta ja tytön mielialasta riippuen.

Suhteet:

Pelit:
I have the right to be hear, to be seen, to be loved - 13.7.2015
Jiro // Electra

It's my dream, you know - Keskiviikko 29.7.2015
Hiroki // Maya

avatar
plane

Viestien lukumäärä : 95
Join date : 01.01.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pori

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa