Martin "Rekkles" Larsson

Siirry alas

Martin "Rekkles" Larsson

Viesti  Maya lähetetty To Loka 02, 2014 8:13 amNimi: Martin Larsson
Lempinimi: Rekkles
Ikä: 20.9.1996 (18-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 2. vuosikurssilla
Luokka: 2-B
Luokanvalvoja: Takamasa "Miyavi" Ishihara
Valinnaiset: kuvaamataito, Japanin historia, maantieto, fysiikka

- ruotsalainen vaihto-oppilas, aloitti opintonsa Sakurako Highissa kesäloman jälkeen, eli syyskuun alussa (2014)

Seks. suuntautuminen: hetero / bi-curious
Siviilisääty: sinkku

Huone: 304
Kämppis: ?


Tilanne nyt:

Kevät 2015

Rekkles tuli Sakurako Highiin vaihto-oppilaaksi viime vuoden syyskuussa (syksy 2014), ja hän on todella nauttinut olostaan Japanissa ja uudessa elinympäristössään.
Hän on saanut paljon uusia ystäviä ja tavannut jopa nettituttujaan, joihin hän on tutustunut jo vuosia sitten League of Legendsin parissa.
Yllättäin hänen lähimmäksi ystäväkseen on muodostunut vuotta vanhempi suomalainen vaihto-oppilas Roosa Hautala, johon hän on jopa saanut aikaiseksi kehitettyä jonkinlaisen ihastuksen.

Joululomalla vaalea nuorukainen sai huonoja uutisia kotipuolesta, sillä hänen isoäidiltään oli löytynyt pahalaatuinen kasvain rinnasta. Rintasyöpä oli huomaamattaan päässyt etenemään pahaksi ja ennusteet olivat huonot.
Rekklesin perhe sekä lähimmät sukulaiset kuitenkin kannustivat nuorukaista jatkamaan vaihtovuottaan ja vakuuttelivat, että kyllä isoäiti vielä saataisiin kuntoon, ettei tämä kuolisi ennen Rekklesin paluuta.

Kevään aikana huoli isoäidistä on kuitenkin painanut nuorukaisen mieltä, ja kun hän sai vielä maaliskuun alussa kuulla isoäitinsä terveydentilan huonontuneen jälleen, päätti hän jättää vaihto-oppilasvuotensa kesken ja palata takaisin Ruotsiin.

Rekkles odotti lukukauden loppuun saakka, jotta kolmannen vuosikurssin oppilaat ehtivät valmistua, ennen kuin hänen vaihtonsa virallisesti keskeytettiin ja hän palasi takaisin kotiinsa, joskin hyvin haikein mielin.
Hän kuitenkin päätti laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, hän halusi mieluummin vielä viettää aikaa isoäitinsä kanssa ennen tuon mahdollista kuolemaa, kun taas vaihtoon hän voisi hakeutua myöhemmin uudestaan.


p e r h e s u h t e e t

Rekklesin perhe on hyvin tavallinen ja tietyllä tapaa ehkä vähän malliesimerkki pohjoismaalaisesta perheestä.
Hänellä on edelleen onnellisesti naimisissa olevat perustuloiset vanhemmat sekä neljä vuotta vanhempi isosisko. Perhe asustaa Göteborgissa keskivertoa isommassa omakotitalossa, joka on oikein viihtyisällä alueella vähän kauempana keskustan vilinästä. Rekkles kuitenkin mieltää itsensä ehkä enemmän kaupunki-ihmiseksi.

Nuorukaisella on oikein hyvät välit molempiin vanhempiinsa, jotka ovat aina olleet hänen tukenaan erilaisissa elämäntilanteissa.
Hänen äitinsä työskentelee terveydenhoitajana Göteborgin yliopistossa, joka on myös Skandinavian suurin yliopisto, ja hänen isänsä on yksityinen hammaslääkäri. (selittänee nuorukaisen kauniin hammasrivistön!)
Neljä vuotta vanhempi isosisko puolestaan opiskelee yhteiskuntatieteitä Göteborgin yliopistossa.

Rekkles on jo useamman vuoden haaveillut urasta ammattipelaajana online-pelien parissa ja hän on oikeasti todella hyvä varsinkin LoLissa.
Hänen vanhempansa ovat kuitenkin olleet sitä mieltä koko ajan, että hänen pitäisi ensin suorittaa opinnot loppuun, jonka jälkeen hän olisi vapaa tekemään niin kuin hän itse haluaa. Tästä syystä vanhemmat itse asiassa ehdottivat hänelle lähtöä vaihto-opiskelemaan, sillä se olisi kokemuksena hieno ja varmasti rikastuttava, sekä hän pystyisi paremmin keskittymään opintoihinsa ja samalla saada lisää sosiaalisia kontakteja elämäänsä.

l u o n n e

Skandinaavinuorukainen on luonteeltaan täydellinen nörtti, vaikkei hän ehkä päällisin puolin siltä näytäkkään.

Rekkles on yleensä aina hyväntuulinen ja reilu kaveri, joka ei turhia stressaa. Toisinaan hän ottaa opiskelunsa vähän turhankin rennosti ja sosiaalinen kanssakäyminen ympärillä olevien ihmisten kanssa saattaa myös kärsiä hänen uppoutuessa internetin ja varsinkin online-pelien maailmaan, joita nuorukainen voisikin ongelmitta pelata yötä päivää putkeen.

Nuorempana hän oli hyvin urheilullinen ja aktiivisesti liikuntaa harrastava poika - varsinkin jalkapallossa hän oli erittäin lahjakas - mutta loukattuaan vasemman polvensa hän ei ole enää pystynyt harrastamaan samoja aktiviteetteja.
Tapahtuma vaikutti ainakin hetkellisesti hänen persoonaansa ja aina niin aktiivisesta, hyvän itsetunnon omaavasta ja hyväntuulisesta pojasta tuli muutamaa astetta sulkeutuneempi ja kaverit tuntuivat jäävän paljon vähemmälle.
Silloin hän löysi itsensä kunnolla erilaisten pelien ja konsolien maailmasta, ja sille tielle hän on jäänyt. Nykyään hän on vähän semmoinen tietotekniikan jokapaikanhöylä.

Pelien kautta Rekkles on löytänyt itselleen paljon uusia kavereita ympäri maailmaa, jotka jakavat hänen innostuksensa pelejä kohtaan ja joiden kanssa hän kokee olevansa samalla aallonpituudella.
Nykyään hän tosin on muutenkin paljon iloisempi ja hyväntuulisempi, kuin kaikista pahimpaan aikaan 13-15 ikävuosien välillä, ja hän kyllä tulee helposti toimeen ihmisten kanssa.

Rekklesin kanssa on helppo tulla toimeen, hän ei tuomitse ketään ja tuon ystävälliset kasvot luovat helposti lähestyttävän vaikutelman.
Hänen kanssa on helppo jutustella niin arkipäiväisistä asioista kuin vähän vakavammistakin aiheista - nuorukaisella on taito osata heittää sopivassa määrin läppää keskustelun sekaan, mutta hän on myös todella hyvä kuuntelija.
Hän on siis periaatteessa tottunut toimimaan ystäviensä terapeuttina, psykologina sekä parisuhdeneuvojana, vaikkei hänellä jälkimmäisestä ole niin hirveästi kokemusta omasta takaa.

Nuorukainen mieltää itsensä pääasiassa heteroksi, mutta sanottakoon että vuosien pelailut ja tietynlainen päivittäinen läpänheitto miespuolisten pelikaverien kanssa on saanut pikkuhiljaa hänen kiinnostuksensa heräilemään myös oman sukupuolen edustajia kohtaan.
Eli ainakin löytyy kiinnostusta kokeilemiseen, mutta mitään hän ei tietenkään sulje ehdottomasti pois laskuista.

Kuvissa: Martin "Rekkles" Larsson (League of Legends - ammattipelaaja tiimissä Fnatic)


u l k o n ä k ö

Pituutta nuorukaiselta löytyy noin 177cm ja hän on lievästi alipainoinen.

Pohjoismaista kotoisin oleva nuorukainen omaa ulkonäössään hyvin skandinaavisia piirteitä, jotka mielletään tiettyyn mielikuvaan siitä, millaisia nuoret miehet sielläpäin maailmaa ovat.
Lyhyet hiukset ovat luonnostaan vaaleanruskeat ja pojan sinisinä tuikkivat silmät tuovat auttamatta mieleen perus elovenapojan, jollaiselta Rekkles itse asiassa näyttääkin.
Iho on vaalean kuulas, pieniä kosmeettisia virheitä on havaittavissa tarkemmin syynäämällä, mutta se nyt kuuluu tuohon ikäänkin.
Hän omaa virheettömän vaalean ja tasaisen hammasrivistön, joka tulee kauniisti esiin hänen hymyillessään. Aurinkoinen hymy on muutoinkin sitä luokkaa, joka saa kenen tahansa polvet muuttumaan hyytelöksi.

Nuorukainen on vartaloltaan hoikka, hänessä on ehkä hiven pienimuotoista ruipelomaisuuttakin, mutta se ei tarkoita suinkaan että hän olisi fyysisesti erityisen heikko. Pituuteensa nähden hän on ehkä hivenen alipainoinen, sillä hän ei juurikaan harrasta mitään urheilua vapaa-ajallaan.

Nuorempana hän harrasti ahkerasti jalkapalloa ja oli siinä todella lupaava, mutta loukattuaan vasemman polvensa 13-vuotiaana, ei hän ole pystynyt enää pelaamaan ja kaikenlainen muukin treenaaminen on sitten vain jäänyt.
Polvi ei kestä vielä tänäkään päivänä liiallista rasitusta ja varsinkin vähän pidemmät juoksupyrähdykset saattavat aiheuttaa polveen useamman päivän kivut. Se menee aina itsestään ohi lepäämällä sekä särkylääkkeillä.

Rekklesin pukeutumistyyli on vapaa-ajalla rentoa, mutta kuitenkin ihmisten ilmoille mentäessä varsin siistiä. Hän suosii rentoja mutta kuitenkin hyvin istuvia farkkuja yhdistettynä erilaisiin t-paitoihin, kauluspaitoihin tai neuleisiin säästä riippuen.
Hän ei kuulu niihin ihmisiin, kuka kiskoisi ylleen repaileiset farkut sekä ensimmäisen hupparin, joka käteen sattuu osumaan, vaan hänen asuvalintansa ovat siistimpiä.
Viikonloppuisin tietokoneella ollessaan ja nyhjätessään vain omissa oloissaan, hän ei välttämättä saa edes vaihdettua pyjamaansa päivävaatteisiin tai vaihtoehtoisesti hänellä on yllään verkkarit yhdistettynä johonkin t-paitaan.

m u u t a

- on yrittänyt ahkerasti opetella juomaan kahvia, vaikkei varsinaisesti pidäkään sen mausta; kahvi on kuitenkin hänen mielestään terveellisempi kofeiinipitoinen vaihtoehto kuin energiajuomat. Lisäksi hänen mielestään on "aikuisempaa" juoda kahvia.
- online-pelit ovat nuorukaisen suosikkeja, varsinkin League of Legends on ylitse muiden, vaikka hän kyllä on nopea oppimaan ihan minkä tahansa pelin niksit.
- kulkee kaikissa peleissä nimellä "Rekkles" ja sieltä se on jäänyt hänelle jokapäiväiseksi lempinimeksi.
- monet ovat sanoneet, että hän näyttää Draco Malfoylta Harry Potter - sarjasta.
- Harry Potter - kirjasarja on hänen suosikkinsa.k e r h o t

-  ?


s u h t e e t

- ?


___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa