Seven Daysin sisarpeli, Darker Reflections

Siirry alas

Seven Daysin sisarpeli, Darker Reflections

Viesti  Maya lähetetty To Heinä 24, 2014 8:24 am

Tervehdys! (täytyy nyt tännekin tulla mainostamaan, kun facebookin puolella se on jo hoidettu)

Meillä on tosiaan jo pidemmän aikaa ollut Rixun kanssa suunnitteilla ja tekeillä Seven Daysille sisarpeli, kun totesimme yhdessä, että SD:n puolella on vaikea päästä toteuttamaan kaikkea, mitä haluaisi roolipelata Japaniin liittyen.
Varsinkin nuo yakuzat ja Tokion sykkeen alamaailma ovat aina kiinnostanut, emmekä halunneet niitä sotkea suoranaisesti samalle foorumille Seven Daysin kanssa.

Siitä siis syntyi SD - Darker Reflections; > click <

Seven Days ja Darker Reflections ovat tosiaan tiiviisti kytköksissä toisiinsa, tapahtumat sijoittuvat samaan kaupunkiin ja tuttuja hahmoja pyörii puolin jos toisinkin.
Sakurako Highissa työskentelevä Kiyoharu Mori (minun oma hahmoni) on myös isommassa roolissa tuolla sisarpelin puolella.
Myös muillakin on lupa liikutella hahmojaan melko vapaasti molempien foorumien välillä mikäli tuntuu, että mielenkiintoiselle pelille olisi ideaa.

Toivomme tietysti, että mahdollisimman moni innostuisi myös tästä sisarpelistä ja päättäisi liittyä sinnekin mukaan!SD - Darker Reflections


"let's do our rock, scissors and paper, make your hands, don't blink your eyes.
it's a game where as for a tie, start again. if you lose, then that's it - it's like the world where we are living."Darker Reflections on Seven Days - nimisen foorumiroolipelin sisarpeli ja molemmat pelit ovat tapahtumiltaan melko tiiviisti kytköksissä toisiinsa.
Siinä missä Seven Days painottuu Tokion nuorison elämään ja Sakurako Highin sisäoppilaitoksen arkeen, jossa pelaajilla on mahdollisuus luoda hahmoilleen juuri sellaisia asioita ja tapahtumia kuin itse haluavat ja hahmot ovat pääsääntöisesti hyvin tavallisia, niin sisarpelin meininki on aivan toinen.

Vaikka kyseessä on sama kaupunki, niin Darker Reflectionsin tapahtumat sijoittuvat Japanin yakuzoihin ja Tokion sykkeen alamaailmaan, jossa kaksi hyvin erilaista (mutta kuitenkin niin samanlaista) klaania ottavat tuon tuosta yhteen niin pienemmässä kuin isommassakin mittakaavassa.
Jottei peli menisi vain kahden klaanin keskinäisiin erimielisyyksiin sekä yhteenottoihin, on molemmilla klaaneilla myös omat sisäiset ongelmansa ja mukaan mahtuu paljon ulkopuolisiakin tekijöitä - poliisivoimista tavallisiin kansalaisiin.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa