Yoshihito "Jiro" Wayama

Siirry alas

Yoshihito "Jiro" Wayama

Viesti  Electra lähetetty La Toukokuu 31, 2014 9:14 am

"I want to be a father who is respected by my children"

[img][/img]

Nimi: Yoshihito "Jiro" Wayama
Lempinimi: Yoshi, Jiro
Ikä: 17.10.1996 (17- vuotias)
Horoskooppi: Vaaka
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 1-vuosikurssi
Luokka:
Luokanvalvoja:
Valinnaiset: Musiikki, Japanin Historia

Huone:
Kämppis:

Perhesuhteet:
Jiron perheeseen kuuluu vanhemmat, isosisko ja kaksi pikkusiskoa. Pojalla on erityisen hyvät välit, varsinkin isäänsä, jota nuorukainen kunnioittaa syvästi ja pitää tätä esikuvanaan. Jiro pitää isä/poika suhdetta hyvin yllä, esimerkiksi viettämällä hyvin usein aikaa hänen kanssaan. Vaikka hänen isänsä onkin melko kiireinen, on hänellä kuitenkin tarpeeksi aikaa olla perheensä kanssa. He järjestävätkin yhdessä erilaisia aktiviteettejä, esimerkiksi picnic-retkiä läheisiin puistoihin tai muuta mukavaa. Jiro on erityisen ylpeä perheestään, joka voisi tehdä kaikkensa heidän vuokseen.

Perhe on tälle nuorukaiselle äärimmäisen tärkeä, eikä hänellä ole koskaan ollut vaikeuksia kertoa mieltään painavista asioista perheelleen. Pojan perhe on aina ollut melkoisen tiukka kotiintuloajoista sun muista asioista. Tämä piirre näkyy erityisen helposti Jiron äidissä ja tuon käytöksestä. Siltikin Jiro kunnioittaa häntäkin kaikesta huolimatta, vaikka nuorukainen ei ihan välttämättä tule toimeen äitinsä kanssa. Isosiskoonsa pojalla on aika hyvät välit; Jiro on kiltti ja hellyyttävä pikkuveli, joka saattaa joskus turvautua lämminhenkiseen nahisteluun isosiskonsa kanssa. Välillä nuorukainen saattaa ärsyttää tahallaan, mistä ei seuraa koskaan mitään hyvää. Onneksi sisko on varsin rento tapaus, joka ei niin pienistä välitä, joten sisarusten suhde on varsin läheinen. Mitä tulee Jiron pikkusiskoihin, noille poika on lempeä ja mukava pojankoltiainen, joka ei heitä kiusaa.

Jiron äiti on ammatiltaan lastenhoitaja, kun isä taas on puolestaan merkonomi, joka työskentelee urheiluliikkeessä. Vaikka heidän perheensä ei olekaan mitenkään erityisen rikas, ei se sitä tarkoita, että he olisivat köyhiä. He siis kuuluvat niin sanotusti "porvaristoperheeseen". Perheen isä saa hyvätuloista palkkaa työstään, mutta äidin laita on hieman huonompi.[img][/img]

Luonne:

Kun Jiron näkee ensi kertaa, antaa nuorukainen itsestään varsin vakavan kuvan. Poika on hieman hiljainen ja varautunut uusia tuttavuuksia tavatessaan, mutta on silti kohtelias ja asiallinen nuorimies. Hän saattaa vaikuttaa hieman ujolta, mutta tulee aina toimeen eriluontoisten ihmisten kanssa. Jirolla on äärimmäisen pitkä pinna, joka ei katkea sitten millään. Hän voi tosin suuttua, jos joku loukkaa hänen läheisiään tai perhettään, niin hän voi raivostua pahastikin. Yleensä kiukkukohtaukset menevät varsin nopeasti ohi. Poika on analyyttinen nuorimies, joka tykkää syvällisistä keskusteluista ikätovereidensa kanssa. Pojan kanssa voi puhua melkein mistä vain, hän kyllä kuuntelee oikein mielellään. Jiro on kuitenkin itsenäinen, joka haluaa selvitä kaikista asioista aivan itse, ilman kenenkään apua. Hän uskoo, ettei hän tarvitse ystäviensä apua.

Itseasiassa Jiron ystäväksi on varsin helppo päästä. Siihen riittää vain, ettei ole mitenkään ilkeä tahi inhottava nuorukaista kohtaan. Hyvinä päivinä Jiro on elämäniloinen, hyväntuulinen nuorimies, josta kehkeytyy varsinainen ilopilleri. Poika saatttaa tehdä jopa hullujakin asioita, joita Jiro ei yleensä tekisi mistään hinnasta. Poika on kuitenkin hyvin utelias uusien asioiden suhteen, joten jos joku saa tämän nuorukaisen houkuteltua tekemään jotain hullua, niin poikahan lähtee leikkiin mukaan! Poika ihastuu kovin helposti, mutta ihastuksen kohteen täytyy olla sekä ulkonäöllisesti että luonteellisesti hänen makuunsa. Jirolla ei ole tapana haikailla nättien tai komeiden tyyppien perään, jos näiden luonne on päin honkia. Jiro tulee omasta mielestään paremmin miespuolisten ihmisten kanssa toimeen, koska noiden kanssa voi puhua lähes mistä vaan. Hän potee harvemmin masennusta, tuota vaivaa ei hänellä näytä olevan.

Jiron suosikkiharrastuksiin kuuluvat jatkuvan kitaran - ja basson soittaminen. Hän on hyvin kunnianhimoinen nuorukainen, joka uskoo omiin unelmiinsa. Hän paneutuu läksyihinsä vakavasti ja voi opiskella vaikka koko yön. Vapaa-ajallaan Jiro harrastaa valokuvausta ja baseballia tunnollisesti. Hän ylläpitää omaa blogiaan kahdesti viikossa, jossa julkaisee kuviaan. Muuten pojan elämä ei pyöri netin ympärillä, vaan hän lähtee mieluummin ystäviensä kanssa viettämään hauskaa iltaa. Nuorukainen siis kuluttaa aikaansa mieluummin ulkona riehumiseen kuin sisätiloissa. Enimmäkseen Jiro viihtyy baseballia pelatessa, skeittailusta ja kalastamisesta. Hän yrittää aina melkein saada ystäviään mukaan tekemän mukavia juttuja. Toisinaan Jiro saattaa sortua käymään facebookissa, mutta poikanen käy siellä vain pelatakseen pelejä. Muita tietotekniikan ihmeellisen maailman härpäkkeitä Jiro ei juurikaan omista, mitä nyt Samsung Galaxy S 2:sen sekä Asus-merkkisen kannettavan tietokoneensa. Poika on animegenren suuri ystävä, mutta häntä ei voisi kutsua sen suurkuluttajaksi. Jiro seuraa muutenkin televisiosta vähän kaikenlaista, mutta lähinnä nuorukainen katsoo sieltä urheilua tai shounen-animea.

Jiro siis tappaa aikaansa mieluummin ulkona tapaamassa kavereita, mutta hänen lempipuuhiinsa kuuluu myös shoppaileminen. Nuorukaisella ei voi koskaan olla liikaa vaatteita. Shoppailusta on tullut vähän niin kuin pakkomielle Jirolle, mikä voi antaa pojasta varsin hinttimäisen kuvan. Hän yleensä yrittääkin saada muutamia ystäviään mukaan shoppailuretkille.

[img][/img]

Ulkonäkö:
Pituus: 169 cm
Paino: 54 kg

Jiro on ainakin omasta mielestään lyhyeksi jäänyt ja onhan se osittain tottakin, mutta toivoakseen hän kasvaa vielä vanhempana, kuten isänsäkin. Poika on hoikanpuoleinen, vaikka koettaakin kovasti haalia itselleen lihasmassaa. Kyllä käsissä ja vatsassa on hieman näkyvää lihasta, mutta vähäiseksi sekin jää. Muutoin Jiron kroppa on pikkupoikamainen, mikä häntä itseään tietenkin kiukuttaa. Jirolla on hieman pyöreähköt kasvot, mutta ne ovat aavistuksen verran terävät leuasta. Hänellä on kapea nenä, kuten ylähuulikin, kun taas alahuuli hieman täyteläisempi. Silmät ovat kapeahkot. Kaulan muodot, kuten aatamin omena erottuu selkeästi. Jätkän iho on puhdas, virheetön ja väriltään melkoisen vaalea.

Murrosääni hänelle tuli jo varhain, noin 16 vuotiaana, hän puhuu miehekkäämällä äänellä toisin kuin ulkonäkö antaa olettaa. Toisinaan ihmiset astuvat harhaan ja he luulevatkin Jiroa paljon nuoremmaksi kuin mitä hän todellisuudessa on.

Kouluun Jiro pistää ylleen koulupuvun, vaikkei siitä oikein pidäkään. Muuten hän pukeutuu asianmukaisiin vaatteisiin. Vapaa-ajalla poika pukeutuu värikkäisiin vaatteisiin ja myös hiukset ovat kokeneet jos jonkinlaista muutosta. Nykyään Jiro pitää vaaleanruskeanvärisiä hiuksiaan lyhyinä, ne ovatkin leikattu siististi joka puolelta. Pojan korvat ovat melko pienet, jotka ovat usein piilossa hiuksissa. Hänen kulmakarvansa ovat melko tuuheat, joita Jiro nyppiikin ahkerasti. Pukeutuminen tapahtuu lähinnä suoralahkeisiin mustiin housuihin, lyhythihaisiin paitoihin sekä samaan sävyihin sopiviin takkeihin. Jiro rakastaa tyylikkäitä kauluspaitoja sekä äsken mainituista lyhythihaisista rock-henkisistä paidoista. Converset, bändipaidat ja -hupparit niittivöineen ja huiveineen kelpaavat perusvaatteiksi hyvin. Tietenkin joskus erityistapahtumiin voidaan laittaa erikoisempaakin päälle, mutta Jiro on vahvasti sitä mieltä, että liiallinen hifistely peruspukeutumisen kanssa vaikeuttaa elämää liikaa. Villasukkia ei kuitenkaan tule kenenkään halveksua, sillä Jirolla on oikeastaan aina villasukat jalassa, koska hänen varpaansa ovat helposti jäätyväiset ja lattialla on kivempi heittää luisua kunnon villasukat jalassa! Juhlapäivinä Jiro pukeutuu vaaleansiniseen kimonoon ja laittaa geta-sandaalit jalkaansa. Vapaa-ajallaan hän saattaa käyttää myös yukataa, varsinkin keväisin ja kesäisin.


Kuvissa: Yoshihito "Jiro" Wayama (Glay)

MUUTA:
Lempiväri: sininen
- Veriryhmä/tyyppi: A
- Harrastaa bassokitaran soiton lisäksi miekkailua.
- Kurt Cobain, Flea (Red Hot Chili Peppers) ovat hänen idoleita.
- Rakastaa Disney-elokuvia yli kaiken; lempielokuvat ovat Leijonakuningas ja Pocahontas.


VIDEO
Meikän tiedot:
Nimimerkki: Electra
Ikä: 18

Pelikokemus: Olen aloittanut roolipelaamisen jo 13-vuotiaana. Ensimmäisiä roolipelejäni olivat erilaiset koiraroolipelit, jotka liittyivät aina joillain tapaa Hopeanuoli-sarjaan. Kun koiraroolipelit lakkasivat hetkeksi innostamasta, niin löysin kerran Japaniin liittyvän kouluroolipelin, jonne liityin. Siellä pelasin kaksi/kolme vuotta, kunnes roolipeli lopetti. Kului pari viikkoa, kunnes sitten palasin takaisin koiraroolipelien pariin. Vuonna 2009 liityin Cliché-roolipeliin, jossa pelailen yhä edelleen. Sitten eräänä päivänä selailin roolipelejä ja jostain ihmeellisestä syystä löysin Seven Days- nimisen roolipelin. Siitä oli jo kauan aikaa, kun pelasin viimeksi ihmisillä, mutta voin kertoa ilahtuneeni kovasti tästä löydöstä. Nyt haluan koettaa siipiäni uutena Seven Days:in pelaajana!

Pelinäyte:

Jiron kesäloma oli alkanut juuri pari viikkoa sitten, sen jälkeen, kun hän oli aloittanut opiskelut Sakurako High - lukiossa. Nuorukainen oli ollut hämmentynyt ja täysin sekaisin kaikesta siitä häsläämisestä, mitä lukiossa oli saatu aikaan. Hakodaten asukki ei tuntenut vieläkään oloaan kotoisaksi täysin uudessa ympäristössä tahi koulussa. Vaikka Jiro olikin asunut Shibuyassa jo muutaman kuukauden, hän ei siltikään ollut vielä tottunut tähän kaikkeen. Pojan oli myönnettävä itselleen, että hän kaipasi omaa kotikaupunkiaan kovastikin. Ensimmäisenä koulupäivänään Jiro oli eksynyt oikein tyylikkäästi etsiessään oikeita luokkahuoneita. Onneksi hän oli löytänyt perille, mutta häntä oli hermostuttanut niin paljon, että nuorukaisen jalat tutisivat hieman. Hän oli saanut melko paljon uusia ystäviä heti ensimmäisenä koulupäivänään. Heidän ensimmäisiin kouluviikkoihin kuului muun muassa tutustumista rakkaaseen opinahjoon sekä asuntoloihin muuttamista. Jiro oli pakannut kaikki tärkeät tavaransa valtavaan mustaan matkalaukkuun, joka oli tarkoitettu ehkä pikemminkin ulkomaan matkatavaroiksi, mutta Jiro ei siitä välittänyt. Jiro avasi huoneensa oven hitaasti ja kurkisti uteliaasti sisään. Hänen kämppäkaveriaan ei ollut vielä näkynyt, mutta kyllä nuorukainen tutustuisi tuohon vielä taatusti myöhemminkin. Huone oli sisustettu oikein miellyttävällä tavalla; siellä oli matala pöytä, pieni televisio, kaksi levää sänkyä, violetteine tyynyineen sekä valkoisine peittoineen. Huoneessa oli myös kaksi kirjoituspöytää tuoleineen sun muita ylellyyksiä. Mutta se oli varsin ihastuttava, siellä kyllä kelpaisi oleskella nämä kolme vuotta. Jiro laski matkalaukkunsa sängylleen ja alkoi purkaa tavaroitaan vaatekaappiin.

Ja sitten olikin kesäloman aika. Ja sehän tarkoittaisi tietysti sitä, että hän saisi valvoa niin myöhään kuin vain jaksaisi! Jiro hymähti ajatukselle huvittuneena. Kun hän oli purkanut matkalaukkunsa kokonaan, hän suorastaan heittäytyi leveälle sängylleen ja alkoi selailemaan puhelimensa saapuneita viestejä. Hänen ilmeensä muuttui onnelliseksi, kun hän luki juuri saapuneen viestin;

To: Jiro
From: Keigo
Title: Moi!

Tuutko puistoon hengailemaan?


Jiron ei tarvinnut kovinkaan kauaa vastausta miettiä. Nuorukainen loihti suloisen hymyn huulilleen, kun hän samalla alkoi näpyttelemään vastausta ystävälleen. Sen tehtyään ruskeahiuksinen nousi ylös sängyltään ja käveli lennokkain askelin asunnon ovesta ulos. Tästähän tulisi hyvä päivä.
-

Electra
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yoshihito "Jiro" Wayama

Viesti  Maya lähetetty Su Kesä 01, 2014 10:01 am

VOI MITEN SE ON SÖPÖ <3 (anteeksi. :DD)

Ihanaa, kun vihdoinkin sait hahmosesi valmiiksi ja toivotan sut oikein lämpimästi tervetulleeksi meidän porukkaan! Ihan mahtavaa saada uusia pelaajia ja toivottavasti se toisi vähän uutta säpinää tänne foorumille, kun tuntuu olevan vähän kesän alkamisen takia hiljaisempi hetki menossa. :)

Hahmoesittely on muutoin just sellanen kun pitääkin ja vielä enemmänkin! Mutta pari pikkujuttua huomasin - ei onneks mitään suurta ja omista aikaisemmista mokistani olen ottanut opiksi ja pidän näitä tarkemmin silmällä. :D
Eli syntymävuosi! Mikäli Jiro on tosiaan nyt huhtikuussa aloittanut ensimmäisen vuoden, niin hänen pitäisi olla syntynyt vuonna -97, ellei hän ole joskus aikaisemmin jäänyt luokalleen - mitä nyt vähän epäilen, kun siitä ei tosiaan ollut mitään mainintaa (en ainakaan huomannut) ja kun Jiro näyttäisi olevan luonteeltaan oikein ahkera ja tunnollinen opiskelija. :D Eli syntymävuosi ja ikä tippuu kuuteentoista.

Toinen asia olisi sitten nuo valinnaiset - sulta on ilmeisesti vaan unohtunut, sitä tuppaa käymään, mutta niitä pitäisi tosiaan olla kolme. :) Eli sulta puuttuu vielä "kemia, fysiikka, biologia" - kohta, eli lisää vain yksi niistä!

Muutoinhan tämä on siis ihan täysin hyväksytty! Sanon vielä uudestaan, että ihanaa, kun löysit tiesi tänne ja toivottavasti viihdyt :D

Voit rekisteröityä foorumille ja siirtää esittelyn sinne minne se kuuluu - käy myös tsekkaamassa Jiron luokka ja huone ilmoitustaululta!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa