Jaejoong Kim

Siirry alas

Jaejoong Kim

Viesti  Shui lähetetty La Huhti 19, 2014 2:33 am

// Jeeeee ! //Nimi: Jaejoong Kim
Lempinimi: Jae, JJ
Syntymäaika ja ikä: 4.2.1986 (28v.)
Sukupuoli: mies
Opetettava aine: biologia ja maantiede
Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Asunto:
Jaejoong asuu koulun lähistöllä Shibuyassa 20-kerroksisen ruman talon kerroksessa 14. Hänen asuntoaan ei ole koolla pilattu, sillä kaksiossa on vain keittiö, olohuone, makuuhuone ja kylpyhuone, mutta enempää Jae ei koe tarvitsevansakaan. Sisustuksen suhteen miehen maku on kallis ja minimalistinen.

Perhesuhteet:
Jaejoong on adoptoitu perheeseensä vauvana, joten hän ei ole kasvanut synnyinperheessään. Hänellä on hyvät välit biologiseen äitiinsä ja kasvattiperheeseensä, mutta biologisen isänsä kanssa hän ei ole ollut missään tekemisissä. Adoptioperhe on se, jonka Jaejoong laskee itse perheekseen ja hän rakastaakin näitä koko sydämestään. Vanhempien lisäksi hänen perheeseensä kuuluu kahdeksan siskoa, joten hän kasvoi aikamoisen lauman ympäröimänä.  
Jae muutti verrattain aikaisin pois kotoa ja hän on elättänyt itsensä opiskeluaikojen läpi tekemällä jos jonkin sortin hanttihommaa. Tuskin löytyy mitään, mitä hän ei olisi joskus tehnyt.
Jaejoong näkee nykyisin perhettään melko harvoin, sillä he asuvat sen verran kaukana Koreassa, ettei hän koe tämän ikäisenä enää tarvetta lähteä vierailulle kovin usein asetuttuaan Tokioon. Sen sijaan hän soittelee heille usein ja pitää muuten yhteyttä.Luonne:
Jaejoong on luonteeltaan melko pehmeä, hyvin lämminsydäminen ja rauhallinen, mikä näkyy myös hänen opettamisessaan. Hänelle on tärkeää, että opiskelijat viihtyvät tunneilla ja myös oppivat asiat, joten hän tykkää käydä asiat läpi aikalailla pohjamutia myöten. Hän puhuu paljon opettaessaan ja piirtelee kaavioita ja muita kuvioita saadakseen selvyyttä käytävään aiheeseen. Vapaa-ajan harvasanaisuuteen verrattuna hänen ammattiroolinsa puheliaisuus saattaa tulla yllätyksenä. Mies puhuukin yhden oppitunnin aikana helposti enemmän kuin parin päivän aikana muuten yhteensä. Hänellä on taito saada oppilaat kuuntelemaan itseään sitä kautta, että he kiinnostuvat opetuksesta, mutta toki aina löytyy poikkeuksia. Tosin valinnaisaineiden opettajana opiskelijoilla on sentään jonkinlaista mielenkiintoa jo ennestään.
Jaejoongin oppiainevalinta syntyi vähän sattuman kautta, kun hän valitsi maantieteen ikään kuin back-up planiksi, mutta pääsi sisään ja päätyi sitä kautta opettajaksi. Jae on opiskellut maantieteen ja biologian lisäksi myös jonkin verran kemiaa ja hippusen fysiikkaa, joten hän pystyy sijaistamaan tarvittaessa näissä kahdessa viimeisessä aineessa.

Siviilissä introvertiksi itsensä luokitteleva ja lämminhenkinen Jaejoong viihtyy erinomaisesti itsekseen omissa oloissaan ja ajattelee hyvin paljon kaikenlaisia asioita. Tästä syystä hänen takataskuistaan löytyy viisaita ja syvällisiä ajatuksia, joskin hän pitää puhuessaan juttunsa yleensä mieluummin arkisemmissa asioissa ja ilmaisee syvällisen ja jopa filosofisen puolensa muilla tavoin. Hän on kiinnostunut ihmisten välisistä suhteista ja rakkaudesta sekä romantiikasta, vaikka ne joskus satuttavatkin ja tämän Jae on saanut menneisyydessään huomata.

Mies on hyvin nöyrä, ja ottaa esimerkiksi kehut ulkonäöstään vastaan vain hämmentyneellä hymyllä ja kiitoksella. Jaejoong on helppo saada häkeltymään, ja tällaiset tilanteet hän peittää hermostuneella naurulla ja hymyilyllä. Se, että Jae viihtyy itsekseen, ei tarkoita, että hän olisi jonkinlainen hiljainen erakko. Hänen tyyliinsä ei vain kuulu suuren elämän pitäminen, vaan hänen käytöksensä on oikeastaan tilanteessa kuin tilanteessa tasaista ja rauhallista. Välillä Jaejoongilla on taipumus upota kesken kaiken omaan JJ-maailmaansa, vaikka juuri hetki aiemmin olisi suoltanut tekstiä rauhoittavan matalavolyymisella ja käheähköllä äänellään.

Sen sijaan, jos hän erehtyy alkoholin seuraan, kuoriutuu hänestä suulas ja melko riehakaskin menijä. Opettajaporukassa ulkona oltuaan hän saakin usein jälkikäteen kuunnella vähän yhtä ja toista juttua tekemisistään. Tällöin hän muistuttaa hyvin paljon itseään nuorempana, jolloin hän oli nykyistä paljon enemmän äänessä ja menossa hankkiutuen jopa vaikeuksiin. Lukion jälkeen Jae on rauhoittunut huomattavasti ja oikeastaan hän käy vuosi vuodelta aina vain seesteisemmäksi.

Jae on siisti persoona, mikä näkyy siinä, ettei hän kestä sotkua juuri ollenkaan. Niin hänen koulun lähistöllä sijaitseva asuntonsa kuin luokkahuoneensakin on aina tiptop. Varsinainen siivoushullu hän ei ole, eikä tarvitsekaan, sillä hän ei vain yksinkertaisesti pysty tuottamaan sotkua.

Yksi Jaejoongin erikoisuuksista on hänen kykynsä valvoa. Mies ei tarvitse kovin pitkiä yöunia, ja hän pystyy olemaan hereillä pitkiä aikoja ilman, että se varsinaisesti näkyy ulospäin. Sen sijaan hän viettää kyllä aikaansa mielellään vaakatasossa: jos hän ei ole vapaa-ajallaan urheilemassa kuntosalin puolella tai juoksemassa, hän pötköttelee jossakin kuunnellen musiikkia, lukien tai mietiskellen.Kuvissa: Kim Jaejoong (JYJ, ex-TVXQ)

Ulkonäkö:
Jaejoongilla kasvot ovat kuvailtavissa ennemminkin kauniiksi ja viattomiksi, ja hän näyttää usein kasvoistaan nuoremmalta kuin mitä oikeasti on. Hänellä on pyöreät huulet, suora pieni nenä sekä tummanruskeat silmät, joista hän pitää ulkonäössään eniten. Miehen hiukset ovat väriltään kullanvaaleiksi värjätyt ja niiden sävy vaihtelee valaistuksen mukaan aivan vaaleista hieman tummempiin. Niiden laittamiseksi hänen ei tarvitse tehdä muuta kuin pestä ja kuivata, jolloin ne asettuvat kuin itsestään oikeaan malliinsa. Jos hiuksilla sattuu olemaan huono päivä, Jae kiskaisee päähänsä mustan yksinkertaisen ohuen ja löysän pipon. Molemmista korvista Jaejoongilta löytyy useampia lävistyksiä: per korva kaksien "tavallisten" lisäksi korvan yläosan rustosta löytyy jokunen. Jaella on hieman huono lähinäkö, joten hän käyttää lukulaseja, joskaan ei aina muista laittaa niitä päähänsä, sillä korjattava ongelma on niin pieni.

Vastapainona miehen kauniille ja välillä eksyneen lapsen mieleen tuoville kasvoille on hänen vartalonsa maskuliinisen treenattu ankaran kuntosaliharrastuksen ja juoksun ansiosta. Jaejoongin tärkeimpiin harrastuksiin kuuluu hänen kroppansa työstäminen, eikä hän osaa milloinkaan olla siihen täysin tyytyväinen. Miehestä löytyy mittaa 180 cm:n verran ja painoa noin 63kg, tosin hänen painonsa vaihtelee ajoittain molempiin suuntiin. Jaella on lisäksi useampi tatuointi koristamassa vartaloaan ja hän olisi jatkuvasti kiinnostunut ottamaan niitä lisää, joskaan ei kuitenkaan tahdo olla täysin musteella kyllästetty. Tällä hetkellä hänellä on kaksi tekstiä allekkain vasemmalla puolella rinnassaan ("Always keep the faith" ja "Deferto neminem"), yläselässä "Hope to the end" ja lapaluilla nuottivainten muodossa "The pleasures of the mighty are the tears of the poor" vasemmalla ja "A song will outlive sermons in the memory" oikealla. Näiden lisäksi hänellä on alaselässään syntymäpäivänsä pystysuorassa "O II O IV". Miehen uusin tatuointi on perhonen oikeassa hartiassa / rintamuksessa.

Jaejoong kulkee opettaessaan usein suorissa housuissa ja rennosti puetussa kauluspaidassa tai jossakin vastaavassa siistissä asussa, joskin tykkää höystää melko klassista tyyliään rock-henkisyydellä. Mies ei ole kovin innokas sen kummemmille tyylillisille kokeiluille, vaan pitäytyy vuosien saatossa hioutuneessa pienellä kapinallisuudella väritetyssä tyylissään. Jae on jonkin sortin harakka korujen suhteen, sillä korvakorujen lisäksi hänellä on aina sormissaan muutama suurehko sormus, kaulassa pitkä ketju, jossa roikkuu jonkinlainen riipus sekä ranteen ympärille kiedottuna nahkainen remmi ja muutamia ketjuja.  

Muuta:
- veriryhmä O
- pelkää torakoita ja hämähäkkejä
- ehdoton suosikkikirja/sarjakuva Dragon Ball
- halusi lapsena supermarketin kauppiaaksi, jotta voisi syödä niin paljon keksejä kuin haluaa
- polttaa tupakkaa stressaantuneena
- Jaella on kaksi lemmikkiä: suuri pyreneittenkoira Vick ja venäjänsininen kissa Jiji.
Videot:
Kim Jaejoong - Just Another Girl

Suhteet:

Pelit:


avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jaejoong Kim

Viesti  Maya lähetetty La Huhti 19, 2014 3:14 am

AH MIKÄ MIES. <3 Piristyin huomattavasti tämänhetkisen olotilani huomioon ottaen.

Hyväksytty on! :D Pistin Jaen 3-A:n luokanvalvojaksi.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa