"You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Siirry alas

"You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Huhti 14, 2014 11:27 am

// Shui ja Key :::D //

torstai 1. toukokuuta 2014

Jongsu "Sims" Sim

Tyhjä ja rauhallinen kahvila täyttyi pikkuhiljaa vastakeitetyn kahvin tuoksusta, taustalla soi suht hiljaisella radio, josta tuli onneksi ihan kuunneltavaa musiikkia, eikä vain niitä listojen kuumimpia uutuushittejä.
Simsillä oli aamuvuoro töissä ja vaikka nuorukainen aina jaksoikin valittaa aikaisista aamuista, kun piti herätä kouluun, niin töissä aamuvuorot olivat itse asiassa ihan kivoja - aamut olivat rauhallisempia, kun taas iltapäivisin oli ruuhkaista ja iltaisin kahvila muuttui baariksi.
Aamuisin siinä kahdeksan ja kymmenen välillä ei juurikaan montaa asiakasta käynyt, lähinnä se kai johtui kahvilan sijainnista - pääkaduilla olevat kahvilat olivat varmaan todella ruuhkaisia aamuisin, kun töihin kiiruhtavat ihmiset hakivat aamukahvinsa mukaan. Mutta Makin sisarusten kahvila oli vähän syrjemmällä, iltaisin paikka oli kyllä suosittu.

Lukio oli Simsin osalta ohi, hän oli kuukausi sitten valmistunut ja kevään aikana hän oli tuskaillut sen kanssa, kun hän ei lainkaan tiennyt mitä tehdä lukion jälkeen. Nyt hän oli töissä Makin sisarusten omistamassa kahvila/baarissa, sillä Sims ja Cream kavereineen kuuluivat muutenkin melkein perheeseen, joten Simsin välit tytön sisaruksiin olivat myös hyvät.
He olivat olleet vailla uutta työntekijää jo jonkin aikaa, niinpä he olivat tarjonneet Simsille työpaikkaa, hän kun kuului muutenkin käytännössä kahvilan kalustoon ja asiakaskunta oli tuttua.
Hän oli virallisesti aloittanut työnsä viime viikon alussa ja homma oli itse asiassa ihan hauskaa.

Vuodenvaihteen jälkeen koko kevät oli ollut yhtä vuoristorataa Simsin elämässä ja kaikki oli alkanut siitä, kun Key oli tullut takaisin vietettyään vuodenpäivät vaihdossa. Sims oli edellisenä syksynä alkanut seurustelemaan Satsukin kanssa ja heillä oli pikkuhiljaa alkanut menemään oikein hyvin, sillä tyttö oli mahdottoman kaunis ja hauskaa seuraa.
Cream oli myös antanut heille siunauksensa, itse asiassa tuo Simsin niin kutsuttu paras ystävä oli vain kannustanut häntä ottamaan Satsukin, kun tyttö kerran oli ollut hänestä kiinnostunut, ja tämä samainen paras ystävä oli järjestänyt ihan naurettavan kohtauksen, kun Sims oli ilmoittanut heidän erostaan tuossa helmi-maaliskuun vaihteessa.
Koska Cream ei ollut missään tapauksessa tyhmä, niin nuorukainen oli heti tajunnut, että kaikki johtui Keystä.

Key oli taidokkaasti vältellyt Simsiä koko kevään, mikä oli blondille tanssijapojalle itse asiassa nykyisessä tilanteessa vähän turhankin helppoa - he eivät olleet enää samalla vuosiluokalla, Key oli siirretty vuotta nuorempien kanssa samalle luokalle vaihdossa vietetyn vuoden takia, niinpä poika oli siirtynyt myös asuntolassa eri kerrokseen asumaan uuden kämppiksensä kanssa.
Keyn vihanpito johtui Satsukista, sen Simskin oli nopeasti tajunnut, vaikkei hän toisaalta kunnolla ymmärtänytkään toisen ajatuksenjuoksua. Sehän oli Key, joka oli lopettanut heidän suhteensa ennen New Yorkiin lähtemistä.
Sims ei ollut edes nähnyt Keytä koko kuukauden aikana, sillä tummatukkainen nuorukainen oli valmistuisen jälkeen muuttanut isosiskonsa luokse, jonka kanssa hän oli lähentynyt huomattavasti, kun he olivat saaneet selvitettyä omat välinsä ja väärinkäsityksensä.

Sims pyöräytti hieman hartioitaan ja nyki mustaa t-paitaa paremmin päälleen. Vähän laiskanoloisesti hän käveli takahuoneen puolelle, ovessa oleva kello ilmoittaisi kyllä, kun asiakas saapuisi. Kello oli vasta vähän yli yhdeksän, tuskin kukaan ihan heti olisi tulossa.
Takahuoneessa vanhempi Makin isosiskoista ja tyttöjen pikkuveli hoitivat aamun askareita, Sims liittyi kaksikon iloiseen jutusteluun.


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Ma Loka 03, 2016 3:01 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Shui lähetetty Ti Huhti 15, 2014 10:16 am

// Jeauuu ! Ehdinki vastata jo nyt, ku ope ei oo ilmottanu huomiseen seminaariin opponoitavaa, joten en voinu tehä sitä :'''D Mutta hyvä tän vastauksen kannalta. //

Kibum Kim

Kello lähenteli yhdeksää aamulla, kun Key asteli syrjään eräältä Shibuyan alueen suosituimmista ostoskaduista. Hänen ympärillään kävi kuhina, sillä ihmiset olivat kiireisesti matkalla kouluihinsa, töihinsä ja kuka minnekin. Keyllä sen sijaan ei ollut kiire minnekään, mutta koska muiden kiire ja hosuminen alkoi käydä hänen hermoilleen, hän siirtyi kävelemään rauhallisemmille sivukaduille ja harrastamaan ikkunashoppailua. Oli tavallinen torstaiaamu, joten Keynkin olisi pitänyt olla koulussa. Nuorukaisen aikomus oli ollut mennä kouluun, mutta kompastuttuaan omiin jalkoihinsa heti asuntolan huoneensa ulkopuolella ja rämähdettyään siihen pitkin poikin turvalleen oli hän suuttunut, marssinut vaihtamaan koulupukunsa mustiin ihonmyötäisiin housuihin ja niiteillä tuunattuun farkkutakkiin ja päättänyt skipata sen koulupäivän hyvillä mielin. Hän oli ehtinyt jo tehdä täsmäiskun lempivaateliikkeeseensä, joka sijaitsi melko lähellä asuntolaa eräässä käytännössä 24/7 auki olevassa valtavassa ostoskeskuksessa. Koska Keyssä oli sen verran materialistin vikaa, oli hänen mielialansa parantunut kummasti mörököllistä vähän vähemmän mörökölliksi heti hänen saatuaan kiikutettua uuden paidan ja miljoonannet avaimen muotoiset korvakorut kassan läpi.

Ei häntä vieläkään hyväntuuliseksi voinut sanoa, sillä ärtyneen olon syynä ei ollut pelkästään yksi pahainen kompastuminen – vaikka sekin kyllä otti pannuun. Vaaleahiuksinen oli nimittäin onnistunut näkemään jälleen kerran unta Simsistä, mistä hän ei ollut sitten yhtään tyytyväinen. Miksi sen piti tunkea hänen uniinsa vähintään kerran viikossa, vaikka Key oikein näki vaivaa unohtaakseen koko ihmisen! Ei Key enää varsinaisesti ollut loukkaantunut siitä, että Sims oli löytänyt uuden hänen vaihtovuotensa aikana, vaan enemmän hän sai päänvaivaa siitä, ettei vain voinut unohtaa toista, vaikka ei edes ollut nähnyt tätä aikoihin. Tämäkin oli tietysti Keyn mielestä Simsin vika, mitäs oli sellainen persläpi.

Key oli jatkanut koulunkäyntiään vuotta nuorempien kanssa vuoden alusta. Hänen ikäluokkansa ja parhaat kaverinsa olivat valmistuneet maaliskuun lopussa, joten Key oli tuntenut viime viikkoina olonsa koulussa ja asuntolalla hivenen yksinäiseksi. Vaikka hänelle ei ollutkaan mikään ongelma yrittää tutustua muihin, eikä hänen tarvinnut varsinaisesti yksin olla, muilla oli silti tiiviiksi hioutuneet kaveriporukat, joiden tasavertaiseksi jäseneksi oli melko vaikea yrittää tunkea näin kesken kaiken. Tanssi- ja näytelmäkerhoista hän tunsi kyllä nuorempiaan jo ennestäänkin, mutta totta kai vuoden poissaolo vaikutti myös siihen. Parin kuukauden kuluessa hän oli kuitenkin onnistunut solahtamaan takaisin johonkin väliin niin, että löysi kyllä tarvittaessa seuraa niin asuntolalla, koulussa kuin kerhoissakin, vaikka kaverisuhteet olivatkin melko pintapuolisia.

Huomaamattaan Key oli kävellyt jo hyvän matkaa pääkadulta, ja oli alkanut tuntea itsensä vähän nälkäiseksi. Nälkäkiukku yleiskiukun päälle ei olisi enää terveellistä, joten Key päätti pujahtaa sisään ensimmäisen vastaantulevan kahvilan ovista. Key kyllä tiedosti kahvilan olevan Makin perheen omistama, eli juuri se paikka, jonne hänen ei välttämättä sillä hetkellä kannattaisi jalkaansa pistää, mutta ei tajunnut ajatella asiaa sen pidemmälle. Ovessa oleva kello päästi kilahduksen Keyn astuessa sisälle, ja nuorukainen käveli oikopäätä kassatiskin seinustalle ottaakseen kahvia ja valitakseen itselleen jotain pientä syötävää.
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Huhti 17, 2014 11:58 am

Jongsu "Sims" Sim

Tummatukkainen nuorukainen nojaili pöytätasoon ja kuunteli puolella korvalla Goton sisarusten jutustelua. Makilla oli ollut edellisenä iltana ilta-/yövuoro ja tyttö oli varmaan parasta aikaa omassa huoneessaan nukkumassa, mitä Sims huomasi vähän harmittelevansa.
Vaikka hän oli reilussa viikossa saanut huomata, että Maki oli ihan toivoton tapaus keittiössä ja Sims ihan tosissaan oli välillä ihmetellyt, että miten sisarusten putiikki oli vielä pystyssä - kiitos ei tasan kuulunut Makille - mutta tytön kanssa oli hauska jutella kaikesta maan ja taivaan välillä, sillä aamut tuppasivat olemaan hiljaisia.
Asia oli ehkä vähän ristiriitainen, sillä toisaalta Sims tykkäsi siitä, kun oli rauhallista, mutta toisaalta Maki oli ihan viihdyttävää juttuseuraa - mitä Sims ei olisi ikinä uskonut myöntävänsä, hän kun ei ollut koskaan ollut aamuihmisiä.

Sims kommentoi välillä jotain sisarusten juttuihin, vaikka hän pääasiassa toimikin kuuntelijana ja haaveili vastakeitetystä kahvista, jonka tuoksu oli levinnyt salakavalasti koko kahvilaan.
Kahvilan puolelta kuului kellon kilahdus, joka kertoi asiakkaan saapumisesta. Juttu jäi kesken hetkellisesti, kun kaikki kolme vilkaisivat toisiaan.
"Mä hoidan tän", Sims lupasi hymähtäen suoristautuessaan täyteen mittaansa, jättäen sen mukavan pöydänreunan, johon hän oli nojaillut vähän turhankin rennosti.
"Hyvä, sä voit sit kohta pitää tauon ja nauttia aamukahvista!" Makin vanhin isosisko huikkasi hänen peräänsä hyväntuulisen naurahduksen kera ja Sims työnsi oven auki katse taaksepäin luotuna, kun hän vilkaisi hymyn kera naisen suuntaan.

Tuo hymy kuitenkin kuoli nuorukaisen kasvoille, kun hän käänsi katseensa kahvilan puolelle ja huomasi tiskin toisella puolella henkilön, jota hän ei olisi ikinä uskonut siellä näkevänsä siihen kellon aikaan. Key.
Ensinnäkin blondilla olisi kuulunut olla koulua (Simsille ei ollut mitenkään uutta, että hän lintsaili aina tasaisin väliajoin, mutta Key oli ainakin suht tunnollinen), ja toisekseen, Sims tiesi että Key tiesi tämän kyseisen kahvilan kuuluvan Makin perheen omistukseen, joten olisi voinut olettaa nuoremman kiertävän paikan vähintäänkin hyvin kaukaa, jos oli pienintäkään mahdollisuutta siihen, että Maki, Cream tai Sims olisi voinut olla paikalla samaan aikaan.

Sims tajusi yhtäkkiä jäätyneensä siihen ovensuuhun, hän ikään kuin säpsähti takaisin todellisuuteen ja antoi oven sulkeutua perässään. Tästä tulisi vähintäänkin mielenkiintoista, sillä Key oli sujuvasti vältellyt häntä siitä välikohtauksesta saakka, kun blondi oli nähnyt Satsukin esittelevän itsensä hänen tyttöystäväkseen.
Sims päätti kuitenkin uskaltautua kokeilemaan kepillä jäätä ja vähän aikaa tuijotettuaan Keytä painostavan hiljaisuuden vallitsessa, hän avasi keskustelun.
"Moi", hän tervehti toista melko neutraaliin äänensävyyn.

// Selkee déjà vu näiden tammikuiseen tapaamiseen :::D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Shui lähetetty La Huhti 19, 2014 12:40 am

Kibum Kim

Mitään aavistamatta Key tutkaili tiskille esille laitettuja kaikenlaisia herkkuja, joiden väliltä vaaleahiuksinen ei kyllä hetkeen osaisi valita. Hänen teki kahvin lisäksi mieli jotain oikein äkkimakeaa, mutta toisaalta taas joku vähemmän makea vaihtoehto olisi ehkä parempi aamupalaksi.
"Huomenta", Key tervehti kuullessaan jonkun tulevan takahuoneesta, muttei nostanut vielä katsettaan. "Yksi iso kahvi ja - "
Key jäätyi kesken lauseen ja hänen kasvoilleen väännetty kohtelias hymynpoikanen kuoli siinä silmänräpäyksessä, kun hän tajusi tiskin taakse tulleen henkilöllisyyden.
Tämä tästä huonosta aamusta vielä puuttuikin.

Siinä yllättyneenä tuijottaessaan Key tajusi myös, että hän oli tehnyt suuren virheen tullessaan juuri tähän kahvilaan. Ajatuksiinsa uppoutuneena hän ei ollut tajunnut, että Makin sisarusten kahvila oli oikeasti todella riskialtis paikka siitä huolimatta, että kello oli vasta vähän. Ei hän ollut villeimmissä kuvitelmissaankaan kyllä osannut arvata sitä, että Sims löytyisi tiskin takaa.
Nyt oli kuitenkin liian myöhäistä jälkiviisauksille, kun moka oli jo tehty.
Key ei kerta kaikkiaan kyennyt muuhun kuin tuijottamaan Simsiä suu yhä auki kesken jääneen lauseen takia. Miten toinen onnistui jo toistamiseen ilmestymään täysin puskista?

Key selvisi hölmistyksestään vasta siinä vaiheessa, kun Sims avasi suunsa toivuttuaan Keytä aikaisemmin. Vaaleahiuksinen räpäytti silmiään pari kertaa havahduttuaan toisen tervehdykseen ja loksautti suunsa viimein kiinni kiroten mielessään omaa reaktiotaan, jonka tietysti olisi kuulunut olla kylmänviileä ja täysin tyyni. Tällainen totaalijäätyminen oli huonoin reaktio, mikä oli olemassa.
"Moi", hän vastasi toisen tervehdykseen ja väänsi kasvoilleen parhaimman mahdollisen bitch-ilmeen korjatakseen edes vähän sitä, että oli jälleen onnistunut jäätymään. Hän tunsi aiemmin sisällään kuplineen kiukun palaavan hiljalleen.

"Iso kahvi ja tollanen leivos, kiitos", Key osoitti sormellaan summanmutikassa jotakin, jotta pääsisi nopeasti maksamaan. Hän katsoi parhaaksi vaihtoehdoksi vain karata tilanteesta esittämällä, että kaikki oli ihan normaalisti. Jos hän seisoisi siinä yhtään sen pidempää tai edes katsoisi ex-poikaystäväänsä kunnolla, hän varmaan joko saisi vuosisadan raivokohtauksen ja ratkeaisi liitoksistaan tai joutuisi puhumaan niitä näitä, mitä voisi johtaa jopa leppymiseen.

// hahaa, niin on kyl joo ! Voi parkoja :DD //
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Huhti 19, 2014 8:07 am

Jongsu "Sims" Sim

Liekö se sitten puhdasta itsesuojeluvaistoa, vai oliko nuorukainen kenties hänen ja Keyn suhteen aikana oppinut lukemaan toista sen verran, niin jokin kertoi Simsille, että tämä ei tulisi olemaan helppoa.
Itse asiassa blondin bitch-ilme lupaili juurikin päinvastaista ja ilmeisesti Key ei ollut vielä unohtanut sitä tammikuista tapaamista, mikä oli mennyt kaikkea muuta kuin hyvin.

Ja koska Sims ei ollut koskaan ollut hyvä tyttöjen tai naisten kanssa (voi kyllä, vaikka hän ei asiaa Keylle sanonut, niin blondi oli kyllä suoraan verrattavissa tyttöihin käytöksensä kanssa), hän ei vain osannut käsitellä niitä ja Sims tuli aina sanoneeksi vääriä asioita, jotka saivat toisen osapuolen suuttumaan, mistä syystä hän teki mielessään merkinnän, että tällä kertaa kannatti kiinnittää ihan erityistä huomiota siihen suulliseen antiin.
Tummatukkainen nuorukainen kun ei tahtonut riidellä Keyn kanssa, mutta tuossa mielentilassa hän saattaisi suututtaa toisen ihan tahtomattaankin.

Hän otti kuuliaisesti toisen tilauksen vastaan kiitoksen kera ja tietynlaisella rutiinilla hän kaatoi mukiin tuoretta kahvia ja asetteli Keyn haluaman leivoksen lautaselle. Se kaikki sujui häneltä kuin ammattilaiselta, Maki olikin ensimmäisinä päivinä tuijottanut ihan tyrmistyneenä Simsin salaisia taitoja, joista nuorukainen itsekään ei ollut ollut tietoinen.
Lopulta hän ilmoitti lopullisen summan, tiedusteli maksaisiko Key kortilla vai käteisellä, otti maksun vastaan ja vähän turhan nopeasti hän asteli takahuoneen ovelle ja ilmoitti ovenraosta pitävänsä aamutaukonsa juurikin nyt.
Hänen oli pakko toimia nopeasti, ennen kuin Key ehtisi taas kadota, ties milloin he näkisivät seuraavan kerran, koska blondi osaisi taatusti kerrasta viisastuneena vältellä kyseistä kahvilaa tulevaisuudessa. Heidän oli pakko jutella - siitäkin huolimatta, että Key ei ehkä halunnut ja Sims taas puolestaan ei yksinkertaisesti osannut.

Sujuvasti Sims nappasi itselleen vaalean mukin, johon hän kaatoi höyryävää kahvia ja se tuoksu oli saada hänet huokaamaan. Hitto, hän tosiaan oli aamukahvin tarpeessa. Tapojensa mukaisesti Sims ei lisännyt kahviinsa sokeria eikä maitoa, hän kohotti katseensa tiskin yli Keyn suuntaan, joka oli asettautumassa nurkkapöytään, mahdollisimman kauas Simsistä ja tiskistä.
Tummatukkainen nuorukainen kiersi tiskin toiselle puolelle ja suuntasi askeleensa kahvimukinsa kera kohti blondia, jonka ympärillä tuntui olevan aura, joka käski häntä pysymään mahdollisimman kaukana - hän ignoorasi moisen varsin sujuvasti.
Nopeasti hän oli kävellyt siihen pöydän vierelle ja katse Keyn kasvoihin luotuna hän laski kahvimukinsa pöydälle ja istahti poikaa vastapäätä.
"Voitaisko me mitenkään puhua?" hän kysyi lopulta, muotoillen asiansa omaan tyyliinsä nähden mahdollisimman ystävälliseksi ja Sims tosissaan yritti pitää äänensävynsä niin sovittelevana kuin mahdollista.
Kysyvänä hän jäi tuijottamaan edessään istuvaa nuorukaista.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Shui lähetetty La Huhti 19, 2014 9:14 am

Kibum Kim

Key kyllä tiesi haluavansa puhua toisen kanssa ihan vaikka vain saadakseen mielenrauhan, mutta ei myöntänyt tätä itselleenkään. Mieluummin hän vain kiukutteli, koska se oli helpompi vaihtoehto. Yleensäkin hänen mielestään oli helpompaa ensin vähän suutahtaa ja sitten vasta harkita muita toimintatapoja, mikä aiheutti aina aika ajoin vähän turhaakin mökötystä. Nyt tosin Keyn mielestä hänellä oli ainakin alun perin ollut ihan ok syy loukkaantua, joskaan ei sekään syy tarkempaa tarkastelua kestänyt. Sen sijaan tämä välttely oli pidemmän päälle vähän rasittavaa – varsinkin jos hän tulisi jokaisena huonona aamuna törmäämään Simsiin ties missä yllättävissä tilanteissa.

Key hoiti koko ostotilanteen mahdollisimman vähillä ja lyhyillä repliikeillä koittaen silti olla kohtelias. Katsettaan hän ei silti nostanut pöydän pinnasta, vaan yritti olla ottamatta toiseen minkäänlaista katsekontaktia. Keyn oli mielessään pakko huomioida, että hänestä oli vähän yllättävää, miten sujuvasti Sims hoiteli työnsä tiskin toisella puolella, sillä jostain syystä Key ei olisi ensimmäisenä osannut sijoittaa tummahiuksista asiakaspalvelutehtäviin minkäänlaiseen kahvilaan. Toisaalta hänen alitajuntansa myös pisti merkille, että hän oli vähän tyytyväinen siitä, että toinen oli löytänyt valmistumisensa jälkeen jotain järkevää tekemistä, eikä ollut viettämässä aikaansa jossakin ojassa Creamin kanssa.

Saatuaan vaihtorahansa takaisin ja kahvin ja leivoksen tarjottimen avulla matkaansa Key paineli mahdollisimman nopeasti kauemmas Simsistä. Hän pysähtyi hetkeksi keskelle kahvilan lattiaa mittailemaan katseellaan kaukaisinta istumapaikkaa, ja sen paikannettuaan marssi kyseiseen nurkkapöytään. Hetken hänen teki mieli jättää ostoksensa siihen pöydälle ja häipyä paikalta mahdollisimman sukkelasti, muttei hän sentään niin raukka ollut. Ja kyllä hän nyt maksamansa kahvin aikoi juodakin! Key istuutui selkä tiskille päin, jottei hänen tarvitsisi nähdä tummahiuksista, vaan voisi keskittyä tekemään jotakin harhauttavaa sijaistoimintoa.

Nuorukainen oli jo kuvitellut selvinneensä tilanteesta parhain päin, kun se kiusankappale istuutui kahvikuppeineen mitään kysymättä Keytä vastapäätä. Mitä saatanaa?! Key laski mielessään kymmeneen ennen kuin kohotti hurjistuneen katseensa Simsiin.
”Ei meillä oo mitään puhuttavaa”, nuorukainen totesi ykskantaan ja käänsi katseensa pois kuin ilmoittaakseen, että asia oli loppuunkäsitelty. Hän kyllä tiesi, ettei Sims luovuttaisi näin helposti, mutta itsepäisesti hän tuijotti muutaman hetken ikkunasta kadulle.
Hän kieltäytyi kiinnittämästä toiseen mitään huomiota ennen kuin oli hörppinyt kohtuullisen raivokkaasti muutaman kerran kahvikupistaan. Nuorukainen oli kehittänyt New Yorkissa itselleen jonkinlaisen kahviaddiktion, eikä hän ollut sinä aamuna vielä ehtinyt juoda kupillistakaan. Vaikka Key ei millään olisi halunnut, tunsi hän hörppy hörpyltä tyyntyvänsä ja tulevansa vähän enemmän yhteistyökykyiseksi.

”No okei”, Key käänsi pistävän katseensa Simsiin, joka ei toden totta näyttänyt edes hätkähtäneen Keyn kiukuttelua. Ilmeisesti tottunut. ”Mitä asiaa sulla on?”
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Huhti 19, 2014 10:10 am

Jongsu "Sims" Sim

Keyn reaktio ei tullut nuorukaiselle yllätyksenä, itse asiassa hän oli osannut odottaa jotain tuon suuntaista. Sattumoisin hän sattui myös tietämään, että blondi reagoi huonolla tuulella ollessaan ensialkuun aina mahdollisimman töykeästi ja yhteistyöhaluttomasti, mutta hetken päästä tuo suostuisi jopa kuuntelemaan ja ajattelemaan ihan järjelläkin, eikä vain tunteillaan.
Niinpä Sims vain puhalteli kuumana höyryävää kahviaan samalla, kun Key tuijotti itsepäisesti ikkunan suuntaan ja hörppi raivokkaasti kahviaan, odottaen sitä hetkeä, että toinen aloittaisi itse keskustelun.

Sims oli tosiaan tottunut toisen käytökseen, Keyllä tuntui tasaisin väliajoin olevan niitä huonompia päiviä, jotka olivat ihan täysin verrattavissa naisten kuukautisiin, jolloin poika oli ihan käsittämättömän räjähdysaltis ja pistävä kuin ampiainen, pienikin väärä liike sai aikaan epämääräistä raivoamista.
Se oli kuitenkin sillä hetkellä tummatukkaiselle nuorukaiselle jotenkin vielä vaikeampaa kuin silloin, kun he vielä seurustelivat. Key oli kuitenkin loppujen lopuksi fiksu ja järkevä ihminen, niin se oli Simsille rankkaa yrittää olla se järkevämpi osapuoli nyt, kun blondi tuntui olevan harvinaisen yhteistyöhaluton.

Sims laski kahvimukinsa pöydälle ja pieni huokaus oli karata hänen huuliltaan. Hän kohotti katseensa edessään istuvaan poikaan, eikä hänen katseensa ollut lainkaan samanlainen kuin Keyn häneen luoma pistävä katse. Hänen silmissään oli havaittavissa ehkä jotain epätoivoista ja pientä kärsimystäkin.
"Sunko mielestä meidän ei tartteis puhua?" Simsin oli pakko kysyä, vaikkakin hän yritti samalla pitää sen äänensävynsä mahdollisimman sovittelevana, jottei tästä nyt oikeasti  syntyisi mitään vuosisadan riitaa.

Hetken hiljaisuuden jälkeen Sims päästi pienen henkäyksen ja huokauksen sekaisen äännähdyksen karkaamaan huuliltaan ja hän nojautui tuolilla taaksepäin, hieman rennompaan asentoon.
"Key, mitä tää sun... käytös on?" hän kysyi, tarkoituksenaan ihan tosissaan käydä kunnollista keskustelua, vaikkei se Simsille niin helppoa ollut. Oikea kunnon syvällinen keskustelu ei jostain syystä sopinut hänelle, hän tuli aina vahingossa jossain vaiheessa sanoneeksi jotain mikä sai vastapuolen suuttumaan.
"Mistä tää johtuu?"

Tummatukkainen nuorukainen tarkasteli edessään istuvan blondin kasvoja, mikä osoittautui virheeksi siinä vaiheessa, kun hän huomasi jääneensä tuijottamaan Keyn pehmeiden huulien kaarta, joka oli sillä hetkellä tyytymättömästi mutristunut.
Hän ei olisi sillä hetkellä halunnut mitään muuta kuin heivata sen pöydän pois heidän välistään ja nykäistä nuoremman suudelmaan, tasoittaa huulillaan nuo tyytymättömät mutrut.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Shui lähetetty La Huhti 19, 2014 11:33 am

Kibum Kim

Key tiesi itsekin, ettei hän aina ollut se maailman helpoin ihminen. Hän ei ollut ilkeä eikä halunnut olla hankala, mutta jostain syystä hänelle oli luontaisinta reagoida joihinkin asioihin saamalla ensin raivarin tai hän ei ylpeydestään johtuen suostunut myöntämään olevansa väärässä. Päästyään raivoamis- ja mökötysvaiheiden ylitse hän pystyi kyllä keskustelemaan ja oli jopa ihan hyvä siinä, ja kaikki hänet tuntevat kyllä tiesivät tämän. Siitä syystä Simskin taisi osata vain odottaa hetken, että Key vähän lauhtuisi ja kahvi alkaisi vaikuttaa.

Kun Key huomasi, että Sims ei vastannutkaan hänen kiukutteluunsa haastamalla myös riitaa, hän tuijotti tätä hetken aikaa miettien kovasti, mitä nyt kuuluisi tehdä. Ei hän viitsinyt ikuisuuksia itsekseenkään olla vihainen, jos vastapuoli yritti noin kovasti hieroa sovintoa. Ja Key kyllä tiesi, ettei Sims ollut mikään vuosisadan puhuja, joten ehkä hän alitajuisesti myös arvosti toisen yritystä. Hän mutristi tyytymättömästi huuliaan samalla kun kurtisti kulmiaan ja laski katseensa käsissään olevaan kahvikuppiin. Nuorukainen todellakin pinnisti saadakseen temperamenttinsa tämän kerran kuriin, vaikka miten olisi ollut surkea aamu. Toisen kysymykset pakottivat vaaleahiuksisen ajattelemaan, ettei hän toiminut ehkä mitenkään turhan fiksusti, kun toinen yritti saada sopua aikaan. Mutta miksi Key edes oli Simsille niin vihainen?
’Ehkä mä vaan yritän peitellä sitä, miten ikävä mulla on sua.’

Key varoi huolella päästämästä kyseistä lausetta suustaan, vaikka se oli ainut oikea selitys, jonka hän siihen hätään keksi. Tai no, oli hän tajunnut syynsä Simsille vihoitteluun jo hyvän aikaa sitten.
”Sori, huono aamu”, Key kohotti katseensa kahvikupistaan hengiteltyään aikansa. ”Ei mun pitäis sulle raivota, mut ensin mä näin susta unta ja sit kompastuin – ”
Key läimäisi kätensä suunsa eteen tajutessaan, mitä oli juuri mennyt möläyttämään. Ei hänen noin pitänyt sanoa! Ei toisen tarvinnut tietää, että Sims seikkaili vielä hänen unissaankin.
”Eikun siis –”, hän koitti paikata tilannetta, vaikka tiesi kasvojensa punoittavan jonkin asteisessa punaisen sävyssä.
”Anteeks”, Key puuskahti lopulta lannistettuna ja totaalisen lyötynä sormeillen nolona kahvikuppinsa kahvaa. ”Kyllä me voidaan puhua.”
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Huhti 21, 2014 10:06 am

Jongsu "Sims" Sim

Pidempi nuorukainen sai ihan tosissaan miettiä tarkkaan pienessä mielessään miten hän tilanteessa etenisi. Mitä kannatti sanoa - mitä hän ylipäätään sai sanoa ilman, että Key suuttuisi ja he olisivat taas lähtötilanteessa, johon he olivat vähän niin kuin vahingossa päätyneet tammikuisen törmäämisen jälkeen.

Ja kuten hän oli heidän seurustelusuhteensa aikana ehtinyt Keytä tuntemaan, niin ei mennyt hirveän kauan, kun blondi avasi suunsa päästyään pahimman suuttumisensa yli. Toisen sanat tosin sotkivat pahemman kerran Simsin ahkeran ajatustyön, eikä hän hetkeen edes muistanut miksi he eivät enää seurustelleet, miksi kaikki ei ollut niin kuin ennenkin.
Key tajusi itsekin oman lipsahduksensa ja nopeasti tuo peitti suunsa kasvot punoittaen, ja sillä hetkellä Sims sai ainakin jonkinlaisen varmistuksen mieltään kaihertaneelle asialle; oliko blondi ikävöinyt häntä lainkaan, samalla tavalla kuin hän oli ikävöinyt Keytä?

Tyytyväiseksikin luokiteltava hymy kohosi kuin itsestään Simsin kasvoille ja nopeasti hän laski katseensa jonnekin pöydän pinnan ja kahvimukinsa suunnalle, ikään kuin peittämään hymyään.
Hän joutui taistelemaan saadakseen suupielensä taas hallintaansa ja vihdoinkin, kun Key suostui siihen, että he voisivat kyllä puhua, niin Sims ei enää muistanutkaan mistä hän halusi puhua. Toisen lipsahdus oli tehnyt hänestä ihan naurettavan tyytyväisen ja hän varmaan hymyilisi pitkin päivää kuin idiootti. Että sitä pystyikin toisinaan olemaan pienestä iloinen.

Sims uskaltautui kohottamaan jälleen katseensa Keyn punertaviin kasvoihin ja hän yritti ihan oikeasti keksiä jotain järkevää puhuttavaa, mutta tottakai hänen ulosantinsa täytyi pettää juuri sillä hetkellä, ja nuorukainen päätyi lipsauttamaan;
"Oliko sulla mua ikävä?"

// Hyvä tilaisuus ottaa Satsuki puheeks :::D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Shui lähetetty Ma Huhti 21, 2014 11:16 am

Kibum Kim

Mielessään Key hakkasi itseltään ilmoja pihalle. Miksi hän aina, AINA, meni möläyttämään jotakin sopimatonta sopimattomaan aikaan. Eihän hän nyt tietysti mitään liian vakavaa ollut mennyt sanomaan, mutta ei hän ihan välttämättä halunnut Simsille paljastaa ihan kaikkea. Varsinkin kun heidän juttunsa oli ollut ja mennyt. Hyvä puoli möläytyksessä tietysti oli se, että hän oli liian nolostunut ollakseen vihainen, kun sen nolostuksen tunteen lisäksi päähän ei kertakaikkiaan mahtunut muuta. Kasvot punoittaen nuorukainen päätti, että hän tarkkailisi nyt kieltään sen verran, ettei tekisi itsestään enää yhtään enempää pelleä.

Toisaalta ei Sims näyttänyt reagoivan ainakaan huonosti Keyn sanoihin. Itse asiassa toinen näytti ihan tyytyväiseltä, mitä nyt Key kehtasi kurkkia sivusilmällä keskittyessään yhä pöydän pintaan. Key ei itse keksinyt siihen hätään mitään, mistä heidän olisi nyt tarkoitus keskustella, kun hän oli kerta lupautunut juttelemaan, joten hän odotti Simsin avausta. Eikä hän kyllä ihan sen sortin avausta odottanut kuin minkä Sims tarjosi.
Key päästi melko äänekkään parkaisun ja vinkaisun sekaisen äännähdyksen suustaan ja oli kipata kahvit syliinsä.
”Älä –älä nyt tollasia kysy noin suoraan!” hän sai änkytettyä ja tuijotti toista silmät suurina. Hetken aikaa hän vain tuijotti toista ajatellen kuumeisesti, mitä tuohon tulisi vastata. Valehdella, että ’ei’ tai sanoa suoraan, että ’joo, jatkuvasti ja on edelleen’?
Sitten hänen silmänsä kaventuivat pikkuhiljaa epäluuloisesti, kun skeptinen ajatus tuli hänen mieleensä.
”Mitä se sua liikuttaa, vaikka oliskin ollut?” vaaleahiuksinen kysyi puoliksi pistävästi ja puoliksi vilpittömän uteliaaseen sävyyn. ”Sullahan on nyt se – se – tyttö.”
Key ei saanut Simsin tyttöystävän nimeä siihen hätään päähänsä, vaikka tasan tämän nimen tiesikin. Hän jäi tuijottamaan toista kulmat kysyvästi koholla, sillä hän ihan oikeasti halusi tietää, miksi toinen halusi niin kovasti keskustella, kun heidän ei tarvitsisi tämän jälkeen enää törmäillä ja Simsillä oli uusi. Toisen näkeminen tuntui vain veitsen vääntämiseltä haavassa.  

Key alkoi ihan tosissaan pelätä, että kohta kaikki viimeisen vuoden ajan syrjään työnnetyt ikävän tunteet puskisivat kertarysäyksellä pintaan, jos hän ajattelisi vähän väärin tai Sims sanoisi jotakin. Viime kuukaudet hän oli yrittänyt käsitellä tunteitaan peittämällä ne näennäisen vihanpidon alle, mutta totuus oli, että hänellä oli ikävä. Eikä Key todellakaan halunnut, että hän murtuisi tähän – julkisella paikalla liian aikaisin aamulla ja vielä Simsin edessä, kun toinen oli jo mennyt menojaan. Mitäs Key oli itse ollut tyhmä ja jättänyt toisen kuin nallin kalliolle.
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ma Huhti 21, 2014 11:41 am

Jongsu "Sims" Sim

Sims tiesi samantien sen jälkeen, kun kysymys oli lipsahtanut omia aikojaan hänen huuliltaan, että hän oli osittain mennyt liian pitkälle. Tai ainakaan tuota ei ollut soveliasta kysyä näin nopeasti, näin pian.
Mutta minkäs hän itselleen mahtoi, se oli ainoa asia mitä hän sillä hetkellä oli halunnut tietää - ikävöikö Key häntä. Koska hänellä itsellään tasan oli ikävä entistä poikaystäväänsä, niin romanttiselta ja epäsimsmäiseltä kuin se kuulostikin. Se kuitenkin oli totta.

Hän uskalsi kuitenkin pitää katseensa blondissa, kun tuo ilmiselvästi nolostui ja meni jotenkin äärettömän vaikeaksi hänen kysymyksensä johdosta, vähän siihen tyyliin kuin Sims olisi yllättänyt tuon ajattelemasta jotain kiellettyä.
Toisen silmät kuitenkin kaventuivat hetken miettimisen jälkeen, aivan kuin hän olisi juuri tajunnut jotain - jonkin taka-ajatuksen tai salaisen merkityksen Simsin kysymyksen takaa, jotain mistä Sims itse ei ollut tietoinen.
Mutta ei, kyse olikin Satsukista.

Hetken aikaa tummatukkainen nuorukainen vain tuijotti Keytä, joka puolestaan tuijotti häntä kulmat kysyvästi koholla, ennen kuin kysymyksen merkitys todella upposi hänen tajuntaansa. Pienimuotoinen ymmärrys levisi hänen kasvoilleen - tosiaan, Key ei tiennyt heidän erostaan.
Ja mistäpä toinen olisi siitä voinut kuulla, kun Key oli sujuvasti vältellyt häntä koko kevään.
"Ah..." Sims suoristautui hieman tuolissaan, liikahtaen vähän vaivaantuneesti ja sormet päätyivät hipeltämään kahvikupin reunaa. Katse oli jälleen laskeutunut pöydän pintaan, mikä tuntui yllättävän mielenkiintoiselta.
"Me ei olla enää yhessä Satsukin kanssa", hän vastasi lopulta, antaen katseensa jälleen kohota Keyn kasvoihin. Hän halusi nähdä toisen reaktion.
"Itse asiassa me erottiin jo tossa helmikuun loppupuolella", Sims tunsi jotenkin tarpeelliseksi lisätä, vaikkei hän oikein tiennyt miksi. Korostaakseen sitä, että hän oli ollut jo hyvän aikaa vapaana? Että heidän ongelmansa Satsukin kanssa olivat kunnolla alkaneet Keyn tapaamisen jälkeen ja että hänellä tosissaan oli ikävä blondia nuorukaista?
Että hän helvetti soikoon halusi korjata heidän välinsä ja saada nuoremman takaisin itselleen?

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Shui lähetetty Ma Huhti 21, 2014 11:44 pm

Kibum Kim

Hetken aikaa Sims vain tuijotti Keytä takaisin tämän kysymyksen jälkeen ja näytti siltä, että oli tippunut jostain syystä juuri kärryiltä. Key kohotti kulmiaan vielä vähän lisää, kunnes toinen näytti viimein hoksaavan jotakin. Key vähän ihmetteli tätä, sillä miten sen voi unohtaa, että sattuu seurustelemaan.
Tosin Sims ei ilmeisesti tainnut seurustella enää.

Hetken ajan apinat vain hakkasivat kattilankansia yhteen Keyn mielessä, kun hän yritti tajuta, kuuliko väärin vai oliko Sims todella juuri sanonut niin. Nuorukainen näytti varmasti siltä, että joku oli juuri losauttanut häntä nuijalla, eikä hänen olotilansa siitä juuri poikennut. Hänen pasmansa olivat menneet kertaheitolla sekaisin, eikä asiaa helpottanut lainkaan Simsin lisäys.
"Mi - Hä - Si -", Key yritti aloittaa kysymystä monta kertaa, mutta hänen päänsä tuntui alkaneen jumittaa pahemman kerran.
"Miksi?" oli ensimmäinen kokonainen sana, jonka Key sai ulos suustaan. Kysymys tuli ulos enemmänkin pöllämystyneenä henkäyksenä kuin varsinaisena ääneen lausuttuna sanana, eikä Key edes ollut ihan varma, oliko syytä eroon kovin soveliasta kysyä. Mutta se nyt sattui hänen suustaan ensimmäisenä lipsahtamaan. Sitäkään hän ei tiennyt, että olisiko hänen kuulunut pahoitella vai olla iloinen.

Nuorukaisen jotenkin kokoon saadut ajatukset tuntuivat levinneen ympäri ämpäri, eikä Key enää tiennyt, miten hänen olisi pitänyt koko tilanteeseen suhtautua. Hän oli pitänyt itsestäänselvyytenä, että Sims oli vielä tyttöystävänsä kanssa yhdessä, ja halusi sopia Keyn kanssa jostain herra ties mistä syystä. Mutta jos tilanne kerta oli se, että tummahiuksinen oli ollut jo jonkin aikaa vapaalla jalalla, niin mitä ihmettä tämä halusi? Sopia ihan noin muuten vaan, vai halusiko tämä kenties palata yhteen? Key varoi visusti alkamasta toivoa mitään liikaa, ettei joutuisi vain pettymään.
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: "You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa