Hiroki Nakashima

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Hiroki Nakashima

Viesti  Maya lähetetty Su Huhti 13, 2014 6:42 am"Bright lights, big city."


Nimi: Hiroki Nakashima
Lempinimi: Hiro
Ikä: 14.9.1988 (27-vuotias)
Sukupuoli: mies

Seks. suuntautuminen: bi
Siviilisääty: sinkku

Ammatti: teatteri-näyttelijä. On kuulunut Tokion kansallisteatterin näyttelijäkaartin vakiokalustoon jo vuodesta 2010. Kansallisteatteri sijaitsee Shibuyassa.
Entisenä Sakurako Highin oppilaana häntä pyydettiin vetämään koulun näytelmäkerhoa ja koska siitä saa rahaa, hän otti tarjouksen vastaan - niinpä hän on toiminut näytelmäkerhon ohjaajana keväästä 2013 asti.
Toimii myös toisinaan alastonmallina koulujen taiteisiin painottuvilla kursseilla.

Sakurako High: Opiskellut Sakurako Highissa vuosina 2005-2008.
Yliopisto: Sakurako University of Fine Arts and Music
Opinnot yliopistossa painottuvat ilmaisutaitoon ja näyttelemiseen, opintoja on vielä vaihtelevasti jäljellä ja töiden vuoksi valmistuminen on vähän venähtänyt, mutta se ei miestä haittaa.
Aloitti opintonsa keväällä 2010.

Asuminen: asuu pikkusiskonsa kanssa vuokralla mukavan kokoisessa kolmiossa, joka sijaitsee Shinjukussa, melko lähellä rautatieasemaa.
Asunto on tyylikkäästi, mutta kuitenkin suht yksinkertaisesti sisustettu, Hirokilla on muutamia sisustuskikkoja, joilla hän on saanut säästettyä tilaa ja asunto näyttää siitä syystä yllättävän tilavalta.
Tällä hetkellä hän tottakai asuu asunnossa yksinään, kun pikkusisko Mika on aloittanut opintonsa Sakurako Highissa ja muuttanut koulun asuntolaan, mutta tyttö vierailee usein ja on ihan koska vain tervetullut käymään kotona - Mika viettääkin usein viikonloppujakin kotona.
>>Hirokin huone<<

p e r h e t a u s t a a

Hirokin ollessa lapsi, hänen perheeseensä kuului molemmat vanhemmat sekä kymmenen vuotta nuorempi pikkusisko, Mika.
Miehen lapsuus oli ihan tavallisen onnellinen ja hänellä onkin lapsuudestaan pelkästään hyviä muistoja. Kun Mika syntyi, on tyttö ollut aina siitä lähtien hänen silmäteränsä, ja isoveljenä hän on ollut hyvin suojelevainen pikkusisartaan kohtaan.
Heidän perhe-elämänsä oli oikein onnellista - isä oli ammatiltaan kalastaja, mistä syystä mies oli usein pitkiä aikoja poissa kotoa, ja heidän äitinsä omisti oman kukkakaupan, joka oli heidän kotinsa alakerrassa.
Heidän onnellinen elämänsä ei kuitenkaan kestänyt loputtomiin.

Hirokin ollessa yläasteella heidän äidillään todettiin pitkälle levinnyt keuhkosyöpä, lääkärit kertoivat alusta asti suoraan, etteivät he pystyisi naista enää siinä vaiheessa pelastamaan - he voisivat vain lievittää naisen kipuja.
Syöpä oli edennyt suhteellisen oireettomana ja levittyään tarpeeksi, oireet ilmaantuivat nopeasti ja heidän äitinsä vointi romahti kerralla. Kolmen kuukauden taistelun jälkeen nainen kuitenkin kuoli ja Hiroki sekä hänen pikkusiskonsa jäivät heidän isänsä kasvatettavaksi.

Ennen äitinsä kuolemaa Hiroki lupasi tuolle, että hänestä tulisi näyttelijä - että hän ihan oikeasti keskittyisi ja paneutuisi asiaan, hän menestyisi alalla.

Äidin kuolema oli kova paikka koko perheelle, isä sulkeutui melkein kokonaan kuoreensa, ja Hirokikin tukahdutti surunsa opiskelemalla ja tekemällä kaikkensa, jotta hän pystyisi toteuttamaan lupauksensa kuolevalle äidilleen.
Mika oli vielä lapsi, eikä tytöllä ollut äidin kuoleman jälkeen helppoa, kun isä ja isoveli eivät olleet tukena sillä tavalla, kuin heidän olisi pitänyt.

Valmistuttuaan lukiosta Hiroki muutti virallisesti pois kotoa (olihan hän jo asunut lukio-vuotensa koulun asuntolassa) ja aloitti opintonsa yliopistossa.
Hän oli 22-vuotias, kun seuraava tradegia koetteli heidän perhettään, josta Mika joutui kärsimään kaikista eniten.

Heidän isänsä ei ollut koskaan käsitellyt vaimonsa äkillistä kuolemaa ja lopulta kaikki se patoutunut masennus ja tuska purkautui ikävimmällä mahdollisella tavalla, kun mies ei enää osannut hakea apua.
Heidän isänsä teki itsemurhan kylpyhuoneessa ja se oli Mika, joka löysi miehen ruumiin kaiken sen veren keskeltä, kun 12-vuotias tyttö asui vielä isänsä kanssa, joka oli silloin hänen virallinen huoltajansa.

Tapahtuneen jälkeen Mika muutti Hirokin luokse asumaan ja Hirokista tuli pikkusiskonsa virallinen huoltaja. Traumatisoitunut Mika sulkeutui kuoreensa, eikä tyttö juuri paljoa puhunut seuraavan puolen vuoden aikana, kunnes heidän silloisessa kerrostalokaksiossaan sattui pieni tapaus.
Mika jäi lukkojen taakse asunnon kylpyhuoneeseen ja kun ovi ei meinannut millään aueta, pakokauhu sai tytön valtaansa isän kuolemaan liittyvien muistojen noustessa jälleen pintaan. Hiroki sai lopulta oven avattua ja hysteerinen pikkusisko ryntäsi hänen syleilyynsä ja loppuilta menikin rauhoittelun merkeissä, ja sinä yönä he nukkuivat ensimmäistä kertaa yhdessä.
Sen jälkeen he nukkuivat samassa huoneessa niin pitkään, kun he asuivat siinä kaksiossa, sillä Mika oli paljon rauhallisempi, kun ei tarvinnut nukkua yksin.

He muuttivat isompaan asuntoon puolta vuotta aikaisemmin, ennen kuin Mika aloitti opintonsa Sakurako Highissa, sillä pieni kaksio alkoi olemaan heille kahdelle aivan liian pieni, kun teini-ikään tullut tyttö kaipasi vähän enemmän omaa tilaa, eikä Hirokiakaan haitannut lainkaan pieni lisätila.
He muuttivat mukavan kokoiseen kolmioon, jossa oli heille molemmille omat huoneet - Mika sai vähän opetella olemaan ja nukkumaan yksikseen, kun koulun asuntolassa hän joutuisi kuitenkin nukkumaan ilman isoveljensä suojelevaa seuraa.

Sisaruksilla on todella hyvät ja lämpimät välit keskenään, he ovat hyvin läheisiä keskenään ja he pystyvät aina kertomaan kaikista asioistaan toisilleen. Hiroki on pitänyt tätä asiaa todella tärkeänä, sillä heillä molemmilla on ollut rankka menneisyys, joten hän on aina sanonut pikkusiskolleen, että tuo voi aina kertoa hänelle ihan mitä tahansa - vaikka asia olisi normaalisti sellainen, mikä saisi Hirokin suuttumaan.
Hiroki ymmärtää sen ihan täysin, että Mikan rankat kokemukset saattavat ihan hyvin joskus ilmentyä erilaisina rajojen kokeiluna - tupakoimisena, alkoholin juomisena, varastamisena, ilkivaltana.
Hän on kasvattanut pikkusiskoaan niin, että heidän välillään on kuitenkin se täydellinen luottamus, eli toiselle voi kertoa ihan mistä tahansa asiasta ilman, että tarvitsisi pelätä seurauksia.l u o n n e

Hiroki on luonteeltaan yllättävän moniulotteinen ja tilanteisiin mukautuvainen. Hän on perusiloinen ja -positiivinen nuori mies, jolla riittää toisinaan tarmokkuutta vaikka muille jakaa.
Hän käsittelee elämänsä vaikeita asioita ja vastoinkäymisiä työnsä kautta, näytteleminen on hänelle enemmänkin kuin vain työtä - se on kuin elämäntapa, jota ilman hän ei haluaisi (eikä luultavasti edes pystyisi) elää. Uppoutumalla erilaisiin rooleihin hän saa tilaisuuden paeta omia mahdollisia ongelmiaan sekä arjen tavallista tylsyyttä, johon "tavalliset" ihmiset ovat kangistuneet.

Hiroki ottaa työnsä tosissaan ja hän suhtautuu näyttelemiseen hyvin intohimoisesti, asiaan vaikuttaa myös kuolleelle äidille tehty lupaus menestymisestä näyttelijänä.
Mies uppoutuu uusiin rooleihinsa ja hän kuluttaa paljon vapaa-aikaansa eläytymällä roolihenkilöidensä sielunelämään, eli teatterikausien kukoistaessa mies ei ehkä ole sitä kaikista parhainta seuraa vapaa-aikaa ajatellen.
Alastomuus ei ole miehelle mikään ongelma, eikä se ole asia, joka saisi hänet missään muodossa nolostumaan. Hän ei häpeä vartaloaan ja hänelle alastomuus on ihan normaalia. Tästä syystä hänelle ei ole mikään ongelma olla alasti satojen ihmisten edessä teatterilavalla, ja hän toimii myös toisinaan keikkamuotoisesti alastonmallina koulujen taidepainotteisilla kursseilla.

Käytökseltään Hiroki on hyvin miellyttävä ja kohtelias, mistä syystä miehestä on helppo tykätä. Hän kunnioittaa vanhuksia ja varsinkin nämä vanhemmat henkilöt sulavat helposti tälle kohteliaalle nuorelle miehelle, joka availee ovia, antaa paikkansa bussissa ja ojentaa auttavan kätensä tietä ylittäessä.
Hiroki isossa porukassa se rauhallinen ja hiljaisempi sivusta seuraaja, joka ottaa mieluummin osaa järkevään keskusteluun kuin yleiseen metelöimiseen. Häneltä löytyy mielipiteitä erilaisiin asioihin ja mies kuuntelee mielellään myös muiden näkemyksiä.

Häneltä löytyy myös taito ottaa vastaan kritiikkiä sekä rakentavaa palautetta - se kun tuntuu monille olevan vaikeaa - ja niiden pohjalta Hiroki yrittää parantaa suorituksiaan ja tekemisiään.
Vaikka mies onkin melko työnarkomaani omalla tavallaan, hän osaa kyllä aika-ajoin rentoutuakin ja pitää hauskaa.
Kuvissa: Narimiya Hiroki (näyttelijä)

u l k o n ä k ö

Hiroki on ulkoisesti varsin silmää miellyttävä nuori mies, hän ei ole koskaan ollut samalla tavalla "nätti" kuin monet muut nykypäivän nuoret, vaan hänestä löytyy sitä tietynlaista karismaa ja miehisyyttä.
Kasvoissa on havaittavissa pientä karheutta, eikä ole lainkaan tavatonta, että hän antaisi toisinaan pienen sängen nousta pintaan.
Iho on sopivan päivettynyt, vaikkei Hiroki hirveämmin ehdi paistatella auringossa - hänen ihonsa on luonnostaan päivettyneen sävyinen, sen hän on perinyt isänsä puolelta.
Miehellä on tummanruskeat silmät ja melko lyhyeksi leikatut ruskeat hiukset, jotka on yleensä vedettynä takaa eteenpäin.

Mies on vartaloltaan sopivan lihaksikas ja treenattu, sillä Hiroki haluaa pitää itsensä suhteellisen hyvässä kunnossa, vaikkei hän välttämättä edes ehdi joka viikko treenaamaan - yritys on kyllä kova, jotta tulisi harrastettua joka viikko ainakin jonkinlaista liikunnallista aktiviteettia.
Pituutta mieheltä löytyy 174cm verran ja painoa suunnilleen 60 kiloa.

Hiroki viihtyy parhaiten melko yksinkertaisissa vaatteissa, hän ei tarvitse erikoisia härpättimiä pönkittämään egoaan, hän viihtyy nahoissaan ihan muutenkin. Miehen pukeutumistyyli on tyylikäs, eikä värimaailmakaan ole niin kiveen hakattu. Mieluisimmat värit ovat kuitenkin melko tummanpuhuvia ja luonnonläheisiä.
Mies ei ole mikään erityinen korujen ja asusteiden ystävä, mutta hänellä on oikeassa korvassaan lävistys, jossa on yleensä jokun suht yksinkertainen roikkuva koru. Yksinkertaiset ja maanläheiset kaulakorut ovat myös toisinaan käytössä.

Hiroki ei häpeile vartaloaan, joten paidattomana oleminen tai esimerkiksi kauluspaidan napit avonaisina ei ole mitenkään tavatonta. Hän on itsevarma, eikä hän nolostu alastomuudesta.m u u t a
- veriryhmä on A.
- on horoskoopiltaan neitsyt.


s u h t e e t


p e l i t


►  "Yeah, I'll be your muse today, and as you know, models for life drawing classes are usually nude."      ||      tiistai 29.4.2014 (oppituntipeli)
Hiroki otti jälleen kerran tarjouksen vastaan ja saapui kolmasluokkalaisten valinnaisen taidekurssin alastonmalliksi.
[ K U O L L U T ]___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa