Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Siirry alas

Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Viesti  Maya lähetetty Pe Huhti 11, 2014 4:36 am

Moikka vaan kaikille!
Kevät on taas saapunut kuin itsestään - foorumi on ollut vähän kuolleena, mutta jospa tässä taas uuden lukuvuoden alkaessa saataisiin tännekin taas elämää ja vilskettä.

Ylläpito on ollut omien henkilökohtaisten ongelmien vuoksi kiireinen ja täysin innoton Seven Daysin suhteen tässä kevään aikana ja pyydetäänkin anteeksi sitä, ettei saatu missään vaiheessa aikaiseksi ilmoitella siitä tänne.
Kyllä tämä taas tästä, toivottavasti!

Mutta nyt on tosiaan taas se aika vuodesta, että kolmoset ovat valmistuneet tuossa maaliskuun lopussa, valmistujaiset ovat olleet lauantaina 29. päivä ja siitä on alkanut parin viikon mittainen kevätloma.

Ilmoittakaa tähän topiciin, jos teillä on joku kolmasluokkalainen hahmo, joka on jostain syystä jäänyt luokalleen - määritelkää myös jokin syy sille luokalle jäämiselle.
Voitte kyllä muutenkin ihan yleisesti käydä ilmoittamassa, että mitä teidän kolmoset aikoo tämän jälkeen tehdä - mennä töihin / jatkaa opiskeluita / mennä ulkomaille opiskelemaan / jne? Muistakaa myös muokata tiedot hahmoesittelyihin!

Pyydän myös, että ilmottaisitte tähän topiciin, mikäli aiotte jatkaa näillä valmistuneilla hahmoilla pelaamista - tämä kun on taas oiva tilaisuus siirtää "turhia" hahmoja arkistoon ja siivota hahmolistoja, jotta saadaan tilaa uusille oppilaille.
Ja me haluttaisiin välttää sitä, ettei tuo hahmojen Muut - kategoria täyttyisi sellaisilla hahmoilla, joilla ei sitten kuitenkaan enää pelata.
Eli mikäli haluat, että nyt valmistunut hahmosi siirretään arkistoon, niin ilmoittakaa tähän topiciin!


Uusi lukuvuosi alkaa maanantaina 14. huhtikuuta!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Viesti  Maya lähetetty Pe Huhti 11, 2014 5:50 am

Joo elikkäs, mun first generation - hahmot on nyt valmistunut (YHYY VOITTEKO USKOO, VASTAHAN ZICO JA GINA ALOTTI SD:N EKALLA FOORUMILLA) :D
Hirveen haikee mieli ja meinaa ihan tulla kyynel silmäkulmaan, koska ollaan näiden murujen kaa kuljettu niin pitkä matka yhdessä <3

Zico kun on tommonen urheilullinen kaveri ja vaikka se on ihan fiksu, niin ei se kuitenkaan niin kirjaviisas ja ahkera opiskelija ole - Kyung on ollut koko kevään ihan paskat housussa että pääseekö sen aisapari yliopistoon vai ei. :D
Zico kuitenkin sai urheilustipendin ja sen turvin hän pääsi samaan yliopistoon Kyungin kanssa, missä nuorukainen aikoo jatkaa samalla koripallo-painoitteisella linjalla.

Gina puolestaan on punninnut eri vaihtoehtoja; hänelle tarjottiin vakituista työpaikkaa Shibuyassa sijaitsevasta maid-kahvilasta, jossa hän on opiskelujensa ohella työskennellut osa-aikaisena.
Mutta lopulta hän päätyi hakemaan yliopistoon ja tarkoituksena olisi valmistua joskus ravitsemusterapeutiksi.
Gina ja hänen paras tyttöystävänsä Hyosung muuttivat kimppakämppään valmistumisen jälkeen.

Sims ei vielä valmistumisen koittaessa tiennyt mitä hän elämältään haluaa, eikä nuorukaisella ole aavistustakaan mikä mahtaisi olla se hänelle sopiva ammatti. Maki ja hänen sisaruksensa tarjosivat hänelle työpaikkaa heidän perheensä kahvilasta, joka toimii iltaisin myös baarina - paikka on ollut Simsin ja Creamin porukan kantapaikka siitä asti, kun he ovat Makiin tutustuneet.
Ja kun sisarukset kuulivat Simsin aikeista pitää välivuotta, päättivät he ottaa nuorukaisen heille töihin, sillä Sims on heille tuttu kasvo, eikä kahvilan arki ole hänelle enää vierasta, kun hän on vuodesta toiseen seurannut sisarusten työskentelyä vierestä.

Prince on päättänyt, että hänhän ei enää ikinä aio opiskella mitään, mutta toistaalta tämä rastatukkaine hulttio ei muutenkaan tiedä mitä hän oikein haluaisi tehdä.
Niinpä nuorukainen toistaiseksi ainakin nauttii elämästään ilman paineita töistä saatikka opiskelusta, ja asuntolasta hän on roudannut tavaransa Kurtin ja tämän sedän asuntoon, jossa hän on muutenkin asunut suurimmaksi osaksi.
Princellä on myös keinonsa rahoittaa elämisensä, vaikka Kurt toisinaan ilmaiseekin mielipiteensä ystävänsä tavasta hankkia helppoa rahaa yhdenyön ystävyydellä - mikä toisaalta olisi ihan ammattinakin Princelle sopiva.

Zee puolestaan on myös hakenut yliopistoon opiskelemaan. Hänellä on aina ollut pienenä haaveena olla joskus pro-pelaaja koripallossa, mutta hänen vakavaksi kehittynyt parisuhteensa Makin kanssa on saanut hänet muuttamaan suunnitelmiaan; hän haluaa suhteen kestävän ja tulevaisuuden turvaamiseksi olisi hyvä hankkia ihan oikea ammatti, eikä haaveilla ammattikoripalloilijan urasta.
Mutta urheilu ja sen tuoma terveellinen elämä on kuitenkin lähellä hänen sydäntään, joten Zeen tarkoituksena olisi valmistua personal traineriksi.


Sims on tällä hetkellä ainoa, jonka aion jättää ihan pysyvästi omalle hahmolistalleni (en pysty luopumaan siitä, kun sillä on vielä tuo Key heilasteltavana :::D), ja vaikka nää kaikki muutkin on mulle niin kamalan rakkaita, niin uusia hahmoja on paha alkaa tekemään, kun vanhojakin hahmoja on niin paljon.

Eli Zico, Gina ja Prince jää ikäänkuin tauolle - jätän ne kuitenkin tuonne Muut - kategoriaan, kirjoitan vaan otsikkoon, että he ovat tauolla ja mikäli jollakin on jossain vaiheessa jotakin suunnitelmia heidän varalleen, niin antaa tulla vaan ideoita mun suuntaan! ;D (tämä siksi, että saan paskahalvauksen, jos laitan ne arkistoon ja sitten niistä ilmaantuu jonkun muun tekemänä hahmopyyntöä :D)

Zee puolestaan menee arkistoon, koska en usko hänellä enää sen kummemmin pelailevan. Tokihan se on aina otettavissa takaisin, jos siltä tuntuu, että joku jää hirveästi kaipailemaan. :)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Viesti  Samirix lähetetty Pe Huhti 11, 2014 6:54 am

Aika on taas lentänyt huomattavaa vauhtia! Tässä on miun hahmosia, jotka valmistuivat nyt :'D

Hyosung mietti tarkaan mitä hän haluaisi tehdä työkseen ja tutustui erilaisiin ammatteihin. Lastentarhanopettajan työ kutsui neitokaista ja haki yliopistoon tarkoituksena valmistua lastentarhanopettajaksi.
Valmistumisen jälkeen Hyosung muutti parhaan tyttöystävänsä Ginan kanssa kimppakämppään.

Kyung meni yliopistoon, vaikkakin nuorukaisella ei ole vielä mitään hajua siitä että mihin ammattiin haluaa valmistua - kevään aikana Kyungilla oli yli pitkä lista eri ammatteja, mutta pojan logiikka ei ollut kovinkaan järkevä.
Kyung oli valmis tekemään mitä tahansa, jotta hänen paras ystävänsä, Zico pääsee samaan yliopistoon. Hoputti Zicoa opiskelemaan ja ihme ettei nuorukainen saanut harmaita hiuksia tämän takia. Kyung ei kiinnittänyt huomiota melkein ollenkaan silloisille 'tyttöystävilleen'.

Cream päätti heti ettei hän mene yliopistoon, vaikka siitä maksettaisiin. Nuorukainen sai työpaikan eräästä baarista, joka on yksi monista hänen ja Simsin porukan kantapaikoista. Hänen haaveena on perustaa oma baari sitten tulevaisuudessa.

Minho haki yliopistoon ja hänen on tarkoitus valmistua rakennusinsinööriksi. Hän puhkuu intoa ja tavoitteena on valmistua vuoden aikaisemmin kuin normaalisti siinä valmistuisi.
Ennen valmistumista Minho etsi asuntoa Miyounin kanssa ja sitten valmistumisen jälkeen pari muutti yhteen.


Näistä neljästä Minho on ainoa, joka jää virallisesti hahmolistalleni, koska Miyoun <3
Kyung, Cream ja Hyosung siirtyy Muut -kategoriaan, mutta ne menevät tauolle, mutta jos joku keksii jotain, niin ideoita pommittamaan miulle vaan (:
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Viesti  sev lähetetty La Huhti 12, 2014 8:47 am

Satsuki pääsi yliopistoon opiskelemaan. Kotiolot kiristyivät entisestään ja lopulta välit vanhempiin katkesivat näiden saadessa tietää, että Satsuki on toiminut mallina heidän selkänsä takana. Tällä hetkellä hän asuu kimppakämpässä hyvän ystävänsä kanssa. Opiskelujen ohessa Satsuki tekee töitä eräässä vaateliikkeessä ja toimii yhä mallina.

Jatkan siis Satsukilla pelaamista
avatar
sev

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 17.07.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Viesti  Maya lähetetty La Huhti 12, 2014 8:51 am

Hyvä homma! Satsuki ja muut valmistuneet onkin jo siirretty tuonne Muut - kategoriaan :) Muista päivittää tiedot myös Satsukin esittelyyn!

Nyt vaan odotellaan, että mitäs noi muut valmistuneet, jätetäänkö ne tuonne Muihin, vai siirtyykö joku kenties arkistoon.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Huhti 13, 2014 8:32 am

OUUMAAAIIII~ Vastahan mä 5zicin tonne tein ja nyt jo valmistu Very Happy Voi vehje!
No mutta, olen ylpeä rakkaastani <3 :3
Onnea 5zic <3 Hurraahurraahurraa! Very Happy

5zic - Valmistui siis koulusta, vaikka päästötodistus ei nyt ihan mikään parhaimmasta päästä tainnutkaan olla. Wink
5zic muutti kimppakämppään yhdessä Creamin kanssa, lienee sekin oivallinen äkkipikainen päähän pistos. Nuorekko ei aijo enään jatkaa opintojaan, koska kiinnostus sitä ''harrastusta'' kohtaan on taysi nolla. Niimpä hän etsii edelleenkin kovasti työtä jossa viihtyy ja liittyy jotenkin musiikin maailmaan. Tähän asti nuorekko on vain luuhannut kämpillä tai hyvän seuran merkeissä kaupungin yössä.

Siinähän se mun mussukkani, yksi valmistui tänä vuonna ja seuraavia odotellessa Very Happy
5zic pysyttelee Muut-kansiossa ja on edelleen aktiivisesti mukana, kunhan peliseuraa löytyy herralle. Smile

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Viesti  redumu lähetetty Ma Huhti 14, 2014 9:41 am

Ai katos TOP valmistu :0

TOP - TOP ei päässyt sisään hakemaansa yliopistoon, mutta ensi vuonna sitten uudestaan, siihen asti FIGHTING! Hän pääsi kuitenkin töihin isoon urheilutavarataloon ja tekeekin siellä töitä myyjänä ja harrastelee koripalloa vapaa-ajallaan - sekä lukee yliopiston pääsykokeisiin. Asuu yksinään pienessä kaksiossa, jonne kuitenkin etsii kämppistä, että selviäisi elämästä hiukan halvemmalla.
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Viesti  Vierailija lähetetty Ma Huhti 21, 2014 8:36 am

Kerrotaas nyt täällä vihdoinkin mitä Maki aikoo (yhyyyyyy, miksi sä valmistut senki?!?! ):)

Maki valmistui koulusta huippuarvosanoin (jota kukaan ei oikein tahdo uskoa), mutta tämä tyttö aikoo pitää välivuotta ja opiskella tuleviin pääsykokeihin, aikomus päästä opiskelemaan lakia, tehden samalla töitä siskojensa kahvila/baarissa, jossa myös Sims aikoo jonkin aikaa työskennellä. Joten Makia tullaan näkemään vielä täällä, kunnes tämä pääsee opiskelemaan johonkin asianajajaksi.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Seuraava lukuvuosi! (2014-2015)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa