All the cute things you do simply tickle my heart [KUOLLUT]

Siirry alas

All the cute things you do simply tickle my heart [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Tammi 29, 2014 11:40 am

//Vihdoinkin päästään pelaamaan tällä parituksella~<3 Eli Maya Miyounin kanssa tänne HETI! ;D//

Sunnuntai 2 helmikuuta 2014

Minho Choi

Tummaan villatakkiin ja tummiin housuihin pukeutunut nuorukainen nosti kameran ottaakseen kuvan edessään kävelevästä naisesta, jonka tumman ruskeilla hiuksilla pieni tuulen vire leikitteli. Ulkona oli vielä valoisaa ja tämä hetki oli sellainen, jonka Minho halusi ikuistaa. Näytti siltä kuin Miyounin ympärillä oli pieni valo.
”Miyoun”, lempeällä äänensävyllä kutsui rakastamaansa naista ja oli valmiina ottamaan kuvan toisesta. Ympäristö näytti kauniilta, mutta Minhon mielestä ruskeahiuksinen nainen oli itse täydellisyys. Ehkä se kuulosti kamalan lällyltä, mutta niin se vain oli. Ei sitä voinut muuten kuvailla tai mikään muu ei ollut sellainen sana, jonka kuvailu oli lähimpänä sitä, miten naista pystyi kuvailemaan.
Lumikerros oli peittänyt puut ja muutenkin se näytti kimaltevan päivän valossa kauniisti. Ulkopuolisen silmissä he näyttivät aivan tavalliselta pariskunnalta, ettei sitä voinut tietää, että heillä oli aika suuri ikäero. Selässään Minho kantoi reppua, jossa kantoi tarpeellisia tavaroita ja tarvittaessa voisi laittaa kameransa sinne.

Kaksikko oli päättänyt viettää sunnuntain ulkona ja siellä oli virkistävän viileää. Yoyogi-puistossa ei ollut paljoa ihmisiä. Muutama vanhenmpi pariskunta oli ulkona yhdessä, pari oli lenkillä tai sitten jotkut liikkuivat pienessä kaveriporukassaan. He pitivät heidän suhteensa salassa vielä, mutta se ei Minhoa häirinnyt ollenkaan. Muutenkaan hänellä ei ollut tapana erikseen hehkuttaa siitä kenen kanssa hän seurusteli. Ei hän hävennyt ollenkaan heidän suhdetta, mutta kaikki eivät katsoisi hyvällä heidän suhdetta. Etenkin kun Miyoun oli hänen luokanvalvoja. Joten he pitivät todellaa matalaa profiilia. Edes nuorukaisen vanhemmat eivät tieneet heidän suhteesta, mutta ei Minho ole kauheasti ollut yhteyksissä heihin. Aina kun oli jutellut vanhempiensa kanssa, Minho oli kertonut kohteliaasti kaiken olevan hyvin, mutta ei paljoa muuta kertonut. Hän ei halunnut kertoa Miyounista, koska pojalla oli sellainen aavistus etteivät he katsoisi hyvällä sitä. Kyllä pojalla oli aikomus esitellä naisystävänsä perheelleen, mutta sitten vasta kun oli valmistunut.

//OOTKO YLYPEE MIUSTA NYT!? Ei tullut kauheeta metrimakkaraa tällä kertaa! :''DD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: All the cute things you do simply tickle my heart [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Helmi 09, 2014 8:29 am

// here we areeee ! minkä takii mun "HETI" kestää aina näin pitkään? XD aaaarrrggh. //

Miyoun Kan

Tummatukkainen nainen ei edes muistanut milloin viimeksi hän olisi ollut niin onnellinen, kuin mitä hän oli viime aikoina ollut. Itse asiassa siitä asti, kun hän alkoi seurustelemaan erään oppilaansa, Minho Choin, kanssa.
Se kuulosti ehkä jonkun korvaan pahalta ja väärältä, alkuun nainen oli itsekin suhtautunut asiaan epävarmasti, sillä heillä kuitenkin oli ikäeroa - eikä edes mitenkään vähän - mutta tunteilleen ei voinut mitään, ja tuo tummatukkainen herrasmies oli kaikinpuolin täydellinen ja sai Miyounin tuntemaan olonsa onnelliseksi.
Niinpä he olivat päätyneet Minhon kanssa yhteen, tosi yksissä tuumin he olivat päättäneet pitää asian salassa muulta koululta siihen saakka, kunnes nuorukainen valmistuisi. Tämä kevät vielä ja sitten heidän ei tarvitsisi varoa jokaista liikettään, vaan he voisivat käyttäytyä niin kuin tavalliset rakastuneet pariskunnat.

Minho käytännössä asui Miyounin luona, nainen joutui toisinaan patistamaan nuorukaisen asuntolalle, ettei Minhon poissaolo herättäisi liikaa huomiota - vaikka mieluiten hän itsekin olisi viettänyt kaiken vapaa-aikansa poikaystävänsä seurassa.
He olivat päättäneet vietää tämän sunnuntain ulkosalla, ainakin sen aikaa kun oli vielä valoisaa. Sää oli kaunis pienen pakkasen kera, lumi kimalteli auringon valossa ja ilma oli ihanan raikasta ja viileää.
Yoyogi-puisto kuului niihin paikkoihin Tokiossa, jotka näyttivät kauniilta vuodenajasta riippuen; se oli kaunis keväisin ja kesäisin kirsikankukkien kukkiessa ja se oli kaunis myös talvisen vivahteen kera.

Hymy kohosi naisen kasvoille kuin itsestään, kun hän nautti olostaan. Hän veti syvään henkeä ja puhalsi ilman pienenä höyrynä ulos. Miyounilla oli yllään tummat, vähän paksummat sukkahousut, jotka saivat hänen pitkät säärensä näyttämään hyviltä. Talviset karvareunuksella koristellut viininpunaiset korolliset nilkkurit olivat omiaan korostamaan hänen vartaloaan ja kerrankin Miyoun saattoi olla tyytyväinen omaan pituuteensa - Minho oli sen verran pitkä, että nainen saattoi ihan rauhassa käyttää korkokenkiä ja silti nuorukainen oli häntä pidempi.
Tummanpunaisen villakangastakin helma ulottui puoleen reiteen ja se peitti tehokkaasti alleen kaikki muut vaatteet, kaulassaan tuolla oli vaalea kaulaliina ja käsissään samaa sävyä olevat pehmoiset sormikkaat.

Naisen huulilla kareileva hymy vain leveni, kun hän käänsi katseensa Minhon suuntaan tuon kutsuessa häntä pehmeällä äänensävyllä. Minho oli jälleen kerran uppoutunut valokuvaajan rooliinsa ja Miyoun oli saanut kuukaisen varrella huomata, että Minho rakasti valokuvaamista, varsinkin kun nainen itse toimi tuolle mallina. Alkuun se oli ollut Miyounin mielestä kiusallista, eikä hän osannut olla kameran edessä luontevasti - olihan se vieläkin toisinaan vähän kiusallista, mutta ei enää niin hirveästi.
Niinpä nainen asettautui muutamaan poseeraukseen siinä talvisen maiseman ympäröimänä, antoi Minhon ottaa hänestä kuvia. Poseeraukset eivät olleet millään muotoa liioiteltuja saatikka muutenkaan yliampuvia, vaan pikemminkin hyvin luonnollisia ja Miyounille sopivia.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: All the cute things you do simply tickle my heart [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty Ke Huhti 16, 2014 11:08 am

Minho Choi

Miyounin kääntäessä katseensa Minhoon, joka otti kuvan nopeasti ikuistaen sen kuinka naisen huulet kaartuivat kauniiseen hymyyn ja kuinka ruskean väriset hiukset liikahtivat toisen kääntäessä katseensa. Nuorukaisen kasvoilla pysyi hymy ottaessaan kuvia Miyounista, joka poseerasi kameralle kauniisti. Ennen Minho oli kuvannut enimmäkseen maisemia, mutta heidän alettua seurustella salaten sen kaikilta, hän oli halunnut kuvata naista. Aluksi hän oli ottanut tilannekuvia, mutta pikku hiljaa toinen näytti tottuvan siihen, että oli välillä kuvattavana. Hiljainen ja nopea säpsähdys kuului, kun Minho otti kuvan, toisen, kolmannen ja neljännen.

Minho laski kameran kasvojensa edestä ja vilkaisi nopeasti kuvia, joita oli ottanut naisesta, jonka jälkeen nosti katseensa Miyouniin katsoen tätä rakastavasti samalla kun lähti astelemaan kohti naista. Enää ei ollut kauaa, että heidän piti salailla heidän suhdetta ja nuorukaisella oli tavoitteena päästä yliopistoon ja valmistua sieltä vuoden aikaisemmin, koska hän halusi pystyä antamaan hyvän tulevaisuuden Miyounille ja kyetä pitämään toinen onnellisena.
Päästyään Miyounin luokse, nosti toisen kätensä naisen käsivarrelle ja lämmin hymy pysyi hänen kasvoillaan.
”Olenko koskaan kertonut kuinka kaunis olet?”, hän kysyi Miyounilta katsoen suoraan silmiin. Viime aikoina Minho oli ollut todella onnellinen ja oli vaikea uskoa, että viime vuonna hän oli ollut aivan maassa. Miyoun oli ollut kuin pelastava enkeli, joka teki nuorukaisen onnelliseksi. Naisen pelkkä hymy sai hänen sydämensä pamppailemaan nopeammin.

//Hihihihihi <3 X3//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: All the cute things you do simply tickle my heart [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Huhti 17, 2014 10:14 am

Miyoun Kan

Valokuvamallina oleminen ei tuntunut enää lainkaan niin kiusalliselta kuin kuukausia aikaisemmin ja nainen oli oppinut rentoutumaan kameran edessä. Ehkä asian teki vielä helpommaksi se, että kuvaajana oli Minho - vaikka Miyoun halusikin näyttää nuorukaisen silmissä mahdollisimman hyvältä, hänen oli helppo olla oma itsensä toisen seurassa, eikä hänen tarvinnut esittää mitään.

Tummatukkainen nainen hymyili kameran suuntaan, lämmin hymy pysyi hänen huulillaan, kun hän seurasi katseellaan kuinka Minho laski kameran kasvojensa edestä ja selvästi kävi pikaisesti läpi ottamansa kuvat.
Nuorukainen näytti todella komealta tummassa villakangastakissaan ja kun tuon tummanruskeat kiharat kehystivät kasvoja. Minho oli kuin satukirjan sivuilta eloon pompannut prinssi, joka sai edelleen komeudellaan Miyounin sydämen jättämään toisinaan pari lyöntiä välistä.
Hän oli kertakaikkiaan maailman onnellisin ja onnekkain, kun hän oli saanut Minhon kokonaan itselleen. Tummatukkainen herrasmies oli jokaisen naisen unelma.

Hymy Miyounin huulilla muuttui pehmeämmäksi ja kirkkaina loistavista silmistä näki kuinka paljon hän oikein nuorempaa rakasti. Hyväntuulinen nauru pääsi karkaamaan naisen huulilta, kun hän kuuli Minhon sanat.
"Vain joka päivä vähintään kerran", hän sanoi ja vastasi pidemmän nuorukaisen katseeseen silmät täynnä lämpöä. Naisen käsivarret kohottautuivat kietoutumaan nuoremman kaulan ympärille.
"Mutta se tekee minut onnelliseksi, kun sinä sanot sen ja olet sitä mieltä", Miyoun sanoi hymyillen ja hän tunsi lämpimän tunteen täyttävän rintakehäänsä. Hän kurottautui painamaan huulensa Minhon huulia vasten.

// Miten ne voikin olla noin siirappisia XDD <3 //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: All the cute things you do simply tickle my heart [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa