Yong Guk Bang

Siirry alas

Yong Guk Bang

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Tammi 28, 2014 5:16 pm

Nimi: Yong Guk Bang
Lempinimi:  Bang, Yongguk, Jepp Blackman
Ikä:  31.3.1996 (17–vuotias)
Sukupuoli: mies
Syntymäpaikka : Incheon, Etelä-Korea

Vuosikurssi: 1. vuosikurssilla
Luokka: 1 - C
Luokanvalvoja: Seungho Yoo
Valinnaiset:  musiikki, tietotekniikka, fysiikka
Huone: 308
Kämppis: Takahiro Morita

Seks. suuntautuminen: Kaikkiruokainen
Siviilisääty: sinkku


p e r h e s u h t e e t
Yongin perhe, josta nuori tulee koostuu vanhemmista, isosiskosta ja heidän lisäkseen vielä Yongin kaksoisveljestä. Yong tulee toimeen hyvin perheensä kanssa, vaikka ryhtyykin yleensä tukkanuottasille kaksoisveljensä kanssa kun tämän tapaa tai on samaan aikaan vierailulla kotona. Kuitenkin kaksikolla on hyvin syvät ja lämpimät välit keskenään ja joskus nuorempana Yong on väittänyt kuinka tuntee veljensä vaikka he olisivat toisistaan kuinka kaukana tahansa. Kaksosilla on jännä yhteys toisiinsa. Perhe on kaikin puolin hyvin rento ja perheen lapset ovat saaneet tehdä ja mennä kuten halusivat, kunhan pitivät vanhemmat ajan tasalla touhuistaan.

Yongin isä on töissä korkeassa virassa tietokonepelejä valmistavassa yrityksessä ja tämän takia nykyäänkin harvemmin kotona vaikka sen pitäisi olla toisinpäin, sillä miehen ikä rupeaa painamaan pikkuhiljaa. Yong viihtyy isänsä seurassa kun mies sattuu olemaan kotona ja pienestä pitäen on tuon kanssa touhunnut menemään niin pelien maailmassa kuin hiekkalaatikollakin.

Yongilla ja hänen äidillään on hieman viileämmät välit toisiinsa johtuen ihan vain siitä että heidän äitinsä on perinteinen kotiäiti ja aina ollut läsnä lasten syntymästä ’’pesän’’ vaihdokseen. Liikaa toisen naaman näkeminen on aiheuttanut välillä eripuraa Yongin ja hänen äitinsä välillä. Mutta edelleen Yong rakastaa syvästi kumpaakin vanhempaansa, vaikka ei sitä osaakkaan kertoa päin naamaa ja tämänkin tehtävän suorittaa Yongin puolesta hänen rakas kaksoisveljensä, jota Yong saa aika-ajoin hävetä.

Yongilla ja hänen isosiskollaan on ihan hyvät välit keskenään, vaikka tämä isosisko ei olekaan juuri kumpaakaan pikkuveljeään juuri liiemmin huomioinut tai edes hoitanut missään vaiheessa. Isosiskolla ja kaksosilla on ikäeroa 9 vuotta. Heidän isosiskonsa ei ikinä ole oikein tullut toimeen kenenkään perheenjäsenen kanssa ja yleensä hän on se joka aloittaa sisällissodan perheen keskuudessa. Kaikki kuitenkin rauhoittui kun Yongin isosisko oli tarpeeksi vanha muuttaakseen itsekseen asumaan. Hänestä ei juuri kuulunut muuton jälkeen mitään, eikä sitä kyllä kukaan osannutkaan ihmetellä. Vasta kun hänen isosiskonsa oli saavuttanut haluamansa ja asettunut Japaniin asumaan otti hän ensimmäisen kerran yhteyttä perheeseensä. Yong ei juurikaan osaa itse sanoa mitä mieltä hän on isosiskostaan, jos joku sitä häneltä tuppaa kysymään
– Olemassa on ja sillä siisti.

Yong ja hänen kaksoisveljensä ovat lähestulkoon samaa kastia ja tulevat toimeen oikeastaan todella hyvin keskenään. Yong kuitenkin on kaksikosta se jolla on pieniä johtajan taitoja ja yleensä päättääkin paljon veljensä asioista, sillä tuo sattuu olemaan paria minuuttia Yongia nuorempi. Yongin veli seuraa kiltisti veljeään ja tulee yleensä tämän perässä minne vain. Tappelun veljekset saavat pystyyn vain silloin kun Yong saa tarpeekseen ja niin tapahtuu todella usein. Kaksosilla on myös kummallinen yhteys toisiinsa, vaikka heidän välillään olisi tuhat kilometriä pystyvät he aistimaan toistensa tunteet ja lähes jopa sen jos jommallekummalle sattuisi jotakin.  Yong rakastaa veljeään ylikaiken ehkä jopa eniten koko perheestä, vaikka välillä vihaakin sitä että toinen näyttää melkein hänen omalta peilikuvaltaan.

Yong muutti opiskelujen perässä itsenäisesti koulun asuntolaan suoritettuaan ensin kunnialla peruskoulut Koreassa. Yong kyllä puhui pitkään siitä kuinka kaikki voisivat muuttaa yhdessä Japaniin, mutta lopputulos oli se että Yong lähti sinne yksin perheen päätettyä jäädä Koreaan.


l u o n n e
Ensivaikutelma yleensä saa pojan loistamaan badass-kerhossa, joka varmasti harrastaa kiusaamista ja sääntöjen järjetöntä rikkomista, vaikka todellisuudessa nuorella ei ole mitään tekemistä koko kategorioiden kanssa. Tällaisen vaikutelman hän tuo julki etenkin poikien keskuudessa, kun taas tytöt saavat hänestä hyvin herrasmiesmäisen piirteen, joka auttaa neitoa hädässä. Siitä johtuen Yongilla ei ole liiemmin tosiystäviä, vaan lähinnä sellaisia pintaliitäjiä, jotka siipeilevät ’’turvassa’’ tämän lähettyvillä, koska yleensä kukaan ei uskalla tulla päin naamaa Yongille uhittelemaan tämän pelottavan viileiden kasvojen tähden. Häntä ei siipeilijät haittaa, oikeastaan nauttii suosiosta ja vähän havitteleekin että olisi joskus vielä koulun suosituimpia poikia.

Yong ei ole mikään perus jannu, joka vain elää elämän minkä hänelle on vanhempansa suoneet, sillä hänellä on tavoitteita joita asettaa päästäkseen siihen pisteeseen mitä elämältä itse haluaa ja koulu on tämä yksi haastavimpia esteitä hänen tiellään. Hän tiedostaa vallanmainiosta missä arvossa nuorukainen itse on ja osaa käyttää vahvuuksiaan häikäilemättömästi hyväkseen. Voisi myös sanoa että Yong tekee lähes kaiken vain itsensä vuoksi ja itseään auttaen, oli kyse sitten kuinka kaverin auttamisesta tahansa, mutta jotenkin hänenkin pitää tilanteesta sentäs hyötyä.  Miehen naamataulu on siihen luokkaan kuuluvaa, jonka lähestyminen tuottaa usealle vaikeuksia. Ilme ei ole vihainen tai ärtynyt, mutta niistä loistaa kuitenkin liikaakin sellainen viileän vivahteikas ja itsekäs ilme, joka pitää suurimman osan ihmisistä mieluusti hieman etäämmällä. Yongin peruslukema kasvoilla on hyvin häikäilemätön, etenkin kun vastassa on samaa sukupuolta oleva henkilö. Naisia kohtaan tämä mies muuttuu täysin ja hän on kuin rikkaan perheen kasvatti täydellisillä käytöstavoilla varustettuna ja vetääkin yllättävästi puoleensa.

Yong viihtyy hyvin itsekseen eikä hänellä ole ongelmia keksiä tekemistä, päinvastoin yleensä aika ei riitä kaikkeen mitä hän haluaisi päivän aikana tehdä. Hän ei myöskään kaihda isompaa laumaa ihmisiä ja viihtyykin yllättävän hyvin muiden joukossa, kuitenkin säilyttäen sen pienen etäisyyden hänen ja muiden välillä. Tosiystävistä poika kuitenkin pitää lujasti kiinni ja saattaa saada pieniä ja älyttömiä mustasukkaisuus kohtauksia, jos ystävänsä löytää itselleen uuden ystävän ja he viettävät pojan mielestä liikaakin aikaa keskenään, jättäen Yongin hieman syrjään. Kuitenkin nekin menevät nopeasti ohi eikä tämä osaa olla tosiystävilleen pitkävihainen. Hän kyllä mielellään myös laittaa kaikkensa peliin ystävien puolesta, mutta kuten tavallista koittaa niissäkin tilanteissa hyötyä itsekkin samalla, siitä on tullut Yongille hieman pahatapa josta ei meinaa päästä eroon mitenkään. Hän myös osaa ilmaista ystäviensä tärkeyden niin sanojen kuin tekojenkin kautta, eikä sitä millään tavalla oudoksu tai ujostele.

Puolitutut tai tuntemattomat ovat lähes samaa kastia keskenään ainakin Yongin mielestä ja pitääkin nämä ihmiset aivan omana luokkanaan ystävyys sarakkeellaan. Yong ei juuri aikaansa näihin tuhlaa, eikä juurikaan reagoi heihin. Näitä kohtaan Yong on hyvin kylmänviileä tapaus ja se hankaloittaa usein uusiin ihmisiin tutustumista. Hän ei kuitenkaan haasta riitaa tai aiheuta mitään kaaosta ympärillään, mutta ei järin osaa muutenkaan tuntemattomiin reagoida kuin tällä tavoin.

Naiset ovat kuitenkin aivan erijuttu ja olivatpa ne tuntemattomia, puolituttuja tai parhaimpia ystäviä, Yong käyttäytyy kaikkia kohtaan lähes samalla tavalla. Herrasmies astuu puikkoihin ja silloin myös yleensä putsaa pojan suun läpikotaisin epäkohteliailta sanoilta, vaikka niitä vahingossa saattaakin livauttaa suustaan.
Naisia Yong käsitteleekin kuin kukkia kämmenellään ja antaa heille liikaakin huomiota, vaikka onkin kaikkiruokainen romanssin ja seksin suhteen eihän kuitenkaan miehiä kohtaan ole yhtä huomaavainen.
Hänen mielestään miehet eivät mene rikki pienestä höykytyksestä tai kovaotteisista halauksista tai rumemman puoleisista sanoista, joihin luokitellaan kirosanat, joten heitä kohtaan voi olla aivan erilainen.
Hänestä naiset taas suorastaan murtuvat pelkästä katseesta ja siksi hän on heitä kohtaan hyvin hellävarainen, vaikka tosiasiassa moni nainen on lähes yhtä vahva ja kestävä kuin mieskin mutta sitä Yong ei tiedä ollenkaan.

Yong osaa myös aika-ajoin olla hyvin laiska, etenkin vuoden aikoina jotka pitävät sisällään pitkiä pimeitä ajanjaksoja. Se aiheuttaa usein nuorelle stressiä ja suunnatonta mielihaluttomuutta kaikkeen. Häntä usein verrataan tuolloin laiskiaiseen, joka liikkuu lähes yhtä hitaasti. Yong tuskastuu pimeinä aikoina helposti ja kyllä näyttääkin sen jokaiselle hyvin selvästi. Nämä ajat hän kuitenkin koittaa viettää omissa oloissaan, sillä hänestä tuntuu kuin olisi jokaiselle vain suuri riesa hengaillessaan kavereiden kanssa. Pimeys saa pojan joskus jopa pienen masennuksen alaiseen olotilaan, josta kyllä yllättävän hyvin toipuu ennalleen ilmojen vaihduttua.

Yong osaa myös joskus väläyttää sen kiehtovan hymynsä, kun sille päälle sattuu tai sille on hyvä ja painava syy. Yong osaa joskus hyvin harvoin olla muillekin kuin vain naisille ja kaikista läheisimmille ystävilleen mukava, jos oikein yrittää ja ihminen on hänelle jotenkin spesiaali.

Nuori ei juurikaan ole kokenut pitkiä suhteita vaikka pienimuotoisia on ollutkin pitkin tämän ikää, mutta yksikään ei ole kuukautta pidempään kestänyt ja yleensä ne ovat tyssänneet juuri Yongiin. Syytä tämä ei tiedä vieläkään mikä siinä on, vaikka on monet kerrat kuullut kuinka hän on se joka suhteet pilaa. Yongin käsitys rakkaudesta ja hellyydestä on hieman erilainen kuin muilla yleensä. Hän ei ole liiemmin liimautuja tyyppi, vaan pitää enemmän sellaisesta rennommasta avoimesta suhteesta ja kuka nyt sellaiseen hänen kanssaan lähtisi? Ehkä tulevaisuudessa poika saisi kunnon kolauksen ja oppisi arvostamaan enemmän kumppaniaan, jottei suhde heti tössäisi hänen outoihin parisuhde aatoksiinsa.


Kuvissa : Yongguk (B.A.P)

u l k o n ä k ö
Yong on ulkonäöltään hyvin miehekäs ja viileän oloinen kaveri, jonka viileyttä korostaa kevyesti treenattu kroppa, matalahko ääni ja vaatetus. Nuoren viileän kylmää katsetta korostaa charmikkaat kasvot, joissa pientä pehmeyttä on havaittavissa etenkin kun toinen tuppaa näyttämään hyvin harvassa olevan suloiseksi kutsutun hymynsä ja se lähinnä onkin se syy miksi toinen ei juuri hymyile ollenkaan. Kylmän välinpitämätön ilme on se Yongin perusilme,  joka ei juuri vaihdu olenkaan. Joskus hän saattaa kuitenkin kulkea silmät aavistuksen sirellään, joka luo nuoren kasvoille hyvin pelottavan olemuksen ja kyse yleensä on pelkästä mietteisiinsä uppoutumisesta.

Yongin hiukset ovat aina lyhyet, etenkin sivuilta ja keskellä päällimmäisenä kulkee pidempää suikaletta otsalta niskaan, jota poika tykkää muokkailla mitä ihmeellisimpiin muotoihin. Hän ei juurikaan lippiksiä tai muita pään peittävää omista, vaan joka ikinen kerta ulos mentyään paneutuu hiuksiinsa vaikka olisi kuinka väsynyt tahansa. Väri vaihtelee aivan valkoisesta mustaan ja siltä väliltä kaikki värit on käyty läpi.

Yong on 180 cm pitkä ja painoa on kertynyt 62 kg. Ruumiinrakenne on sopivan jämäkkä ja salilta hankitut juuri sopivan oloiset lihakset tuovat siihen tietynlaista vivahdetta, josta ainakin Yong itse pitää. Hän on sujut kroppansa kanssa ja antaa sen myös mielellään muillekin näkyä. Koriksen, baseballin ja tanssin harrastus pitävät Yongin kunnon huipussaan ja nuorekko tykkääkin viettää mahdollisimman paljon aikaa lempilajiensa parissa. Oli sitten yksin tai ei.
Yongilla on kaksi tatuointia, jotka kuvastavat hänen elämänsä kulkua. Ensimmäinen löytyy vasemman lapaluun päältä, jossa lukee englanniksi ’’ Do what u like and luv What u do ’’, joka tarkoittaa sitä kuinka pitäisi tehdä sitä mistä tykkää ja rakastaa sitä mitä tekee. Toinen tatuointi löytyy miehen oikean hauiksen sisäpuolelta ja siinä komeilee teksti ’’ Make Art, Not War ’’, joka kuvastaa lähinnä sitä, että tekee mieluummin taidetta kuin sotii. Kuvastaa se sitten millaista taidetta tahansa tanssista veistoksiin, kunhan jättää sotimiset sikseen. Yongilla se lähinnä kaartuu tanssin saloihin, jonka ottaa hyvin vakavasti. >Click<

Yongin vaatemaku on hyvin laaja, eikä tiettyyn tyyliin vajoaminen ole hänen juttunsa. Yong käyttää laajaa valikoimaa värien ja tyylien kirjossa, löysästä kireään. Kuitenkin kaikki mitä hän pukee ylleen saa hän itsensä näyttämään niissä jumalattoman hyvältä ja ennen kaikkea tyylikkäältä. Yong rakastaa käyttää aurinkolaseja ja niitä mieheltä löytyykin useampaa eri sorttia. Korujen suhteen hän on hillitty ja ne eivät ole jokapäiväinen juttu.m u u t a
Veriryhmä: O
Horoskooppi: Oinas
Lempiruoka: Sushi
Suosikkivärit: Punainen ja musta
Harrastuksia: Koripallo, pesäpallo, tanssi, laulun sanojen kirjoittelu
Tykkää hengailla itsekseen hyvin paljon

     

k e r h o t
Koriskerho
Baseballkerho

s u h t e e t
Minsoo "Cap" Bang
Yongin luokkatoveri. Cap on omalla tavallaan hyvin kiehtova persoona kaiketi johtuen tuon coolista asenteesta, joka hohkaa kunnolla itsevarmuutta ja sitä badass-tyyliä. Cap ja Yong ovat kumpainenkin korsikerhossa ja sen voimin tutustuneet paremmin toisiinsa kuin oppitunneilla. Yong viihtyy Capin seurassa ja seuraakin mielellään toista pitkin mestoja. Illanvietto kuluu nopeasti Capin ollessa paikalla, eikä Yongilla ole mitään tätä herraa vastaan. – Poikkeus sääntöön!

Minhyun Hwang
Yongin luokkakaveri, johon ensimmäisen vuoden aikana on koittanut moneen otteeseen tehdä edes jonkin sortin tuttavuutta ja asteen syvempää. Yongista kuitenkin vaikuttaa hieman siltä että Minhyun on hieman ujohko ja sisäänpäin vetäytyvää sorttia hänelle ei niin tuttujen ihmisten kanssa ja niin Yong on hieman vetäytynyt tyrkytys yrityksistään.

Hanbyul Jang
Samalla luokalla kuin Yong. Kaveri tuntuu olevan hyvin sosiaalinen ja sellainen haaveilija, joka omalla oudolla viehkeydellään myös aika-ajoin vetää Yongia puoleensa. Hanbyul on rento kaveri vailla huolen häivää ja näyttää viihtyvän kirkkaan taivaan alla tuijottelemassa pilviä päivästä toiseen. Joskus Yonginkin tekisi mieli liittyä toisen haaveiluihin mukaan ja olla huoleton kaiken suhteen. Yong koittaa kovasti päästä tekemään tuttavuutta toisen kanssa.

Keiko Kitagawa
Yongin luokkakaveri. Keiko on pelottava tapaus ja Yong kiertää tuon etsivätytön mahdollisimman kaukaa vaikka siinä ei aina onnistukkaan, sillä tuo onnistuu aina pamahtamaan paikalle mitä ihmeellisimmillä keinoilla. Yong ei tiedä kuinka tuota tyttöä pitäisi käsitellä, sillä hän ei tiedä pitäisikö toista käsitellä kuin leidejä yleensä vaiko miehiä, kun tuo on etsivä ja yleensä pulmia ratkovat henkilöt ovat miehiä?

Byunghun "L.Joe" Lee
Joe löytyy Yongin musiikkivalinnaisesta. Tämä huhujen kingi on omaa luokkaansa, vaikka Yong ei toista järin hyvin tunnekkaan.

Hyun-il '' Ray '' Kim
Ray lukeutuu hänen huonetoveriinsa, sillä kumpikin ovat lähes aina vain hiljaa ja mielellään viihtyvät omissa oloissaan. Niin myös tämä kummallinen tummatukkainen poika. Yong ei ole Rayhin tutustunut sen enempää mitä luokassa on kontaktia toiseen luonut vähän pakon edessäkin.

Yuichi "Yuusei" Tanaka
Musiikinvalinnaisessa yhtä aikaa Yongin kanssa. Rohkea ja tunnollinen oppilas, muuta Yong ei tiedä toisesta.

Taegyun Lee
Fysiikanvalinnaisessa samassa Yongin kanssa. Poika ei tiedä tästä juurikaan mitään, vaan luulee sokeana tuon olevan poika kuten kuka tahansa muukin. Sillä tuon ulkonäöstä ei voisi erehtyä mitenkään. Vaikka moni varmasti osaisi tulkita Taen tytöksi kuultuaan toisen puhuvan, niin Yong ei. Hänestä toinen kuulostaakin ihan pojalta.

Takahiro Morita
Yongin huone kaveri – hyvin hiljainen sellainen ja myös samalla musiikin valinnaisella. Yong ei ole päässyt oikein jyvälle Takan suhteen ja yleensä arpookin päässään mitä kummallisimpia asioita Takaan liittyen niin tämän elämään koulussa kuin sen ulkopuolellakin. Sen hän on todennut että Taka on hyvin mystinen mieshenkilö, joka mielellään on vain hiljaa jos järkevää puhuttavaa ei ole. Yong viihtyy tämän seurassa etenkin silloin kun pimeät ajanjaksot alkavat. Hyvä huonetoveri!

Kyung Park
Samassa baseballkerhossa. Yongista toinen on hyvin itsevarma ja äänekäs persoona, joskus jopa liiankin äänekäs. Kuitenkin pitää tätä ihan jees tyyppinä ja tuppautuu viettämään ainakin kerhossa tuon kanssa aikaansa.

Jiho "Zico" Woo
Samassa koriskerhossa. ei tunne tyyppiä hirveän hyvin, mutta tiedostaa tässä jotakin mielenkiintoisia vivahteita.

Takeshi "Takeru" Miyamoto
Samassa koriskerhossa. Lyhyt kaveri, joka vihaa siitä puhuttavan ääneen. Temperamenttinen huligaani.

Seung-hyun "TOP" Choi
Samassa koriskerhossa, johon mahtuu kirjava valikoima oppilaita. Yllytyshullu ja se joka saa jokaisen jossakin määrin hirnumaan naurusta kun tarve sitä vaatii. Jopa Yong on langennut toisen hauskuuttamiselle pariin otteeseen.

Vastaa lainaamalla viestiä Gwangsuk "Feeldog" Oh
Samassa koriskerhossa. Feeldog on innokas pelaaja ja hauskanhullu hulivili ainakin Yongin mielestä. Koittaakin saada tästä vähän ehkä parempaakin ystävää kuin vain pelitoverin.

YoungJun ''BaRam'' Lee
Samassa koriskerhossa. Ei tunne tyyppiä, mutta tykkää pelata tämän kanssa kunnon korismatseja ja toivookin että jokaisella pelikerralla Baram on hänen vastustajansa.

- Pelit -


Viimeinen muokkaaja, Ru-Chan pvm Pe Tammi 31, 2014 11:17 am, muokattu 1 kertaa

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Yong Guk Bang

Viesti  Maya lähetetty Ti Tammi 28, 2014 6:05 pm

HYVÄKSYTTY. <3 Ah, vihdoinkin sä sait Yonggukin tänne! :D

Oon susta niin ylypee, kun oot saanu noi suhteetkin ja kaikki kirjotettua valmiiks :''D <3

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa