Who said nights are for sleep? [KUOLLUT]

Siirry alas

Who said nights are for sleep? [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty La Tammi 25, 2014 1:27 pm

Kangin käveli reippaasti Roppongin katua kohti heidän kantakaraokebaariaan menevästi vihellellen. Koulu oli alkanut tällä viikolla, ja Kangin oli heti tilaisuuden tultua varannut heille heidän kantaloossinsa kyseisestä paikasta. Hän sai jo alennustakin.

Tapansa mukaan mies oli kutsunut kaikki opettajakollegansa mukaan laulamaan kaikkien (tai ainakin hänen) suosikkikappaleita. Kovin harva vain oli tänään edes lähtenyt mukaan, mitä Kangin ei lainkaan ymmärtänyt, miksei joku muka halunnut juhlistaa töiden alkamisen jälkeistä ensimmäistä viikonloppua kunnon juomingeilla ja karaokella? Onneksi tulossa olivat sentään Onew, Miyavi, Seungho ja Bom.

Kangin vetäisi reippaasti baarin oven auki ja marssi sisään. Kukaan muu ei ollut vielä saapunut paikalle, eihän hän nyt kuitenkaan kovin paljon ollut etuajassa. Hän voisi odotellessaan maksaa jo heidän varauksensa, ainakin alkuun. Kangin tiesi jo, että he eivät koskaan selviäisi ulos kahdessa tunnissa, joten aikaa oli aina varattava yömyöhälle.

Kangin oli jo maksanut useamman tunnin edestä aikaa ja kantanut oman mustan adidas -olkalaukkunsa heille varattuun koppiin ensimmäisen osanottajan saapuessa paikalle. Se oli Onew, Kangin kohotti kulmiaan toisen astuessa baariin sisälle.

"Moi Onew!" Kangin paiskaisi toveriaan selkään rempseästi. "Mennäänkö jo tilaamaan ensimmäiset juomat?"

Vastausta odottamatta mustahiuksinen mies lähti kohti baaritiskiä käsi kiedottuna ystävänsä ympärille niin, ettei tämä vain pääsisi luiskahtamaan irti liikunnanopettajan rautaisesta otteesta.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Who said nights are for sleep? [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty La Tammi 25, 2014 2:08 pm

Jinki ”Onew” Lee

Ensimmäinen viikko oli takana päin ja Onew oli lähtenyt kotoaan kämppiksensä, Seunghon ja Bomin kanssa lähtemään kantakaraokebaariin, missä heidän oli tarkoitus tavata sitten Miyavi ja Kangin. Punahiuksinen Bom oli sitten tunkeutunut Seunghon ja Onewin luokse ja totta kai nainen oli raahannut mukanaan kevyt siiderinsä ylpeänä selittäen siitä, että hän oli päättänyt olla jonkinlaisella dieetillä taas.

Loppujen lopuksi kumminkin Onew saapui paikalle yksin, koska Bom ja Seungho olivat jääneet jumittamaan matkan varrella jonnekin ja oikeastaan ruskeahiuksinen mies ei ollut edes varma siitä, että mitä kaksikko oli jäänyt jummailemaan keskenään sinne. Mies itse oli itseasiassa aika innoissaan tästä, koska olihan se mukava viettää aikaa opettajakollegoiden kanssa, vaikka tämä joukkio, joka nyt oli tullut sinne, niin ei ollenkaan tiennyt mitä siellä tulisi tapahtumaan. Suunnitelmissa ei kumminkaan ollut juoda liikaa, vaan saada itsensä pieneen hiprakkaan ja sitten ehkä joutuisi katsomaan muiden perään, mutta se oli normaali homma miehelle. Etenkin kun hän oli juomassa Bomin kanssa.
Kumminkin hän astui sisälle karaokebaariin ja antoi katseensa kiertää ympäristössä etsien tuttuja kasvoja sieltä. Kohta hän huomasikin tutun opettajakollegan, joka oli itse illanjärjestäjänä toimiva Kangin ja nosti kätensä tervehdyksesi toiselle leveän hymyn koristaessa hänen kasvojaan. Eipä kauaa kestänyt, kun vanhempi mies oli tullut hänen luokseen ja paiskasi häntä selkään, jonka seurauksena Onewin suusta karkasi epämääräinen ”ungh”-äännähdys, mutta se oli hyvin hiljainen ettei kovin helposti kuullut sitä. Puheeksi totta kai tuli juominkien tilaaminen, johon Onew ei ehtinyt vastata mitään tai edes miettiä vastausta, kun Kangin johdatti häntä kohti baaritiskiä rautaisen otteen kanssa, joka tarkoitti sitä, että nuoremmalla miehellä ei tainnut olla sanavaltaa siinä hommassa, mutta kohauttiolkiaan huolettomasti. Miksi sitä turhaan odotella sitten?
”Kuulostaa hyvältä ajatukselta”, Onew sanoi hymyillen leveästi näyttäen ehkä hivenen hölmöltä, mutta ei se haitannut ollenkaan. Kyllähän sitä yhden kaljan voisi ottaa.

”Ai niin, Bom ja Seungho jäivät maleksimaan matkalle, että ne on kyllä tulossa”, ruskeahiuksinen selitti kohauttaen olkiaan. Ehkä se oli mennyt hänen korvien ohi sen takia, koska hän oli haistanut kanan herkullisen tuoksun ja jäänyt haaveilemaan ruuasta hetken aikaa. Seuraavaksi hän huomasi kulkevansa yksin ja hämmentyneenä pyörähtänyt ympäri muutaman kerran ja näky oli ollut varmasti hyvin huvittava.
"Taisi johtua siitä, että haistoin sen kanaruuan siinä yhdessä vaiheessa", Onew mutisi ajatuksiaan ääneen mietteliäs ilme kasvoillaan hetken aikaa.

Baaritiskille päästyään Onew viittoi kohteliaasti Kanginia tilaamaan ensin. Hänellä ei ollut mikään kiire saada juomaansa. Ei varmaan Kanginillakaan, mutta kohteliaasti antoi toisen tilata ensin. Se oli vain sellainen ystävällinen ele häneltä. Nojatessaan kyynerpäillään tiskiä vasten onnistui jotenkin oudosti polkaista polvensa johonkin, jonka seurauksena miehen kasvot vääntyivät pieneen irvistykseen, jonka seurauksena baarimikko taisi luoda sellaisen oudoksuvan katseen Onewiin, mutta mies keskittyi painamaan huuliaan yhteen ja yritti hymyillä kohteliaasti baarimikolle, mutta sekin näytti vähän epämääräiseltä. Hän saattoi näyttää siltä, että hän olisi ottanut vähän, vaikka hän oli aivan selvänä vielä.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Who said nights are for sleep? [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty La Tammi 25, 2014 2:38 pm

25.1.2014

Kangin Kim

Kangin talutti Onew'n rempseästi baaritiskille. Hän nyökytteli toisen selitykselle muiden myöhästymisestä ja tilasi yhden kolmosoluen. Samaan aikaan hän suorastaan syöksyi pelastamaan kiroavaa ystävänsä tämän ilmeisesti lyötyä jalkansa tiskin alla. Kangin sai vain vaivoin estettyä itseään kumartumasta puhaltamaan toisen polvea, mutta hän taputti kaveriaan lohduttavasti takapuolelle.

"Tälle nuorelle herrasmiehelle samanlainen", mustahiuksinen sanoi iloisesti ja taputti ystäväänsä olalle. Hän kivoi taskunsa pohjalta oikean rahasumman pikkukolikoina. Hän ojensi rahat baarimikolle ja kääntyi Onewiin päin.

"Ne kaksiko siis tulevat myöhässä?" Kangin kysyi retorisen kysymyksen osoittamatta sitä oikeastaan kenellekään. "Bom ei varmaankaa taaskaan muista kultaisia ohjeitani terveellisestä ruokavaliosta ja siitä miten paljon sokeri ja lisäaineita kevytsiiderissä on!"

Kangin pudisti päätään muistellessaan opettajakollegansa käsitystä laihdutuskuurista. Hän nauroi kuitekin pian taas ja nojasi Onewiin päin saadakseen kätensä tämän hartioiden ympärille. Baarimikko ojensi miehille heidän oluensa ja loi hieman oudoksuvan katseen kahteen toisilleen läheiseen aikuiseen mieheen.

"Ehkä sinä vain karkasit muita aiemmin varastaaksesi hetken kahden minun kanssani!" Kangin otti pitkän hörpyn omasta tuopistaan ja aukaisi kauluspaitansa ylimmän napin. Tästähän tämä vasta alkaisi!

"Joko mennään laulamaan ihan kahdestaan?" Kangin ehdotti iskien leikillisesti silmää. "Voitan sinut kaksinkamppailussa koska tahansa!"


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Who said nights are for sleep? [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty La Tammi 25, 2014 3:18 pm

Jinki ”Onew” Lee

Jos Onew olisi siinä vaiheessa juonut jotain, niin hän olisi joka purskauttanut juomat jonkun päälle tai sitten tukehtunut itse juomaansa, kun tunsi toisen käden taputtavan hänen takapuolelleen. Se ei ollut uutta hänelle, mutta ei se kumminkaan ollut mitään sellaista mistä varsinaisesti nautti. Oikeastaan häntä alkoi helposti nolottamaan hivenen se. Etenkin kun he olivat julkisella paikalla, missä kaikki voisivat nähdä! Tuijotti pitkän aikaa työkollegaansa, jota ei näyttänyt häiritsevän se asia. Ei se kyllä uutta ollut.

Ruskeahiuksinen katsoi Kanginia pitkän aikaa, mutta sitten hiljaa puhalsi ja pudisti pienesti päätään. Loppuillan hän istuisi pelkästään, joka ei kyllä tulisi käymään toteen, koska mitä todennäköisesti hän jossain vaiheessa alkaisi laulaa innoissaan karaokea ja mahdollisesti myös alkaisi pelleillä laulamalla oudosti niitä kipaleita. Sitten kun oli juonut jonkin verran ja olisi pienessä hiprakassa, mutta ei nyt ihan heti kumminkaan.

Onew selvitti kurkkuaan ja naurahti Kanginin ottaessa puheeksi Bomin, joka ei varmasti taaskaan muistaisi liikunnanopettajan kultaisia ohjeita terveellisestä ruokavaliosta ja sellaisista.
”Ei muista. Hän taas kanniskeli kevyt siidereitään mukanaan ja ylpeänä ilmoitti olevansa dieetillä taas”, hän selitti toiselle naurahtaen huvittuneena loppuun, vaikkakin ei tarkoittanut pahaa sillä. Bom osasi olla hupsu, joskus vähän enemmän ja toisinaan sitten taas vähän vähemmän.
Baarmikko toi heidän kaljat, mutta Onewin huomio oli vanhemmassa miehessä, joka oli nostanut kätensä hänen hartioiden ympärille. Tämä ei ollut nuoremman mielestä yhtä noloa kuin se aikaisempi tempaus Kanginilta.

Onew oli ehtinyt ottaa oman tuoppinsa ja nostanut lasin huulilleen, mutta melkein purskautti juomansa ulos suustaan, kun kuuli mitä Kangin sanoi hänelle ja sai tehdä töitä, ettei hän purskauttanut baarimikon päälle juomaansa ja kun viimein sai suunsa tyhjäksi yskähti muutaman kerran. Mitähän tuohon pitäisi vastata? Onew päätti mennä juttuun mukaan vitsaillen:
”Totta kai, siitähän on aivan liian monta tuntia, kun näin sinut koululla ja hei, millon viimeksi ollaan oltu ihan vain näin kahdestaan?”. Hän näki sivusilmällä kuinka Kangin oli avannut kauluspaitansa ylimmän napin, mutta ei reagoinut siihen mitenkään. Ainakaan ei sanonut mitään siitä ja päätti juoda aikamoisen kulauksen tuopistaan. Tavallaan hän taisi toivoa muiden ilmestyvän paikalle jo. Missä se Miyavikin viivytteli? Musiikinopettaja oli aina ajoissa, kun oli kyse Kanginin järjestämistä karaokeiltamista.

Kun tuli kyse laulamisesta Onew rentoutui huomattavasti ja vilkaisi vanhempaa miestä huulet taipuen itsevarmaan hymyyn.
”Ei sitä koskaan tiedä, vaikka onnistun päihittämään sinut tänä iltana”, hän sanahti samalla kun nosti kätensä toisen harteille ja oli tekemässä lähtöä heille varattuun koppiin, mutta muisti sitten tuoppinsa, jonka oli laskenut käsistään hetki sitten ja nopeasti otti sen käteensä ja lähti sitten viimeinkin matkaamaan kohti koppia.
”Kun sä näät mun upeet tanssimuuvit, niin sitten näet että olet selvä kakkonen”, nuorempi selitti naurahtaen.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Who said nights are for sleep? [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa