Kikwang Lee

Siirry alas

Kikwang Lee

Viesti  Maya lähetetty Ti Tammi 14, 2014 11:26 am"i'm heart sick, heal me, be crazy, can't let you go
sad love song, my love's gone, plz baby don't go far"


Nimi: Kikwang Lee
Lempinimi: AJ, Ace Jr.
Ikä: 30.3.1995 (19-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 3. vuosikurssilla
Luokka: 3-B
Luokanvalvoja: Jinki "Onew" Lee
Valinnaiset: musiikki, Japanin historia, biologia

Seks. suuntautuminen: homo
Siviilisääty: sinkku

Huone: 113
Kämppis: ?


Tilanne nyt:

Kevät 2015

Viimeinen vuosi lukiossa on tuottanut nuorukaiselle hyvissä määrin päänvaivaa, tai lähinnä Kikwangilla on ollut ongelmia päättää mihin hän oikein suuntaisi lukion jälkeen.
Tanssi ja taitoluistelu ovat olleet nuoren miehen intohimo jo useamman vuoden ajan, joten on oikeastaan ollut ihan päivänselvää, että jompikumpi noista veisi miehen mennessään, mutta vaihtoehtoja on silti niin monia.
Tanssi vai taitoluistelu, vai pitäisikö hänen yhdistää ne molemmat. Jäädäkö Japaniin vai lähteäkö ulkomaille, jos hän lähtisi ulkomaille, niin minne.
Kikwang on pohtinut noita asioita viime syksystä saakka ja varsinkin joululoman jälkeen, kun asia on nyt ollut hyvinkin ajankohtainen.

Nuorukaiselle on ollut koko ajan selvä asia, ettei hän ainakaan halua lopettaa opiskelua tai pitää edes välivuotta - vaikkei kaikki opiskeluun liittyvä olekaan hänelle mitään herkkua, niin Kikwang ei tiedä mitä hän oikein tekisi, jos pitäisi olla kokonainen vuosi toimettomana.
Ja rikkaan perheensä vuoksi hänen ei edes tarvitse pitää välivuotta sen takia, että hän säästäisi rahaa opintojaan varten.

Lopulta Kikwang tuli siihen tulokseen, että hän lähtisi Amerikkaan, tarkemmin sanottuna Californiaan, opiskelemaan tanssimista - hän jatkaisi isosiskonsa jalanjäljissä. On sanomattakin selvää, ettei hän aio jättää taitoluistelua kokonaan, sillä luistelu on kuitenkin iso osa hänen elämäänsä.

Niinpä valmistumisen jälkeen Kikwang suuntaa jatko-opiskelemaan Californiaan, mutta koska hänen perheensä ja tärkeimmät ystävänsä ovat Japanissa, aikoo hän suhteellisen usein vierailla kotikulmillaan, ja kaikki tutut ovat tottakai tervetulleita tutustumaan menoon ja meininkiin Californian suunnalla.

p e r h e s u h t e e t

Kikwang perheineen kuuluu myös näihin Japanin rikkaisiin ja vaikutusvaltaisiin ihmisiin. Hänen isänsä johtaa Japanin keskussairaaloiden ketjua ja käytännössä hän omistaa koko sairaanhuollon Japanissa muutaman muun osakkaan kanssa.
Mies on itsekin ollut nuoruudessaan lääkäri, mutta hän siirtyi johtotehtäviin oman isänsä vetäydyttyä suht nuorella iällä eläkkeelle.

Kikwangin äiti puolestaan on rikkaan perheen nuorimmainen tytär ja koska hän tiesi jo nuorempana vanhempien sisarustensa pääasiassa perivän heidän isänsä firman, nainen uskalsi siitä syystä antaa omalle intohimolleen periksi.
Nainen on yksi kuuluisimmista taitoluistelijoista koko Aasiassa ja hän on voittanut maailmanmestaruustasolla useammankin kisan - hänellä on edelleen monen vuoden jälkeen hallussaan taitoluistelun naisten vapaan lyhytohjelman maailmanennätys pistetiloissa.
Hänet tunnettiin lempinimellä Lady Ace ja tuon mukaan Kikwangkin on saanut oman lempinimensä; Ace Jr. eli AJ. Nykyään nainen omistaa oman valtavan jäähallin, jossa hän valmentaa nuoria taitoluistelijoita.
Äitiinsä Kikwangilla on lämpimät välit, nuorukaisen äiti ei kuulu niihin juhlia järjestäviin "teini"äiteihin, jotka kuvittelevat olevansa samanikäisiä tyttäriensä kanssa, vaan hänen äitinsä on oikeasti rento ja ystävällinen nainen, joka kuitenkin suhtautuu työhönsä hyvin intohimoisesti ja jolle pystyy juttelemaan mieltäkin painavista asioista.

Nuorukaisella on myös kymmenen vuotta vanhempi isosisko, joka on nuoresta asti harrastanut intohimoisesti tanssimista. Hän on opiskellut sitä Amerikassakin ja nykyään naisella on oma tanssistudio Japanissa, jossa myös nykypäivän laulajat ja tulevat tähdet saavat koulutusta tanssin saralla - koulun opetus kun painottuu pääasiassa hiphoppiin ja street danceen, vaikka käytännössä ihan minkälaisia kursseja tahansa on kyllä saatavilla.
Nainen on myös tehnyt niin aasialaisille kuin länsimaisillekin artisteille koreografeja.
Kikwangin välit isosiskoonsa ovat todella hyvät ja nuorukainen itsekin käy tanssimassa siskonsa studiolla.

Kikwangilla on myös kaksi vuotta nuorempi pikkuveli.l u o n n e

Perusluonteeltaan Kikwang on oikein iloinen ja hyväntuulinen perusjannu, joka on yleensä positiivisella asenteella liikenteessä. Nuorukainen ei lannistu helposti, vaan painaa menemään vastoinkäymisistä huolimatta ja hän uskoo positiivisen asenteen auttavan vaikeissakin tilanteissa.
Kikwang tulee helposti toimeen kaikkien kanssa, jos häneltä yhtäkkiä kysyttäisiin millaisista ihmisistä hän ei pidä tai millaisten ihmisten kanssa hän ei tule toimeen, ei poika luultavasti osaisi vastata kysymykseen mitään. Hänellä kun on luontainen kyky tulla toimeen melkeinpä kenen kanssa tahansa - ainakin hän yrittää parhaansa, vaikka vastapuoli ei hänestä liioin pitäisikään.

Kikwang on hyvin sosiaalinen ja ihmisläheinen persoona, vaikkei hän sitä kenellekään myönnäkään, niin pitkät ajanjaksot yksinäisyydessä ilman kavereita saavat hänet surulliseksi ja tällöin hän saattaa jopa herkistyä vuodattamaan muutaman kyyneleen.
Ystävät ovat nuorukaiselle tärkeitä ja hän pystyy sen tuomaan nolostumatta ilmi ihan vain kertomalla näille kuinka tärkeitä he hänelle ovat, sekä esimerkiksi halailemalla. Pienimuotoinen fyysinen kontakti on Kikwangille ihan luontaista, eikä sillä ole aina mitään sen kummempaa merkitystä - hänelle halailu ja esimerkiksi käsivarren jättäminen toisen harteiden ympärille on ihan normaalia.
Nuorukainen on myös hyvin puhelias persoona sille päälle sattuessaan ja Kikwangin seurassa ei kyllä pääse hiljaisia hetkiä tulemaan, sillä nuorukaisella on tapana täyttää awkwardit hiljaisuudet omalla äänellään höpöttämällä kaikkea mahdollista mitä mieleen vain sattuu tulemaan.

Ulkopuoliset saavat Kikwangista ehkä vähän "helpon" vaikutelman. Kikwang on helposti kavereidensakin vietävissä ja komenneltavissa, eli käytännössä hän on vähän tossun alla, mutta se ei nuorukaista itseään haittaa.
Hän on myös hyvin sinisilmäinen ja Kikwangille voi käytännössä höpöttää ihan mitä tahansa puuta heinää ja hän uskoo yleensä kaiken. Hänelle voi alkaa selittämään mitä käsittämättömintä asiaa, joka ei taatusti pidä paikkaansa, mutta Kikwang vain kysyy joka kerta silmät pyöreinä "Ihanko oikeesti?" mikä toisinaan aiheuttaa suurtakin hilpeyttä kanssaeläjissä.
Toisinaan nuorukainen taas yllättää omalla fiksuudellaan - vaikka hän onkin vähän sinisilmäinen ja "helppo", niin missään nimessä Kikwang ei ole tyhmä. Ehkä toisinaan vähän blondi, mutta ei kuitenkaan tyhmä.

Monien mielestä Kikwang on todella suloinen tapaus - ei pelkästään ulkonäöltään, vaan myös luonteeltaan ja poika ottaakin moiset kommentit hymy huulillaan vastaan.
Vaikkei Kikwang todellakaan ole siitä miehekkäämmästä päästä (itse asiassa tuon ulkoisesta olemuksesta huomaa heti, että hän on homo), niin hänessä piilee kuitenkin sisäinen herrasmies - hän availee muille ovia, päästää vanhukset kulkemaan edellään ja on muutenkin tuollaisissa pienissä arjen asioissa oikein hyväkäytöksinen nuori mies.

Kikwang on pienestä pitäen rakastanut tanssimista ja melko nuorella iällä hän tutustui äitinsä kautta myös taitoluisteluun. Molempiin harrastuksiin hän suhtautuu hyvin intohimoisesti, joskin tanssiminen ehkä vie näistä kahdesta voiton. Nuorukaisen osaaminen tanssimisen suhteen on hyvin monipuolista ja laajaa (kiitos hänen isosiskonsa), ja vaikka Kikwang itse suosii pääasiassa street dancea ja amerikkalaistyylistä tanssimistä, hän osaa kyllä monenlaista baletista ja muista klassisemmista vaihtoehdoista lähtien.
Nuorukainen on myös lahjakas taitoluistelun saralla ja hän on kehitellyt oman tyylinsä yhdistelemällä perinteistä taitoluistelua ja omia tanssiliikkeitään. Hänen äitinsä on yrittänyt muutamaan otteeseen kannustaa Kikwangia tähtäämään vähän korkeammalle luistelun saralla, sillä naisen mielestä hänen pojallaan olisi taitoa ja lahjoja päästä vaikka kuinka korkealle, mutta ainakaan toistaiseksi hän ei ole asian eteen tehnyt mitään sen kummempaa.
Hän kyllä nauttii luistelusta, se kuuluu yksiin maailman parhaimpiin tunteisiin, kun saa luistella yksin kaikessa rauhassa hyvän musiikin tahdissa tyhjässä hallissa ja koko valtava luistinrata on vain omassa käytössä.

Vaikka Kikwang on urheilun suhteen hyvinkin ahkera ja hän todella nauttii tekemisestä ja hän suhtautuu urheiluun tietynlaisella intohimolla, on nuorukainen todellisuudessa kuitenkin aika laiska. Varsinkin jos kyse on esimerkiksi siivoamisesta - ja juurikin siitä syystä Kikwang on erittäin tyytyväinen, että heillä on kotona siivoojia, eikä hänen tarvitse itse siivota omaa huonettaan.
"i wish our hearts could come together as one"

Kuvissa: Kikwang (BEAST)


u l k o n ä k ö

Ulkonäöltään Kikwang kuuluu siihen babyface - kastiin, sillä hänen kasvonsa ovat kaikinpuolin todella suloiset ja hymy on sitä luokkaa, joka saa kenen tahansa polvet veteliksi ja punan nousemaan poskille.
Nuorukaisesta saa ulkoisen olemuksen puolesta helposti huolettoman ja ystävällisen vaikutelman, jota on helppo lähestyä. Hän on vähän sellainen naapurinpoikamainen söpöläinen, joka pistää porukasta silmään juurikin sen suloisuutensa vuoksi.

Kikwang on yllättävän lyhyt (tai ainakin hänen kuviaan katsoessa saa helposti sen kuvan, että hän olisi pidempi), pituutta häneltä löytyy vain 174 cm ja painoa on 60 kilon verran.
Ruumiinrakenteeltaan nuorukainen on hyvin lihaksikas ja hyvään kuntoon treenattu - kuntosalilla käynti, tanssi ja taitoluistelu ovat tehneet tehtävänsä ja muokanneet hänen vartalostaan lihaksikkaan, joskin siitä huolimatta hän on varreltaan melko hoikka.
Kikwangin hiukset ovat luonnostaan mustat ja siihen väriin hän on taas toistaiseksi tyytynyt erilaisten kokeilujen jälkeen. Malli on melko lyhyt, etupuolelta hiukset ovat hivenen pidemmät ja niillä saa halutessaan vähän kehystettyjä kasvoja, kun taas niskapuolelta kampaus on hyvin lyhyt.
Nuorukaisen silmät ovat väriltään lämpimän ruskeat ja hänen silmänsä ovat tyypilliseen aasialaiseen tyyliin kapeahkot ja hymyillessään silmät kapenevat entisestään, mikä omalla tavallaan korostaa hänen suloisehkoa ulkomuotoa. Kikwangin näkö on sitä luokkaa, että hän joutuisi pitämään silmälaseja, mutta varsinaisiin laseihin hän turvautuu harvemmin - yleensä hän käyttää piilolinssejä.
Kasvot ovat kapeat, mutta niissä on jäljellä jotain pientä söpöksi tituleerattavaa pyöreyttä, mikä näkyy selvemmin hänen hymyillessään. Täyteläiset huulensa nuorukainen on perinyt äidiltään ja isältä taas päivettyneeltä näyttävän ihonvärinsä.

Pukeutumistyyli Kikwangilla on melko peruspoikamainen ja treeneissä tulee ehkä korostettua enemmän niitä miehisiä puolia - lihaksikas ylävartalo tulee hyvin esiin wifebeatereissa.
Muutoin hänellä ei oikeastaan ole omaa tiettyä tyyliä; hän valitsee vaatteensa lähinnä sen mukaan mikä tuntuu mukavalta päällä. Tietysti nuorukaisen pukeutumistyyli on tyylikäs ja muodikas, mutta hän ei ehkä itse siihen sillä tavalla kiinnitä huomiota.
Kikwangilla on kyky saada mikä tahansa, mitä hän päälleen kiskoo, näyttämään hyvältä.
m u u t a
- veriryhmä A
- horoskoopiltaan oinas
- lempiartistit ovat Usher ja Omarion
- nuorempana Kikwang olisi halunnut, että heille otettaisiin kotiin iso karhu, koska hänen mielestään pehmoisen ja valtavan eläimen vieressä olisi varmasti ollut mukava nukkua.
- Kikwang on kehitellyt omia sanoja, joita hän hokee päivittäin; "Hi-youm" (Hei, moi, "hi/hello"), "bye-youm" (heihei, moimoi, "bye"), "good-bam" (hyvää yötä, "good night").
- on harrastanut street dance - tapahtumia useamman vuoden ajan ja käyttää siellä "taiteilijanimeä" Ace Jr. eli AJ.


k e r h o t
- tanssikerho

s u h t e e t

Junhyung Yong
Tämä tietokonenörtti on ollut Kikwangin parhain ystävä lapsuudesta saakka ja he tulevat todella hyvin toimeen keskenään siitäkin huolimatta, että kaksikon luonteet ovat hyvin erilaiset.
Kikwang on aina voinut turvautua asiassa kuin asiassa parhaan ystävänsä puoleen ja sama toimii myös toisinpäin.

Hyojin "Elly" Seo
Tähän pahasanaiseen kaunottareen Kikwang tutustui päiväkodissa, jolloin Elly oli vielä ujo ja hiljainen - Kikwang oli itse asiassa se, joka puolusti pientä tyttöä, kun tätä kiusattiin eikä otettu leikkeihin mukaan. Silloin heistä tuli ystäviä.
Nykyään kaksikon suhdetta on vaikea kuvailla; jossain vaiheessa välit tietyllä tapaa viilenivät Ellyn suunnalta, ehkä se tapahtui samaa tahtia, kun tyttö päätti kasvattaa itselleen läpäisemättömän kuoren.
He eivät siis vietä hirveästi aikaa vapaa-ajalla yhdessä, mutta Kikwangin suhtautuminen Ellyyn ei ole missään vaiheessa muuttunut - hän on edelleen valmis tekemään mitä vain saadakseen tummatukkaisen kaunottaren hymyilemään, aivan niin kuin silloin lapsuudessa. Kikwangin ja Seon sisarusten perheet asuvat kuitenkin suhteellisen lähellä toisiaan, joten lomilla he näkevät toisiaan enemmän kuin koulussa.

Hyerin Seo
Suloinen Hyerin on aina ollut Kikwangin mieleen ja nämä kaksi ovatkin aina tulleet todella hyvin toimeen keskenään. Molempien ollessa vähän "blondeja" ja tietyllä tapaa viattoman tyhmiä, on Elly toisiaan tokaissut, että hänen pikkusiskonsa on selkeästi adoptoitu Kikwangin perheestä.
Kikwang keksii mielellään erinäisiä tapoja hauskuttaa Hyeriniä ja viimeisin tempaus oli se, kun hän osti itselleen viimeistä huutoa olevat tanssimatto-telineet, joita käytetään katukonsoleinakin, ja suloinen Hyerin on ainakin ollut ostoksesta todella innoissaan.

Gain Seo
Seon sisaruksista vanhin ja samanikäinen kuin Kikwang itse. Aivan kuten Elly ja Hyerin, on Gainkin Kikwangille tärkeä. Nuorukainen viihtyy hyvin kauniin ja hyväntuulisen naisenalun seurassa, sillä Gainin seurassa ei tarvitse samalla tavalla miettiä sanojaan, kuten esimerkiksi temperamenttisen Ellyn kanssa aikaa vietettäessä.

Minji "Minzy" Gong
Tämä viehkoksi tituleerattava ja aivan yhtä pahasanainen nuori naisenalku kuin Elly, on Ellyn paras ystävä ja sitä kautta Kikwangkin on päässyt tyttöön vähän tutustumaan. Koska Kikwang on kaikkien kanssa toimeentuleva, ei hänellä ole Minzystä yhtään pahaa sanaa sanottavanaan, itse asiassa hän kunnioittaa varsinkin tytön street dance - taitoja ja heidän kolmen (Kikwang, Elly ja Minzy) välillä on tanssin tiimoilta pientä kilpailuhenkisyyttä.

Jia Meng
Seurapiirikaunotar, jonka Kikwang on periaatteessa tuntenut lapsuudestaan saakka. Heidän perheensä tuntevat toisensa, mutta sen ylempiä ystäviä he eivät koskaan ole olleet - Kikwang kun on lapsena päätynyt sellaisten "friikkien" seuraan kuin Junhyung ja Elly, ja varsinkaan Elly ei ole koskaan Jiasta pitänyt, kun taas Kikwangilla itsellään ei mitään tätä nuorta neitokaista vastaan ole.
Ei heillä kyllä Jian kanssa mitään yhteistäkään ole sen lisäksi kuin että molemmat sattuvat tulemaan rikkaasta perheestä.

Youngjun "Baram" Lee
Luokkakaveri, jonka kanssa Kikwang ei alkuun juurikaan viettänyt aikaa, eivätkä he oikeastaan liiemmin edes jutelleet. Kaksikko kuitenkin näki toisensa eräässä street dance - tapahtumassa ensimmäisen lukiovuoden syksyllä ja siitä lähtien heillä on ollut jotain yhteistä.
Enemmän Baramiin tutustuttuaan Kikwang on tullut siihen lopputulokseen, että nuorukainen on todella hyvä tyyppi ja älyttömän hyvä hiphop-painotteisessa tanssissa.

Roosa "Rosie" Hautala
Hirmuisen kaunis tyttö ja tämä vaihto-oppilas Suomesta on myös Kikwangin luokkakaveri. Rosie on todella viihdyttävää seuraa ja Kikwangista on mukava tuppautua toisen seuraan, vaikkei hänellä varsinaisesti mitään asiaa tytölle olisikaan.
He ovat käyneet yhdessä pariin otteeseen luistelemassa.

Akiharu "Miku" Tsukiyama
Luokkakaveri, joka on ihan viihdyttävää seuraa. Kikwang ja Miku eivät sen kummemmin hengaile vapaa-ajalla samoissa piireissä, mutta koulussa nuo tulevat ihan hyvin juttuun keskenään ja Kikwangista on hauska heittää tyhmää läppää toisen kanssa.

Sunghyun "Kevin" Woo
Luokkakaveri, joka kuuluu samaan kastiin Mikun kanssa - viihdyttävää seuraa ja persoona, jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Haru "Hati" Yamaguchi
Hati on Kikwangin luokkakaveri, ei oikeastaan tunne tuota nättiä poikaa sen kummemmin, mutta kyllä he ainakin tähän asti ovat tulleet toistensa kanssa toimeen.


___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa