Gain Seo

Siirry alas

Gain Seo

Viesti  Maeri lähetetty Ma Tammi 13, 2014 2:23 pm

Gain Seox - x - x

[ Ikä ]
► 18-vuotias
► 20. Lokakuuta, 1995

[ Sukupuoli ]
► Nainen

[ Muuta ]
► Sinkku
► Bi

[ Opiskelu ]
► 2. Vuosikurssi
► Luokka 2-A
► Huone 157, toistaiseksi ei huonekaveria

[ Valinnaiset ]
► Musiikki
► Japanin historia
► Kemia


[ Luonne lyhyesti ]
► Itsenäinen ja omapäinen
► Huoleton, rento, itsevarma: sinut itsensä kanssa
► Ailahtelevainen, ennalta arvaamaton, yllytyshullu
► Pitkäpinnainen, mutta suuttuessaan maksaa kyllä takaisin samalla mitalla
► Pyrkii olemaan perusystävällinen kaikkia kohtaan, mutta sortuu ajoittain välinpitämättömyyteen
► Laskelmoiva, tietää mitä tehdä maksimoidakseen hyödyt ja minimoidakseen haitat

[ Luonne pidemmin ]
Jos Gainia ei tunne sen lähemmin, häntä voi helposti kuvailla tavoittamattomaksi ja sitä tyttö hyvin pitkälle onkin. Hänessä ei ole mitään tavanomaista tai tylsää, mikä joko ärsyttää tai ihastuttaa muita ihmisiä – on siis sanomattakin selvää, että Gain jakaa mielipiteitä hyvin rajusti kahtia. Hän on itsenäinen ja omapäinen nuori nainen, jolla on nopeat hoksottimet ja terävääkin terävämpi mieli, joka janoaa jatkuvasti uusia haasteita.
Seurapiireihin kasvatettuna Gain taitaa luonnollisesti etikettimäisen käytöksen, mutta se ei suinkaan ole ainoa asia, jonka hän on rakkaalta äidiltään oppinut. Tyttö on taitava puhumaan tiensä jopa kaikkein epäluuloisimpien ihmisten suosioon, keimaillen juuri sopivin maustein: Flirtti on olennainen osa neidin kirjavaa luonnetta, eikä hän kerta kaikkiaan kykene hillitsemään näpsäkkää kieltään otollisten tilaisuuksien tullen. Viattomuus ja Gain eivät mahdu edes samaan lauseeseen vaikka hän toisinaan yrittääkin piilottaa sanojaan ja tekojaan sen alle.

Miellytyshalua jatkuu kuitenkin tasan tarkkaan niin pitkään, että tyttö on saanut haluamansa. Turhanpäiten hän ei itseään likoon laita ja kiinnittääkin huomionsa nopeasti uusiin asioihin. Muiden mielipiteillä ei ole hänelle henkilökohtaisesti sen suurempaa merkitystä, eikä Gain yritä peitellä itsestään niitä puolia joiden tietää tekevän muiden olon tukalaksi tai epämukavaksi. Turha stressaaminen ei kuulu neidin tapoihin ja hän uskoo vakaasti asioiden järjestävän loppupeleissä itse itsensä, näytti tulevaisuus sitten kuinka harmaalta tahansa. Huolettomuutensa vuoksi Gain vetää usein puoleensa niitä persoonia jotka ovat luonnostaan taipuvaisia synkeämielisyyteen: hän osaa maalata sateesta tumman taivaan hetkessä takaisin syvänsiniseksi, vaikkakin ehkä valheellisesti.
Yllytyshulluus on yksi Gainin parhaista taikka sitten huonoimmista piirteistä, riippuen miltä kantilta asiaa tarkastelee. Hänelle ei kannata heittää mitään puolivitsinä, sillä koskaan ei voi olla varma tarttuuko neito sanoihin vai ei. Hän on yleensä se, joka ensimmäisenä hyppää tanssimaan baaritiskille ja loikkaa puolituntemattomien syliin, eikä kuuntele vastaväitteitä saatuaan jotain päähänsä. Gain rakastaa vapaudentunnetta eikä mikään vedä sille vertoja tai saa tytön mieltä painuksiin mikäli hän on näin päättänyt.

Viehättävä on myös sana, joka kuvaa Gainia hyvin. Hänessä on naispaholaisen vikaa ja jos tarpeeksi kauan katsoo, saattaa tytön olkapäällä nähdä pikkupirun kuiskimassa salaisuuksiaan tämän korvaan – tai siltä ainakin välillä vaikuttaa. Hän suorastaan rakastaa huomiota ja keräilee surutta ihmisiä ympärilleen: ei haittaa vaikka mukana kulkeutuisi jokunen vihamieskin.
Lievästä pinnallisuudesta huolimatta Gainista ei saa ilkeää vääntämälläkään. Hän ei ole pahansuopa tai yritä tahallaan aiheuttaa muille mielipahaa, kiusaamisesta puhumattakaan. Toki neiti osaa olla erittäin kovasanainen halutessaan ja ilmaista asiansa välillä hieman turhankin suoraan, mutta tarkoituksena on yleensä vain oman kannan ilmaiseminen, ei toisten mollaaminen. Hän kohtelee kaikkea lähtökohtaisesti samalla tavalla eikä luokittele ihmisiä paremmuusjärjestykseen taustojen tähden – Gain välittää enemmän siitä, mitä näiden pään sisällä liikkuu ja älykkyys onkin yleensä se minkä varaan tyttö mielipiteensä perustaa.

Vihaisena ei kukaan halua Gainia nähdä. Hän suuttuu erittäin harvoin eikä ärsyynnykään kovin helposti, mutta kun raja ylittyy, ei tyttöä saa laantumaan ennen kuin tilit on tasattu. Sen sijaan että likaisi omat kätensä tai käyttäytyisi kuin mikäkin eläin, tyttö hoitaa takaisinmaksun tyylillä: siihen hänellä riittää sekä älyä, rahaa että avuja, ja halutessaan Gain osaa tehdä hänet suututtaneiden elämästä helvettiä. Tältä kaikelta voi kuitenkin säästyä erittäin helposti: nielemällä oman ylpeytensä ja yksinkertaisesti pyytämällä anteeksi.[ Perhesuhteet & taustat ]
Viisihenkisen perheen isä omistaa vanhemman veljensä kanssa SEO-yhtiön, joka on yksi Aasian suurimmista tietotekniikan alan yrityksistä. Yritys on valtavan suosittu niin Japanissa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa, kuin myös muidenkin Aasian maiden markkinoilla. Heti voi siis päätellä, että isää näkyy melko harvoin kotona, sillä tuolla riittää kiirettä hänen ja veljensä omistaman yhtiön johtotehtävissä.

Luonteeltaan perheen isä on hyvin määrätietoinen ja työtään kohtaan täydellinen perfektionisti, hän on kuin syntynyt johtoasemaan ja siinä hommassa mies on oikeasti hyvä. Tavallisen ihmisen mittapuulla hän ei ehkä ole varsinaista isä-ainesta, sillä perheessä on muutenkin tapana osoittaa rakkautta lähinnä rahallisessa muodossa.
Harvoin kun mies on kotona perheensä luona, ei hän juurikaan halua keskustella vakavista asioista, vaan jutustelu on yleensä melkoisen pinnallista - hän haluaa tietää miten lapsilla menee koulussa, kuulla heidän ystävistään, mahdollisista poika-jutuista ja niin edelleen, mutta oikeasti tärkeät ja syvälliset asiat eivät kuulu tälle listalle, sillä kotona ollessaan mies haluaa rentoutua. Vaikka isän kanssa onkin helppo jutella pinnallisista asioista, mies ei kuitenkaan ole sitä sorttia, jolle lähtisi ensimmäisenä kertomaan omista ongelmistaan.

Perheen äiti on oikea seurapiirikaunotar ja hän kuuluu kiistatta Japanin seuratuimpiin rikkaisiin naisiin, hän kun on syntyjään rikkaan ja menestyneen hotelli-ketjua pyörittävän suvun perijätär. Nainen on kuin Aasian oma Paris Hilton ja häntä verrataankin tuohon tasaisin väliajoin erilaisissa lehdissä sun muissa. Hänen ei ole tarvinnut elämänsä aikana tehdä päivääkään oikeita töitä, kun kaikki on tullut valmiina hopeatarjottimella - sen sijaan hän kuluttaa aikaansa yltäkylläisyydestä ja Aasian kerman glamourista nauttien; milloin hän raahaa tyttäret mukaansa kaiken kattaville kylpylälomille, lähtee tuttaviensa kanssa risteilyille yksityisillä huvijahdeilla tai järjestää ystäviensä kanssa hyväntekeväisyys-juhlia.
Luonteeltaan perheen äiti on omalla tavallaan hyvin häikäilemätön ja laskelmoiva persoona, joka osaa kääntää asiat omaksi ja perheensä edukseen. Hän pitää omaa perhettään kiistatta kaikista parhaimpana ja vaikka naisella riittää näitä rikkaita naisystäviä, loppupeleissä he ovat kuitenkin kaikki kilpailijoita. Rikkaiden elämä on yhtä draamaa erilaisten kieroilujen ja juoruilujen keskellä ja Seon perheen äiti rakastaa olla kaiken tuon ympäröimänä.
Naisesta tuli äiti melko nuorella iällä ja vaikka hän ei olekaan yksi niistä pullantuoksuisista ja rimpsuessuisista äideistä, omalla tavallaan hän rakastaa lapsiaan suunnattomasti ja on kyllä naarasleijonan tavoin valmis tekemään uhrauksia ja asioita perheensä eteen.
Rakkauttaan nainen osoittaa lähinnä rahallisessa muodossa ja viemällä tyttöjään shoppailemaan, nauttimaan naisellisesta elämästä kylpylähotelleihin ja tyttöjen kesken he viettävät muutenkin aikaa varsinkin lomilla.

Perheen tyttäret ovat aina saaneet kaiken haluamansa, heidän ei ole tarvinnut koskaan nähdä vaivaa näiden asioiden eteen, vaan vanhemmat syytävät heille rahaa kuin roskaa.
Äidillä ja isällä molemmilla on tahoillaan useampikin rakastaja, ja molemmat ovat toistensa "syrjähypyistä" tietoisia. He tulevat asian kanssa loistavasti toimeen, sillä silloin kun perhe on yhdessä koolla (eli kun isä on harvoin kotona), niin näillä rakastajilla ei ole osaa eikä arpaa heidän perhe-elämässään.

Gain tulee yleisellä tasolla kohtalaisen hyvin toimeen äitinsä kanssa, ainakin kun pinnallisista asioista on kyse, ja tyttö viettää ihan mielellään aikaa tämän kanssa – kunhan ei joka päivä tarvitse rakennekynsistä puhua. Isältään hän pyytää lähinnä taskurahaa ja antaa tälle satunnaisia poskisuudelmia ennen kuin viilettää ulos ovesta, mutta siihen se sitten jääkin. Gain on paljon läheisempi nuorempien siskojensa kuin vanhempien kanssa, eikä enää näe asiassa mitään ihmeellistä.
Äitinsä paritussuunnitelmiin tyttö on tähän asti suhtautunut lähinnä huvittuneisuudella, pientä pilkettä silmäkulmassaan: hän pyörittelee kotiin raahattuja ehdokkaita ihan vain omaksi huvikseen hetkisen jos toisenkin, ottaen tasaisin väliajoin läheisempää kontaktia johonkuhun onnekkaaseen kosijaan. Vakavissaan hän ei ole koskaan ollut ja toimii, kuten toimii lähinnä siskojensa tähden. Kumpikaan nuoremmista neidoista ei ole ollut järin innoissaan äidin paritusvimmasta ja Gain ostaakin näille omalla tavallaan lisäaikaa kiinnittäessään huomion itseensä. Mikään ylisuojelevainen isosisko hän ei ole, mutta tekee mielellään siskoilleen palveluksen silloin tällöin, pitäen samalla kaikki osapuolet onnellisina.[ Mitat ]
► 163cm
► 43kg

[ Ulkonäkö ]
Gainia katsoessa ensimmäisenä mieleen tuleva sana on lähes poikkeuksetta elegantti. Hän on hyvin naisellinen aina kiireestä kantapäähän, muodoista puhumattakaan. Kasvonpiirteissä on omanlaistaan veistoksellisuutta: Gain on kaiken kaikkiaan hyvin luonnonkaunis. Tyttö on mieltynyt aikuismaisempaan tyyliin eivätkä söpöys tai herttaisuus ole asioita, joita hän haluaisi itseensä liitettävän – tässä hän on onnistunut erinomaisesti.
Neidin iho on kermanvaalea ja lähes virheetön, koskettaessa hyvin pehmeä. Kasvot ovat ovaalin muotoiset ja pienet, poskipäät puolestaan korkeat ja leuka ehkä hivenen kärkeä kohden kapeneva. Huulet ovat ruusunpunaiset ja täyteläiset. Gain on kauniista hymystään tunnettu, eikä paljon ujostele sen väläyttelemisessä.

Ruumiinrakenteeltaan Gain on sirohko ja hoikka, ja vaikkei häntä olekaan pituudella pilattu, on säärtä siunaantunut enemmän kuin tarpeeksi. Tätä neito ei ole laittanut lainkaan pahakseen, lähinnä kiitellyt luojaa onnestaan. Kohtalaisen kurvikkaan vartensa vuoksi Gain kykenee kääntämään lähes minkä tahansa asukokonaisuuden hyödykseen, eikä hän todellakaan ole mikään siveellisyyden perikuva mitä pukeutumiseen tulee. Mitä lyhyempi hame, sen parempi, mutta hameen puuttuminen kokonaan… Vielä parempi.
Vanhempiensa läsnä ollessa Gain tietää pukeutua siistimmin ja soveliaammin, ja rakastaakin pikkumustaa ylitse kaiken. Kaikenlaiset design-mekot ovat myös tytön heikkous ja mikäpä siinä, kun on rahaa niitä itselleen ostella. Gainin vaatekaappi sisältää värejä laidasta laitaan, eikä hänellä ole mitään tiettyä väriskaalaa jota noudattaisi orjamaisesti: pukeutuminen seuraa hyvin pitkälti sen hetkisiä trendejä. Useimmiten tytön päällä näkee vaatekertoja, jotka korostavat hänen sääriään ja reisiään, ja ilmentävät ehdotonta naisellisuutta totta kai.
Kengät ovat neidon suurin heikkous. Pareja on siunaantunut niin suuri määrä, etteivät ne enää edes mahdu alkuperäiseen vaatehuoneeseen, vaan niille täytyi rakentaa aivan oma säilytystila. Samaan skaalaan kuuluvat myös korut, niitäkin löytyy enemmän kuin tarpeeksi ja jokaiseen mahdolliseen tarkoitukseen ja tilanteeseen.

Gainin hiusten oikea väri on tummaa tammea, mutta tyttö värjäilee kutrejaan vaaleammiksi tasaisin väliajoin, kun ei osaa päättää kumpi väri häntä pukee paremmin. Parasta tietysti olisi, jos hiusten väriä voisi vaihtaa sormia napsauttamalla, kuten kaikkea muutakin. Hiukset ovat lyhyet eivätkä yltä edes olkapäitä hipomaan: jos näin joskus kuitenkin sattuisi huomaamatta käymään, Gain leikkauttaa suortuvat välittömästi takaisin lyhyeen. Hän ei välitä pitkistä hiuksista, sillä neidin mielestä niistä puuttuu täysin persoonallisuus – ja ovathan lyhyet hiukset niin paljon seksikkäämmät, jos niitä osaa kantaa oikein.
Silmien väri on aasialaisittain ruskea, mutta ei aivan suklaan sävyä, vaan enemmän vihertävään taipuva. Silmät ovat muodoltaan hyvin kapeat ja Gain käyttää reippaasti meikkiä niiden suurentamiseen: luomivärit ovat hänen ehdoton heikkoutensa. Vaikka silmät ovatkin pienet, ripset puhuvat kyllä puolestaan – ne ovat erittäin pitkät ja tuuheat, eikä tyttö kaipaa irtoripsiä niitä koristamaan. Hän pitää mahdollisimman luonnolliselta näyttävästä meikistä, eikä retkahda mauttomuuksiin.

Pukeutumisen puolesta Gainista saa varsin uskaliaan ja joskus jopa hieman provosoivan kuvan, eikä ei se osu ollenkaan väärään. Kehonkieli on tietenkin hyvin hallittua ja eleganttia, muttei jätä tytön tarkoitusperiä arvailun varaan: kaiken kaikkiaan kyseessä on kuitenkin hyvin suora persoona. Ensimmäisen katseen perusteella Gainista voi toisinaan saada myös ylevän kuvan, sillä hän ei suotta kumartele muille tai väistele jokaista vastaantulijaa kävellessään käytävällä, päinvastoin, ihmiset tuntuvat vaistomaisesti siirtyvän pois hänen tieltään. Tytön ryhti on erinomainen ja hän kannattelee itseään kauniisti: leuka on aina aistikkaasti koholla. Helposti lähestyttävää Gainista ei ulkomuodon tai kehonkielen puolesta saa, ainakaan mikäli hän ei itse niin halua – hänestä tuntuu hohkavan tiettyä arvokkuutta ja tavoittamattomuutta, jonka vuoksi kynnys lähestyä voi olla toisinaan korkeakin.
x - x

[ Nippelitietoa ]
► Kissaihminen henkeen ja vereen
► Rakastaa tulisia ruokia yli kaiken
► Oikea hedonisti: nautiskelee mielellään niin ylellisten viinien kuin lihankin iloista
► Ei syö oikeastaan mitään makeisia, mutta pitää jäätelöstä
► Ei ole mikään himourheilija, mutta on tottunut käymään juoksulenkeillä ja uimassa, saliharjoittelusta puhumattakaan.
► Täysin hullaantunut autoihin ja autoiluun: on saanut kuulla aiheen tiimoilta monenmoista kommenttia, niin hyvää kuin pahaakin. Eniten lajissa viehättää vauhti ja vapaus, jota Gain tuntuu välillä hengittävän jopa hapen lailla. Hän ajaa omalla keltaisella, viimeisen päälle puunatulla ja laitetulla vuoden 2011 Ferrari Enzolla, jonka sai syntymäpäivälahjaksi isältään.


Pelaajana Maeri, kuvissa Son Gain
avatar
Maeri

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.09.2013
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa