Minji ''Minzy'' Gong

Siirry alas

Minji ''Minzy'' Gong

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Tammi 12, 2014 6:57 pm


Nimi:  Gong Minji
Lempinimet:  Minzy, Puppy, Ero-Minzy, Mingkki
Ikä: 18.1.1996 ( 19-vuotias )
Sukupuoli:  Nainen
Syntymäkaupunki: Seoul

Vuosikurssi:  3-vuosikurssi
Luokka: 3-A
Luokanvalvoja: -
Valinnaiset:  Kuvaamataito, tietotekniikka, kemia

Huone: 357
Kämppis: Elly

Seks. suuntautuminen:  Bi – Kallistuu enemmän miehiin kuitenkin.
Siviilisääty: SinkkuPerhesuhteet/menneisyys:
Perhe josta Minzy tulee koostuu hänen rakkaasta isoäidistä, joka oli Korean kuuluisimpia tanssijoita nuoruus ajoillaan. Hänellä on myös vanhempi sisko, mutta tämä on jo ajat sitten ehtinyt omilleen muuttamaan. Minzyn välit isoäitiinsä ovat todella hyvät ja lämpimät ja hänen läsnäolonsa aikana neiti käyttäytyy mahdollisimman hyvin ja sivistyneesti. Isosiskon ja Minzyn välit ovat hyvät, mutta parantamisen varaa voisi kuitenkin olla kuten lähes jokaisessa sisarsuhteessa. Minzyn ja hänen sisarensa kuulumiset jäävät yleensä pelkäksi pintaraapaisuksi, koska kumpikaan ei juuri henkilökohtaisista asioistaan toisilleen puhu, ei ainakaan Minzy itse. Isoäidille kumpikin taas puolestaan kertoo lähes kaiken mitä heidän elämässään tapahtuu, toki Minzyllä on kuitenkin hieman mustempi ajatuksen kulku kuin isosiskollaan ja sen vuoksi jättää aina tiettyjä asioita kertomatta isoäidilleen vain sen tähden ettei tuo huolestu turhaan nuoren temmellyksistä ja erilaisista kokeiluista.

Minzy oli lapsena eloisa ja hyväkäytöksinen tyttö, jonka ajatusmaailma pyöri isoäitinsä, piirtämisen ja valokuvaamisen ympärillä, sillä ne riittivät pitämään tämän kiireisinä eikä muuta enään kaivattukkaan. Isosisko oli ja on edelleen hyvin tärkeä Minzylle. Pienenä hän sen osasi toiselle myös näyttää. Kuitenkin jokainen muuttuu vuosien saatossa ja niin kävi myös Minzylle. Isosiskon turva ei enään ollut niin tärkeä ja hänen muutettua muualle asumaan sai Minzyn ymmärtämään että elämässä on jokaisen pärjättävä yksin jossakin vaiheessa.

Minzyn vanhemmat ovat vielä elossa ja asuvat hyvin lähellä Minzyä ja hänen isoäitiään. Minzylle kuitenkin vanhemmat ovat yhtä kuin kuolleet ja hänellä ei ole muita kuin rakastava isoäiti ja kauempana asuva isosisko, hän ei tarvitse muita. Tämä juontaa juurensa niille ajoille kun perhe vielä eli yhdessä. Jatkuvat riidat ja milloin kenenkin lähteminen asunnosta tuottivat Minzylle paineita ja ajoivat tämän hetkellisiksi ajoiksi nurkkaan, josta tyttö sitten vähin äänin jokaisella kerralla onnistui kuitenkin nousemaan. Monen vuoden jatkuvaan kierteeseen Minzy sai tarpeekseen ja niin tytön ollessa 6-vuotias hän majoittui isoäitinsä helman suojiin ja siellä onkin onnellisesti pysynyt. Mihin hän tarvitsee kahta riitapukaria, jotka kantavat titteliä ’’vanhemmat’’, jos hänellä oli rakkautta hehkuva isoäitikin olemassa juuri tähän vanhemman rooliin. Minzyä myös ärsyttää suuresti se ettei ainaiset tappelut ole hänen vanhempiaan erottanut vieläkään vaikka kuinka pahaksi riidat ovatkin yltyneet. Kuitenkin kaksikko edelleen asustaa saman katon alla ja jokapäiväiset riidat jatkavat kulkuaan edelleen.

Minzyn elämästä tuli helppoa ja monipuolista päästyään isoäitinsä luokse, johon vanhemmilla ei loppupelissä ollut mitään sanavaltaa kun isoäiti asettui väliin. Tyttö oppi elämään huolettomasti ja sai uusia mielekkäitä harrastuksia itselleen. mm. Valokuvaaminen, piirtely ja tanssiminen, jota hänen isoäitinsä opetti lähes joka päivä tytölle.
Minzy kasvoi tytöstä nuoreksi naisenaluksi isoäitinsä opastuksella ja sai hienon ja hyvän kasvatuksen, vaikka myöhemmällä iällä ajautuikin rakkauden johdattelemana kaduille yömyöhään astelemaan, tutustumaan hämärämpiin piireihin ja street dancen lumoihin. Tämä puoli pysyi salassa niin Minzyn isosiskolta kuin myös isoäidiltään, vain lähinnä sen tähden ettei halunnut tuottaa pettymystä hänen kasvatuksensa suhteen johon tuo rakastava isoäiti oli lähes loppu elämänsä uhrannut.

Koulutukset ovat menneet Minzyllä hienosti ja tyttö on aina kunnialla ne suorittanutkin loppuun. Kuitenkin muutosta tuli asiaan kun hän isoäitinsä toiveiden mukaisesti hakeutui opiskelemaan Sakurako Highiin ja joutui muuttamaan sen asuntolaan, koulun sijaitessa Japanissa, minne hänen isoäitinsä ei halunnut itse muuttaa. Hieman tästä katkeroituneena aineiden arvosanat alkoivat saada huomattavia muutoksia aikaan tytön todistuksissa, mikä sinällään ei Minzyä enään edes hetkauttanut. Kun valvovia silmiä ei ollut lähimaillakaan Minzystä alkoi muuttua pikkuhiljaa entistä itsekkäämpi persoona, joka paistoi suoraan neidon lävitse. Myös tuntien lintsailut ja erilaiset yöhön karkaamiset liukuivat hitaasti likan päiväjärjestykseen. Hänestä rupesi tulemaan jotain sellaista, minkä tähden varmasti hänen isoäitinsä saisi sydänkohtauksen jos siitä kuulisi.Luonne:
Minzy on luonteeltaan täysin bitch, joka ei ajattele tai mieti sitä mitä muuta mahtavat ympärillä miettiä tai ajatella hänestä. Hänelle se on yks hailee – jos ei miellytä, voi suksia helvettiin~
Minzy on oppinut tietämään oman paikkansa tässä maailmassa ja hallitsee hyvin omat mielipiteensä ja aatteensa elämästä. Mielipiteet ovat tervetulleita ja pyytääkin niitä usein päin naamaa lausuttavaksi, mutta ei niistä kuitenkaan loppujen lopuksi osaa oppia ottaa itselleen, mikä joskus tuottaa muille ongelmia.

Minzy on suustaan kovasanainen naisenalku ja ilmaisee kyllä huolettomasti mitä mieltä asioista on. Hänen kanssaan on vaikea lähteä sanasotiin, sillä Minzy osaa kyykyttää jokaisen vastustajansa huolettomasti ja onkin yksi monisanaisimmista naisista yhden toisen lisäksi, jonka tuntee vallan hyvin. Neiti pitää myös huolen siitä ettei joudu muiden pompoteltavaksi, vaan vaihtaa roolit hyvin äkkiä, jolloin yleensä itse on se joka tilanteita vie. Hän ei suostu olemaan muiden orjana, jos kerta itsekkin voi päästä huipulle, valtaistuimelle istumaan.
Kyllä likka osaa herkkäkin olla omalla tavallaan, mutta ei sitä tuo julki ellei yksin ole. Myös herkkyyteen on oltava todella painava syy että se pintaan asti pursuaa.

Hän rakastaa leikkiä ihmisten tunteilla ja viekin ne yleensä hyvin pitkälle ennen kuin ilmoittaa kyllästymisestään, vain se voi tuoda tälle neidille yltymätöntä nautintoa. Bitch pääsee valloilleen kunnolla vasta sitten kun alkoholi lähtee virtaamaan hänen suonissaan. Minzy pitää yleensä monta ihmistä samanaikaisesti pauloissaan, jolloin yhden kaaduttua voi turvautua seuraavaan ilman että sitä tarvitsee lähteä metsästämään muualta, yleensä puhelin soitto riittää.
Minzy ei välitä kuinka paljon kehenkin mahtaa temppujensa jälkeen sattua, vaan siirtyy hyvin ripeästi seuraavan kimppuun nauttimaan siitä tunteesta, josta likka ei tunnu saavan ikinä tarpeekseen.
Rakkaus on Minzylle vieras käsitys vakavammalla tasolla, eikä siksi ymmärrä jos sellaisia signaaleja joku hänelle mahtaa lähettää ilman että tulee sitä suoraan päin naamaa sanomaan. Ehkä hän ei myös juurikaan pidä sitä minään, sillä leikkiminen on paljon hauskempaa.
Salaisesti kuitenkin likka toivoo että joku tekisi sen kuuluisan tempun – veisi jalat alta!

Rakastaa seksikkyyttä ja käyttää sitä häikäilemättä hyväkseen, sillä hänen mielestään hän on hyvin sovelias siihen rooliin. Minzy pitää omasta ulkonäöstään ja joskus jopa tuppaa siitä lausahtamaan jotakin. Itsekäs asenne pulppuaa ulos yleensä silloin todella vahvasti.

Minzy ei suinkaan ole aina ollut tällainen luonteeltaan edes salaisesti, vaan nuorempana hän oli hyvin iloinen ja hyväntuulinen tyttö, jolla oli hyvä elämä. Kaikkien sukulaisten valvovien silmien alta päästyään pois, muutti Minzyn aivan erilaiseksi ja voisi sanoa että tämä nykyinen bitch on oikeasti Minzyn todellinen minä, joka ikään kuin nukkui likan sisällä alusta alkaenkin ja heräsi kun nuori naisenalku pääsi ensimmäistä kertaa kosketuksiin hieman erilaisten ihmisten ja kadulla tapahtuvien tapahtumien kanssa ja luonne vain vahvistui entisestään kun Minzy muutti täysin eri maahan opintojen takia.

‘’ I killed someone,
you see.
I killed the girl who used to be me. ‘’

Tietenkin kuten kaikilla, myös Minzyllä on tiettyjä heikkouksia, joita toteuttaa salassa muilta.
Kuitenkin tässä on pieni poikkeus, sillä Minzy on kertonut ja jopa tunkenut parhaan ystävänsä puuhiinsa mukaan. Hänen heikkoutensa ovat kokkaaminen, jonka taitaa todella hyvin ja urheilu, jota rakastaa ja voisi tehdä sitä miltein kellon ympäri. Nämä kaksi asiaa ovat Minzyn niin sanottuja ’’luurankoja’’, joita säilyttää pimeässä kaapissa muilta piilossa. Niistä pelkkä puhuminen muiden kuullen saa tämän nuoren naisen hyvin vihaiseksi ja pahimmassa tapauksessa, jopa tukkimaan puhujan suun täysin. Hänen mielestään nämä kaksi asiaa ovat suuri heikkous hänen omalle luonteelleen ja menevät ristiriitaan luonteen kanssa.  Minzy tuntee näiden asioiden pilaavan sen, jos tieto karkaisi käsistä.

’’ Be like snow : Beautiful, but cold. ‘’

Ulkonäkö:
Pituus:  161 cm
Paino:  55 kg
Yleiskuvaukselta Minzy on hyvin naisellinen, ehkä joka kallistuu hieman seksikkään oloiseen kaunottareen, jonka kasvot hakeutuvat pyöreän ja siron välimaastoon. Naisen tavaramerkkinä toimii lähes ilmeettömät kasvot, joilla ei juurikaan hymyä näy. Vaikkakin sen takana ei olekaan mitään draakista elämää mullistavaa syytä moiselle ilmeettömyydelle. Hän vain pitää omista kasvoistaan eniten silloin kun niillä lepää joko hyvin kieroutunut virne himoon tai onnistuneeseen suunnitelmaan liittyen tai sitten se perus ilmeetön ja väritön vaakaviivaan samaistuvat kasvot. Itseriittoisuus on sanoin kuvailtavissa tässä kaunottaressa ja se näkyy lähinnä hänen vaatteidensa ansiosta. Minzyn katse on yleensä hyvin luokseen kutsuvaa sorttia, jonka seassa on havaittavissa pientä jäisyyttä.

Hänellä on täysin pikimustat hiukset, joiden suora ominaisuus aiheuttaa likalle paljon päänvaivaa. Minzyn hiukset vaihtavat jatkuvalla syötöllä väriä, vaikkakin ne pysyvät lähinnä tummien sävyjen kirjossa, joskus ehkä jopa hieman lilahtavaan sävyyn kaartuen. Malli on lyhyt, hieman olkapäiden yläpuolelle jäävä, hieman kerroksittain leikattu letti jota käy aika-ajoin siistimässä että malli pysyy oikeana lähes aina. Minzyllä on myös tapana kasvattaa hiuksiaan maagisesti pidennysten avulla, yleensä viihteelle lähdön merkeissä, mutta jos likalla on hyvä aamu tiedossa saattaa hän väkertää pidennykset päähänsä vain koulupäivänkin kunniaksi. Minzy laittaa hiuksiaan yleensäkin melko paljon, sillä hän ei kestä roikkuvia suoria haituvia eikä niitä kunnolla ponnarille saa lyhyyden takia.
Nainen myös panostaa kasvoihinsa paljon ja ei suostu poistumaan huoneestaan ennen kuin on täysin ehostettu joka puolelta. Kasvot, kulmat, silmät ja huulet saavat kattavan värimaailman ja hän tykkääkin etenkin kajaalilla leikkiä yleensä silmien alueella eniten.
Neidin silmät ovat väriltään mustanruskeat, lähes mustat ja huulet sopivan täyteläiset, jotka huntuaa vaaleilla sävyillä olevilla erilaisilla huulikiiloilla, jopa koulupäivinä.

Minzyn ruumiinrakenne on lähes aivan normaali nuoren naisen kroppa timmissä kunnossa, sillä likka tykkää urheilusta ja harrastaakin sitä salassa muilta. Kunto siis on Minzyllä aivan erityinen ja pärjääkin loistavasti koulun liikunnassa, jopa usealle pojallekin. Ulkonevia lihaksia ei neidon kropassa näy ja hyvä niin, sillä niitä ei kaivata. Minzy nauttii myös hetkistä kun pääsee liikkumaan hieman enemmän hikeä erittävään liikuntamuotoon Street dance tapahtumiin, joista on tullut tälle nuorelle naiselle pakkomielle ja suuri rakkaus.

Minzy seuraa tiuhaa tahtia muotia ja vaikka ei mikään rikas olekaan, saa hän yllättävän hyvin haalittua kasaan muodin alla olevia vaatekappaleita. Suosituimpia vaatekappaleita ovat erilaiset hameet ja mekot, mutta kyllä housutkin ovat likan sydäntä lähellä. Minzyn tyyli vaatteissa on lähinnä hieman rokahtavaa sorttia, sillä tuo neito pitää niiteistä ja ketjuista. Musta pukee häntä, joten miksi ruveta leikkimään väreillä suotta.
Seksikkyys tuppaa paistamaan Minzyn vaatekaapissa hyvinkin paljon ja lähes jokainen vaatekappale tuo jotenkin päin sen pintaan, kun se on puettuna ylle. Hän rakastaa alusvaatteita ja omaakin suuren valikoiman mitä erikoisempia ja paljastavimpia kokoelmia. Vaatteet tuppaavat kertomaan sen kuinka rikkaanhaluinen tuo nainen on, hänelle kelpaa vain paras ja jos sitä ei ole tyytyy hän olemaan sitten vaikka alasti. Näyttävyys vaatteiden kohdalla on myös hänen yksi järkkymätön kriteeri, josta ei jousta vaikka kuinka olisi pakko.

Somisteet ei ole Minzylle mikään pakkomielle, mutta joskus saattaa naisen kaulassa yksi koru heilahdella. Sormukset eivät ole naisen alaa ja jättääkin ne suosiolla laittamatta. Lähinnä vyöt ovat somiste joita Minzy yhdistelee asukokonaisuuksiinsa tehden niistä vieläkin näyttävämpiä kokonaisuuksia. Mitään muita kenkiä Minzy ei käytä eikä edes omista kuin korkokenkiä ja mitä korkeammat, sitä parempi. Näyttävyyttä löytyy monelta taholta niin nahkaisista kiiltäviin ja mokkapintaisiin kaunokaisiin, joita Minzy suorastaan palvoo. Hän rakastaa korkokenkiä, etenkin jos ne sattuvat viittaamaan tähän niin kutsuttuun rock-tyyliin.

Kolmannen vuotensa Sakurako Highissa aloittaessaan Minzy oli lomalla päättänyt kyllästyä mustaan, joten nainen meni, värjäsi hiuksensa ja otti kunnolliset hiuspidennykset. Punainen sävy saa esiin hänen kieroutuneen luonteensa kaikin puolin.  

Kuvissa: Minzy ( 2NE1)


Muuta:
- Veriryhmä : O
- Suuri Usher ja snoop dogg fani, mutta Michael Jackson on hänen idolinsa
- Rakastaa rock musiikkia
- Rakastaa ottaa kuvia ja haaveilee olevansa joskus vielä huippu valokuvaaja
- Vihaa kauhuelokuvia
- Minzy tykkää miehistä jotka ovat pidättäytyviä, mutta miehekkäitä ja söpöjä. Hän myös tykkää miehistä joilla on kaunis hymy, lihaksia tai pitkät hiukset.
- Minzy ei osaa uida
- Minzy vihaa ötököitä

Kerhot:
Valokuvauskerho

Videot:
Minzy ( 2NE1) - Power dance
2NE1 - Can't Nobody (English Ver.)
Minzy - Only Look At Me  ~Suhteet~

Hyojin "Elly" Seo
Tästä kauniista, pelottomasta hieman Minzyä itseään muistuttavasta naisenalusta tuli Minzylle paras kaveri ja ainut naispuolinen henkilö, jonka hän on lähelleen päästänyt.  Kaikki alkoi street dance tapahtumista, joissa kumpainenkin kävi tiuhaa tahtia. Kilpailu oli aluksi se pääasia ja kaksikko pääsikin moneen otteeseen ottamaan kunnolla yhteen, kunnes pienien käytännössä mahdottomien käänteiden kautta kaksikko ystävystyi. Lukuvuoden alettua, pian kaksikko kuitenkin päätyi jällen yhteen sillä he olivat aloittaneet samassa koulussa ensimmäisen vuotensa ja siinä samalla sattuman vaiko kenties kohtalon johdattelemana heistä oli tullut kämppäkaverukset, mikä selvisi ensimmäisen kerran tavaroita huoneeseen viedessä. Vasta koulun ja kämppäkaveruuden kautta kaksikosta tuli ylimmät ystävät.

Gain Seo
Ellyn isosisko, johon on ehkä hieman paremmin päässyt tutustumaan kuin heiden pikkusiskoonsa. Minzystä Gain on hyvä esimerkki nuoremmille siskoilleen ja pitääkin tuon luonteesta vaikka ei aina ymmärräkkään miksi Gain on kaikille omalla tavallaan kiltti. Laskelmointi myös tuppaa joskus hieman jopa pelottamaan Minzyä, sillä hän ei ymmärrä kuinka ihminen pystyy sellaisiin suorituksiin. Gain on myös hyvin kaunis ja itsevarma, Minzyn mielestä. Viihtyy neidin seurassa hyvin.

Hyerin Seo
Ellyn pikkusisko, johon myös on päässyt hieman tutustumaan pintapuolisesti, sillä Hyerin ei juurikaan ole päässyt liikkumaan nuoren ikänsä tähden Minzyn ja Ellyn seurassa. Pitää kovasti Hyerinistä tämän söpöyden tähden ja tottakai myös sen takia että tämä söpöyden huippu on Ellyn pikkusisko.

Kiseok "Cream" Kim
Lukuvuoden alussa Ellyn tempun jälkeen Sims sekä Gream ovat tutustuneet aluksi pelkän mielenkiinnon voimin Minzyyn ja Ellyyn ja pitkin kevättä nelikon suhtautumiset toisiinsa hieman tiivistyivät monien baari-iltojen ja koulupäivien saatossa. Minzyn huhutaan pitäneen myös Greamin kanssa yhden illan jutun alkuaikoina.

Jongsu "Sims" Sim
Lukuvuoden alussa Ellyn tempun jälkeen Sims sekä Gream ovat tutustuneet aluksi pelkän mielenkiinnon voimin Minzyyn ja Ellyyn ja pitkin kevättä nelikon suhtautumiset toisiinsa hieman tiivistyivät monien baari-iltojen ja koulupäivien saatossa. Sims oli Minzylle keväällä jopa hetken aikaa ’’yhden illan juttu’’, joka muuttui sitten tavalliseksi ystävyydeksi sillä Minzyllä ei kyllä ollut mitään romanttisia tunteita tuota kohtaan.

Maki Goto
Minzy ei juurikaan välitä muista naispuolisista naarasleijonista ja jättää nämä yleensä aivan rauhaan, myös Makin, jonka tietää mutta ei tunne Simsin ja Greamin kautta. Minzyllä ei ole henkilökohtaisesti Makia kohtaa mitään erityisempää. Tyttö on kaunis ja viehättävä luonteeltaan, mitä Minzy on kerinnyt tuota hieman seuraamaan arvioidessaan onko toisesta uhkaa vai ei.

Junhyung Yong
Ellyn lapsuudenkaveri, johon on hieman päässyt tutustumaan Ellyn kautta. Aluksi komistuksen tavatessaan saattoi nuorennaisen päässä käydä vaivihkaa pieniä aatoksia, mutta huomatessaan ettei Junghyung juurikaan ole edes halukas tutustumaan uusiin ihmisiin, jätti neiti suosiolla yrityksensä sikseen. Pitää poikaa lähinnä kaukaisena ystävänä.

Keunsuk "Prince" Jang
Tämä herra sattuu olemaan Minzyn yksi parhaimmista petikavereista ja viihtyykin yllättävän hyvin tuon niljakkaan miehenalun seurassa. Princen tyyli ja luonne kiehtovat ehkä vähän liikaakin Minzyä itseään, mikä on melko epätavallista tytöltä itseltään. Jokakertainen näkeminen ei suinkaan aina vie petiin asti, vaan kaksikko on jopa pyhittänyt päiviä pelkälle juttelulle suuntautuen huolista arkipäivän jaaritteluihin.

Hyun-il '' Ray '' Kim
Poika on  Minzyn luokalla ja voisi sanoa että tämä henkilö on Minzylle kuin ilmaa. Hän ei osaa noteerata poikaan, joka on suurimman osan ajastaan hiljaa ja kököttää vain nurkassa, suorastaan se vain ärsyttää neitokaista.

Han Kil ''5zic'' Kim
Ozic on hyvin tuttu Minzylle, Simsin ja Greamin kautta ja muutenkin. Tämäkin nuorimies lukeutuu neidon ’’petikokoelmaan’’  ja viihtyy hyvin muutenkin tämän seurassa.

Takahiro Morita
Minzyn luokkatoveri. Komea miehenalku, jota on yrittänyt muutamaan otteeseen alkuvuodesta. Vaikka poika onkin hiljaisempaa sorttia se ei kuitenkaan häntä yhtään haittaa. Minzy vieläkin osaa välillä haaveilla tuosta syötävän suloisesta luokkakaveristaan.

Jia Meng
Luokkakaveri, johon ei ole oikein kunnolla tutustunut. Jia on ehkä vähän liian diivamaista sorttia Minzyn makuun. Kuitenkin Minzyä kiinnostaa hieman tuon juhliminen ja toivookin pääsevänsä joskus seuraamaan Jiaa baariin asti, jospa vaikka näkisi likassa muitakin puolia kuin vain sen mikä koulussa lymyää ja mitä hän on Ellyltä kuullut.

~Pelit~

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa