Hyerin Seo

Siirry alas

Hyerin Seo

Viesti  Samirix lähetetty Su Tammi 12, 2014 5:41 pmNimi: Hyerin Seo
Ikä: 16 (23.8.1997)
Sukupuoli: nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: hetero
Siviilisääty: sinkku

Vuosikurssi: 1. vuosikurssi
Valinnaiset: Kuvaamataito, biologia, kemia, fysiikka, Japanin historia
Luokka: 1-A
Luokanvalvoja: Miyoun Kan
Huone: 253
Huonekaveri:Perhesuhteet
Hyerinin perhe on kokonaisuudessaan kuin suoraan jostain amerikkalaisesta draamasarjasta, jossa keskitytään rikkaiden ja maan hienostolaisten tapahtumarikkaaseen elämään kaikkine juonenkäänteineen.

Viisihenkisen perheen isä omistaa vanhemman veljensä kanssa SEO-yhtiön, joka on yksi Aasian suurimmista tietotekniikan alan yrityksistä. Yritys on valtavan suosittu niin Japanissa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa, kuin myös muidenkin Aasian maiden markkinoilla.
Heti voi siis päätellä, että isää näkyy melko harvoin kotona, sillä tuolla riittää kiirettä hänen ja veljensä omistaman yhtiön johtotehtävissä.

Luonteeltaan perheen isä on hyvin määrätietoinen ja työtään kohtaan täydellinen perfektionisti, hän on kuin syntynyt johtoasemaan ja siinä hommassa mies on oikeasti hyvä. Tavallisen ihmisen mittapuulla hän ei ehkä ole varsinaista isä-ainesta, sillä perheessä on muutenkin tapana osoittaa rakkautta lähinnä rahallisessa muodossa.
Harvoin kun mies on kotona perheensä luona, ei hän juurikaan halua keskustella vakavista asioista, vaan jutustelu on yleensä melkoisen pinnallista - hän haluaa tietää miten lapsilla menee koulussa, kuulla heidän ystävistään, mahdollisista poika-jutuista ja niin edelleen, mutta oikeasti tärkeät ja syvälliset asiat eivät kuulu tälle listalle, sillä kotona ollessaan mies haluaa rentoutua.
Vaikka isän kanssa onkin helppo jutella pinnallisista asioista, niin mies ei kuitenkaan ole sitä sorttia, jolle lähtisi ensimmäisenä kertomaan omista ongelmistaan.

Perheen äiti on oikea seurapiirikaunotar ja hän kuuluu kiistatta Japanin seuratuimpiin rikkaisiin naisiin, hän kun on syntyjään rikkaan ja menestyneen hotelli-ketjua pyörittävän suvun perijätär.
Nainen on kuin Aasian oma Paris Hilton ja häntä verrataankin tuohon tasaisin väliajoin erilaisissa lehdissä sun muissa.
Hänen ei ole tarvinnut elämänsä aikana tehdä päivääkään oikeita töitä, kun kaikki on tullut valmiina hopeatarjottimella - sen sijaan hän kuluttaa aikaansa yltäkylläisyydestä ja Aasian kerman glamourista nauttien; milloin hän raahaa tyttäret mukaansa kaiken kattaville kylpylälomille, lähtee tuttaviensa kanssa risteilyille yksityisillä huvijahdeilla tai järjestää ystäviensä kanssa hyväntekevisyys-juhlia.

Luonteeltaan perheen äiti on omalla tavallaan hyvin häikäilemätön ja laskelmoiva persoona, joka osaa kääntää asiat omaksi ja perheensä edukseen. Hän pitää omaa perhettään kiistatta kaikista parhaimpana ja vaikka naisella riittää näitä rikkaita naisystäviä, loppupeleissä he ovat kuitenkin kaikki kilpailijoita.
Rikkaiden elämä on yhtä draamaa erilaisten kieroilujen ja juoruilujen keskellä ja Seon perheen äiti rakastaa olla kaiken tuon ympäröimänä.
Naisesta tuli äiti melko nuorella iällä ja vaikka hän ei olekaan yksi niistä pullantuoksuisista ja rimpsuessuisista äideistä, omalla tavallaan hän rakastaa lapsiaan suunnattomasti ja on kyllä naarasleijonan tavoin valmis tekemään uhrauksia ja asioita perheensä eteen.
Rakkauttaan nainen osoittaa lähinnä rahallisessa muodossa ja viemällä tyttöjään shoppailemaan, nauttimaan naisellisesta elämästä kylpylähotelleihin ja tyttöjen kesken he viettävät muutenkin aikaa varsinkin lomilla.

Perheen tyttäret ovat aina saaneet kaiken haluamansa, heidän ei ole tarvinnut koskaan nähdä vaivaa näiden asioiden eteen, vaan vanhemmat syytävät heille rahaa kuin roskaa.
Äidillä ja isällä molemmilla on tahoillaan useampikin rakastaja, ja molemmat ovat toistensa "syrjähypyistä" tietoisia. He tulevat asian kanssa loistavasti toimeen, sillä silloin kun perhe on yhdessä koolla (eli kun isä on harvoin kotona), niin näillä rakastajilla ei ole osaa eikä arpaa heidän perhe-elämässään.

Hyerin tulee toimeen vanhempiensa kanssa todella hyvin, mutta hänen siskonsa ovat takoneet tytön päähän ettei kannata äidille kertoa mitään syvällisempiä juttuja. Äidille voi valittaa katkenneesta kynnestä tai jostain muusta sen tapaisesta, mutta syvällisimmistä jutuista Hyerinin pitää puhua mieluiten hänen siskoilleen.
Nuorempana Hyerin aina toivoi sitä, että isä voisi olla enemmän kotona, mutta on tottunut siihen että isä korvaa poissaolonsa kotoa rahallisesti. Tytöllä on ehkä sellainen pieni halu pitää vanhemmat tyytyväisinä, kuten esimerkiksi koulussa hän yrittää parhaansa ja on aina tavoitteena saada todella hyviä arvosanoja, jotta vanhemmilla olisi ylpeyden aihetta.

Äidillä on myös tapana yrittää parittaa tyttäriään rikkaiden perheiden nuorten miesedustajien kanssa, sillä hän tottakai toivoo lastensa valitsevan tasokkaat aviomiehet (jos se perheen äidistä on kiinni, niin tytöillä ei edes ole lupa deittailla "luusereita") ja nainen tekeekin parhaansa asian eteen kutsumalla sopivia puolisoehdokkaita niihin juhliin, joita hän usein järjestää.
Hyerin ei ole ollut kiinnostunut seurustelusta sinällään vielä ja on saattanut äidilleen mainita asiasta, mutta nainen on aina vain sanonut jotain siihen suuntaan, että kyllä Hyerinille löytyy sellainen herrasmies, joka saa tytöltä jalat alta.

Hyerin on aina ihaillut siskojaan ja nuorempana hän halusi aina päästä siskojen juttuihin mukaan, oikeastaan vielä tänä päivänä hän aina välillä yrittä päästä heidän mukaan pitämään hauskaa.
Aina kun jokin painaa tytön mieltä, niin siskoilleen hän avautuu.Luonne
Hyerin on luonteeltaan sellainen ilopilleri, jolla energiaa riittää vaikka muille jakaisi ja hänellä on aina sellainen positiivinen näkemys maailmasta. Tytöllä on kyky nähdä hyvää ja kaunista kaikessa. Vaikka hänet on piloille hemmoteltu, niin Hyerin ei ole kumminkaan siitä pahimmista päästä, vaikka välillä hän turvautuu koiranpentu katseeseen saadakseen tahtonsa läpi. Se on hänen pieni paheensa, vaikka ei hän loppujen lopuksi niin itsekäs ole. Hyerin on todella kiltti ja monet voivat järkyttyä siitä kuinka sinisilmäinen hän on. Jos joku kertoisi hänelle tosissaan että kuu on juustoa, niin tyttö uskoo sen epäilemättä yhtään. Sen takia hän osaa olla todella huvittava muiden mielestä, kun häntä voi todella helposti huijata. Ei osaa epäillä haluaisi tehdä muille pahaa.

Hyerin on ehkä vähän sellainen siveyden sipuli, jolla ei riitä kiinnostusta seurusteluun, vaikka hänen äitinsä on aina parittamaan hänet rikkaiden perheiden nuorten miesedustajien kanssa. Jos joku yrittäisi flirttailla hänelle, niin tyttö itse ei tajua sitä, vaan on normaalisti siinä ja häntä saatetaan väärinymmärtää sen takia. Muutenkin hän ei kiroile ollenkaan, vaan korvaa ne kirosanat jollain muulla sanalla.

Tytölle ei ole minkäänlaisia ongelmia tulla muiden kanssa toimeen ja se on ollut iso apu siinä, että hänen on aina ollut helppo tutustua uusiin ihmisiin. Äitinsä seurapiireissä hänellä on niitä kavereita, joiden kanssa kumminkaan hän ei hengaile paljoa, joka saattaa johtua siitä, että hän on vain vähän outo heidän silmissään. Muutenkin ne diivaprinsessojen mielenkiinnon kohteet saattavat olla aivan erilaisia kuin Hyerinin, joka rakastaa kaikkea söpöä. Hänen söpö-kategoriaan voi kuulua jopa ne, jotka muiden mielestä ovat ällöttäviä tai jopa hyvin omituisia etteivät tiedä mitä esine yrittää edes esittää.
Hän on todella sosiaalinen, on ollut koko ikänsä, mutta lapsena häntä kiusattiin vähän, koska hän oli vähän outo muiden mielestä.

Neitokainen on oppinut osoittamaan rakkautta ostamalla lahjoja ystävilleen ja joskus hän voi ihan huvin vuoksi ostaa jotain, mikä muistuttaa jostakusta ja ojentaa sen ystävälleen. Hän on muutenkin tottunut siihen, että hänellä on enemmän kuin tarpeeksi rahaa, jonka takia hän on aina valmis auttamaan ystäviään jopa rahallisesti. Tämä on ehkä yksi niistä asioista, joiden kautta häntä on helppo hyväksikäyttää.
Muutenkin Hyerin tykkää shoppailla ja aina välillä hän onnistuu ostamaan sellaisia 'turhuuksia', jotka on hänen mielestään niin söpöjä ettei voinut olla ostamatta sitä.

Suuttuessaan Hyerin helposti polkee jalkaa maahan, mutristaa suutaan ja alkaa mököttämään. Hän ei kumminkaan osaa olla pitkävihainen, että aina välillä hän ehtii alle minuutissa unohtaa sen minkä takia on suuttunut. Nimittäin hänen huomionsa voi siirtyä asiasta toiseen jopa kesken lauseen, jonka takia hän voi yhtäkkiä selittämään jotain, mikä ei liity mitenkään itse aiheeseen. Hänellä on myös tapa aloittaa keskusteluita itsekseen tai sitten keskustella jonkinlaisen pehmolelun kanssa, joka voi näyttää todella huvittavalta muiden silmissä.Ulkonäkö
Hyerin näyttää juuri sellaiselta kiltiltä ja viattomalta tytöltä, jota on todella helppo lähestyä. Usein hänen kasvoillaan koristaa sellainen pirteä hymy. Häntä voi helposti luulla nuoremmaksi kuin oikeasti on ja hänen ympärillään leijailee sellainen pirteän huoleton olemus.

Pituutta neitokaiselta löytyy 165cm ja painoa 47kg. Ruumiinrakenteeltaan Hyerin on hoikka ja hänen kasvonsa on samaan aikaan pyöreähköt ja kapeat. Etenkin hymyillessään kasvojen pyöreys korostuu entistä enemmän saaden tytön näyttämään entistä enemmän söpöltä. Ylähuuli on paljon pienempi alahuulta. Mantelin muotoiset silmät ovat tumman ruskean väriset. Hiukset ovat kuparin ruskean väriset. Yleensä hän pitää hiuksiaan nutturalla (aina välillä kahdella nutturalla ja välillä vain yhdellä nutturalla). Joskus hänellä voi olla hiukset kahdella ponnarilla sivuilla, mutta toinen on paljon korkeammalla kuin toinen. Hiukset ovat luonnostaan suorat, mutta pitäessään niitä usein nutturalla, hiukset taipuvat pienesti kiharalle.
Meikkiä Hyerin ei käytä melkein yhtään, mutta hänen äitinsä on pitänyt huolen siitä, että tyttö tietää mikä on ripsiväri ja miten erilaisia meikkejä käytetään. Aina joskus hän laittaa silmiensä alle sellaisia ihokoristetarroja, jotka ovat timantin näköisiä.

Hyerinin vaatevalikoima on valtava, koska hän tykkää pitää sekä mekkoja ja hameita kuten myös housuja. Hänen tyylinsä ei kumminkaan ole niin tyttömäinen, mutta siinä on sitä tyttömäinen vivahdus. Hän rakastaa etenkin sellaisia haalareita ja rennon löysiä housuja. Muutenkin tytön vaatemaku osaa olla hyvin outo, vaikka ne näyttävät hyvältä hänen päällään. Kukaan muu ei välttämättä suostuisi vetämään niitä vaatekappaleita päälleen, mutta Hyerin ei kyllä yhtään ujostele näyttää omaa tyyliään. Värien kanssa hän ei myöskään ujostele, että joskus hän osaa olla oikea väripilkku.
Asusteita hän tykkää käyttää todella paljon. Ranteissa on yleensä erilaisia rannekoruja ja omistaa erilaisia lippiksiä.


Kuvissa: Hyerin (EXID)

Kerhot
- Lentopallokerho
- Baseballkerho

Muuta
- Rakastaa tanssimista, tanssipelejä ja pallopelejä (etenkin lentopalloa).
- Omistaa aikamoisen kokoelman erilaisia pehmoleluja.
- Ystävän kautta on tutustunut street danceen ja ystävänsä luona enimmäkseen on harrastanut sitä.
- Osaa soittaa pianoa ja huilua.- Suhteet -

- Pelit -
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa