Hyojin "Elly" Seo

Siirry alas

Hyojin "Elly" Seo

Viesti  Maya lähetetty Su Tammi 12, 2014 1:46 pmhey say need more basses
may day stop and game set
baby i feel good yo


Nimi: Hyojin Seo
Lempinimi: Elly, LE
Ikä: 10.12.1996 (18-vuotias)
Sukupuoli: nainen

Vuosikurssi: 3. vuosikurssilla
Luokka: 3-B
Luokanvalvoja: ?
Valinnaiset: kalligrafia, tietotekniikka, biologia

Seks. suuntautuminen: hetero / bi-curious
Siviilisääty: seurustelee Yonggukin kanssa

Huone: 357
Kämppis: Minzy

p e r h e s u h t e e t

Ellyn perhe on kokonaisuudessaan kuin suoraan jostain amerikkalaisesta draamasarjasta, jossa keskitytään rikkaiden ja maan hienostolaisten tapahtumarikkaaseen elämään kaikkine juonenkäänteineen.

Viisihenkisen perheen isä omistaa vanhemman veljensä kanssa SEO-yhtiön, joka on yksi Aasian suurimmista tietotekniikan alan yrityksistä. Yritys on valtavan suosittu niin Japanissa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa, kuin myös muidenkin Aasian maiden markkinoilla.
Heti voi siis päätellä, että isää näkyy melko harvoin kotona, sillä tuolla riittää kiirettä hänen ja veljensä omistaman yhtiön johtotehtävissä.

Luonteeltaan perheen isä on hyvin määrätietoinen ja työtään kohtaan täydellinen perfektionisti, hän on kuin syntynyt johtoasemaan ja siinä hommassa mies on oikeasti hyvä. Tavallisen ihmisen mittapuulla hän ei ehkä ole varsinaista isä-ainesta, sillä perheessä on muutenkin tapana osoittaa rakkautta lähinnä rahallisessa muodossa.
Harvoin kun mies on kotona perheensä luona, ei hän juurikaan halua keskustella vakavista asioista, vaan jutustelu on yleensä melkoisen pinnallista - hän haluaa tietää miten lapsilla menee koulussa, kuulla heidän ystävistään, mahdollisista poika-jutuista ja niin edelleen, mutta oikeasti tärkeät ja syvälliset asiat eivät kuulu tälle listalle, sillä kotona ollessaan mies haluaa rentoutua.
Vaikka isän kanssa onkin helppo jutella pinnallisista asioista, niin mies ei kuitenkaan ole sitä sorttia, jolle lähtisi ensimmäisenä kertomaan omista ongelmistaan.

Perheen äiti on oikea seurapiirikaunotar ja hän kuuluu kiistatta Japanin seuratuimpiin rikkaisiin naisiin, hän kun on syntyjään rikkaan ja menestyneen hotelli-ketjua pyörittävän suvun perijätär.
Nainen on kuin Aasian oma Paris Hilton ja häntä verrataankin tuohon tasaisin väliajoin erilaisissa lehdissä sun muissa.
Hänen ei ole tarvinnut elämänsä aikana tehdä päivääkään oikeita töitä, kun kaikki on tullut valmiina hopeatarjottimella - sen sijaan hän kuluttaa aikaansa yltäkylläisyydestä ja Aasian kerman glamourista nauttien; milloin hän raahaa tyttäret mukaansa kaiken kattaville kylpylälomille, lähtee tuttaviensa kanssa risteilyille yksityisillä huvijahdeilla tai järjestää ystäviensä kanssa hyväntekevisyys-juhlia.

Luonteeltaan perheen äiti on omalla tavallaan hyvin häikäilemätön ja laskelmoiva persoona, joka osaa kääntää asiat omaksi ja perheensä edukseen. Hän pitää omaa perhettään kiistatta kaikista parhaimpana ja vaikka naisella riittää näitä rikkaita naisystäviä, loppupeleissä he ovat kuitenkin kaikki kilpailijoita.
Rikkaiden elämä on yhtä draamaa erilaisten kieroilujen ja juoruilujen keskellä ja Seon perheen äiti rakastaa olla kaiken tuon ympäröimänä.
Naisesta tuli äiti melko nuorella iällä ja vaikka hän ei olekaan yksi niistä pullantuoksuisista ja rimpsuessuisista äideistä, omalla tavallaan hän rakastaa lapsiaan suunnattomasti ja on kyllä naarasleijonan tavoin valmis tekemään uhrauksia ja asioita perheensä eteen.
Rakkauttaan nainen osoittaa lähinnä rahallisessa muodossa ja viemällä tyttöjään shoppailemaan, nauttimaan naisellisesta elämästä kylpylähotelleihin ja tyttöjen kesken he  viettävät muutenkin aikaa varsinkin lomilla.

Perheen tyttäret ovat aina saaneet kaiken haluamansa, heidän ei ole tarvinnut koskaan nähdä vaivaa näiden asioiden eteen, vaan vanhemmat syytävät heille rahaa kuin roskaa.
Äidillä ja isällä molemmilla on tahoillaan useampikin rakastaja, ja molemmat ovat toistensa "syrjähypyistä" tietoisia. He tulevat asian kanssa loistavasti toimeen, sillä silloin kun perhe on yhdessä koolla (eli kun isä on harvoin kotona), niin näillä rakastajilla ei ole osaa eikä arpaa heidän perhe-elämässään.

Ellyn oma suhtautuminen vanhempiinsa on vähän ristiriitainen. Hän kyllä tulee toimeen molempien kanssa, vaikka tyttöä toisinaan ärsyttääkin heidän perheensä pinnallisuus ja äidin pakottava tarve saada heidän perheensä näyttämään mahdollisimman täydelliseltä ulkopuolisten silmiin.
Ellyllä on tapana ottaa toisinaan yhteen äitinsä kanssa varsinkin Ellyn vaatteista - heidän käsityksensä tyylikkyydestä kun on täysin toistensa vastakohdat.
Äidillä on myös tapana yrittää parittaa tyttäriään rikkaiden perheiden nuorten miesedustajien kanssa, sillä hän tottakai toivoo lastensa valitsevan tasokkaat aviomiehet (jos se perheen äidistä on kiinni, niin tytöillä ei edes ole lupa deittailla "luusereita") ja nainen tekeekin parhaansa asian eteen kutsumalla sopivia puolisoehdokkaita niihin juhliin, joita hän usein järjestää.
Tämä saa Ellyn näkemään punaista ja useaan otteeseen he ovatkin äitinsä kanssa asiasta riidelleet.

Siskoihinsa Ellyn välit ovat puolestaan aidosti todella hyvät ja läheiset. Kun vanhemmat ovat tuollaisia, niin siskoksista on keskenään tullut todella läheisiä ja he pystyvät puhumaan toisilleen lähestulkoon ihan mistä vain.
Pikkusiskoonsa Elly suhtautuu toisinaan vähän kiusoittelevammin ja vaikka hän ennen viettikin paljon vapaa-ajastaan siskojensa kanssa, niin aloitettuaan lukion ja saatuaan uusia kavereita, ei hän enää suostu pikkusiskoaan ottamaan joka paikkaan mukaan.

l u o n n e

Elly on luonteeltaan sanalla sanoen bitch ja nuori neitokainen on erittäin hyvin "LIKE A BOSS" - asenteensa takana viihtyvää sorttia. Hän tiedostaa täysin oman arvonsa ja paikkansa yhteiskunnassa - joka on tietysti tavallisten tallaajien yläpuolella.
Elly on tosi napakka suustaan ja vaikka hän onkin saanut kaiken kattavan hyvän kasvatuksen, sillä seurapiireissä on osattava käyttäytyä, niin tyttösen suusta toisinaan lentää isojakin sammakoita, eikä se häntä itseään ainakaan edes haittaa. Sanallisessa kinastelussa tyttö ei koskaan jää toiseksi, vaan hän haluaa aina saada sen viimeisen sanan.
Sisaruksista Elly on se kovapäisin ja tyttö on sen verran pilalle hemmoteltu, että hän haluaa asioiden menevän hänen haluamallaan tavalla, mutta koska siskot ovat kuitenkin siskoja, ei Elly jaksa heille pitkään murjottaa.

Vaikka Elly itse on kasvanut rikkauksien keskellä ja hän on oppinut siihen, että sormia napsauttamalla saa aina kaiken haluamansa, niin hän ei kuitenkaan ole mikään pitkiä ripsiään räpyttelevä diivaprinsessa, niin kuin suurin osa hänen ikäisistään rikkaista tytöistä tuppaa toisinaan olemaan - Elly itse vihaa näitä ällöttäviä teinilutkia, mistä syystä hänellä ei äitinsä seurapiireissä kovin montaa kaveria ole.
Elly on muutenkin tosi tarkka siitä keihin hän viitsii kuluttaa aikaansa, mutta kun tyttö on antanut mahdollisuuden tutustumiselle ja laskenut hieman suojamuurejaan, niiden alta paljastuukin todellinen ystävä, joka kyllä pitää huolen omistaan.

Ellystä saa helposti todella ilkeän kuvan, mutta vaikka hän onkin vähän sellainen badass, ei hän kuitenkaan läpeensä paha ole. Lapsena tyttö oli ujo ja hiljainen ja hän jäi helposti päiväkodissa toisten jalkoihin, ja tyttö leikkikin suurimmaksi osaksi yksikseen tai sitten siskojensa kanssa.
Elly tapasi päiväkodissa ensimmäiset ystävänsä, jotka puolustivat häntä, ja pikkuhiljaa se ujo pikkutyttö jäi historiaan ja nykypäivänä kukaan ei ikinä uskoisi, että Elly on pienenä ollut ujo ja hiljainen.

Kova kuori on suurimmaksi osaksi pelkkää show'ta ja se on Ellylle eräänlainen selviytymiskeino. Kukaan ei voisi koskaan satuttaa häntä, jos hän vain on tarpeeksi kova, jos kukaan ei vain pääse läpäisemään hänen suojamuuriaan.
Siinä tosin on eräs ratkaiseva aukko, jota Elly ei välttämättä itse ole edes tiedostanut; se muuri on jo läpäisty. Hän on päästänyt läheisimmät ystävänsä sen läpi, samoin kuin sisaruksensa.
Se tosin ei välttämättä ole lainkaan huono asia, jos Elly vain osaisi kääntää asian omaksi edukseen, eikä ajattelisi ihmisistä niin negatiivisesti.

Elly on hyvin temperamenttinen tyttö, joka kiihtyy nollasta sataan sekunnin murto-osassa ja tällöin hän korottaa ääntään välittämättä lainkaan viattomista sivullisista. Hän suuttuu myös helposti ja toisinaan voisi luulla, että murjottaminen kuuluisi hänen lempipuuhiinsa, mutta onneksi Elly on myös yllättävän helppo lepyteltävä - vaikka ulkonäöstä voisi luulla vähän muuta.
Elly rakastaa shoppailua ja vaatteita häneltä löytyy suorastaan naurettavan paljon; mistään ei voi edes luopua, kun "sitä voi vaikka tarvita joskus" tai "tän voi vaikka yhdistää vielä jonkun muun kanssa".

Koska tytöllä on käytännössä rahaa kuin roskaa, hän ostaa mielellään parhaimmille ystävilleen sellaisia asioita, joihin näillä itsellään ei olisi muuten varaa. Välillä joku saattaa miettiä, että Elly yrittäisi ikään kuin ostaa ystäviensä ystävyyden ja se on varmasti jossain vaiheessa pitänyt paikkaansakin, mutta se on myös hänen tapansa näyttää kiintymystään.
Se kun on kotoa opittu tapa näyttää rakkauttaan - samalla tavalla tytön vanhemmat ovat osoittaneet rakkauttaan rahallisessa muodossa.

Na na na na na na
Na na na na na na na na
Na na na na na na na na

Kuvissa: LE (EXID)u l k o n ä k ö

Ulkonäöltään tämä nuori nainen on luonteensa mukaisesti vähän bitchyn näköinen ja hänen "like a boss" - asenteensa suorastaan huokuu hänen ulkoisesta aurastaan. Elly ei juurikaan ole sillä perinteisellä tavalla kaunis, vaan tytön kasvoissa on suloisen pyöreyden sijaan pientä poikamaista kulmikkuutta.
Hänen katseessaan on aina tietynlaista ylväyttä, jonka hän on perinyt äidiltään, ja Ellyllä on usein huomaamattaan tapana katsoa muita nenänvarttaan pitkin alaspäin.

Elly on varreltaan 168 cm pitkä ja painoa nuorella neitokaisella on 50 kilon verran. Hänen hiuksensa ovat luonnostaan mustat ja suorat, mikä on hänelle ihan okei, sillä olisi todella vaivalloista suoristaa hiukset joka aamu.
Elly ei kuulu niihin tyttöihin, jotka kihartavat hiuksiaan huolella joka aamu näyttääkseen mahdollisimman hyvältä, ehei todellakaan, vaan hän yleensä vain kiskaisee hiuksensa tavalliselle ponihännälle ja se on tytölle ihan riittävä. Kasvoihinsa hän näkee enemmän vaivaa ja tytöllä onkin tapana korostaa silmiään paksulla rajauksella. Kulmat on piirretty siihen malliin, että hän näyttäisi kurtistavan kulmiaan ärtyneenä, vaikkei oikeasti olisikaan erityisen ärtynyt.
Ellyllä on aatelismainen nenä ja täyteläiset huulet, nenän hän on perinyt isältään ja huulet äidiltään.

Mekot sun muut tyttömäiset rimpsut eivät kuulu Ellyn vaatevalikoimaan, ellei hänen äitinsä ole pakottanut häntä pukemaan jotain tiettyä vaatekappaletta johonkin hänen monista juhlistaan. Tyttömäisen hempeät vaatteet eivät oikein pue Ellyä, eikä hän saa niissä parhaita puoliaan kunnolla esiin.
Kireät housut ovat tytön suosiossa, sillä hän rakastaa korostaa jalkojaan niin housujen kuin korkeiden korkojen avulla. Elly on muutenkin ihan tyytyväinen vartaloonsa, vaikkei hän juurikaan mitään liikuntaa harrasta muutoin kuin street dancen muodossa.
Elly rakastaa näyttäviä vaatteita, joita ei ihan jokaisella vastaantulijalla näe - hän on vuosien varrella kehittänyt oman värikkään tyylinsä, johon hän itse on oikein tyytyväinen. Perheen äidillä ehkä olisi toisinaan sananen jos toinenkin sanottavanaan Ellyn vaatevalintoihin, mutta kovapäinen Elly pukeutuu juuri niin kuin hän itse haluaa.

Erilaiset asusteet ovat myös lähellä tytön sydäntä, hänen suurin rakkautensa on musta pitsi. Hän tykkää mustasta pitsistä yksityiskohtina vaatteissa, mutta se on osoittautunut myös kerrassaan ihanaksi asusteeksi yksinkertaisempienkin vaatteiden kanssa.
Ellyn suosikki on hänen mustalla pitsikoristuksella verhoillut aurinkolasinsa, joita hän voisi käyttää vaikka koko ajan.

m u u t a
- veriryhmä AB
- legot ovat Ellyn heikkous; hän rakastaa ostaa erilaisia legojuttuja ja rakentaa niistä näyttäviä luomuksia, jotka hän sitten asettelee esille valtavaan vitriiniin, joka hänen huoneessaan on.
- harrastaa street dancea ja sitä kautta hän on tutustunut parhaaseen ystäväänsä. Alkuun harrastus oli salainen, eikä hän kertonut varsinkaan äidilleen asiasta mitään - hän vain lähti iltaisin ja tuli kotiin silloin kun tuli, mutta nykyään se ei oikeastaan enää ole niin suuri  salaisuus.


k e r h o t
- valokuvauskerho


v i d e o t
- EXID - I Feel Good
- Feeldog, Junhyung & LE - You Got Some Nerve


s u h t e e t

Minji "Minzy" Gong
Kovasanainen kaunotar, hirveä lehmä, Lady Domina... Kaikessa loistossaan Ellyn parhain ystävä.
Elly tapasi Minzyn ensimmäistä kertaa eräässä street dance - tapahtumassa tammikuussa 2013. Samantien kaksikon välillä oli pientä kilpailuhenkisyyttä ja kevään aikana he ehtivät tutustua toisiinsa paremminkin, kilpailuhenkisyyden alta alkoi nousta pientä orastavaa ystävyyttä.
Ellyn aloittaessa huhtikuussa opiskelunsa Sakurako Highissa, hän sai heti ensimmäisenä päivänä asuntolalla huomata tavaroita viedessään, että Minzy olisi hänen uusi kämppiksensä - liekö tuo sitten ihan kohtalon johdatusta? Siitä lähtien he ovat olleet parhaita ystäviä ja Minzy on aina naispuolinen henkilö hänen siskojensa lisäksi, jonka Elly on kunnolla päästänyt kuorensa alle, eikä hän ole päivääkään sitä katunut.

Hyerin Seo
Pikkusisko, joka on se perheen söpöin ja suloisin. Hyerin on todella suloinen tyttö, tosin Elly ei ikinä ole tuota siskolleen suoraan sanonut - koska Hyerin on se nuorimmainen, suhtautuu Elly tyttöön vähän kiusoittelevaan sävyyn.
Siskokset ovat muutenkin keskenään todella läheisiä, ovat olleet ihan pienestä pitäen ja Ellyn suhtautuminen siskoihinsa on jollain tasolla suojeleva; varsinkin kun Hyerin on se nuorin ja kun tyttö sattuu vielä olemaan niin sinisilmäinen ja viaton tapaus.
Hänen mielestään kukaan muu ei saisi kiusata tuota paitsi hän itse.
Toisinaan Elly joutuu pyörittelemään silmiään ja facepalmaamaan kaksin käsin Hyerinin "tyhmyydelle" ja viattomuudelle, sillä hän ei voi käsittää miten tyttö voikin toisinaan olla niin pöljä. Luonteeltaan Hyerin muistuttaa todella paljon Kikwangia ja hän onkin toisinaan todennut, että Hyerin on aivan varmasti adoptoitu heille Kikwangin perheestä.
Elly ei kuitenkaan vaihtaisi siskoaan kehenkään muuhun.

Gain Seo
Isosisko, joka on se perheen fiksuin ja ystävällisin tapaus, ja jolla on maaginen kyky tulla kaikkien kanssa toimeen, jos hän itse niin haluaa. Elly ja Gain ovat läheisiä keskenään ja siskot ovat muutenkin tärkeimpiä ihmisiä Ellyn elämässä.
Hän ei ole ketään muita naispuolisia ihmisiä päästänyt vuosiin lähelleen - ei ennen kuin hän tapasi Minzyn - ja Gain ja Hyerin ovat olleet ainoat tyttökaverit, joita hänellä on ollut.
Ellyn mielestä Gainin kanssa on mukava viettää aikaa ja isosiskolleen hän pystyy kertomaan sellaisistakin asioista, joista hän ei noin niin kuin yleisesti ottaen "osaa" avautua - eli silloin kun hänellä on vaikeaa.
Gain on aina ollut hänen luottohenkilönsä, eikä hän ikinä vaihtaisi isosiskoaan kehenkään muuhun.

Kikwang Lee
Tähän taitoluistelija-/tanssijapoikaan Elly tutustui ensimmäisen kerran jo päiväkodissa, jolloin häntä kiusattiin muiden lasten toimesta (Elly kun oli lapsena todella ujo ja hiljainen), ja Kikwang sattui häntä puolustamaan. Heistä tuli sen jälkeen hyviä ystäviä ja Elly tutustui myös Kikwangin parhaaseen ystävään, Junhyungiin.
Pikkuhiljaa välit kuitenkin vähän viilenivät ainakin Ellyn suunnalta ja nykyään hän ei oikeastaan niin kauheasti vietä aikaa Kikwangin ja Junhyungin kanssa - itse asiassa lukiossa tuskin kukaan tietää, että he ovat oikeasti lapsuudessa ollut hyviäkin ystäviä keskenään, koska nykyään sitä ei enää päällepäin uskoisi.
Ellyllä ei seurapiireissä oikeastaan ole muita kavereita Kikwangin ja Junhyungin lisäksi, ja vaikka heitä kolmea voisikin tituleerata seurapiirien "friikeiksi", ei Elly kuitenkaan noita kahta vaihtaisi muihin - ei hän tätä tietenkään ole kaksikolle kertonut. Hänestä on oikeastaan ihan mukava toisinaan vieläkin viettää poikien kanssa aikaa.

Junhyung Yong
Antisosiaalinen tietokonenörtti, johon Elly tutustui lapsena Kikwangin kautta - Kikwangin paras ystävä siis. Nykyään he eivät enää ole hirveästi tekemisissä keskenään, mutta välillä Elly yllättää itsensä muistelemasta heidän lapsuuttaan pienellä haikeudella, mutta sitähän hän ei kenellekään suostu myöntämään.
Elly pitää Junhyungia hyvin fiksuna ja coolina tyyppinä, vaikka tuota seurapiireissä katsotaankin vähän nenänvartta pitkin antisosiaalisuuden ja nörttiyden vuoksi. Junhyung ei missään tapauksessa ole ujo ja sen Ellykin tietää, koska hän tuntee toisen paremmin kuin moni muu.

Kiseok "Cream" Kim
Cream ja Sims sattuivat ensimmäisen vuoden alussa näkemään tilanteen, jossa Elly otti melko kovasanaisesti yhteen Joen kanssa ja lopuksi tyttö veti tuota turpaan, jonka seurauksena kolmasluokan pahimmat kiusaajat tuntuivat vähän osoittavan kiinnostusta häntä kohtaan.
Elly itse on lukion alkamisesta asti pitänyt Creamia ja Simsiä cooleina, ja ehkä siinä on vähän sitä sielunsympatiaa  - ovathan he keskenään melko samanoloisia ihmisiä.
Elly ja Minzy pääsivät tutustumaan nuorukaisiin pikkuhiljaa paremmin ja nykyään he ovat kavereita keskenään. He siis kuuluvat Minzyn kanssa näiden porukkaan.

Jongsu "Sims" Sim
Komea ja miehekäs kolmasluokkalainen, johon Elly iski silmänsä heti koulujen alettua. Simsissä oli heti jotain mikä sai Ellyn kiinnostuksen heräämään ja tyttö halusi päästä näihin koulun pahimpiin kiusaajiin tutustumaan.
Elly on pienessä mielessään elätellyt pieniä toiveita Simsiä kohtaan, mutta toistaiseksi hän on ainakin joutunut pettymään, vaikka heillä oli keväällä tutustumisen alkuhuumassa yhdenillan juttukin.
Nykyään he kuitenkin ovat ihan hyviä kavereita keskenään ja Elly viettää mielellään aikaa Creamin ja Simsin seurassa. Minzyn kanssa he ovat jopa useampaan kertaan kutsuneet pojat mukaansa prameisiin illanviettoihin, joihin kuuluu sampanjaa ja limusiinillä ajelua pitkin kaupunkia hyvän musiikin pauhatessa taustalla.

Maki Goto
Creamin ja Simsin kavereita, johon Elly ei oikeastaan ole sen kummemmin tutustunut. Hänellä ei ole mitään Makia vastaan, Elly vain ei yleisesti ottaen päästä lähelleen naispuolisia henkilöitä - hänellä on jo siskonsa ja Minzy.
He kuitenkin tulevat pintapuolisin ihan hyvin toimeen, juttelevat silloin kun näkevät, mutta eivät kuitenkaan sen erityisemmin hengaile keskenään.

Keunsuk "Prince" Jang
Tämä ihanan ja ällöttävän niljakas rastahiuksinen nuorukainen oli ensimmäisiä, joihin Elly pääsi uudessa koulussaan tutustumaan ja tottakai he päätyivät sänkyyn. Elly on kuitenkin todennut Princen loppujen lopuksi kiehtovaksi persoonaksi, jonka kanssa on toisinaan ihan hauska hengailla muutenkin kuin seksin merkeissä - ja jos ei muuta, niin ainakin Prince osaa bilettää.

Byunghun "L.Joe" Lee
Mahdottoman ärsyttävä luokkalainen, jota Elly ei vain voi sietää silmissään. Heti ensinäkemältä hän suhtautui Joeen negatiivisesti ja nopeasti he saivatkin kärhämän aikaiseksi.
Ensimmäistä vuotta oli ehtinyt kulua vasta muutama viikko, kun he ajautuivat isompaan kärhämään keskenään ja molempien huudot olivat halkoneet käytävää ja tilanne oli lopulta päätynyt siihen, kun Elly veti poikaa turpaan ja Cream ja Sims näkivät tämän välikohtauksen.

Yuichi "Yuusei" Tanaka
Toinen hyvin mitäänsanomaton luokkakaveri, josta Elly ei oikeastaan ole mitään mieltä. Tämä pienikokoinen poika on Ellylle yhtä samantekevä kuin ladon ränsistynyt seinä.


p e l i t


►  No money, no funny - except when your daddy's paying everything!    ||    perjantai 7.8.2015   •   Minji (Ru-chan)
Neitokaiset ovat lähteneet vähän shoppailemaan Ellyn isän antamalla luottokortilla.
[ K U O L L U T ]


►  Just what the hell are you doing?!    ||    keskiviikko 12.8.2015   •   Jiro (Electra)
Ellyllä on huono päivä, eikä Jiro ainakaan helpota sitä.
[ K U O L L U T ]___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa