I won't rest until I solve this case! [KUOLLUT]

Siirry alas

I won't rest until I solve this case! [KUOLLUT]

Viesti  Samirix lähetetty La Tammi 11, 2014 3:17 pm

//Maya ja Taka tänne näin~ :DD//

Perjantai 31. tammikuuta 2014

Keiko Kitagawa

Tänään hän oli päässyt pitkälle, kun Ginzaan asti oli onnistunut seuraamaan Takahiroa, mutta poika oli onnistunut mystisesti katoamaan hänen näköpiiristään. Neitokainen oli yrittänyt saada selvitettyä tätä juttua jo pitkän aikaa, mutta ei ole millään ratkaissut tätä suurta mysteeriä, jonka nimi oli Takahiro Morita. Tänään hän oli päässyt niin pitkälle, mutta sitten oli kadottanut pojan. Turhautunut neitokainen lähti astelemaan katua pitkin yrittäen löytää ihmisten joukosta Takahiron, mutta tuota ei löytynyt.
Keiko oli pukeutunut lämpimään takkiin ja päässään oli tumman värinen hattu. Koulupuku oli hänellä vielä päällä ja ilma oli alkanut viilentyä entisestään. Kumminkin Keiko ei suostunut luopua nyt. Hän oli päässyt niin pitkälle ettei hän halunnut luovuttaa nyt. Ei suostunut jättää tätä tähän.

Ruskeahiuksinen neitokainen asteli katua pitkin mietteliäs ilme kasvoillaan. Ginzassa hän ei ole aikaisemmin käynyt, joten paikka ei ollut niin tuttu paikka. Nimittäin hän oli ennen koulun alkua tullut Tokioon Kobesta. Olihan se ollut aikamoinen teko, kun hän oli halunnut lähteä Tokioon, missä ei ollut ketään hänen sukulaisia tai ketään jonka hän tuntisi. Keikoa ei se pelottanut ollenkaan. Hän oli oikein innokkaana tullut tänne ja oli oppinut liikkumaan Shibuyassa ja pikku hiljaa hän oli alkanut oppia liikkumaan muuallakin viime vuoden aikana.
Keiko oli kääntynyt eräälle kujalle ja hänelle tuli jonkinlainen aavistus – hoksottimet alkoivat hälyttämään –, jonka seurauksena hän lähti astelemaan eteenpäin. Joku muu olisi perääntynyt siinä vaiheessa, koska kuja muutenkin näytti hyvin hämärältä paikalta ja vähän jopa pelottavalta, mutta Keiko ei perääntynyt. Ehei, hän ei kyllä ikinä suostuisi perääntymään. Hiljaisin askelin Keiko liikkui peremmälle ja yritti erottaa äänet puheiksi, jotta saisi siitä jotain selvää. Ei onnistunut siinä ja sen takia sitten päätti hiippailla lähemmäs. Uteliaisuus otti vallan hänestä, vaikka sen myötä hän voisi joutua hengenvaaraan. Sellaisia tyttö ei yhtään ajatellut, vaan tietää mitä siellä oikein tapahtui. Hänen etsivän hoksottimet hälyttivät sellaisella tavalla, että tässä oli varmasti jotain hämärää.

Kuja laajentui peremmällä ja hän pystyi näkemään hämärän näköisen aukion, missä näytti seisovan joukko miehiä. Tyttö painautui seinää vasten ja kurkisti joukon suuntaan. Hän sai sieltä ja täältä sanoja, mutta ei kokonaisia lauseita saanut selvitettyä. Yksi asia oli selvää ja se oli se että tässä oli varmasti kaikki todella hämäriä juttuja. Mikään ei voinut olla sen epäilyttävämpää. Hän yritti olla mahdollisimman huomaamaton, mutta jos hän halusi saada selvää siitä, mistä nuo keskustelivat, hänen oli päästävä lähemmäksi. Keiko ei siinä yhtään epäröinyt vain yritti keksiä jonkinlaista keinoa, että pääsisi mahdollisimman huomaamattomasti lähemmäksi kuuntelemaan. Tytön katse kiersi ympäristössä. Paljoa vaihtoehtoja ei ollut, mutta eiköhän hän jotenkin onnistuisi siinä. Päättäväinen ilme kasvoillaan hän alkoi liikkua mahdollisimman matalana ja huomaamattomana lähemmäksi piiloutuen isojen roskatynnyrien taakse ja vilkuili joukkion suuntaan. Siinä ei ollut mikään näkymä, mutta hän pystyi kuuntelemaan vähän paremmin. Ei siitä kylläkään ollut paljoa apua. Puristi huuliaan yhteen ja aikoi liikkua vielä lähemmäksi, vaikka se tulisi olemaan todella riskialtista sen suhteen että hänet huomattaisiin.

//Hohohoo, tästä ei tullut niin hyvä aloitus, mutta saa luvan kelvata! XDD//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa