Good to be back [VALMIS]

Siirry alas

Good to be back [VALMIS]

Viesti  Shui lähetetty Ti Tammi 07, 2014 8:09 am

// Maya ja Sims ja varmaan Ginakin vähän :D//

maanantai 13.1.2014

Kibum Kim

Tuntui vähintäänkin oudolta palata takaisin. Sakurako High’n asuntola näytti, kuulosti ja haisi samalta kuin vuosi sitten, kun Key oli pakannut tavaransa häipyäkseen New Yorkiin. Key ei juuri välittänyt tällaisista kliseistä, mutta niin vain hänenkin oli myönnettävä, että jokin tuntui silti kovin erilaiselta. Kokonainen koulu tuskin oli ehtinyt kokea vuodessa mitään kovin radikaalia, joten ehkäpä se oli Key, joka oli muuttunut. Ketäpä vuosi yksin ulkomailla ei kasvattaisi edes vähän?

Key oli palannut Tokioon jo juuri ennen joulua, mutta oli viettänyt lomansa äitinsä ja isäpuolensa luona, eikä ollut vielä edes ehtinyt nähdä ketään ystävistään. Nyt hän oli kuitenkin palannut asuntolalle viikkoa ennen joululoman loppua tuomaan tavaroitaan, joita olikin kokonainen jättisuuri matkalaukullinen. Lisää toki oli vielä tulossa, muttei Key jaksanut tuoda koko lastia kerralla. Hän oli innostunut New Yorkin kaupoissa vähän liikaa, joten uutta vaatetta ja muuta härpäkettä oli enemmän kuin tarpeeksi. Varsinaisesti Key oli ajatellut muuttavansa takaisin asuntolaan vasta loppuviikosta, jotta ehtisi viettää perheensä kanssa vielä muutaman päivän, sillä koulussa ehtisi taas olla koko kevään.

Key oli jo ehtinyt käydä matkalaukkuineen kurkkimassa aulan kautta tyhjään ruokalaan sekä hiippailla mahtielkeisesti oleskelutilojen läpi uudelle huoneelleen, johon hän oli edellisviikolla käynyt jo pikaisesti noutamassa avaimen. Huonekaveristaan hän ei ollut tajunnut kysyä, mutta tuskin hän nimenkään perusteella olisi liian hyvin osannut henkilöä tunnistaa. Koska Key oli lähtenyt kesken toisen lukuvuotensa, joutui hän nyt vuoden jälkeen jatkamaan siitä mihin jäi. Näin ollen nuorukainen siirtyisi siis vuotta itseään nuorempien sekaan, eikä varsinaisesti tuntenut henkilökohtaisesti näistä juuri ketään. Onnekseen Key oli kuitenkin ihan hyvä tutustumaan muihin ja hänellä oli jo valmiiksi kavereita ainakin pari kuukautta ennen kuin muut jo kolmannella luokalla olevat häipyisivät. Key ei siis juuri jaksanut ottaa stressiä Sakurako High’hin paluustaan.

Saatuaan laukkunsa tyhjennettyä, Key nappasi tyhjän pinkin matkalaukkunsa mukaan ja suuntasi könyämään sen kanssa rappuset ylös toiseen kerrokseen. Kolmasluokkalaiset asuivat siinä kerroksessa, ja Keytä kiinnosti käydä katsomassa, josko joku tuttu olisi paikalla. Ensimmäisen kerroksen oleskelutiloissa ainakin oli jonkin verran elämää, joten oli hyvin mahdollista, että myös toisessa kerroksessa olisi useampi tyyppi paikalla. Ja niin olikin.

”Gina! Yama-chan!” Key päästi suustaan korkean kiljahduksen ja säntäsi oitis kohti ystäviään, jotka olivat kumartuneina lähekkäin tietokoneiden luona. Hän näki molemmista vain selkäpuolen, mutta totta kai hän nämä tunnisti. Toisten luo kirmatessaan hän hylkäsi laukkunsa lennosta keskelle oleskelutilaa ja syöksyi suoraan molempien niskaan antaakseen näille maailman suurimman halauksen jatkuvan mekastuksen säestämänä.

// noh kylläpäs nyt on tekstisuoni ruosteessa… //
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ti Tammi 07, 2014 9:36 am

// Täältä tullaan! Aattelin nyt alkuun ottaa vaan Ginan, koska muuten tää peli loppuu ennenku kerkee kunnolla edes alkamaan :::D Sims tulee mukaan sit seuraavassa vuorossa~ //

Gina Choi

Punaisenruskeat hiukset omaava tyttö sipaisi kasvoilleen valahtaneen kiehkuran korvansa taakse keskeyttämättä juttuaan jostain turhanpäiväisestä asiasta, jota hän parasta aikaa Yama-chanille selitti. Poika kuunteli häntä keskeyttämättä, heittäen välillä jonkin kommentin johonkin väliin ja uskaltautuipa tuo välillä katsomaan Ginaan päinkin, vaikka nuoremman huomio taisi suuremmaksi osaksi olla tietokoneessa.
Tai sitten se johtui vain siitä, ettei poika oikein vieläkään tiennyt mihin suuntaan katsoa Ginan lähettyvillä, kun punastus tuntui nousevan nuoremman kasvoille joka kerta, kun tyttö soi toiselle suloisen hymyn. Oli ilmeisesti helpompaa, kun saattoi näennäisesti keskittyä tietokoneen ruutuun ja samalla kuunnella Ginan turhanpäiväistä selitystä ja tyttö piti huolen siitä, ettei nolostuttavia hiljaisuuksia pääsisi syntymään.

He olivat nyt epävirallisesti seurustelleet kuukauden päivät, siitä asti kun Yama-chan oli kutsunut hänet mukaansa joulutorille ja treffit olivat kaikenkaikkiaan olleet erittäin onnistuneet.
Gina oli siitä asti loistanut kuin Naantalin aurinko, eikä mikään vastoinkäyminen ollut pilannut hänen onneaan. Lomankin tyttö oli viettänyt Japanissa, sillä hän oli halunnut välttämättä viettää joulun yhdessä uunituoreen poikaystävänsä kanssa.

Itse asiassa kaikki nämä erinäiset käänteet hänen elämässään olivat saaneet hänet hetkeksi unohtamaan, että hänen kaikista parhain ystävänsä oli tulossa joulun alla takaisin Japaniin vietettyään vaihtovuotta New Yorkissa.
Gina oli vasta uuden vuoden pakeilla tajunnut, että Keyn täytyi olla jo takaisin Japanissa, mutta hän ei ollut kehdannut vielä häiritä toista - olivathan he jonkin verran pitäneet vuoden aikana yhteyttä, mutta oli sanomattakin selvää, että kun vaihdossa oli aikaa tasan se vuosi, ei hetkeäkään ollut hukattavaksi, vaan joka hetkestä täytyi ottaa kaikki irti; eli Key pystyisi keskittymään taas heihin palattuaan takaisin.
Nyt tyttö odotti jo innolla ensi viikkoa ja sitä, että koulut alkaisivat, sillä hän pakottaisi Keyn kertomaan hänelle juurta jaksaen ihan KAIKEN, mitä poika oli vuoden aikana kokenut - niin hyvät kuin huonotkin asiat, hän kääntäisi jokaikisen kivenmurikan ja haluaisi kuulla yksityiskohtia säästelemättä kaiken.

Gina oli kumartunut lähemmäs nuorempaa poikaystäväänsä, hänen huulillaan kareili pehmeä hymy, kun he juttelivat vähän hiljaisemmalla äänellä keskenään, tytön käsi kosketti välillä kuin ohimennen Yama-chanin kättä.
Jostain takaa kuuluva kiljahduksen sekainen huuto sai Ginan säpsähtämään ja jopa nolostumaan noin sekunnin murto-osan ajaksi, kun hän äkkiä nykäisi kätensä kauemmas, aivan kuin hän olisi jäänyt kiinni tekemästä jotain kiellettyä, mutta nopeasti tuo tunne väistyi uuden tieltä, sillä hän oli ehtinyt tunnistaa kenelle ääni kuului.
Siinä samassa heidän niskaansa oli jo kellahtanut tämä mysteerinen henkilö ja Gina tajusi kiljuvansa täyttä häkää, kun hän huomasi saaneensa parhaan ystävänsä syliinsä.

"Key!" Tyttö suorastaan huusi ja kiljui riemuissaan rutistaessaan vaaleahiuksista poikaa, eikä hän tiennyt itkikö hän vai nauroiko, sillä jälleennäkemisen riemu oli suorastaan käsin kosketeltavaa.
"Voi ei, millon sä oot tullu takas? Mikset sä ilmottanu mitään, että sä oot tänään tulossa tänne?"
Gina pommitti toista kysymyksillä, eikä hän täpinöissään tiennyt, miten päin olisi siinä ollut. Leveä hymy koristi hänen kasvojaan ja silmät tuikkivat onnellisina.

// duh, kyllä se tekstisuoni siitä taas alkaa toimimaan, kun pääset vauhtiin ! pitää kato puhdistaa röörit. :::D (whut.) //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Shui lähetetty Ke Tammi 08, 2014 12:36 am

Kibum Kim

Key ei välittänyt pätkän vertaa, vaikka kaikki muutkin oleskelutilassa olevat kääntyivät hölmistyneenä katsomaan, kun ilmaa alkoi halkoa kiljumisen ja huutamisen kakofonia. Meteli kuului varmasti koko asuntolaan, mutta mitä väliä. Key ei ollut vähään aikaan edes tajunnut, kuinka ikävä hänellä oli ollut kumpaakin ystäväänsä, joten tuntui uskomattoman hienolta vain syöksyä suin päin näiden niskaan ja syliin. Totta kai hänellä oli ollut alkuvuonna vähän joka päivä ikävä tuttuja ihmisiä ja tuttuja rutiineja, mutta ne olivat unohtuneet nopeasti hänen totuttua uudessa kaupungissa elämiseen ja siellä koulun käymiseen. Sitä paitsi uusi ympäristö ja jatkuva tekeminen olivat vieneet niin paljon hänen aikaansa ja keskittymiskykyä, joten ei hän ollut edes ehtinyt pitää Ginaan tai muihinkaan yhteyttä niin paljon kuin olisi halunnut. Mutta onneksi sosiaalinen media ja erityisesti facebook oli keksitty, joten jonkin verran oli kyllä kuulumisia vaihdeltu. Silti Key tunsi olevansa niin pihalla kaikesta, että hän kyllä aikoisi istuttaa tytön alas ja vaatia tätä kertomaan kaikki vuoden aikana tapahtunut. Vaaleahiuksinen oli tosin varma, että myös hän saisi kertoa muun muassa kaiken ja paljon kerrottavaa hänellä olikin!

Hetkeen Key ei kyennyt kuin huutamaan jotain ihmeellistä kiljunnan ja muun elämöinnin sekoitusta, mutta pakotti itsensä hiljentymään edes vähän Ginan alkaessa pommittaa kysymyksillä.
”Just ennen joulua”, Key vastasi ja irrotti raajansa halaussekamelskasta könytessään ylös. Nuorukainen vetäisi viereisen tietokoneen tuolin alleen, istahti siihen ja alkoi suoristaa vinoon mennyttä vaaleapunaista huppariaan.
”Ehkä mä halusin yllättää”, hän jatkoi vastauksena toiseen kysymykseen, eikä voinut kerta kaikkiaan hillitä kasvoillaan olevaa ylitsevuotavan riemukasta ilmettä. Hän ei ollut ihan varma itkettikö vai naurattiko häntä enemmän, mutta onneksi molemmat yhtä aikaa oli myös ihan hyvä vaihtoehto. Gina näytti käyvän läpi myös ihan samanlaisia tuntemuksia ja jopa Yama-chan näytti olevan edes vähän iloinen Keyn paluusta.
”Sori, ku en ottanu aiemmin yhteyttä, mulla oli ihan järjetön jet lag enkä kehdannu häiritä teidän joulun ja uuden vuoden viettoa”, Key sanoi anteeksipyytävään sävyyn. Hän oli todellakin kärsinyt ehkä vuosisadan suurimmasta jet lagista 14 tunnin aikaeron vuoksi ja omaan taattuun tyyliinsä oli tietysti suurennellut jokaista oirettaan. Pikku hiljaa hän oli onneksi taas tottunut menemään nukkumaan silloin kun sisäisen kellonsa mukaan oli Yhdysvalloissa herännyt.
”Mutta mitä teille kuuluu?” Key kysyi toisilta.

// haha eiköhän tämä tästä verry joskus :::D //
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ke Tammi 08, 2014 5:47 am

Gina Choi

Onneksi suurin osa kolmannen vuosikurssin opiskelijoista (joita yhteisissä oleskelutiloissa sillä hetkellä oli) tiesivät Keyn, ja sen että poika oli ollut vuoden vaihdossa, ja että he kolme sattuivat olemaan keskenään hyviä ystäviä, niin se hirmuinen huutaminen ja kiljuminen, mikä täytti sillä hetkellä huonetta, oli ehkä ymmärrettävissä.
Gina saattoi vaikka vannoa, että sillä hetkellä hän itki ja nauroi samaan aikaan, hänellä oli ollut Keytä kova ikävä. Vaikka tytön vuosi olikin ollut hyvin toiminnantäytteinen ja tapahtumarikas, kun hän oli parhaan tyttöystävänsä Hyosungin kautta tutustunut kunnolla Zicoon, Kyungiin ja muihin, niin Key oli silti Key, eikä kukaan voisi korvata tuota.

Lopulta he kuitenkin irrottautuivat hirmuisesta raajojen sekamelskasta ja Key sai itselleen tuolin alleen. Gina ei voinut muuta kuin tuijottaa ystäväänsä maailman levein hymy kasvoillaan ja silmäkulmat tuntuivat vetistävän hieman, ja se kuvastikin hyvin hänen sisällään myllääviä tunteita.
"Ei haittaa ollenkaan, mäkään en uskaltanu ottaa suhun yhteyttä, kun aattelin, että haluat levätä rauhassa", tyttö vastasi toisen anteeksipyytävään sävyyn pudistamalla pienesti päätään ja heilauttamalla kättään siihen malliin, ettei asia häntä haitannut ollenkaan.

Hän vilkaisi Yama-chania, kun Key kysyi mitä heille mahtoi kuulua. Hetken aikaa hän suunnitteli kertovansa heidän uunituoreesta "suhteestaan", mutta päätti kuitenkin, ettei tämä ehkä ollut asialle se parhain tilanne. Kyllä hän vielä ehtisi.
"Mulle ainakin kuuluu tosi hyvää, loma on menny taas ihan liian nopeesti", hän aloitti kääntäen katseensa jälleen Keyhin.
"Mulla on sulle ihan hirveesti kerrottavaa, mut pitää ehkä oottaa parempaa ajankohtaa", Gina sanoi ja naurun ja kikatuksen sekainen ääni karkasi hänen huuliltaan.
"Ja sun pitää kertoo mulle kaikki sun vuodesta!"


Jongsu "Sims" Sim

Pitkä loma alkoi lähennellä kohta loppuaan ja vaikka ajatus sinällään olikin hyvin masentava (ainakin Simsin mielestä), niin tilannetta sentään lohdutti se, että hänen tarvitsisi jaksaa kyseisessä oppilaitoksessa vielä kolmisen kuukautta ja sitten hän valmistuisi.
Pitkänhuiskea nuorukainen suki hiuksiaan vähän puolihuolimattomasti parempaan asentoon huoneensa vessassa, se tuttu siilikampaus oli saanut armollisesti luvan kasvaa vähän pidemmäksi, eikä tukka oikeastaan mitenkään pahalta näyttänyt.
Harvemmin Sims oikeasti kulutti aikaansa hiustensa laittoon - nytkin se oli vähän huolimatonta - mutta heidän oli tarkoitus lähteä treffeille Satsukin kanssa, joten pieni vaivannäkö oli ihan sallittua. Pieni hymynhäivä käväisi nuorukaisen kasvoilla. Pitkästä aikaa hän saattoi luokitella itsensä siihen mukiinmenevän onnellinen - kategoriaan, mikä oli oikeasti harvinaista, sillä pitkään aikaan hän ei ollut tuntenut oikeastaan yhtään mitään. Kaikki oli aina ihan okei tai ihan jees, sitä oli jatkunut pitkään, kunnes Maki oli uskaltautunut esittämään huolensa tilannetta kohtaan.

Nyt hän kuitenkin pudisteli päätään moisille ajatuksille, tunki puhelimen farkkujensa taskuun ja kiskoi mustaa nahkatakkia punaisen hupparinsa päälle, jonka hupun hän oli nykäissyt huolettomasti päähänsä. Nahkatakki sai jäädä auki, niin kuin aina.
Huone jäi tyhjilleen hänen jälkeensä, Simsillä ei ollut aavistustakaan missä Ozic mahtoi olla - luultavasti viettämässä lomaansa joko porukoillaan tai kavereillaan, mutta heidän olisi tarkoitus nähdä viimeistään viikonloppuna, sillä Makin sisarusten omistamassa baarissa olisi silloin bileet vielä ennen koulujen alkamista.

Tummatukkainen nuorukainen käveli poikien puolelta kohti keskellä olevaa yhteistä oleskelutilaa, jonka toisella puolella oli tyttöjen huoneet. Heidän oli tarkoitus Satsukin kanssa nähdä yhteisissä tiloissa ja jatkaa siitä sitten johonkin.
Asuntolalla ei ollut vielä mitenkään hirveästi porukkaa, sillä suurin osa taisi vielä nauttia viimeisestä lomaviikostaan perheidensä kanssa, joten asuntolan metelitaso oli viimepäivinä ollut hyvinkin rauhallinen. Nyt tosin yhteisistä tiloista kantautui nuorukaisen korviin ihan käsittämätöntä meteliä, joka jotenkin etäisesti kuulosti vieläpä ihan tutulta.
Hän kurtisti kulmiaan kävellessään eteenpäin ja saapuessaan siihen käytävän ja yhteisten tilojen yhdistymiskohtaan, Simsin ilme oli varmasti hetken aikaa näkemisen arvoinen, ennen kuin hän sai kasvonsa taas kuriin.

Key.

Tosiaan. Siitä oli nyt vuosi. Simsin loppuvuosi oli ollut paranemaan päin, joten hän ei ollut itse asiassa viime aikoina edes muistanut, että Key oli tulossa takaisinkin, saatikka että se ajankohta oli juuri nyt.
Tummatukkainen nuorukainen tunsi vuoden takaisten muistojen kohoavan taas mieleensä ja se sai Simsin leukaperät kiristymään hieman.
Kädet tunkeutuivat farkkujen taskuihin ja hän nojasi sivuttain käytävän seinään, kun hän antoi katseensa unohtua Keyn suuntaan ja tämän kavereihin.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Shui lähetetty Ke Tammi 08, 2014 11:05 pm

Kibum Kim

Key ei ollut olettanutkaan, että Gina antaisi kuulumisten kyselyyn kovinkaan tyhjentävää vastausta. Kerrottavaa oli oikeasti varmasti sen verran, että he joutuisivat varaamaan sen läpikäymiseen aikaa ja istahtamaan johonkin rauhalliseen ja mukavaan paikkaan. Key nyökyttelikin hyväksyvästi tytön sanoille virnuillen kohtuullisen leveästi.
”Ootahan vaan”, Key tuumasi ilkikuriseen sävyyn ajatellessaan sitä maratonkeskustelua, joka heitä odotti jossain lähitulevaisuudessa.

Samassa Key muisti hyljänneensä kallisarvoisen matkalaukkunsa ja talvitakkinsa lähelle poikien puolen rappusia. Nuorukainen vinkkasi Ginalla ja Yama-chanille yhä yksinäisenä töröttävän matkalaukkunsa suuntaan ja nousi noutaakseen sen ennen kuin joku älypää keksisi pölliä sen.
Key käveli matkalaukkunsa luokse ja oli juuri kumartumassa nappaamaan takkinsa laukun päältä kainaloonsa, kun hän sattui kohottamaan katsettaan poikien huoneiden suuntaan. Vaaleahiuksinen jähmettyi hetkeksi aloilleen kesken liikkeensä ja hän tunsi kaikkien sisuskalujensa romahtavan hetkeksi maan tasalle. Tätä hetkeä hän oli ehkä alitajuisesti pelännyt, koska ei tiennyt itsekään, miten tulisi reagoimaan, muttei ollut suostunut ajattelemaan koko asiaa.
Sims nojaili sivuttain poikien puolen käytävän seinään, eikä hänen ja Keyn välillä ollut kovinkaan pitkä matka. Sekunnin murto-osan Key kykeni vain tuijottamaan toista hölmösti puoliksi laukkunsa ylle kumartuneena ennen kuin hän ehti koota itsensä, tarttui takkiinsa ja suoristautui takaisin pystyyn. Hän oli onnekseen ehtinyt kerätä itsensä kokoon niin nopeasti, että toinen tuskin oli edes ehtinyt huomata hänen pasmojensa menneen hetkeksi pahemman kerran sekaisin.

Key nyökäytti päätään kevyesti toiselle tervehdykseksi pienen kohteliaan hymyn kera. Hän tunsi suurta tarvetta sanoa entiselle poikaystävälleen jotakin, muttei kerta kaikkiaan keksinyt mitään, mikä oli harvinaista kaikkien muiden paitsi juuri Simsin seurassa.
”Moi”, Key päätyi siis toteamaan tavalliseen - ei tylyyn eikä liian iloiseenkaan - sävyyn ja tarttui perässä vedettävän laukkunsa ulos vedettyyn kahvaan.

Keytä oli kaduttanut ja hävettänyt ja itkettänyt monet kerrat se, miten hän oli mennyt tylysti jättämään toisen juuri kun heillä oli mennyt kaikki hyvin. Hän oli toivonut, että tyly lemppaaminen saisi Simsin ehkä vihaamaan häntä sen verran, ettei toinen tulisi juuri ikävöineeksi häntä. Key ei ollut siis suinkaan ilkeyttään jättänyt toista kuin nalli kalliolle, hän ei vain ollut oikein osannut ajatella parasta vaihtoehtoa, eikä ollut uskaltanut antaa toiselle mahdollisuutta keskustella asiasta ennen hätiköintiä. Hän oli moneen kertaan järkeillyt jälkikäteen, miten toisen jättäminen ei ehkä ollutkaan se kivuttomin vaihtoehto, vaikka olikin ajan kanssa helpottanut siihen tilanteeseen asti, ettei hän ollut enää edes muistanut toista. Kevätpuoli sen sijaan oli ollut täyttä tuskaa järkyttävän ikävän takia, vaikka jatkuva kiire oli pitänyt hänen ajatuksensa aika tehokkaasti muualla. Key ei tiennyt, miten valtava ikävä olisi ollut, jos he olisivat edelleen olleet yhdessä, kun hän oli kaukana maapallon toisella puolella, mutta hänen paluunsa olisi silloin ollut ehkä hieman erilainen.
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Pe Tammi 10, 2014 4:18 pm

Gina Choi

Tietäväinen hymy oli kohonnut tytön huulille, kun hän näki Keyn virneen - hän tiesi, että heidän tulevasta juttutuokiosta tulisi pitkä ja perusteellinen, se vaatisi ehkä parit siiderit ja mukavat yökkärit, sekä heidän suosikkidraamasarjansa dvd-boksin ja läjäpäin herkkuja, ja edessä olisi varsin mielenkiintoinen yö.
Niin he varmasti tekisivät.

Gina nyökäytti päätään ymmärtämisen merkiksi, kun vaaleahiuksinen Key osoitti merkitsevästi huoneen keskelle päin, mihin poika oli hylännyt matkalaukkunsa kiirehtiessään heidän luokseen. Tyttö seurasi katseellaan ystävänsä menoa iloisen oloinen hymy kasvoillaan, hän oli todella onnellinen saadessaan Keyn takaisin maisemiin.
Hän kurtisti hieman kulmiaan huomattuaan Keyn yhtäkkisen jäätymisen ja tottakai hänen oli pakko kääntää katseensa siihen suuntaan, johon Keykin katsoi.

Varsin nopeasti hymy tytön kasvoilla jotenkin vain jäätyi, muuttui väkinäiseksi ja sitten se kuoli. Sims. Keyn poikaystävä vuoden takaa.
Siinä olikin yksi aihe, josta tyttö oli halunnut ystävältään tiedustella ja ehkä varovaisesti muutenkin ottaa asian puheeksi - hän kun ei tiennyt miten Key asiaan suhtautui näin vuoden jälkeen. Mutta Gina tunsi pakottavaa tarvetta puhua Simsin puolesta Keylle, oli itse asiassa tuntenut koko vuoden, kun hän oli sivusta seurannut pidemmän pojan muuttumista takaisin siksi samaksi kusipääksi, jota hän oli ollut ennen ihastumistaan Keyhin.
Keyn lähdön jälkeen Gina oli pariin otteeseen yrittänyt lähestyä Simsiä, aikeinaan ehkä vähän puolustaa Keytä ja tämän päätöstä (vaikka hän itsekin suhtautui ystävänsä päätökseen vähän paheksuvasti), mutta poika oli kuitenkin hänen ystävänsä. Hän oli kokenut tarvetta vähän selittää, mutta se ei ollut onnistunut. Simsiä ei pystynyt tapahtuneen jälkeen enää lähestymään, koska aura tuon ympärillä oli muuttunut niin luoltaan pois työntäväksi, ja Cream tovereineen piti huolen siitä, ettei Gina ollut sitten enää uskaltanut tehdä asian eteen mitään.

Nyt Sims oli tullut heidän näköpiiriinsä ehkä vähän oletettua aikaisemmin, Gina olisi niin kovasti ensiksi halunnut käydä keskustelunsa Keyn kanssa kahdenkesken, mutta tottakai Simsin oli täytynyt saapua juuri nyt paikalle.
Punaruskeahiuksinen tyttö huomasi olemuksensa jännittyvän kuin itsestään, eikä hän oikein tiennyt mitä odottaa - olisiko noiden kahden jälleennäkeminen ihan rauhallinen vai tapahtuisiko jonkin sortin räjähtäminen?


Jongsu "Sims" Sim

Keyn yllättävä ilmestyminen nuorukaisen näköpiiriin oli ehkä saanut hänet hetkellisesti jäätymään, mutta ainakin hän yritti sen parhaansa mukaan peittää. Ja toisen jälleennäkeminen sai vuoden takaiset muistot nousemaan kuin itsestään hänen mieleensä, vaikkei Sims niitä todellakaan halunnut sillä hetkellä ajatella.
Kai hän oli olettanut jo käyneensä ne asiat mielessään läpi ja olevansa sujut tilanteen kanssa, mutta ilmeisesti se ei ollutkaan niin yksinkertaista. Sims ei ollut varautunut tähän yllättävään tapaamiseen, saatikka sitten valmistautunut henkisesti. Joku saattoi ehkä ajatella, että mitäs vittua, mihin hänen kaltaisensa kusipää muka tarvitsi henkistä valmistautumista, mutta ei se ihan niin helppoa ollut.

Niin monta asiaa tuntui liukuvan nuorukaisen mielessä yhtä aikaa, eikä hän oikein saanut yhdestäkään ajatuksesta kiinni. Hän ei tiennyt ollenkaan, mitä hän voisi entiselle poikaystävälleen sanoa, mitä hän itse asiassa edes ajatteli? Ei hän siihen hätään tiennyt itsekään.
Key kuitenkin nyökäytti päätään kevyesti, soi ihan kohteliaan hymynkin hänen suuntaansa.
'Ei, älä hei hymyile. Mä en halua nähä.'
Sims joutui puraisemaan melko huomaamattomasti alahuultaan, ja hän olisi kovasti halunnut kääntää katseensa pois, sillä ilmeisesti Keyn näkeminen ei siihen hätään olisikaan niin helppoa. Toisaalta hän halusi tuijottaa tanssijapojan ulkoista olemusta loputtomiin, tarkastaa näyttikö toisen piirteet edelleen samalta kuin vuosi sitten, verrata tätä todellista Keytä niihin, joita hän oli unissaan nähnyt vielä viime kesänäkin.
Toisaalta hän taas halusi vain häipyä nopeasti paikalta, kiskoa Cream ja kumppanit mukaansa ja lähteä vetämään pää täyteen, unohtaa että hän oli edes nähnyt Keyn tänään siinä edessään.

Okei, millon hänestä oli tullut tämmönen?

"Moi vaan", Sims vastasi lopulta toisen melko tavallisen kuuloiseen tervehdykseen, joka ei kuulostanut erityisen tylyltä, eikä liioin iloiselta. Tummatukkainen nuorukainen oli tyytyväinen, kun hänen kätensä oli työnnetty farkkujen taskuihin, sillä hänellä ei ollut aavistustakaan mitä tehdä käsillään.
"Sä oot sit tullu takas", hän jatkoi lopulta siihen samaan neutraaliin sävyyn ja jokin hymyntapainen käväisi pikaisesti hänen huulillaan. Nuorukainen suoristautui seisomaan kunnolla, sillä hän oli vielä hetki sitten nojaillut siihen käytävän seinään.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Shui lähetetty Su Tammi 12, 2014 3:57 am

Kibum Kim

Keyn oli vuoden aikana tehnyt monta monituista kertaa mieli kysyä Ginalta, mitä Simsille mahtoi kuulua. Muttei hänen ylpeytensä ollut antanut sen vertaa periksi, eikä hän ollut jaksanut keksiä mitään tarpeeksi sniikkiä tapaa tiedustella asiasta ystävältään. Ja toisaalta oli ehkä hyväkin, ettei hän ollut kuullut juurikaan mitään, sillä hän olisi varmaan hajonnut vielä enemmän ja tuntenut vielä suurempaa ja kipeämpää katumusta, jos olisi saanut tietää Simsin menneen niinkin rikki kuin tämä oli mennyt. Mutta kyllä häntä oli oikeasti aina kiinnostanut entisen poikaystävänsä kuulumiset ja usein hän oli öisin tullutkin pohtineeksi, mitä toinen mahtoi juuri sillä nimenomaisella hetkellä tehdä.

Keytä vähän jännitti, miten tämä aivan liian yllättäen tullut kohtaaminen tulisi sujumaan. Hän ei itse ainakaan tulisi kokemaan mitään henkistä romahdusta tai muuten räjähtämään, joskaan siitä ei voinut koskaan olla liian varma ottaen huomioon hänen välillä nollasta sataan kiihtyvän luonteenlaadun. Mutta Simsin suhtautumisesta hän ei tiennyt hölkäsen pöläystä. Key oli jo tarttunut laukkunsa kahvaan vetääkseen sen mukaansa ja kävelläkseen takaisin Ginan ja Yama-chanin luo, muttei ehtinyt liikahtaa mihinkään suuntaan, kun Sims jo morjensti häntä takaisin. Ainakaan toistaiseksi toinen ei näyttänyt suhtautuvan niin huonosti, että se olisi näkynyt päällepäin.
”Juu”, Key vastasi toisen kysymykseen ihan yhtä neutraaliin sävyyn.
”Tässähän mä taas olen”, hän jatkoi kohauttaen hartioitaan kevyesti ja puraisi huultaan. Miksei hän nyt keksinyt mitään järkevää sanottavaa, eikä osannut poistuakaan tilanteesta?
”Mukavaa olla taas kotona”, hän päätyi siis toteamaan pienen vinon hymynpoikasen kera.

Key oli varma, etteivät hän ja Sims olleet ikinä käyneet näin neutraalia ja kohteliaasti sävyttynyttä keskustelua.
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty Ma Tammi 27, 2014 8:59 am

Jongsu "Sims" Sim

Keskustelun aloitus kuulosti suorastaan naurettavan kohteliaalta ja neutraalilta ja normaalilta, sellaiselta mitä ei ehkä osannut odottaa heiltä kahdelta, sillä he eivät olleet koskaan jutelleet toisilleen kohteliaasti.
Eivät he olleet koskaan olleet kavereita saatikka muuten vain hyvänpäiväntuttuja - he olivat alkuun aina kiusanneet Keytä Creamin ja kumppaneiden kanssa, kunnes se sitten oli ikään kuin vahingossa lipsahtanut sinne romanssin puolelle, ja sitä niin sanottua kaveri-/tutustumisvaihdetta ei ollut koskaan ollut.

Nyt olisi ilmeisesti korkea aika opetella siihen normaaliuteen, vaikka Sims kovasti epäilikin sitä mahdollisuutta, että he voisivat olla keskenään vain kavereita.
Maki oli häneltä pariin otteeseen vuoden aikana kysynyt, että mitäs sitten kun Key tulisi takaisin - pystyisikö Sims olemaan vain toisen kaveri? Vai käyttäytyisivätkö he niin kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunut, niin kuin he eivät olisi ikinä tunteneetkaan toisiaan? Vai päätyisivätkö he kenties takaisin yhteen?
Tummatukkainen nuorukainen oli ikään kuin kieltäytynyt asiaa sen kummemmin ajattelemasta, mutta kaipa hän tiesi sen muutenkin, ettei heistä Keyn kanssa mitään kavereita voisi tulla.
Kai sitä voisi kuitenkin kokeilla.

Sims nyökkäsi päätään hiljakseen toisen sanoille. Keskustelu kuulosti ehkä hieman väkinäiseltä, kun kumpikaan ei oikein tiennyt mitä sanoa, oli melkein sama kuin he olisivat puhuneet säästä.
"Oli vissiin ihan hyvä reissu?" Sims kysäisi lopulta, kun pieni hiljaisuus alkoi tarpeeksi ahdistaa ja jännittynyt ilmapiiri oli suorastaan käsinkosketeltavaa.

Hän silmäili kuin huomaamattaan edessään seisovaa poikaa ja Key näytti samalta kuin vuosi sitten. Ruskeat hiukset olivat muuttuneet vaaleammiksi ja blondi itse asiassa sopi tuolle varsin hyvin, vaikka Sims kuinka yritti kieltää itseään ajattelemasta asiaa.
Siitä huolimatta Key näytti hyvältä.
"Mulla oli sua ikävä."
Lause lipsahti hänen huuliensa välistä ennen kuin hän ehti iskeä hampaansa kieleensä estääkseen itseään sanomasta mitään typerää ja sellaista, mitä hän ehkä katuisi myöhemmin. Hänen äänensä oli madaltunut hieman ja kai siinä oli havaittavissa vuoden aikana patoutuneiden tunteiden sävytystä, vaikka nuorukainen yrittikin pitää itsensä mahdollisimman neutraalina.

// Otan Satsukin mukaan seuraavaan vuoroon - sain Seviltä luvan "pelata" Satsukilla, kun hän itse pitää nyt pientä taukoa roolipeleistä. Aaaarrrgh just kun menee niin ihihihihihihihhiiiihh niin sit Satsuki tunkee paikalle ja voi eeiiih. XD //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Shui lähetetty La Helmi 01, 2014 2:59 am

Kibum Kim

Key ei ollut silloin joskus vuosi sitten toista jättäessään tullut edes ajatelleeksi tätä käsillä olevaa ajankohtaa. Eli mitä ihmettä tapahtuisi sitten, kun Key tulisi takaisin. Nuorukainen oli toivonut, ettei hänen olisi tarvinnut kohdata toista ihan näin yllättäen ilman henkistä valmistautumisaikaa, mutta oli tietysti sitä taattua tuuria, että siinä toinen nyt sitten olla möllötti. Ilmeisesti ainakin se vaihtoehto oli poissuljettu, että he käyttäytyisivät kuin eivät olisi ikinä edes tunteneet. Se oli vielä epäselvää, jäisivätkö heidän välinsä näin neutraalille tasolle, tulisiko heistä kenties ihan vain kavereita vai alkaisiko vanha suola janottaa liiaksi. Key ei itsekään tiennyt, mikä näistä olisi kaikkein mieluisin vaihtoehto.

Key oli kuitenkin saanut tähän ainakin tähän asti pidettyä itsensä hyvin kasassa, vaikkakin tilanne tuntui todella oudolta. Sekä Keyllä että Simsillä oli luonnetta ja temperamenttia sen verran, että oli suorastaan kummallista heidän kykenevän näinkin sivistyneellä tavalla pieneen keskustelunpoikaseen.  Pieni sähköinen jännittyneisyys heidän välillään kuitenkin oli koko ajan, joskin se nyt oli ihan täysin ymmärrettävää.
”Loistava”, Key vastasi toisen kysymykseen, eikä voinut estää leveää, joskin vähän jännittynyttä, virnistystä kohoamasta kasvoilleen. Vaaleahiuksinen ei todellakaan katunut vaihtovuottaan ja koki sen olleen kaiken arvoista. Hän katui vain sitä, miten oli hoitanut asiat Simsin kanssa.

Key ei ollut voinut myöskään estää itseään silmäilemästä entisen poikaystävänsä ulkoista olemusta. Toinen näytti niin tutulta, että Keytä samaan aikaan pienesti hymyilytti että myös suretti. Tummat hiukset olivat kasvaneet vuoden aikana jonkin verran, ja ne näyttivät juuri siltä, että Keyn kapeat sormet varmasti viihtyisivät niiden lomassa. Oh dear fucking god. Key olisi mieluummin hypännyt benjin ja katsonut kauhuleffoja putkeen kolme päivää plus ollut sen jälkeen yksin yöllä kolisevassa vanhassa kartanossa kuin myöntänyt edellisen ajatuksen yhtään kenellekään.
Toisen seuraava kommentti ei siis tullut lainkaan hyvään saumaan.
’Mulla oli sua ikävä.’
Key tunsi kasvojensa venähtävän ja menettävänsä kontrollinsa pahemman kerran. Hänen silmänsä suurenivat vähintään ruokalautasen kokoisiksi, jonka jälkeen hänen oli pakko sulkea ne. Key puristi matkalaukkunsa vetokahvaa kädessään ja silmät suljettuina kokosi itsensä tilanteeseen nähden kohtuullisen nopeasti.
’Nii mullaki oli ikävä sua.’
Key avasi silmänsä, mutta suutaan hän ei ehtinyt kuin raottaa lipsauttaakseen ajatuksensa ulos.  

// En jaksanu lukee mun aikasempia viestejä, ni en tiiä lätisinkö kaikkee samaa :oMut joo, perus lässäys tapahtuu sit, voi parat :::D //
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Maya lähetetty La Helmi 01, 2014 12:11 pm

Jongsu "Sims" Sim

Hän katui sanojaan sillä samalla hetkellä, kun ne pääsivät lipsahtamaan kuin itsestään Keyn kuuleville korville - mistä lähtien hän muka oli käyttäytynyt näin? Ei kyllä kuulostanut yhtään sellaiselta, mitä koulun toiseksi pahin kusipää voisi suustaan päästään.
Simsin lipsautuksella oli kuitenkin vaikutusta ja vaaleatukkainen Key reagoi hänen sanoihinsa siinä hänen edessään.
Pienen hetken ajan Sims halusi kohottaa kätensä koskettamaan toisen hiuksia, sipaisemaan tuon poskea. Käsi ehtikin kohota hieman ylöspäin ennen kuin hänen aivonsa ehtivät rekisteröidä liikettä.

"Sims!"
Huoneen toiselta puolelta kuului iloinen huudahdus, joka sai tummatukkaisen nuorukaisen jäätymään niille sijoilleen ja Keyn kasvoja kohti kohonnut käsi laskeutui takaisin alas, aivan kuin hän olisi jäänyt kiinni tekemästä jotain kiellettyä.
Tummat pitkät hiukset omaava kaunis tyttö puoliksi käveli ja puoliksi juoksi korkokengät kopisten heidän luokseen, aurinkoisen onnellinen hymy kasvoillaan. Satsuki livautti molemmat kätensä Simsin avonaisen nahkatakin alle, kietoen käsivartensa hänen ympärilleen ja painautuen vähän turhankin tuttavallisesti tuon vartaloa vasten.
"Sori, mä oon vähän myöhässä, me jäätiin vähän juttelee Hyo-chanin kanssa", tummatukkainen kaunotar selitteli ja hänen huulillaan kareili hyväntuulinen hymy, joka vain korosti bruneten kauniita piirteitä.

Rehellisesti sanottuna Sims ei kertakaikkiaan tiennyt mitä ajatella sillä hetkellä, saatikka mitä tehdä käsillään ja mihin luoda katseensa. Hänen leukapielissään oli jälleen havaittavissa pientä kireyttä.
Sims ei ollut pieneen hetkeen edes muistanut Satsukin olemassaoloa, sillä hän oli ollut niin keskittynyt siihen faktaan, että Key oli tullut takaisin ja kuinka hyvältä hänen entinen poikaystävänsä pitkästä aikaa näytti, niin sellainen sivuseikka oli päässyt hetkellisesti unohtumaan, että hänellähän tosiaan oli tyttöystävä. Saatikka, että hänen oli tarkoitus mennä nyt treffeille tämän tyttöystävänsä kanssa.

Onneksi Satsuki ei tuntunut huomaavan mitään tavallista poikkeavaa Simsin käytöksessä, tyttö näytti olevan enemmän kiinnostunut vaaleahiuksisesta pojasta, jonka kanssa hän oli jutellut.
Satsuki oli kääntänyt lämpimänruskeiden silmiensä katseen Keyn puoleen, silmäillen poikaa päästä varpaisiin, ennen kuin soi tuolle aurinkoisen hymyn ja ojensi kättään poikaa kohti kätelläkseen.
"Moi, mä olen Satsuki, Simsin tyttöystävä."

Sillä hetkellä Sims todella toivoi, että olisi voinut olla ihan missä tahansa muualla. Nuorukainen puraisi alahuultaan ja tuon katseessa käväisi pikaisesti jotain tuskalliseksikin luokiteltavaa, kun hän yritti hakea katsekontaktia Keyn kanssa.


Gina Choi

Gina tiesi, ettei tilanne tulisi päätymään hyvin. Tai tottakai hän toivoi, että asiat sujuisivat smoothisti ja erinäisistä mielipahoista vältyttäisiin, mutta tämä koko tilanne oli alkanut jo vuosi sitten ja se oli jo sen luokan juttu, ettei tästä selvittäisi ihan noin vain.

Tyttö puraisi hieman alahuultaan, osittain hän tunsi olonsa vähän hermostuneeksi ja huomaamattaan hän pureskeli alahuultaan seuratessaan Keyn ja Simsin kohtaamista. Oli nimittäin eräs asia, jota Gina ei ollut ehtinyt Keylle kertoa - eivät he olleet ehtineet asiasta puhua lainkaan.

"Sims!"

Hyväntuulinen huudahdus sai tytön sydämen jättämään pari lyöntiä välistä ja hän tiesi katsomattakin kenelle tuo ääni kuului.
...nimittäin Satsukille, Simsin tyttöystävälle, joka olikin juuri se asia, josta hän olisi halunnut etukäteen Keytä varoittaa.
Huokaus karkasi Ginan huulilta, kun hän seurasi kulmat hieman surumielisesti kurtistuneina, kuinka tummatukkainen tyttö kiiruhti poikaystävänsä syleilyyn ja pienen hetken päästä kääntyi esittelemään itsensä Keylle.

Key-parka.


// vooii eeeiiih. XD musta tuntuu ihan pahalta niiden puolesta. Sims-parka, älä huoli, mä oon sun puolella! //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Shui lähetetty Su Helmi 02, 2014 4:33 am

Kibum Kim

Miksi Sims oli sanonut noin?
Kaikki olisi mennyt varsin hyvin ja sujuvasti, jos toinen ei olisi lipsauttanut mitään noin riskaabelia suustaan. Siinä missä itsensä koossa pitäminen oli tähän asti ollut vielä helpohkoa, niin nyt siitä tuli jo suoritus sinänsä.

Key ei ollut juuri ehtinyt kuin avata silmänsä ja tosiaan vähän suutansakin, kun molempien huomio kiinnittyi iloiseen hihkaisuun. Joku naispuolinen henkilö kuulosti olevan varsin innoissaan Simsin näkemisestä. Key ei ehtinyt reagoida saatikka edes prosessoida päässään mitään ennen kuin tummahiuksinen tyttö oli syöksähtänyt siinä hänen nenänsä alla Simsin kainaloon.
Key oli tyrmistynyt ja ehkä vähän pelästynytkin siitä, kun tyttö oli ilmestynyt niin yhtäkkiä ja vähän huonolla hetkellä, joten hän ei osannut kuin tuijottaa suu yhä typerästi raollaan tuota tytöksi tietysti ihan kaunista ihmistä entisen poikaystävänsä kyljessä.

Vasta kun tyttö esitteli itsensä Simsin tyttöystäväksi, Key havahtui. Nuorukainen tunsi saaneensa iskun vyön alle ja tyhjentyvänsä kaikesta ilmasta kuin ilmapallo, joka oli päästetty vapaaksi.
Niinpä tietenkin.
Keyllä oli kaksi vaihtoehtoa: ottaa tilanne sivistyneen asiallisesti tai sitten kilahtaa. Ja totta kai hän meni valitsemaan sen jälkimmäisen, joskaan ei ihan raivareihin asti alentunut. Eihän hänellä ollut järjellä ajateltuna edes syytä suutahtaa. He olivat Simsin kanssa eronneet ajat sitten ja hän vieläpä itse oli jättänyt toisen, joten totta kai toisella oli oikeus jo uuteen. Silti Key tunsi itsensä harvinaisen petetyksi, mikä varmasti näkyi hänen naamastaan.

Key mulkaisi tytön ojennettua kättä ylimielisesti kuin halpahallin halvinta ja ruminta tarjousmakkaraa. Jos hän olisi tarttunut tuohon käteen, hän olisi varmasti murskannut tyttöparan sormet yksitellen hitaasti ja tuskallisesti. Simsiin Key loi lyhyen, mutta paljon puhuvan pistävän katseen ennen kuin sanaakaan sanomatta vetäisi matkalaukkunsa mukaansa ja marssi nenä pystyssä tiehensä. Vaaleahiuksisen sisällä suorastaan kiehui ja kihisi, joten oli edistystä, että hän pystyi ylipäätään häipymään tilanteesta räjähtämättä kaksikon päälle.

Ja vaikkei Key sitä mielellään kenellekään myöntäisi, niin harpottuaan suurieleisesti ulos koko rakennuksesta, alkoi hänen poskilleen valua suolaisia kiukun ja pettymyksen kyyneliä, joita hän kuivasi raivokkaasti takkinsa hihaan.

// ääääää, kauheeta aina kiusata raukkoja ::D mut se varmaan oli Keyn osalta tässä :o //
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Good to be back [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa