Kibum Kim

Siirry alas

Kibum Kim

Viesti  Shui lähetetty La Tammi 04, 2014 5:39 amNimi: Kibum Kim
Lempinimi: Key
Syntymäaika ja ikä: 23.9.1994 (19v.)
Sukupuoli: mies
Vuosikurssi: 3 (vaihto-oppilasvuoden takia ikätovereitaan jäljessä)
Luokka: 3-C
Luokanvalvoja: Bom Park
Valinnaiset aineet: kuvaamataito, Japanin historia, kemia
Huone: 110
Huonekaveri: Youngjun Lee
Seks. suuntautuminen: homo
Siviilisääty: sinkku

Perhesuhteet:
Vaikka Keyn yksinhuoltajaäiti on mennyt sittemmin naimisiin, ei Key koskaan ole itsepäisesti laskenut äitinsä miesystävää perheekseen. Hänen perheeseensä kuuluu siis vain hänen äitinsä, joka on ammatiltaan sairaanhoitaja, ja isoäiti sekä kaksi kääpiövillakoiraa. Keyn äiti oli vain 18-vuotias poikansa syntyessä, ja vaikka lapsi olikin pistetty alulle ikään kuin vahingossa kotibileissä, ei Keyn äiti halunnut lapsestaan ympäristön painostuksestakaan huolimatta luopua. Biologisen isänsä kanssa Key ei ole ollut koskaan tekemisissä, joskin tietää tämän olevan äitinsä lukioaikainen luokkakaveri. Sisaruksia Keyllä ei ole.

Key kasvoi äitinsä silmäteränä, muttei tullut kuitenkaan koskaan liian hemmotelluksi kaksikon elämäntilanteesta johtuen (tätä on tosin välillä vähän vaikea uskoa). Keyn isoäiti joutui vastaamaan hyvin paljon Keystä huolehtimisesta, sillä nuorella äidillä oli koulut yhä kesken. Tästä syystä Keyn välit isoäitiinsä ovat hyvin läheiset. Keyn välit myös äitinsä kanssa ovat hyvin lämpimät, eikä heillä ole koskaan ollut suurempia yhteenottoja. Key toivoo äidilleen vain hyvää, joten hän on tietysti iloinen siitä, että tämä on löytänyt itselleen elämänkumppanin, mutta ei vain enää tässä vaiheessa osaa laskea tätä itselleen perheenjäseneksi. Hän tulee kuitenkin toimeen äitinsä miehen kanssa.

Key on kotoisin Etelä-Korean Daegusta, ja muutti äitinsä kanssa Japaniin yläasteen alussa. Pojan äidille tarjottiin parempipalkkaista työpaikkaa Tokiosta, ja muutto tapahtui hyvin nopeasti sen jälkeen, kun tieto tuosta paikasta oli tullut. Key ei ollut muutosta kovinkaan innoissaan, mutta sopeutui nopeasti. Muuton jälkeen hän sai myös kaksi kääpiövillakoiraa, jotka tosin asuvat Keyn äidin ja isäpuolen luona, sillä Key ei voi eikä halua pitää niitä pienessä asuntolahuoneessa. Koirien nimien perusteella ei silti voi pahemmin erehtyä, etteivätkö kyseessä olisi juuri Keyn koirat, sillä ruskean nimi on Comme Des ja mustan Garçons.Luonne:
Kaksi erittäin pätevää termiä kuvaamaan Keyn luonnetta ja olemusta ovat ”neiti” ja ”diiva”. Nuorukaisen luonteesta löytyy vahvoja diivamaisia ja neitimäisiä piirteitä, jotka saattavat saada hänet vaikuttamaan tytöltä, jonka pms-oireet pursuavat yli. Hän tykkää jostain kumman syystä suuttumisesta ja suuttuukin sekä mököttää (harvemmin oikeasti tosissaan), kun siihen löytyy pienikin syy. Vihaisena ollessaan Key muuttuu kohtalaisen pelottavaksi, vaikka muuten onkin melko helposti lähestyttävä ja erittäin sosiaalinen tapaus. "Prinsessakohtaukset" naurettavien asioiden takia eivät ole häneltä mitenkään harvinaisia, vaan hän ihan oikeasti saattaa saada vuosisadan slaagin jostakin pikkuseikasta. Tästä melko lailla hallitsevasta luonteenpiirteestä huolimatta häntä on melko vaikea vihata, sillä usein tämä saa hänet vaikuttamaan lähinnä huvittavalta.

Toisaalta Keyn luonteeseen kuuluu myös huolehtivan äitihahmon roolin ottaminen porukassa kuin porukassa. Nuorukainen on kärkäs huolehtimaan kaikesta ja kaikista. Tämäkään tapa ei ole aina se kaikista miellyttävin, sillä huolenpito tuppaa tulemaan esille lähinnä ”pienimuotoisena” nalkutuksena, joka pidemmän päälle käy hyvin helposti hieman rasittavaksi. Tästä johtuen hänen lempinimiinsä lukeutuu myös Mamabum.

Keyn toinen puoli on siis herkkä ja impulsiivinen persoona, joka pelaa usein lähinnä tunteidensa perusteella. Hän itkee helposti niin ilosta, surusta kuin suuttumuksestakin. Hän saattaa myös vaikuttaa jollain tapaa melko ujolta, jos häntä ei tunne tai ei ole kiinnittänyt erityisemmin huomiota. Ujo hän ei suoranaisesti tosin ole, sillä hän on ajoittain turhankin kova puhumaan ja tuomaan itseään esille kaikin mahdollisin tavoin. Tässä välissä onkin ehkä mainittava, että nuorukainen rakastaa kameroita ja jos sellainen eksyy hänen näköpiiriinsä, on hän poikkeuksetta änkeämässä mukaan. Lisäksi hänen erityistaitoihinsa kuuluu muiden imitoiminen – joskaan ei aina mitenkään turhan imartelevasti.

Key kärsii akrofobiasta eli korkean paikan kammosta, joten korkeat paikat tai vaara joutua korkeaan paikkaan ajaa nuorukaisen lähes paniikin partaalle. Tällöin Keyn ääni kohoaa hyvin korkeaksi, ja saattaapa hän intoutua jopa kirkumaan, jolloin hän kuulostaa erehdyttävästi naispuoliselta henkilöltä, joka on nähnyt jonkin pienen ja inhottavan ötökän.

Key ei ole ainoastaan tunteellinen persoona, sillä häneltä löytyy myös jopa poikkeuksellisen vahva analyyttinen ja järkiperäinen puoli, joka tosin tuppaa jäämään diivamaisen impulsiivisuuden jalkoihin. Key on hyvin tarkka ja kiinnittää helposti huomionsa yksityiskohtiin. Asiat jäävät helposti kerrasta hänen mieleensä, mikä on selkeä etu opiskelussa. Key pärjääkin siis melkoisen vähäisellä opiskelulla vapaa-aikana, sillä yhdesti oppitunnilla kuultu asia pysyy hänen mielessään sen suuremmin vaivaa näkemättä. Tähän samaan liittyy hänen kykynsä tehdä suunnitelmia ja analysoida tilanteita nopeasti ja kohtuullisen vaivattomasti. Ei siis tarvitse kaukaa hakea, mistä hänen lempinimensä Key on peräisin.Kuvissa: Key (SHINee)

Ulkonäkö:
Samoin kuin luonteessakin, Keyn olemuksessa on jotakin vahvan feminiinistä ja kissamaistakin. Hänen kasvonsa ovat pehmeät ja kapeat, joskin niistä löytyy sopivan vahva luusto. Hänellä on korvissaan reiät, sekä molemmissa korvissa lävistykset rustossa. Keyllä on ruskeat silmät, ja hän tarvitsee silmälaseja, mutta käyttää niiden sijaan useimmiten piilolinssejä.
Keyn hiukset ovat pehmeät ja suurimmaksi osaksi vaaleiksi värjätyt. Alemmat hiukset sivuilta ja takaa on leikattu lyhyiksi ja jätetty luonnollisen mustanruskeiksi. Key pitää hiustensa laittamisesta, eikä lähde mihinkään ilman, että on tarkistanut huolellisesti peilistä, että näyttää tasan siltä kuin itse haluaa. Useimmiten hänen hiuksensa on harjattu takaa eteenpäin osittain silmien päälle.

Ruumiinrakenteeltaan Key on hoikka ja melko pienikokoisen oloinen, vaikkei hän todellisuudessa lyhyt olekaan. Hän on venynyt 180 cm:n mittaan ja painaa 59 kg, eikä tähän lukemaan sisälly lainkaan ylimääräistä. Nuorukainen ei ole mikään valtaisa lihaskimppu, mutta ei hän tosiaankaan luuta ja nahkaa ainoastaan ole, vaikka ruumiinrakenteeltaan vähän tyttö onkin. Hän ei ole lievästi sanottuna urheilun ylin ystävä (Keyn tapa juosta on ehkä maailman koomisin ja aiheuttaa katsojissa usein räkänauruja. Sama pätee siihen vaiettuun faktaan, että Key oli lapsena koulunsa edustaja vesihiihdossa). Tanssiminen on ainut laji, josta Key nauttii. Key onkin lahjakas tanssija ja kykenee oppimaan tanssiin kuuluvat liikkeet vain näkemällä ne kerran pari. Jostain syystä erityisesti tyttöryhmien koreografiat ovat hänellä lähes selkäytimessä.

Vaatetuksestaan Key on hyvin tarkka. Hän ei pue päälleen ihan mitä vain, vaikka hänellä onkin kysy saada "ihan mikä vain" näyttämään käsittämättömän hyvältä "ihan minkä vain" kanssa. Key saakin kummallisetkin viritykset näyttämään jopa vaatteilta, ja erityisesti pinkki pukee häntä jostain syystä erityisen hyvin. Mitään tarkkaa tyyliä hän ei seuraa, vaan pukee päällensä sitä mikä hyvältä tuntuu. Shoppailua hän rakastaa suorastaan tuskastuttavan paljon, eikä kukaan, joka ei suhtaudu siihen yhtä intohimoisesti, halua pahimmissa painajaisissakaan joutua osalliseksi tähän tapahtumaan. Koulupuvusta hän ei juuri sen tylsyyden vuoksi välitä, mutta koska pakko on pakko, niin sitä on myös pidettävä.Muuta:
- kuuluu veriryhmään B
- puhuu unissaan
- Key kirjoittaa päiväkirjaa, mutta tuskin kukaan tietää asiasta.
- Keytä on helppo jekuttaa, ja nuorukainen meneekin hyväuskoisuuttaan heittämällä jokaiseen hänelle tehtyyn jäynään ja mököttää joka kerta yhtä antaumuksella jälkikäteen.
- Key on ollut vuoden 2013 vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa New Yorkissa, ja jäänyt siis Japanissa ikätovereitaan jälkeen opinnoissa. Hän lähti kesken toisen lukuvuotensa, joten hän jatkaa vuoden 2014 alusta toisen vuoden opiskelijoiden kanssa, ja siirtyy heidän mukana maaliskuussa kolmannelle lukuvuodelleen.

Kerhot:
- tanssikerho
- näytelmäkerho

Videot:
Key - Hair & JudasSuhteet:

Pelit:

Days we grow up are the days we will treasure [VALMIS] - keskiviikko 11.1.2012
Key löytää todella ahdistuneen kirjojaan hakemaan tulleen Ryutaron koulun kaappien luota ja auttaa huonekaverinsa takaisin asuntolalle päin.

I'm not doing this for you [VALMIS] - torstai 19.1.2012
Keyn surkea päivä saa jatkoa hänen joutuessaan kotimatkalla muutaman neropatin kiusanteon kohteeksi ja pojan suurimmaksi hämmästykseksi pitkään aikaan Sims ilmestyy paikalle päästämään toisen pälkähästä.

What's wrong with you? [VALMIS] - perjantai 27.1.2012
Key saa osakseen Creamin hurjan omaperäistä pilkkaa, mutta Simsin heikonlaisesta osallistumisesta johtuen tilanne katkeaa hyvin lyhyeen.

He's quite good-looking, isn't he? [VALMIS] - maanantai 30.1.2012
Key ja Yoseob juttelevat tanssikerhon treeneissä, ja Key saa ovelasti muutamalla sanalla avattua joitakin ajatuksia Yoseobin päässä Junhyungin suhteen.

I hate you. [VALMIS] - torstai 2.2.2012
Key törmää katolla kehenkäs muuhunkaan kuin Simsiin, ja kaksikko saa välittömästi kehitettyä patoutuneista kiukun tunteista aiheutuvan suunsoitannan. Riita päättyy suudelmaan, mikä ei ainakaan tee asioita yhtään aiempaa helpommin käsiteltäviksi.

Is this really happening? [VALMIS] - lauantai 18.2.2012
Myönnettyään viimein itselleen ihastumisensa Key löytää Simsin koulun liikuntasalista ja jälleen alkavat kiukun tunteet muuttuvat täydeksi häkellykseksi, kun Sims täräyttää pöytään, että voisi suudella Keytä uudestaankin. Ovatko tunteet siis loppujen lopuksi kuitenkin molemminpuolisia?

You'll be so dead. [VALMIS] - maanantai 20.2.2012
Maanantai koittaa, ja Key saa heti aamutuimaan kimppuunsa lauantaisen suudelman nähneen raivokkaan Creamin, mutta Sims saapuu erinomaisella ajoituksella paikalle pelastamaan Keyn pinteestä.

You can eat with us! [VALMIS] - tiistai 28.2.2012
Key bongaa Simsin ruokalassa ja oikeastaan mitään ajattelematta päätyy lähes raahaamaan toisen samaan pöytään hänen kanssaan. Pöydässä ovat tosin myös Gina, Yama-chan ja Yoseob, joten tunnelma on melko lailla vaivaantunut - varsinkin kun vielä Cream ilmestyy seuraksi harrastamaan pään auontaa.

Be my girl. [VALMIS] - lauantai-ilta, 17.3.2012
Loma ei voisi juuri paremmin alkaa, kun Key tapaa harvinaisen turpiinsa ottaneen Simsin läheisessä leikkipuistossa. Käy ilmi, että toinen on ottanut matsia Creamin kanssa ja Cream on sitten ilmaissut asian niin, että Sims on vapaa tekemään mitä haluaa. Illan jälkeen kaksikon määrittelemätön "juttu" on saatu nostettua seurusteluksi.

Hey, party is already over [KUOLLUT] - torstai 29.3.2012
Yhden pelivuoron visiitti. Cream soittaa melko kiukkuisen puhelun Simsille, joka on viettämässä aikaansa Keyn kanssa.

Definitely the most hilarious thing ever [KUOLLUT] - lauantai 14.4.2012
Lyhyt yhden vuoron mittainen vierailu, jossa Key lähettää Creamin ja kumppaneiden kanssa ryypiskelemässä olevalle Simsille pahaa-aavistamatta tekstiviestin.

What if we...? [VALMIS] - perjantai 20.4.2012
"Key, mä haluun sua."
Sims saa viimein kakaistua ulos itseään vaivanneen asian, ja tilanne on kehittymässä juurikin siihen oikeaan suuntaan, kun Keyn huonekaveri Ryutaro tulla pölähtää paikalle keskeyttämään hommat alkuunsa.

Finally [KUOLLUT] - lauantai 28.4.2012

SPS - Getting ready [VALMIS] - lauantai 28.7.2012 n. klo 18
Key ja Gina valmistautuvat keskenään illan vaahtobileisiin Keyn huoneessa.

SPS - Getting ready (part 2) [VALMIS] - lauantai 28.7.2012 n. klo 19
Saatuaan itsensä valmiiksi Key ja Gina juonivat muka hyvän suunnitelman saada Taemin lähtemään mukaan bileisiin, ja banaanimaidon voimalla nuorempi saadaan irtoamaan mangapokkareistaan.

Good to be back - maanantai 13.1.2014
Key on palannut New Yorkista, jossa on ollut vuoden ajan vaihto-oppilaana, ja saapuu koulun asuntolalle tuomaan tavaroitaan. Samalla hän törmää Yama-chaniin, Ginaan ja entiseen poikaystäväänsä Simsiin - sekä pahaksi onnekseen Simsin uuteen tyttöystävään Satsukiin.

"You’re a bird in the water, I’m a fish on the ground - can we please talk about it, ok?" - torstai 1.5.2014
Key on onnistunut välttelemään Simsiä heidän tammikuisen epäonnisen tapaamisen jälkeen. Simsin valmistuttua koulusta Key oli jo luullut, että välttelystä oli tullut todella helppoa, mutta eräänä aamuna koulusta lintsatessaan hän tyhmyyksissään menee Makin sisarusten kahvilaan ja törmää siellä töissä olevaan Simsiin,
avatar
Shui

Viestien lukumäärä : 28
Join date : 04.01.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa