Hanbyul Jang

Siirry alas

Hanbyul Jang

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Tammi 03, 2014 3:51 pm

// Ex-käyttäjä Destien hahmo, joka on nyt siirretty Arkistoon, koska Destietä ei ole foorumilla näkynyt aikoihin.
- Maya (29.3.2015) //
Nimi: Hanbyul "Jason" Jang
Kutsumanimi: Hanbyul, Jason (englannin kielinen nimi)
Ikä: 4.7.1996 (17-vuotias)
Horoskooppi: Rapu

Sukupuoli: Mies
Seks.suuntautuminen: Homo
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 1
Luokka: 1-C
Luokanvalvoja: Seungho Yoo
Valinnaiset: Kemia, fysiikka, biologia, kuvaamataito, tietotekniikka

Huone:306
Huonetoveri: Minsoo "Cap" Bang

Tausta

Hanbyulin molemmat vanhemmat ovat alunperin kotoisin Etelä-Koreasta, mutta molemmat tunsivat vetoa ulkomaita kohti jo nuorina, jonne molemmat sitten lopulta suuntasivatkin. Hänen vanhempansa tapasivat Australiassa ja perustivat sinne yksityisen lääkäriaseman, joka on vielä nykypäivänäkin menestynyt yritys Australiassa. Hanbyul on siis syntynyt Australiassa, jossa hän myös asui koko lapsuutensa.

Välit molempiin vanhempiin ovat hyvät, vaikka välillä hieman nihkeät, kun perheellä niin suuret tavoitteet poikaa varten. Molemmat vanhemmat kuitenkin tahtovat vain pojan parasta ja tämä tietää sen ja rakastaakin molempia vanhempiaan hyvin paljon, vaikka joskus toivoo, että nuo eivät olisi niin ylisuojelevia ja vaativia.

Pojan itsenäistymisriittinä toimiikin juuri se, että hän halusi päästä Japaniin opiskelemaan. Hän halusi myös kokea aasialaista kulttuuria, koska Australiassa ei kauhean läheiseen kanssakäymiseen kyseisen kulttuurin kanssa päässyt.
Pääseminen opiskelemaan Japaniin vaatikin useampaa kuin yhtä suostuttelu kertaa vanhemmille, kunnes nuo lupasivat suostua yhdellä ehdolla: koulumenestyksen pitäisi olla hyvä, ellei jopa täydellinen. Ja lisäehtona tietysti tuli kaikki pikkuruiset lisäykset, että käyttäytymisen pitäisi olla moitteetonta ja ongelmiin ei saisi joutua. Helppoa, eikö vain? Ja huvittavinta on se, että pojalta edelleen odotetaan sitä, että jatkaisi vanhempien jalanjäljissä lääkärinä. Poika ei ole kuitenkaan ihan varma mitä itse haluaa tulevaisuudelta.

UlkonäköPituus: 185 cm
Paino: n. 65 kg

Hanbyul on ulkonäöltään perus skeittipojan näköinen. Hän käyttää isoja lippiksiä tai jonkinlaisia lierihattuja, t-paitoja sekä sopivia farkkuja. Värit vaatteissa on yksinkertaisia (harmaita, tummia, valkoisia, sinisiä ym). Pitää pukeutumistaan suhteellisen tavallisena, eikä kauheasti mieti sitä mitä aamulla päällensä laittaa. Kenkinä melkein aina käyttää kuitenkin tennareita ja ei kannata yllättyä, jos farkuista löytyy muutama reikä.

Vartaloltaan Hanbyul on hoikka ja notkeahko. Lihaksia omistaa sopivasti, mitä skeittiharrastus on hänelle tuonut. Hän kun ei muuten kauheasti jaksa treenata  -  makaa mieluummin aamulla sängyssä kuin lähtee lenkille. Ihon sävyltään Hanbyul on sopivasti ruskettunut ja viettääkin suhteellisen paljon aikaa auringossa - onhan hän asunut melkein koko ikänsä Australiassa.
Kasvot pojalla on perus aasialaiset ja silmät ovat tummanruskeat. Hanbyulilla on ilmekkäät kasvot ja leveä hymy, jonka ilmestyessä tämän poskille ilmestyy hymykuopat.

Tukan väri pojalla vaihtelee usein tummasta vaaleaan, joskus johonkin oranssinkaltaiseen. Tyyli pysyy melkeinpä aina samanlaisena lyhyehkönä, otsatukka otsalla, mutta väri vaihtelee. Päässä on myös melkeinpä aina hattu, mutta kun ei ole, on tukka vahalla laitettu hiukan pystympään - vaikka ei kauheasti vietä aikaa tukkansa laittamiseen.  

Luonne

No worries, be calm and skate on, sellainen on Hanbyulin motto. Hän ei huolehdi turhista ja ottaa jokaisen päivän sellaisena kuin se on tullakseen. Hän ei kauheasti suunnittele etukäteen menemisiään, ja jotkut pitävät häntä jopa liian vetelänä tyyppinä. Hänessä on tietynlaista hippimäisyyttä, koska välillä tahtoisi vain maata maassa ja tuijotella pilviä taivaalla. Ei uskoisi, että tuo vetelä poika on älyttömän hyvä koulussa, vaikka välillä tuntuu, että tuo potkiskelee skeittilaudallaan vain ympäri koulua ja pitää yllä sosiaalisia suhteita.

Hanbyul on yleensä kaikkien kaveri, eikä haasta riitaa kenenkään kanssa. Hän ei myöskään osaa stressata asioista, eikä tuota todellakaan saa helposti suuttumaan. Yleensä Hanbyul on juuri se, joka nostaa kätensä riitatilanteessa ilmaan ja myöntää erheensä, jos sellainen on tapahtunut, kuin alkaisi kerjää verta nenästä. Ainoastaan silloin saattaa haastaa riitaa, jos joku muu on solvannut hänen kavereitaan. Nimittäin hänen ystäviensä nenille ei hypitä eikä näitä kiusata. Sitä Hanbyul ei voi sietää. Haukkukaa häntä vaikka idiootiksi imbesilliksi, mutta ystäviin ei kosketa – ei fyysisesti eikä sanallisesti. Silloin relax and take it easy-asenne katoaa ja paikalle saapuu uhitteleva nuori mies, joka ei pelkää puolustaa toista.

Hanbyul on kuitenkin yleensä jalat maassa olevaa tyyppiä, joka ei suurista hätkähdä. Hän rakastaa hauskanpitoa kavereiden kanssa ja on intohimoinen skeittilaudalla harrastelija. Hanbyul on yleensä se kaveripiirin keskeinen henkilö, vaikka ei ota huomiota tahallisesti itseensä. Hän on vain usein äänessä – saattaa puhella vain niitä näitä, ilman mitään suuria päitä tai häntiä. Hän on myös tietynlainen nörtti, koska pitää erilaisista tietokone ja konsolipeleistä. Hän rakastaa myös scifiä ja on salainen Harry Potter-fani. Hän viettää illan mieluummin pelaten erilaisia konsolipelejä kuin ryypätessä, vaikka ei sano aina ei alkoholille. Juodessa hän kuitenkin usein on se, joka pitää muista huolen.
Nuorimies on myös erittäin huumorintajuinen persoona, vaikka vitsit saattavat mennä joskus muilta ohitse, kun saattaa referoida Harry Potteriin liittyvillä jutuilla ym. Hänellä on myös erittäin ilmeikkäät kasvot, eikä pelkää laittaa itseään naurunalaiseksi. Voidaan oikeastaan sanoa, että Hanbyulin seurassa ei luultavasti koskaan tule olemaan tylsää.

Mutta vaikka nuorellamiehellä on rento asenne, ei se muuta sitä faktaa mihinkään, että on lahjakas koulussa ja vaikka välillä aika tuntuu vähäiseltä, tekee kaikki läksynsä aina ajoissa. Jotkut ehkä jopa hämmentyvät siitä, että miten hyvä hän on koulussa – varsinkin matemaattisissa aineissa. Ja löytyy pojalta myös se surullisempi puoli, mutta kuka sitä ikuista melankoliaa jaksaisi. Pojan asenne nimittäin yrittää unohtaa huolet ja murheet ja elää elämää ilman huolen häivää.
Rakkausasioissa nuorimies on aina välillä hiukan hidas: tai no, omissa asioissaan on. Muiden jutuissa hän osaa auttaa ja on tilanteessa mukana, mutta jos joku esimerkiksi häneen on ihastunut, ei ymmärrä vaikka asia vihjattaisiin maailman yksinkertaisimmilla eleillä hänelle.Muuta

- Stressaantuneena katsoo Paavo Pesusientä
- Toivoisi olevan Iron Man
- Veriryhmä A
- Puhuu paremmin englantia kuin japania ja koreaa. Plus kun puhuu englantia, puhuu australialaisella aksentilla

Kuvissa: LedApplen Jang Hanbyul
Pelaa: Destie


Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa