He was a skater boy, she said, "see ya later, boy." [KUOLLUT]

Siirry alas

He was a skater boy, she said, "see ya later, boy." [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Pe Tammi 03, 2014 3:38 pm

// Destie tänne Jian kanssaaaa ;DD //

perjantai 17. tammikuuta 2014

Taegyun Lee

Jos pienikokoinen skeittaripoika olisi saanut päättää, hän olisi jäänyt parhaan ystävänsä kanssa pelaamaan koko illaksi Haloa, mutta tuo oli jälleen vaihteeksi halunnut leikkiä sosiaalista ja vaatinut, että he lähtisivät niihin bileisiin, joista he olivat pariin otteeseen kuluneen viikon aikana kuulleet.
Kolmannen vuosikurssin opiskelijat Maki ja Prince olivat iskeneet jälleen viisaat päänsä yhteen ja he olivat päättänet pitää kunnon bileet niin uudenvuoden kuin talviloman loppumisen kunniaksi, ja he olivat kutsuneet käytännössä melkein kaikki keitä asuntolassa sillä hetkellä oli - suurin osa kun saapuisi asuntolaan varmaan vasta lauantaina tai sunnuntaina, kun maanantaina vasta alkaisi koulu.
Bileiden paikkana olisi Makin perheen omistama baari, joka ei ollut liian kaukana asuntolasta, sillä se sijaitsi kuitenkin Shibuyassa. Eikä ollut mitään takeita, että ketä sinne tulisi ja mitä siellä mahtaisi tapahtua.

Ja niin, siellä he nyt olivat. Vaikka Tae ei yleensä jännittänyt uusia tilanteita - eikä bilettäminen ollut hänelle uutta herranjestas - mutta lähtö oli tullut niin extemporena ja hän oli jo ehtinyt asennoitua tulevaan peli-iltaan parhaan ystävänsä kanssa, niin ei hän varsinaisesti hurrannut innostuksesta katsoessaan paikalla olevaa ihmismassaa.
Porukkaa oli saapunut ihan hyvästi paikalle ja näemmä kolmannen vuosikurssin opiskelijat olivat jo ainakin aloitelleet vähän enemmän ja meininki näytti olevan katossa.
Tae ei kuitenkaan halunnut pilata ystävänsä iltaa synkistelemällä, niinpä hän oli päättänyt piristyä - ja varmasti hän parin drinkin jälkeen piristyisikin, eikä hänen tarvitsisi teeskennellä.

Tae oli pukenut ylleen hieman löysähköt farkut, jotka roikkuivat suht matalalla hänen lanteillaan vyön varassa, ja jos paidan helma sattui tarpeeksi kohomaan, niin sen alta paljastui kaistale tummanpunaisten boksereiden yläreunaa ja vaaleaa ihoa.
Vaalean printtikuvioisen t-paidan päälle hän oli kiskonut tumman hupparin, jonka edessä olevaa vetoketjua oli vedetty hieman kiinni ja hihat oli kääritty kyynärpäihin. Jaloissaan hänellä oli ne tutut skeittikengät, joista hän ei suostunut luopumaan, vaikka ulkona oli melko liukasta.
Lyhyviin hiuksiinsa hän ei ollut juurikaan kiinnittäynt mitään huomiota, ennen lähtöä hän oli vain kiskonut mustan lipan väärinpäin päähänsä ja se sai kelvata. Onneksi hän ei juuri koskaan stressannut hiuksistaan, se kun tuntui olevan lähes kaikille tytöille suurikin ongelma.

He jutustelivat niitä näitä muutamien kavereidensa kanssa ja siinä juomaansa hörppiessään Tae huomasi, että hän alkoi ihan tosissaan piristyä ja jopa innostua näistä bileistä. Mikä nyt saattaisi mennä pieleen?


Viimeinen muokkaaja, Maya pvm Su Maalis 29, 2015 4:42 am, muokattu 1 kertaa

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: He was a skater boy, she said, "see ya later, boy." [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Tammi 03, 2014 5:00 pm

// Here we areee!! //

Jia Meng


Jian ilta oli ollut siihen asti yllättävän mukava. Hän oli saapunut juhliin ajoissa koulukavereittensa kanssa - aloittanut toki juomisen jo aikaisemmin muiden kanssa (minkä takia oli jo hyvässä humalassa) ja hän oli onnistunut tanssimaan sydämensä kyllyydestä kunnes muut halusivat pelata jonkinsorttista totuutta ja tehtävää. Ja siinä Jia juuri tällä hetkellä istui. Pienen pöydän äärellä monen muun kanssa jossa oli pyörivä pullo, joka lopulta päätyi osumaan häneen.

”Tehtävä”, Jia totesi, ennen kuin kukaan kerkesi sitä häneltä erikseen kysymään. Sen sanottuaan huikkasi raakaa viinaa omasta pienestä taskumatistaan, odottaen noiden koulukavereiden keksivän jonkinlaisen tehtävän. Mitään pahaa Jia ei osannut odottaa, koska edelliset tehtävät olivat olleet suhteellisen laimeita pusu- tai halaustehtäviä. Ikävä kyllä Jian onni oli hiukan toista luokkaa ja hän piti pokerinaamaansa yllä kun tehtävänsä kuuli.
”Ah, meillä on sulle just loisto tehtävä!” Eräs tokaluokkalainen totesi (nimeä Jia ei muistanut) ja nojasi eteenpäin, osoittaen erääseen nurkkapöytään jossa oli eräänlainen poikaporukka? kokoontunut ja jutteli niitä näitä.
”Näetkö nuo? Varsinkin tuon lyhimmän tapauksen? Tumma huppari, lippis muka niin coolisti väärinpäin?” Tuo tyttö sanoi ja Jia nyökkäsi pienesti, hiukan epäillen mihin tämä oli menossa.
”No sun tehtävä on päästä kaksin sen kanssa johonkin, suudella sitä ja ottaa kuva siitä samalla. Ja sit toki tylysti, minkä sä osaat ehkä parhaiten, lähteä paikalta ja julkaista sit kuva kaikkialla missä mahdollista”, tyttö lopetti ja naurahti, ja kuin tietynlainen kanalauma, muut tytöt nauroivat mukana. Ah. Niin totta kai. Jia ajatteli ja huokaisi mielessään. Kyllä hän tuon oli tunnistanut, jota nuo muut olivat osoittaneet. Nimi ei juuri sillä hetkellä oranssitukkaisen tytön päähän noussut, mutta oli hän nähnyt tuon koulunkäytävillä ja asuntolassa. Oli hiukan vaikea huomata, kun porukka jossa juuri hän pyöri, oli ottanut toisen jonkinlaiseksi silmätikukseen. Jia ei yleensä kommentoinut kyseisissä tilanteissa juuta eikä jaata, mutta ilmeisesti hänen olisi aika toimia sosiaalisentilanteen sitä vaatiessa.

”Ai ettekö te tuon parempaan sitten pystynyt. Amatöörit”, Jia tuhahti ja heilautti hiukan latvasta kiharrettuja hiuksiaan. Elegantisti hän nousi paikaltaan ylös ja suoristi mustan mekkonsa, lähtien sitten mustilla korkeilla koroilla kävelemään tuota kaveriporukkaa kohti.
Vaikein osuus oli ehkä saada toinen tuosta porukasta hiukan syrjempään. No, hänen täytyisi improvisoida. Ehkä toinen oli juonut sen verran enemmän jo, että lähtisi helposti hänen mukaansa.
”Moikka pojat”, hän totesi tuon seurueen saavutettua, samalla kuin se olisi maailman luonnollisin asia, nojasi vartalollaan tuon pilankohteen selkään ja laski leukansa tuon toiselle hartialle. Hän joutui kumartumaan tuon asian tehdessä hiukan, koska korkokengillä hän oli huomattavasti hiukan pitempi toista. Ulkona oli ollut toki liukasta, mutta säällä kuin säällä mentiin korkeilla koroilla.

”Voisinks mä lainata sua hetkeks”, jutteli toisen korvaan, väläyttäen pienen hymyn, samalla kun kurkkasi tarkemmin toisen kasvoja.

Ja kyllä. Hän tiesi, että toinen oli tyttö. Mutta juuri sillä hetkellä, hän ei antanut sen vaikuttaa mitenkään tehtäväänsä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: He was a skater boy, she said, "see ya later, boy." [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Tammi 04, 2014 4:22 am

Taegyun Lee

Ilta oli muuttunut Taen mielestä parempaan suuntaan ja naureskeli juuri hyväntahtoisesti muutaman muun kanssa parhaan ystävänsä Hanbyulin jutulle, jota tuo kertoi käsillään näyttävästi elehtien.

Hän oli juuri saanut siemaistua drinkkinsä loppuun ja laskettua lasin vieressä olevalle pöydälle, kun hän tunsi jonkun nojautuvan vartalollaan hänen selkäänsä vasten ja ääni kajahti tervehdykseen hänen vieressään. Tervehdys tosin oli kohdistettu koko heidän porukalleen, Tae tunsi kylmien väreiden nousevan jostain alhaaltapäin aina hänen niskaansa asti, kun tyttö oli kietonut kätensä hänen harteilleen ja jutteli nyt hänen korvaansa, leuka hänen hartiaansa vasten painettuna.
Hän pystyi selvästi haistamaan tytön hyväntuoksuisen hajuveden.

Vaikkei Tae yleensä erityisemmin jäätynyt, mutta nyt hän ei pieneen hetkeen keksinyt mitään sanottavaa, tilanne tuli niin puun takaa. Onneksi Hanbyulilla näköjään oli ainakin omasta mielestään tilanne hallussa, ja hänen paras ystävänsä nyökytteli mahtipontisesti pienen virneen kera sanoen;
"Vie vaan mukanas, se tartteekin nyt piristystä."
Tae huomasi luovansa ystävänsä suuntaan pienen mulkaisun, mutta Hanbyul vain hymyili nätisti aivan kuin hän olisi tehnyt Taelle suuremmankin luokan palveluksen.

Tae käänsi nyt kunnolla itsensä tuohon oranssihiuksiseen tyttöön ja kyllähän hän toisen tunnisti. Jia Meng, niitä heidän koulunsa rikkaita ja hemmoteltuja penskoja, jonka kaveriporukan suurta hupia oli aika-ajoin kiusata Taea.
Hanbyulin ansiosta Tae osasi nykyään ottaa erinäiset kiusaamistilanteetkin vähän rennommin - ei sillä, että se olisi kivalta tuntunut, mutta tyttöjen kiusaaminen oli yleensä vain sanallista ja se oli helpompi sivuuttaa kuin fyysinen kiusaaminen.
Nyt Jian kavereita ei kuitenkaan näkynyt, tai ehkä Tae itse vain alkoi olemaan jo sen verran humalassa, ettei hän tajunnut tai huomannut. Mutta se olikin mielenkiintoista, että miksi ihmeessä hän huomasi lähtevänsä tytön mukaan?

Hän oli ohimennen vastannut myöntävästi, ei hän muutenkaan voinut enää parhaan ystävänsä sanojen vuoksi perääntyäkään, ja niin hän otti muutaman askeleen oranssihiuksisen tytön perässä.
Mihin hän nyt taas oli suostunut?

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: He was a skater boy, she said, "see ya later, boy." [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty La Tammi 04, 2014 4:54 am

Jia Meng

Tehtävä oli helppo ja nopeasti tehtävissä. Toinen täytyisi houkutella syrjempään, pussata ja ottaa samalla kuva. Ja sitten levittää kuva kaikkialle. Yksinkertaista ja niin nopeasti tehtävissä kuin hän itse haluaisi. Ja mihin toisen elämä tästä nyt mihinkään muuttuisi tuollaisesta käytännön pilasta? Ei mihinkään. Jia oli monet kerrat ollut läsnä kun hänen tuttava piirinsä härnäsi toista, mutta yleensä hän ei itse kommentoinut asiaa mitenkään. Kai virallinen nimitys hänestä olisi kannustava sivustakatsoja, koska ei tehnyt elettäkään lopettaakseen asiaa. Mutta anyway, mitä suurta harmia toiselle voisi tästä edes aiheutua? Tuon pitäisi vain olla otettu, että saisi edes hetkisen huomiota Jialta.

Ja pian.. Taen.. Toisen nimi taisi olla Tae.. Oliko? Well, whatever. Kutsuisi päässään toista siksi. Kuka edes välitti hittoa mikä toisen nimi lopulta oli? Mutta siis, lopulta tuo lippalakki oli suostunut siirtymään hänen kanssaan hiukan rauhallisimmille vesille. Asiaan toki saattoi liittyä se, että tuon poikatytön ystävä oli kannustanut asiaa sekä alkoholi jo minkä toinen oli illan aikana juonut.
”Loistavaa”, Jia hihkaisi ja iski pienesti silmää kaikille porukan tyypeille, tarttuen Taea ranteesta vetäen tätä syrjempään.
Jia katseli ympärilleen, miettien missä olisi ehkä paras paikka toteuttaa tehtävä. Hänen onnekseen heidän kävellessä erään oven ohitse, tuo ovi aukeni ja sieltä asteli eräs virnuileva rastapää oikoen vaatteitaan ja tuon perässä jonkinlainen tytön tyllerö, vaatteet hieman myös sekaisin.
’Ah, täydellistä’, Jia ajatteli itsekseen ja veti tuon toisen tuonne komeroon ennen kuin tuo ovi meni lukkoon ja kiinni.

Komerossa paloi hehkulamppu ja kun Jia antoi katseen hetkisen harhailla, huomasi Jia tuon komeron olevan jonkinmoinen isompi siivouskomero. No jaa, paikalla ei ollut väliä. Sehän oli kuitenkin täydellinen juuri tähän tarkoitukseen.
Oranssitukkainen tyttö veti hymyn huulilleen ja kiinnitti sitten lopulta täysin huomionsa tuohon toiseen.
”Anteeksi~”, tyttö aloitti ja kuin ohimennen kosketti tuon lippalakin alta tulevia ruskeita hiuksia. Pitkät, laitetut kynnet koskettivat myös toisen poskea.
”Siis kun vedin sut pois porukasta tuolla tavalla, en kai mä keskeyttänyt mitään tärkeää?” Jia hymyili ja oli kuin tyyni vesi ulkoapäin, vaikka sisällä kuohui hiukan tarpeellista enemmän. No niin, nyt täytyisi vain saada kännykkä siitä pienestä pussukasta joka hänellä roikkui ranteessa. Ja sen jälkeen laittaa huulet tuon toisen huulille – naps – ja poistua paikalta.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: He was a skater boy, she said, "see ya later, boy." [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Tammi 04, 2014 12:06 pm

Taegyun Lee

Mitä pidemmälle oranssihiuksinen tyttö häntä johdatteli, sitä epäluuloisemmaksi Tae tuli. Mihin toinen oikeastaan häntä houkutteli? Mihin hän oli tosiasiassa mennyt suostumaan? Sen verran uteliaisuutta hänessä kuitenkin oli, että seurasi tyttöä, kun tuo johdatteli heitä eteenpäin ihmisvilinässä pitäen kiinni hänen ranteestaan.
Pakkohan hänen oli nähdä tämä loppuun asti, vaikka luvassa olisikin hankaluuksia.

Lopulta korkokenkiensä kera pidempi tyttö sai johdateltua heidät erääseen siivouskomeroon, joka näytti lennossa vapautuvan kun he olivat kävelemässä sen ohi. Tae kurtisti epäluuloisesti kulmiaan, kun ovi heidän perässään napsahti kiinni, vaikkei sitä musiikin läpi varsinaisesti kuullutkaan. Ovi tosin vaimensi musiikin ja ihmisten äänet aika tehokkaasti.
Nyt hän uskalsi kunnolla kääntää katseensa oranssihiuksiseen tyttöön, joka nyt seisoskeli siinä hänen edessään, joka näytti vähän tutkailevan katosta roikkuvan hehkulampun valossa komeroa, ja hän totesi mielessään kyseessä olevan siis jonkinlainen siivouskomero. Selvä. Mitä hittoa he siis siellä tekivät?

Alkoholi blokkasi aika tehokkaasti epämiellyttävät tunteet, eikä Tae tuntenut itseään ihan niin nurkkaan ahdistetuksi kuin jos hän olisi ollut selvinpäin. Ainakaan toinen ei vielä  toistaiseksi ollut syönyt häntä, vaikka Jia olisi sen hetkisen ulkonäkönsä kera sopinut hyvin jonkinlaiseksi saalistajaksi. Olihan tyttö kaunis ja niin edelleen, mutta siihen se sitten jäikin. Taella ei ollut tapana vilkuilla kiusaajiaan sillä silmällä, vaikkei Jia nyt sillä tavalla ollut koskaan siihen kiusaamiseen osallistunutkaan, katsonut vain vierestä. Mikä toisinaan oli aivan yhtä paha.
"Ei siinä mitään, et sä mitään sen kummempaa keskeyttänyt", hän vastasi ja asetteli lippaansa paremmin päähän, vartalo jännittyen, kun tyttö hänen edessään kosketti hänen hiuksiaan ja ohimennen myös hänen poskeaan. Väristys meni hänen vartalosna läpi niskasta varpaisiin saakka, eikä hän tiennyt olisiko kohottanut katseensa oranssihiuksiseen tyttöön vai ei.

"Niin oliks sulla jotain asiaakin, vai ihan huvikseenko raahasit mut tähän komeroon?" Tae sai tartuttua osaan hänen normaalista ja tavanomaisesta huolettomasta luonteestaan.
Hän loi toiseen hyväntuulisen kysyvän katseen ja huulilla käväisi rennon oloinen hymy.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: He was a skater boy, she said, "see ya later, boy." [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Tammi 05, 2014 3:18 am

Jia Meng

Mitenköhän hän muotoilisi asiansa toiselle? Jia pohti ja katsoi arvioivalla katseella tuota lippalakkista ’kummajaista’, mitä nimitystä hänen kaverinsa Taesta käytti. Ja eikö toinen voisi pyyhkiä tuon rennon hymyn huulilta pois? Jian tehtävä vain tuntui vaikeutuvan hetki hetkeltä, kun Taen piti hymyillä tuollaista hymyä ja olla niin saatanan hyvätuulinen. Pilan tekeminen tuntui siltä, kuin olisi vienyt tikkarin pikkuiselta ja todella suloiselta tapaukselta vielä kaiken lisäksi. Ja se namin vieminen ei ollut niin helppoa, mitä jotkut sanoivat sen olevan!
”Mm, mä en tee mitään huvikseni”, Jia totesi ja jatkoi toisen hiuksilla näpertämistä sormillaan. Oli ironista miten totta tuo kyseinen lause oli hänen elämässään, mutta. Who fuck cares? Ei hän ainakaan. Hänen toinen kätensä oli jo sillä välin kaivanut puhelimen pikkulaukusta valmiustilaan.

”Tai itseasiassa, on jotakin missä sä voisit auttaa mua”, neiti hymyillen kertoi ja sen mitään sanomatta kummempia tai selittelemättä ja jotta asiaa saisi eteenpäin, kumartui hiukan ja upotti omat hennosti punalla maalatut huulensa toisen huulille.

Pehmeät. Se oli ensimmäinen ajatus mikä tytön mieleen nousi, kun huulet olivat Taen huulilla. Jia ei ollut missään nimessä naisiinpäin, mutta hän ei voinut olla huokaisematta hennosti toisen huuliaan vasten, samalla kun automaattisesti varovasti näykkäsi toisen alahuulta. Joskus sanottiin ihmisen katoavan tietynlaiseen hetkeen ja juuri sillä hetkellä Jialle tuntui käyvän niin. Ja siksi oranssitukkainen tyttö ei ollut aivan varma kuinka kauan nuo huulet olivat olleet toisen huulilla – pienen hetken vai pidemmän – kun palautui maanpinnalle ja irtautui äkillisesti toisesta.

. . . Hetkinen. Se kuva unohtui! Vittu, Jia ajatteli ja hiukan hämmentyneen näköisenä tuijotti lippalakkista Taea. Se meinasi vain sitä, että hänen täytyisi kohta suudella toista uudestaan. Ja jostain syystä juuri sillä hetkellä Jia ei olisi pistänyt sitä lainkaan pahakseen.

.. Herranen aika. Eihän hän ollut mikään lesbo!

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: He was a skater boy, she said, "see ya later, boy." [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty To Huhti 17, 2014 4:10 pm

Taegyun Lee

Pieni hiprakka oli luonut mukavan usvaisuuden nuorukaisen mieleen, mikä ehkä omalta osin vaikutti hänen sen hetkiseen hyväntuulisuuteensa. Hänen olisi kuulunut olla paljon epäluuloisempi, tai ainakin vähintään pitää jonkintasoinen suojamuuri yllä, mutta kun ei.
Tae kohotti hieman kulmiaan pienesti huvittuneisuuteen taittuva hymynkare huulillaan, kun Jia vastasi hänen kysymykseensä, ettei hän tehnyt mitään huvikseen. Okei, no tämän Tae halusi siinä tapauksessa nähdä. Ilmeisesti tytöllä siis oli hänelle jotain sanottavaa.

Skeittaripoika ei ehtinyt reagoida mitenkään, kun oranssihiuksinen Jia sanoi hymyillen, että itse asiassa Tae voisi auttaa häntä eräässä asiassa. Hän oli ollut aikeissa kysyä vähän tarkemmin, mutta kysymys juuttui hänen kurkkuunsa, kun Tae tunsi tytön pehmeiden huulien painautuvan hänen huuliaan vasten.
Tae sulki automaattisesti silmänsä ja jossain aivojensa perukoilla hän tajusi vastaavansa tytön suudelmaan liikauttaen hieman huuliaan toisen huulia vasten. Hänen hälytyskellot eivät vielä alkaneet soimaan, kai se johtui niistä drinkeistä, joita hän oli jo ehtinyt lyhyen ajan sisällä juomaan.

Itse asiassa suudelma ei ollut lainkaan hullumpi ja Tae huomasi jopa viihtyvänsä siinä, joskin Jia vetäytyi suudelmasta ikuisuudelta tuntuneen hetken jälkeen, ja lyhyempi osapuoli jäi vain tuijottamaan vähän hölmistyneenä eteensä.
Toinen käsi kohottautui hänen kasvoilleen, sormet koskettivat varovaisesti huulia ja kun hän laski katseensa sormiinsa, hän huomasi punaista huulipunaa tarttuneen huuliinsa Jian suudelman jäljiltä.
Lippalakkipäinen Tae jäi katsomaan oranssihiuksista tyttöä kysyvänä, hän räpäytti pari kertaa silmiään, eikä Tae kertakaikkiaan tiennyt miten reagoida tilanteeseen - kerrankin hän jäi alkoholin vaikutuksen alaisena aivan sanattomaksi.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: He was a skater boy, she said, "see ya later, boy." [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa