Taegyun Lee (tauolla!)

Siirry alas

Taegyun Lee (tauolla!)

Viesti  Maya lähetetty Pe Tammi 03, 2014 2:06 pm

// Tae on nyt tauolla, kunnes saan inspiraationi häntä kohtaan takaisin! En hänestä kuitenkaan halua luopua, koska Tae on niin söpö ja symppis.
Mikäli jollakulla on jotain ideoita Taen varalle, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä! :] //

"he was a skater boy, she said, "see ya later, boy."
he wasn't good enough for her.
now he's a superstar, slammin' on his guitar
does your pretty face see what he's worth?"


Nimi: Taegyun Lee
Lempinimi: Tae
Ikä: 6.10.1996 (17-vuotias)
Sukupuoli: nainen

Vuosikurssi: 2. vuosikurssilla
Luokka: 2-B
Luokanvalvoja: Takamasa "Miyavi" Ishihara
Valinnaiset: kuvaamataito, maantieto, fysiikka

Seks. suuntautuminen: lesbo / "heteropoika"
Siviilisääty: sinkku

p e r h e s u h t e e t

Taen perheeseen kuuluu molemmat vanhemmat sekä isoveli ja pikkusisko. Vanhemmat tosin ovat eronneet jokunen vuosi sitten, Tae asuu siskopuolensa kanssa äidin ja tämän uuden miesystävän luona, kun taas isoveli on lähtenyt heidän isänsä mukaan.

Hän tulee ihan hyvin toimeen perheensä kanssa, harvemmin hän ehkä ihan oikeasti avautuu syvimmällä sisällään olevista asioista (ei ainakaan ihan kaikista), mutta esimerkiksi rintaongelmastaan hän on kertonut lopulta äidilleen, kun asia on muuttunut jossain vaiheessa liian ahdistavaksi.
Ja silloin Tae sai oikeastaan huomata, että hän pystyy äidilleen kertomaan mitä vain, vaikka hän ei aina ihan niin avoimesti asioistaan muille kerrokaan.
Äidin uusi miesystävä on myös ollut oikein kannustava ja parin vuoden sisällä on todennut uuden isäpuolensa olevan hänelle enemmän isä kuin oma isä on koskaan ollutkaan.
Pikkusiskopuolensa (äidin miesystävän entisestä suhteesta) kanssa Tae tulee hyvin toimeen ja nuoresta iästään huolimatta tyttö on osoittautunut oikein oivalliseksi ja kannustavaksi ihmiseksi Taen elämässä.

Isänsä kanssa Tae ei oikeastaan ole koskaan ollut ihan niin läheinen, sillä mies kun ei tunnu hyväksyvän sitä seikkaa, ettei hänen ensimmäinen tyttärensä olekaan ihan niin "normaali" kuin mitä muut tytöt ovat.
Isoveljeensä Taella on hyvät välit, mutta tuo muutti heidän isänsä matkaan lähinnä siitä syystä, että murrosiän aikaan hän ei tullut toimeen heidän äitinsä kanssa, vaan riitoja tuntui tulevan ihan mitättömistäkin asioista.

Taen äiti omistaa viihtyisän kahvilan Uenon eläintarhan yhteydessä ja Tae itse on siellä välillä ollut auttelemassa."can't you see all i really want to be is your boyfriend,
your boy boy b-b-boy b-b-boyfriend."l u o n n e

Ensimmäisenä Taesta puhuttaessa kannattaa muistaa, että hän on joko pelkkä Tae tai sitten poika - hän ei näe itseään tyttönä (vaikka se nyt virallisesti niin sattuukin papereissa olemaan), vaan pikemminkin hyvin androgyyninä, eikä hän haluaisi sijoittaa itseään mihinkään sukupuoliluokkaan.
Mutta jos on aivan pakko, niin hän yrittää ainakin parhaansa mukaan tähdätä siihen poikaan ja poikamaisuuteen, sillä se on sitä ominta Taea.

Uusia ihmisiä tavattaessa Tae ei ole ensimmäiseksi mainostamassa oikeaa sukupuoltaan, vaan hän haluaa pitää sen mahdollisimman pitkään "salassa", mutta ei hän kuitenkaan ala valehtelemaan, jos joku asiaa suoraan häneltä kysyy. Mutta jos hän nyt sattuu jollekin menemään täydestä poikana, niin se on Taelle hyvä juttu.
Lähimmille ystävilleen hän on tottakai asiasta kertonut, eikä asia varsinaisesti koulussakaan ole salaisuus, kun hän kerran asuu koulun asuntolassa tyttöjen puolella, mutta silti yllättävän moni ei ole asiasta tietoinen - kaipa häneen ei sitten kiinnitetä niin paljoa huomiota.

Tae on perusluonteeltaan hyväntahtoinen ja positiivinen tyyppi, joka ei yleensä anna pikkujuttujen hätkähdyttää itseään, eikä hän jaksa kantaa suurta stressiä joka asiasta. Hän on semmoinen maailmaa rakastava ja rennosti ottava skeittipoika.
Tae ei ole se porukan äänekkäin (ei varsinkaan isossa porukassa), mutta ei hän täysin massan mukana kulkevakaan ole, että omat mielipiteet asioihin kyllä löytyy, silloin kun hän kokee tarpeelliseksi nostaa niitä esiin.
Eikä hän oikeastaan ole ujokaan, joten Taen on ihan helppo tutustua uusiin ihmisiin, eikä hän niinkään jännitä uusia tilanteita - päinvastoin. Hänestä on hauska olla tekemisissä ihmisten kanssa.

Tae on saanut elämänsä aikana kokea aika paljon kiusaamista sen takia, mitä hän on - tai siitä mitä hän haluaa olla ja mitä hän oikeasti on. Aina on niitä, joiden mielestä hän on friikki.
Hän on kuitenkin selvinnyt kaikesta, eikä hän ole vastoinkäymisten antanut lannistaa itseään.

Vaikka Tae pääasiassa onkin hyvin aurinkoinen ihminen, niin hänessä on kuitenkin se epävarmempi puolisko, jonka hän pitää visusti muilta piilossa. Hän ei ole sinut vartalonsa kanssa ja toisinaan vaatii paljon valmistelua ja etukäteistä tsemppausta, jotta hän pystyy lähtemään vaikka kavereidensa kanssa rannalle tai juhlimaan.
Hän on aina vihannut rintojaan, vaikkei ne kaikeksi onneksi kovin kummoiset olekaan - mutta ne pienetkin rinnat aiheuttavat hänelle hirveästi päänvaivaa ja ahdistustakin ja hän tekeekin kaikkensa pitääkseen ne piilossa muilta ja itseltään.
Taen tapauksessa ei välttämättä koskaan tarvitse mennä niin pitkälle, että tarvittaisiin sukupuolenkorjausleikkausta, sillä hän tulee kyllä muutoin toimeen vartalonsa kanssa - rinnat ovat se suurin ongelma.
Yleensä intiimimmissä tilanteissa Tae ei niinkään välitä tulla kosketuksi, sillä se ei hänelle ole niin hekumalline ja nautinnollinen tilanne, vaan hän saa tyydytystä siitä, kun hän saa tuottaa kumppanilleen nautintoa.

Tae on aina ollut kiinnostunut tytöistä, mikä kai jossain määrin tekee hänestä jollain tapaa ns. "heteropojan".
Hän on suht romanttinen persoona ja hän käy mielellään tyttöjen kanssa treffeillä, hirveästi hänellä ei kuitenkaan ole kokemusta, mutta muutama vähän vakavampi ja vähemmän vakavampi parisuhde on kuitenkin takana.Kuvissa: Lee Taegyun (korean tomboy model)

"baby you light up my world like nobody else,
the way that you flip your hair gets me overwhelmed"u l k o n ä k ö

Tytöistä puhuttaessa ei tule ensimmäisenä ajatelleeksi Taea, eikä hän itse asiassa itseään tytöksi juuri luokittelekaan. Ulkonäöltään Tae on kaikkea muuta kuin mitä tytöiltä yleensä odotetaan.
Ulkoisesti Tae näyttää aivan pojalta, sellaiselta söpöltä pieneltä skedepojalta, ja siihen hän on osittain pyrkinytkin.

Taen hiukset ovat lyhyeksi leikatut ja väriltään ihan perusruskeat, mikä on hänen luontainen hiustensa väri. Vaikka kampaus pysyykin yleensä lyhyenä, niin aamuisin pehko sojottaa lahjakkaasti joka suuntaan, mikä onkin se ratkaiseva tekijä siinä, että Tae rakastaa vetää päähänsä joko lippiksen tai pipon ja lähteä sen jälkeen liikenteeseen.
Hänellä ei ole samaa ongelmaa kuin tytöillä yleensä, että hiusten laittoon pitäisi nähdä hirveästi vaivaa.
Hänen silmänsä ovat väriltään suklaanruskeat ja niissä on yleensä sellainen pieni hyväntuulinen pilke havaittavissa.

Hän on melko hoikan oloinen vartaloltaan ja muutenkin hänestä saa helposti hentoisemman kuvan, mikä ehkä osittain johtuu hänen pituudestaankin.
Taelta löytyy pituutta sellaiset 164 cm, eli hän on ikätoveripoikiinsa nähden aika lyhyt. Painoa on 44 kiloa.

Taen pukeutumistyyli on juurikin sellaista peruspoikamaista, skeittityyliin kallistuen. Liian kireistä paidoista hän ei niinkään tykkää, sillä hän ei halua korostaa rintakehäänsä. Vaikka hänen omaksi onnekseen hänen rintansa eivät ole kovinkaan kummoiset, niin rintakehä tuottaa Taelle alemmuudentunnetta ja aika-ajoin ahdistustakin - hän vihaa rintojaan ja haluaa piilotella niitä kaikilta.
Hän viihtyy siis mieluummin vähän löysemmissä vaatteissa, eikä hän pelkää käyttää toisinaan räikeitäkin värejä, vaikka tummat sävyt ovatkin suosiossa. Tae rakastaa asusteita, kuten vöitä, lippiksiä ja pipoja, reppuja ja hipsteri-laseja.


Tae aamuhiuksineen ja Lady :D


m u u t a
- veriryhmä A
- harrastaa skeittausta, kulkee muutenkin mieluusti melkein joka paikkaan skeittilaudallaan
- omistaa valkoisen tyttökissan, jonka hän on nimennyt Ladyksi
- tykkää urheilusta, ja harrastaakin skeittauksen lisäksi jonkin verran jalkapalloa ja koripalloa.


k e  r h o t
- jalkapallokerho, tyttöjen joukkueen kapteeni


s u h t e e t

Hanbyul Jang
Taen paras ystävä, johon hän tutustui ensimmäisenä kouluvuotenaan heti ensimmäisellä viikolla. Hanbyul on luonteeltaan rento ja hänellä on huoleton asenne kaiken suhteen, mikä kai omalta osin iskee Taeen - hän on oppinut Hanbyulin kautta ottamaan joissakin asioissa vähän rennommin, eikä hän enää ota samalla tavalla itseensä esimerkiksi kiusaamista, jota Tae saa kuulla tuon tuosta.
Hanbyul sai ikään kuin vahingossa tietää Taen oikean sukupuolen, mutta se ei poikaa haitannut lainkaan - skeittaripojat ovat edelleen parhaita ystäviä keskenään.p e l i t

He was a skater boy, she said, "see ya later, boy."
perjantai 17.1.2014
with Jia Meng (Destie)

Kolmannen vuosikurssin opiskelijat Maki ja Prince ovat iskeneet viisaat päänsä yhteen ja päättänet pitää kunnon bileet niin uudenvuoden kuin talviloman loppumisen kunniaksi. Hanbyul sai raahattua myös Taen paikalle ja skeittaripoika alkoi pikkuhiljaa parin juoman jälkeen lämmetä juhlimiselle.
Jia Meng ilmaantui paikalle ja raahasi Taen mukanaan baarin siivouskomeroon.
Kesken.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa