Jia Meng

Siirry alas

Jia Meng

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Tammi 03, 2014 1:27 pm


”BE A GIRL WITH A MIND, BITCH WITH AN ATTITUDE, A LADY WITH CLASS”Jia Meng
Kutsumanimi: Jia
Syntymäaika: Helmikuun 3, 1996
Ikä: 17
Horoskooppi: Vesimies

Sukupuoli: Nainen
Seks.suuntautuminen: Hetero (niin varmaan)
Siviilisääty: Sinkku

Huone:

Vuosikurssi: 1
Luokanvalvoja:
Valinnaiset:  Kuvaamataito, maantieto, biologia

Tausta

Yksinkertaisesti sanottuna ja mitään suuria kiertelemättä: rikkaan perheen – ehkä hieman hemmoteltu – vesa, jonka rakkautta on osteltu useilla luottokorteilla. Perheen sisältä löytyy juuri sellaista perus rikkaan perheen arkielämän katastrofeja, mitä uskoisi vain erilaisissa draama-sarjoissa olevan.

Jian perhe on alun perin Kiinasta kotoisin, mutta he muuttivat tytön ollessa suhteellisen nuori Etelä-koreaan sekä sieltä sitten suhteellisen pian Japaniin, jossa he nykyään siis asustavat. Tämän takia tyttö osaa puhua sujuvasti kiinaa, että koreaa ja japania.

Perheen isä on pitkää työpäivää tekevä ns. yksityinen pankkiiri, jonka käsistä kulkee miljoona summia päivittäin. Hän on mies joka hoitaa monia erilaisia osakekauppoja asiakkaittensa puolesta ja vihjailee ihmisille milloin kannattaa ostaa ja milloin myydä – ja milloin kenties tehdä jonkinlainen uusi tili ulkomaille. Laittomuuksia ehkäpä? Voi kai myös siis arvata, että isää ei kauheasti kotona näy ja jos näkyy, lahjoittaa hän perheelleen jokaisella uuden pankkikortin käytettäväksi.
Vaikka Jian isä ei voittaisi parhaan isän palkintoa, kyllä tämä omalla tavallaan välittää perheestään. Tämä on vain aika huono mitenkään näyttämään sitä. Isä ei tunne tyttäriään oikein mitenkään ja kuvittelee, että rahalla saa mm. kaiken korjattua.

Jian äiti onkin kliseinen kotirouva, joka harrastukseen pitää jonkinmoista sisustusliikettä ja pitää hienoja fiinejä juhlia ystävilleen. Jian äidille tärkeää on se, että perheen yleiskuva pysyy hyvänä. Eli jos perheen sisällä on jokin ongelma, sitä ei saa missään nimessä näyttää vaan perhepotretissa pitää silti hymyillä kuin kaikki olisi täydellistä. Äiti saattaa myös usein turruttaa omia tuntemuksiaan hienolla alkoholilla ja yksinäisyydessä on ottanut sänkyynsä useamman kuin kerran jonkun nuoremman miehen seurakseen. Isä ei ole kuitenkaan tietoinen näistä puuhista – eikä itseasiassa Jiakaan mitään myönnä itselleen – vaikka kyllä hän tietää minkä takia se allaspoika tuntuu vaihtuvan vähän hiukan liian nopeaan tahtiin.
Äiti on myös suhteellisen tarkka miten vanhempi tytär käyttäytyy ja vaikka rakastaa Jiaa, ei äiti voi olla kuin hiukan kilpaileva tytärtään kohtaan. Sehän onkin äidin mielestä ihaninta kuulla, että joku sukulainen pitää häntä kauniimpana kuin Jiaa.

Jialla on myös kaksi pienempää pikkusiskoa: 11-vuotiaat kaksoset, joiden elämä pyörii Justin Bieberin ja muiden teinijulkkiksien ympärillä. Ärsyttäviä kakaroita Jian mielestä ja kieltää asian täysin, jos joku kehtaa hänellä olevan suurempiakin tunteita kuin pelkästään ärsyyntymistä sisaruksiaan kohtaan.”On tärkeää, että kyyneleitäni kukaan ei nää.
muuten ne kuvittelee, et sil on väliä, ne kuvittelee”


Ulkonäkö

Pituus: 164cm
Paino: 47kg

Jia on niitä tyttöjä, jotka laittautuvat tunteakseen itseensä kauniimmiksi. Hän meikkaa jotta silmät näyttäisivät suurimmilta ja kynnet hänellä on aina laitetut jotta hänestä saisi siistimmän vaikutuksen. Hänellä on aina hienoja vaatteita, joita ostaa useammalla luottokortillaan (joiden viulut isä maksaa) ja sormet ja kaula ovat aina täynnä hienoja koruja. Hän käyttää siis rahaa sekä aikaa ulkonäkönsä luomiseen. Ja kun on rahaa enemmän kuin teini-ikäinen tyttö tarvitsisi, mihin muuhunkaan hän sitä käyttäisi.

Ruumiinrakenteeltaan Jia on hoikka ja hän on erittäin notkea tapaus. Spagaatti ja muut erilaiset venytysasennot sujuvat tytöltä leikiten – johtuen pelkästä notkeudesta, mutta myös siitä, että hänellä on yliliikkuvat nivelet. Tyttö on muutamia kiloja alipainoinen, mutta ei kuitenkaan niin selvästi, että se häiritsisi häntä itseään tai ylipäätään ketään muuta.
Muotoja tytöltä löytyy sopivasti ja niitä juuri hän tykkää korostaa erilaisilla asusteilla.

Kasvot Jialla on soikeahkot ja iho on vaaleahko. Jialla on aasialaisille perinteiset mantelinmuotoiset suurehkot tummat silmät, joita hän korostaa meikkaamalla. Huulet ovat täyteläiset ja niitäkin peittää usein jonkinlainen huulipuna- tai kiilto. Kasvoja korostaa pitkät hiukset, jotka on latvoista usein hiukan kiharretut. Nykyään hiukset ovat värjätty oransseiksi, mutta oikea hiusväri on ruskeahko. Jia tykkää värjätä hiuksiaan erivärisiksi, joten ei kannata ihmetellä jos tyttö esim. ilmestyy joku päivä pinkeillä hiuksilla kouluun. Yleensä pitää hiuksiaan auki, mutta joskus saattaa pistää ne kiinni ja käyttää jonkinlaista huivia. Riippunee minkälaista tyyliä on hakenut itselleen.

Tyyliltään Jia on tyttömäinen – tykkää käyttää erilaisia mekkoja, korkokenkiä ja muita asusteita. Joskus saattaa kuitenkin myös pukeutua sporttisemmin – mutta silloinkin tyyli on tarkkaan mietitty ja jokainen asuste erikseen harkitusti päälle laitettu. Ei pelkää myöskään näyttää vaatetuksessaan säärtä tai jotain muuta ihonaluetta – ja silloinkin jokainen pikkuasia on tarkkaan mietitty. Vaatteiden väreissä käyttää usein hiukan tummempia sävyjä – herkkä pinkki ei kuulemma tytölle omien sanojen mukaan sovi. Joskus neiti käyttää vähän liiankin paljon aikaa peilin edessä miettien asukokonaisuuksia, koska ulkonäkö on Jialla tärkeä asia.

Tyttö osoittaa hiukan kuitenkin rockimpaa ja punkkista asennetta tatuoinneillaan ja sillä, että hänellä on korvissa useampi kuin yhdet reiät. Molemmissa korvissa on tällä hetkellä neljät reiät ja tatuoinnit näkyvät ylempänä kuvissa. Häneltä löytyy navasta myös napakoru. Kynnet on myös usein laitettu ja ne eivät ole yleensä pelkästään vain yksiväriset, vaan ne on laitettu erivärein ym.”Got my middle finger up, I don't really give a fuck”
- Rihanna

Luonne

Hiukan pilalle hemmoteltu neitokainen, kenties hieman diivamainen, joka menee niiden asioiden perään joita haluaa elämästä. Tyttö joka on tottunut saamaan materiaalisesti kaiken haluamansa heiluttelemalla isänsä omistamia luottokortteja, mutta myös samalla tyttö joka tuntee tietynlaista alemmuuskompleksia ollessa muiden seurassa – kompleksia jonka kuitenkin lahjakkaasti peittää. Näin voisi lyhyesti kuvailla Jiaa, mutta eihän tuo lyhyt esitelmä kuitenkaan kaikkea paljasta.

Jia liikkuu koulun paremmissa piireissä, mutta ei hän kuitenkaan mikään ilkeä paholainen ole ja hän on omalla tavallaan kiltti eikä hauku toisia selän takana, sekä pärjää koulussa hyvin.
Ehkä tärkein huomio on se, että Jialle on suhteellisen tärkeää mitä muut hänestä ajattelevat: vaikka antaa sen kuvan itsestään, että ei todellakaan välitä. Hänellä on tietynlainen pakonomainen tarve saada muiden hyväksyntä tai ylipäätänsä jonkinlainen muiden huomio itseään kohtaan. Huomio voi olla joko negatiivista tai positiivista, vaikka pyrkiikin saamaan positiivista palautetta muilta itseään kohtaan. Hän haluaisi kovasti saada ihmiset pitämään itsestään, mutta paha on vain se, että Jialla on taipumus päästää suustansa piikitteleviä sammakoita. Tätä tyttö ei oikeastaan tahallaan tee, mutta hänellä on hiukan tökerö tapa tuoda itseään esille muille. Useat tämän takia pitävät häntä diivana, hiukan ilkeähkönä, vaikka yrittäisi saada vain toiset pitämään itsestään.
Jian ongelmat ystävällisyydessä ym. tulevat kotoa, jossa hän saa äidiltään suhteellisen paljon piikittelyä osakseen. Jian äiti saattaa kehua tytärtä, mutta samassa lauseessa myös kumota tuon kehun jollakin muulla kommentilla. Ja tuo tapa on tarttunut Jiaan.  Aluksi hän saattaa kehua jonkun laukkua, mutta samassa lauseessa todeta, että se ei sovi toisen asuun ollenkaan.
Tämän takia Jian useat kaverit (eli ne joiden seurassa koulussa/koulun ulkopuolella liikkuu) kuuluvat ns. itseään parempina pitäviin henkilöihin – koulun rikkaisiin ja hienohelmoihin.

Jia rakastaa juhlimista. Hänet löytää usein baarien (väärillä henkilöpapereilla päästy sisään) tanssilattioilta ja kun Jia juhlii, hän myös juo. Hän joskus myös polttaa pilveä, koska se auttaa häntä päästä stressaavista kotioloista irti. Alkoholia nautittua Jia on flirttaileva ja tuo itseään muiden tykö fyysisesti, vaikka ei kuitenkaan vie asioita loppuun saakka. Alkoholi, että pilven polttaminen auttaa tyttöä rentoutumaan, minkä takia hakeutuu jonkinmoisiin juhliin useammin kuin ehkä olisi tarvetta. Joskus saattaa ottaa hörpyn alkoholia, vaikka ei olisi juhlia edes tiedossa.

Omistaa kuitenkin huumorintajua ja osaa pitää hauskaa muillakin tavoin kuin juomalla. Hänestä löytyy loppujen lopuksi sellaista tietynlaista särmää, punk-asennetta, joka on peitetty monien eri kerroksien alle. Jos neiti uskaltaisi olla täysin oma itsensä, huomaisi, että tyttö on erittäin hauskan asenteen omaava, joka ei välttämättä edes pelkää kynnen katkeamista, ja joka mielellään lähtee uusille tuntemattomille seikkailuille. Tyttö omaa myös tietynlaisen myötätuntoisen asenteen - ei nyt naura toisen ongelmille, vaan osaa kyllä kuunnella ja antaa myös jonkinlaisia neuvoja.

Neiti on myös erittäin epävarma itsestään, mutta peittää sen hymyn ja tietynlaisen asenteen taakse. Ei puhu ongelmistaan vaan välttelee niitä, eikä myöskään saata myöntää niitä edes itselle. Tyttö on myös hiukan epävarma seksuaalisuudestaan ja muutenkin siitä, että mistä edes kunnolla pitää. Ihastuminen ja rakastuminen tuntuu hassuilta asioilta, vaikka on hänellä pari komeaa rikasta poikaystävää ollut.

”Ja ne jotka kaiken tietää, ne sanoo tuo on prinsessa Jää:
se varmaan hileitä hengittää ja se kaikesta selviää”


Muuta

- Omistaa kissan nimeltä Sunday. Kissa luo erityistä hilpeyttä yrmyllä ulkonäöllään ihmisissä
- Fanittaa RihannaaSong: Maija Vilkkumaa – Prinsessa Jää
Kuvissa: Miss A:n Meng Jia
Pelaa: Destie

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jia Meng

Viesti  Maya lähetetty Pe Tammi 03, 2014 1:36 pm

Lyhyesti ja ytimekkäästi; HYVÄKSYTTY ON !

:D

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa