I fell under your spell, so I want a magical night with ya. [KUOLLUT]

Siirry alas

I fell under your spell, so I want a magical night with ya. [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Ti Joulu 24, 2013 7:45 am

/// Maya Zeeeen kanssa! Hyvveeee jouluuuuuu!!! <3<3 //

Maki Goto

Marraskuu 19, klo 01:10

Kesästä marraskuuhun oli ollut tavattoman draamantäyteinen hetki Makille, että se sai jopa hänet huokaisemaan kerran tai pari syvään. Yleensä tyttö rakasti draamaa ja kaikkea jännittävää, mutta sitten kun se lopulta sattui hänen omaan nilkkaansa.. No, se ei ollutkaan niin mukavaa kuin osasi odottaa. Kesällä hän oli löytänyt aivan ihanan tyttöystävänsä itselle – siis painosanalla ihanan – koska kukaan ei varmasti osannut Makin saavan haaviinsa sellaista sydänkäpystä. No, niin kuitenkin kävi ja Maki ollut siitä todella onnellinen. Ikävä kyllä Makin maine ja entiset teot tulivat koputtamaan etuovea hiukan etukäteen ja tyttö todella joutui miettimään entisiä tekojaan oikein urakalla.

No mitä oli lopulta käynyt?

Tarina oli yksinkertainen. Maki ja hänen tyttöystävänsä Zee pääsivät vihdoinkin tekemään sen. Kyllä juuri. Sen. Seksiä. Juuri niin. Maki oli kärsivällisesti odottanut pidempään kuin pari viikkoa ja kun hän vihdoin sai kokea sen h-hetken Zeen kanssa.. Zeen täytyi lopulta löytää hänen salainen ns. päiväkirja johon hän oli kirjannut jokaisen vitun ihmisen jonka kanssa hän oli lyhyen elämänsä aikana maannut. Ja totta kai niitä kirjan ensimmäisiä sivuja ei oltu pelkästään täytetty. Vaan kirja oli saanut aika paljon täytettä – sekä valokuvia. Että Princen kommentteja. Joten mikä oli lopputulos: Zee ajatteli olevansa vain jatke kirjaan ja kertoi päin näköä, että Makin maine taisi pitää paikkaansa. Erohan siinä tuli ja kyseessä oli myös ensimmäinen sydämen murtuminen Makille.

Siinä noin kuukauden verran molemmin puolin pilattiin pari Princen paitaa, tuhlattiin parin puun verran nenäliinoja ja näytettiin kuin kuolema olisi kätellyt. Lyhyesti kuitenkin virsi kaunis: Maki teki pari temppua ja naps, Zee saatiin takaisin. Tai no. Erilaisia uhrauksia kyllä piti tehdä – mutta Maki ei ollut katunut niitä. Entä sitten jos hänen piti käyttäytyä juomassa hiukan sivistyneemmin ja olla suutelematta jokaista vastaantulijaa? Kyseessä oli kuitenkin Zee ja.. Maki oikeasti tunsi jotain ihmeen syvällistä toista kohtaan. Toinen sai olon turvalliseksi ja aina kun hän sai suukon toiselta tai edes lämpimän katseen.. Jotain muljahti vatsan pohjalla. Maki kun oli selittänyt tätä hyvälle ystävälleen Princelle, tämä oli kehottanut vähemmän nätisti hakeutumaan hoitoon lapamatojen takia. Maki siitä hyvästä läimäytti toista lopulta tyynyllä.

Mutta juuri nuo kaikki tapahtumat olivat ajaneet tytön nyt öiseen puuhaansa. Paljasvarpain, pelkissä alushousuissa ja isossa t-paidassa, joka ulottui häntä säären puoliväliin (joka oli sujuvasti pöllitty Zeen kassista kerran ja ’unohdettu’ palauttaa) hän käveli koulun asuntolassa. Suuntana hänellä oli tyttöystävänsä Zeen huone. Ja minkä takia öinen seikkailu nukkuvassa asuntolassa? Makilla oli yksinkertaisesti ikävä toista. He eivät olleet nähneet muutamaan päivään kunnolla koulukiireiden ja harrastuksien takia, joten hän tapansa mukaan päätti ottaa tilanteen omaan haltuunsa. Miksi odottaa, kun toinen kuitenkin oli vain lyhyen matkan päässä? Ja kenties hänellä oli taka-ajatuksia, mutta ne paljastettaisiin vasta myöhemmin.
Lopulta hän saavutti kohteensa ja koputti oveen hennosti useamman kerran, että sisällä olevat varmasti kuulivat hänet, mutta viereiset huoneet eivät kauheasti häiriintyisi. Maki asteli paikoillaan, jotta varpaat eivät kylmentyisi liikaa. Oven avaamista odotellessa hän näperteli myös yhtä rennosta löysästä nutturasta karannutta hiussuortuvaa.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa