Shuya ''Umi'' Morita

Siirry alas

Shuya ''Umi'' Morita

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Joulu 15, 2013 9:09 am


Nimi: Shuya Morita
Lempinimi: Shuya, Umi
Ikä:  20.7.1988 (25-vuotias)
Sukupuoli: Mies

Ammatti: Yakuza Ryūjin-kai – klaanissa, Hideto "Hide" Matsumoton alaisena, eikä hän varsinaisesti erityistä titteliä tai muuta nimeä mukanaan kanna. Toimii kun käsky käy, oli sitten kyse mistä tahansa.

Asunto: Umi asustaa pikkuveljensä kanssa  Ryūjin-kain päämajassa, josta he ovat saaneet itselleen yhden pienen huoneen muiden päämajassa asuvien alaisten tavoin ja se on riittänyt Umille.

Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku

Perhetaustaa/Menneisyys:
Heidän perheensä on kaukana niistä telkkarissa näytettävistä idyllisistä perheistä, joihin kuuluu rakastavien vanhempien lisäksi kaksi lasta ja koira.

Umin perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi kahdeksan vuotta nuorempi pikkuveli, Taka. Ehkä heidän vanhempansa ovat joskus olleet onnellisia ja rennompia, ehkä heidän kasvoillaan on joskus näkynyt rakkautta toisiaan ja ympärillä olevaa maailmaa kohtaan, mutta sitä Umin pikkuveli ei saanut koskaan kokea toisin kuin Umi. Ainoana lapsena ollessaan Umin syntymä ja sen jälkeiset pari vuotta olivat hyvää aikaa ja perhe todellakin jakoi pienimuotoista rakkauden suuntaan luokiteltavaa hellyyttä, mutta se muuttui hyvin nopeasti Umin ollessa 5-vuotias. Pian miehen isälle ei kelvannut mikään tai mitään mitä Umi teki tai oli tekemättä. Hän sai päivästä toiseen rankkoja nahkavyön sivalluksia ympäri kroppaa ja tottakai ensimmäinen kerta oli se pahin. Umi vietti lähemmäs viikon omassa huoneessaan kärvistellen kivun kanssa joka sykki lähes jokaisessa kehon osiossa. Silloin Umi tajusi tippuneen helvettiin ja siitä se sitten lähti. Joka ikinen päivä moneen otteeseen nahkavyö heilui. Aluksi se oli yhtä tuskaa, mutta ajan kanssa sen oppi sietämään kunnes siitä muuttui Umille itselleen tapa, joka kuului perheen arkeen. Näin Umi vietti 3 vuotta eteenpäin ennen kuin Taka sitten syntyi.

Isä on ammatiltaan entinen sotilas, joka Takan syntymän jälkeen lähti armeijan leiviin miltein pysyvästi ja Umi sai tauon isänsä pahoinpitelystä, joka kuitenkin teki enemmän hallaa kuin hyötyä pojan mielentilalle. Umi kuitenkin oli tyytyväinen sen suhteen että pikkuveljensä sai elää lapsuutensa suhteellisen normaalisti vaikka perheen äiti ei mikään rakastava kanaemo ollutkaan vaan jätti pojat oman onnensa nojaan. Mutta kun Taka täyttii 6-vuotias, isä loukkaantui maamiinan räjähdyksessä ja hän menetti toisen jalkansa. Jalan tilalla on nykyään polvesta alaspäin tekokorvike. Heidän perheessään on aina ollut tiukat säännöt ja aina on eletty hyvin kurinalaisesti - syynä suurimmaksi osaksi isän täysipäiväinen sitoutuminen armeijan sääntöjä kohtaan. Sotilaana mies onkin ollut oikein erinomainen, mutta isänä todella huono. Perheen lapsilla ei ole koskaan ollut oikeutta olla oikeasti lapsia, vaan heiltä on aina vaadittu enemmän rangaistuksilla uhaten - niitä he tosin ovat saaneet ihan ilman kunnon syytäkin, sillä heidän isänsä on kyllä aina keksinyt jotain oikeuttaakseen rangaistuksensa. Isä vei vuorotellen molempia poikia makuuhuoneeseensa, missä hän käski näitä riisumaan vaatteensa ja sitten alkoi se nahkavyöllä hakkaaminen. Umi tiesi mitä isän kotiin tulo toi tullessaan ja oli valmistautunut suojelemaan veljeään iskuilta ottamalla syyt itselleen, mutta se ei alkuunkaan auttanut vaan kumpikin joutui kärsimään oman osuutensa vaikka toinen tosiaankaan ei olisi mitään tehnyt ansaitakseen sitä. Umille se oli kova pala ei niin itsensä vaan veljensä vuoksi.

Vaikkei perheen äiti koskaan itse osallistunut poikiensa ruumiilliseen kidutukseen, ei hän ole asiaa tehnyt yhtään sen helpommaksi. Kivikasvoisena ja kylmäsydämisenä naisena tuo on vain katsonut vierestä, kuinka hänen miehensä on pahoinpidellyt heidän yhteisiä lapsiaan.

Perheen pienessä kodissa veljeksillä oli oma pienenpieni huone, jossa Taka aina takertui isoveljeensä turvaa hakien, sillä hän oli - ja on edelleen - heistä kahdesta se herkempi tapaus. Umi on aina ollut Takalle se tärkein henkilö, joka on aina parhaansa mukaan yrittänyt pitää hänestä huolta, heillä kun on tuota ikäeroa jonkun verran. Isoveljen ollessa jo vanhempi, Taka joutui olemaan paljon yksin kotona vanhempiensa kanssa ollessaan 10-12 - vuotias. Tuona aikana pieni poika oli jossain määrin masentunut, vaikkei hän itse sitä silloin tiennytkään, ja silloin hän viilteli ensimmäistä kertaa ranteitaan ja se auttoi purkamaan pahaa mieltä ja ahdistunutta oloa.
Umi ei tiennyt toisen ahdingosta mitään, sillä hän oli tuolloin jo sekaantunut alamaailman syövereihin ja koitti sitä kautta hoitaa itsensä ja veljensä turvaan. Umi oli myös sitä kautta löytänyt itselleen monen monta luottoystävää, joiden kautta hän pääsi tutustumaan ollessaan 20-vuotias suurempiin tekijöihin ja alamaailman kovimpiin vaikuttajiin. Umi tiesi että kotona oli rankkaa, mutta hän toivoi että pikkuveljensä jaksaisi sinnitellä vielä vähän, sillä hän oli päässyt tapaamaan suhteidensa avulla Hiden, jonka hommiin halusi. Hän oli kuulluut Yakuza Ryūjin-kai – klaanista ja heidän vaikutusvallastaan sekä heidän muusta toiminnastaan. Se oli pelätty yhteisö, johon kuka vain ei kelvannut. Umi oli päätänyt päästä tämän järjestön sisuksiin alaisen hommissa, sillä mikään ei olisi parempi paikka suojella pikkuveljeään kuin tuo.

Umi rupesi toimimaan nuorena klaanin freelancerina jotta pääsisi etenemään hierarkiassa ylemmäksi saaden turvapaikan klaanin päämajasta itselleen että veljelleen, jota kesti monta vuotta ennen kuin Umi pääsi erään keikan yhteydessä puhumaan kerrankin Hidelle jolla on suuri vaikutus klaanin sisällä. Vakuuttamista kesti, mutta Umi ei antanut periksi sillä veljensä turvaan saaminen oli nyt Umin ykkösjuttu kaikessa. Umi pääsi näyttämään keikalla taitonsa, joka loppujen lopuksi sai Hiden vakuuttuneeksi siitä että pojassa oli potentiaalia ja osaksi ehkä siksi että Hide oli nähnyt itseään tuossa nuoressa miehenalussa ja niin Umin ollessa 20-vuotias hän pääsi vihdoin hieman ylemmäksi hierarkiassa ja pääsi muuttamaan klaanin omistamaan suurehkoon rakennukseen, jossa myös heidän päämajansa oli.

Taka oli 12-vuotias, kun Umi eräänä yönä ilmestyi heidän asuntoonsa, käski häntä olemaan hiljaa ja pakkaamaan nopeasti ne vähäiset tavarat, joita hänellä oli. Isoveli oli omien sanojensa mukaan löytänyt paremman paikan, jonne hän halusi kuulua, eikä hän halunnut jättää pikkuveljeään natsimaisten vanhempien armoille. Siitä asti Taka on asunut Umin kanssa Ryūjin-kai - yakuzaklaanin valtavalla asuinalueella Ginzassa ja he ovat pitäneet tarkkaan huolta siitä, ettei kukaan heidän "entisestä" elämästään tiedä heidän tekemisistään tai olinpaikastaan.


Luonne:
Umi on niin ulkoisesti kuin sisäisesti lähes täysin friikki. Mies rakastaa itseensä kohdistuvaa kipua ja myös sen tuottamista toisille. Hänen ajatusmaailmansa on kieroutunut täysin, mikä saa miehen olemuksen hehkumaan tietynlaista mielipuolisuutta ja huulluutta. Lähestulkoon kaikki jotka Umia ei tunne kaartavat tämän oudon ihmisen hyvin kaukaa ja välttävät katsekontakteja joita mies mielellään yrittää tahallisesti luoda saaden syyn käydä kimppuun. Vain he jotka Umin tuntevat, kuten lähestulkoon jokainen klaanin jäsen osaavat käsitellä tätä mielipuolta oikein kaartaakseen liialliset vahingot. Ikinä ei kukaan osaa lukea tai tietää mitä Umi seuraavaksi tekee, vaikka hän onkin todella lojaali uudelle perheelleen aiheuttaa hän silti joskus sen sisälläkin pienimuotoisia ongelmia. Umi rakastaa niitä hetkiä kun itse on pahoinpitelyn kohteena ja usein sivulliset saavat kuulla hyvin omalaatuista jokseenkin sairaan kuuloista naurua, mikä ei ota loppuakseen. Siksi usein mies antaakin vastuksensa ensin hakata Umin lähestulkoon henkihieveriin vain oman itsensä viihdyttämiseksi ja kun tarpeekseen on siitä saanut tappaa tämä vastuksensa hyvin raa’asti ja julmasti. Tämä seikka yleensä saa muut ihmiset pelkäämään miehen hurjaa asennetta ja auraa, joka pääsee parhaiten valloilleen hakkaamisen aikana.

Ainoa ketä kohtaan Umi osaa olla lähes normaalin ihmisen tasoinen on hänen pikkuveljensä. Osaa siis Umikin tietyn ihmisen läheisyydessä olla lähes normaali ja jopa nostaa tatuoiduille huulilleen hymyn, siis oikean välittävän ja ehkä hieman lämpöä antavan hymyn, jonka vain Taka on nähnyt. Umi on hulluutensa keskellä hyvin huolehtiva veljeään kohtaan ja pitääkin huolen siitä että toinen ei joudu suuriin vaikeuksiin vaikka miehelle se onkin lähestulkoon jokapäiväistä rutiinia.
Mies ei myöskään osaa tarpeeksi hulluudensa pauloihin päästyään lopettaa tekojaan ajoissa, eikä myöskään osaa sääliä saaliitaan, vaan käy kiinni kylmästi ja vaikka vastustaja on ajat sitten jo hengestään päässyt jatkaa Umi toisen ruumiin pahoinpitelyä kunnes jäljellä ei ole kuin kasa tunnistamatonta ihmismassaa. Näin käy jos hän itse on saanut vastustajaltaan ensin kunnon selkäsaunan. Tälläisen päivän päätteeksi Umin huulilla saattaa roikkua pitkän aikaa hyvin tyydyttynyt hymy, josta jokainen osaa jo vilkaisunkin jälkeen sanoa mitä aikaisemmin oli tapahtunut. Huonoina päivinä Umi ei leiki vaan hoitaa työnsä huolella nopein elein alta pois.
Kaikki tämä on hänelle vain yhtä isoa peliä ja itsensä huvittamista.

Miehen kipukynnys on suuri ja ylittää lähes kaikkien muiden kestokyvyn. Hän ei myöskään juuri haavoistaan välitä ja siksi jokaisella kerralla joku muu joutuu hänenkin haavansa hoitamaan jos niitä tulee. Vaikka herra on asiasta monet kerrat kuullut ei hän ole tapojaan mihinkään muuttanut eikä niitä aijo muuttaakkaan. Hänelle se on se ja sama vuotavatko ne vai eivät ja ovatko ne sidottu vai ei. Sillä oman veren maku on aivan jumalaista ja usein voi nähdä kuinka Umi itse lipoo omia aukinaisia haavojaan sieltä minne ylettää. – lähinnä kädet.

Umilla on yksi heikkous, nimittäis arvet. Hän rakastaa erilaisia haavoja joista ajanmittaan on muodostunut kauniita arpia, jotka vain parantavat ihmiskroppaa ja tekevät siitä kauniin.

Vaikka Umi rakastaa erilaisuuksia ja tiettyjä asioita ei sitä voi oikeaan rakkauteen edes verrata. Sillä Umi ei tiedä mitä todellinen rakkaus on, koska ei ole sitä itse kokenut. Vain puheiden perusteella Umi on itselleen luonut tietyn kuvan rakkaudesta. Kuitenkin sen kokeminen on jäänyt tältä kokematta kokonaan.


Ulkonäkö:
Ensivaikutelma Umista ulkopuolisen silmille on melko friikki, sillä herra tykkää pukeutua omalaatuisesti seuraamatta viimeistä huutoa olevaa muotia tai mitään muutakaan. Kaapista tarrautuu päälle mielialan mukaan mitä erikoisempia vaatekappaleita, mutta kaikkea mitä hän käyttää yhdistää yksi tekijä - nimittäin musta väri. Umi rakastaa nahkaa ja ketjuja ja ne ovatkin materiaalit, jotka miehen vaatekaapin ovat hyvin täyttäneet jättäen alleen kaiken muun.

Umissa ei kroppansa suhteen ole erityisemmin mitään ihmeellistä. Tavallinen hieman lihaksikkaampi nuoren miehen kroppa, jota korostaa eripituiset ja muotoiset arvet, joita Umi kehoonsa on keräillyt yakuzaklaanissa ollessaan. Toki miehen kropassa oli jo ennestäänkin monia pienempiä arpia isänsä jäljiltä. Umin mielestä arvet vain komistavat hänen kalpean vaaleaa kehoaan ja saa tämän usein ihastelemaan itseään peilistä käydessään suihkussa tai herätessään aamulla.

Miehellä on pituutta 175 cm ja painoa on kertynyt 65 kg. Hänen kehossaan ei ole juurikaan mitään ylimääräistä ja lähinnä tuo painokin on noussut lihasmassan ansiosta, jota kasvatti ennen kuin päätyi asumaan klaanin tiloihin. Pituutta miehellä on omasta mielestään riittoisasti.
Kasvot miehenalulla ovat suhteellisen sirohkoon päin kallistuvat, pientä terävyyttä omaavat. Meikit ovat Umin todelliset ystävän, sillä herra tehostaa vahvasti kasvonsa piirteitä meikin avulla ja siitä tavasta hän ei suostu luopumaan vaikka henki menisi. Meikin avulla Umi myös ehostaa luonnettaan ja tuo sen esiin tällätavoin paremmin.

Miehen olemukseen kuuluvat myös mustat lasit, jotka ehostavat miehen olemusta, niissä siis ei ole minkäänlaisia vahvuuksia. Laseista kuitenkin on tullut hänelle jokapäiväinen käyttötavara, eikö juurikaan osaa olla ilman niitä. Moni luuleekin että Umilla on huono näkö vaikka asia ei olekaan niin. Myös erilaiset ja väriset piilarit ovat herran ykkösjuttu, etenkin punaiset. Sillä Umi viihtyy parhaiten silloin kun kummassakin silmässä on eriväriset piilarit tai sitten vain toisessa. Ne tekevät hänestä vielä entistä friikimmän ja siitä mies pitää. Umi käyttää myös hyvin paljon päällekkäin erilaisia kaulakoruja. Sormukset kuuluvat jokapäiväiseen käyttöön kokonaisuutta lisäten. Umin korvanlehdet kukoistavat mitä eriskummallisimmista lävistyskoruista pienestä isoon.

Miehen hiusten malli ja väri vaihtuu lähinnä vuodenaikojen mukaan. Hän viihtyy vaaleassa letissä kesällä ja tummassa talvella. Ja nyt talven laskeutumisen johdosta hänen lettinsä väri on muuttunut jälleen kerran vaaleasta tummahkon mustan ja ruskean sekoitukseksi. Hiusten muoto viittaa revittyyn ja hyvin epäsiistiin luukkiin, jonka mies on itselleen luonut vain korostaakseen kasvojensa piirteitä. Umi leikkaa siis itse oman lettinsä joka kerta kun tarve sitä vaatii. Hiukset ovat hänelle myös yksi tavaramerkki ja pitääkin niiden laitosta todella paljon. Hiusten monimuotoisuus takaavat Umille sen että niitä voi mielinmäärin laitella mitä erikoisimpiin asentoihin luoden erilaisia piirteitä itseensä. Kuitenkin lähes aina Umi tuppaa nostattamaan hiuksiaan ilmaviksi jättäen pidemmät suortuvat vapaiksi, myös etutukalla on tärkeä tehtävä, sillä kasvoilla roikkuessaan ne luovat oman hohtonsa kokonaisuuteen.

Umin vasemmassa kädessä on musta, epätasainen ja muotoinen käsivartta myötäilevä ylöspäin kipuava tatuointi, jonka alkuperää ei kukaan muu tiedä kuin Umi itse. Lähinnä tatuointi näyttää sormiväriltä, joka on sotattu sormin tuon käsivarteen ja se onkin koko homman juju. Myös hulluuttaan Umi on käynyt tatuoimassa suupielensä mustiksi, josta oikealle puolelle suupielestä kaartuu hieman poskea kohden viiva, joka muistuttaa omalla kierolla tavallaan tikattua haavaa. Ennen Umi oli tyytynyt värjäämään meikkien avulla suupieliään, mutta ainaisen väsäämisen ja laiton takia mies kyllästyi ja samaan aikaan kun hän käteensä tatuoinnin otti, tatuoi hän suupielensäkkin. Ikuinen meikki on Umista kaunista.
Yakuzaan liityttyään Umi sai jälleen uuden tatuoinnin, sillä jokaisella klaaniin kuuluvalla henkilöllä oli symboli vasemmassa olkavarressa. Symboli oli lohikäärme, joka juonsi juurensa klaanin nimeen.

Umin ulkomuotoon kuuluu myös hänelle tärkeä ase – katana. Mies kantaa sitä mukanaan joka paikkaan aina vasemmalla kädellään ja ei yhtään kainostele sitä kuinka näkyvillä hän asettaan kantaa. Katanan hän valitsi varta vasten sen tähden että Yui kantaa samanlaista asettaan itsellään, tämäkin oli vain yksi ärsyttämisen monista tavoita tuota likkaa kohtaan. Kuitenkin Umin epäonneksi likka ei ollut moksiskaan miehen ase valinnasta ja se sai tämän hetkelliseen raivokohtaukseen, mutta ei ole vielä tänäkään päivänä vaihtanut aseensa muotoa, joten vaikka hän ei sitä myönnäkkään julkisesti pitää mies aseestaan hyvin paljon. Hänen ja katanan välille on muovautunut tietynlainen side, jota ihan heti ei katkaista. Onhan hän päässyt surmaamaan tuolla kauniilla katanalla monia henkiä ja mitä enemmän hän sillä työskentelee sitä enemmän hän sitä tuppaa rakastamaan. Töidensä jälkeen Umi tuppautuu viettämään aikaa katanansa kanssa pitkään sillä sen puhdistaminen vaatii paljon työtä jotta kaunokainen pysyy hyvänä.


Kuvissa:  Umi (Vistlip)

Muuta:
- Veriryhmä: A
- Kantaa katanaa mukanaan
- Rakastaa arpia ja pimeyttä
- Vihaa anelua ja valoa
- Juo harvoin, mutta polttaa senkin edestä.
- Tupakkamerkki, jota mielellään polttaa; Lark Super Menthol


Videot:
Vistlip- EDY
vistlip - Drop note

- Suhteet -

Takahiro Morita - On Umin pikkuveli. Veljeksillä on 8 vuotta ikäeroa ja sen kyllä huomaa kaksikon ollessa yhdessä. Umille Taka on maailman tärkein asia ja hän voisi kaiken muun heittää hukkaan pikkuveljensä puolesta. Umi yrittää parhaansa mukaan ohjata Takaa parempaan suuntaan ja antaa toiselle hyvän elämän rankan lapsuuden korvaamiseksi vaikka se ei aina meinaa oikein onnistua. Umi ei sitä näytä, mutta hänellä on hyvin katkeamattomat ja syvät siteet pikkuveljeensä ja saa välillä hepulin kun toinen viettää liikaa aikaa asuntolassa eikä hänen kanssaan.

Yui -  Umilla on jonkinlainen ongelma kyseisen naikkosen kanssa vain siksi että tuo on kylmä kuin jää, likan hiljaisuus ja korkea kipukynnys saavat herran näkemään suorastaan punaista. Kuitenkin joku neidossa kiehtoo, sillä Umi jaksaa joka ikisellä tapaamiskerralla ärsyttää likkaa kaikin tavoin, jotta edes hetkeksi hän saisi jonkin sortin nautinnon kun pääsee näkemää likan kärsimyksen tai edes kuulemaan kuinka toinen viimein ’’räjähtäisi’’ päin Umin kasvoja. Kuitenkin tähän asti mies on epäonnistunut tavoitteessaan sillä Kiyoharu että Hide ovat tulleet väliin. Umi ei tunne Yuin tarinaa eikä tiedä tytöstä juurikaan mitään.

Hideto "Hide" Matsumoto  - Hide on Umille tietynlainen esikuva ja roolimalli, jota seuraa mielellään vaikka tuonelaan asti. Hide on se jonka käskyjä Umi ottaa mielellään vastaan olivat ne sitten kuinka paskoja tahansa. Hän myös luottaa miehen vaistoihin ja ajattelukykyyn sataprosenttisesti. Myös Hiden omanlaatuinen eläminen kiehtoo kierolla tavalla tätä. Umi on myös kaikista lojaalisin Hidelle, sillä tämän kanssa on kaikista eniten tekemisissä.  Hide ja Kiyoharu ovat ainoat kenelle Umi ei edes uskalla pistää vastaan, mutta muille Umi jaksaa joskus hieman niskuroida.

Kiyoharu Mori -  Umi ei juurikaan tunne miehen tapoja tai hänen elämänsä tyyliä, mutta pelkkä miehen olemus saa tämän nuoren miehen miltein kyyristymään edessään. Kiyoharun aura suorastaan pelottaa Umia ja siksi mies on pysytellyt tietyn etäisyyden ja hyvin pienen tiedon varjossa. Kiyoharu on Hiden tavoin Umille hyvin tärkeitä henkilöitä ja heitä hän myös kunnioittaa suuresti. Lojaalisuus on myös yksi asia, joka pätee Hiden tavoin myös Kiyoharuun.

Yuuichi "Jasmine" Kageyama - Umi on törmännyt tähän miekkoseen kaupungin yössä, jolloin tuo oli pukeutuneena Jasmineksi. Heidän tapaaminen oli hyvin lyhyt ja ytimekäs, josta Umille ei jäänyt päähän mitään muuta kuin tuon nimi. Umi ei siis tiedä Jasminen muita persoonia tai edes sitä että tämä samainen kaunokainen on Shadow Broker, josta yakuzaklaanin myötä kuuli mitä hurjimpia huhuja. Kuitenkin tuon henkilö jäi ulkonäkönsä ansiosta Umin muistiin todella hyvin ja tulevaisuudessa haluaakin tutustua tuohon salamyhkäiseen persoonaan paremmin.
- Pelit -

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa