Takahiro Morita

Siirry alas

Takahiro Morita

Viesti  Maya lähetetty Su Joulu 15, 2013 8:42 amjust give me a reason
to keep my heart beating


Nimi: Takahiro Morita
Lempinimi: Taka
Ikä: 17.4.1996 (19-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 3. vuosikurssilla
Luokka: 3-A
Luokanvalvoja:
Valinnaiset: musiikki, Japanin historia, biologia

Seks. suuntautuminen: pan (täysin kaikkiruokainen)
Siviilisääty: sinkku
p e r h e s u h t e e t

Takan perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi kahdeksan vuotta vanhempi isoveli, Umi.

Ehkä heidän vanhempansa ovat joskus olleet onnellisia ja rennompia, ehkä heidän kasvoillaan on joskus näkynyt rakkautta toisiaan ja ympärillä olevaa maailmaa kohtaan, mutta sitä Taka ei ainakaan koskaan muista nähneensä. Heidän perheensä on kaukana niistä telkkarissa näytettävistä idyllisistä perheistä, joihin kuuluu rakastavien vanhempien lisäksi kaksi lasta ja koira.

Isä on ammatiltaan entinen sotilas, joka ei ollut koskaan kotona Takan ollessa pieni. Mutta kun Taka oli 6-vuotias, isä loukkaantui maamiinan räjähdyksessä ja hän menetti toisen jalkansa. Jalan tilalla on nykyään polvesta alaspäin tekokorvike.
Heidän perheessään on aina ollut tiukat säännöt ja aina on eletty hyvin kurinalaisesti - syynä suurimmaksi osaksi isän täysipäiväinen sitoutuminen armeijan sääntöjä kohtaan. Sotilaana mies onkin ollut oikein erinomainen, mutta isänä todella huono.
Perheen lapsilla ei ole koskaan ollut oikeutta olla oikeasti lapsia, vaan heiltä on aina vaadittu enemmän rangaistuksilla uhaten - niitä he tosin ovat saaneet ihan ilman kunnon syytäkin, sillä heidän isänsä on kyllä aina keksinyt jotain oikeuttaakseen rangaistuksensa.
Isä vei vuorotellen molempia poikia makuuhuoneeseensa, missä hän käski näitä riisumaan vaatteensa ja sitten alkoi se nahkavyöllä hakkaaminen.

Vaikkei perheen äiti koskaan itse osallistunut poikiensa ruumiilliseen kidutukseen, ei hän ole asiaa tehnyt yhtään sen helpommaksi. Kivikasvoisena ja kylmäsydämisenä naisena tuo on vain katsonut vierestä, kuinka hänen miehensä on pahoinpidellyt heidän yhteisiä lapsiaan, eikä Taka itse ole koskaan saanut kokea minkäänlaista hellyyttä tai rakkautta äitinsä puolelta - ei tosin kyllä isältäkään.

Perheen pienessä kodissa veljeksillä oli oma pienenpieni huone, jossa Taka aina takertui isoveljeensä turvaa hakien, sillä hän oli - ja on edelleen - heistä kahdesta se herkempi tapaus.
Umi on aina ollut Takalle se tärkein henkilö, joka on aina parhaansa mukaan yrittänyt pitää hänestä huolta, heillä kun on tuota ikäeroa jonkun verran. Isoveljen ollessa jo vanhempi, Taka joutui olemaan paljon yksin kotona vanhempiensa kanssa ollessaan 10-12 - vuotias. Tuona aikana pieni poika oli jossain määrin masentunut, vaikkei hän itse sitä silloin tiennytkään, ja silloin hän viilteli ensimmäistä kertaa ranteitaan ja se auttoi purkamaan pahaa mieltä ja ahdistunutta oloa.

Taka oli 12-vuotias, kun Umi eräänä yönä ilmestyi heidän asuntoonsa, käski häntä olemaan hiljaa ja pakkaamaan nopeasti ne vähäiset tavarat, joita hänellä oli. Isoveli oli omien sanojensa mukaan löytänyt paremman paikan, jonne hän halusi kuulua, eikä hän halunnut jättää pikkuveljeään natsimaisten vanhempien armoille.
Siitä asti Taka on asunut Umin kanssa Ryūjin-kai - yakuzaklaanin valtavalla asuinalueella Ginzassa ja he ovat pitäneet tarkkaan huolta siitä, ettei kukaan heidän "entisestä" elämästään tiedä heidän tekemisistään tai olinpaikastaan.

Taka aloitti opintonsa keväällä 2013 Sakurako Highissa isoveljensä painostuksesta ja hän asustaa suurimman osan ajasta koulun järjestämässä asuntolassa - melko usein hän kuitenkin vierailee Ginzassa Ryūjin-kain asuintiloissa ja viettää siellä öitä.let's do our rock, scissors and paper,
make your hands, don't blink your eyes
a game where if you draw, chance it, and if you lose, that's it
yup, it's like the world we're living in


l u o n n e

Ulkopuolisen silmiin Taka on yleensä se hiljainen, omiin oloihinsa vetäytyvä friikki, jonka olemuksessa on yhtä aikaa tietynlaista vaarallisuutta, mutta myös alistumista.
Ja Taka onkin oikeasti melko hiljainen, rauhallinenkin jopa, hän ei koe tarvetta olla koko ajan äänessä, eikä hänellä sen puoleen ole niin paljoa kavereita ympärillään, että hänelle edes tulisi sellaista tilaisuutta, missä pitäisi koko ajan olla äänessä.
Ei poika kuitenkaan ujo ole, hänen hiljaisuutensa ei johdu siitä - hänellä ei vain yksinkertaisesti ole jokaiselle vastaantulevalle idiootille mitään sanottavaa. Hän miettii tarkkaan kehen aikaansa kannattaa kuluttaa, ei hän jaksa olla ystävällinen jokaiselle.

Taka on aina ollut fiksu ja hyvä koulussa, vaikkei häntä ehkä niin paljoa kiinnostaisi - hänen isoveljensä on kuitenkin pitänyt huolen siitä, ettei hän jättäisi koulua kesken ja päätyisi samanlaiseksi kuin Umi itse; isoveljen mukaan hänen täytyi olla heistä kahdesta se, joka saavuttaisi oikeasti elämässään jotain muuta kuin ongelmiin sekaantumista.
Näinollen Taka on ainakin yrittänyt kuluttaa osan vapaa-ajastaan opiskeluun ja ainakin puolella korvalla kuunnella opetusta oman piirtelyn ja kirjoittamisen lomassa.

Väkivaltaisen lapsuuden vuoksi Taka on omalla tavallaan kasvanut kieroon ja hänellä on vääristynyt kuva rakkaudesta ja hellyydestä; hän ei edes tiedä mitä nuo termit merkitsevät, sillä hän ei ole koskaan kokenut mitään sellaista. Lähimmäs mitä hän on päässyt rakkautta ja vastaavaksi luokiteltavaa tunnetta, on se mitä hän on saanut isoveljeltään, kun tuo on pitänyt hänestä huolta ja omalla tavallaan kasvattanut häntä, katsonut että hänellä olisi elämässään kaikki suhteellisen hyvin.
Taka ei suuremmin välitä hellyydenosoituksista, eikä hän lämpene pienille kosketuksille ja suudelmille - se mikä hänet saa syttymään, on kipu. Kivuntunne omassa vartalossa, riepottelevat otteet ja punaisena valuva veri ovat niitä asioita, jotka saavat hänet kiihottumaan, ja vaikka se on niin väärin, Taka ei itse tiedosta sitä. Hän on itse saanut kokea rakkautta vanhemmiltaan ainoastaan nahkavyön voimakkaina iskuina pitkin vartaloaan, joten hänelle se on täysin normaalia.

Vaikka Taka itse onkin masokisti, hänessä ei ole juurikaan sadistin vikaa - on tietysti hetkiä, jolloin hänen päässään saattaa napsahtaa; kuten jos hän on itse ensin ottanut railakkaasti turpaansa, niin sen jälkeen pääsee näkemään lähietäisyydeltä, kuinka alistetusta pikkukoirasta tuleekin itse hirviö ja silmiin syttyy kuumeinen hullunkiilto.
Muutoin hän ei koe tarvetta satuttaa kanssaeläjiään ja hän on ihan täysin harmiton. Kukaan ei muutenkaan osaisi päällepäin arvata hänen masokistisista mieltymyksistään.
Asuntolan suihkutiloissakin Taka pyrkii käymään kaikessa hiljaisuudessaan sellaisina ajankohtina, jolloin siellä ei olisi muita - pojalla kun on vartalossaan suurimmaksi osaksi itseaiheitettuja arpia, osa taas on tullut tappeluista, mutta hän ei halua muiden näkevän niitä.

Kaikesta friikkiydestään huolimatta Taka ei ole pohjimmiltaan paha ihminen, hänellä vain ei koskaan ole ollut oikeanlaista roolimallia. Nuorukaisella ei ole koskaan ollut hirveästi ystäviä, mutta Taka on luotettava - jos joku joskus uskoutuu hänelle, hän on valmis viemään asiat mukanaan hautaan saakka.
Hän ei ehkä ole sitä kaikista mukavinta seuraa ja hän viihtyy mielellään yksikseenkin, mutta ei hän ole sosiaalisesti ihan täysin lahjatonkaan. Vaikka hän suurimman osan ajastaan mielellään vetäytyykin omiin oloihinsa musiikin, kynien ja lehtiöidensä kanssa, on myös hetkiä, jolloin hän saattaa ihan vapaaehtoisesti hakeutua muiden seuraan.just tell me why baby
they might call me crazy
for saying i’d fight until there is no more


Kuvissa: Taka (ONE OK ROCK)

u l k o n ä k ö

Taka eroaa ulkonäöltään melko radikaalistikin monista muista ikäisistään, sillä hän ei lukeudu niihin söpöihin babyface-poikiin niin kuin monet muut koulutoverit. Suurin ero on se pieni parranpoikanen, joka Takan leuassa kasvaa, eikä se nuorukaista haittaa ollenkaan - itse asiassa hän itse pitää sängestään varsin paljon.
Muutoin Takan ulkonäössä on ehkä jotain söpöksikin tituleerattavaa, vaikka poika ei liioin sitä arvostakaan, jos joku häntä söpöksi sattuu kutsumaan.
Vaikkei Taka luonteeltaan olekaan niin kamalan söpö, niin hänen ulkoisessa olemuksessaan on jotain nallekarhumaista suloisuutta, mikä johtuu pääasiassa hänen ruskeista nappisilmistään ja tummasta, kiharaisuuteen taipuvasta tukkapehkosta, joka roikkuu yleensä osittain hänen silmillään.
Toisin kuin isoveljensä, Taka ei käytä juuri lainkaan meikkiä, ehkä joskus hyvin harvoin pieni määrä kajaalia silmäkulmassa korostamassa silmiä, mutta muutoin hän on ihan naturelli kasvojensa suhteen. Hiuksiensa laittamiseenkaan hän ei tuhlaa ylimääräistä aikaa, vaan tukkapehko sojottaa yleensä sen näköisenä kuin hän olisi juossut hirmuisessa tuulessa.

Nuorukaiselta ei löydy pituutta muille jaettavaksi asti, vaan hän pitää mielellään itse kiinni jokaisesta sentistään - Taka on pituudeltaan 168 senttiä ja painoa löytyy sellaiset 62 kiloa. Hän on olemukseltaan melko pienikokoinen, lihasmassaa ei juurikaan löydy, sillä hän ei ole erityisen urheilullinen.
Taka on kyllä itse tyytyväinen hoikahkoon vartaloonsa - vaikka hänellä onkin siellä täällä itse aiheutettuja sekä muiden aiheuttamia arpia - eikä hän todellakaan ole heikko, vaikkei lihaksia löydykään; hän osaa siitä huolimatta kyllä pitää huolen itsestään tarpeen tullen.

Takan pukeutumistyyli on melko tummanpuhuva, sopiva sekoitus emoa, rokkia ja punkkia. Harvemmin hänen päällään itse asiassa näkee muita värejä kuin mustaa ja ehkä lisänä jokin pieni yksityiskohta jossain muussa värissä, kuten valkoisena tai punaisena.
Hän rakastaa erilaisia t-paitoja - varsinkin bändipaitoja - ja huppareita, sekä pillifarkkuja ja tennareita, se onkin Takan yleisin lookki.
Koulussakin hänen koulupukunsa takki ja kauluspaita repsottavat avonaisina ja alla on yleensä joku hänen kuuluisista bändi- tai printtipaidoistaan.

Takalla on muutama tatuointi koristamassa käsivarsiaan, vasemmassa olkavarressa on kaikennäkevä silmä, kyynärtaipeessa on kolmio ja ranteessa on lohikäärme, oikealla puolella on jonkinlainen aurinko.m u u t a

- veriryhmä A
- on horoskoopiltaan oinas
- hänellä on tapana silloin tällöin joutua pulaan; ehkä se kulkee suvussa, tai sitten hän on vain ottanut liikaa mallia isoveljestään
- juo kahvinsa mustana kera sokerin ja polttaa tupakkaa


HAHMOPALKINNOT:
- Vuoden Angstiteini 2013 (3. sija)


v i d e o t

- ONE OK ROCK - re:make
- ONE OK ROCK - Rock, Scissors, Paper


k e r h o t

- valokuvauskerho

s u h t e e t

Shuya "Umi" Morita
Takan kahdeksan vuotta vanhempi isoveli. Umi on nuorukaiselle se tärkein henkilö maailmassa ja sen lähemmäs rakkautta hän ei ole koskaan päässyt. Veljesten välille on lapsuuden kauheuksien jälkeen muodostunut todella tiivis side, jota ulkopuolinen ei voi käsittää - siitä syystä ulkopuolisen silmin heidän välejään voisi kuvata "sairaaksi", vaikka heille se on ihan normaalia.
Taka pystyy luottamaan isoveljeensä ihan täysin, hän tietää voivansa kertoa tuolla ihan mitä tahansa; vaikka joskus tottakai hän jättää ihan yleisen hyvän nimissä kertomatta, koska hän tietää, että Umin reaktio saattaa olla vähän liioiteltu - tuo kun ei kaihda keinoja pitää pikkuveljensä turvassa.

Hideto "Hide" Matsumoto
Klaanin hierarkiassa Hide toimii Umin pomona ja juurikin siitä syystä Taka on ollut tuon punatukkaisen miehen kanssa tekemisissä aina aika-ajoin. Takalla on pieni heikko kohta Hideä kohtaan ja hän pitääkin tätä määrätietoista miestä todella hyvännäköisenä, mutta tätäkään asiaa Taka ei ole isoveljelleen suostunut kertomaan.

Kiyoharu Mori
Klaanin pääjehun poika, tuleva seuraava pomo, jolle Hide ja hänen isoveljensä ovat uskollisia. Taka ei sen kummemmin tiedä yakuza-perheen dramaattisista väleistä ja kierouksista, hän on itse vain tyytyväinen, että heillä on lupa asua klaanin mailla.
Taka on muutamaan otteeseen päässyt Kiyoharu-saman tapaamaan yakuza-asioiden merkeissä ja hänen on täytynyt myöntää, että miehellä on tietynlainen mahtava aura ympärillään, jota nuorukainen salaa ihailee.
Kiyoharu on myös Sakurako Highissa Japanin historian valinnaiskurssin opettaja ja vaikka Taka ja Kiyoharu tietävät toisensa vapaa-ajallakin, eivät he ole asiaa millään muotoa tuoneet esille koulussa ja hyvä niin. Koulussa Kiyoharu on vain hänen opettajansa, eikä suinkaan hänen isoveljensä pomo.

Yui
Tämä hiljainen, täysin ilmeetön, hajuton ja mauton nuori nainen on tietyllä tapaa Takan mieleen. Vaikka lähestulkoon kukaan ei klaanin sisällä Yuista piittaakaan ja Umikin yrittää aina parhaansa mukaan testata Yuin hermoja, niin Taka on huomannut pitävänsä naisesta ja viihtyvän jollain selittämättömällä tavalla tuon seurassa, vaikkei heillä koskaan ole keskenään mitään puhuttavaa toisilleen.

Minhyun Hwang
Takalle varsin mitäänsanomaton ikätoveri, jonka kanssa hän on tehnyt yhden ryhmätyön Japanin historian valinnaistunneilla. Muutoin he eivät ole tainneetkaan vapaa-ajalla jutella, molemmat kun ovat enemmän omissa oloissaan viihtyviä.

Hyunil "Ray" Kim
Takan luokkakaveri ja vierustoveri musiikin tunneilla - kaksikko ei ole "ylimpiä ystäviä" keskenään, mutta he tulevat ihan hyvin toimeen, vaikka molemmat ovatkin hiljaisia, eikä heillä sen suuremmin ole mitään keskusteltavaa keskenään.
Ray on kuitenkin Takan mielestä ihan okei ja jos hän kaipaa seuraa, niin hän saattaa tuon luokse hakeutua.

Byunghun "L.Joe" Lee
Vähän turhan värikäs ja äänekäs ikätoveri, josta Taka ei suuremmin välitä. Itse asiassa Taka voisi luokitella toisen jopa ärsyttäväksi. Joella on tapana toisinaan kiusata Takaa ja Rayta musiikin valinnaistunneilla ja Taka on pojalle kiusaamisesta sanonut ja pyytänyt josko toinen voisi lopettaa, mutta toistaiseksi ei ole mitään tapahtunut.

Minsoo "Cap" Bang
Kuuluu samaan kastiin Joen kanssa, vaikka Capin kanssa Taka on ollut vielä vähemmän tekemisissä, heillä kun ei ole edes yhteisiä valinnaistunteja.

Keiko Kitagawa
Fiksun oloinen likka - itse asiassa vähän turhankin fiksu omaksi hyväkseen, ja se aiheuttaa pientä päänvaivaa ja ahdistusta Takalle.
Keiko kun on tajunnut, että Taka ei elä ihan niin normaalia elämää kuin hän ehkä yrittää antaa ymmärtää ja hän on muutamaan otteeseen huomannut tytön seuraavan häntä. Taka ei haluaisi saattaa tyttöä vaaraan, mutta ei hän voi tuolle kertoakaan, että voitko lopettaa tuon nuuskimisen, kun hän tietää, että se lisäisi vain vettä myllyyn.
Toistaiseksi Taka elää pienessä dilemmassa asian suhteen, eikä hän tiedä mitä hänen pitäisi tehdä.


___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa