Keiko Kitagawa

Siirry alas

Keiko Kitagawa

Viesti  Samirix lähetetty Su Joulu 15, 2013 5:00 amNimi: Keiko Kitagawa
Lempinimet: Kei-chan
Ikä: 17 (22.8.1996)
Sukupuoli: Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 2. vuosikurssi
Valinnaiset: Japanin historia, kemia, kuvaamataito
Luokka: 2-C
Luokanvalvoja: Seungho Yoo
Huone: 353
Huonekaveri:Taustaa & Perhesuhteet
Keiko syntyi Kebossa, missä kumminkin iski vuonna 1999 suuri maanjäristys, joka teki suurta tuhoa Koben kaupungissa. Tämän jälkeen perheen isoisä muutti heidän luokse. Keiko on aina halunnut päästä Tokioon, jonka seurauksena sitten pitkän väittelyn jälkeen hänen vanhempansa antoivat luvan Keikon hakea Sakurako Highiin, missä tyttö nykyään opiskelee.

Keikon perheeseen kuuluu vanhemmat, nuorempi veli ja isoisä. Hänen äitinsä ei oikein tykkää Keikon tulevaisuuden suunnitelmista, koska hänen mielestä poliisin työ ei sovi Keikolle. Keiko on päättänyt todistaa äidilleen sen, että se sopisi hänelle. Tämän takia hänellä voi olla sana harkkaa äitinsä kanssa. Tämän takia Keiko ei ole niin läheinen äitinsä kanssa, mutta ei vihaa sitä, koska hän tietää äitinsä olevan vain ylihuolehtivainen välillä. Hänen isänsä puolestaan on puolestaan alkanut lämmetä tytölleen, vaikka aluksi myös on ollut huolissaan pikku tytöstään. Hänen isänsä kumminkin on nähnyt sen miten kovasti töitä Keiko on tehnyt todistaakseen sen, että hänestä olisi poliisiksi. Neljä vuotta nuorempi veli kutsuu siskoaan Kii-taniksi, jonka hän on saanut joskus ala-asteella luokkakavereiltaan. Sisarukset ovat kyllä ihan läheisiä, mutta Keikon veli on sitä mieltä, että hänen siskonsa on nörtti. Siitäkin Keiko saa aina kuulla, joka johtaa siihen, että kaksikko alkaa väitellä keskenään.
Heidän luonaan asustaa vielä isoisä, joka on äidin puolelta. Keiko on pikku tytöstä asti ihaillut isoisäänsä, joka on ollut ensiksi poliisina ja sitten myöhemmin etsivänä, mutta nykyään viettää eläkepäiviään. Aina välillä isoisä keksii jonkinlaisia arvoituksia Keikolle, joka ratkaisee niitä mielellään.Luonne
Keikolla on kova ulkokuori, että hän osaa olla paha suustaan jos haluaa olla. Tuntemattomille hän on automaattisesti kohtelias ja lempeä, mutta jos toinen käyttäytyy häntä kohtaan ilkeästi, niin Keiko kyllä uskaltaa kommentoida ilkeästi toisen käytöksestä, ettei hän pelkää avata suutaan. Tämän takia hänestä saa sellaisen vaikutelman ettei hän ole siitä tyttömäisimmästä päästä. Ei hän oikeasti olekaan kovinkaan tyttömäinen, mutta kyllä häneltä löytyy niitä tyttömäisiä piirteitä.
Kiusaamisesta tyttö ei pidä ollenkaan, vaan epäröimättä hetkeäkään hän menee siihen väliin puolustaen sitä, jota kiusataan. Keikolla on kokemusta siitä minkälaista on ollut kiusattu ja sen myötä ei suostu katsomaan vierestä. Tämän takia hän voi välillä joutua pieniin ongelmatilanteisiin, mutta hän yrittää selvittää tilanteen puhumalla.

Kovan ulkokuoren alla on se ystävällinen ja humoristinen Keiko, joka osaa välillä vähän höpsö. Hän rakastaa lukemista ja on aina rakastanut Arthur Conan Doylen yksityisetsivä Sherlock Holmesin tarinoista ja muutenkin hän enimmäkseen lukee juuri dekkareita. Keiko rakastaa myös kaikkia rikossarjoja, joiden tapauksia yrittää ratkoa siinä samalla ja muutenkin Keiko on todella fiksu tapaus. Hän on oppinut näkemään yksityiskohtia, joita ei helposti näe, mutta ei hän mikään paras siinä ole. Hänellä on vielä paljon opittavaa sen kanssa. Muutenkin Keiko tietää sen, ettei hänellä ole välttämättä mahdollisuuksia päästä poliisiksi, mutta yritys on kova ja ei suostu ihan heti luovuttamaan. Se osaakin olla kaksipuolinen juttu, koska Keiko ei helposti luovuta, että hän kyllä jaksaa tehdä töitä saavuttaakseen tavoitteensa.

Vaikka Keiko vaikuttaa vähän siltä ettei hänellä ole kiinnostusta mistään romanssi jutuista, niin ehkä hän joskus haluaisi ihastua johonkuhun, mutta hän kyllä tietää sen ettei hänellä ole aikaa sellaiseen. Nimittäin opiskelu vie oman aikansa ja sitten vielä hän kuluttaa aikaansa kirjojen lukemiseen – oikeastaan suurimman osan ajastaan hän lukee. Välitunneilla voi nähdä hänet nenä kiinni kirjassa. Sitten kun hän yrittää ratkaista jotain, niin helposti hän uppoutuu siihen unohtaen kokonaan kaiken muun. Sitten kun hän onnistuu ratkaisemaan sen, niin tytön koko olemus kirkastuu ja muutenkin hänellä on välillä tapana puhua itsekseen.
Koulussa Keiko on keskivertoa parempi ja tyttö tekee myös töitä sen eteen, että arvosanat pysyvät todella hyvinä. Hänellä on tapana aina lukea hyvin kokeisiin.Ulkonäkö
Keikon kasvon piirteet ovat nätit ja hänellä näkyy sellaista pientä pyöreyttä siinä, mutta kasvon piirteet ovat pehmeät. Hänestä näkee sen, että hän on kova tyttö, joka ei peräänny helposti, vaan uskaltaa ilmaista mielipiteensä. Keiko ei muutenkaan ole siitä ihan tyttömäisimmästä päästä, mutta ei hän ihan tyylitajutonkaan ole. Yleensä Keikolla on sellainen vakava ilme, mutta helposti hänen huulensa kaartuvat pieneen hymyyn. Miettiessään jotain todella paljon, Keiko kurtistaa kulmiaan ja kasvoillaan muutenkin hyvin vakava ilme.

Pituutta Keikolta löytyy 160cm ja painoa suunnilleen 42kg. Ruumiinrankenne on todella hoikka ja ulkoisesti lihaksia ei näy melkein ollenkaan. Hiukset ovat tumman ruskean väriset ja ne ovat pitkät. Yleensä hän pitää hiuksiaan auki, mutta kun hänen täytyy keskittyä johonkin, niin hän laittaa hiuksensa tiukalle ponnarille. Se on joskus jäänyt hänelle ja silloin on jotenkin helpompi keskittyä. Luonnollisesti hänen hiuksensa latvat kaartuvat lainehtiviin kiharoihin vähän, mutta aina välillä, jos Keiko jaksaa/ehtii panostaa ulkonäköönsä, niin suoristaa hiuksensa. Keskijakaus menee enemmän vasemmalla puolella ja otsahiukset on kasvattanut pitkiksi.

Meikkejä hän ei osaa edes käyttää, hyvä edes että osaa laittaa hennon kerroksen meikkivoidetta tai puuteria. Keiko ei ole sen suuremmin edes kiinnostunut meikkaamisesta, vaan mieluummin käyttää sen ajan kirjojen lukemiseen tai vastaavaa.
Keiko ei seuraa muotia ollenkaan, vaan pitää vaatteita, jotka ovat mukavat. Hänen tyylinsä on rento ja hän pitää enemmän housuja kuin hameita, vaikka hän kyllä pitää hameista. Housujen kanssa on kumminkin helpompi liikkua hänen mielestä. Vapaa-aikana yleensä hänellä on päällään t-paita ja rennot housut, kaprit tai shortsit. Silloin tällöin hänellä voi olla jonkinlainen hame, mutta harvempi se päivä käyttää sellaisia. Joskus hänellä on siisti paita ja sen päällä siisti liivi. Viileimpinä päivinä hän pukee paljon neuleita. Väri skaala on laaja, mutta ei mitään liian kirkkaita värejä käytä pukeutumisessaan. Keiko käyttää myös aina välillä aika paljon hattuja.


Kuvissa: Keiko Kitagawa

Kerhot
Uintikerho


Keikon kissa Jill

Muuta
- Veriryhmä: O
- Kuuntelee Linkin Parkia
- Rakastaa kirjojen lukemista, erityisesti dekkareista hän tykkää todella paljon, Sherlock Holmes on hänen ehdoton suosikkinsa
- Omistaa uroskissan, jonka nimi on JillHahmopalkinnot:
- Vuoden Nero 2013 (3. sija)
- Vuoden Reilu Jätkä 2013 (2. sija)


- Suhteet -

Minsoo "Cap" Bang
Keikon luokkakaveri, jonka kanssa hän ei ole ollut niinkään paljon tekemisissä. Juoruista Keiko ei niinkään ole ikinä välittänyt, koska harvemmin ne ovat totta ja parhaiten stä oppisi tuntemaan toisen kuin tutustumalla tuohon. Keiko on kumminkin muutaman kerran jutellut – tai ainakin yrittänyt aloittaa keskustelua - kuvaamataiteen valinnaisella Capin kanssa, mutta yleensä toiselta on kuulunut tylyjä kommentteja ja Keiko on sitten lopettanut yrittämisen. Hän on ehkä saanut sellaisen kuvan toisesta, ettei tuota voisi vähempää kiinnostaa mitä asiaa hänellä on. Ei hän halua ärsyttää toista, niin on jättänyt toisen rauhaan.

Minhyun Hwang
Keiko on yrittänyt jutella Minhyunin kanssa ja muutenkin he ovat kerran tehneet parityötä, jonka aikana Keiko on ollut enemmän äänessä kuin toinen, joka oli tuntunut varautuneelta hänen seurassaan. Sen enempää hän ei ole viettänyt aikaa toisen kanssa.

Takahiro Morita
Keiko on kiinnostunut Takasta, koska on alkanut epäillä sitä, ettei poika elä ihan normaalia elämää, jonka seurauksena hän on alkanut selvittämään tätä mysteeriä. Tai siis jotenkin Keikon hoksottimet hälyttävät aikalailla Takan takia ja hän haluaa selvittää tämän mysteerin todella paljon, mutta ei tajua sitä että sen kautta voi hankkiutua jopa hengenvaaraan. Muutenkin muut ovat voineet saada sellaisen käsityksen, että Keiko olisi kiinnostunut Takasta tai ehkä jopa ihastunut toiseen, mutta tyttö itse ei oikein ymmärrä mistä moinen on keksitty. Hän haluaa vain selvittää tämän mysteerin, joka haiskahtaa todella mielenkiintoiselta.

Byunghun "L.Joe" Lee
Joesta Keiko ei kyllä pidä ja on kyllä sanonut sen toiselle suoraan päin naamaa. Nimittäin hän ei pidä ollenkaan siitä, kuinka toinen tahallaan ärsyttää muita ja aina kun hän on bongannut toisen ärsyttävän jotakuta, niin Keiko on marssinut paikalle ja sanonut suorat sanat pojalle, jonka päähän tytön tekisi mieli hakata päähän järkeä. Muuten hän on jättänyt tämän nuorukaisen omaan arvoonsa.

Hyun-il "Ray" Kim
Keikon vierustoveri kemian tunneilla ja Keiko on yleensä äänessä, kun hän selittää kaikenlaista erilaisista kirjoista, joita sitten antaa pojalle lainaan suositellen tuota lukemaan kirjoja. Hän on nimittäin huomannut kuinka toinen on melkein aina itsekseen. Muutenkin hän on muutamaan otteeseen puuttunut väliin, kun on huomannut Joen ärsyttävän Rayta silloin alkuaikoina ja mennyt siihen väliin. Keikon mielestä Ray on mielenkiintoinen poika, joka näyttää viihtyvän yksin. Ei hän pakosti tunkeudu toisen seuraan, mutta aina kun hän näkee toisen jossain tervehtii tätä ja aina välillä hän ottaa Rayn mukaansa koulunkirjastoon, jotta he voivat lukea yhdessä kemian kokeeseen tai tehdä läksyt yhdessä.


- Pelit -

Keskiviikko 22. tammikuuta 2014
It can't get any worse, can it?
With Jongin/Maeri

Lauantai 25. tammikuuta 2014
"Hello, I want to talk to you for a moment"
With Yuusei/Parkkis
- Valmis -

Perjantai 31. tammikuuta 2014
I won't rest until I solve this case!
With Taka/Maya
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa