YoungJun ''BaRam'' Lee

Siirry alas

YoungJun ''BaRam'' Lee

Viesti  Ru-Chan lähetetty Pe Joulu 13, 2013 12:47 pm

YoungJun ''BaRam'' LeeNimi: YoungJun  Lee
Lempinimet: Baram
Ikä: 10.08.1994 ( 20-vuotias )
Sukupuoli: Mies

Vuosikurssi:  3-vuosikurssi
Luokka: 2-B
Luokanvalvoja:  -
Valinnaiset: Musiikki, tietotekniikka & kemia

Huone: 110
Kämppis: -

Seks. suunt: Panseksuaali (Mielenkiinto kohdistuu molempiin sukupuoliin)
Siviilisääty: Sinkku

Tilanne nyt:

Kevät 2015

Baramille hänen tulevaisuutensa oli ollut yhtä hepreaa lähes aina ja on sitä vieläkin. Hänellä ei ollut pienintäkään ajatusmurua aivojensa sisällä - mitä sitten kun hän valmistuu? Vaihtoehtoja nuori kävi kyllä syksyllä lävitse ja käytti useammankin tunnin netin ihmeelliseen maailmaan tutustuakseen sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, mutta lopputulosta ei ikinä syntynyt.  Viimeinen vuosi tuotti nuorelle todellista pään vaivaa, eikä ratkaisua näyttänyt syntyvän. Ainoa asia minkä Baram tiesi oli se että hän suuntasi katseensa horisonttiin, kohti Amerikkaa ja sen unelmia. Sinne hän tahtoi palavasti.

Kevät oli yhtä hullunmyllyä ja sai Baramin usein aivan sekoamisen partaalle, mutta juuri ennenkuin koulu tuli päätökseensä sai Baram elämänsä mullistavimman puhelun, hänen kaukainen lähes olemattomissa ollut Baramin äidin veli otti Baramiin yhteyttä ja pyysi tätä luokseen Amerikkaan. Puhelu tottakai aluksi kuulosti lähes feikiltä ja sai nuoren ajattelemaan ainakin kolmesti ennenkuin otti sitte itse koulun loputtua yhteyttä tähän ''piilossa'' olleeseen sukulaiseen ja päätti kerrankin ''hypätä'' tyhjyyteen ja katsoa mitä se tuo tullessaan, sillä hänellä ei ollut mitään hävittävää tässäkään.

Niimpä Baram otti ja lähti parin päivän päästä koulun loppumisen jälkeen Amerikkaa kohden, eikä vilkaissut enään taakseen.


Perhesuhteet/menneisyys: Nuoren ainoa elossa oleva perheenjäsen oli hänen isoveljensä, jonka siivellä tämä nuori pojankloppi oli asunut 5-vuotiaasta alkaen. Hänen ja isoveljensä vanhemmat kuolivat auto-onnettomuudessa, jossa myös Baram oli mukana. Hän kuitenkin selvisi parin kylkiluun ja käden murtumisella, jos pieniä joka paikkaan tulleita ruhjeita ja mustelmia ei lasketa mukaan.
Baram muistaa aina kuinka hän itse oli todistamassa vanhempiensa kuoleman, sillä hän onnistui pitämään tajuntansa kokoajan ajan tasalla. Baramin isoveli oli juuri sillä hetkellä itse kotona talovahtina. Murhetta riitti veljesten keskuudessa ja Baramin perheen sukulaisiakaan ei enään ollut yhtäkään kappaletta hen-kienkirjoissa, joten hänen isoveljensä otti tehtäväkseen kasvattaa pikkuveljensä. Baramin lapsuus oli hyvin rankka ja koitteli monesti nuoren henkeä jopa. Vaikka isoveljensä koitti pitää Baramista hyvän huolen, oli ainainen ruoan hankinta jokaisena päivänä hankalaa sillä vanhempien kuoltua veljeksille ei jäänyt heiltä muuta kuin kovat velat ja jokainen penni joka perheestä saatiin nyhdettyä menivät velkojen maksuun, joten ruoalle ei juurikaan rahaa löytynyt. Kaiken lisäksi Baram oli itse liian pieni tekemään elantoa elääkseen ja isoveljensä oli työtön. He asuivat perheen pienessä talossa, joka heille oltiin jätetty vain sen takia ettei siitä juurikaan mitään rahaa saanut myynnin osalta.

Vasta kun Baram täytti 10-vuotta heidän onnensa kääntyi ja hänen isoveljensä sai hyväpalkkaisen työn, jonka ansiosta kaksikko pystyi elämään suhteellisen normaalia elämää. Hetken säästeliäästi asuen ja eläen he pääsivät muuttamaan uuteen asun-toon ja pian hänen isoveljensä löysi itselleen elämänkumppaninkin. Vuosi vierähti jälleen eteenpäin ja Baram täytti 11-vuotta. Isoveljensä meni naimisiin kauniin kumppaninsa kanssa ja päiväksi oli juuri sovittu tarkoituksella se päivä jolloin veljesten vanhemmat menehtyivät, se oli ikään kuin muistopäivä ja merkkipäivä samaan aikaan. Juhlaa riitti ja näytti tosiaan että elämä vielä voittaisi. Pian isoveljen vaimo muutti saman katon alle veljesten kanssa ja yhteiselo sai alkaa. Baram piti aina isoveljeään hieman isän korvikkeena ja nyt taloon oli tullut vielä äitihahmo. Baram rakasti tätä naista ylikaiken ja kaikki sujui loistavasti, kunnes eräänä sateisena syysyönä Baramin ollessa jo lähemmäs 18-vuotias oli hän yksin kotona odottamassa veljensä ja tämän vaimon saapumista kotiin. Pariskunta oli lähtenyt ystäviensä kutsuille sinä iltana. Myrsky yllätti ja veljekset olivat ennen heidän lähtöään kotiin päin vielä puhelimessa yhteydessä. Pian kuitenkin puhelin soi ja vieras ääni totesi Baramille että jotakin kamalaa oli sattunut hänen isoveljelleen ja tämän vaimolle kun he olivat palaamassa kotiin.
Kumpikaan heistä ei selvinnyt ja syynä oli humaltunut kuljettaja, joka oli ajanut heitä päin nukahtaessaan rattiin vastaan tulevien kaistalla. Baram ei ikinä unohda kuinka hänen koko perheensä oli joutunut autojen tähden kuolemaan. Baram kuitenkin oli jo sen verran vanha että pystyi päättämään omasta tulevaisuudes-taan ja hetken mielijohteesta hän muutti Japaniin Korean puolelta. Ennen kuitenkin sitä eräs Baramin vanhempien tuttu ehdotti hautajaisissa kuinka Baramin olisi hyvä aloittaa elämänsä sisäoppilaitoksesta, sillä yksinäisyys saattoi tuoda mukanaan vain pahaa jos yksin jäisi. Niimpä nuorekko päätti nousta vielä kerran ylös ja rakentaa oma elämä, juuri sellainen elämä että hänen koko perheensä olisi ollut ylpeä hä-nestä. Pian Baram hakeutui ja pääsi onnistuneesti Sakurakon sisäoppilaitokseen – mistä hänen elämänsä alkaisi, uudelleen.

Luonne: Baram on luonteeltaan hyvinkin rento veijari, vaikka peruslukema hänen kasvoillaan on melko välinpitä-mätön ja aikaansaamaton.
Baram saattaa vaikuttaa hieman nenäkkäältä nuorelta ilmeidensä johdosta, joita ei juurikaan osaa itse tie-toisesti kontrolloida ollenkaan. Usein hänet ymmärtää aivan väärin jos pelkästään hänen elekieltään rupeaa tulkitsemaan ottamatta selvää syvemmältä. Siitäkin nuori on kuullut monet kerrat ihan nuoresta pojasta lähtien.
Siksi nuorekko saattaa joskus jumittaa peilin äärellä ilmehtien itsekseen, sillä siitä huomauttaminen tuppaa pistämään Baramia pahasti aivoon, kuitenkaan tämä harjoitus ei ole vielä tuottanut minkäänlaista tulosta.
Baramilla on myös vanhana tapana elehtiä kuin pahamainen gangsteri, jota todellakaan ei ole. Hänellä myös sattuu tämän johdosta olemaan lyhyt pinna, joka katkeaa tarpeeksi saatuaan hyvinkin nopeasti ja aiheuttaa yleensä Baramin ympärillä melkoista tuhoa. Tämän johdosta hän on käynyt pariin otteeseen vihanhallinta kurssilla, vaikkakin se on nuorelle älyttömän vaikea haaste. Kaikki tämä kuitenkin heijastuu hänen rankkaan lapsuuteensa.

Baramista saa ikuisen ystävän tai sitten helvetinmoisen vihamiehen, on vain kaksi äärilaitaa, jossa ei ole välimuotoja. Baram on sen alusta lähtien päättänyt. Joko ystävä tai vihollinen, muita hän ei piittaa.
Ystäville Baram on uskollinen ja jakaa lähes kaiken heidän kanssaan niin surut kuin ilot.
Ja hän myös näyttää todellisen itsensä heille aina lapsellisesta Baramista tähän nykypäivän aikuiseen.
Vihollisille Baram on jäätävän kylmä ilmestys ja silloin varsinkin tämä nenäkäs herra astuu esiin. Hänen mielestään sellaiset ihmiset ovat pelkkää roskasakkia ja heidän takiaan ei kannata itseään ongelmiin saat-taa. Kuitenkin pakko tilanteessa Baram ei pelkää päälle käydä, myös turpaan vetäminen luonnistuu siinä missä mikä tahansa muu kikka, jos puhuminen ei auta.

Jotkut sanovat Baramista että '' Kova kuori, pehmeä sisusta. '', mitä se sitten erimerkityksiltään tarkoittaa-kin on se Baramilta itseltään jäänyt täysin varjoon sillä hän ei ymmärrä tuon lauseen tarkoitusta alkuun-kaan vaikka kuuleekin siitä hyvin paljon läheisimmissä piireissä. Tottahan se kuitenkin on.
Baramilla on kova ulkokuori juurikin lähinnä lyhyen pinnansa ja ilmeittensä takia, mutta kaverin tunnet-tuaan sisällä onkin pehmeä ja mukava halittava ''nalle''.
Omissaoloissaan Baram viihtyy erittäin hyvin ja kuluttaakin aikansa kuulokkeet korvilla, yleensä laiskasti maaten sängyllä tai sohvan syövereissä. Hän myös tykkää lueskella erilaisia kirjoja, jotka kertovat ka-tuelämästä.

Sokeri ja alkoholi saa Baramin nauramaan ja suorastaan sekoamaan, kun määrä on oikea. Silloin myös herra osaa ottaa rennosti ja lyhytpintaisuus katoaa tielle tietämättömille. Baramista tulee kaikkien kaveri ja bileet voi alkaa
Loppua ei myöskään meinaa näkyä ollenkaan kun vauhtiin tämä herra pääsee. Myös kujeilu sattuu pul-pahtamaan ulos, kun tarpeeksi pitkälle mennään.

Baramilla on yksi heikkous tai pikemminkin arka paikka. Nimittäin autot.
Hän ei suostu vielä nykypäivänäkään nousemaan yhteenkään autoon ja usein jos autolla on pako matkus-taa saa nuori tehdä asian kanssa kunnolla töitä jotta sellaisen kyytiin menee. Tämän pelon on aiheuttanut se että hänen perheensä on menehtynyt autojen kyydeissä ja sitä kohtaloa hän ei voi itselleen sallia. Met-rot, linja-autot ja junat ovat taas aivan normaali asia Baramille ja niihin hän menee ihan mielelläänkin.


Kuvissa: BaRam ( Bigstar )

Ulkonäkö:
Pituus:  175 cm
Paino:  63 kg

Baram on ruumiinrakenteeltaan jykevärakenteinen kaveri. Häneltä kyllä löytyy lihaksia sieltä sun täältä näkyviä ja piilossa olevia, joita ei turhaan peittele. Kasvoiltaan Baram omaa melko siromaiset piirteet, joissa tietty kulmikkuus työntyy esiin. Baram ei piiloudu tai ehosta kasvojaan meikin voimalla vaan kul-jeksii joka paikkaan ilman mitään ihmeellisiä tehosteita. Hänestä se on turhaa. Poikkeuksen sääntöön tuo kuitenkin joskus se että hän ehostaa silmiään kajaalilla kunnolla ulos lähdettyään. Muuten hän antaa meikkien lojua kaupanhyllyillä.

Hänellä on lävistysreikä vasemmassa korvassaan, mutta harvoin siinä koru killuu mukana, sillä hän sattuu olemaan melko laiska kaulakorujen ja korvisten suhteen kun taas keskittyy enemmän sormuksiin ja käsi-koruihin. Tietysti jos hän muistaa niin kaulakoru on myös yksi somiste joista Baram nauttii. '' Mitä isompaa sitä parempaa '' On Baramin ''motto'' korujen suhteen.

Nuorekon hiustyyli tuppaa vaihtumaan melko tiuhaa tahtia ja hänellä onkin ollut jos minkälaista pehkoa  päässään vaaleasta mustaan. Tämän hetkinen tyyli sattuu olemaan toispuoleiset rastat ja siili yhdistelmä. Johon hän on tykästynyt ja onkin pitänyt samaa tyyliä jo useamman kuukauden, tässä vaiheessa tyyli olisi jo kertaalleen muuttunut normaalisti. Myös tämän hiustyylin lisäksi hänellä näkee päässään joko pipon tai lippiksen, riippuen herran mielialasta. Pipo peittää sopivasti alleen kaiken mitä tarvitseekin kun taas lippis vain somistaa häntä ja kruunaa asukokonaisuuden.

Baram rakastaa pukeutua värikkäisiin ja rentoihin vaatteisiin normaalisti. Mutta tietysti nuoren sydäntä lähinnä ovat musta ja valkoinen. Niihin kun voi yhdistää ihan mitä tahansa.
Perus pakkaus kuitenkin on löysät farkut, joita korostaa yleensä pari ketjua helisemässä reittä vasten tai erilaiset omatekemät revityt ja kulutetut kohdat housuissa tai erilaiset ja väriset isohkot collegehousut. Paitana toimii erilaiset kevyet ja ilmavat t-paidat ja hihattomat paidat, joissa toki on väriä tai sitten kuvioi-ta. Päälle hän änkee joko keveän ja letkeän tyylisen takin tai ohuen hupparin. Juhlatuulelle päästyään herra panostaa vaatteisiinsa ja silloin hänen päällään yleensä komeilee puvuntakki joskus kauluspaidan kera tai hienomman t-paidan. housujen kohdalla Baram yleensä valitsee hieman tiukemmat farkut ja jaloista löytyy normaaliin ja letkeään menoon kuuluvat tennarit tai skeittikengät.
Kotona hän tykkää käyttää mahdollisimman ilmavia ja joustavia kollareita ja isoja t-paitoja.
Mitä enemmän on tilaa liikkua vaatteissa, sitä paremmat ne ovat.

Muuta:
- Veriryhmä : AB
- Pitää leffojen katselusta, musiikin kuuntelusta ja erilaisten ihmisten tarkkailusta.
- Rakastaa herkkuja.
- Ei pidä tulisesta ruoasta.
- Kuluttaa huolettoman määrän savukkeita päivässä.
- Jokapäiväinen dancehullu etenkin hiphopin suuri ystävä.Videot:

dub on the river - FEELDOG+BARAM

Run&Run - BIGSTAR


~Suhteet~

~Pelit~

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa