Have yourself a merry little Christmas [KUOLLUT]

Siirry alas

Have yourself a merry little Christmas [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Joulu 08, 2013 11:11 am

// Maya ja Gina tänne! :) //

14.12.2013

Ryosuke Yamada

Ryosuke hengitti muutaman kerran syvään katsellen kännykkänsä näytöltä tytön hymyileviä kasvoja. Kyllä hän soittaisi, kyllä hän uskaltaisi soittaa. Ei mitään hätää, ei hätää. Poika seisoi asuntolan tuulikaapissa katsellen lasiovista ulos. Ulkona oli hiljaista, lähes kaikki olivat lähteneet ulos näin perjantai-iltana. Kello lähenteli jo puolta viittä.

Entä jos tytöllä oli jo ohjelmaa illalle? Ryosuke vaikuttaisi idiootilta soitellessaan mitättömine juttuineen kesken toisen viihdeillan ystäviensä kanssa. Poika puristi kännykkäänsä kädessään hieman lujempaa, laskien taas katseensa sen suurelle kosketusnäytölle. Hän puri alahuultaan samaan aikaan mietteliäänä ja vaivaantuneena, mitä ihmettä hän sanoisi jos soittaisi?

Kännykän näytöllä digitaalinen kello liikahti minuutin eteenpäin. Kaksikymmentäkolme yli neljä. Hän myöhästyisi pian, kohta olisi liian myöhäistä soittaa. Entä jos hän lähettäisi tekstiviestin? Ryosuke mietti ankarasti katsellen samalla kännykän näyttöä. Tyttö hymyili hänelle edelleen taustakuvasta ja poika nielaisi kuuluvasti. Voi hitto.

Muutama ekaluokkalainen tyttö käveli hänen ohitseen, tervehtien häntä hymyillen. Ryosuke nyökkäsi vastaukseksi, sen kummemmin hymyilemättä. Nyt ei ollut naurun paikka. Ryosuke odotti uudestaan, ettei ulkona olisi ketään. Hän avasi ulko-oven ja astui ulos kylmään joulukuiseen ilmaan, kohottaen puhelimensa jälleen katselukorkeudelle.

Poika etsi tytön numeron kännykkänsä osoitekirjasta muutamalla totutulla peukalonsipaisulla ennen kuin ehtisi estää itseään taas. Reitti lukitulta näytöltä tytön puhelinnumerolle oli pojalle jo tuttu, hän oli käynyt nämä samat vaiheet niin monta kertaa läpi viimeisen parin tunnin aikana. Ryosuke kohotti kännykän korvalleen, käänsi katseensa taivaisiin kuunnellen sydämensä lyöntejä, joka tykytti samaa tahtia linajn tuutauksien kanssa. Yksi, kaksi, kolme tuuttausta. Nyt olisi jo myöhäistä perääntyä.

”Gina? Moi. Ry-Ryosuke täällä.”

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Have yourself a merry little Christmas [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Joulu 08, 2013 12:08 pm

// myö tullaan ! :D<3 //

Gina Choi

Tytön huulilta karkasi pieni haukotus, kun hän venytteli käsivarsiaan noustuaan istumaan hieman levähtäneen näköiselle sängylleen. Hän oli hetki sitten dataillut läppärinsä kera makuuasennossa, mutta asento ei ollut siihen mielentilaan se paras mahdollinen - hän nukahtaisi, jos jatkaisi vielä pitkään.
Koulupäivä oli loppunut jo pari tuntia sitten ja Gina oli ehtinyt käväistä suosikkisuklaapuodissaan hakemassa vähän naposteltavaa illaksi, sillä hänellä oli kerrankin sellainen tilanne, ettei hänellä ollut kerrassaan mitään suunnitelmia illaksi.
Hyosung vietti aikaa poikaystävänsä kanssa, Kyung oli iskemässä naisia, Yama-chania hän ei ollut nähnyt muuten kuin ohimennen koulussa, hänen kämppikselläänkin oli muita suunnitelmia, kaikki muutkin tuntuivat olevan varattuja omien suunnitelmiensa kanssa. Tilanne ei tyttöä haitannut, kyllä hän nyt yhdeksi illaksi keksisi tekemistä - ainakin tv:stä tulisi myöhemmin maratonina yhden hänen lempidrama-sarjansa uusintoja.

Ginan ruskeat hiukset oli vedetty vähän sotkuiselle nutturalle, aamuinen siisti ja huoliteltu kampaus oli tipotiessään, ja muutama hiussortuva roikkui laineikkaana kehystämässä hänen kasvojaan. Ylleen hän oli koulupäivän jälkeen vaihtanut rennot farkut ja sinisen vetoketjuttoman hupparin, joka oli hänelle yhtä kokoa liian suuri.
Hän kirjautui juuri ulos facbookista, aikeinaan mennä ehkä hakemaan jotain juotavaa asuntolan ruokalasta, kun hän kuuli puhelimensa soivan kirjoituspöydällä ikkunan luona, jossa se oli ollut latautumassa.

Tyttö nousi seisomaan sängyltään ja luisteli villasukkiensa kera pöydän luokse, napaten kosketusnäyttöpuhelimen käsiinsä. Hän pysähtyi hetkeksi huomatessaan kuka hänelle oikein soitti. Yama-chan. Ryosuke.
Gina tunsi pulssinsa kohoavan pykälällä ja vatsaan tuntui kerääntyneen useampi perhonen. Hän puraisi kevyesti alahuultaan ja kohotti puhelimen korvalleen.
"Haloo?" hän vastasi hieman jännittyneenä, yrittäen kuitenkin kuulostaa mahdollisimman normaalilta.
"Ah, Ryosuke, moi." Kyllä hän oli tiennyt kuka hänelle soitti, mutta kai tämäkin oli tapa aloittaa keskustelu.
"Mitäs sulle kuuluu?" Gina kysyi tavoitellen ääneensä tavanomaista huolettomuutta, aivan kuin olisi puhunut säästä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Have yourself a merry little Christmas [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Su Joulu 08, 2013 12:34 pm

// laatutekstiä kännykällä!//

Ryosuke Yamada

Ryosukelta meinasi tippua kännykkä palelevista sormista kun Gina vastasi. Pojalla ei ollut yllään kuin koulupukunsa, sillähän ei ollut vielä malttanut keskittyä vaatteiden vaihtamiseen. Ei ennen kuin saisi vastauksen Ginalta.

"Moi", Ryosuke sanoi uudeman kerran nyt kasvot hieman punoittaen, eikä vain pakkasesta johtuen. Hän asteli edestakaisin ulkona liukkaalla asfaltilla teddyvuorisissa tennareissaan joita hän talvisin koulupukunsa kanssa käytti.

"Tä-tänään olisi Shibuyassa ollut joulutori", Ryosuke kakelteli piittaamatta Ginan kuulumisten kyselystä. "Siellä on kojuja ja ilo-ilotulitus illalla.."

Ryosukea alkoi jo ärsyttää hänen ainainen takeltelunsa. Hän oli tuntenut Ginan herranen aika jo melkein kolme vuotta! Tyttö oli sama Gina kuin ensimmäisenä vuonnakin, vaikkakin tämä oli nyt Ryosukea lyhyempi. Poika oli venähtänyt lähes 170 senttiseksi joutessaan.

"O-o-olisitko halunnut.." Poika yritti saada kakisteltua puhetta ulos. Tässä hän on, Ryosuke ajatteli. Cool, hiljainen ja ihailtu lapsinero Ryosuke Yamada. Hän oli niin cool, että oli aivan jäässä joutuessaan kysymään tyttöä treffeille.

"Olisitko halunnut tulla sinne kanssani?" Poika kysyi taukoja pitämättä karaistuaan ensin hieman kurkkuaan. Hän katseli hetken aikaa hengityksensä höyryämistä ja työnsi vapaan käden taskuunsa lämmittelemään.

"Olisin kohta lähdössä. Jos haluat tulla, niin nähdään huoneellani puolen tunnin kuluttua. Moi."

Poika sulki puhelimen odottamatta sen kummempaa vastausta.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Have yourself a merry little Christmas [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Ti Joulu 10, 2013 10:38 pm

Gina Choi

Ryosuke ignoorasi täysin Ginan huolettoman yrityksen kysellä tuon kuulumisia, ilmeisesti pojalla oli oikeasti jotain asiaa hänelle. Ja pian nuorempi jo kakeltelikin puhelimen toisessa päässä siitä joulutorista, joka oli tosiaan vastikään avattu Shibuyan keskustaan - Gina oli kuullut siitä muutamalta luokkalaiseltaan tytöltä, jotka olivat kertoneet menevänsä sinne poikaystäviensä kanssa.
"Um..." ruskeahiuksinen tyttö huomasi punertuvansa kasvoiltaan hienoisesti, kun Ryosuke oikeasti pyysi häntä sinne seurakseen. ...poika sen sijaan ei kyllä antanut hänelle tilaisuutta vastata, sulki vain puhelimen ilmoittaen lähtevänsä sinne pian ja jos hän halusi lähteä pojan mukaan, he voisivat tavata puolen tunnin kuluttua Ryosuken huoneen edessä.

Gina tuijotti hetken puhelintaan, kunnes hän ikäänkuin heräsi horroksestaan ja ryhtyi pikavauhtia kiskomaan sinistä hupparia pois päältään siinä ikkunan vieressä. Alta paljastui vaaleanpunaiset rintsikat. Huppari lensi kaaressa johonkin hänen sänkynsä suuntaan ja Gina itse ryntäsi vaatekaapilleen, tietämättä lainkaan mitä pukea ylleen.
Lopulta hän kuitenkin päätyi tummiin farkkuihin, vaaleaan paksuun neuleeseen ja punaiseen villakangastakkiinsa, joka istui hyvin hänen vartalolleen. Mukaan tarttui vielä vaaleat pörröiset korvaläpät, lapaset ja karvareunaiset ruskeat talvisaappaat.
Hän oli hieman parannellut nuhjuuntunutta meikkiään ja nutturaansa, ja päättänyt, että se saisi luvan kelvata. Hänellä ei ollut aikaa enää uudestaan kihartaa hiuksiaan nätisti, niin kuin ne olivat aamulla olleet.

Noin puolen tunnin päästä Gina oli napannut käsilaukkunsa matkaansa, tarkistanut että kaikki tarpeellinen oli mukana, ja hän oli lähtenyt suunnistamaan tyttöjen puolelta kohti Ryosuken huonetta.
Gina tunsi olonsa jännittyneeksi, vaikka hän yrittikin parhaansa mukaan näyttää mahdollisimman normaalilta. Hymy kohosi hänen huulilleen, kun hän huomasi Ryosuken jo odottavankin häntä.
"Moi", hän tervehti tällä kertaa ihan kasvotusten ja soi pojalle iloisen hymyn. Hän oli oikeasti iloinen tästä suunnitelmien muutoksesta.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Have yourself a merry little Christmas [KUOLLUT]

Viesti  Vierailija lähetetty Pe Joulu 13, 2013 12:13 am

// Tämmöinen syntyi töissä kofeiinipärinöissä... :D Yritin skipata tuon matkustuksen nopeesti :D //

Ryosuke Yamada

Ryosuke oli varma, että hänen pumppunsa pettäisi, kun hän laski puhelimen kädestään huoneensa pöydälle. Hän oli kävellyt maailmanennätysnopeutta, puoliksi juosten, palatessaan ulkoa huoneeseensa. Poika ei huomannut edes, että hänen poskensa ja sormensa punottivat edelleen pakkasesta. Oliko hän juuri ihan oikeasti sopinut treffit Ginan kanssa?

Ruskeahiuksinen avasi vaatekaappinsa. Ei hän ainakaan koulupuvussa lähtisi, se oli varmaa. Poika veti kaapistaan rennot farkut (joiden alle puki varmuuden vuoksi pitkiksiet), tavanomaisen puna-ruskearuudullisen flanellisen kauluspaidan sekä harmaan paksun napitettavan neuleen. Nuo rytkyt hän puki ylleen salamannopeasti, jättäen kauluspaidan ylimmän napin reteästi auki. Hän vilkaisi vielä nopeasti peiliin ja sipaisi muutaman harottavan hiussuortuvan pois silmiltään. Ei hän muuta keksinyt siistiytyäkseen.

Ryosuke sujautti lompakkonsa takkinsa taskuun ja veti tummanharmaan villakangastakin ylleen jättäen sen auki paljastamaan alla olevan neuleen. Punaisen kaulahuivin kaulaansa kietaistuaan ja napattuaan mukaansa vielä musta-punaraidalliset lapaset, Ryosuke poistui huoneestaan odottelemaan Ginaa.
Tyttö saapui piakkoin, ja Ryosuken sydän alkoi taas hakata aikeenaan tulla ulos pojan rintakehän läpi. Gina oli todella suloinen. Tyttö ihan oikeasti aikoi tulla hänen mukaansa joulutorille, senhän täytyi jo merkitä jotain? Tai sitten ei. Kyllä, kyllä se merkitsi! Ryosuke kohotti kättään tervehdykseksi havaittuaan unohtuneensa ajatuksiinsa.
”Moi”, poika sanoi hymyillen varovaisesti. Hän lähti kävelemään asuntolan ulko-ovelle pitäen huolen, että Gina pysyi hänen askeltensa tahdissa mukana.

”Kiva--”, poika nielaisi sanan viimeisen tavun hermostuksissaan. ”—kun pääsit tulemaan.”
Ryosuke päästi Ginan ulos ulko-ovesta avaten oven toiselle kädellään ja ohjaten tyttöä kevyesti hartioista toisella. Pojasta tuntui, että hänen kasvonsa olivat kauniisti sävy sävyyn Ginan villakangastakin kanssa hänen kätensä koskettaessa tyttöön. Ryosuke oli varma, että hänen silmälasinsa (jotka hän oli laittanut nenälleen, jottei joutuisi nolaamaan itseään sokeudessaan, ja lisäksi hän näytti vanhemmalta niiden kanssa) valuivat hien kera alas nenävartta, vaikka todennäköisesti hän vain kuvitteli.

”Mennään bussilla, vaikka matka ei olekaan pitkä”, Ryosuke sanoi hymyillen Ginalle. Tyttö oli aivan mielettömän suloinen korvaläpissään ja talvivaatteissaan. Pojan kasvojen punoitus oli onneksi jo laskenut heidän noustessa bussiin ja Ryosuken maksettua molempien matkat. Hän alkoi vähitellen jo rentoutua, vaikka kyllä häntä vielä jännittikin.
Vajaan 10 minuutin bussimatkan jälkeen Ryosuke ja Gina nousivat pois linjurista monen muun ihmisen seurassa ja poika osoitti lapasen peittämällä kädellään kohti melko suurta torialuetta.

”Tuolla tuo näyttäisi olevan”, ruskeahiuksinen sanoi, vaikka Gina oli varmasti jo nähnyt jouluvalot, jotka toivat pimeyteen aivan omanlaisensa tunnelman. Ryosuke kohotti silmälasejaan huomaamatta ja lähti kävelemään muiden ihmisten mukana kohti joulutorin kojuja, hulinaa ja musiikkia. Ympärilleen vilkuiltuaan hän huomasi, että useat parit kävelivät nauraen käsi kädessä ja pojan sydän alkoi taas hakata tuhatta ja sataa. Pitikö hänen… Odottiko Gina häneltä…

Poika keräsi kaiken olemassa olevan rohkeutensa, tarttui Ginaa lapasen peittämästä kädestä ja veti tämän kevyesti viereensä. Hiki suurin piirtein virtasi pitkin pojan selkärankaa ja kasvoja kuumotti pakkasesta huolimatta. Ginan käsi oli lapasista huolimatta lämmin.

// Lol //

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Have yourself a merry little Christmas [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty La Tammi 04, 2014 8:57 am

Gina Choi

Ginaa oli jännittänyt tulla Ryosuken huoneen luokse, mutta hymy oli kohonnut hänen huulilleen samantien, kun hän oli nähnyt nuoremman pojan. Perhoset lentelivät vatsassa, mutta se tuntui hyvältä - ei sillä tavalla, että olisi tehnyt mieli rynnätä lähimpään vessaan oksentamaan, vaan jännitys kipristeli mukavasti.
He lähtivät yhdessä kulkemaan kohti asuntolan aulaa ja ulko-ovea. Lämmin villakangastakki tuntuikin vähän turhan lämpimältä sisätiloissa, joten tytölle oli melkein ehtinyt jo tulla kuuma, mutta kylmähkö ulkoilma tuntui hyvältä iskeytyessä vasten lämpimiä kasvoja.

"Kiitos, kun kutsuit mut mukaan", Gina naurahti hyväntahtoisesti ja iloinen hymy kasvoillaan, kun Ryosuke totesi, että oli kiva kun hän oli päässyt tulemaan.
Hänestä oli omalla tavallaan todella suloista, miten poika jaksoi aina olla niin hermostuksissaan ja jännittynyt hänen seurassaan, vaikka he olivat olleet parhaita kavereita ensimmäisestä vuodesta saakka. Ennen toisen hermostuneisuus ei tosin ollut ollut ihan tätä luokkaa, joten... Sen täytyi merkitä jotain? AInakin Gina toivoi niin.

He nousivat bussiin ja Ryosuke vaati saada maksaa heidät molemmat, mikä sai Ginan melkein kikattamaan - kylläpäs toinen nyt oli niin herrasmies! Ryosuke kyllä aina käyttäytyi tuolla tavalla, kun he olivat kaksistaan. Eli aika harvoin, mutta kuitenkin. Se tuntui tytön mielestä hyvältä, se sai lämpimän tunteen nousemaan hänen sisällään.
Gina huomasi hymyilevänsä typerästi melkein koko matkan, kun he juttelivat sen 10 minuutin bussimatkan aikana kaikesta vähemmän tärkeästä, molemmat yrittivät rentoutua.
Matka meni nopeasti ja pian he olivatkin jo perillä, bussista jäi monta muutakin heidän kanssaan samalla pysäkillä - joulutori oli joka vuosi suosittu ja siellä oli paljon kävijöitä.

Joulutorin alue oli iso ja se oli kauniisti valaistu jouluvaloin ja koristeltu näyttävin koristein, herkulliset tuoksut ja jouluisen romanttinen musiikki täyttivät ilman ihmisten hyväntuulisen puheensorinan kera. Tunnelma oli kaikkiaan hyvin romanttinen ja se sai Ginan sydämen jyskyttämään rintakehässä astetta kovempaa.
Ympärillä oli paljon pariskuntia, jotka kulkivat iloisesti käsikädessä ja se sai tytön vähän kateelliseksi. Hänkin halusi kulkea jonkun kanssa käsikädessä ja olla onnellinen. Tyttö vilkaisi vähän kokeilevasti Ryosuken suuntaan ja pieni punastus kohosi hänen poskilleen. Ei hän uskaltaisi toiselta sitä vaatiakaan, miten sitä edes pystyi kysymään?
'Hei, voisitsä pitää mua kädestä, koska mä haluan näyttää samalta kuin kaikki muutkin pariskunnat?'

Gina ei kuitenkaan päässyt ajatuksissaan kauhean pitkälle, kun hän jo tunsi Ryosuken käden tarttuvan hänen lapasen peittämästä kädestään ja se sai hänen sydämensä jättämään pari lyöntiä väliin, jonka jälkeen pulssi tuntui kohoavan jännityksestä useammallakin pykälällä.
Onnellinen leveä hymy kohosi tytön kasvoille, kun hän vilkaisi Ryosukea uudemman kerran ja tarttui kunnolla tuon kädestä kiinni.
"Mitä sä haluat tehdä ensimmäiseksi? Kierretäänkö koko paikka läpi ja ostetaan sitten jotain juotavaa, vai?" Gina kyseli innoissaan ja silmät kilpaa jouluvalojen kanssa loistaen hän katseli ympärilleen.
Hän oli alkanut innostua tästä torireissusta ihan kunnolla, hän muutenkin rakasti kaikkia erilaisia toritapahtumia ja karnevaaleja ja sun muita hömpötyksiä. Tuskin tyttö pystyisi ensiksi vain kiertämään ja olemaan ostamatta mitään, mutta saihan sitä ehdottaa ja elää siinä uskossa.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Have yourself a merry little Christmas [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa