Byunghun "L.Joe" Lee

Siirry alas

Byunghun "L.Joe" Lee

Viesti  Samirix lähetetty La Joulu 07, 2013 1:10 pmNimi: Byunghun Lee
Lempinimi: Joe, L.Joe, Little Joe, GangJoe
Ikä: 17 (23.11.1996)
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Siviilisääty: Sinkku

Vuosikurssi: 2. vuosikurssi
Luokka: 2-B
Luokanvalvoja: Takamasa "Miyavi" Ishihara
Valinnaiset: Kemia, fysiikka, musiikki
Huone: 302
Huonekaveri: Hyun-il "Ray" KimPerhetaustaa
Joen perheeseen kuuluu vanhemmat ja vanhempi veli, joka on häntä viisi vuotta vanhempi. He ovat läheisiä keskenään, etenkin sen jälkeen kun heidän vanhempansa erosivat Joen ollessa 8-vuotias. Nimittäin vanhempien ero ei ole lapsillekaan helppoa. Silloin asiat menee aivan uusiksi ja toinen vanhempi muuttaa pois kotoa, joten silloin heistä tuli läheisiä. Veljekset aina leikillään kiusoittelevat toisiaan ja se on heidän tapansa osoittaa välittävänsä toisesta.
Joe on hyvissä väleissä vanhempiensa kanssa vaikka hän ei avaudu ihan kaikesta heille. Joskus myös tulee otettua yhteen heidän kanssaan, joka voi johtaa siihen, että hetken aikaa hän on kuin vihainen ampiainen.

Joe muutti äitinsä kanssa Yhdysvaltoihin, Kaliforniaan ollessaan 9-vuotias ja asusti siellä kolme vuotta. Siellä hän kyllä viihtyi, mutta aluksi se oli vaikeaa kielimuurin takia. 12-vuotiaana sitten muutti isänsä luokse, joka puolestaan oli muuttanut Etelä-Koreasta Japaniin. Hänen äitinsä jäi Kaliforniaan, mutta on poikiinsa yhteydessä säännöllisesti ja joskus lomilla he lähtevät käymään Kaliforniassa tai heidän jos heidän äiti ehtii, niin tulee käymään Japanissa.
Joen äiti on kasvattanut poikaansa kuin tytärtä, jonka seurauksena Joe omistaa tyttömäisiä tavaroita ja sen sellaista. Tästä voi johtua miksi Joe on sellainen kuin on.Luonne
Joe antaa helposti itsestään aivan erilaisen kuvan kuin todellisuudessa on. Tai no juorujen takia ihmiset saavat pojasta erilaisen kuvan, joita Joe ei kylläkään kiellä ikinä, vaikka ei ole varsinaisesti myöntänytkään niiden olevan tottakaan. Juorut pönkittävät pojan egoa, joka kasvaa kasvamistaan koko ajan ja muutenkin hänen ylitse vuotava itsevarmuus osaa olla ärsyttävä piirre hänessä. Muutenkin hän tykkää ärsyttää muita, jonka takia jotkut haluavat repiä hiukset päästään ja lyödä poikaa keskelle naamataulua. Kumminkaan hän osaa olla menemättä liian pitkälle. Hän ei nimittäin halua sitä, että hänen kasvonsa ottaisi vahinkoa. Ja jos tilanne näyttää pahalta, niin voi aina juosta karkuun, mutta siihen tulee esteeksi pojan ylpeys. Joskus kumminkin hän onnistuu saamaan itsensä todella pahaan pulaan. Voisi epäillä, että hän tahallaan kaivaa verta nenästään, mutta asia ei ole niin.

Joella osaa olla lyhyt pinna, etenkin siinä vaiheessa, kun joku ottaa puheeksi hänen pituudensa. Nimittäin jos joku laukoo jotain sellaista, että hän olisi jotenkin lyhyt, niin poika on valmis tarraamaan toisen kauluksesta kiinni ja pakottamaan toisen perumaan sanansa. Se on aika arka aihe Joelle, joka ei ollenkaan pidä siitä, että häntä haukutaan pätkäksi tai vastaavaa.
Sitten kun hänellä on huono päivä, niin silloin ei kannata käydä pojan hermoille. Vaikka hän osaa olla aikamoinen neiti ja pitää huolta ulkonäöstään, niin huonoina päivinä hän kyllä helposti menettää hermonsa ja voi tirvaista nyrkillään tyyppiä, joka ärsyttää häntä. Yleensä siinä käy sitten niin, että hän jää pahasti kakkoseksi, koska hän ei ole mitenkään paras tappelija. Tällaisina päivinä hän on myös hiljaisempi, mutta joskus hän onnistuu olla näyttämättä muille, mutta yrittää päästä pois muiden seurasta ja olla vain yksin.
Joe viihtyy myös itsekseen. Hän nimittäin tykkää katsoa sarjoja, säveltää, mennä elokuviin yksin.

Joe osaa olla huomaavainen ja kiltti, mutta hän ei niitä puolia ihan kenelle tahansa näytä, pelkästään heille, jotka ovat hänen ystäviään. Hän ei kovin helposti kutsu ihan kaikkia ystäväkseen ja hänen kanssaan saa olla todella kärsivällinen. Ystävänä Joe on lojaali ja on valmis puolustamaan ystäväänsä.
Juoruista huolimatta – jotka ovat jotenkin mystisesti alkaneet joskus – Joella ei ole mitään kokemusta seurustelusta ja hän onkin todella ujo siinä. Hän ei ole ikinä tunnustanut ekana ihastumistaan. Joe ei vain pysty siihen, vaikka on yrittänyt saada otettua itseään niskasta kiinni ja vain möläyttää asia ulos. Se ei kumminkaan ole niin helppoa ja sen takia se on sitten jäänyt yksipuoliseksi.

Kaliforniassa Joe oli ollut hiljainen kielimuurin takia ja hän oli luokkansa parhaimpia oppilaita. Muutettuaan isänsä luokse Japaniin, niin hän on pystynyt sopeutumaan sinne paljon paremmin ja sen takia hän ei olekaan luokkansa parhaimpia oppilaita. Kumminkaan se ei tarkoita sitä ettei hän pärjää siellä, nimittäin hän saa kyllä ihan hyviä arvosanoja, mutta on niitä tiettyjä aineita, joihin hän jaksaa panostaa paljon enemmän kuin muihin.Ulkonäkö
Joe on enemmän sellaista tyyppiä, jota pystyy kuvailla sanoilla söpö tai nätti, mutta hän osaa myös näyttää pahalta pojalta, jolla on metkut mielessä. Ulkonäön ansiosta hänestä saa helposti erilaisen kuvan, joka sirpaloituu tuhansiksi sirpaleiksi, kun poika avaa suunsa.
Joen koko olemus enemmän sellainen huoleton ja hyväntuulinen. Poika yleensä hymyilee paljon ja voisi kuvitella että häntä on helppo lähestyä.

Pituutta löytyy se 171cm ja 52kg ja hänen ruumiinrakenteensa on hoikka. Häneltä ei paljoa lihaksia löydy, mutta hän pitää huolta ulkonäöstään ja sen takia pitää huolen siitä että näyttää hyvältä aina kun astuu ulko-ovesta ulos. Ei voi kävellä peilin ohi ilman että vilkaisee siihen pikaisesti tarkistaen näyttävänsä hyvältä.
Joen käsivarret ovat enemmänkin suorat tikut, kun lihaksia ei näy ulospäin melkein ollenkaan. Se ei kumminkaan haittaa poikaa itseään.
Joella on lyhyet ja vaaleat hiukset, jotka on aina huolellisesti laitettu. Ne on joko laitettu nätisti suoriksi tai sitten hiusgeelin avulla laitettu vähän sekaiseen tyyliin. Oikeassa korvassa on kaksi korvista ja vasemmassa on yksi.

Joella on se omatyyli, mutta se ei ole loppujen lopuksi sen kummallisempi. Kunhan hän näyttää hyvältä, niin kaikki on hyvin. Yleensä hänellä on joku pitkähihainen päällä, koska hän ei tykkää olla liian vähäisissä vaatteissa muiden seurassa. Hänelle tulee ahdistava olo siitä ja sen myötä yrittää käsillään peittää itseään. Eli Joe ei kyllä halua riisua vaatteitaan muiden edessä, koska häntä alkaa todella pahasti ujostuttamaan. Ei hän sen kummemmin häpeile vartaloaan, mutta mieluiten hän haluaa käydä suihkussa yksin.


Kuvissa: L. Joe (Teen Top)

Kerhot
NäytelmäkerhoMuuta
- Veriryhmä A
- Osaa soittaa pianoa ja viulua
- Puhuu unissaan aina välillä

Hahmopalkinnot:
- Vuoden Diiva 2013 (jaettu 2. sija)
- Vuoden Häirikkö 2013 (1. sija)


Videot
Cosplay-dol #5 - Teen Top L.Joe
Tässä näytetään tosi hyvin minkälainen L.Joe on.

- Suhteet -

Minsoo "Cap" Bang
Joen paras ystävä, mutta eivät he heti alkuun olleet mitään sydänystäviä. Oikeastaan Joe alkuun vihasi Capia, mutta pikku hiljaa heistä tuli sitten erottamaton parivaljakko ja Capille hän menetti ensisuudelmansa kerran, kun he olivat ottaneet vähän vettä vahvempaa juomaa. Ehkä myös syy siihen, miksi Joe ei ole ikinä kauheasti välittänyt muiden rakkauden tunnustuksista, on se että hän on saattanut ihastua Capiin, mutta ei myönnä sitä itselleen eikä todellakaan suostu sanomaan ääneen sitä. Nimittäin se on automaattisesti tuhoon tuomittu, nkoska se on yksipuolista. Muutenkin heidän ystävyys on todella tärkeä Joelle ettei hän halua pilata sitä millään rakkauden tunnustuksilla. Mieluiten hyppäisi kaivoon kuin myöntäisi ihastuneensa parhaaseen ystäväänsä.

Hyun-il "Ray" Kim
Huonekaveriinsa Joe suhtautui ensiksi niinkuin yleensä, kiusoitteli toista niin, että onnistui punan nousemaan toisen kasvoille ja piti toista nysvänä, mutta ajan kanssa tutustui paremmin huonekaveriinsa, jonka kanssa ystävystyi pikku hiljaa. Nykyään Joe ihan vitsillä ärsyttää toista, mutta ei tarkoita sitä pahalla. Hän oikeastaan pitää Raysta ja osoittaa sen omalla oudolla tavallaan. Aina välillä Joe on jopa niinkin kiltti, että antaa tyylivinkkejä Raylle ja on olevinaan niin kaikkitietävä kaikissa tyyli- ja rakkausasioissa, vaikka todellisuus on jotain muuta.

Yuichi "Yuusei" Tanaka
Joe ei ole niin paljoa ollut Yuusein kanssa, mitä nyt satunnaisesti hän on valloittavalla persoonallaan kiusannut luokkakaveriaan. Voi olla että Yuusei on yrittänyt vältellä Joeta, mutta hän ei ole erikseen juossut toisen perässä, vaan keskittynyt omiin juttuihinsa.

Akiharu "Miku" Tsukiyama

Tähän pieneen pelleen Joe on tutustunut näytelmäkerhossa ja heistä ovat tulleet kilpailijoita, jotka yrittävät loistaa näytelmäkerhossa entistä enemmän. Aluksi totta kai se kinastelua ja he kilpailivat siitä kumpi on parempi (joskus kilpailut menivät aivan vääriin aiheisiin, kuten esimerkiksi peukkupainiin tai siitä kumpi puhuu paljon nopeammin, eli niissä ei ollut mitään järkeä). Heistä on tullut ihan hyviä kavereita pikku hiljaa ja aina silloin tällöin keskenään järjestävät pieniä kisoja, joihin laittavat kaikkensa, jotta voittaisivat. Aina välillä heille tulee aikamoiset väittelyt siitä kumpi on parempi.

Keiko Kitagawa
Keikoon Joe on törmännyt muutamia kertoja ja onhan tyttönen sanonut hänelle suoraan ettei pidä siitä kuinka hän kohtelee muita. Se onkin huvittavaa hänestä, mutta ei hän ole sen enempää toiseen kiinnittänyt huomiotaan. Mitä aina välillä Keiko puuttuu siihen, kun hän ärsyttää jotakuta ihan omaksi huvikseen. Eipä poika paljoa huomioi tuota wannabe-etsivää, mutta aina joskus hän voi yrittää käydä tytön hermoille.


- Pelit -

Torstai 23. tammikuuta 2014
Practice makes the master
With Ray/Ru-chan
Mitä tapahtuukaan, kun Joe yrittää opettaa huonekaverilleen vähän sitä miten iskeä joku, vaikka itselläkään ei ole siitä minkäänlaista kokemusta todellisuudessa.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa