Minsoo "Cap" Bang

Siirry alas

Minsoo "Cap" Bang

Viesti  Maya lähetetty La Joulu 07, 2013 10:01 amNimi: Minsoo Bang
Lempinimi: Cap
Ikä: 4.11.1996 (18-vuotias)
Sukupuoli: mies

Vuosikurssi: 3. vuosikurssilla
Luokka: 3-C
Luokanvalvoja:
Valinnaiset: kuvaamataito, tietotekniikka, kemia

Seks. suuntautuminen: bi (kauniit tytöt ja nätit pojat!)
Siviilisääty: sinkku

- >click< - >click< - >click< - >click< -

p e r h e s u h t e e t

Nuorukaisen perheeseen kuuluu vanhemmat sekä kaksi isosiskoa, mikä tarkoittaa sitä, että Cap on perheensä kuopus.
Vaikka toisin voisi olettaa Capin ongelmallisen luonteen vuoksi, niin hän tulee oikeasti hyvin toimeen perheensä kanssa, eikä hänellä ole mitään ongelmaa vanhempiensa kanssa. Asiaan vaikuttaa paljolti se, että Capin vanhemmat ovat Aasian mittapuulla todella rentoja tapauksia - omalta osin se vaikuttaa myös Capin suhtautumiseen vanhempia ihmisiä kohtaan; hän ei ole erityisen kohtelias.

Capin isä on indie-muusikko, ei erityisen tunnettu muutoin kuin omissa piireissään, ja tuolla onkin muutaman oman ystävänsä kanssa oma indie-painotteinen levy-yhtiö.
Hänen äitinsä puolestaan on tatuoija - Capin äiti on tehnyt myös Capin omat tatuoinnit, ja äidin ammatti myös selittää sen, miksi nuorukaisella on niinkin nuorella iällä tatuointeja - monet vanhemmat kun eivät moiseen suostuisi.

Isosiskoihinsa Capilla on hyväntahtoisen kiusoittelevat välit, nuorempana hän pystyi kertomaan vanhemmalle isosiskolleen ihan mitä tahansa maan ja taivaan välillä, nykyäänkin hän puhuu tuolle aika-ajoin tärkeämmistäkin asioista, mutta teini-iän myötä se on vähentynyt.
Vanhempi isosisko on Capia kolme vuotta vanhempi ja keskimmäinen tytär on häntä vuoden vanhempi. Nuorempi isosisko on aina ollut todella suosittu poikien keskuudessa häikäisevän kauniin ulkomuotonsa vuoksi ja Cap on aina saanut pyöritellä silmiään omille kavereilleen, joiden mielestä hänen siskonsa on kuuma tapaus.
Keskimmäinen tytär toimii myös osa-aikamallina
l u o n n e

Cap on luonteeltaan hyvin itsevarma, hän tykkää olla se porukan cool luontaisella "badass"- ja "like a boss" - asenteella varustettuna. Hänen cooliutensa on juurikin sitä korostuneen badassmaista, joskin kaveriporukassa se on ennemminkin sitä rentoa huolettomuutta.
Nuoresta iästään huolimatta Capilla on tietynlaista karismaa ja häntä luullaankin aina vanhemmaksi hänen käyttäytymisensä ja ulkonäkönsäkin puolesta. Juurikin siitä syystä hänestä on muodostunut oman kaveriporukkansa "leader", vaikka hän ei sitä välttämättä haluaisikaan - nuorukaisen mielestä se on aika-ajoin vähän turhan uuvuttavaa.

Hän ei millään muotoa kuulu niihin aivottomiin ihmisiin, vaan Capilta todellakin löytyy omia mielipiteitä, eikä hän pelkää sanoa niitä kaunistelematta ääneenkin. Sen voisi itse asiassa laskea yhdeksi heikkoudeksikin (riippuen miltä kantilta asiaa tarkastelee), sillä hänellä on tapana joutua auktoriteettien kanssa ongelmiin tuon tuosta, kun hän sattuu avaamaan suuren suunsa väärään aikaan.
Capilta voi odottaa lähes mitä tahansa - hän on kylmänviileä, ja hänen kylmät kommenttinsa asioihin ovat joskus sen oloisia, ettei hän pahemmin edes ajattelisi etukäteen mitä hän oikein sanoo.
Kylmästä luonteesta ja luoltaan pois työntävästä ulkonäöstä huolimatta Capilla on jonkin verran ihailijoita ja onpa osa uskaltautunut tunnustamaan hänelle tunteensa. Cap ei kuitenkaan ole romanttista sorttia, joten hänelle ominaisella tyylillä hänen vastauksensa on aina ollut melkoisen tyly; "Jaa."

Capia ei varsinaisesti voi luokitella kiusaajaksi - on totta, että hän kyllä avaa suunsa ja laukoo kommenttejaan silloin kun hänestä siltä tuntuu, mutta ei hän sitä huvikseen tee. Hänen kaveriporukkansa taas on mitä on, mutta se mitä he tekevät, ei ole Capin ongelma.
Ja juurikin siitä syystä hänestä on liikenteessä kaikenmaailman juoruja kuinka hän on ripustanut jonkun viattoman ensiluokkalaisen kengät lippusalkoon, kuinka hän on teljennyt pienempiä raukkoja siivouskomeroihin, kuinka hän on ala-asteella tappanut entisen opettajansa kissan.
Jo lapsesta asti Cap ei kuitenkaan ole suuremmin nähnyt vaivaa sen eteen, että hän korjaisi näiden juorujen oikeaa laitaa, sillä hän kokee tavallaan hyötyvänsä tästä "maineestaan" - monet pelkäävät häntä ja pelko johtaa kunnioitukseen.

Ei Cap kuitenkaan läpeensä kylmä ole - vaikka hän onkin tarkka siitä keihin jaksaa aikaansa tuhlata, niin kun hän oikeasti kiintyy johonkin ihmiseen, hänestä saa lojaalin ystävän.
Nuorukaisen kasvoilla ei näe liian usein aitoa hymyä; kyllä hän hymyilee, mutta siinä on yleensä se viileän cool vivahde, eikä hymy yllä silmiin saakka. Mutta kun hänet saa oikeasti hymyilemään, se on jotain maailman suloisinta, ja silloin tietää että Cap todella luottaa tähän ihmiseen ja pystyy olemaan oma itsensä kyseisen henkilön seurassa.

Cap ei ole koskaan ollut mikään mallioppilas - hänen arvosanansa ovat aina olleet sitä keskivertoa, ei hän todellakaan tyhmä ole saatikka huono koulussa. Ongelmana on enemmänkin se, että hänen keskittymisensä on yleensä jossain muualla, eikä häntä liiemmin kiinnosta.
Kuvis on ainoa aine, jossa hän jaksaa ihan tosissaan keskittyä ja kuunnella ja oikeasti tehdä hommia - Cap harrastaa muutenkin piirtämistä ja graffitteja vapaa-ajallaan.
Aamuheräämiset ovat nuorukaiselle myös suorastaan naurettavan vaikeita ja ellei joku herättäisi häntä aamuisin, hän luultavasti nukkuisi lahjakkaasti parin ensimmäisen tunnin ohi joka päivä.

Cap luokittelee itsensä pääasiassa heteroksi, sillä kauniit ja seksikkäät tytöt ja naiset kiinnostavat, mutta hänellä on pieni heikko kohta nättejä poikia kohtaan, vaikkei hän sitä varsinaisesti kylillä huutelekaan.
Kuvissa: C.A.P (TEEN TOP)

u l k o n ä k ö

Nuorukainen on ulkonäöltäänkin hyvin karismaattinen ja ikäisekseen hyvin miehekäs - itse asiassa Cap tuskin koskaan on näyttänyt pikkupoikamaisen söpöltä, vaan hänessä on aina ollut tietynlaista raamikkuutta.
Cap on perusolemukseltaan pelottava tapaus, eikä hän todellakaan ole niistä helposti lähestyttävimmistä ihmisistä, päinvastoin. Hänen kulmansa ovat aina hivenen kurtistuneet ja silmissä loistaa hyinen katse, mikä saa hänet näyttämään vihaiselta - ja siltä hän itse asiassa näyttää aina, vaikkei oikeasti olisikaan vihainen.
Tästä syystä vähänkin herkempi ihminen Capin seurassa saattaa tuntea olonsa hyvin epämukavaksi ja epävarmaksi, sillä on vaikeaa päättää mitä nuorukaiselle uskaltaa sanoa ilman, että tuon suututtaa - vaikkei Cap tosiaan oikeasti edes olisi suutuksissaan.

Cap on 178cm pitkä ja elopainoa löytyy 65 kilon verran. Vartalo on lihaksikas ihan luonnostaankin, mutta hän harrastaa vielä erikseen urheilua koripallon ja salilla käymisen muodossa, joten varsinkin nuorukaisen käsivarret ovat pumpatussa kuosissa, eikä hän häpeile muutakaan vartaloaan millään tapaa.
Capilla on lyhyehköt tummat hiukset ja molemmilla sivuilla on jokin siilin tapainen lyhyeksi leikattu osuus. Päällä olevat hiukset yleensä sojottavat vähän suuntaan jos toiseenkin, sillä Cap ei hirveämmin kuluta aikaansa hiuksien laittoon.
Capilla on virheettömän vaalea hammasrivistö, jota tosin ei liian usein pääse ihastelemaan, nuorukainen kun ei ole hymyn suurkuluttaja. Mutta silloin kun Capin huulille kohoaa yksi hänen aidoista hymyistään, on se sitä luokkaa, joka saa ympärillä olevien polvet veteliksi.

Capilla on yhteensä neljä tatuointia, jotka hänen äitinsä on hänelle tehnyt. Yksi niskassa, yksi oikeassa sisäkyynärvarressa ja yhdet molemmilla puolilla hartioita; vasemmalla puolella on enkelin ja demonin sekainen olento, ja oikealla puolella on teksti "Carpe diem".
Nuorukaisen pukeutumistyyli on melko tavallinen - ei liian erikoinen, mutta kuitenkin omalla tavallaan uniikki. Hän pukeutuu mieluusti farkkuihin, wifebeatereihin, t-paitoihin ja huppareihin, ja hänen päässään näkee lempinimensäkin mukaisesti usein lippiksiä.

m u u t a

- veriryhmä O
- kuuntelee räppiä; Eminem on yksi hänen suosikeistaan
- rakastaa kuvataidetta ja on itse todella kiinnostunut graffiteista; hän tekeekin niitä vapaa-ajallaan

v i d e o t

- TEEN TOP - Crazy MV Dance Ver.
- TEEN TOP Leader C.A.P's Profilek e r h o t

- koriskerhoL.Joe ja Cap !

s u h t e e t

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa