Minho Choi

Siirry alas

Minho Choi

Viesti  Samirix lähetetty To Joulu 22, 2011 7:33 pm


“Hello everyone, I am Flaming Charisma Minho. I have to talk for more than a minute? What can I say? One minute is too long!”

Nimi: Choi Minho
Ikä: 20, 9.12.1993
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi
Sivilisääty: Parisuhteessa Miyoun Kanin kanssa

Opiskeli Sakurako Highissa vuosina 2010-2014
Luokanvalvojana toimi Miyoun Kan
Oli jalkapallokerhossa (toimi kolme vuotta joukkueen kapteenina) ja tanssikerhossa (vuoden ajan toimi kerhon vastuuhenkilönä)

Jatko-opinnot: Haki yliopistoon ja tarkoitus on valmistua rakennusinsinööriksi.

Asuminen: Minhon valmistuttua Sakurako Highista, pariskunta pääsi muuttamaan ensimmäiseen yhteiseen asuntoonsa, joka sijaitsee hyvällä paikalla Shibuyassa, Yoyogi-puiston vieressä. Asuntoa he kävivät yhdessä katselemassa jo alkukeväästä.
Asunto on erittäin tilava kolmio, jossa on pariskunnan yhteinen makuuhuone, Miyounin työhuone, tilava olohuone ja keittiö, sekä kylpyhuone ja vaatehuone. Sisustus on valoisaa ja lämminhenkistä. Asunto sijaitsee 15-kerroksisen kerrostalon 10. kerroksessa.

Perhesuhteet: Minhon perheeseen kuuluu vanhemmat, joiden kanssa poika on hyvissä väleissä, vaikka eivät ole mitään sydänystäviä.
Hänen isänsä on jalkapallojoukkueen kapteeni ja oli se joka innosti pojan pelaamaan jalkapalloa. On erittäin ylpeä pojastaan, joka on pärjännyt keskivertoa paremmin koulussa. Kumminkaan ei antanut Minhon aloittaa jalkapalloilija uraa, kun jalkapallojoukkueen kapteenina tiesi kuinka rankkaa se oli. Toivoisi nuorimman poikansa edes ryhtyvän lääkäriksi. Itse kun oli aikoinaan tahtonut siihen ammattiin, mutta ei kyennyt siihen. Minho itse ei ole päättänyt vielä mitään ja pitää sitä vain vaihtoehtona.
Äitinsä puolestaan kannustaa poikaa tekemään sitä mitä oikeasti haluaa, mutta toivoisi pojan hankkivan nuoren tyttöystävän itselleen ja sitten joskus perustaisi perheen. Nainen on muutenkin huolehtivainen äiti, joka tahtoo lapsilleen vain hyvää. Vaikka tuo hössöttää paljon ja varmistelee koko ajan, niin Minho rakastaa tuota paljon. Kuten myös muita perheenjäseniä.
Pojalla on myös isoveli, joka ei ole kuin pari vuotta häntä vanhempi ja työskentelee huippuravintolassa tarjoilijana. Pojat ovat hyvin läheisiä, mutta Minho saa usein kuulla veljensä vitsejä hänen ulkonäöstään. Pientä härnäämistä se on, jota Minho ei ota tosissaan. Hänen veljensä on kyllä oppinut iän myötä sen, ettei ainakaan liikaa kiusaa, kun toinen on juuri hävinnyt jotain.
Minhon vanhemmat ovat eronneet ja molemmat pojat asuvat äitinsä kanssa, kun taas isä on hankkinut pienen kaksion Uenosta. Vanhemmat erosivat todella riitaisasti etteivät kaksikko ole missään puheväleissä enää, mutta isä oli sanonut pojille, että he olivat aina tervetulleita käymään hänen luona.

Valmistuttuaan Sakurako Highista, Minho kertoi vanhemmilleen seurustelevansa Miyounin kanssa, mutta vanhemmat eivät hyväksyneet sitä, jonka seurauksena Minho ei ole missään väleissä vanhempiensa kanssa.


"If you don't give up your hopes and dreams, then there would always be a good ending"

Luonne: Minho on luonteeltaan kiltti ja kohtelias. Hän on enimmäkseen hiljainen ja kun puhuu, niin hänen äänensävy on rauhallinen ja lempeä. Vaikuttaa ujolta, mutta sitä hän ei ole. Minho on vain hiljaisempaa tyyppiä, joka ei puhua palpata koko ajan. Vaikka hän on hiljainen, Minho erottuu joukosta hänen komeasta ulkonäöstään ja charmistaan. Ei ole mitenkään huomion hakuinen, eikä oikein ole niin kiinnostunut huomionkeskipisteenä olemisesta. Yleensä hän hymyilee kohteliaasti ja tätä herraa ei kovin helpolla saada hermostumaan. Tietenkin tämä kilpailuhenkinen nuorukainen suuttuu helposti kun häviää, mutta ei ole räjäyttämässä mitään tai ole nyrkit pystyssä. Hän yrittää keskustella asiat selviksi, eikä selvitä riitoja nyrkkien avulla. Minho pystyy tulemaan hyvin toimeen kaikkien kanssa, vaikka ei oikeasti pitäisi kyseisestä henkilöstä ollenkaan, mutta hän osaa pitää suunsa kiinni tilanteen vaatiessa. Tämän nuorukaisen on joskus helppo saada nolostumaan, jolloin hän todellakin toivoisi maan nielevän hänet ja hänen kasvonsa alkaa punoittamaan hivenen verran.
Minho on jokaisen opettajan unelma, reipas poika, joka menestyy hyvin koulussa ja pärjää erittäin hyvin aineesta kuin aineesta sekä osaa käyttäytyä tunneilla moitteettomasti, yleensä ainakin. Fiksu poika, joka tekee läksyt mukisematta ja on ahkera tekemään töitä jonkin eteen, jotta pääsisi tavoitteeseensa. Äänensävy on rauhallinen ja hienovarainen, kun hän puhuu. Minhon voitontahto on niin kova, että hän voisi tehdä mitä vain jotta voittaisi. Hän kannattaa reilua peliä, mutta aina tekee kaiken täysillä. Ei suostu luovuttamaan ja tahtoo yrittää niin monta kertaa uudelleen, että onnistuisi siinä. Sama juttu kaikissa tavoitteissa ja unelmissa, hän tekee niiden eteen niin paljon työtä kuin vain tarvitsee eikä edes harkitse luovuttamista ikinä. Pystyy ymmärtämään ja analysoimaan asioita tehokkaasti - todellisuudessa hän on hyvin tietoinen, jos ihmisillä hänen ympärillään on miellyttävä olla tai ei. Minho huomioi muita ja huolehtii, että kaikilla on hyvä olla ja on aina valmis auttamaan muita. Tiedonhaluinen Minho on kiinnostunut kaikesta - ainakin melkein kaikesta. Hän on perfektionisti, jonka pystyy huomaamaan, kun hän tekee kaiken niin tarkkaan ja mahdollisimman huolellisesti. Ei osaa tehdä mitään huolettomasti, vaan täysillä on mukana.
Osaa maksaa potut pottuina, mutta harvemmin alentuu sellaiseen. Osaa mennä hölmöilyyn mukaan, mutta vain niiden läheimpien ystäviensä seurassa. Etenkin kameran edessä ruskeahiuksinen nuorukainen yrittää olla mahdollisimman tyylikäs ja asiallinen. Harvemmin tekee mitään söpöä, koska hänestä tulee erittäin nolostunut silloin. Tykkää pelata videopelejä ja hävitessä suuttuu vähän aina. Helposti syyttää muita siitä, että hän hävisi, mutta ei sitä pahalla tarkoita tietenkään. Aina kun hän voittaa, niin tekee aina saman liikkeen. Minho asettaa sormensa huulilleen ja sitten osoittaa kohti taivasta.


Kuvissa: Minho (SHINee)

even if you can’t hear me, i won’t give up
what have i felt up to now, i won’t give up
even if you can’t see me now, i won’t give up
no, i won’t give up, cause i won’t give up


Ulkonäkö: Minho on 181cm pitkä ja painoa löytyy 60kg. Hiukset ovat tumman ruskeat, tietyssä valaistuksessa näyttätävät mustilta ja pitkät. Pisimmät hiukset ylttävät suunnilleen olkapäille. Hän ei niin kovin paljoa laita hiuksiaan, mutta joskus voi innostua keskittymään hiuksiinsa sen verran, että viimeistelee ne tarkkaan, mutta yleensä vain katsoo, että on asiallisen näköinen. Kasvoissa on hipaus pyöreyttä, mutta erittäin vähän. Silmät ovat tummat kuten myös kulmakarvat. Kasvot ovat virheettömät ja kaula hitusen verran pitkä, joka antaa ryhdikkyyttä hänen ulkonäköönsä. Pojan vartalo on hoikka ja hän näyttää hennolta, mutta kyllä häneltä voimaa löytyy. Hänen lihaksensa eivät vain ole kehittyneet niin paljoa, että näkyisivät ulospäin.
Minholla ei ole mitään erillistä pukeutumistyyliä, vaan mahdollisimman tyylikkäästi ja siististi pukeutuu. Tietenkin se riippuu tilanteesta. Juhlatilaisuuksiin ja sen sellaisiin aina pukeutuu asiallisesti. Kun hän on sisällä tuo pitää vain ferkkareita ja jonkinlaista toppia tai t-paitaa päällään. Ne ovat hänen ns. kotivaatetus.Muuta tietoa:
- Osaa myös kiinaa ja englantia sujuvasti
- Veriryhmä B
- Kirjoittaa omia lauluja silloin tällöin ja osaa räppäämisen taidon
- Osaa soittaa pianoa
- Säännöllisesti käy lenkillä. Koulupäivinä iltaisin ja vapaapäivinä sekä aamulla että illalla.
- Pitää jalkapallosta ja koripallosta kaikkein eniten.
- Saanut nimen: Flaming Charisma Minho


Videot:
- Minho's ultimate wink
- Minho acting cute


-Suhteet-

Gyuri "Goddess" Park
Minhon luokkakaveri, joka on myös koulun parhaimpia oppilaita loistavilla arvosanoillaan ja karismaattisella luonteellaan. Tämän kanssa Minho on opiskellut sekä vapaa-ajalla että koulun kirjastossa ensimmäisestä vuodesta asti. Heidän välillään ei ole mitään, mutta heidän fanikannat kumminkin tuntuvat miettivän sitä, että onko heidän välillä jotain muuta myös.

Hyosung Jeon
Hyosung on parilla valinnaisella, joissa Minho on ja he molemmat ovat tanssikerhossa, jonka kautta Minho on jotenkin tutustunut tähän iloiseen tyttöön. Kumminkaan he eivät ole mitenkään sen erityisemmin jutelleet toistensa kanssa.

-Pelit-

Lauantai 28.1.2012
Just feel the beat [KUOLLUT] with Jiyong "GD" Kwon
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa