Seven Days on taas täällä!

Siirry alas

Seven Days on taas täällä!

Viesti  Maya lähetetty La Marras 05, 2011 12:02 pm

Heloou, we're back !
Sattui tosiaan niin ikävästi, että Seven Daysin alkuperäinen foorumi vain katosi itsestään kuin tuhka tuuleen - ylläpidolla ei ole mitään aavistusta, että miten näin pääsi käymään, mutta nyt kun innostus Seven Daysin suhteen on palannut tässä kouluelämän ohella, niin päätettiin väsäistä uusi foorumi. ;)

Toivottavasti mahdollisimman moni vanha pelaaja innostuu liittymään tänne uudestaan! Vanhoja hahmoja ei myöskään tarvitse "hyväksyttää", vaan ne voi suorilta siirtää niille kuuluville alueille - kunhan vain ette tee niihin mitään suurempia muutoksia. :)
Kaikkia vanhoja hahmoja ei tietenkään ole pakko tänne uudelle foorumille tuoda, vaan jos tuntuu, että joku hahmo ei nyt innosta yhtään, niin sen voi ikäänkuin "jättää" vain pois ja tänne voi sitten siirtää vain ne hahmot joilla haluaa ja jaksaa pelata. Tämä toimii myös hyvänä karsimisena, niin jää semmoiset turhat roikkujat pois. Ja uudet hahmot tottakai täytyy aina ensin hyväksyttää!

Mutta tosiaan, tervetuloa niin vanhoille kuin uusillekin pelaajille! Toivottavasti saadaan Seven Days taas piakkoin kukoistamaan. ;)

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa