THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Siirry alas

THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Loka 20, 2013 10:48 pm

// Parkkis & Yusa Comma heree~ 8)//
 
Lauantai 2. marraskuuta 2013
Klo 22:30

 
Hyun-il '' Ray '' Kim
 
Koko viikon ajan Ray oli kävellyt koulussa sekä asuntolassa kädet korviensa suojana, sillä missä ikinä hän kulkikaan kuului joka puolelta hirveä mekastus viikonloppuna olevasta halloween bileistä. Raytä itseään se hieman pisti ihmetyttämään miten joku tuollainen tapahtuma voisi kiinnostaa niinkin paljon että pitää kokonaisen viikon edestä sitä hössöttää. Myös ne ihmiset joiden seurassa Ray itse välillä aikaansa vietti, puhuivat myöskin taukoamatta millaisiin asuihin he pukeutuisivat ja kuinka joku tekee sitä ja tuo tuota siellä. Alkuviikon Ray pinnisteli ja koitti olla niinkään välittämättä, mutta kun loppuviikko koitti se tarmoton hössöttäminen tapahtumasta vain yltyi.
Koulussa oli yhtä tuskaa eikä asuntolan rauha tainnut ketään painaa, sillä moni päätyi viettämään aikaansa toisten huoneissa puhumassa juuri tästä kyseisestä halloween juhlasta ja suunnittelivat asuja. Ei herran jumala!
Ray koitti esittää hyvinkin - ei kiinnostunutta - henkilöä, mutta kun lauantai viimein koitti ei pojankloppi ollut enään niinkään vastahakoinen itsekkään. Hän oli hommannut salaa itselleen asun sillä jostakin kumman syystä hänen päänsä oli kääntynyt ja ajatus siitä että itse menisi tapahtumaan tuntui ihan hyvältä. Tässä vaiheessa kuitenkin hän joutuisi menemään sinne yksin, sillä liian myöhään herännyt Rayn ystävät olivat jo parinsa valinneet eikä kukaan enään ollut seuraa vailla.
Se ei kuitenkaan häntä häirinnyt juurikaan, kun kerta oli päättänyt paikanpäälle ilmestyä niin kai sen nyt yksinkin voisi tehdä.
 
Ray oli lauantai päivän kokonaan käyttänyt itsensä laittoon ja puvun loppusilaukseen ja pyörikin nyt illasta puku päällään asuntolan huoneessaan pieni virne huulillaan. Se kuitenkin lopahti hyvin nopeasti, sillä Raytä itseään ei puku miellyttänyt ja niimpä hän päätyi vaihtamaan sen normaaleihin vaatteisiin. Tavallinen Ray sai nyt kelvata!
Niimpä hän kiireesti itsensä kuntoon laittoi ja vauhdikkaasti asuntolasta ulos ryntäsi. Nyt oli kiire sillä hyvissä ajoin kannatti paikalle päästä, jottei koko paikka ollut ihan täynnä porukkaa.
Rayn kello näytti uhkaavasti tasan 22.00, joka sai nuoren hieman hätääntymään ja ottamaan parin kerran juoksuaskeleet.
Paikan päälle päästyään hengityksen tasattuaan tämä koreaksi sonnustautunut nuorimies päätyi etuoven kautta kiertämään taakse alaikäisten jonoon joka olikin yllättävän pitkä. Jonotus kesti tovin ja kun narikasta oltiin selvitty sai Ray viimein huokaista helpotuksesta.
Näky kuitenkin palautti herran maanpinnalle, sillä vaikka hän oli pyrkinyt ajoissa tulemaan paikalle se oli jo niin täynnä porukkaa että pelkkä sinne sekaan itsensä tunkeminen tuntui ylivoimaiselta Rayn mielestä. Ja tämä kuitenkin oli vasta pohjakerros koko paikasta, ajatus kävikin miltä toinen kerros mahtoi näyttää ja samassa hetken paikkaa silmäillen narikan tuntumassa Ray paikansi rappuset, joista oletuksen kannalta saattoi päästä toiseen kerrokseen.
Samassa mustiin vaatteisiin sonnustautunut poika lähti puikkelehtimaan väistöliikkeiden saattelemana ihmismassan joukkoon, päämääränään portaikko ja siitä toinen kerros.
Matkalla herran silmiin vähän väliä kiinnittyi ohimenevien ihmisten kädessä kiikkuva lasi, jotka oli täynnä mitä eriskummallisen värisiä litkuja ja rappusille päästyään Rayn teki itsekkin mieli vähän maistella. Tämä taisi olla ensimmäinen kerta kun Ray päätyy yökerhoon tai saatikaan maistaa alkoholia, joten nyt siihen oli oiva tilaisuus.
 
Samassa ihmisvirran johdattelemana Ray päätyy toiseen kerrokseen ja ei aikaakaan kun hän jo kiikkuu baaritiskin kupeessa kädet ojolla saadakseen drinkin. Sen saatuaan pojankloppi hörppää juomaansa saaden naamalleen uskomattoman kummallisen irvistyksen, sillä hänen juomansa maistui hyvin kummalliselle - ei pahalle, mutta ei hyvällekkään.
'' Mitä tää oikein on!? '' Ray nurahtaa pyöritellen lasia kädessään tutkiskelun merkeissä, mutta myöntyy kuitenkin maistamaan sitä uudelleen, joka kulauksen jälkeen maku kuitenkin paranee ja Ray tuntuu tottuneen ainakin tähän drinkkiin.
Eikä aikaakaan kun toista jo tilaamassa.
Ray siirtyy vähin äänin hieman syrjemmälle uuden juomansa kera. Hän nojautuu tanssilattian kupeessa olevaa tolppaa vasten, pieni hymy huulillaan. Katse takertuu tanssilattialla bailaaviin ihmisiin ja heidän mitä kummallisimpiin asusteisiin.
Tuttuja naamoja näkyy paljon, vaikka suurimman osan Ray vain tietää ulkonäöltä.
Juoma hakeutuu Rayn punaiseksi maalatuiden huulien luokse, pojan katse samanaikaisesti siirtyen ensin juomaansa ja siitä sitten ympäri toisen kerroksen paikkoja.
Pojan vaatetus on täysin tummaa ja suurimmaksi osaksi mustaa. Hänen jalkojaan peittää mustat hyvin kuluneet farkut, joissa roikkuu vyötäröltä pari ketjua. Kenkinä toimii mustat maiharit ja yläkroppaa verhoaa punainen toppimainen paita, jossa komeilee kuvana mustia veriläiskän näköisiä läikkiä. Sen päällä on musta liivi, jonka etuosassa ylhäältä alaspäin roikkuu ohuita ketjuja. Pojan naama on vedetty kalpeaksi meikkivoiteen ja puuterin ansiosta ja hänen silmiään ympäröi ohut musta kajaali, sekä poskessa on pari tekoverellä koristeltua verinaarmua, huulten ollessa punaiset.
 
Ray ei osaa tylsistyä vaikka hän onkin yksin, sillä hän nauttii siitä. Toki seurakaan ei tee pahaa, mutta ei siitä kuitenkaan ole riippuvainen kuten moni muu.
Muiden katselu käy loistavasti hieman humalaan päässeelle nuorelle, joka vasta toista juomaansa on päässyt nauttimaan.

// Kelpaakos? 83 //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Loka 21, 2013 6:00 am

// "Kelpaako"!? Teikäläinen taas kirjoittelemassa romaanejaan.//

Yukito Hashimoto

Noniin... Nyt oli lauantai. Päivä, jota varmasti lähes kaikki olivat odottaneet koko viikon. Halloween bileistä oltiin puhuttukin jo ihan tarpeeksi, joten onneksi ne eivät olleet vasta ensiviikolla. Poikaa itseään ei niinkään bileet kiinnostaneet, mutta oli mielenkiinnosta lähtenyt mukaan. Olihan varmasti kokemus nähdä yksi Tokion suosituimmista yökerhoista, vaikkei sinne vielä olisikaan laillisesti päässytkään.
Yusa ei varmasti ollut ainoa, joka ei niinkään ollut kiinnostunut bileistä, mutta oli uteliaisuuttaan eksynyt kuitenkin paikalle siinä mielessä, että surisi muuten sitä, ettei mennyt. Oli hänestäkin ihan kiva välillä päästä laittamaan itseään. Alkoholista hän ei välittänyt, joten olikin päättänyt pysyä kaukana kaiken maailman litkuista ja myös niistä, jotka olivat sen vaikutuksen alaisina. Hänellä olikin vain limsamuki kädessään.  
Poika oli löytänyt itselleen melko rauhallisen nurkan, josta kuitenkin näkyi tanssilattialle, missä erilaisiin naamiaisasuihin pukeutuneet nuoret tanssivat innoissaan.
Itse baari oli hieno ja moderni paikka, jonka suosiota kukaan ei varmasti ihmetellyt. Nytkin paikka oli aivan täynnä, ja tuttuna kasvoja näkyi reippaasti. Vaikkei hän ollutkaan edes jutellut kaikille, joita tunnisti, oli hänellä ollut koulussa aikaa sivusta seurata ja painaa mieleensä oppilaita.
Musiikki pauhasi kovalla. Jo muutaman kerran porukka oli rauhoittunut ja jakautunut pareihin hitaiden biisien ajaksi. Muutama suuteleva parikin oli eksynyt tanssilattialle.
Ehkä hänenkin pitäisi saada jotain seuraa, koska pian hän menisi niin sekaisin, että alkaisi vielä laskea kaikkia ihmisiä baarista tylsyyksissään. Ei häntä niinkään haitannut olla yksin, mutta ei hän voinut kuluttaa koko aikaansa vain seuraillen, mitä muut tekivät. Hän teki sitä jo ihan tarpeeksi koulussa! Kaikilla tuntui olevan jotain seuraa. Ei hän halunnut noin vain tunkea mukaan.
Nuorukainen vei mukin huulilleen juoden hiukan sen sisältöä. Hän oli jo illan aikana oppinut varsin hyvin, miten juoda, ilman, että mukin reunaan jäisi hirveästi huulipunaa. Ajatuskin jo nauratti häntä.


Viimeinen muokkaaja, Parkkim-chan pvm Ke Loka 23, 2013 7:48 am, muokattu 1 kertaa
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Loka 21, 2013 9:44 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim
 
Ray pyöritteli mukia kädessään ja tutkaili sen reunoille ilmestyneitä puolikkaita huultenkuvia, jotka olivat muodostuneet punaisesta huulipunasta. '' Huoh, kohta sitä saa laittaa taas lisää.. ''
Ray mumahti nostaen katsettaan, tällä kertaa hänen katseensa tähysteli ympärilleen pienen ideanpoikasen kehittyessä päänsä sisällä.
Vaikka tämäkin poikkesi täysin Rayn normaalista kuviosta, hän oli päättänyt näin äkkipikaisesti ja puoliksi ajattelemattomasti hankkia itselleen seuralaisen, sillä hän halusi hyvin paljon päästä kokeilemaan tanssilattian pintaa siis tietysti vain hitaiden ajaksi, koska Ray ei välittänyt yksin jammailusta ollenkaan.
Alkoholilla oli näppinsä pelissä tämän suunnitelman suhteen, se hyvin vähäinen määrä mitä Ray oli päässyt juomaan tuntui hieman nousseen pojalla päähän tai ainakin siltä se tuntui koska hänestä oli tullut hyvin seuranhaluinen ja jopa yllättävän ''rohkea''.
 
Pian Rayn katseen kiinnittää tanssilattian lähettyvillä hyvin rauhallisessa kulmauksessa oleva yksinäinen punahuulinen poika. Tuokin näyttää olevan melko tavallisissa kuteissa ja ilmeisesti yksin, sillä mitä Ray osasi tulkita ei hänelle seuralaista vielä ainakaan ollut. Hetken tämä mustapäinen synkkiin vaatteisiin sonnustautunut pojankloppi tutkaili toista päättäen että ainahan sitä voisi kokeilla suosiiko onni häntä tänään vai ei. Mikään ei tuntunut liian ylivoimaiselta ja tällähetkellä Rayllä oli rutkasti itseluottamusta.
Samassa juomansa loppuun hörpittyään, hän keinautti itsensä liikkeelle lähtien ottamaan hyvin hitaita askelia katseensa pitäen tuossa salaperäisessä nurkassa kyhnöttäjässä. '' Katotaas. ''
Ray toteaa hieman kielenpäällä kostuttaen haaleaksi jääneitä punertavia huuliaan, kun juomalasi oli miltein kaikki huulipunat pois pyyhkäissyt eikä nyt ollut aikaa lisää laittaa ettei tuo Raytä jotenkin viehettävä olento katoa tai saa muuta seuraa.
Nuorekko lisäsi askeliinsa hieman vauhtia ja koitti lähestyä toista niin ettei tuo juurikaan sitä huomaisi.
 
Pian Rayn päästyä lähemmäksi hän hetken silmäili punahuulista poikaa, siirtäen tyhjän juomansa jollekkin matkanvarrella olleelle pöydälle ja otti taas pari askelta lähemmäksi eikä aikaakaan kun Ray jo päätyi nojautumaan tuon vierelle jättäen kuitenkin heidän väliinsä pienen matkan, sellaisen johon mahtuisi yksi ihminen seisomaan reilusti.
Rayn huulet kohosivat aavistuksen hymynomaiseen kaarteeseen, sivusilmällä seuraillen vaaleapäätä.
Hänen tyylinsä ei ollut yhtään paha ja koko ulkomuoto tuntui miellyttävän Raytä.
Niimpä hän päätyi avaamaan suunsa, '' Onkos ollu hyvä ilta? Yksinkö oot? ''

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Loka 22, 2013 8:00 am

Yukito Hashimoto

Kaikki tuntuivat ottavan illasta kaiken irti. Ei tosin mikään ihme, olihan nämä iltaa odottanutkin. Hän ei varmaankaan viitsisi edes vahingossa eksyä tanssilattialle. Ei se ollut hänen juttunsa.
Poika ei edes huomannut häntä lähestyvää tummatukkaa, joka oli varsin kiinnostunut hänestä. Vaalea vain tyytyi edelleen tuijottelemaan tanssilattialla hyppiviä nuoria. DJ oli luvannut seuraavaksi jotain hidasta, joten muutaman olivat jo hakemassa paria itselleen. Tosin nopea jumputus näytti kestävän ikuisuuden vielä.
'' Onkos ollu hyvä ilta? Yksinkö oot? ''
Yusa yllättyi kuullessaan äänen viereltään ja kääntyi katsomaan häntä hiukan pidempää, tummahiuksista nuorukaista. Hän oli nähnyt tämän hiippailijan koulussa monesti, mutta ei tiennyt edes tämän nimeä, saati jotain muuta pojasta. Ainakin tämä oli ykkösellä.
Poika ehti jo miettiä puhuiko pidempi hänelle, mutta ei lähistöllä ollut ketään muutakaan.
"Ihan hyvä", hän nyökkäsi hiukan vaisusti, mikä ei kuulostanut lainkaan siltä, että ilta olisi ollut hyvä. Ainakaan tähän mennessä ei ollut tapahtunut sen enempää, joten iltaa oli varsin hankala kuvailla mitenkään. Eikä sitä ollut tosin kauheasti kulunutkaan. Jonka tosin pystyi päättelemään siitä, ettei kukaan ollut sammunut sohvalle.
No ainakaan poika ei ollut enää yksin. Tämä tummahiuksinen vaikutti ihan fiksulta, minkä Yusa päätteli siitä, että tällä ollut sitä alkoholipitoista litkua mukanaan. Mutta mistäs hän sen tiesi kuinka paljon toinen oli juonut tähän mennessä.
"Itselläsi?" hän päätti esittää vastakysymyksen kiusallisen hiljaisuuden estämiseksi, vilkuilen samalla toisen ulkonäköä. Tämä oli pukeutunut vähän enemmän kuin hän; vaatteet olivat lähinnä mustaa ja punaista, sekä tämän poskia koristi muutama tekonaarmu. Pidempikin oli säväyttänyt huuliaan punaisella. Lisäksi tällä oli mustat maiharit jaloissaan.
Ainakaan tämä ei ollut vetänyt aivan överiksi.
"Mikä sun nimi on?" hän levitti pienen hymyn huulilleen kääntyen katsomaan toista silmiin. Jotenkin pojasta tuntui, että hänen olisi pitänyt tietää tumman nimi, mutta eipä ollut sitä missään kuullut. Sitä paitsi pidempi vaikutti hiljaiselta persoonalta, joka ei niinkään vetänyt huomiota itseensä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Loka 22, 2013 9:27 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Ray onnistui loistavasti lähestymään tuota vaaleapäätä ja ilmeisesti hieman säikäyttämään toisen avatessaan suutaan parin kysymyksen kera, sillä ainakin toisen ilme oli hieman sekavanoloinen kun hän kääntyi Raytä tuijottamaan.
Nuorekkoa huvitti hieman tuo reaktio ja saikin tämän nostamaan pienen hymyn huulilleen. Hän itse ei tiennyt tuosta vaaleapäästä mitään, ei edes nimeä mikä sinänsä oli hyvä. Hiljaisuutta ei tulisi kun kysymysten virta pääsisi valloilleen ja tietysti keskustelun voisi avata nimen kysymisellä tai näin ainakin Ray pääsi miettimään kunnes kuulu vaaleapään vastaavan ensin hänen kysymykseensä kuinka ilta oli mennyt.
"Ihan hyvä" vaisusti vastattu lause sai Rayn nostamaan kulmiaan, sillä tuo ei todellakaan kuulostanut yhtään vakuuttavalta, huulten asentokin palasi hetkellisesti vakaaksi tämän tutkiessa lyhyemmän kasvojen piirteitä.
Samassa tummahiuksinen päästi keveän huokauksen katse käyden kuin automaattisesti tuon silmistä varpaisiin asti ja palasi jälleen tutkimaan tuon kasvoja.
Hetken Ray pysytteli hiljaa ja kun hän juuri oli aikeissa avata suunsa vaaleapää päätti tehdä sen ensin.
"Itselläsi?" vaaleapään katse kiertäen Rayn kropan ympärillä, ihan niinkuin hetki sitten Ray oli tehnyt toiselle. Tämä sai jälleen tummapään huulet kohoamaan aavistuksen.
'' Eipä kai tässä enään mitään valittamista ole. '' Ray hymähtää, katse hakeutuen tanssilattian suunnille.

Ray ei kerinnyt muutamaa sekuntia kauempaa tanssilattiaa tuijottaa, kun vaaleapää tahtoi tietää tämän nimen ja kysyikin sitä aivan suoraan mitään kiertelemättä tai kaartelematta ja kaiken huipuksi tuo tuijotti Raytä suoraan silmiin, mikä aiheutti keveät kylmät väreet kulkemaan hetkellisesti Rayn selkää pitkin.
'' Erikoista.'' tummapää mumahti itsekseen, samassa nostaen katsettaan toista kohden paremmin avatakseen samanaikaisesti suutaan, josta hyväntuulinen ääni kantautui.
'' Mä olen Ray! Sinä? '' Hän kietoi kätensä puuskaan rintakehäänsä vasten huulten kohotessa entistä suurempaan hymyyn.
Nyt hän oli varma että juuri tuo poika olisi hänen tanssiparinsa hitaiden alkaessa, siitä ei sen enempää keskusteltaisi.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Loka 23, 2013 7:46 am

Yukito Hashimoto

Pidempi vastasi hänen vastakysymykseensä, ettei illassa ollut mitään valittamista. Ei hänelläkään, vaikkei bilettäminen ja alkoholi olleetkaan hänen juttujaan. Tämä oli kääntänyt katseensa tanssilattialle, hänen kysyessä tumman nimeä. Tämä mumisi, jotain mistä Yusa ei saanut musiikin seasta juurikaan selvää, mutta se ei ilmeisesti ollut mitään tärkeää. Eikä hän kehdannut sitä kysyäkään.
'' Mä olen Ray! Sinä? ''
Kyllä vaalea oli jossain kuullut nuoremman nimen, mutta ei olisi koskaan osannut yhdistää sitä toisen ulkonäköön. Ei toinen tainnut olla kovinkaan paljon näkyvillä.
"Yusa", hän vastasi toiselle pieni hymynkaarre huulillaan ja kääntyi katsomaan myös tanssilattialle, joka alkoi jo hiljalleen tyhjentyä kaikkien hakiessa paria itselleen hitaan ajaksi.
DJ laittoi pyörimään hitaan pianolla alkavan biisin, jolloin tanssilattia täyttyi toisiinsa kietoutuneista pareista.
Yusa itse ei aikonut mennä tanssimaan, hän oli sen päättänyt jo ennen kuin lähti bileisiin. Ehkä jos joku tulisi kysymään, mutta sekin oli hyvin epätodennäköistä hänen onnellaan. Poika itse oli aivan liian ujo mennäkseen kysymään jotain kaunokaista tanssilattialle.
"Aiotko mennä tanssimaan?" hän kysyi naurahtaen. Rayllahän saattoi olla suunnitelmissa hakea vaikka kuinka montaa tyttöä tanssimaan illan aikana. Niin kuin varmasti monella, joka oli bileisiin eksynyt. Hän ei yhtään ihmettelisi, jos monikin tyttö olisi kiinnostunut tummahiuksen kanssa tanssimisesta. Jollei tällä ollut jo jotakuta tiettyä henkilöä, jota tanssittaisi.

.//lyhyt. sorii~//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Loka 23, 2013 11:02 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Ray mietti kiivaasti nimensä sanomisen perään mitä seuraavaksi voisi sanoa, jotta näiden kahden välille ei syntyisi suurta hiljaisuutta vaikka eihän se pahaa tehnyt ainakaan Rayn mielestä. Hiljaisuus oli hyvä, mutta nyt se ei ollut sillä hän yritti tehdä itsestään edes jonkinsortin vaikutusta toiseen, jotta voisi suorittaa pienen suunnitelmansa loppuun.
Ray päätyi nyökyttelemään kuultuaan toisen nimen, '' Vai Yusa oot, söpö nimi.. ''
Häntä rupesi hieman hymyilyttämään samalla kun oli vahingossa silmäillyt Yusan suunnille kun tuo nosti hymyä huulilleen.
Kaksikko tuijotti tanssilattiaa yhdessä nojaten nurkkauksessa, muiden mieleen voisi hyvinkin tulla kaksi seinäruusua jotka yksinkertasesti eivät saaneet aikaiseksi mitään illan aikana.
Ray kuitenkin oli yhä enemmän sitä mieltä että Yusasta tulee hänen tanssiparinsa ja sitä ei tulisi kukaan estämään. Hänen katseensa kiersi pitkin tanssilattiaa ja heidän ympäristöä ja kun joku yritti lähestyä kaksikkoa sai Ray tehdä mahdollisimman ärtyisän ilmeen kasvoilleen pitääkseen kilpailijat loitolla. Hän ei tosin osannut ennustaa kumpi olisi kohde muille, mutta hänelle se oli aivan sama sillä Yusa oli hänen loppuillan ajan.

Ray tutki jälleen tanssilattiaa, mihin kerääntyi erilaisia pareja ja kun hänen silmiinsä kiinnittyi ensimmäinen poikapari, hän ryhdistäytyi ikäänkuin aloittaakseen suunnitelmansa toteuttamisen pyytää toista tanssimaan.
Sillä hän ei olisi ehkä sittenkään kehdannut mennä tanssilattialle ensimmäisenä poikaparina toisen kanssa ja kun nyt sinne kerääntyi enemmänkin samaa sukupuolta olevia pareja Rayn itsetunto vain alkoi kohota ja kohota ja toinen alkoi olemaan valmis suuren kysymyksen esittämiseen, mutta.
"Aiotko mennä tanssimaan?" Yusa naurahti kysymyksensä päätteeksi, mitä Ray ei ymmärtänyt ollenkaan.
Ilmeisesti Yusan kysymys viittasi siihen että hän hakee jotakin tuntematonta jostakin tanssimaan tai muuta vastaavaa, mutta Rayllä oli vain yksi kohde ja se oli hänen vieressään seisoskeleva vaaleapää.

'' Aion mennä tanssimaan.. '' Ray toteaa virnistäen ja kiepsahtaa Yusan eteen.
Hän ottaa hellästi kiinni tuon oikeasta kädestä ja kumartaa syvään.
'' Lähdetkö kanssani tanssimaan? '' Ray pysytteli hetken kumarassa odottaen toisen vastausta, sillä tällähetkellä Rayn kasvot punoittivat kuin paloauto konsanaan eikä hän sitä näkyä toiselle halunnut välttämättä näyttää juuri sillä hetkellä. Tuo teko vaati Rayltä kaiken peliin ja nyt hän suorastaan pelkäsi mitä toinen vastaisi. Kuitenkin hän oli päättänyt että kielteisen vastauksen saatuaan hän vaikka kantaisi tuon tanssilattialle jos ei muuta. Hän ei suostunut hyväksymään kielteistä muotoa vastauksesta ollenkaan. Koska se ei kuulunut Rayn suunnitelmaan.
' Sano joo.. Sano joo.. Sano joo.. ' tummatukkainen hoki omassa mielessään kunnes hieman päästi itseään ylemmäksi kurkistaen pitkähkön otsatukkansa alta toista.

/ Hmm.. sä voit sitte jos Yusa suostuu ni viedä nää tanssilattialle Rayn johdatuksella. Very Happy Ni voit iha huoletta autohittaa (: //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Loka 24, 2013 8:33 am

// sori, Yusa ei voi olla loppu iltaa Rayn, koska minulla ja Mayalla oli Yusa/Junhyung-suunnitelmia. :D//

Yukito Hashimoto

Ray oli hetken hiljaa ennen kuin vastasi hänen kysymykseensä tanssimisesta. Tämä kuitenkin vastasi pian myöntävästi ja samassa tämä oli jo siirtynyt hänen eteensä. Tummahiuksinen tarttui hänen käteensä, mikä sai pojan hämilleen ja punastumaan.
'' Lähdetkö kanssani tanssimaan? ''
Pidempi kumartui, mikä sai vaalean avaamaan hiukan suutaan hämmennyksestä. Hän katsoi toisen hiuksia, jotka peittivät tämän kasvoja, mutta käänsi katseensa lattiaan vieressään.
"En oikein tiedä..." poika mumisi. Ei hän tosiaan tiennyt mitä vastata toiselle. Olihan tämä hyvännäköinen ja varmasti hyvä tanssimaan, sekä lisäksi herrasmies, mutta hän ei ollut varautunut ollenkaan, että Ray pyytäisi häntä tanssimaan hitaita, tai yleensäkkään kukaan muukaan. Jos hän suostuisikin, siitä ei seuraisi mitään niin hohdokasta, koska hän ei ensinnäkään osannut tanssia. Vaikka hitaitten tanssiminen oli yksinkertaisinta ikinä; pyörittiin vain hiukan ympyrää mahdollisimman lähellä toista. Tai ainakin tällaisen kuvan poika itse oli saanut.
Eikä Yusa ollut edes tanssinut kenenkään kanssa hämmästyttävän pitkään aikaan.
"Hy-hyvä on", poika sanoi kuitenkin Rayn vilkaistessa häntä otsatukkansa takaa. Ei hän halunnut loukata toista kieltäytymällä tämän pyynnöstä. Kerrankin kun joku pyysi häntä tanssimaan.

Ray johdatti hänet tanssilattialle pitäen edelleen hänen kädestään kiinni. Tämä teki selväksi, ettei hänellä ollut mitään mahdollisuutta perääntyä. Tanssilattia oli lähes täynnä tanssivista pareista, mutta kyllä siellä oli vielä tilaa muillekkin.
Poika jäi hetkeksi ajatuksiinsa vilkuillessaan muita pareja, mutta samassa Ray veti hänet jo lähelle itseään ja kietoi kätensä hänen vyötärölleen. Hän oli hetken hämillään, kunnes vei omat kätensä toisen niskan taaksen. Jos häneltä kysytään, olisi hän voinut pitää vähän enemmän väliä toiseen, mutta ei viitsinyt alkaa pyristellä toisen otteesta mihinkään. Itsevarma Ray ei varmasti päästäisi häntä mihinkään.
Pojan poskia kuumotti ja hänestä tuntui, että nolaisi itsensä vielä seuraavan parin minuttin aikana totaalisesti.

"Sori", poika kuiskasi toisen korvaan kun oli mennä sekaisin ja astua toisen varpaille. Hän melkein huokaisi helpotuksesta pystyttyään välttämään sen. Vaalea painoi kasvonsa toisen olkaa vasten mumisten jotain itsensä nolaamisesta. Varmasti jokainen, joka sattui katsomaan heitä juuri sillä hetkellä luuli, että hän itkisi toisen olkaa vasten. Hän ei yhtään ihmettelisi, jos Raykin luulisin niin.
Ja jotkut pystyivät vielä  nauttimaan tanssimisesta. Hän vain jännitti milloin nolaisi itsensä täysin toisen edessä ja saisi vielä koko koulun + kaikki baarissa olijat nauramaan itselleen.

// Toivottavasti en autohitannut liikaa. :d//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty To Loka 24, 2013 10:18 pm

//Tiedään. :Dmutta eihän Ray sitä tiedä. <'DDD //

Hyun-il '' Ray '' Kim

Tanssiminen ei tainnut olla hänen mukavuusaluettaa sillä tuo hieman takerteli vastauksensa kanssa ja ensin sieltä kuului hyvin epäselvä lause "En oikein tiedä...", mutta se kuitenkin muuttui kun tummapää nosti katsettaan hieman vaaleapäätä kohden myönteiseksi. Viimein hän sai Yusan tanssilattialle. Ajatus lämmitti kummasti nuorekkoa sisältä käsin.
Hän kuitenkin tiedosti hyvin että Yusa näytti arastavan tanssilattiaa ja sitä ihmismassaa ympärillä.
Kuitenkin Ray johdatteli toisen ensin tanssilattian keskipisteen lähettyville, jossa tilaa oli reilusti kahden ihmisen hitaille.
Rayn ote toiseen taisi olla hieman hämmästyttävää, mutta tällä hetkellä hänen itsetuntonsa vain kohosi ja sai tummapään tekemään vaikka mitä, mitä normaalisti ei nuoren nää tekevän.
Hänen kätensä lepäsivät toisen vyötäröllä ja vaikka alku olikin hieman tahmeahko, myös Yusa päätyi kaartamaan kätensä tämän niskan taakse, mikä nostatti toiselle hymyn huulille.

Ray tutki Yusan kasvoja, jotka näyttivät hieman helottavan punaisuuttaan. Toisen olotila näytti epämukavalta, mikä antoi Raylle pieniä paineita. Hän säpsähti pienesti kun lyhyempi päätyi pyytämään anteeksi. Mitä hän anteeksi pyysi? Hän ei tiennyt että toinen oli miltein astunut hänen varpailleen, sillä eihän sitä tapahtunutkaan ja vaikka olisi tapahtunut ei tämä hieman pyöryksissä oleva tummapää olisi sitä edes tuntenut.
Tummapää oli aivan pihalla asiasta ja sai hänet hieman hämmentymään, kunnes tunsi Yusan painamat kasvot olkaansa vasten. Toinen oli niin suloinen, mutta Ray kuitenkin pysytteli aivan aloillaan, sillä hänen teki mieli puristaa toinen pitkään halaukseen ja tarjota tuolle suukkoa ainakin poskelle, mutta hän ei sitä tehnyt sillä Ray ei halunnut lisätä tuon tuskaista olotilaa enään yhtään. Iltakin varmasti päättyisi hyvin lyhyeen jos hän menisi niin tekemään.

Ray nosti pienesti Yusaa ilmaan ja kantoi toisen tanssilattian syrjimpään nurkkaukseen, jonne kukaan ei juurikaan nähnyt tanssilattialla olevien parien pyöriessä edessä.
'' Ei sulla ole hätää, sä osaat kyllä ja tässä on ehkä parempi? '' Ray kuiskuttaa toisen korvan luona ja hymähtää leveästi.
'' Rentoudut vaan. '' Hän jatkoi ja antoi kyllä tilaa näiden kahden välille, jos Yusa sitä halusi.
Ei kukaan tanssi pakosta eikä Ray todellakaan sitä edes halunnut, hän vain kiinnitti huomionsa tuohon ja mikä parasta hitaissa onkaan kuin olla lähellä toista. Se kuitenkin taisi olla hieman ylivoimainen kokemus Yusalle.. Vielä..

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Loka 26, 2013 5:09 am

Yukito Hashimoto

Onneksi Ray ei ilmeisesti ollut huomannut mitään hänen sekaannuksestaan, koska tämä pysyi vain hiljaa. Vaikkakin tämä taisi olla hiukan hämmentynyt, miksi hän pyysi anteeksi.
Koottuaan itsensä Yusa nosti kasvonsa tummahiuksisen olalta, mutta jätti kuitenkin päänsä toisen pään viereen, koska ei todellakaan halunnut, että Ray näkisi hänen punastuneen. Miksei sitä kasvojen heloitustakin olisi voinut estää!?
Poika oli aivan ajatuksissaan kun samassa tunsi pidemmän nostavan häntä hiukan ilmaan ja tämä otti muutamia askelia kantaen häntä sivummalle tanssilattialta. Hän säikähti toisen yhtäkkistä tekoa, mutta ennen kuin oli niitten kaikkien ajatustensa seasta toennut, oli Ray jo laskenut hänet takaisin lattialle. Tumma päästi hänet hiukan kauemmas itsestään, vaikka pitikin edelleen käsiään hänen vyötäröllään. Yusa loi nopean, hämmentyneen katseen toisen tummiin silmiin, mutta käänsi kuitenkin katseensa takaisin lattiaan pian ja yritti peittää punastuksensa hiustensa alle.
'' Ei sulla ole hätää, sä osaat kyllä ja tässä on ehkä parempi? ''
Pidempi kuiskasi hänen korvaansa, mikä sai kylmät väreet kulkemaan hänen selkäänsä pitkin.
'' Rentoudut vaan. ''
Vaaleahiuksinen vain nyökkäsi pienesti. Hänen tosiaan pitäisi vähän rentoutua, silloin tanssiminen voisi olla parempi kokemus hänelle itselleen, että Raylle, joka oli ystävällisesti häntä pyytänyt tanssimaan. Ei voinut olla niin kamalaa olla sitä paria minuuttia toisen lähellä! Mutta silti se tuntui oudolta ja sai hänet punastumaan.
"Okei..." hän vastasi toiselle hiljaa ja paransi käsiensä asentoa toisen niskan takana.

Meni hetki, ennen kuin hidas biisi loppui. Loistavaa! Suurin osa ajasta oli mennyt turhaan sähläämiseen. Yusan olisi tehnyt mieli lyödä itseään. Kuitenkin juuri hänen hiukan irrottautuessa toisesta DJ puhui taas mikkiin kysyen haluavatko baarissa olijat lisää hitaita. Kaikki tuntuivat innostuneen ajatuksesta vähän liikaakin ja nämä hyppivät innoissaan hakemaan pareja kun uusi hidas alkoi soida.
"Ray, tanssitaanko tämäkin?" Yusa kysyi hiljaa, mutta kuitenkin niin, että pidempi kuuli sen. Hän piti edelleen kätensä toisen harteilla. Kyllä hän ymmärsi täysin jos Ray halusi käydä pyytämässä jota kuta muuta tanssimaan, mutta kerrankin kun hän oli tanssilattialle eksynyt, niin hän halusi edes yhden kokonaisen biisin ajan tanssia toisen kanssa, ilman sen enempää sähläämistä.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Loka 27, 2013 11:06 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Raytä hiukan huvitti loppujenlopuksi kaksikon sähläys ja se aika joka siihen kului. Hän tiesi kyllä hyvin ettei tanssilaittialle meno ole helppoa etenkään jos veressä ei virrannut alkoholi. Ray itse oli hiukan ehtinyt ottamaan ennenkuin bongasi Yusan, mutta sitä tuskin huomasi hänen liikehdinnässään, mutta luonteen muutos oli sitäkin huimaavampi.
Ray itse oli hyvin kärsivällinen persoona myöskin ja siksi jaksoi antaa Yusan tottua hitaisiin ja tanssilattian tuntuun.
Hänestä vain oli hurjan söpöä kuinka toinen oli niin hiljainen ja vaisu kun tanssilaittialle päästiin.
Loppujen lopuksi Rayn yrittäessä auttaa toista hieman rentoutumaan siirtymällä hieman syrjempään ja sanoessaan toiselle pari auttavaa lausetta, Yusa taisi itsekkin oivaltaa että oli liian jännittynyt. Olihan kuitenkin kyse vain koulun halloween bileistä jossa varmasti moni teki mielettömän tyhmiä asioita ja tempauksia. Ray jopa uskoi siihen että moni pariskunta hajosi näissä pippaloissa ja moni taas löysi sen toisen puoliskonsa.
Rayn miettiessä näitä asioita oli Yusa hiljaa sanonut Rayn lausahduksiin; "Okei..."
Samassa tummapää kiinnitti katseensa lyhyempää kohden ja nosti kevyen hymyn huulilleen.

'' Mennään sun tahdissa, tässä ei oo kiire minnekkää.. '' Juuri kun Ray oli päässyt tämän sanomaan, hitaat loppuivat kuin seinään ja nyt vasta Ray itse tajusi kuinka vähän aikaa parivaljakko oli saanut tanssia kaiken alkuhässäkän jälkeen.
Kuitenkin Rayn onneksi DJ päätti toteuttaa Rayn pienen toiveen, jota poika hoki mielessään ja kyselikin innolla hitaiden jatkumisesta paikalla olijoilta, jotka suorastaan räjähtivät innosta ja niin hitaat saivat jatkua porukan hakiessa uusia pareja itselleen.
Rayn katse vaelsi ympäriinsä hetken, hän ei tiennyt mitä pitäisi tehdä ja viitsisikö hän kysyä uudelleen Yusaa. Hänen ajatuksensa laukkasivat villisti nuoren pään sisällä, hän ei halunnut vielä irrottaa otettaan Yusasta - Ei vielä.
Tummapään liikkeet kuitenkin pysähtyivät kuin seinään, sillä hän kuuli jotakin mitä Yusa juuri lausui suustaan ja jäi kuuntelemaan toista tarkasti.
"Ray, tanssitaanko tämäkin?" Yusan kädet olivat edelleen Rayn harteilla, kun vaaleapää päätti lauseensa jääden odottamaan tummapään vastausta jossa kesti hetki sillä Rayn teki mieli pomppia riemusta.
Hän värähti kauttaaltaan intoa täynnä ollen ja nosti sitten katseensa kunnolla kohti Yusaa leveä hymy huulillaan.
'' Tottakai tanssitaan, jos haluat. '' Ray naurahtaa ja hieman kuroo kiinni näiden kahden välillä olevaa ''kuilua''.
'' Ei kai haittaa? '' Ray tarkoittaa lauseellaan sitä kun hetki sitten oli toista lähelleen hieman vetänyt.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ma Loka 28, 2013 8:20 am

Yukito Hashimoto

Yusasta oli ehkä hiukan ärsyttävää kun Ray sanoi, ettei ollut kiirettä. Aina sanottiin niin! Tai ainakin jotain sinne päin. Mutta kai toinen oli tarkoittanut sen vain kohteliaisuutena ja välittävästi, joten poika päätyi vain hymyilemään pidemmälle ystävällisesti.

Pojan kysyessä toista tanssimaan kanssaan vielä toisen hitaan, tämän huulille nousi leveä hymy, joka oli ilmeisesti hyvä merkki.
'' Tottakai tanssitaan, jos haluat. ''
Rayn äänestä paistoi pieni innostus, joka sai lyhyenkin hymyilemään. Oli hänestäkin kiva, että edes joku oli innoissaan hänen seurastaan.
Poika vajosi taas omiin maailmoihinsa kun samassa hitaan biisin alettua Ray veti häntä kevyesti taas lähemmäs itseään kysyen haittasiko se häntä. Vaalea loi nopean katseen toisen tummiin silmiin.
"E-ei..." hän sanoi hiljaa ja pudisti päätään hiukan. Ehkä hänkin ottaisi vähän avarakatseisemman ja rennomman suunnan. Ei hän voinut olla koko loppu elämäänsä niin arka, ettei uskaltaisi edes tanssia hitaita kenenkään kanssa kuin ehkä puolen metrin etäisyydellä.
Poika otti pienen askeleen lähemmäs toista ja kietoi kätensä paremmin toisen niskan taakse. Hän kuitenkin pysyi sopivan etäisyyden päässä toisesta. Siinä meni se rohkeus. Pojan olisi tehnyt mieli lyödä itseään, mutta piti kuitenkin hiukan aran katseen toisen silmissä. Varmasti, jos he olisivat elokuvassa, Ray olisi suudellut häntä tai jotain. Mutta tavallaan hän oli onnellinen, etteivät he olleet elokuvan pääpari.
Vaikka nopea pieni suukko olisikin varmasti lämmittänyt sydäntä, niin Yusasta tuntui, että jos pidempi päättäisi lähestyä häntä sen näköisenä, niin löytäisi hän pian itsensä juoksemassa toista karkuun tai jotain sinne päin, mutta hillitympää. Ehkä hän pysyisi sen verran koossa, että vain ystävällisesti kieltäytyisi siitä. Tai jäätyisi paikalleen niin, ettei edes huomaisi koko asiaa.
Samassa poika taas säpsähti hereille omista ajatuksistaan ja käänsi katseensa lattiasta taas Rayn kasvoihin.

// Sori, tuli vähän kökkö. Toivottavasti saat vastattua.//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ma Loka 28, 2013 10:29 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Rayn huulilla lepäsi tyytyväinen hymy, sillä Yusaa ei näyttänyt haittaavan se kun tummatukkainen oli vetänyt tuota hieman lähemmäksi. Kuitenkin kaksikon väliin jäi pieni rako, mikä pisti Raytä silmiin. Oliko se normaalia että hitaita tanssivat parit pitivät tälläistä rakoa välissään? Hänen katseensa vaelsi tanssilattialla olevissa pareissa, mutta loppujen lopuksi joka toisella oli samanlainen rako välissään kuin Raylla ja Yusalla oli, joten hän tyytyi vain kiinnittämään hitaiden ajaksi huomionsa takaisin Yusaan.
Toinen oli niin suloinen näky tanssilattialla, kun erilaiset hyvin säyseähkösti liikkuvat laaservalot osuivat lyhyempään ja hänen kauniisiin kasvoihinsa. Ray olisi voinut tuijottaa toista vaikka maailman loppuun asti, jos olisi saanut siihen mahdollisuuden.
Hitaiden loppuminen pyöri Rayn päässä lähinnä siksi koska hän suorastaan pelkäsi sitä hetkeä kun joutuisi toisesta irroittamaan otteensa, se ei kävisi alkuunkaan. Kuitenkin toinen asia lohdutti häntä, nimittäin se että hän tulisi näkemään tuota vaaleahiuksista koulussa, sillä käviväthän he samaa koulua. Joten vaikka hitaat loppuisivat ja hän kadottaisi tuon sulokkuuden tänä iltana, etsisi hän Yusan koulussa aivan varmasti. Näin hän päätti pienessä mielessään.

Hitaat kuitenkin jaksoivat vielä jatkaa matkaansa ainakin hetkellisesti kaksikon pyöriessä miltein paikoillaan hyvin hitaasti askel kerrallaan. Rayn katse pysyi kokoajan Yusan kasvoissa ja toinen näytti hieman nolostuneelta vähän väliä. Sekin oli suloista, kaikki tuossa oli suloista ja sitä Ray ei saanut päästään - Mikä häntä oikein riivasi?
Äkkiä Ray miltein pysähtyi askelissaan sillä hänelle tuttu biisi oli tullut miltein päätökseensä, hän kuitenkin kuroi kiinni askeeleensa ikäänkuin mitään ei olisi hetki sitten tapahtunutkaan. '' Oops. '' Ray kuitenkin onnistui päästämään suustaan pienen lausahduksen jalkojensa kanssa sählätessään jotta pääsi takaisin toisen rytmiin.
'' Sori. '' Hän ei voinut olla pyytämättä sitä anteeksi ja miltein heti hänen anteeksipyyntönsä perään kappale päätti loppua ja tanssilattia hiljeni. Jokainen pari mitä siellä oli pysähtyi kuin seinään lukuunottamatta täydessä humalassa olevaa pariskuntaa, joiden askeleet näyttivät jatkuneen pyörimisen omaisena tanssina.

Ray huokaa syvään, hieman pettyneenä että nyt tulisi aika irroittaa otteensa ja siinä tovi menikin sillä jostakin kumman syystä se oli vaikeaa. Viimein hän laski kätensä toisen vyötäröltä sivuilleen rennoiksi ja nosti katseensa Yusaan.
Lopulta oikea käsi eksyi kuin eksyikin takaraivolleen. '' Kiitos sulle tanssista.. '' Raystä tuntui kuin aika ja äänet olisivat kadonneet kaksikon ympäriltä, se syvä hiljaisuus mikä hetken piili ja se kurja tunne hitaiden loputtua kalvoivat Raytä hetkellisesti.
'' Mitä.. Mitäs nyt? '' Sanat hieman takertelivat Rayn kurkussa, sillä hänen itsetuntonsa oli hieman laskenut kun päässä ei enään niinkään humissut sen aikaisemman alkoholin takia.

// Toivottavasti saanette vastattua. Very Happy //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Loka 29, 2013 8:01 am

Yukito Hashimoto

Rayn tuijotus hiukan häiritsi poikaa, joka yritti olla kiinnittämättä huomiotaan toisen kasvoihin. Hän vain yritti pysyä oikeassa tahdissa, hän ei todellakaan halunnut enää astua toisen varpaille, vaikka olikin päässyt edellisestä kerrasta ilman, että tumma huomasi mitään, niin kukaan ei sanonut, että se onnituisi tällä kertaa.
Samassa kuitenkin Ray päästi suustaan nopean äännähdyksen ja pyysi sen jälkeen anteeksi. Tällä kertaa oli Yusan vuoro hiukan ihmetellä, mikä toiselle tuli, mutta pysyi hiljaa, koska oli melko varma, että Raykin oli mennyt sekaisin niissä yksinkertaisissa askelissa. Ainakaan tämä ei ollut mitään vakavaa tehny, kun hän itse ei ollut sitä edes huomannut. Ei hänen tarvinnut varmaan toiselle vastata mitään.

Hidas loppui ja DJ alkoi laittaa jotain nopeampaa soittimeen. Ray päästi ehkä hiukan vastahakoisesti hänestä irti ja avasi suutaan taas.
'' Kiitos sulle tanssista.. ''
Rayn käsi kohosi tämän niskan taaksen. Yusa vain hymyili toiselle ja nyökkäsi naurahduksen kera. Oli hänestäkin ollut mukava päästä tanssimaan jonkun kanssa pitkästä aikaa, vaikkei alku ollutkaan siltä vaikuttanut.
'' Mitä.. Mitäs nyt? ''
Poika oli hiukan hämmentynyt toisen lausahduksesta ja kallistikin päätään hiukan kysyvänä.
"Kaikki okei?" hän kysyi varmistuakseen, ettei Ray aikoisi pyörtyä tai jotain. Jos jokin oli hämmentävää niin se, kun joku alkoi käyttäytyä yhtäkkiä oudosti. Yusa ei koskaan tiennyt, mitä pitäisi tehdä kun hänen seurassaan olija alkoi kalveta tai muuta.
Tähän mennessä Ray ei onneksi näyttänyt ihan niin huonovointiselta, mitä tämä olisi voinut.
Poika otti hiukan varovaisen askeleen lähemmäs toista ja kohotti kulmiaan kysyvästi.
"Ray?"
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ti Loka 29, 2013 10:42 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Yusa ei tainnut pysyä oikein mukana, kun päätyi vuorostaan ihmettelemään Rayn anteeksipyyntöä. Sama kävi toisin päin ja sai lopulta Rayn hieman naurahtamaan.
'' Ei mitään.. '' Hän toteaa hykerrellen hetken ja vakavoitui sitten ottaen toisen kiinni askelissa.
Helppoahan se oli pyöriä ympäri hitaasti - todella hitaasti, mutta joskus askeleet siinäkin lajissa osasivat mennä sekaisin. Jopa Raylläkin, ainakin silloin kun tämä rupesi miettimään asioita tai katseli ympärilleen eikä kiinnittänyt huomiota siihen miten jalat kulkivat.
Yusa ei vastannut anteeksipyyntöön mitään ja siitä Ray jo päätteli toisen olevan hiukan pihalla. Toisaalta ihan hyvä vain.

Biisi tosiaan tuli päätökseensä eikä uutta ihan heti olisi tulossa, Rayn vastahakoinen irrottautuminen toisesta taisi olla hyvin näkyvää sillä Yusa huomasi sen heti.
Kuitenkin lyhyempi päätyi nyökkäämään ja naurahtamaan, kun Ray kiitteli tanssista. Hieman kiusautunut ilmapiiri leijui kaksikon yllä ja Ray päätyi änähtämään katkonaisesti lauseensa, joka sai Yusan ihmettelemään toisen äkkinäisesti muuttunutta käytöstä.
"Kaikki okei?" lyhyempi toteaa ja otti varovaisen askeleen tätä lähemmäksi kohottaen samanaikaisesti hiukan kulmiaan jatkaen. "Ray?"
Samassa tummatukkainen nuorekko hätkähtää transsimaisesta olotilastaan ja katsahtaa suu raollaan Yusaa kohden.
'' Ahahah.. Mitä sä nyt tollee vakavaks vedät? '' Ray naurahtaa tyhmänä ja päätyy pörröittämään tuon hiuksia kevyesti.
Hänen hymynsä kohoaa miltein korviin asti jatkaessaan lausettaan.
'' Kysyin vain mitä sä nyt haluat tehä, jatkaa omille teillesi vai viettää vielä aikaa kanssani.. Sitä mä vaan. '' Ray toteaa päästäen irti tuon hiuksista ja tunkien kätensä taskuihin, hän ei voinut katsoa Yusaa vielä silmiin sillä lause sai hänet itsensäkkin ihan hämilleen - Miten hän voi kysyä jotain tuollaista?
Raystä tuntui kuin hän olisi lähellä kuolemaa noloudensa tähden ja sai nuoren ottamaan pari harppaavaa askelta pois päin tanssilattialta, sillä se rupesi täyttymään muista halloween juhlissa olevista ihmisistä ja Ray ei juurikaan nauttinut siitä tönimisestä mitä tanssilattialla pääsi kokemaan.

Kuitenkin askeliin tuli täyskäännös, sillä hän palasi hakemaan Yusan sieltä pois. Rayn päästyä toisen luokse, hän nappasi tuota varoen kädestä ja lähti johdattelemaan toista pois tanssilattian vaaroilta.
Ray palasi Yusa mukanaan takaisin siihen nurkkaukseen josta parivaljakko oli lähtenytkin tanssimaan. Se näytti olevan tyhjillään, sillä kukaan ei juurikaan seinäruusuna halunnut olla.
Samassa paikalle päästyään Ray päästää toisen kädestä irti, painaen päätään hieman alaviistoon.
'' Anteeksi, ei kai sattunu? '' Ray toteaa, sillä hän oli paikalle päästyään tuntenut sen kuinka oli vahingossa puristanut hieman kovempaa tuon ranteesta vain siksi ettei joku pääsisi riuhtaisemaan näitä toisistaan irti.
'' Ah nii ja sori, että raahasin sut takasin tänne.. Heh..'' Ray hekotteli häpeämistään pois ja koitti kaikintavoin säilyttää hymyn huulillaan.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ke Loka 30, 2013 9:04 am

Yukito Hashimoto

Ray tuntui hiukan hätkähtävän hänen lausahdustaan, mutta pian tämä jo naurahti.
'' Ahahah.. Mitä sä nyt tollee vakavaks vedät? ''
Yusa katsoi toista hetken hiukan hämillään ja olikin avaamassa suutaan, vaikkei edes tiennyt mitä olisi sanonut. Tavallaan hyvä, että Ray kuitenkin jatkoi asiaansa pörröttäen hänen hiuksiaan.
'' Kysyin vain mitä sä nyt haluat tehä, jatkaa omille teillesi vai viettää vielä aikaa kanssani.. Sitä mä vaan. ''
Samassa vaalean poskia alkoi taas kuumottaa ja hänestä tuntui, että oli punainen kuin paloauto. Hän laski päätään hiukan yrittäen peittää asiaa hiuksiensa taakse. Miten hän oli voinut olla niin tyhmä!? Toinen oli kyllä vaikuttanut vähän poissaolevalta. Tai aikankin hänen mielestään, mutta hän olikin niin huono tulkitsemaan ihmisten eleitä, että olisi vaikka melkein uskonut toista ihan mihissä vain asiassa.
Poika jäätyikin hetkeksi paikalleen, eikä edes huomannut Rayn askelia pois päin, vaan vasta tämä tarttuessa hänen kädestään taas, heräsi vaalea ajatuksistaan. Tämä vetikin hänet mukanaan takaisin siihen hiljaisempaan nurkkaan, jossa hän olikin seisoskellut ison osan illasta.
Samassa heidän päästyään nurkkaukseen tummempi päästi hänen kädestään irti pyytäen jälleen anteeksi ja kysy sattuiko häneen.
"Ah... Ei", poika oli hiukan hämmentynyt toisen käytöksestä edelleen. Tosin, ei hän toista tuntenut ollenkaan, joten ei kai hän voinut sanoa, mikä oli pidemmälle normaalia ja mikä ei. Vaikkei hän ollutkaan ikinä tavannut ketään, kuka olisi ollut noin hermona. Ainakaan hänen muistaakseen.
'' Ah nii ja sori, että raahasin sut takasin tänne.. Heh..''
Rayn hymy oli varsin teennäistä. Se näki jo varmasti kilometrien päähän. Mikä tosin oli hiukan outoa, koska aluksi tumma oli ollut varsin itsevarma ja iloinen. Nyt tämä suorastaan mureni hänen edessään, mikä sai pojan entistä enemmän hämilleen.
"E-ei se mitään", Yusa sanoi hiukan hiljaa ja yritti saada katse kontaktia toisen kanssa.
"Haetaanko jotain juotavaa? Vai onko sulla jotain muita suunnitelmia?" poika kysyi ja kallisti päätään.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Loka 30, 2013 10:59 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Yusa ei vastannut Rayn esittäessä kysymyksensä uudelleen, se pikemminkin sai tuon punastumaan ja kaiken lisäksi peittämään sitä tältä, mikä sinänsä oli hyvin söpöä ja samanaikaisesti hyvin hauskan näköistä.
'' Onko kaikki sulla ok? '' Ray toteaa hiljaa ja huomaakin sitten kuinka toinen oli vaipunut jonkin sortin koomaan omiin ajatuksiinsa. Rayn kävellessä ensin yksin pois ja sitten takaisin hakiakseen toista vasta palautti Yusan maanpinnalle vaikka ei edelleenkään sanonut mitään ennenkuin he olivat päässeet takaisin lähtöpisteelle.
Rayn pyydellessä kovakouraisuuttaan anteeksi ja raahaamista nurkkaukseen sai Yusan hieman entistä hämilleen.
Kuitenkin toinen onnistui tähän lausahtamaan. "Ah... Ei" Ilmeisesti hän tarkoitti lähinnä sitä ettei häneen sattunut tai niin Ray päätyi asian tulkitsemaan. Hän huokaisee helpotuksesta hyvin lyhyen ajan samanaikaisesti huulilla roikkuen hymy, joka paljastui aivan feikiksi.
Yusa osasi ainakin sen hyvin tulkita ja nähtävästi sai pojan entistä hämmästyneeksi asiasta. Ray itse tajusi sen viimein kuinka oli muuttunut tapaamisen - tanssin ja takaisin paluun välissä aivan toisenlaiseksi, oliko alkoholi kadonnut hänen verestään nyt kokonaan ja se muuttaisi hänet takaisin hiljaiseksi itsekseen, joka tykkää kyhnöttää vain nurkassa vai voisiko hän uskotella itselleen että hän olisi todella rohkea ja itsevarma persoona, oikeasti.
Hetken Ray tuumi päänsä sisässä mitä tekisi, sillä hän ei halunnut että Yusa lähtisi ainakaan vielä minnekkään, mutta niin saattoi käydä jos hän jatkaisi säälittävää käytöstään toisen edessä ja vielä tämä perhanan hymy. Miksi hän ei osannut hymyillä kuin muut? Mikä siinä oli niin vaikeaa.

Samassa Ray kuuli Yusan äänen ja kääntyikin katsomaan toista.
"E-ei se mitään" ja samassa tuo haki Rayn kanssa katse kontaktia, joka sai tummapään hieman hämmästymään ensin, mutta ilomielin loi sen tuon kanssa, eikä aikaakaan kun Yusa jatkoi.
"Haetaanko jotain juotavaa? Vai onko sulla jotain muita suunnitelmia?" Hänen päänsä kallistus sai Rayn nyt oikeasti hymyilemään leveästi ja hänen ilmensä kasvoilla muuttui aivan toisenlaiseksi, hän suorastaan meinasi ''sulaa'', kuka voikaan olla noin suloinen kun kallistaa päätään.
Hänen suustaan karkaa ensin pieni söpöyden osoitus ja sitten: '' Aww.. Siis tota.. Köh.. Mennään vaan hakemaan juotavaa, ainakin ensin? ''
Ray naurahti eläväisesti ja tasoitti pari suortuvaa tuon päälaelta, jotka olivat nousseet pystyyn kun Ray pörröitti tuon hiuksia aiemmin.
'' Noniin ja eikun menoksi! '' Hän rohkaistui sanomaan ja lähti astelemaan hitaasti hieman Yusaa odottavin askelin kohti baaritiskiä, joka oli hieman kauempana siitä nurkkauksesta jossa Ray ensikertaa Yusan tapasi. Hänen tosiaan nyt teki mieli jotain juoda, mutta ei siitä mitään sanonut sillä hän ei tiennyt oliko tuo vaaleahiuksinen selvinpäin vai pienessä humalassa ja joiko hän alkoholia vai ei. Siispä hän jätti asian hieman taka-alalle ja odotti Yusan ensimmäiseksi tilaavan itselleen juotavaa jotta hän näkisi mikä tuon mielipide asiaan oli.
Kysymys voisi olla hieman liikaa, ainakin Raylle itselleen, joten hiljaa tunnustelu oli nyt hyvä.
'' Mitä sä meinaat ottaa? '' Ray lausehti matkalla tiskille päin, sillä vaikka se nyt ei kovin kaukana ollut niin ihmisten välistä puikkelehtiminen teki sinne mutkaisen tien.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty La Marras 02, 2013 6:48 am

// Sori, oli ihan kaikkea halloween-päivä ja disco järkkäilyjä koululla, niin en ehtinyt vastata. :D//

Yukito Hashimoto

Ray hymyili leveästi, kun hän kysyi, voisivatko he hakea lisää juotavaa. Ilmeisesti oli hyvä merkki, ettei ainakaan toisen hymy näyttänyt teennäiseltä.
Samassa tumma päästi nopean epämääräisen äännähdyksen, ennen kuin Yusa sai selvää, mitä toinen sanoi.
'' Aww.. Siis tota.. Köh.. Mennään vaan hakemaan juotavaa, ainakin ensin? ''
Tosin se, mitä Ray oli tarkoittanut viimeisellä, kysyvällä lausahduksella, jäi blondille vähän hämärän peittoon. Hän ei kuitenkaan viitsinyt, tai edes ehtinyt kysyä mitään, kun pidempi oli jo kohottanut kätensä laittamaan muutamaan hiussuortuvaa hänen päälaellaan paremmin. Mikä sai pojan posket taas hiukan helottamaan punaista.
Ray päästi suustaan nopean huudahduksen ja lähti astelemaan ihmismassaan. Yusa jäi hetkeksi vain katsomaan toista, mutta otti kuitenkin pari nopeaa askelta toisen vierelle. Ehkä hän oli vähän uteliaisuudestaankin pyytänyt toista hakemaan juotavaa kanssaan. Poika halusi tietää aikoisiko Ray oikeasti tilata muutaman kymmentä annosta alkoholia, vai tyytyisikö johonkin vähempään.

He olivat juuri astelemassa baaritiskin eteen kun tumma avasi taas suunsa.
'' Mitä sä meinaat ottaa? ''
Yusa kääntyi katsomaan toista vastaten nopeasti.
"Ainakin jotain alkoholitonta", hän naurahti ja otti muutaman nopeamman askeleen tiskin eteen. Hän tilasi samanlaisen limsan, mitä oli juonut jo varmaan kolme mukillista, ja istui korkealle tuolille tiskin ääreen. Poika kyllä epäili, että Ray pysyisi samalla linjalla kuin hän. Ei se niinkään haitannut jos toinen otti vähän alkoholia, mutta liika on aina liikaa.
Yusa kääntyi katsomaan toista jääden odottamaan, mitä tämä tilaisi.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Su Marras 03, 2013 11:58 pm

Hyun-il '' Ray '' Kim

Rayn epämääräiset puheensorinat taisivat olla hieman liikaa ja saivat Yusan hieman ihmettelemään vaikka toinen ei sen enempää asiasta selkoa ottanut. Ray itsekkin tajusi sen kun pääsi hetkellisesti miettimään sanomisiaan kävellessään tiskiä kohden. Voisi sanoa että tälläkertaa hän oli se joka raivasi tien baaritiskin luokse, sillä mietteisiinsä uponneena hän ei osannut eteensä juurikaan katsoa.
Ray palasi maanpinnalle siinä vaiheessa kun tunsi jonkun tönäisseen häntä ja onnistuukin hieman horjahtamaan Yusan puolelle, kuitenkin juuri ja juuri pitäen tasapainonsa jatkaen samanaikaisesti matkaansa.
Ennenkuin he olivat saavuttaneet baaritiskin onnistui Ray avaamaan sen verran suutaan että päätyi kysymään toisen juomatilausta, johon hän sai kummallisen vastauksen.
"Ainakin jotain alkoholitonta '' toinen naurahti ja meni edeltä tiskin edustalle, tietysti Ray seuraten perässä hämmästynyt ilme koristaen hetkellisesti naamataulua.

Tiski näytti olevan miltein tyhjillään juuri sillä hetkellä kun Yusa siihen oli tupsahtanut ja saikin tilattua juomansa hyvin nopeasti. Se todellakin oli alkoholitonta ja vielä limua.
Ray tutki hetken toisen lasia ja mietti mielessään mitä itse tilaisi ja kun Yusa kääntyi katsomaan tummapäätä hieman odottavan näköisenä, tämä köhäisi kättään vasten ja huikkasi baarimikolle.
Hetken odotuksen jälkeen baarimikko siirtyi Rayn eteen, hetkellinen paniikki iski Rayhin sillä hän ei todellakaan tiennyt mitä ottaisi ja lopulta hän päätyi osoittamaan Yusan juomaa. Hänen ei tarvinnut sanoa muuta kun muki jo ilmestyi Rayn eteen.
Hetken hän sitä tuijotti ja suostui sitten maistamaan.
'' Mm.. Aika hyvää.. '' Ray ei oikein ollut limun tai mehun ystävä, mutta tälläkertaa hän teki poikkeuksen vain Yusan takia.
hän itsekkin päätyi istuutumaan baarijakkaralle yusan vierelle ja kääntyi sitten paremmin toista kohden lasi kädessään.
Hiljaisuus oli taas hyvin lähellä laskeutua kaksikon päälle, mutta Ray päätti pysyä hetken taas äänessä.
'' Onko sulla muita suunnitelmia tänään? '' Hän kallisti hymyssä suin päätään hieman sivummalle tutkaille Yusan kasvoja.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Marras 05, 2013 8:44 am

Yukito Hashimoto

Heidän kävellessään baaritiskille tuntui Ray olevan hiukan omissa maailmoissaan. Tämä raivasi tietään ihmisten läpi ja hänkin pääsi tämän perässä melko helposti. Joku kuitenkin tönäisi pidempää hiukan, mikä sai Rayn horjahtamaan lähemmäs häntä. Vaalea kuitenkin ehti väistää toista niin, etteivät he juurikaan koskeneet toisiinsa. Samantie Ray jatkoi matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Asia nauratti Yusaa hiukan.

Kun he viimein pääsivät tiskille, vaalea tilasi ja Raykin tilasi baarimikolta samanlaisen mukin kuin hän itse. Ei mennyt kauaa kun tämäkin sai juomansa. Hetken toinen tosin epäröi, mutta maistoi kuitenkin kuplivaa juomaa.
'' Mm.. Aika hyvää.. ''
Pidempi kehui ja sai pienen hymyn nousemaan vanhemman huulille. Hän naurahti toiselle ja nosti oman mukinsa huulille juoden hiukan kirpeää nestettä. Kuplat nipistelivät kivasti poskien sisäpintoja ja kieltä.
Heidän välilleen jäi leijumaan ehkä hiukan kiusallinen hiljaisuus, mutta Yusa oli melkein iloinen kun Ray rikkoi sen.
'' Onko sulla muita suunnitelmia tänään? ''
Tummahiuksinen hymyili hänelle ja kallisti päätään. Hän vastasi toisen hymyyn ja avasi taas suunsa.
"Ei oikeastaan", hän sanoi melko hiljaa, mutta silti niin kovaa, että toinen kuulisi sen kovalla soivan musiikin läpi.  "Sulla?"
Yusa oli melko varma, että toisella olisi edes jotain suunnitelmia. Hänellä ei ollut mitään ainakaan bileissä. Ei hän siellä varmaan viihtyisi bileissä koko iltaa vaan lähtisi jo paljon aikaisemmin kuin muut. Muut jotka viettivät yönsäkin baarissa.

// Jos sinä vastaat vielä niin olisiko sitten valmis? :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you?

Viesti  Ru-Chan lähetetty Ke Marras 13, 2013 8:30 am

Hyun-il '' Ray '' Kim

Ray taisi olla hyvin huvittava näky hänen raivatessa tietään kohti baaritiskiä, mutta sitä hän ei itse tajunnut ollenkaan. Tiskillä Ray matki Yusan tilausta ja saikin eteensä aivan samanlaisen juoman. Se kupli.
Rayn mielestä ensimmäisellä kerralla juomaansa maistaneena se maistui hieman oudolle, mutta kerta toisellakin oli sama juoma kädessään ja tuo näytti siitä pitävän ei Ray kehdannut sitä ruveta haukkumaan, joten hän vain mumahti ja kehui juomaa hyväksi. Kuitenkin naama saattoi hieman paljastaa ettei juoma loppujen lopuksi ollut Rayn mieleen.

Suunnitelmia kysellessään Ray tuppautui viemään juoman huulilleen ja ennenkuin kupliva litku osui huulin, meinasi hän perua tekonsa, mutta hetken epäröinnin jälkeen hän kuitenkin onnistui sitä suuhunsa valuttamaan. Se tosiaan oli kuplivaa ja ennenkaikkea kirpeää. Irvistys pääsi livahtamaan Rayn kasvoilla hetkellisesti, kunnes hän palautti huulilleen leveän hymyn.
Yusa kerkesi väliin sanomaan ettei hänellä juurikaan mitään ihmeellisiä suunnitelmia ollut ja päätyi kysymään tummatukkaisen pojan illan menoista.
"Sulla?"
Ray katsahti toista, laski juoman pöydälle ja köhäisi hiljaa.
'' Nojaa, En nyt tiedä toteutuuko se mutta toivoi voi kuitenkin. '' tummatukka toteaa ja hymähtää napaten käteensä lasinsa, jonka tumppaa suoraa päätä huuliensa luokse ja päätyy kaatamaan kuplivaa kirpsakkaa litkua kurkustaan alas.
Hän ei oikein tiennyt mitä toiselle sanoa tai mitä voisi tehdä. Hänen ajatushan oli se että ehkä he voisivat vietää loppuillan yhdessä, mutta jokin hänen sisällään sanoi ettei niin ollut nyt tarkoitus käydä.

Niimpä Rayn huulet valuvat alaviistoon, osoittaen selvästi ettei hän pitänyt ajattelustaan. Ennenkuin mitään muuta kerkesi tapahtumaan Ray joi juomansa nopeasti loppuun ja loikkasi alas baarijakkaralta.
Ensin hän ajatteli vain poistua hiljaa paikalta, mutta saikin loisto idean nähdessään tiskillä tulipunaisia ruusuja.
Ray nappasi yhden ruusun, otti askeleen Yusan vierelle ja tarjosi toiselle sen samalla antaen hellän ja kevyen suukon toisen poskelle ikäänkuin kiitoksena tanssista ja hyvästä illasta.
Samassa hän kääntyi ja oli juuri aikeissa poistua paikalta, kunnes kuitenkin käännöksensä jälkeen päätyi kuiskaamaan:
'' Kiitos illasta... ''
Ray hymähti leveästi ja sen myös kuulikin. Hän pörröitti kevyesti toisen hiuksia ja lähti astelemaan väkijoukon sekaan heiluttaen kättään vielä kerran.
Ikäänkuin kertoakseen että - Tapaamme vielä!

// Haluatko vastata vielä vai oliko tämä tässä? Very Happy Ja pahoittelen kestoa, olen ihanassa flunssassa. x_x' //

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty To Marras 14, 2013 8:44 am

// Ei minulla taida mitään olla, joten kai se valmis nyt on. :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - You're interesting! Who are you? [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa