Akira "Reita" Suzuki

Siirry alas

Akira "Reita" Suzuki

Viesti  redumu lähetetty To Loka 03, 2013 10:32 am

// *saapuu jälleen ujosti paikalle* mul olis vähänniinku tällanen täällä... //Nimi: Akira "Reita" Suzuki
Syntymäpäivä: 27.5.1996 / 17-vuotias
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Bi

Vuosikurssi: 2.vuosikurssi

Valinnaiset: Musiikki, Japanin historia, kemia

Perhetausta:

Reita on syntynyt normaaliin japanilaiseen ydinperheeseen, johon hänen lisäksi kuului isä, äiti, isoäiti, sekä vanhempi sisko. Pojan perhe kuitenkin kohtasi tragedian, kun Reita oli 5vuotias ja perheen isä joutui autokolariin, menehtyen siinä ja Reita menetti siinä samalla miehen mallin. Loppujen lopuksi Reitasta tuli kuin tulikin ihan hyvä miehen alku, vaikka onkin kasvanut naisten keskuudessa.
Reitan äiti on aina ollut tarkka siitä, miten julkisilla paikoilla käyttäydytään ja että muistetaan hyvät käytökset. Pojat on kuitenkin poikia, eikä Reita aina osannut käyttäytyä odotusten mukaisesti ja saikin huutia kotona äidiltä, että isoäidiltään. Kuitenkin pohjimmiltaan Reitan äiti on aina rakastanut poikaansa ja pitänyt huolen, että tästä kasvaisi kunnollinen aikuinen. Torunut huonoista arvosanoista, mutta luovutti sen suhteen, kun poika ei parantanut tapojaan, vaikka kuinka usein torui.
Isoäitiin Reitalla on myös hyvät välit, vaikka isoäiti onkin sen verran vanhuuden höperöitynyt, että ei aina tunnista lapsenlapsiaan ja Reitan täytyy välillä muistuttaa kuka on. Kuitenkin isoäiti rakastaa lapsenlapsiaan täydestä sydämestään kuten myös Reita isoäitiään - ehkä myös hieman siksi, kun isoäiti tarjoaa aina tukun rahaa, kun tavataan, mutta sehän on normaalia opiskelijoille, että raha on aina tervetullutta.
Reitalla on myös isosisko, joka on poikaa 3vuotta vanhempi ja aina kiusannut veljeään, jonka murrosikä tuli hieman myöhässä, jonka takia oli kovin ruipelo pitkään. Isosisko otti tehtäväkseen kiusata pikkuveljeään, kun tämän kasvupyrähdys tuli myöhässä ja kun äänenmurros ei tahtonut tulla kunnolla vaan poika kimitti miten sattui. Reitalla ja hänen siskollaan on kaikenkaikkiaan rennot ja hyvät välit, johon liittyy sisaruksille ominaista nälvimistä ja hauskanpitoa.
Lyhyesti sanottuna Reitalla on hyvät välit kaikkiin perheenjäseniinsä eikä isän uupuminen niin pahasti poikaan vaikuttanut loppujen lopuksi.

Luonne:

Monet ovat kuvailleet Reitaa heti ensimmäisenä hauskaksi ja mukavaksi. Kun samassa porukassa olevat alkavat olla jännittyneitä tai hermostuneita, niin silloin Reita keksii aina repäistä jonkun vitsin ja saa porukan hieman rentoutumaan. Hänellä tilanne taju on hyvä ja osaa käyttäytyä tilanteen mukaisesti, vaikka ei aina käytäkään taitoa hyödyksi, vaan onnistuu tekemään jotain idioottimaisiakin temppuja ja sen takia löytää itsensä ongelmista. Joskus hän saattaa aiheuttaa itselleen ongelmia täysin tahalla, että saisi kaverinsa nauramaan. Hän on jonkinasteinen luokan pelle.
Reitalla on todella huono motivaatio. Tästä johtuu se, että hän ei jaksa käydä koulua ja kerää sieltä itselleen vain huonoja numeroita. Se on nyt asia, mille hän ei mahda mitään tai sitten hänellä ei ole motivaatiota tehdä asialle mitään. Hän on huonosti motivoitunut melkein kaiken suhteen ja laiskakin kaiken hyvän lisäksi. Ainut mitä hän jaksaa aktiivisesti tehdä on basson soittaminen ja jalkapallon pelaaminen. Muuten vapaa-ajallaan - varsinkin arkipäivinä - hän viettää omassa huoneessaan ja katsoo milloin mitäkin telkkarista, elokuvat ja live-dvd:t ovat suuressa suosiossa.
Reita on usein todella itsepäinen. Hän ei luovuta helposti sellaisten asioiden suhteen, mitä todella haluaa ja mihin on motivuitunut, kun taas asia on täysin päin vastoin, kun häntä joku asia ei voisi yhtään enempää kiinnostaa ja hänellä ei ole minkäänlaista motivaatiota kyseiseen asiaan. Hän myös helposti rupee kiusaamaan toisia jos alkaa paljastua, että he ovat oikeassa ja helposti saattaa tukkia toisten suut kädelläänkin, että eivät sanoisi, että hän on väärässä.
Kaikki pitävät Reitaa helposti tyhmänä tai jotenkin muuten yksinkertaisena, kun hän ei ole hyvä koulussa, hän soittaa bassoa, joka on huomattavasti helpompaa kuin esimerkiksi kitaran soitto, eikä hän helposti myöskään ymmärrä kysyyksiä oikein. Hän ei kuitenkaan ole mikään täysi tyhjäpää. Ehkä hieman yksinkertainen, mutta hän soittaa bassoa ihan sen takia, koska haluaa soittaa - sekä koki kitaran soiton liian vaikeaksi. Reita ei jaksa ottaa uusia - liian vaikeita - haasteita vastaan, mutta se ei tee miehestä tyhmää.Ulkonäkö:

Pituus: 172cm
Paino: 55kg
Reita on perinteisen japanilaisen näköinen. Suht kapeat kasvot, viirumaiset ruskeat silmät. Siro rakenteinen, mutta japanilaisten miesten keskipituuden parilla sentillä ylittänyt. Hän on kuitenkin lihaksikas, vaikka onkin laiha ja siro. Ruumiinrakenteeltaan kaiken kaikkiaan sopusuhtainen.
Reitan itsevarmuus loppuu siihen asti, kun tulee puhe hänen nenästä, jonka hän peittää lähes aina kankaalla - rätillä, miten nyt kukin tahtoo sitä kutsua. Varmasti monet sanoisivat, että hänellä ei olisi tarvetta peittää nenäänsä, mutta hän ei ota sitä koskaan uskoakseen. Reita on moninpuolin viehättävä nuori mies, joka kuitenkin tarvitsee pientä itsevarmuuden kohottamista meikillä. Ei hän kovinkaan paljoa meikkiä käytä, että ei tukkisi kaikkia ihohuokosia suurella määrällä meikkivoidetta ja puuteria. Hän käyttää meikkiä yleensä vain tasoittaakseen ihoa, mutta silmien ympärillä on sitten taas hieman "raskaammat", tummat meiit. Hän myös piirtää kulmakarvansa, jotta ne vastaisivat hieman paremmin hiustensa vaaleaa väriä.
Reita oli aikaisemmin tunnettu hieman likaisen blondeista hiuksistaan, jotka pörröttivät ja sojottivat suuntaan jos toisenkin. Kuitenkin miehen alku päätti ruveta muuttumisleikkiin ja muuttua hieman siistimpään kuntoon, värjäten hiuksensa vaaleammiksi, sekä toiselta puolelta blondiksi. Samalla hän alkoi käyttää enemmän hiustuotteita, erilaisia geelejä, hiuslakkoja, sekä suoristusrautakin löytyi. Mieheltä kuitenkin löytyy usein niitä laiskojakin päiviä, kun hän ei jaksa käyttää mitään hiustuotteita, vaan tyytyy suoristamaan hiuksensa tai sitten ei tee mitään jos on sellainen päivä ettei ole tarvetta edes suoristaa - kuitenkin hän on japanilainen, joten hiuslaatu on suht suoraa.
Vaatetuspuoli pojalla on rockahtava henkinen, mutta ei tahdo kerätä sillä kuitenkaan liikaa huomiota, joten pitää sen hillittynä. Hän pitää suuressa arvossa, nahkatakkeja ja printtipaitoja. Hänen päältä löytää myös usein polvitaskuhousuja, kauluspaitoja ja farkkuja. Asusteet taas on sellainen asia, mitä Reita ei ole koskaan niin paljoa hamstrannut tai käytä ylipäätänsä. Hänellä on yötä päivää päällä kaulakoru, sekä rannekoru ja joskus pari sormusta saattaa löytyä sormista. Lävistyksissäkin hän on jäänyt siihen, että vain yhdet reiät molemmissa korvissa.

Muuta huomioitavaa!
- Oli 2. vuotensa ensimmäisen lukukauden vaihdossa New Yorkissa ja tuli syyslukukaudeksi takaisin.
- Harrastaa jalkapalloa
- Keräilee kaikenlaista Sex Pistols tavaraa ja DVD:itä
- Rakastaa Kit Kateja
- Verityyppi : A

avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Akira "Reita" Suzuki

Viesti  Maya lähetetty To Loka 03, 2013 1:11 pm

Heti kättelyssä sanonkin sitten, että hetkeen en sulta tämän jälkeen ole hyväksymässä hahmopyyntöjä :D Ja ihan hyvällä tarkoitan, koska tämä on sun viiden hahmo lyhyen ajan sisällä ja vasta kahdella olet aloitellut peliä, eli käytännössä Reita on sitten kolmas "koskematon" hahmo.
Tässä pääsee nopeesti käymään silleen, että niitä hahmoja vaan kertyy ikään kuin koristeeksi ja sitten saakin huomata, että on kourallinen semmosia hahmoja, joilla ei osaa pelata.

Ja sitten seuraavaan asiaan; onko Reita nyt siis kakkosella? Koska siinä tapauksessa syntymävuosi tulee vaihtaa -95:ksi.

Vaihdossa oleminen on ollut ihan täysin mahdollista, se on ihan okei lisä ja yksityiskohta hahmon elämään, mutta se mikä siinä vähän tökkäsi, oli se, että Sakurako Highissa on lukuvuosi jaettu tosiaan kolmeen lukukauteen, eli ei käytetä varsinaista nimitystä "syyslukukausi".
On vain I. lukukausi (huhti-heinäkuu), II. lukukausi (syys-joulukuu) ja III. lukukausi (tammi-maaliskuu). Eli muuta tuo syyslukukausi II. lukukaudeksi. :)

Vastaa tuohon ikäjuttuun, niin sen jälkeen vasta hyväksyn tämän, niin tiedän mille luokalle Reitan laitan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Akira "Reita" Suzuki

Viesti  redumu lähetetty To Loka 03, 2013 1:28 pm

Joo -95 on hyvä Smile jajaja mulla on itseasiassa suunnitteilla ropeja topille ja reitalle, mut mä oottelen ennenkun tuon seuraavan.

ja korjaan tuon lukukausi homman c::
avatar
redumu

Viestien lukumäärä : 114
Join date : 23.07.2013
Ikä : 23
Paikkakunta : Ravijoki

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Akira "Reita" Suzuki

Viesti  Maya lähetetty To Loka 03, 2013 1:38 pm

Hyväksytty on, käy tsekkaa ilmotustaululta luokka ja huone!

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Akira "Reita" Suzuki

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa