THN - Actions speak louder than words ! [VALMIS]

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: THN - Actions speak louder than words ! [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty La Joulu 14, 2013 3:07 pm

Akiharu ”Miku” Tsukiyama

Miku oli alkanut saada tarpeekseen siellä vessassa olemisesta ja todellakin kaipasi jotain juotavaa. Koko juttu ärsytti humalatilassa olevaa Mikua entisestään, kun Kevin näytti siltä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Normaalisti Miku ei olisi käyttäytynyt näin, mutta humalatila osasi tehdä ihmisistä vähän erilaisia ja muutenkaan silloin ei järkeä ei löytynyt päänsisältä yhtään. Tai no jos löytyi, niin hyvin harvoin sitten.
Kevin sanoi jättävänsä väliin ja Miku nyökkäsi päätään vain ja lampsi kohti baaritiskiä.
Pörröhiuksinen poika ei huomannut Kevinin vilkaisevan häntä juuri silloin kun hänen katseensa oli synkistynyt monta astetta, joten hän siirsi katseensa pidempään poikaan, joka oli esittänyt hänelle kysymyksensä. Väläytti tuolle huolettoman hymyn ja pudisti päätään pienesti vastaukseksi.
”Kaikki hyvin”, vastasi vielä yrittäen olla mahdollisimman normaalisti. Se oli vähän vaikeaa hänelle juuri sillä hetkellä. Kevin oli viittoillut baarimikolle ja Miku valmistautui tilaamaan jotain juotavaa itselleen, mutta hänen ystävänsä ehti ensin, jonka seurauksena Miku vilkaisi toisen suuntaan. Se oli tullut kyllä todella isona yllätyksenä hänelle. Väläytti pirteän hymyn toiselle ja se tuttu pirteä olemus alkoi tehdä paluuta, vaikka Miku ei ole ihan kokonaan leppynyt siitä miten toinen käyttäytyi niin kuin välinpitämättömästi suhtautui koko asiaan. Kohta pörröpään nenän eteen ilmestyi värikäs juoma, joka sai tutun pirteän loisteen ilmestymään pojan tummiin silmiin. Pirteämmän näköisenä otti lasin käsiinsä ja maistoi drinkkiä, joka maistui hyvältä. Hän tunsi Kevinin käden selässään, mutta oli sen verran keskittynyt juomansa juomiseen, ettei ehtinyt reagoida siihen mitenkään. Mukavan hedelmäinen maku, mutta jälkimakuna oli väkevä alkoholin maku, joka ei kumminkaan enää tuntunut niin voimakkaalta Mikun suussa. Hän joi paukkua ehkä vähän liiankin nopeasti, koska sen takia hän humaltui vielä pahemmin.

Kohta Miku tirskahti nauruun itsekseen samalla kun nojasi baaritiskiä vasten. Uuteen nousuun hän todellakin nousi ja pahensi huomista krapulaansa siinä samalla.
”Kiitti tästä juomasta! Tää on tosi hyvää”, pörröpäinen kiitti ja hänen puheensa kuulosti hassulta, koska hän alkoi olla taas sellaisessa tuiskeessa että oksat pois. Aikamoinen paukku oli todellakin ollut. Kohta Miku horjahti pelottavasti, kun yritti kääntyä Kevinin puoleen, mutta kohta horjahti pidempää kohti, mutta juoma pysyi turvallisesti baaritiskillä.
”Tiedätkö mitä, sä oot välillä kyllä yks iso idiootti, mutta ei haittaa! Tykkään susta kumminkin~”, Miku jatkoi yhtäkkiä selittämistään Kevinille samalla kun hän kikatteli humaltuneena pirteän oloisena. Ehkä pieni pahan olon poikanen alkoi nousta hänelle, mutta ei Miku jaksanut siitä välittää.
”Mä keksin! Mennään tanssimaan!”, Miku ilmoitti kovaan ääneen samalla kun nosti toisen kätensä ilmaan innostunut virne kasvoillaan. Juoma oli alkanut kadota pelottavan nopeasti Mikun kurkusta alas. Pörröpäinen oli astelemassa eteenpäin, mutta hän astui jotenkin harhaan, jonka seurauksena hän rämähti lattialle ja ylimääräistä möngerrystä päästi suustaan, kun makoili lattialla. Kohta alkoi kuulua mikumaista kikatusta ja poika pysytteli paikoillaan siellä lattialla, missä oli varmasti ylimääräistä törkyä, jonka takia hänen vaatteensa sotkeutuivat entisestään.
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - Actions speak louder than words !

Viesti  Ru-Chan lähetetty La Joulu 14, 2013 5:55 pm

Sunghyun ''Kevin'' Woo

Miku ei juurikaan reagoinut Kevinin vastaukseen juoman ottamisesta ja osoitti sen hyvin selvästi vain nyökkäyksellä. Kevin ei viitsinyt asiasta ruveta kättä vääntämään, sillä nyt hänelle valkeni ainakin se asia ettei toisen mieliala ollut nyt kohdillaan.
Kuitenkin syy miksi Miku oli tuollainen oli edelleen Keviniltä hukassa.

Tiskille saavuttuaan Kevin kyseli Mikun vointia ja sai vain takasin päin huolettoman hymyn ja pään pudistuksen, jota seurasi vaitonainen lausahdus että kaikki oli hyvin. Kevin ei sitä ihan heti kyllä uskonut ja kohotti tämän tähden kulmiaan aavistuksen ylemmäksi normaalista.
Pian baarimikon saatua paikalle ja toiselle drinkin tilattuaan Kevin vilkuili Mikun suunnille ja toinen taisi hieman olla yllättynyt Kevinin tempusta ja se näytti olevan vain positiivistä kun tuo pörröpäinen pojankuvatus päätyi väläyttämään aikaisempaan hymyyn verrattuna pirteämmän version siitä. Pian juoma saapui Mikun eteen ja toinen näytti vain piristyvän entisestään. Se oli hyvä merkki, ainakin Kevinin mielestä ja hän päätyi tutkimaan pörröpäisen kaverinsa ilmeitä hiukan lisää ja ehkä hieman tarkemmin. Vaikka Kevinkin oli nauttinut jonkin verran alkoholijuomia, oli hän kuitenkin sen verran selville päässyt ettei maailma pyörinyt ja jalat pettäneet alta. Näkökin taisi olla suhteellisen hyvä - vielä.
Pian Miku nosti juoman tiskiltä ja päätyi sitä uteliaasti maistamaan, mikä oli hyvä merkki sen suhteen että hän hyväksyi sen. Vaikka se olikin Kevinin tilaama, eikä välttämättä juuri se mitä Miku itse olisi mennyt tilaamaan.
Pidempi nosti huulilleen veikeän hymyn seuratessaan toisen juomista, joka näytti yltyvän ja yltyvän ja hetken jo Kevin mietti kuinka pohjaton kurkku tuolla oikein oli.

Kevin oli niin keskittynyt Mikun seurantaan että kun Miku yltyi tirskuvaan nauruunsa yhtäkkiä sai se Kevinin säikähtämään pahanpäiväisesti ja miltein horjahtamaan ottaessaan askeleen taaemmaksi. Mikulla näytti olevan hurja nousu, sillä nyt pörröpää puhui lähes normaaliin sävyyn Kevinille kiitellessään juomasta ja vielä sanoen sen olevan hyvää. Kevinin teki mieli pyytää maistiaista, mutta ennenkuin kerkesi sanoa mitään, hän tajusi hetken viiveellä kuinka oudolta Mikun puhe kuulostikaan ja jäi sitä hetkeksi miettimään. Samassa Kevin säikähti uudemman kerran sillä Mikun yritys kääntyä häntä kohden toi pörröpäälle hiukan vaikeuksia. Hän nääs horjahti pelottavasi ja vielä uudelleen, mutta tällä kertaa miltein Kevinin päälle. Refleksi sai Kevinin tarraamaan Mikua kädestä, peläten totisesti että toinen vetäisi nurin.
'' Hei! Älä nyt vielä kaadu! '' pidempi toitotti toiselle ja laski sitten hetken päästä irti.

Horjumisen jälkeen Mikulla näytti olevan hirveästi asiaa ja hän ei niitä sisällään todellakaan pitänyt vaan laukoi suoraan Kevinin naamatauluun ”Tiedätkö mitä, sä oot välillä kyllä yks iso idiootti, mutta ei haittaa! Tykkään susta kumminkin~” kikattelu sai lauseen kuulostamaan huvittavalta ja lähestulkoon vain joltakin huulen heitolta, mutta Kevin otti sen vakavasti vaikka hän koitti kaikin tavoin pidätellä nauruaan joka koitti puskea läpi väkisinkin.
'' Idioottejahan me kaikki ollaan! '' pupukorvainen nuorekko tokaisi ja hetken vielä miettien oliko lauseessa jotakin johon piti sanoa tai reagoida jotenkin ja nyt hänelle iskeytyi lauseen viimeinen osio mieleen. Kevinin ensimmäinen reagtio oli tuttuun tapaan se poskien järkyttävä helotus ja sanattomuus, joka yleensä toi mukanaan vain väärinkäsityksiä.
'' Mäkin tykkään.. susta.. '' Kevin lopulta tokaisi puristaen käsiään nyrkkiin ja väkisin vääntäen lauseen suustaan pihalle puuskahtaen sitten perään. Hän todellakin sai tehdä töitä niiden lauseiden kanssa jotka veivät hänet nolouden rajamailla. Mikulle se ei tainnut olla minkäänlainen ongelma ja kaikki mitä hän ajatteli tuli luonnostaan myös suusta pihalle.

Kevin ei vielä siinä vaiheessa tajunnut että Mikulle rupesi olemaan kiintiö täynnä kehon kohdalla, sillä pörröpään käytös oli aivan toista luokkaa.
Nyt se kuuluisa lause pulppusi Mikun suusta ”Mä keksin! Mennään tanssimaan!” ja virne kruunasi kaiken. Kevin pöyritteli päätään ja toivoi ettei vain mitään kävisi. Samassa Miku lähti astelemaan hyvin innokkaasti kohti tanssilattiaa, astui harhaan mitä Kevin ei huomannut ja kaatui suorilta jaloilta mahalleen maahan möngertäen jotakin samanaikaisesti. Kevin järkyttyi näkemästään painaen kätensä poskilleen, suun ollessa yhtä pyöreä kuin silmänsäkkin sillä hetkellä.
'' APUA! MIKU! '' pidempi rääkäisi epätoivoisesti ensimmäiseksi ja hetken pällistelynsä jälkeen hän otti parit juoksuaskeleet ja Mikun luokse päästyään auttoi ystävänsä lattiatasosta pois. Kevin kiepsahti toisen kainaloon saaden paremman otteen tuosta.

'' No nyt.. Mitä mä just ajattelin ja sitte. '' Kevin totesi hiljaa ja katsahti Mikuun joka ilmeisesti ei saanut kikatustaan vieläkään kuriin. Näky oli hupaisa ja se oli Kevininkin pakko myöntää, mutta nyt ei ollut oikea aika hirnua toisen turvalleen vedosta. Niimpä Kevin lähti kuljettamaan Mikua alakertaa kohden ja tottakai - rappuset olivat pahin haaste.
Ensimmäiseen kerrokseen yhdessä Mikun kanssa päästyään hän auttoi toisen takin kanssa ja pian kaksikko olikin jo baarin edessä ulkopuolella hyisen pakkasen armoilla, se varmasti oli noussut siitä mitä se oli heidän saavuttua aikaisemmin paikan päälle. Kevinkin päätyi hieman hytisemään lähtiessään raahaamaan kovan nousun kestänyttä Mikua kohti asuntolaa.

___________________
Sunglasses Is Ma Weapon -
it keeps my reputation
You’ll never know where I’m looking


avatar
Ru-Chan

Viestien lukumäärä : 422
Join date : 22.10.2012
Ikä : 27
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - Actions speak louder than words ! [VALMIS]

Viesti  Samirix lähetetty Su Joulu 15, 2013 2:18 am

Akiharu ”Miku” Tsukiyama

Vaaleahiuksinen pörröpää kuuli toisen tokaisevan, että he kaikki olivat idiootteja, joka oli varmasti totta. Uuden nousun myötä Mikun järjen juoksu oli kokonaan kadonnut, ettei hän huomannut ihan heti sitä, ettei Kevin näyttänyt reagoivan lauseen viimeiseen osioon. Kumminkin kohta hän viimein tajusi sen ja oli mutristamassa suutaan, mutta kohta kuulikin toisen sanovan jotain hänelle vielä.
Mikun koko olemus kirkastui sellaisiin lukemiin että jopa itse aurinko jäi kakkoseksi hänelle. Nimittäin hän kuuli Kevinin tokaisevan tykkäävän hänestä sai Mikun hymyilemään niin leveästi että oli suorastaan ihme ettei hänen suupielensä ylttäneet korviin asti. Hän oli kylläkin sen verran humalassa ettei saanut sanottua mitään järkevää Kevinille. Hänen kasvoillaan oli sellainen tosi hölmön näköinen virne ja muutenkin Mikun silmät seisoivat hänen päässään.

Mikulta jäi näkemättä Kevinin reaktio, koska hänen naamansa oli lattiaa vasten ja kikattelu yksikseen siellä lattialla eikä tehnyt pienintäkään liikettä yrittääkseen nousta sieltä. Hän taisi kuulla Kevinin rääkäisevän jotain, mutta ei ollut varma siitä oliko hän kuvitellut sen vai ei. Ei sitä koskaan tiedä. Kasvoissa vähän tuntui, mutta kiitos humalatilan, Miku ei tuntenut kipua kauheesti siinä vaiheessa. Huomenna tulisi kyllä tuntemaan, mutta nyt hänellä ei ollut huolen häivää. Pitihän sitä välillä vähän levähtää, vaikka juuri siellä törkyisessä lattialla ei ollut hyvä maata. Kohta hän kuuli jonkun tulevan hänen vierelleen, mutta Mikun reaktiokyky oli hidastunut todella paljon ja nosti päätään ollessaan vilkaisemassa mitä hänen ympärillä tapahtui oikein, mutta ei ehtinyt muuta tehdä kuin nostaa vähän päätään, kun tunsi jonkun auttavan häntä ylös. Ylimääräistä möngerrystä karkasi Mikun huulilta ja kohta huomasi Kevinin nostaneen hänet ylös lattialta.

Miku kikatteli huvittuneena tapahtuneesta itsekseen ja ei kuullut Kevinin hiljaista toteamusta tai sitä että toinen katsahti häneen. Kohta pidempi poika lähti kuljettamaan juopunutta Mikua kohti alakertaa ja rappusissa oli omat haasteensa. Muutenkin siellä paikassa oli vielä paljon porukkaa, ettei se koko homma ollut niin helppo juttu. Aina välillä saattoi möngertää jotain sanoja ja naureskella itsekseen, mutta kaikki hänet jutut olivat kyllä sen verran outoja, ettei niistä saanut edes helposti selvää. Miku itsekään ei tainnut tietää mitä selitteli siinä.
Kun oli viimein saatu takit päälle, niin sitten lähdettiin ulos ja pakkanen paukkui ulkona, mutta Miku ei tuntenut sitä niin voimakkaasti sillä hetkellä. Heidän matkustaminen kohti asuntolaa oli hidasta, mutta pikku hiljaa he saapuivat asuntolalle ja Miku talutettiin hänen ja Takerun huoneeseen. Siinä vaiheessa hän oli ehtinyt lauleskella hyvin epämääräisesti jotain. Loppujen lopuksi molemmat sammuivat sitten Mikun sängylle kuin saunalyhdyt.

//Ja tämä taitaa olla tässä~ :DD Kiitos aivan mielettömän ihanasta pelistä<3 :)//
avatar
Samirix

Viestien lukumäärä : 407
Join date : 19.12.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: THN - Actions speak louder than words ! [VALMIS]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa