Hello, Beauty. Can I get...? [KUOLLUT]

Siirry alas

Hello, Beauty. Can I get...? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Syys 29, 2013 8:34 am

//Maya ja Bom tänne päin!//

Launtai 05.10.2013

Chikao Nakada

Lauantai, vihdoin. Koko viikko oli ollut pelkkää kiirettä, joka ei ollut tuntunut loppuvan milloinkaan. Mutta nyt oli viimein se päivä, jolloin ehti pitää hauskaa kavereittenkin kanssa.
Neljä miestä astui vakio baariinsa. Hämyinen baari oli näin lauantaina varsin täynnä, mutta muuten tämä kyseinen paikka oli varsin rauhallinen. He suuntasivat vakio pöytäänsä, joka sijaitsi baarin nurkassa. Tummanpunaiset sohvat tuntuivat yllättävän mukavilta muutaman drinkin kera. Ei voinut olla parempaa lauantai-illan vietettä kuin kuunnella viikon tapahtumista ystävien työpaikoilla ja koulussa; kuinka professori oli unohtanut luennon, ja kuinka muutama uusi pari oli päätynyt yhteen. Lisäksi muutaman alkoholiannoksen jälkeen puhe muuttui enemmänkin vitsin heittämiseksi ja välillä miesporukka repesi riehakkaaseen nauruun.
He ehtivät kuluttaa jo jokin verran alkoholia ennen kuin kaikki viikon peruskuulumiset oli käyty läpi.
"Hei, Chiyu", yksi tummahiuksisista miehistä kiinnitti vieressään istuvan huomion. Tämä lupasi tarjota koko illan juomat sillä ehdolla, että hän saisi haettua puhelinnumeron vähän matkan päässä heistä istuvalta kaunottarelta. Tällä naisella oli pitkät, punaiset hiukset ja tämän kasvon piirteet olivat ehkä hiukan lapsekkaat, mutta silti kauniit.
Mikäs siinä, ei naisten puhelinnumeroiden saaminen ennenkään ollut ollut vaikeaa hänelle, ja ilmainen alkoholi tietenkin kelpasi miehelle, joten tämä suostui. Vaikka olikin muutaman kerran todennut, että hänen kaverinsa eivät pitäneet sanojaan niistä juomista.
"Pidäkin sanasi", hän tokaisi nousten pöydästä. Matkalla naisen pöytää kohden hän virnisti hiukan, mutta saavuttaessaan tämän hän käänsi suupielensä vain hiukan hymyyn.
"Onko tässä tilaa?" mies kysyi, muttei jäänyt odottamaan vastausta kun jo istui punahiuksista vastapäätä
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hello, Beauty. Can I get...? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Syys 29, 2013 9:11 am

// Täälläpä ollaan! :DD //

Bom Park

Lauantai-ilta oli varsin toivottu ja odotettu, punatukkaisella naisella oli takanaan yllättävän rankka työviikko ja pieni irrottelu oli paikallaan - joku tosin saattoi olla sitä mieltä, että hän keksi joka viikonlopulle jonkun syyn, jotta hän voisi juoda ja juhlia hyvällä omallatunnolla. Pikkuvikoja. Se oli vain sivuseikka.

Bom oli aloitellut jo omalla asunnollaan samalla, kun hän oli laittautunut Lunan katsellessa vierestä. Luna oli hänen maine coon - rotuinen kissansa, jota nainen rakasti yli kaiken. Punatukkainen kaunotar oli pukenut sillä kertaa ylleen mustan olkaimettoman mekon, joka oli malliltaan melko ihoa myötäilevä ja mekon helma ulottui häntä noin puoleen reiteen saakka. Jaloissaan hänellä oli mustat, hivenen läpinäkyvät pitsikuvioiset sukkahousut ja piikkikorot, joilla hän sai huijattua itselleen mukavasti lisäpituutta.
Asun kruunasi tumma meikki ja tekoripset, sekä pitkät loistavan punaiset hiukset, jotka oli vedetty vasemmalle puolelle melko korkealle ponihännälle.
Nainen oli ainakin itse tyytyväinen ulkonäköönsä ja ennen lähtöään baariin hän oli pienissä maisteissa räpsäissyt itsestään muutaman söpön kuvan puhelimellaan ja lähettänyt ne Onewille ja Yuuichille, molemmat olivat kehuneet häntä ja siitä ilahtuneena hän oli itseensä tyytyväisenä napannut tavaransa ja lähtenyt kohti yhtä vakiobaareistaan.

Punatukkainen nainen oli hakenut itselleen värikkään drinkin, joka maistui ihanan hedelmäiselle, ja hän oli röyhkeästi vallannut erään pöydän ihan vain omaan käyttöönsä. Toki siihen sai tulla hänen seurakseen, jos vain uskalsi tai halusi. Hän tuli muutenkin ihmisten kanssa hyvin juttuun, niin pienessä nousuhumalassa juttua riitti vielä tavallistakin enemmän.
Bomin toinen jalka liikkui huomaamattaan taustalla soivan musiikin tahdissa samalla, kun hän antoi katseensa skannata lähiympäristöä ja sitä, mahtoiko missään näkyä mielenkiintoisen oloisia ihmisiä. Hän oli seuralaisen tarpeessa.

Kauaa ei naisen tarvinnut odottaa, kun hän kuuli äänen vierestään ja ennen kuin hän ehti edes vastata nuoren miehen esittämään kysymykseen, oli tuo jo istuutunut häntä vastapäätä.
Suloinen hymy kohosi naisen huulille, kun hän katsoi edessään istuvaa miestä tekoripsiensä lomasta. Toinen oli ainakin hyvännäköinen.
"Toki, hyvännäköiset miehet on aina tervetulleita ja ilo silmälle", hän vastasi hyväntuuliseen sävyyn ja hänen suupielillään kareili ehkä vähän leikkisämmän puoleinen hymy.
"Sitä paitsi sä istuit siihen jo, niin sun kysymys oli aika turha."

// Miten musta tuntuu, että Bomia käytetään hyväks X''D //

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hello, Beauty. Can I get...? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Syys 29, 2013 9:43 am

//tuitui~Maine coon'it on niin lutuisia. ♥ btw.//

Chikao Nakada

Hymy kaareili myös punahiuksisen naisen huulilla tämän vastatessa myönteisesti hänen kysymykseensä.
"Toki, hyvännäköiset miehet on aina tervetulleita ja ilo silmälle"
Hän ei vastannut tälle mitään muuta kuin naurahti hyväntuulisena leikkisään hymyyn. Nainen huomioi myös sen kuinka hän oli vain vastausta odottamatta istunut pöytään, ilman merkkiäkään siitä, että aikoisi siitä johonkin lähteä, jos nainen käskisi.
"Tietenkin", hän kohotti toista suupieltään hiukan flirttailevasti.
"Mutta mitä noin kaunis nainen tekee baarissa yksin?" mies sanoi normaalilla matalalla äänellään. Miten klassista! Chiyun olisi tehnyt mieli lyödä itseään, kuinka oli sortunut johonkin noin käytettyyn sittaattiin. Mutta... Nainen oli kaunis ja yksin, joten ehkä lausahdus sopi edes vähän tilanteeseen. Sitä paitsi tähän mennessä lähes kaikki naiset olivat lähes sulaneet hänen edessään hänen vain mainittuaan näitä kauniiksi. Tosin, joskus se oli ollut jopa ärsyttävää.
"Nimeni on muuten Chiyu", hän mainitsi, joka oli myös kysymys, mikä oli tämän kaunottaren nimi. Mies katsoi vastapäätä istuvan tummiin silmiin, joita rajasi tekoripset sekä tumma meikki. Hän tutkaili tämän pyöreähköjä kasvoja, tämän täyteläisiä huulia ja solisluita, joita olkaimeton mekko ei peittänyt lainkaan. Punaiset hiukset olivat korkealla ponihännällä toisella puolella päätä ja suorat etuhiukset peittivät otsan. Kampaus sopi naisen kasvoihin hyvin, kuten myös meikki, joka sai silmät näyttämään suuremmilta.
Chiyu nojautui selkänojaa vasten saadakseen rennomman asennon. Hän kohotti toisen kätensä asettelemaan hiukan hiuksiaan pois kasvojensa tieltä saadakseen paremman katsekontaktin naiseen ja kohotti huuliaan pieneen leikittelevään hymyyn.
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hello, Beauty. Can I get...? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Syys 29, 2013 10:22 am

// Ne on ihania! Mä aijon niin jossain vaiheessa hankkia sellasen itelleni :D<3 //

Bom Park

Hänen seuraansa liittynyt mies näytti olevan sitä itsevarmempaa sorttia, mikä ei naista sinällään haitannut. Hän oli muutenkin heikkona itsevarmoihin miehiin, joissa oli hitunen sitä "paha poika" - asennetta.
Ei siis ollut ihme, että Bomin miesseikkailut päättyivät aina lyhyeen, Yuuichi oli monesti sanonut hänelle, että hänellä oli huono maku miesten suhteen - tosin, Yuuichi muotoili asian yleensä niin, että ne siat eivät ansainneet Bomin kaltaista prinsessaa.

Hymy kohosi naisen huulille, kun hän kuuli miehen heittävän ehkä yhden kliseisimmistä iskurepliikeistä ja joku fiksumpi olisi alkanut ehkä epäilemään jotain ja ollut hivenen varuillaan, mutta ei Bom. Bom kuului niihin helpompiin naisiin, joita oli todella helppo lähteä iskemään baarissa ja se olikin yksi syy, miksi joku hänen ystävistään oli yleensä katsomassa hänen peräänsä.
Ei tosin ollut tällä kertaa.
"Ehkä mä odottelen sitä mun prinssiä, joka saapuisi valkealla ratsulla", punatukkainen kaunotar vastasi vähän leikkisään sävyyn seikoitellessaan pillillä värikästä hedelmädrinkkiään.
"Hauska tutustua Chiyu, mun nimi on Bom", Bom esitteli itsensä, kun mies oli kertonut hänelle oman nimensä.

Nainen tarkasteli edessään rennosti istuvaa miestä vähän tarkemmin; Chiyu oli varsin komea ja hauskannäköinen nuori mies, tuolla oli varmasti kysyntää naisten keskuudessa, siitä ei ollut epäilystäkään.
"Ootko sä yksin liikenteessä, vai onko sulla kaverit jossain?" hän kysyi katsellessaan toista suuria silmiään räpytellen muutamaan otteeseen. Hän ei ollut huomannut Chiyun ilmestymistä pöytänsä luokse, joten luonnollisestikaan hän ei tajunnut, että miehen ystävät istuivat itse asiassa varsin lähellä heitä. Nainen imaisi hieman drinkkiään pillillä ja katsoi toista hymynkare huulillaan.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hello, Beauty. Can I get...? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Su Syys 29, 2013 10:46 am

Chikao Nakada

Bom oli Chiyusta ehkä hiukan hauskakin nimi, mutta kuvasi aina hyvin naista hänen edessään.
"Niin minustakin", hän hymyili Bomille kun tämän esitteli itsensä.
Nainen räpytteli muutaman kerran tekoripsiään ennen kuin laukoi seuraavan kysymyksen.
"Ootko sä yksin liikenteessä, vai onko sulla kaverit jossain?"
Bom vaikutti varsin fiksulta naiselta. Tietenkin hänen olisi pitänyt vastata kysymykseen rehellisesti, mutta toinen olisi heti arvannut vedonlyönnistä, jos hän olisi kertonut vähän matkan päässä naureskelevista ystävistään. Hän vain toivoi, etteivät nämä hänen ystävänsä tulisi puuttumaan asiaan, koska sen jälkeen hän olisi enemmän tai vähemmän nolattu naisen edessä.
"Yksin", mies hymyili. Ei yksi pieni valkoinen valhe voinut haitata, jos se vain toisi hänelle ilmaiset juomat. Hän vilkaisi nopeasti ystäviään, jotka tuntuivat juuri samaan aikaan katsovan, miten hänellä meni ja näyttivät peukkuja hänelle. 'Idiootit...' mies kirosi ystäviään, jotka varmasti tulisivat pilaamaan koko asian pian. Bom tuskin tykkäisi, jos tämä huomaisi hänen valehdelleen heti ensimmäisenä.
Tosin miehen valkoinen valhe oli vienyt hänet siihen, että hän viettäisi varmaan koko illan Bomin seurassa, koska ei hän voinut palata enää naisen katseen alla ystäviensä luo. Ei se sinänsä haitannut. Punahiuksinen vaikutti varsin mielenkiintoiselta ja viehättävältä.
"Ihme, ettei tätä prinssiä ole saapunut", hän palasi vielä toisen edelliseen lausahdukseen. "Mutta saako yksi prinssiehdokas tarjota neitokaiselle lisää juotavaa."
Mies naurahti ja loi leikkisän katseen Bomiin kumartaen pienesti. Kyllä hän voisi viettää vähän kauemminkin aikaa naisen kanssa, joka tuntui olevan jotenkin erilainen kuin muut. Hauska tämä ainakin osasi olla.

//Minusta tuntuu, että tämä menee vähän liian siirapiksi Chiyun osalta. *facepalm* :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hello, Beauty. Can I get...? [KUOLLUT]

Viesti  Maya lähetetty Su Syys 29, 2013 11:09 am

// Justin hei, sussahan on joku piiloplayeri! :DD //

Bom Park

Bom ei yleensä kuulunut niihin ihmisiin, joita pidettiin heti ensitapaamisella fiksuna ja filmaattisena - filmaattisena kylläkin, mutta ei yleensä fiksuna. Hänelle oltiin monesti sanottu, että hän oli niin blondi kuin ihminen saattoi olla, ilman sitä vaaleaa hiusväriä.
Ja tottahan se oli, ensitapaamisella naisesta sai yleensä hyvinkin höpsön ja suloisen kuvan, syvällä sisimmässään hänellä oli se fiksukin puoli, eikä hän missään nimessä tyhmä ollut - sitä fiksumpaa puolta vaan yleensä pääsi todistamaan sitten, kun hänet tunsi vähän paremmin.

"Ah", nainen äännähti vastaukseksi ehkä hivenen yllättyneen oloisena, kun Chiyu kertoi olevansa yksin liikenteessä. Vastaus tuli ehkä vähän yllätyksenä, sillä harvemmin miehet oikeasti liikkuivat lauantai-iltaisin yksin, sillä viikonloput olivat yleisesti ottaen vapaita kaverusten keskuudessa, joten kaverit pääsivät näkemään toisiaan ja vaihtamaan kuulumisia kuluneen viikon ajalta.
Hän kuitenkin kohautti vain olkiaan, mikäpä hän oli toisen vastausta arvostelemaan. Nainen oli muutenkin niin hyväuskoinen ja sinisilmäinen, ettei hän edes tajunnut, että joku hänen uusista tuttavuuksistaan voisi heti kättelyssä valehdella hänelle päin naamaa.

Leveä ja kaikinpuolin suloinen hymy levisi koristamaan naisen pyöreähköjä kasvoja, kun Chiyu herrasmiesmäisesti tarjoutui tarjoamaan hänelle lisää juotavaa. Ilmaisesta juomasta hän ei koskaan kieltäytyisi, ei varsinkaan, kun tarjoamassa olisi noinkin komea mies.
"Mä en koskaan kieltäydy ilmaisista juomista - en varsinkaan prinssiehdokkaiden tarjoamista!" Bom vastasi naurahduksen saattelemana ja jälleen hän räpäytti pari kertaa näyttäviä tekoripsiään.
Ehkä tämä ilta päättyisikin ihan hyvin.
"Mutta tosiaan, mulla on vähän huono tuuri miesten suhteen, niin ei ole sitä prinssiä vielä löytynyt", hän kuitenkin jatkoi ehkä hivenen nolostuneen naurahduksen kera pyöritellessään jälleen pilliä drinkkilasissaan, jossa oli enää vain jämät jäljellä.

___________________
ZicoGinaSimsPrinceHirokiEllyYukikoChieriHaineJackson
avatar
Maya

Viestien lukumäärä : 1136
Join date : 05.11.2011
Ikä : 25
Paikkakunta : Tampere

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hello, Beauty. Can I get...? [KUOLLUT]

Viesti  Parkkim-chan lähetetty Ti Loka 01, 2013 4:50 am

Chikao Nakada

Mies johdatti suloisesti hymyilevän Bomin baaritiskille. Tämä oli sanonut, ettei kieltäytyisi ilmaisista juomista. Heissä oli siis jotain samaa. Muutama drinkki kauniille naiselle ei kaatanut hänen talouttaa, varsinkaan, jos hän saisi koko illan juomat ilmaiseksi sen jälkeen.
Chiyu itse tilasi itselleen vain nopean snapsin juoden sen kerralla alas irvistäen maulle hiukan. Rohkaisuryyppy.
Nainen oli selittänyt kuinka tällä oli huono tuuri miesten suhteen. Ilmeisesti tämä oli tarkoittanut pitkäaikaisempia suhteita, joten hän ei ollut kuin hymyillyt tälle ja tokaissut, että oli hyvä kun he olivat tavanneet.

"Tilaa mitä vain haluat", brunetti sanoi ja kääntyi nojaamaan selällään tiskiin. Hän hypisteli taskussaan tupakka-askia. Ei uskoisi, että Bom polttaisi, mutta hän kysyi kuitenkin.
"Poltatko?" juuri nyt hän voisi itse polttaa tupakan, mutta baarissa ei saanut polttaa. Hän kuitenkin otti askin taskustaan. "Mennäänkö ulos?"
Kuitenkin toinen vastusti yli kaiken juuri tupakan polttamista, mutta ei voinut mitään. Muutamaan naiseen hän oli törmännyt, jotka olisivat voineet vaikka tappaa kaikki, jotka polttivat. Sitä saarnaa hän olikin saanut kuulla ihan tarpeeksi vanhemmiltaan ja muutaman kerran rehtorilta, joka oli yllättänyt hänet ja hänen kaveriporukkansa polttamassa. Mutta milloin hän olisi välittänyt siitä, mitä vanhemmat hänelle sanoivat.
Chiyu otti askista yhden käärön huuliensa väliin ja otti muutaman askeleen lähemmäs ulko-ovea.

//sori, taisi tulla hiukan lyhyt. Kirjotin kännykällä. :D//
avatar
Parkkim-chan

Viestien lukumäärä : 484
Join date : 22.02.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Lapinjärvi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Hello, Beauty. Can I get...? [KUOLLUT]

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa